8 beste børser å kjøpe Bitcoin med PayPal i 2021

1. LocalBitCoins 2. Paxful 3. LocalCryptos
LocalBitcoins.com-logo paxful
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Er du fan av å bruke PayPal og finne en måte å kjøpe Bitcoins på PayPal? Alle av oss vet at PayPal er ledende innen e-handelsmarkedet, og det har nå sluttet seg til det blomstrende markedet for Bitcoins. Vel, du kan se at det er ganske utfordrende å kjøpe Bitcoins ved hjelp av PayPal, da du ikke kan kjøpe det direkte. Dette er ikke i det hele tatt bekymringsspørsmål nå. Vi har fordypet oss i emnet ved å gjennomgå noen av de mest pålitelige nettstedene der du kan kjøpe Bitcoins ved hjelp av PayPal. De beste nettstedene der du kan vurdere å kjøpe Bitcoins via PayPal er forklart nedenfor.

8 beste børser å kjøpe Bitcoin med PayPal 2021

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logoDet eldste og mest populære peer-to-peer exchange-nettstedet ble lansert i løpet av 2012, som betjener brukere over hele verden. Nettstedet er unikt for å muliggjøre personlig handel, personlig handel. Som kjøper kan du velge en selger du ønsker basert på listen over annonser for selgerne som vises på nettstedet. Du kan møte personen for videre handel. Selv om LocalBitcoins tilbyr personlig handel. det er pålitelig og pålitelig. Nettstedet fungerer som et sperresystem og opprettholder sikkerheten og personvernet til brukerne.

Støttede land

LocalBitcoins tjener globalt unntatt Tyskland og New York på grunn av regelverk. Driften av nettstedet avhenger helt av likviditeten til brukerne i et land.

Hvordan virker det?

LocalBitcoins har et enkelt og et intuitivt grensesnitt. Å opprette en konto tar bare 20 sekunder å registrere seg med e-postadressen din. Nettstedet støtter ulike betalingsmåter. Nå som du vet trinnene for å kjøpe Bitcoins med kontanter, la oss diskutere prosessen med å kjøpe Bitcoins via PayPal.

Først må du opprette en konto ved hjelp av e-postadressen din. Som kjøper kan du velge hvilken som helst selger du ønsker fra listen over selgere som vises på siden, eller du kan legge til et beløp og angi PayPal som betalingsmåte. Liste over selgere som er klare til å godta PayPal vil bli fortrengt. Du kan velge en passende selger etter eget valg og utføre den videre handelen. Du blir landet på en side der du må angi beløpet for å kjøpe Bitcoins. Du kan se begrensningene og handelsbetingelsene som nevnt av selgeren. Noen selgere kan be om ID-bekreftelse sammen med bekreftelse av telefonnummeret ditt. Det er en tilbakemeldingsseksjon på selgerens profil, som vil hjelpe kjøpere å velge en optimal selger. Kjøper bør sjekke selgerens handelshistorikk med tilbakemelding fra andre brukere. Avgiften som brukes av nettstedet er litt høy sammenlignet med andre nettsteder. Premien er omtrent 20% sammenlignet med lokale Bitcoin-valutakurser. I tillegg til dette blir 1% gebyr belastet av nettstedet.

Personvern

LocalBitcoins opprettholder brukerens privatliv ved å respektere Bitcoins anonyme natur. Nettstedet ber derfor ikke om ID-bekreftelse eller personlige opplysninger. En e-postadresse er det eneste kriteriet som kreves for å opprette kontoen din. Siden dette er et P2P-nettsted, er det ikke obligatorisk å koble bankkontoen din. Noen handelsmenn kan be om ID og andre detaljer. Å kjøpe Bitcoins i bytte for dine lokale fiat-valutaer er en ekstra bonus for en bruker.

Sikkerhet

LocalBitcoins har slett ikke gått på akkord med sikkerhetsoppsettet. Nettstedet er kryptert med HTTPS-protokoll med en Login Guard som et ekstra sikkerhetstiltak. Nettstedet har aktivert tofaktorautentisering via SMS og e-post. Sikkerhetsforskere bør absolutt stole på dette nettstedet fordi nettstedet har et utmerket program for hvit hatt som slår ut konkurransen.

Nettstedets utmerkede sperringssystem hindrer kjøpere i å bli lurt.

Gebyrer og begrensninger

Det er en god nyhet for alle kjøpere. LocalBitcoins pålegger ikke kjøpere noe gebyr, men selgere må betale et gebyr på 1%. Uansett vil Bitcoin-nettverksgebyr bli brukt på alle transaksjonene. Selgerne får fordelen av å tilpasse valutakursene, noe som er bekymringsfullt for kjøpere. Noen selgere tar høyt for å dekke avgiften som nettstedet krever.

Nettstedet bruker ingen begrensninger på antall og mengde transaksjoner mellom handelsmenn. Imidlertid kan handelsmenn ha grenser med gjensidig samtykke.

Kundeservice

Du kan definitivt stole på nettstedets kundestøtte for å løse alle spørsmålene dine. FAQ-delen av nettstedet svarer på de fleste spørsmålene dine. Endelig kan du kontakte LocalBitcoins via e-post, og nettstedets svar er også ganske raskt.

Fordeler

I tillegg til å være et brukervennlig nettsted, er LocalBitcoins også raskt og pålitelig. Brukernes personvern er bevart.

Ulemper

Siden nettstedet tilbyr personlig handel, bør brukerne være forsiktige med å bli lurt. Selgeren har full autoritet til å tilpasse valutakursene, noe som kan koste kjøperen å betale et høyt beløp. Dette nettstedet er upassende for store kjøpere.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS

2. Paxful

paxfulPaxful ble lansert i 2015 som en fremtredende desentralisert børs. Denne USA-baserte peer-to-peer-utvekslingen tilbyr forskjellige online betalingsmåter for sine brukere. Børsen kan betraktes som lik eBay, hvor den fungerer som megler for handelsmenn. Paxful fungerer som en utmerket sperretjeneste.

Støttede land

Paxful begrenser ikke sitt operasjonsområde. Enhver bruker kan registrere seg uavhengig av landet de tilhører. Dessuten kan noen selgere påføre landene de er villige til å handle redusert. Imidlertid tilbyr Paxful betalingsmåter som er akseptert over hele verden, noe som er en fordel for brukerne.

Hvordan virker det?

Paxful har et elegant grensesnitt med all informasjon som vises på en lett forståelig måte. Nettstedet tilbyr et bredt utvalg av betalingsmåter som kontantinnskudd, kreditt- / debetkort, Western Union, MoneyGram, nasjonal bankoverføring, gavekort og PayPal. Brukere må følge noen enkle trinn for å kjøpe Bitcoins via PayPal. Prosessen er forklart i detalj nedenfor.

Brukerne har muligheten til å kjøpe Bitcoins direkte når de går inn på nettstedet eller kan kjøpe Bitcoins etter registrering. Når du har registrert deg, kan du se et vindu med alternativene som involverer beløp, type betalingsmåte, lokal valuta for å kjøpe Bitcoins. Du kan velge en passende selger i henhold til din bekvemmelighet, ellers vil Paxful velge for deg. Når handelen er startet, blir du sendt til en chat-funksjon, der du kan forhandle med selgeren. Som i kjøperen er på randen til å betale, holdes selgerens bitcoins i sperringen, og kjøperen må merke som ‘betalt’ etter at betalingen er gjort. Bitcoins frigjøres fra sperren når selgeren bekrefter betalingen. Du har 30 minutter på å bekrefte avtalen, ellers blir avtalen automatisk kansellert etter 30 minutter.

Personvern

Det kreves en e-postadresse for å registrere deg på dette nettstedet. To lenker vil være vedlagt velkomst-e-posten som blir sendt til e-posten din på nettstedet når du oppretter en konto. En lenke er for å bekrefte e-postadressen din, og en annen for å aktivere tofaktorautentisering. Tofaktorautentisering kan gjøres via SMS og med Google Authenticator.

Sikkerhet

Paxful lager en lommebok på tidspunktet for handelen, der selgeren må lagre Bitcoins, som er fullstendig sikret med nettstedets effektive sperringssystem. Videre er Paxful sikret av Comodo, noe som betyr at nettstedet er kryptert med 256-bit SSL. for å sikre brukerens miljø, overholder Paxful PCI-sårbarhetsstandarder. Nettstedet har et alternativ for å gi tilbakemelding til selgere, noe som hjelper andre kjøpere å velge en optimal selger.

Gebyrer og begrensninger

I likhet med LocalBitcoins tar Paxful ikke noe gebyr for kjøpere, men ja, de vil bli belastet av selgeren. Paxful pålegger selgeren 1% avgift pluss visse Bitcoin-nettverksgebyrer vil gjelde. Videre har selgerne full kontroll over å sette gebyret. Selgere som godtar gavekort vil vanligvis belaste deg høyt. Nettstedet bruker ikke noen begrensning på transaksjonene. Du må imidlertid sjekke grensene som en selger bruker før du handler.

Kundeservice

Du kan kontakte Paxful via det angitte gratisnummeret eller via Facebook-siden. Støttesystemet er ganske omfattende og tilbyr også støtte via chat og e-post. Det kan ta noen timer for representantene å svare via chat og mail.

Fordeler

Paxful godtar gavekort som betalingsmåte, noe som er veldig kult. Nettstedet er veldig enkelt å bruke og har et avansert sikkerhetsoppsett. I tillegg til lav handelsavgift støtter nettstedet også tilbakemeldingssystem, som hjelper en bruker å velge en passende selger.

Ulemper

Siden nettstedet er et peer-to-peer-utvekslingssted, er det en risiko for å bli lurt.

KOM I GANG MED PAXFUL

3. LocalCryptos

Lokale Cryptos PayPalLocalCryptos gjør det veldig enkelt å kjøpe Bitcoin med PayPal. LocalCryptos-markedet tilbyr deg en sikker plattform for å transformere PayPal-saldoen din til og fra Bitcoin.

Nøkkelegenskaper

De viktigste funksjonene i LocalCryptos er:

Person til person markedsplass

LocalCryptos tilbyr en person-til-person markedsplass med mer enn 100.000 kryptohandlere. Dette betyr at enhver handel gjennom LocalCryptos er direkte med en annen forhandler.

Escrow Protected

En sikker sperretjeneste beskytter alle PayPal-transaksjoner. Selgeren plasserer BTC i sperring før du sender inn PayPal-overføringen, noe som betyr at LocalCrypto tillater sikre betalinger. I nettlesere driver krypto nettlommeboken og sørger for at du er godt beskyttet mot hack eller kryptotyveri.

Raske overføringer

Raske overføringer sørger for at PayPal-transaksjoner av BTC gjøres innen femten minutter eller mindre. Mer enn tusen onlinehandlere er på LocalCryptos hver time.

Kryptering fra slutt til slutt

LocalCryptos var den første plattformen som implementerte end-to-end-kryptering for meldinger.  

Kjøpe BTC med PayPal på LocalCryptos

Lurer på hvordan du kan kjøpe krypto gjennom PayPal ved hjelp av LocalCryptos?

Å registrere deg på LocalCryptos tar bare tretti sekunder. Etter dette kan hvem som helst legge inn bud på å kjøpe eller selge Bitcoin. Filtrer etter Pay med PayPal, plassering og andre søkekriterier. Begynn en PayPal til BTC-handel og overfør penger når handel og valutakurs er låst og akseptert av den andre parten.

KOM I GANG MED LOCALCRYPTOS

4. Cancoin

cancoin-logoCancoin, det nye desentraliserte, peer-to-peer-utvekslingsstedet, tiltrekker seg brukere med sin fleksible verktøysett med gode funksjoner. Nettstedet tilbyr en rekke funksjoner med hovedfokus på brukerens sikkerhet.

Støttede land

For øyeblikket tjener Cancoin i USA og Canada. Du kan sende en send en forespørsel om å støtte din region med muligheten for å “støtte nettstedet ditt” i stedet for “Marketplace” på nettstedet ditt..

Hvordan virker det?

Å kjøpe Bitcoins på Cancoin er en kjedelig prosess. Du kan enkelt opprette kontoen din ved hjelp av e-postadressen din med et passord. Før du kjøper Bitcoins, må du generere en sikker lommebok med flere signaturer ved å klikke på alternativet ‘generer lommebok’. Lommeboken er sikret med en unik mnemonic frøfrase generert av den tilfeldige oppførselen til markøren din, er hovednøkkelen for kontoen din. Etter å ha satt opp disse tingene, kan du kjøpe Bitcoins markedsplassen til nettstedet, der du kan se listen over forskjellige selgere med deres tilbud. Du kan velge en relevant selger og kan forhandle videre om nettstedets innebygde chat-funksjon. Senere må du bare angi beløpet for kjøp av Bitcoins fra selgeren du velger. Det er en frist for å gjennomføre transaksjonen når den er plassert. Etter å ha bestilt fra kjøperen, må selgeren overføre Bitcoins til multisignaturlommeboken som er opprettet av nettstedet. Etter å ha bekreftet tilstedeværelsen av Bitcoins i multisig-lommeboken, må kjøperen betale selgeren ved hjelp av ønsket betalingsmåte for å fullføre transaksjonen. Midlene frigjøres bare når du får 2-av-3-signaturer.

Personvern

Å opprette en konto på Cancoin krever e-postadressen og passordet ditt. Noen selgere kan be om ID-bekreftelse med andre personlige detaljer. Cancoin tilbyr 2-av-3 multi-signatur lommebok for å sikre alle transaksjonene. En bruker må ha to signaturer av tre (kjøper, selger og Cancoin) for å kunne kjøpe Bitcoins.

Sikkerhet

Cancoin slår ut konkurransen når det gjelder sikkerhetsoppsett. Selv om lommeboken med flere signaturer sikrer brukerens Bitcoins, opprettes en sikker mnemonic frøfrase mens du genererer lommeboken. Brukerne har full kontroll over sine private nøkler. Brukerdetaljer er sikret med AES-256 CTR-kryptering. Brukere er rettet mot en innebygd kryptert chat-funksjon for videre handelsforhandlinger. Hyppige varsler via SMS og e-post forbedrer sikkerhetsoppsettet på nettstedet.

Gebyrer og begrensninger

Cancoin overholder den gjennomsiktige gebyrstrukturen. 1% gebyr belastes på selgersiden når du handler på markedet. I tillegg tillegges en viss avgift avhengig av Bitcoin-nettverket. Avgiften legges til under bestillingen, som vil vises på Blockchain. Kjøperne er fri for å pådra seg noe gebyr fra nettstedet.

Kundeservice

Brukere kan samhandle med forskjellige fora for å løse spørsmålene sine, eller siden har også en kunnskapsbase for ytterligere hjelp. Du kan også få kontakt med Cancoin gjennom forskjellige sosiale medier.

Fordeler

Cancoin har et utmerket sikkerhetsoppsett sammen med et eksepsjonelt rykte. Nettstedet sikrer gjennomsiktighet med hensyn til gebyret. I tillegg til å støtte forskjellige betalingsmåter, er det mange kule funksjoner og verktøy som tilbys av nettstedet for brukervennlighet.

Ulemper

Nettstedet kreves for å utvikle seg når det gjelder likviditet.

KOM I GANG MED CANCOIN

5. Wirex

wirex-logoWirex eller også kjent som E-Coin tidligere markedsføres som ‘hybrid personlig bankplattform’ som støtter både fiat og kryptovaluta. Wirex er et debetkort som integrerer tradisjonelle penger og banktjenester. Dette London-baserte selskapet ble lansert i 2015 ved å støtte tre fiat-valutaer (amerikanske dollar, euro, pund sterling).

Støttede land

Wirex betjener forskjellige land i forskjellige deler av verden. Dessverre opererer ikke Wirex i USA.

Hvordan virker det?

Wirex har en enkel og brukervennlig plattform. Å bruke Wirex er slett ikke komplisert. Prosessen er forklart nedenfor.

Først må du velge korttypen (fysisk eller virtuell) ved å klikke på ‘generer nytt kort’. Deretter kobler du kortet til PayPal-kontoen din og bekrefter det. Bekreftelse av kortet ditt krever at du setter inn minst $ 3 på PayPal-kontoen din, slik at PayPal kan belaste deg. Deretter kan du se en firesifret PIN-kode ved siden av transaksjonen på Wirex-kontoen din, som vil være din bekreftelses-PIN-kode for kortet ditt. Du må sette inn penger på PayPal-kontoen din, og senere kan du ta ut midlene fra PayPal-kontoen til Wirex-kontoen din. Endelig kan du kjøpe Bitcoins fra Wirex-kortet ditt. Du må vente i noen dager for å motta Bitcoins.

Personvern

Wirex følger ikke Bitcoins anonyme karakter, da det er i samsvar med KYC- og AML-regelverket. Wirex krever ID-bekreftelse og adressebevis for sine kunder. De bekreftede dokumentene oppbevares i minst 6 år og sendes til regulatorer uten varsel fra kontoinnehavere. En bruker kan behandle transaksjoner uten å bekrefte kontoen til visse grenser.

Sikkerhet

Wirex har sluttet seg til BitGo for å sikre sikkerhet for alle kontoer. Alle kontoene leveres med BitGos Bitcoin-lommebok, som er en lommebok med flere signaturer, med SSL-kryptering. Det er tofaktorautentisering samt pengeoverføringer, og endring i kontodetaljer krever tidssensitiv bekreftelse. Kortholderne er tvunget til å legge inn sin unike firesifrede PIN-kode for reseptfrie transaksjoner i henhold til Wirex’s chip-and-PIN-prosess.

Gebyrer og begrensninger

Gebyret som kreves av Wirex er konkurransedyktig. Aktivering av kortet og å legge til kortholderens navn vil ikke kreve noe gebyr. Imidlertid vil levering av fysisk kort via DHL koste deg $ 50 eller $ 17 via Royal Mail. På den annen side vil levering av virtuelt kort koste deg $ 3. Ingen gebyrer påløper transaksjoner som er gjort med Wirex.

Innenlandske minibankransaksjoner vil bli belastet (2,5 USD, 2,25 EUR og 1,75 GBP). Internasjonale minibankoverføringer vil bli belastet (3,50 USD, 2,75 EUR, 2,25 GBP). Videre påføres et obligatorisk månedlig SMS-varslingsgebyr (1,00 USD / EUR / GBP) pluss kortoverføringsgebyr (0,25 USD / EUR / GBP). Endring av PIN vil også koste deg et gebyr (1,00 USD, 0,80 EUR, 0,60 GBP). transaksjonsgebyr tilsvarende 3% av det totale transaksjonsbeløpet påføres utenlandske transaksjoner. Imidlertid er POS- og ePOS-transaksjoner gratis. I motsetning til andre plattformer pålegger Wirex ingen gebyrer for inaktivitet.

Grensene er forskjellige for bekreftede og ubekreftede kontoer. En detaljert oppsummering av grensene pålegges av Wirex. Grenser for Bitcoin-konto og PayPal-kontogrenser er nevnt nedenfor.

Grenser for Bitcoin-konto BTC
Legg til midler (fra en ekstern konto)
Min / Maks Ingen grense
Bytt valuta (fra Wirex-kortet)
Min verdi 0,01
Maks. Enkeltverdi 3
Maks daglig grense 20
Maks månedlig grense 100
Send midler (til ekstern konto)
Min enkeltverdi 0,001
Maks daglig grense 20
Maks månedlig grense 250
PayPal og tredjeparts betalingsgrenser USD / EUR / GBP
Antall transaksjoner per 24 timer 2/2/2
Min enkeltverdi for transaksjon 1/1/1
Maks. Enkeltverdi 500/500/400
Maks. Transaksjonsverdi per 24 timer 500/500/400
Maksimal levetidstransaksjoner verdi Ingen begrensning på noen av fiat-valutaene

Kundeservice

Wirex har et 24/7 supportteam for å løse alle spørsmålene dine sammen med et gratisnummer. Du kan nå Wirex via e-post eller sosiale medier. Vel, Wirex tilbyr et godt støttesystem.

Fordeler

Wirex-plattformen er ganske intuitiv sammen med en mobilapplikasjon for å gjøre det lettere for brukerne. Wirex støtter forskjellige valutaer og godtar også altcoin-finansiering. Nettstedet har et godt sikkerhetsoppsett.

Ulemper

Wirex tilbyr ikke anonymitet, og en bruker må bekrefte kontoen ved å oppgi forskjellige dokumenter og detaljer. Nettstedet støtter ikke innbyggere i USA.

KOM I GANG MED WIREX

6. Cryptonit

Cryptonit lar deg kjøpe Bitcoins via PayPal ved å godta innskudd fra PayPal-kontoer. Depositumsgebyret er ganske høyt som ligger på 9,8%, mens handel er gratis. Nettstedet har en streng bekreftelsesprosess. Du må sende inn en skannet kopi av ID, adressebekreftelse og en selfie av deg som har dokumentene.

Hvordan virker det?

Registrer kontoen din ved å sende inn alle dokumentene som er nevnt som en del av bekreftelsesprosessen. Deretter setter du inn USD ved å klikke på fanen ‘Økonomi’. Endelig angir du beløpet du vil kjøpe Bitcoins, og velger PayPal for å fullføre prosessen.

KOM I GANG MED CRYPTONIT

7. eToro

etoro-logoeToro er en plattform som lar deg kjøpe Bitcoins via PayPal, men som ikke tillater deg å ta ut eller sende Bitcoins til andre mennesker. Du kan bare selge Bitcoins for fiat-valutaer. Dessverre er denne tjenesten ikke tilgjengelig for oss innbyggere. Nettstedet tilbyr ulike betalingsmåter til en lav avgift. Vel, brukerne belastes et uttaksgebyr på $ 25 av nettstedet sammen med konverteringsgebyr for andre valutaer. 12 måneders inaktive kontoer vil bli pålagt en månedlig avgift på $ 5. Nettstedet bruker også begrensninger på transaksjonene. Grensen på $ 50 pålegges uttak, mens en bekreftet bruker kan sette inn opptil $ 10 000 per måned på kontoen sin. Begrensninger på PayPal-innskudd inkluderer minimumsinnskudd ($ 50), maksimumsinnskudd ($ 5000) og maksimumsinnskudd per måned ($ 10.000).

eToro opprettholder også brukernes sikkerhet ved å aktivere tofaktorautentisering og SSL-kryptering. Nettstedet tilbyr også omfattende kundesupport.

Hvordan virker det?

Først logger du på nettstedet og registrerer kontoen din. Koble deretter PayPal-kontoen din til eToro-kontoen din, så kan du komme i gang.

KOM I GANG MED ETORO

8. VirWox [Stengt nå]

virvoxVirWox er en spesiell blanding på kryptovalutamarkedet, opprinnelig etablert for å handle Second Life Lindens (SLL) og andre virtuelle valutaer i år 2007. Denne Østerrike-baserte børsen ble opprinnelig startet for å handle virtuelle valutaer som ble brukt til spill. Nettstedet har over 740 000 registrerte brukere. VirWox er et av de mest populære nettstedene som tilbyr PayPal som sin viktigste betalingsmåte.

Støttede land

Dette eldste byttesiden er tilgjengelig over hele verden.

Hvordan virker det?

Å opprette en konto på VirWox er helt gratis og husk at du ikke kan kjøpe Bitcoins direkte ved hjelp av PayPal på VirWox. Du må først kjøpe Linden Dollars og deretter bytte den mot Bitcoins. Prosessen med å kjøpe Bitcoins ved hjelp av PayPal på VirWox er enkel og forklares nedenfor.

Først oppretter du en konto ved å klikke på alternativet “ikke registrert ennå?” Du blir bedt om å oppgi grunnleggende personlig informasjon. Når detaljene er oppgitt, vil du motta en e-post med passord. Du må logge på nettstedet ved hjelp av passordet. Passordet som sendes er midlertidig, og det er obligatorisk å endre det innen 24 timer. Hvis passordet ikke endres innen den angitte tiden, blir kontoen din slettet. Passordet kan endres ved å klikke på alternativet ‘endre innstillinger’. Når det nye passordet er opprettet, kan du sette inn fra PayPal ved å klikke på alternativet ‘Innskudd’. Angi beløpet du vil sette inn, og klikk på alternativet ‘kasse med PayPal’.

Deretter må du logge på PayPal, og beløpet du skrev inn for innskudd vises. Beløpet som vises vil være litt mindre enn det som kommer inn på grunn av avgiften pålagt av VirWox. Neste trinn innebærer å kjøpe Second Life Lindens i bytte mot din fiat-valuta. Du må selge USD / EUR til stede i PayPal-kontoen din for å kjøpe SLL. du vil få SLL i bytte for din fiat-valuta og fullføre bestillingen. Deretter velger du ‘BTC / SLL’ i venstre sidefelt for å få Bitcoins i bytte mot SLL. Prosessen er lik og enkel. Du må angi mengden Bitcoin du vil kjøpe, og klikke ‘neste’. Du vil se balansen i Bitcoin i øverste venstre hjørne hvis prosessen er vellykket.

Personvern

VirWox respekterer Bitcoins anonyme natur og ber ikke om noen bekreftelse fra brukerne.

Sikkerhet

Nettstedet oppgir at det ikke deler brukeropplysninger med tredjeparter. VirWox er en del av Virtual World Services Gmbh og jobber med HTTPS-protokoll, som sikrer alle brukeropplysningene. Nettstedet følger streng politikk med rødt flagg, noe som resulterer i hyppig sperring og suspensjon av kontoer. Selv kredittkortopplysninger lagres ikke på nettstedet.

Gebyrer og begrensninger

Siden nettstedet opprinnelig ikke ble etablert for å kjøpe BItcoins med Paypal, kan konvertering av Linden dollar til å kjøpe Bitcoins via PayPal kanskje kreve et ekstra gebyr. Noen brukere er klare til å betale et høyt beløp, da det ikke er større konkurranse om å støtte PayPal for å kjøpe Bitcoins.

Du blir ikke belastet noe gebyr i bytte mot Bitcoins og også for å bruke My Virtual Community PayPal Terminal, og midlene er tilgjengelige innen to timer. Midler er umiddelbart tilgjengelige med PayPal Express Check med gebyr (EUR 0,35 3,4%). Kreditt- / debetkortbetaling vil kreve et gebyr (GBP 0,29 3,5%, USD 0,49 3,5%, EUR 0,96 3,5%) med øyeblikkelige midler. OKPAY er gratis. Ferdighet vil koste deg et gebyr (GBP 0,29 3,5%, USD 0,49 3,5%, EUR 0,96 3,5) med øyeblikkelig fond. Paysafecard vil belaste deg 20% ​​og midler er umiddelbart tilgjengelige. Sofortbanking vil belaste deg 2,5% med øyeblikkelige midler.

PayPal vil belaste deg 1 EUR pluss 2% per uttak. Bitcoin-utveksling vil koste deg 0,002 BTC. Skrill, bankoverføring koster deg 1 EUR per uttak.

Inaktive kontoer i 12 måneder belastes $ 2 per måned.

Visse grenser er pålagt å bruke PayPal til å kjøpe Bitcoins. Innskuddet blir dempet til 90 $ etter at du har opprettet kontoen. Handelsgrensene på PayPal og Skrill er forklart nedenfor.

Begrensningene avhenger av antall aktive dager fra du registrerte deg. Begrensninger brukes i form av fire nivåer.

Nivå 0 – du kan umiddelbart handle opptil 90 EUR; 270 EUR.

Nivå 1 – etter 10 dager kan du handle opptil 120 EUR; 900 EUR.

Nivå 2 – etter 45 dager kan du handle opptil 200 EUR; 2000 EUR.

Nivå 3 – etter 90 dager kan du handle opptil 400 EUR; 4000 EUR.

Nivå 4 – på forespørsel kan du handle opptil 1000 EUR; 10.000 EUR.

Den første grensen telles per 24 timer, og den andre grensen telles per 30 dager. En enkel valutakalkulator kan brukes til å sjekke grenser i fiat-valutaer (USD, GBP og CHF).

Kundeservice

Kundestøtte innebærer en FAQ-side som svarer på de fleste spørsmålene. Vel, kundesupport bør forbedres.

Fordeler

VirWox er en av de eldste utvekslingene med mer enn 740 000 brukere over hele verden. Nettstedet støtter et bredt utvalg av betalingsmåter for å kjøpe Bitcoins og ber ikke om et obligatorisk innskudd for å kjøpe Bitcoins. Handelsprosessen er enkel med umiddelbare transaksjoner.

Ulemper

Å kjøpe Bitcoins med dette nettstedet for første gang kan ta litt tid. Kundesupport er underordnet, må oppgraderes. Valutakursene på VirWox er litt høye.

KOM I GANG MED VIRWOX

Beskytt Bitcoins med disse metodene

Selv om du kan lagre Bitcoins på nettet, er det nødvendig å få en Bitcoin-lommebok. Sjekk vurderingene av nettstedet før du kjøper Bitcoins fra et hvilket som helst nettsted. Ta en titt på tilbakemeldingsdelen av selgeren når du handler på peer-to-peer exchange-nettsteder. Få en sikret Bitcoin-lommebok som Ledger Nano S, TREZOR, KeepKey og mye mer tilgjengelig i markedet.

Konklusjon

I denne artikkelen kan du se at forskjellige plattformer tillater brukere å kjøpe Bitcoins via PayPal på en sikker måte ved å redusere risikoen for tilbakeføringer. Noen plattformer selger Bitcoins til en premie, mens andre til markedspris. Vi har gjennomgått de beste nettstedene for å kjøpe Bitcoins via PayPal, og det er opp til deg å velge en praktisk metode og hoppe rett inn i den.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me