8 najboljših borz za nakup Bitcoinov s PayPalom leta 2021

1. LocalBitCoins 2. Paxful 3. LocalCryptos
LocalBitcoins.com-logotip paxful
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

Ste ljubitelj uporabe PayPala in iščete način za nakup Bitcoinov s PayPalom? Vsi vemo, da je PayPal vodilni na trgu e-trgovine in se je zdaj pridružil cvetočemu trgu Bitcoinov. No, vidite, da je precej težko kupiti Bitcoin z uporabo PayPal, saj ga ne morete kupiti neposredno. To zdaj sploh ni več zaskrbljujoče. V temo smo se poglobili s pregledom nekaterih najbolj zanesljivih spletnih mest, kjer lahko s pomočjo PayPala kupite Bitcoin. Spodaj so pojasnjena najboljša spletna mesta, na katerih lahko razmislite o nakupu Bitcoinov prek PayPala.

8 najboljših borz za nakup Bitcoinov s PayPal 2021

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logotipNajstarejše in najbolj priljubljeno spletno mesto za izmenjavo med peer-to-peer je bilo predstavljeno leta 2012, ki je namenjeno uporabnikom po vsem svetu. Spletno mesto je edinstveno, saj omogoča osebno trgovanje iz oči v oči. Kot kupec lahko izberete prodajalca po svoji izbiri na podlagi seznama oglasov prodajalcev, prikazanega na spletnem mestu. Osebo lahko srečate za nadaljnje trgovanje. Kljub temu LocalBitcoins ponujajo osebno trgovanje. je zaupanja vreden in zanesljiv. Spletno mesto deluje kot sistem za hrambo podatkov in podpira varnost in zasebnost svojih uporabnikov.

Podprte države

LocalBitcoins zaradi predpisov strežejo po vsem svetu, razen v Nemčiji in New Yorku. Delovanje spletnega mesta je popolnoma odvisno od likvidnosti uporabnikov v državi.

Kako deluje?

LocalBitcoins ima preprost in intuitiven vmesnik. Ustvarjanje računa traja le 20 sekund, da se prijavite s svojim e-poštnim naslovom. Spletno mesto podpira različne načine plačila. Zdaj, ko poznate korake nakupa Bitcoinov z gotovino, se pogovorimo o postopku nakupa Bitcoinov prek PayPala.

Sprva morate ustvariti račun s svojim e-poštnim naslovom. Kot kupec lahko na seznamu prodajalcev, ki se prikaže na strani, izberete katerega koli prodajalca ali dodate znesek in kot plačilno sredstvo vnesete PayPal. Seznam prodajalcev, ki so pripravljeni sprejeti PayPal, bo premaknjen. Izberete lahko ustreznega prodajalca po vaši izbiri in opravite nadaljnjo trgovino. Prispeli boste na stran, kjer morate vnesti znesek za nakup Bitcoinov. Ogledate si lahko omejitve in pogoje trgovanja, kot jih je omenil prodajalec. Nekateri prodajalci lahko zahtevajo preverjanje osebne izkaznice skupaj s preverjanjem vaše telefonske številke. Na profilu prodajalca je razdelek za povratne informacije, ki bo kupcem pomagal, da se odločijo za optimalnega prodajalca. Kupec mora preveriti zgodovino trgovanja prodajalca s povratnimi informacijami drugih uporabnikov. Pristojbina, ki jo uporablja spletno mesto, je v primerjavi z drugimi spletnimi mesti nekoliko visoka. Premija je približno 20% v primerjavi z lokalnimi tečaji Bitcoinov. Poleg tega spletno mesto zaračuna 1% provizije.

Zasebnost

LocalBitcoins spoštuje zasebnost uporabnika s spoštovanjem anonimnosti Bitcoinov. Spletno mesto zato ne zahteva nobenega preverjanja osebnih podatkov ali osebnih podatkov. E-poštni naslov je edino merilo, ki je potrebno za ustvarjanje računa. Ker gre za spletno mesto P2P, povezovanje bančnega računa ni obvezno. No, nekateri trgovci lahko zahtevajo vašo osebno izkaznico in druge podatke. Nakup bitcoinov v zameno za vaše lokalne fiat valute je dodaten bonus za uporabnika.

Varnost

LocalBitcoins s svojo varnostno nastavitvijo sploh ni ogrožen. Spletno mesto je šifrirano s protokolom HTTPS z zaščito za prijavo kot dodatni varnostni ukrep. Spletno mesto je omogočilo dvofaktorsko preverjanje pristnosti prek sporočil SMS in e-pošte. Raziskovalci na področju varnosti bi morali vsekakor računati na to spletno stran, saj ima na njej odličen program belih klobukov, ki izniči konkurenco.

Odličen sistem hrambe spletnih strani kupcem preprečuje, da bi jih prevarali.

Pristojbine in omejitve

To je dobra novica za vse kupce. LocalBitcoins kupcem ne nalaga nobene provizije, prodajalci pa morajo plačati provizijo v višini 1%. Kakor koli že, za vse transakcije bo uporabljena omrežnina Bitcoin. Prodajalci imajo prednost pri prilagajanju menjalnih tečajev, kar kupce skrbi. Nekateri prodajalci zaračunajo visoko, da pokrijejo pristojbino, ki jim jo zaračuna spletno mesto.

Spletno mesto ne uporablja nobenih omejitev števila in zneska transakcij med trgovci. Vendar imajo trgovci lahko omejitve z medsebojnim soglasjem.

Pomoč strankam

Vsekakor se lahko zanesete na podporo strankam za reševanje vseh vaših vprašanj. Pogosta vprašanja na spletnem mestu odgovarjajo na večino vaših vprašanj. Končno se lahko po e-pošti obrnete na LocalBitcoins in tudi odziv spletnega mesta je precej hiter.

Prednosti

LocalBitcoins je poleg uporabniku prijaznega spletnega mesta tudi hiter in zanesljiv. Zasebnost uporabnikov je ohranjena.

Slabosti

Ker spletno mesto ponuja osebno trgovanje, morajo biti uporabniki previdni, da jih ne bi prevarali. Prodajalec je v celoti pooblaščen za prilagajanje menjalnih tečajev, ki bi kupca morda stali visokega zneska. Ta stran ni primerna za velike kupce.

ZAČNITE Z LOCALBITCOINI

2. Paxful

paxfulPaxful je bil predstavljen leta 2015 kot vidna decentralizirana borza. Ta ameriška izmenjava med enakovrednimi uporabniki ponuja različne načine spletnega plačevanja za svoje uporabnike. Borza se lahko šteje za podobno eBay, kjer deluje kot posrednik za trgovce za trgovanje. Paxful deluje kot odlična skrbniška storitev.

Podprte države

Paxful ne omejuje svojega področja delovanja. Vsak uporabnik se lahko registrira ne glede na državo, v katero pripada. Poleg tega lahko nekateri prodajalci državam, s katerimi so pripravljeni trgovati, naložijo zmanjšanje. Vendar Paxful ponuja načine plačila, ki so sprejemljivi po vsem svetu, kar je prednost za uporabnike.

Kako deluje?

Paxful ima eleganten vmesnik z vsemi informacijami, ki so prikazane na lahko razumljiv način. Spletno mesto ponuja široko paleto načinov plačila, kot so gotovinske vloge, kreditne / debetne kartice, Western Union, MoneyGram, nacionalno bančno nakazilo, darilne kartice in PayPal. Uporabniki morajo slediti nekaj preprostim korakom za nakup Bitcoinov prek PayPala. Postopek je podrobno razložen spodaj.

Uporabniki imajo možnost neposrednega nakupa Bitcoinov, kot so vstopili na spletno mesto, ali pa lahko Bitcoin kupijo po registraciji. Ko se registrirate, lahko vidite okno z možnostmi, ki vključujejo znesek, vrsto plačilnega sredstva, lokalno valuto za nakup Bitcoinov. Ustreznega prodajalca lahko izberete glede na vaše udobje ali pa vas bo Paxful izbral. Ko se trgovanje začne, boste preusmerjeni na funkcijo klepeta, kjer se lahko pogajate s prodajalcem. Ker je kupec na robu plačila, se Bitcoini prodajalca zadržijo v hrambi in kupec mora po opravljenem plačilu označiti kot “plačan”. Bitcoin se sprostijo iz zalog, ko prodajalec potrdi plačilo. Za potrditev dogovora imate na voljo 30 minut, sicer pa bo po 30 minutah posel samodejno preklican.

Zasebnost

Za registracijo na tej strani je potreben e-poštni naslov. Dve povezavi bosta priloženi v pozdravnem e-poštnem sporočilu, ki je poslano na vaše e-poštno mesto ob ustvarjanju računa. Ena povezava je za preverjanje vašega e-poštnega naslova, druga pa za dvostopenjsko preverjanje pristnosti. Dvofaktorsko preverjanje pristnosti je mogoče opraviti prek sporočil SMS in z Google Authenticator.

Varnost

Paxful v času trgovanja ustvari denarnico, kjer mora prodajalec hraniti Bitcoine, ki so popolnoma zaščiteni z učinkovitim sistemom za hrambo strani. Nadalje je Paxful zaščiten s Comodo, kar pomeni, da je spletno mesto šifrirano s 256-bitnim SSL. za zaščito uporabniškega okolja Paxful izpolnjuje standarde ranljivosti PCI. Spletno mesto ima možnost, da prodajalcem posreduje povratne informacije, kar drugim kupcem pomaga, da izberejo optimalnega prodajalca.

Pristojbine in omejitve

Podobno kot LocalBitcoins tudi Paxful kupcem ne zaračuna nobene provizije, vendar da, prodajalec jih bo zaračunal. Paxful prodajalcu naloži 1-odstotno provizijo in določene stroške omrežja Bitcoin. Poleg tega prodajalci v celoti nadzorujejo določanje provizije. Prodajalci, ki sprejemajo darilne kartice, vam običajno zaračunajo visoko. Spletno mesto ne uporablja nobenih omejitev za transakcije. Vendar morate pred trgovanjem preveriti omejitve, ki jih uporablja prodajalec.

Pomoč strankam

Na Paxful se lahko obrnete prek dane brezplačne številke ali prek njegove Facebook strani. Sistem podpore je precej celovit in nudi tudi podporo prek klepeta in e-pošte. Zastopanje predstavnikov lahko traja nekaj ur prek klepeta in pošte.

Prednosti

Paxful sprejema darilne kartice kot plačilno sredstvo, kar je res super. Spletno mesto je zelo enostavno za uporabo in ima napredno varnostno nastavitev. Spletno mesto poleg nizke provizije podpira tudi sistem povratnih informacij, ki uporabniku pomaga izbrati ustreznega prodajalca.

Slabosti

Ker je spletna stran medsebojna izmenjava, obstaja nevarnost, da vas varajo.

ZAČNITE Z PAXFUL

3. LocalCryptos

Lokalni Cryptos paypalLocalCryptos zelo enostavno kupuje Bitcoin s PayPal-om. Tržnica LocalCryptos vam ponuja varno platformo za preoblikovanje stanja PayPal v Bitcoin in iz njega.

Ključne funkcije

Glavne značilnosti LocalCryptos so:

Tržnica od osebe do osebe

LocalCryptos ponuja tržnico od osebe do osebe z več kot 100.000 trgovci s kripto. To pomeni, da je vsaka trgovina prek LocalCryptosa neposredno z drugim trgovcem.

Skladiščenje zaščiteno

Varna skrbniška storitev ščiti vse transakcije PayPal. Prodajalec postavi BTC v hrambo, preden pošljete svoj prenos PayPal, kar pomeni, da LocalCrypto omogoča varna plačila. V brskalnikih kripto napaja spletno denarnico in skrbi, da ste dobro zaščiteni pred vdorom ali krajo kripto.

Hitri prenosi

Hitri prenosi zagotavljajo, da se transakcije BTC s sistemom PayPal opravijo v petnajstih minutah ali manj. Vsako uro je na LocalCryptos več kot tisoč spletnih trgovcev.

Šifriranje od konca do konca

LocalCryptos je bila prva platforma, ki je implementirala šifriranje sporočil od konca do konca.  

Nakup BTC s PayPal na LocalCryptos

Se sprašujete, kako lahko s pomočjo LocalCryptos kupite kripto prek PayPala?

Prijava na LocalCryptos traja le trideset sekund. Po tem lahko vsakdo objavi ponudbe za nakup ali prodajo Bitcoina. Filtrirajte glede na Pay with PayPal, lokacijo in katera koli druga merila iskanja. Začnite trgovati s PayPal na BTC in prenašati denar, ko je trgovanje in menjalni tečaj zaklenjen in sprejet s strani druge stranke.

ZAČNITE Z LOCALCRYPTOS

4. Cancoin

logotip cancoinCancoin, novo decentralizirano spletno mesto za izmenjavo med peer-peer-ji, privlači uporabnike s prilagodljivim orodjem odličnih funkcij. Spletno mesto ponuja številne funkcije, ki se osredotočajo predvsem na varnost uporabnika.

Podprte države

Trenutno Cancoin streže v ZDA in Kanadi. Pošljete lahko zahtevo za podporo vaši regiji z možnostjo “podprite svojo spletno stran” znotraj lokacije “Marketplace” vaše spletne strani..

Kako deluje?

Nakup bitcoinov na Cancoinu je dolgočasen postopek. Račun lahko enostavno ustvarite z uporabo e-poštnega naslova z geslom. Pred nakupom Bitcoinov morate ustvariti varno denarnico z več podpisi, tako da kliknete možnost ‘generiraj denarnico’. Denarnica je zaščitena z edinstveno mnemonično besedno zvezo, ustvarjeno z naključnim vedenjem kurzorja, je glavni ključ vašega računa. Po nastavitvi teh stvari lahko kupite Bitcoin na trgu spletnega mesta, kjer si lahko ogledate seznam različnih prodajalcev z njihovimi ponudbami. Izberete lahko ustreznega prodajalca in se lahko pogajate o vgrajeni funkciji klepeta na spletnem mestu. Pozneje morate vnesti znesek za nakup Bitcoinov pri prodajalcu po vaši izbiri. Ko je transakcija izvedena, obstaja časovna omejitev. Po oddaji naročila od kupca mora prodajalec Bitcoin prenesti v denarnico z več podpisi, ki jo je ustvarilo spletno mesto. Po preverjanju prisotnosti Bitcoinov v multisig denarnici mora kupec prodajalcu plačati z želenim plačilnim sredstvom za dokončanje transakcije. Sredstva se sprostijo šele, ko dobite 2 od 3 podpisov.

Zasebnost

Če želite ustvariti račun na Cancoinu, potrebujete svoj e-poštni naslov in geslo. No, nekateri prodajalci lahko zahtevajo preverjanje vaše osebne izkaznice z drugimi osebnimi podatki. Cancoin ponuja 2-od-3 denarnico z več podpisi za zaščito vseh transakcij. Uporabnik mora imeti dva od treh podpisov (kupec, prodajalec in Cancoin), da lahko kupi Bitcoin.

Varnost

Cancoin izpodbija konkurenco v smislu svoje varnostne nastavitve. Čeprav denarnica z več podpisi varuje uporabniške bitkoine, se med ustvarjanjem denarnice ustvari varna mnemonična besedna zveza. Uporabniki imajo popoln nadzor nad svojimi zasebnimi ključi. Uporabniški podatki so zaščiteni s šifriranjem datotek AES-256 CTR. Uporabniki so usmerjeni k vgrajeni šifrirani funkciji klepeta za nadaljnja trgovinska pogajanja. Pogosta opozorila prek sporočil SMS in e-pošte izboljšajo varnostno nastavitev spletnega mesta.

Pristojbine in omejitve

Cancoin se drži transparentne strukture pristojbin. Pri trgovanju na trgu se prodajalcu zaračuna 1% provizije. Poleg tega se doda določena provizija, odvisno od Bitcoin omrežja. Pristojbina se doda med naročilom, ki bo prikazano na Blockchain. Kupci ne smejo plačati nobene provizije na spletnem mestu.

Pomoč strankam

Uporabniki lahko sodelujejo z različnimi forumi, da rešijo svoja vprašanja, ali pa ima spletno mesto tudi bazo znanja za nadaljnjo pomoč. Z Cancoinom se lahko povežete tudi prek različnih spletnih mest v družabnih omrežjih.

Prednosti

Cancoin ima odlično varnost, skupaj z izjemnim ugledom. Spletno mesto zagotavlja preglednost glede pristojbine. Poleg tega, da podpira različne načine plačevanja, spletna stran ponuja veliko uporabnih funkcij in orodij za udobje uporabnikov.

Slabosti

Spletno mesto se mora razvijati v smislu likvidnosti.

ZAČNITE S KANKOINI

5. Wirex

logotip WirexWirex ali prej znan tudi kot E-Coin se trži kot “hibridna platforma za osebno bančništvo”, ki podpira tako fiat kot kriptovalute. Wirex je debetna kartica, ki združuje tradicionalni denar in bančne storitve. Podjetje s sedežem v Londonu je bilo ustanovljeno leta 2015 s podporo treh fiatnih valut (ameriški dolar, evro, funt).

Podprte države

Wirex služi različnim državam na različnih koncih sveta. Na žalost Wirex ne deluje v ZDA.

Kako deluje?

Wirex ima preprosto in uporabniku prijazno platformo. Uporaba Wirexa sploh ni zapletena. Postopek je razložen spodaj.

Sprva morate izbrati vrsto kartice (fizično ali navidezno) s klikom na ‘generiraj novo kartico’. Nato kartico povežite s svojim računom PayPal in jo preverite. Če potrdite svojo kartico, morate na svoj račun PayPal položiti vsaj 3 USD, da vam bo PayPal lahko zaračunal. Nato lahko na svojem računu Wirex poleg transakcije vidite 4-mestno kodo PIN, ki bo vaša PIN za preverjanje vaše kartice. Sredstva morate nakazati na svoj račun PayPal, kasneje pa lahko sredstva s PayPal računa dvignete na svoj račun Wirex. Končno lahko Bitcoin kupite s kartice Wirex. Na prejemanje svojih bitcoinov boste morali počakati nekaj dni.

Zasebnost

Wirex se ne drži anonimne narave bitcoinov, saj je skladen s predpisi KYC in AML. Wirex zahteva preverjanje osebne izkaznice in dokaz o naslovu svojih strank. Preverjeni dokumenti se hranijo najmanj 6 let in se predložijo regulatorjem brez obvestila imetnikov računov. Uporabnik lahko obdela transakcije, ne da bi preveril račun do določenih omejitev.

Varnost

Wirex se je združil z BitGo, ki zagotavlja varnost vseh računov. Vsi računi so na voljo z BitGo-jevo Bitcoin denarnico, ki je denarnica z več podpisi, s šifriranjem SSL. Obstaja dvofaktorska avtentikacija, pa tudi nakazila, spremembe podatkov o računu pa zahtevajo časovno občutljivo potrditev. Imetniki kartic so prisiljeni vnesti svojo edinstveno 4-mestno kodo PIN za transakcije brez recepta v skladu s Wirexovim postopkom za čip in PIN.

Pristojbine in omejitve

Pristojbina, ki jo zaračunava Wirex, je konkurenčna. Aktivacija kartice in dodajanje imena imetnika kartice vam ne bosta zaračunala nobene provizije. Dostava fizične kartice preko DHL pa vas bo stala 50 ali 17 USD prek Royal Mail. Po drugi strani pa vas bo dostava navidezne kartice stala 3 USD. Za transakcije, opravljene z uporabo Wirexa, se ne zaračuna provizija.

Domače transakcije na bankomatih bodo zaračunane (2,5 USD, 2,25 EUR in 1,75 GBP). Mednarodne transakcije na bankomatih bodo zaračunane (3,50 USD, 2,75 EUR, 2,25 GBP). Poleg tega se uporablja obvezna mesečna pristojbina za obveščanje prek sporočil SMS (1,00 USD / EUR / GBP) in pristojbina za prenos kartice (0,25 USD / EUR / GBP). Spreminjanje kode PIN vas bo stalo tudi provizijo (1,00 USD, 0,80 EUR, 0,60 GBP). za transakcije v tujini se zaračuna provizija v višini 3% celotnega zneska transakcije. Vendar so transakcije POS in ePOS brezplačne. Za razliko od drugih platform Wirex ne zaračunava provizij za neaktivnost.

Omejitve so različne za preverjene in nepreverjene račune. Podroben povzetek omejitev določa Wirex. Omejitve Bitcoin računa in omejitve računa PayPal so navedene spodaj.

Omejitve Bitcoin računa BTC
Dodajanje sredstev (z zunanjega računa)
Min. / Najv Ni omejitev
Menjajte valuto (s kartice Wirex)
Najmanjša vrednost 0,01
Največja posamezna vrednost 3.
Najvišja dnevna omejitev 20.
Najvišja mesečna omejitev 100
Pošiljanje sredstev (na zunanji račun)
Najmanjša posamezna vrednost 0,001
Najvišja dnevna omejitev 20.
Najvišja mesečna omejitev 250
Omejitve PayPal in plačila tretjih oseb USD / EUR / GBP
Število transakcij v 24 urah 2/2/2
Najmanjša vrednost posamezne transakcije 1/1/1
Najvišja vrednost posamezne transakcije 500/500/400
Največja vrednost transakcij na 24 ur 500/500/400
Največja vrednost transakcij v življenjski dobi Brez omejitev katere koli fiat valute

Pomoč strankam

Wirex ima 24-urno skupino za podporo, ki reši vsa vaša vprašanja skupaj z brezplačno številko. Do Wirexa lahko pridete prek e-pošte ali družabnih omrežij. No, Wirex ponuja dober sistem podpore.

Prednosti

Platforma Wirex je skupaj z mobilno aplikacijo precej intuitivna, da olajša svoje uporabnike. Wirex podpira različne valute in sprejema tudi financiranje altcoinov. Spletno mesto ima dobro nastavljeno varnost.

Slabosti

Wirex ne ponuja anonimnosti, uporabnik pa mora račun preveriti z različnimi dokumenti in podrobnostmi. Spletno mesto ne podpira prebivalcev ZDA.

ZAČNITE Z WIREXOM

6. Kriptonit

Cryptonit vam omogoča nakup Bitcoinov prek PayPala s sprejemanjem depozitov s PayPal računov. Depozit je precej visok in znaša 9,8%, medtem ko je trgovanje brezplačno. Spletno mesto ima strog postopek preverjanja. Predložiti boste morali optično prebrano kopijo osebnega dokumenta, preverjanje naslova in selfie, na katerem imate dokumente.

Kako deluje?

Registrirajte svoj račun s predložitvijo vseh omenjenih dokumentov kot del postopka preverjanja. Nato položite USD s klikom na zavihek »Finance«. Končno vnesite znesek, ki ga želite kupiti Bitcoin, in izberite PayPal, da dokončate postopek.

ZAČNITE S KRIPTONITOM

7. eToro

logotip etoroeToro je platforma, ki vam omogoča nakup Bitcoinov prek PayPala, vendar vam ne omogoča umika ali pošiljanja Bitcoinov drugim ljudem. Bitcoine lahko prodajate samo za fiat valute. Ta storitev žal ni na voljo za prebivalce ZDA. Spletno mesto ponuja različne načine plačila z nizko provizijo. No, spletna stran uporabnikom zaračuna odstopnino v višini 25 USD skupaj s provizijo za pretvorbo v drugih valutah. Dvanajstmesečni neaktivni računi bodo plačani mesečno v višini 5 USD. Spletno mesto uporablja tudi omejitve transakcij. Pri dvigu je naložena omejitev 50 USD, preverjeni uporabnik pa lahko na svoj račun položi do 10.000 USD na mesec. Omejitve na depozite PayPal vključujejo najmanj enkratno vplačilo (50 USD), največje posamično vplačilo (5000 USD) in največjo omejitev vplačila na mesec (10.000 USD).

eToro prav tako podpira varnost uporabnikov z omogočanjem dvofaktorske avtentikacije in šifriranja SSL. Spletno mesto ponuja tudi celovito podporo strankam.

Kako deluje?

Sprva se prijavite na spletno mesto in registrirajte svoj račun. Nato povežite svoj račun PayPal z računom eToro in lahko začnete.

ZAČNITE Z ETORO

8. VirWox [zaprto zdaj]

virvoxVirWox je nenavadna mešanica na trgu kriptovalut, ki je bila prvotno ustanovljena za trgovanje z ličmi Second Life (SLL) in drugimi virtualnimi valutami leta 2007. Ta avstrijska borza je bila prvotno začeta trgovati z virtualnimi valutami, ki se uporabljajo za igre na srečo. Spletno mesto ima več kot 740.000 registriranih uporabnikov. VirWox je eno najbolj priljubljenih spletnih mest, ki PayPal ponujajo kot glavni način plačila.

Podprte države

Ta najstarejša spletna stran za izmenjavo je na voljo po vsem svetu.

Kako deluje?

Ustvarjanje računa na VirWoxu je popolnoma brezplačno in ne pozabite, da Bitcoinov ne morete kupiti neposredno z uporabo PayPal na VirWoxu. Najprej boste morali kupiti lipove dolarje, nato pa jih zamenjati za bitkoine. Postopek nakupa Bitcoinov s pomočjo PayPala na VirWoxu je preprost in je razložen spodaj.

Najprej ustvarite račun s klikom na možnost ‘še niste registrirani?’, Morate vnesti nekaj osnovnih osebnih podatkov. Ko vnesete podrobnosti, boste prejeli e-poštno sporočilo z geslom. S tem geslom se morate prijaviti na spletno mesto. Geslo, ki je poslano, je začasno in ga morate obvezno spremeniti v 24 urah. Če se geslo v določenem času ne spremeni, bo vaš račun izbrisan. Geslo lahko spremenite s klikom na možnost ‘spremeni nastavitve’. Ko je novo geslo ustvarjeno, lahko s PayPalom deponirate s klikom na možnost ‘Deposit’. Vnesite znesek, ki ga želite položiti, in kliknite možnost ‘plačilo s PayPal’.

Nato se morate prijaviti v PayPal in prikazan bo znesek, ki ste ga vnesli za polog. Prikazani znesek bo nekoliko manjši od vnesenega zaradi pristojbine, ki jo je naložil VirWox. Naslednji koraki vključujejo nakup Second Life Lindens v zameno za vašo fiat valuto. Za nakup SLL boste morali prodati USD / EUR na svojem računu PayPal. dobili boste SLL v zameno za vašo fiat valuto in izpolnili naročilo. Nato v levi stranski vrstici izberite „BTC / SLL“, da pridobite Bitcoin v zameno za SLL. Postopek je podoben in preprost. Vnesti morate količino Bitcoina, ki jo želite kupiti, in klikniti ‘naprej’. Če je postopek uspešen, boste videli stanje v Bitcoinu v zgornjem levem kotu.

Zasebnost

VirWox spoštuje anonimnost Bitcoinov in od svojih uporabnikov ne zahteva nobenega preverjanja.

Varnost

Spletno mesto navaja, da podrobnosti o uporabniku ne deli s tretjimi osebami. VirWox je del podjetja Virtual World Services Gmbh in deluje na protokolu HTTPS, ki varuje vse uporabniške podatke. Spletno mesto upošteva strogo politiko rdečih zastav, kar ima za posledico pogosto blokiranje in začasno ustavitev računov. Na spletnem mestu niso shranjeni niti podatki o kreditni kartici.

Pristojbine in omejitve

Ker spletno mesto prvotno ni bilo ustanovljeno za nakup BItcoinov s Paypalom, vam lahko pretvorba lipov dolarjev za nakup Bitcoinov prek PayPala nekoliko zaračuna dodatno ceno. Nekateri uporabniki so pripravljeni plačati visok znesek, saj ni večje konkurence za podporo PayPalu za nakup Bitcoinov.

V zameno za Bitcoin in za uporabo terminala PayPal My Virtual Community vam ne zaračunajo nobene provizije, sredstva pa so na voljo v dveh urah. Sredstva so takoj na voljo s PayPal Express Check s provizijo (0,35 EUR 3,4%). Plačilo s kreditno / debetno kartico vam zaračuna provizijo (0,29 3,5% GBP, 0,49 USD 3,5%, 0,96 EUR 3,5%) s takojšnjimi sredstvi. OKPAY je brezplačen. Spretnost vas bo stala provizijo (0,29 GBP 3,5%, 0,49 USD 3,5%, 0,96 EUR 3,5) s takojšnjim skladom. Paysafecard vam zaračuna 20% in sredstva so takoj na voljo. Sofortbanking vam bo s takojšnjimi sredstvi zaračunal 2,5%.

PayPal vam bo zaračunal 1 EUR plus 2% na dvig. Izmenjava bitcoinov vas bo stala 0,002 BTC. Skrill, bančno nakazilo vas bo stalo 1 EUR na dvig.

Neaktivni računi za 12 mesecev bodo zaračunani 2 USD na mesec.

Določene omejitve veljajo za uporabo PayPala za nakup Bitcoinov. Po nastavitvi računa bo vaš depozit omejen na 90 USD. Omejitve trgovanja na PayPal in Skrill so razložene spodaj.

Omejitve so odvisne od števila aktivnih dni od trenutka, ko ste se registrirali. Omejitve veljajo za štiri ravni.

Raven 0 – takoj lahko trgujete do 90 EUR; 270 EUR.

1. stopnja – po 10 dneh lahko trgujete do 120 EUR; 900 EUR.

2. stopnja – po 45 dneh lahko trgujete do 200 EUR; 2000 EUR.

3. stopnja – po 90 dneh lahko trgujete do 400 EUR; 4000 EUR.

4. stopnja – na zahtevo lahko trgujete do 1000 EUR; 10.000 EUR.

Prva omejitev se šteje na 24 ur, druga pa na 30 dni. Preprost pretvornik valut lahko uporabite za preverjanje omejitev v fiat valutah (USD, GBP in CHF).

Pomoč strankam

Podpora strankam vključuje stran s pogostimi vprašanji, ki odgovarja na večino vprašanj. No, podporo strankam bi bilo treba izboljšati.

Prednosti

VirWox je ena najstarejših borz z več kot 740.000 uporabniki po vsem svetu. Spletno mesto podpira široko paleto načinov plačila za nakup Bitcoinov in ne zahteva obveznega pologa za nakup Bitcoinov. Postopek trgovanja je preprost s takojšnjimi transakcijami.

Slabosti

Prvi nakup Bitcoinov s tem spletnim mestom lahko zahteva nekaj časa. Podpora strankam je podrazredna, zato jo je treba nadgraditi. Tečaji na VirWoxu so nekoliko visoki.

ZAČNITE Z VIRWOXOM

Zaščitite svoje Bitcoine s temi metodami

Čeprav lahko svoje Bitcoine shranite v spletu na spletnem mestu, morate dobiti Bitcoin denarnico. Pred nakupom Bitcoinov s katerega koli spletnega mesta preverite ocene ocen spletnega mesta. Oglejte si odsek povratnih informacij prodajalca, ko trgujete na spletnih mestih za izmenjavo. Pridobite zavarovano Bitcoin denarnico, kot so Ledger Nano S, TREZOR, KeepKey in še veliko več, kar je na voljo na trgu.

Zaključek

V tem članku lahko vidite, da različne platforme omogočajo uporabnikom, da varno kupujejo Bitcoin prek PayPala z zmanjšanjem tveganja povračil. Nekatere platforme prodajajo bitkoine po premiji, druge pa po tržni ceni. No, pregledali smo najboljša spletna mesta za nakup Bitcoinov prek PayPala in na vas je, da izberete primeren način in skočite naravnost v to.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me