9 beste manieren om Bitcoin met contant geld te kopen 2021 – De ultieme gids

1. LocalBitcoins 2. BitQuick 3. Muur van munten
LocalBitcoins.com-logo bitquick-logo MUUR VAN MUNTSTUKKEN
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

Ja! Je leest het goed. U kunt Bitcoin met contant geld kopen. We weten dat het erg moeilijk is om Bitcoin-handels- en uitwisselingsplatforms te begrijpen, vooral als u een beginnende gebruiker bent. Sommige sites bieden creditcard- / debetkaartbetalingen aan, maar toch vereist het geduld om constant te wachten tot de Bitcoins worden afgeleverd. Bovendien vragen uitwisselingssites om een ​​aantal persoonlijke gegevens die voor onveiligheid bij gebruikers kunnen zorgen. De meeste gebruikers geven de voorkeur aan privacy met betrekking tot Bitcoin-transacties.

Ben je een persoon die deze uitwisselingsplatforms beu bent of een beginnende gebruiker die op een eenvoudige manier Bitcoins wil kopen, dan is dit artikel het lezen waard. We hebben een gedetailleerde uitleg gegeven over de methoden en sites waar u Bitcoins met contant geld kunt kopen (elke fiat-valuta).

Wat zijn de voordelen van het kopen van Bitcoin met contant geld??

In tegenstelling tot veel Bitcoin-uitwisselingssites, wordt de noodzaak om uw documenten te verifiëren en de risico’s die gepaard gaan met het delen van uw persoonlijke gegevens die kwetsbaar zijn, vermeden. Het is moeilijk het koopproces te begrijpen van sommige uitwisselingssites die verschillende betaalmethoden gebruiken voor een nieuwe koper. Bitcoin kopen met contant geld is simpel en sneller dan bijvoorbeeld bankoverboeking. Er is geen verificatie vereist om Bitcoins te kopen en wordt binnen 3 uur naar uw portemonnee overgebracht.

5 methoden om Bitcoins met contant geld te kopen

Peer-to-peer-uitwisselingssites

Er zijn enkele sites (hieronder beoordeeld) waarmee u persoonlijk kunt handelen, maar die als een escrow-service fungeren. Bij deze methode kunnen kopers specifieke verkopers ontmoeten die op de site zijn geselecteerd en doorgaan voor verdere transactie. Hier fungeert de site als een escrow-systeem, waarbij alle Bitcoins van de verkoper door de site worden vastgehouden en aan de koper worden vrijgegeven zodra de betaling voor de Bitcoin door de verkoper is bevestigd..

Bitcoin-geldautomaten

Momenteel zijn er veel geldautomaten die zijn gebouwd om Bitcoins aan te bieden door er contant geld in te storten. De gebruiker kan Bitcoins verkrijgen in een specifieke Bitcoin-portemonnee door contant geld in deze machines te storten. Het proces is eenvoudig en direct.

Koop Bitcoin persoonlijk met contant geld

U kunt via sociale mediasites of forums contact opnemen met een verkoper en besluiten om persoonlijk te ontmoeten. Later kunt u in onderling overleg Bitcoins kopen bij de verkoper. In dat geval moet u oppassen dat u niet wordt opgelicht of beroofd. Onze suggestie voor elke persoonlijke Bitcoin-transactie is om af te spreken bij een bank of in een openbare ruimte (coffeeshop, winkelcentrum of andere plaatsen waar andere mensen zijn).

Met contante aanbetaling

Sommige platforms hebben deze optie, waarbij de koper contant geld op de bankrekening van de verkoper kan storten om Bitcoins te kopen. Aan sommige platforms zijn banken gekoppeld, waar u contant geld stort bij de specifieke bank die door de site wordt voorgesteld.

Met contant geld via e-mail

Deze methode wordt niet aanbevolen. Men kan het echter gebruiken voor kleine transfers.

Waarom heeft peer-to-peer-uitwisseling de meeste voorkeur??

Peer-to-peer-uitwisseling of ook wel bekend als de gedecentraliseerde uitwisseling, die wordt beheerd en onderhouden door software. Met peer-to-peer-uitwisseling kunnen handelaren onderling handelen zonder tussenkomst van derden. Welnu, er zijn enkele sites die fungeren als een escrow-service tussen handelaren en winst maken door extra beveiliging voor de handelaren te bieden (wat ten zeerste wordt aanbevolen). De interactie tussen beide partijen (koper en verkoper) verloopt echter via een platform en er is geen andere partij bij de deal betrokken. Deze methode heeft veel voordelen.

Voordelen van peer-to-peer-uitwisselingen / marktplaatsen

Peer-to-peer-uitwisselingssystemen bieden lage wisselkoersen, zijn gebruiksvriendelijk, privé en beveiligd en zijn streng bestand tegen transactiecensuur. Dit systeem handhaaft de privacy van de gebruiker zonder om persoonlijke gegevens te vragen. Eenmaal uitgevoerde geldoverdrachten zijn helemaal niet omkeerbaar, waardoor wordt voorkomen dat de verkoper wordt bedrogen. Het beveiligingssysteem van sites met peer-to-peer-uitwisseling is uitstekend. Bovendien bieden sommige P2P-uitwisselingen lage wisselkoersen en ondersteunen ze ook verschillende betaalmethoden voor het gemak van de gebruiker.

Top 9 beste uitwisselingen voor het kopen van Bitcoin met contant geld

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logoLocalBitcoins is een uniek platform dat peer-to-peer-service biedt, waar handelaren elkaar ontmoeten en handelen samen met online transacties. Deze populaire site werd gelanceerd in het jaar 2012. Deze in Finland gevestigde site is niet conventioneel een Bitcoin-uitwisseling, maar het is een platform waarop handelaren zichzelf voorstellen en persoonlijk handelen (of via stortingen in contanten, PayPal en zelfs cadeaubonnen) door het naleven van handelsregels. LocalBitcoins fungeert als escrow voor de handelaren. Wanneer u een account op deze site aanmaakt en als koper invoert, ziet u een lijst met verkopers die klaar zijn om de Bitcoins te verkopen met verschillende wisselkoersen en aanbiedingen die als advertentie worden weergegeven. U kunt verbinding maken met een verkoper van uw keuze door een bericht achter te laten en uw Bitcoins in uw LocalBitcoins-portemonnee te krijgen na het voltooien van de transactie.

Verificatie

LocalBitcoins vereist geen ID-verificatie of uw persoonlijke gegevens. U hoeft zich alleen maar aan te melden met uw e-mailadres. Sommige verkopers met wie u handelt, kunnen om uw identiteitsbewijs en enkele persoonlijke gegevens vragen. LocalBitcoins zijn wereldwijd actief, maar het hangt af van de liquiditeit van handelaren in uw land. U kunt met uw fiat-valuta handelen met de handelaar die klaar is om deze te accepteren.

Veiligheid

LocalBitcoins doet er alles aan om een ​​compacte beveiligingsconfiguratie te behouden. De site heeft tweefactorauthenticatie samen met HTTPS-codering en Login Guard. Beveiligingsonderzoekers zullen dol zijn op deze site, omdat deze ook een geweldig white hat-programma heeft dat niet op andere platforms te vinden is. Samen met deze beveiligingsmaatregelen ontvangen gebruikers sms- en e-mailwaarschuwingen. Als het gaat om het kiezen van een verkoper, worden de handelsgeschiedenis en feedback over handelaren weergegeven, wat kopers helpt een verstandige keuze te maken.

Vergoedingen en limieten

Kopers hoeven geen vergoeding te betalen voor de site. De wisselkoersen zijn echter afhankelijk van de prijs die door de verkoper is vastgesteld om de Bitcoins te verkopen. Sommige verkopers rekenen een beetje hoog om de transactiekosten van 1% die de site over hen in rekening brengt, te dekken. Er is geen limiet aan het aantal transacties dat wordt gedaan, aangezien dit platform werkt op basis van peer-to-peer-communicatie.

Klantenservice

De klantenondersteuning die deze site biedt, is redelijk goed. Er zijn verschillende mogelijkheden om phishing, verloren tweefactorauthenticatie of wachtwoord te melden. De FAQ-pagina lost de meeste vragen op, maar u kunt persoonlijk contact met hen opnemen via e-mail, waar u binnen 24-48 uur een antwoord ontvangt, maar meestal veel minder dan dat..

Voordelen

LocalBitcoins is een privésite zonder persoonlijke gegevens van de gebruiker. U kunt Bitcoins kopen met uw lokale fiat-valuta’s. Het is snel en betrouwbaar.

Nadelen

Sommige verkopers rekenen mogelijk hoge wisselkoersen. Omdat het een P2P-communicatie is, moet men voorzichtig genoeg zijn alvorens te handelen.

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS

2. BitQuick

bitquick-logoBitQuick werd gelanceerd in het jaar 2013 en bedient ongeveer 49 landen in de VS. BitQuick is een eenvoudig Bitcoin-uitwisselingsplatform dat contant geld en SEPA-overdracht biedt om Bitcoins te kopen. BitQuick fungeert als een escrow. Het is een eenvoudig proces om Bitcoins te kopen via BitQuick. De koper moet het geld via een bank op de rekening van de verkoper storten en als bewijs een foto van de bon opsturen. De verkoper geeft de Bitcoins vrij van de escrow-service zodra de betaling is ontvangen.

Verificatie

In tegenstelling tot andere sites is BitQuick niet privé. Een ID-verificatie is vereist om Bitcoins van deze site te kopen.

Veiligheid

De site wordt door veel gebruikers als veilig beschouwd. Bovendien maakt BitQuick gebruik van BitGo’s multi-signature wallet-infrastructuur, die Bitcoin-stortingen tot $ 250.000 verzekert. Het aantal Bitcoins dat op de borg staat, wordt weergegeven door het proof-of-reserve auditsysteem, dat de transacties op de beurs zelf onthult.

Vergoedingen en limieten

In tegenstelling tot andere sites wordt door deze uitwisseling een vergoeding van 2% aan de koper in rekening gebracht in plaats van aan de verkoper. Bovendien worden wisselkoersen bepaald door de verkoper en daarom kunnen sommige banken extra kosten in rekening brengen. Er worden geen kosten in rekening gebracht tijdens opname door BitQuick. Aangezien deze exchange fungeert als een escrow en handelaren introduceert, is er geen limiet op de transactie. Het is echter aan de handelaren om een ​​limiet aan de transacties toe te voegen. BitQuick heeft een maximale tijd van 3 uur nodig om de bitcoins in de portemonnee van de koper te bezorgen.

Klantenservice

BitQuick biedt een goed ondersteuningssysteem. U kunt op elk moment contact met hen opnemen met uw vragen via e-mail of hun online formulieren.

Voordelen

BitQuick is een snel, eenvoudig en zeer betrouwbaar platform. Het is een vertrouwde site onder gebruikers. De Bitcoins worden in de escrow bewaard, waardoor het risico op oplichting wordt vermeden.

Nadelen

De vergoeding die aan de koper wordt aangerekend, is enigszins hoog, wat bijdraagt ​​aan de hoge wisselkoersen die door sommige verkopers worden aangerekend. De service is beschikbaar in de VS en accepteert slechts enkele fiat-valuta’s (Amerikaanse dollars, Canadese dollars, euro’s).

AAN DE SLAG MET BITQUICK

3. Muur van munten

MUUR VAN MUNTSTUKKENWall of coins is een nieuw opgerichte Bitcoin-beurs in Florida. Het vereenvoudigt het proces van het kopen en verkopen van Bitcoins door op te vallen als een peer-to-peer-uitwisseling die alleen contant geld als betaalmethode accepteert. De landen die Wall of coins ondersteunen, zijn de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Argentinië, Australië, Brazilië, Canada, Duitsland, Letland, Mexico, Polen, de Filippijnen en Roemenië..

Verificatie

Wall of coins vraagt ​​niet om verificatie. In feite is het zelfs niet nodig om als koper een account aan te maken. Als koper moet u uw telefoonnummer opgeven en het bedrag invoeren dat u wilt uitgeven aan Bitcoins en het bedrag storten bij een bank in de buurt of bij een van de banken die wordt vermeld bij de Wall of coins. Het proces is eenvoudig voor het storten van geld. Nadat u geld op de rekening van de verkoper heeft gestort, moet u een tekstmuur met munten sturen. De verkoper verifieert vervolgens de transactie en geeft de Bitcoins vrij op het door u opgegeven Bitcoin-adres.

Als verkoper moet u uw bankrekening koppelen aan de Wall of coins en uw telefoonnummer wordt uw naam. De site geeft de verkoper een Bitcoin-adres om Bitcoins toe te voegen om te verkopen.

Veiligheid

Wall of coins biedt koude opslag om alle Bitcoins te beveiligen. Er is een ingebouwd AI-systeem (kunstmatige intelligentie) dat voorkomt dat frauduleuze transacties plaatsvinden. Zodra de Bitcoins naar de site zijn verzonden, kunt u deze nooit automatisch intrekken. Als u uw Bitcoins wilt opnemen, moet u contact opnemen met de klantenservice.

Vergoedingen en limieten

Wall of coins maakt de vergoeding over het algemeen niet openbaar. De vergoeding is echter vrij laag (1-2%) en er kunnen extra bankkosten van toepassing zijn bij het storten van geld. Er wordt een limiet van $ 5 toegepast om Bitcoins van deze site te kopen. Eventuele andere limieten worden vastgesteld met toestemming van koper en verkoper. De transactie is behoorlijk snel met Wall of coins. Bitcoins worden binnen 15 minuten op het adres van de koper afgeleverd, als de koper de juiste verificatiecode naar de site stuurt en als de verkoper reageert en onmiddellijk verifieert.

Klantenservice

Wall of coins heeft een FAQ-pagina die de meeste vragen beantwoordt. U kunt ze bereiken via e-mail, gratis nummer of via de live chat-functie.

Voordelen

Wall of coins biedt een gemakkelijke manier om Bitcoins te kopen / verkopen. De site is vertrouwd en zeer betrouwbaar en biedt ook lage wisselkoersen. De site vereist geen ID voor verificatie en beschermt de privacy van gebruikers.

Nadelen

De vergoeding die voor de transactie in rekening wordt gebracht, wordt niet openbaar weergegeven. De tijd die nodig is om Bitcoins aan de koper te bezorgen, hangt volledig af van de bevestiging van de verkoper en sommige verkopers zullen niet bereid zijn om een ​​groot aantal Bitcoins te verkopen. Momenteel biedt de site zijn diensten aan slechts 12 landen.

AAN DE SLAG MET MUUR VAN MUNTEN

4. LibertyX

Liberty x-logoKun je je voorstellen dat het kopen van Bitcoins net zo eenvoudig is als het kopen van boodschappen bij een verkoper! Welnu, LibertyX is een site waar u Bitcoins van uw lokale leveranciers kunt kopen in ruil voor contant geld. LibertyX was een pionier in het lanceren van ‘s werelds eerste Bitcoin-geldautomaten, waar mensen daadwerkelijk contant geld kunnen ruilen voor Bitcoins bij fysieke kiosken. Later werd LibertyX opgeblazen door verbinding te maken en samen te werken met de lokale leveranciers in de VS door ze op te zetten als uitwisselingspunten voor Bitcoins. LibertyX is beschikbaar als website, samen met een eigen app. U vindt een optie van ‘winkelzoeker’ in de app, waar u lokale verkopers bij u in de buurt kunt vinden.

Verificatie

LibertyX vraagt ​​om uw ID te verifiëren of in sommige gevallen.

Veiligheid

LibertyX heeft SSL-codering aangepast voor al zijn communicatie tussen zijn klanten en ook op de website. Een versleutelde harde schijf wordt gebruikt om alle klantgegevens op te slaan. Bovendien accepteert de site alleen contant geld door het risico te elimineren dat uw bankrekening wordt gekoppeld aan transacties die verband houden met de kwetsbaarheid ervan.

Vergoedingen en limieten

Voor alle aankopen wordt een totaalbedrag van 1% in rekening gebracht. Bovendien kunt u door de verkoper extra in rekening worden gebracht. Het aanmaken van een account en het gebruik van de LibertyX-app is gratis. U kunt Bitcoins ter waarde van $ 1000 kopen bij de verkoper. LibertyX biedt geen kosten voor uw eerste $ 1000 voor het aanmelden met uw Facebook-account. LibertyX biedt ook een PIN- / cadeaukaartoptie. Door voor een pincode te kiezen, bent u beperkt tot het kopen van Bitcoins in vaste coupures ($ 5, $ 10, $ 20, $ 50, enz.).

Voordelen

LibertyX biedt de unieke functie om Bitcoins te kopen bij een lokale leverancier. Om gebruikers te helpen, is de site ook compatibel met Android- en iOS-systemen. U kunt de LibertyX-app gebruiken om de lokale leveranciers bij u in de buurt te vinden. Gebruikers mogen hun Bitcoins in de wallet van hun keuze krijgen. Naast contant geld biedt de site ook kortingsbonnen die aanbiedingen bevatten en kunnen worden ingewisseld. De vergoeding die door de site wordt toegepast, is vrij laag en u wordt niet gevraagd om een ​​bankrekening te koppelen.

Nadelen

Aangezien LibertyX lokale winkels betrekt om Bitcoins te kopen, vindt u ze misschien niet in overvloed. U moet uw account verifiëren door enkele documenten te verstrekken. Sommige lokale leveranciers brengen u mogelijk extra transactiekosten in rekening. Aanmelden bij Facebook kan de privacy van de gebruiker aantasten.

Klantenservice

De site biedt goede ondersteuning via e-mail.

AAN DE SLAG MET LIBERTYX

5. Bitit

BititBitit is een in Parijs gevestigd Bitcoin-uitwisselingsplatform, dat 3D-beveiligde creditcard / betaalpas en contant geld biedt met Neosurf-, Flexepin- en Cashlib-prepaidvouchers als betaalmethoden. Net als LibertyX biedt Bitit gebruikers de mogelijkheid om Bitcoins in lokale winkels met contant geld te kopen met behulp van de vouchers (Neosurf, Flexepin, Cashlib).

Verificatie

U kunt eenvoudig Bitcoins ter waarde van $ 25 kopen nadat u een account heeft aangemaakt zonder enige verificatie. Het is noodzakelijk om uw account te verifiëren door uw ID te voorzien van een selfie om meer Bitcoins te kopen.

Veiligheid

Bitit is een gecodeerde site. Het handhaaft het beveiligingsniveau dat alle sites met creditcardtransacties doen. Bitit heeft veel winkellocaties in Frankrijk en onderhoudt een actieve aanwezigheid op sociale media, wat bewijst dat de site legitiem is.

Vergoedingen en limieten

De wisselkoersen zijn afhankelijk van de betaalmethode die u gebruikt. U betaalt een vergoeding van 3,9% voor alle online transacties met creditcards / betaalpassen en een vergoeding van 8,9% tot 10% wordt in rekening gebracht voor contante aankopen met Neosurf-, Flexepin- en Cashlib-vouchers. Bovendien kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor het kopen van vouchers in de winkels en kosten voor het wisselen van valuta op creditcards. U mag Bitcoins kopen tot € 50, – gedurende 7 dagen zonder enige verificatie, samen met pre-orderlimieten van € 25 tot € 250. Er is echter geen limiet op het plaatsen van het aantal bestellingen. Het duurt minuten om Bitcoins over te zetten naar een gebruikersaccount. Bovendien is de tijd die nodig is om Bitcoins te ontvangen, afhankelijk van het Bitcoin-netwerk.

Klantenservice

Bitit kan online worden benaderd op hun site of op hun sociale mediapagina. De site heeft ook een Knowledgebase en e-mailondersteuningssysteem.

Voordelen

De site biedt een hoge liquiditeit en volume en biedt ook snelle en eenvoudige methoden om Bitcoins te kopen. Voor overschrijvingen tot 25 euro hoeft u uw rekening niet te verifiëren.

Nadelen

De wisselkoersen zijn nogal overdreven en de site heeft limieten voor transacties.

AAN DE SLAG MET BITIT

6. Paxful

paxful recensiePaxful is een peer-to-peer Bitcoin-uitwisselingssite die is opgericht in het jaar 2015. Naast contante stortingen introduceert Paxful een nieuwe optie voor cadeaubonnen als een manier om Bitcoins te kopen. Deze uitwisseling is vergelijkbaar met LocalBitcoins, waar u de verkoper kunt ontmoeten en persoonlijk kunt handelen terwijl de site als escrow fungeert.

Verificatie

U kunt een account aanmaken wanneer u de site betreedt of u kunt eerst een verkoper naar keuze selecteren en vervolgens kunt u uw account aanmaken om een ​​transactie te starten. Nadat u zich heeft geregistreerd, ontvangt u een welkomst-e-mail met een link om uw e-mailadres te verifiëren en een andere link voor het beveiligen van uw account met tweefactorauthenticatie. Tweefactorauthenticatie kan worden gedaan via sms en met Google Authenticator.

Veiligheid

Beveiligingssysteem omvat tweefactorauthenticatie en feedback over de verkoper, wat kopers helpt bij het kiezen van een betere. Bovendien is de site beveiligd door Comodo, wat betekent dat de site is gecodeerd met 256-bit SSL-technologie. De site volgt ook PCI-kwetsbaarheidsnormen om een ​​veilige omgeving voor zijn gebruikers te creëren.

Vergoedingen en limieten

Paxful rekent geen kosten aan kopers, maar verkopers zullen een vergoeding van ongeveer 1% in rekening worden gebracht. De verkoper mag echter wel kosten in rekening brengen voor het omzetten van uw cadeaubonnen in contanten. Net als bij LocalBitcoins, worden uw Bitcoins in de escrow bewaard die zal worden ontvangen zodra de betaling is bevestigd. De tijd die nodig is om uw Bitcoins te bezorgen, is afhankelijk van uw betalingswijze. Er wordt door de site geen limiet op de transactie toegepast. Limieten zijn echter afhankelijk van de handelaren.

Klantenservice

U kunt contact opnemen met de klantvertegenwoordigers van Paxful via e-mail of via de chatoptie die onderaan op uw scherm beschikbaar is. Er is zelfs een gratis nummer dat actief is tijdens kantooruren. De site heeft een eigen Facebook-pagina, waar u met uw vragen bij hen terecht kunt. Het antwoord kan enkele uren duren met betrekking tot e-mail- en chatopties.

Voordelen

Paxful heeft deze nieuwe functie van cadeaubonnen, wat best gaaf is. De site biedt lage kosten en heeft ook een feedbacksysteem om te voorkomen dat kopers worden opgelicht. Gebruikers kunnen deze site gemakkelijk in handen krijgen met zijn eenvoudige interface.

Nadelen

Kopers zijn voorzichtig om niet door de verkopers te worden opgelicht.

AAN DE SLAG MET PAXFUL

7. Cancoin

cancoin-logoCancoin is een peer-to-peer Bitcoin-uitwisselingsplatform met een eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface. De belangrijkste focus van de site ligt op de privacy en veiligheid van de gebruiker. Cancoin biedt verschillende betaalmethoden aan voor zijn gebruikers

Verificatie

Het aanmaken van een account is eenvoudig door uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Cancoin heeft zijn portemonnee met meerdere handtekeningen die specifiek is voor elke gebruiker, die moet worden gegenereerd voordat Bitcoins worden gekocht of verkocht. Tijdens het genereren van de portemonnee wordt een unieke, veilige geheugensteuntje gegenereerd, die zal worden gebruikt als een hoofdsleutel voor uw account. Het is niet de bedoeling dat u deze seed-frase kwijtraakt als deze eenmaal is gegenereerd. U kunt kiezen voor een verkoper van uw keuze en contact opnemen met de verkoper via de beveiligde chatoptie die door deze site wordt aangeboden. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, moet de verkoper de bitcoins verzenden in de beveiligde portemonnee die door de site is gemaakt voor de transactie en de portemonnee wordt weergegeven op de blockchain om de transactie te verifiëren. Later moet u het geld storten op de bankrekening van de verkoper of via een andere door de verkoper gespecificeerde betalingsmethode. Na bevestiging van betaling door de verkoper, worden Bitcoins vrijgegeven door de escrow-portemonnee van de site in uw persoonlijke Cancoin-portemonnee.

Veiligheid

Cancoin valt op in termen van beveiligingsinstellingen. Gebruikers hebben volledige controle over hun privésleutels. Samen met een portemonnee met meerdere handtekeningen, heeft de site een gecodeerd PGP-chat-systeem. Gebruikersgegevens worden beveiligd met AES-256 CTR-bestandsencryptie. Een unieke veilige geheugensteuntje-zaadzin vergroot de veiligheid van de portemonnee. E-mail- en sms-waarschuwingen zijn ook ingeschakeld als veiligheidsmaatregel.

Vergoedingen en limieten

Cancoin handhaaft de transparante vergoedingsstructuur, die op de blockchain wordt weergegeven. Kopers hoeven geen vergoeding te betalen, maar verkopers zullen een vergoeding van 1% in rekening worden gebracht met een bepaalde vergoeding, afhankelijk van het Bitcoin-netwerk.

Klantenservice

De site heeft een Knowledgebase en communityforums om de gebruikers te helpen met hun vragen. Cancoin is ook te bereiken via sociale mediasites.

Voordelen

Cancoin doet er alles aan om de veiligheid van zijn gebruikers te waarborgen met geavanceerde beveiligingsmaatregelen. De site ondersteunt meerdere betaalmethoden en een eenvoudige gebruikersinterface. Cancoin handhaaft transparantie in zijn transacties.

Nadelen

De site biedt geen hoge liquiditeit.

AAN DE SLAG MET CANCOIN

8. Bitcoin-geldautomaten

Bitcoin geldautomatenBitcoins kopen is nog eenvoudiger met deze Bitcoin-geldautomaten die zich op verschillende plaatsen bevinden. U kunt de Bitcoin ATM-kaart vragen om de beschikbare Bitcoin-geldautomaten in uw omgeving te tonen. Er zijn meer dan 30 Bitcoin-geldautomaten met meer dan 20 verschillende fabrikanten op de markt. Enkele van de meest populaire fabrikanten van Bitcoin-geldautomaten zijn onder meer Genesis machine1 (van Genesis-munt), Satoshi1- of Satoshi2-machine (van Genesis-munt), Lamassu, General Bytes BATMTwo (enkele reis), General Bytes BATMThree (twee richtingen), BitAccess, Skyhook (niet in gebruik) en Robocoin (niet in gebruik).

Er is een eenvoudig proces om Bitcoins te kopen via deze Bitcoin-geldautomaten. U moet een Bitcoin-adres toevoegen waar u de Bitcoins ontvangt. Vervolgens moet u het geld storten en het proces bevestigen. Dit is een algemeen proces. Welnu, het proces is misschien niet hetzelfde bij verschillende fabrikanten. Sommige geldautomaten vragen mogelijk ook om verificatie.

De geldautomaten die zijn gebouwd door de Genesis-munt van de fabrikant (Genesis machine1, Satoshi1 of Satoshi2-machine) vragen om uw mobiele nummerverificatie door een code te genereren die in de machine moet worden ingevoerd en uw vingerafdrukken te scannen. Lamassu is de op een na grootste die een Bitcoin-geldautomaat installeert na de Genesis-munt. Deze machine vraagt ​​geen enkele verificatie en er is geen camera in geïnstalleerd en het proces duurt slechts 15 seconden. Vervolgens General Bytes ATM-servers zowel anonieme gebruikers als geregistreerde gebruikers. Een vingerafdrukscan is vereist. De machine levert geen afgedrukte ontvangstbewijzen, maar heeft een optie om gecodeerde privésleutels van een nieuw gegenereerd adres in een e-mail te verstrekken. Na ontvangst van de post kunt u verdere transacties uitvoeren. De BitAccess-machine is goed vertegenwoordigd in de VS, Canada en Europese landen. Deze machine vraagt ​​je om je gsm-nummer te verifiëren en geeft ook een geprinte bon.

Geldautomaten rekenen u een vergoeding tot 5% tot 10%, maar gebruikers zijn bereid zoveel te betalen voor de privacy. De limieten voor de transactie variëren van geldautomaat tot geldautomaat, ingesteld door verschillende fabrikanten.

Voordelen

Een gemakkelijke en directe manier om Bitcoins te kopen met gemakkelijk te lokaliseren machines met de Bitcoin-kaart.

Nadelen

De vergoeding is vrij hoog.

AAN DE SLAG MET BITCOIN ATM

9. Mycelium Wallet Lokale handelaar

myceliumOm zich te onderscheiden van andere portemonnees, heeft Mycelium een ​​nieuwe functie toegevoegd genaamd ‘lokale handelaar’ die directe handel tussen gebruikers mogelijk maakt. Gebruikers kunnen een advertentie plaatsen samen met hun aanbiedingen om Bitcoins te verkopen. De koper kan verkopers in de buurt vinden op basis van hun locatie of kan verkopers zoeken die in de app worden weergegeven. U kunt contact opnemen met de juiste verkoper van uw keuze door een bericht achter te laten en de verdere transactie uitvoeren door persoonlijk te ontmoeten en ook het geld aan de verkoper overhandigen om Bitcoins vrij te geven. De bitcoins worden vastgehouden in de wallet en worden vrijgegeven door de verkoper na bevestiging van betaling.

U moet uw identiteit op de site verifiëren voordat u aan de slag gaat. Alle gesprekken tussen koper en verkoper zijn versleuteld.

AAN DE SLAG MET MYCELIUM

het komt neer op

De opkomst van Bitcoins heeft mensen gedwongen om eenvoudige en betrouwbare methoden voor Bitcoin-transacties vast te stellen. Het was een paar jaar geleden niet meer hetzelfde. De introductie van contant geld als een optie voor het kopen van Bitcoins heeft een weg geëffend voor gewone mensen om deze wereld van Bitcoins te verkennen. Peer-to-peer-sites bieden geavanceerde beveiligingsmaatregelen met lage wisselkoersen, wat ook het risico van directe persoonlijke handel vermindert in vergelijking met sociale mediaplatforms. Bitcoin-geldautomaten bieden u volledige privacy met directe overdrachten. Voordat u gaat handelen met een verkoper, raden we u aan om de handelsgeschiedenis van de verkoper en feedback van andere gebruikers te bekijken. Het is altijd goed om verkopers en kopers op een openbare plaats te ontmoeten om risico’s te vermijden. Misschien heb je na het lezen van dit artikel alle informatie verzameld over de gemakkelijke en betrouwbare manier om Bitcoins te kopen. Daarom is het voor jou de tijd om aan de slag te gaan met Bitcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me