Antminer D3 Review – Er dette verdt prisen?

Hvis det er ett samtaleemne som ser ut til å være overalt i disse dager, er det kryptovalutaene. Fra investorer til allmennheten og media, nesten ingen kan slutte å snakke om dem. Det er med god grunn også, siden kryptokurver har klart å få til en revolusjon i finanssektoren.

Deres innflytelse og dominans forblir ikke bare begrenset til ett land, men spredt over nesten hele verden. Fra de vestlige nasjonene som Amerikas forente stater, Canada, Storbritannia og lignende, helt til de østlige nasjonene som Japan, India, Russland og mange flere, er Bitcoins bokstavelig talt overalt.

Selv de få av de som aldri har investert en eneste krone i livet, planlegger og tenker for tiden på ordninger som dreier seg om kryptokurver å investere i. Alt dette er en direkte konsekvens av at disse valutaene er kjent for å gi fantastiske avkastninger. , nesten ubetydelige tap, og et gigantisk potensial for å tjene enorme fortjenester.

Det virker nesten vanskelig å tro nå at det hele startet da Bitcoin debuterte fantastisk i 2009. Siden den gang, domenet til kryptokurver blåste åpent for alle å høste fordelene fra.

Nå er en av disse kryptovalutaene Dash. Selv om det er litt mindre kjent enn den enormt populære Bitcoin, kan Dash, hvis det studeres i dybden og undersøkes godt før en investering, faktisk vise seg å være ganske lønnsomt, enda mer enn Bitcoin.

Det tar faktisk vare på noen få chinks i Bitcoins rustning og forsterker det med sitt eget spesielle merke av funksjoner. Det er raskt, sikkert og tilbyr et verdig alternativ til Bitcoin, noe som gjør det til en god kandidat for den neste store tingen å investere i.

Men hvis du planlegger å bruke pengene dine på å kjøpe Dash-mynter, la oss presentere deg et bedre alternativ. Hva om du kunne skaffe Dash-mynter uten å bruke penger direkte på dem? For uinnvidde er dette mulig ved hjelp av gruvedrift.

Gruvedrift for kryptovalutaer er prosessen med å verifisere blokker på kryptoblokkjeden slik at nye transaksjoner blir lagt til og verifisert. Det gjør at kryptokurver kan forbli desentraliserte og samtidig lar gruvearbeiderne tjene noen mynter for seg selv. Måten det fungerer på er at hver gruvearbeider trenger å løse noen kompliserende matematiske problemer og algoritmer, og den personen som klarer å komme til løsningen på kortest mulig tid, tildeles noen få mynter.

Så på en måte får du skaffe mynter til deg selv uten å bruke ekte penger. Det eneste stedet du må bruke penger på, vil være på en anstendig gruvedrift som kan håndtere gruvedriften din og lar deg enkelt samle en god mengde kryptokurver for deg selv.

Den eneste fangsten er, verken disse maskinene er billige med hensyn til prisen, og de er heller ikke økonomiske med hensyn til vedlikeholdskostnadene, siden de ender med å suge mye elektrisk kraft.

Av alle disse grunnene er det best å være forsiktig og planlegge godt før du kjøper en gruvearbeider for deg selv, for ikke å velge en modell som gir mer tap enn fortjeneste. For å hjelpe deg med ikke å gjøre slike feil, gir denne artikkelen en omfattende gjennomgang av en fantastisk gruvearbeider for Dash, Antminer D3.

Antminer D3 gjennomgang

Hash rate

Antminer-D3-gjennomgangHash-hastighet refererer til antall problemer en gruvearbeider kan løse på ett sekund. Jo høyere hasjfrekvensen til en gruvearbeider er, desto bedre blir ytelsen. Når det gjelder Antminer D3, tilbyr den faktisk en ganske anstendig hashrate på 15 GH / s.

Strømforbruk

Det ene aspektet av gruvearbeidere som ofte resulterer i mange interesserte kjøpere til slutt slipper ideen, er strømforbruket. Gruvedrift er ikke en lønnsom virksomhet, og noen tap underveis kommer sikkert til å skje. Det er imidlertid bra hvis nettoresultatet ditt holder seg litt på den positive siden. Når det gjelder det negative, er den ene store faktoren som driver tapene dine, det store behovet for kraft på disse gruvearbeiderne.

Siden de utfører mange tunge løft og utfører noen ganske store oppgaver, for eksempel å verifisere transaksjoner på blockchain og løse komplekse matematiske algoritmer, er det bare naturlig at de søker mer kraft. Imidlertid blir dette behovet ofte et problem for brukerne, siden med større strømforbruk kommer høyere energiregninger.

På plussiden er innovasjoner allerede på plass, og det forskes alltid på for å utvikle bedre og mye mer energieffektive gruvearbeidere som faktisk kan minimere energikostnadene og samtidig maksimere lønnsomheten..

Når det gjelder Antminer D3, bruker den totalt 1200 W, noe som er ganske moderat på effektskalaen.

KOM I GANG MED ANTMINER D3

Strømforsyning

Mens noen gruvearbeidere har en innebygd strømforsyning, er andre ikke så mye utstyrt og krever at brukeren kjøper en separat. Dessverre tilhører D3 den andre kategorien, noe som betyr at du må se etter en anstendig strømforsyning som er i stand til å drive enheten før du begynner å jobbe.

Hvor kan man kjøpe

Det ene problemet med gruvearbeidere er at de ikke er så lett tilgjengelige. Mens noen av de mer populære finnes på Amazon, eBay eller andre lignende e-handelsplattformer, er de mindre kjente noe vanskeligere å se etter. Men hvis alt annet mislykkes, kan du alltid kjøpe dem fra produsentens offisielle nettsted, som i dette tilfellet er Bitmain.

Bare logg inn på Bitmains nettsted, så finner du en kjøpsavdeling der du enkelt kan bla etter ønsket miner, D3 for eksempel, og gå videre til kassen. Når det gjelder betalingsprosessen, kan du betale for kjøpet ditt via Bitcoins, Litecoins eller til og med bankoverføringer.

I tillegg er Antminer D3 også tilgjengelig på eBay, noe som gjør den til en av de lettere tilgjengelige enhetene der ute.

Om produsenten

Bitmain er uten tvil det mest pålitelige og populære kryptovalutaprodusentfirmaet i markedet. De er kjent for å være flittige, kundefokuserte og kvalitetsbevisste av produktene sine. De har allerede et bredt utvalg av modeller for gruvedrift, ikke bare for Bitcoins eller DASH, men en rekke kryptovalutaer, noe som gjør deres rekkevidde i markedet muligens den bredeste og mest innflytelsesrike.

Imidlertid, akkurat som ethvert annet stort merke, kommer ikke Bitmain også uten sin rettferdige andel av komplikasjoner og hemmeligheter. Ganske nylig kom merkevaren under mye ild for å legge til en hemmelig bakdør til produktene sine. Når det gjelder å forstå hva bakdøren var, må du ha litt teknisk kunnskap. Enkelt sagt ble denne bakdøren installert i fastvaren til Bitmains maskinvareenheter, for eksempel Antminer. Nå tillot det for selskapet å faktisk utføre innsjekkinger med noen sentrale tjenester hvert tiende minutt.

Hver av innsjekkene overføres eller sendes over konfidensiell informasjon som Antminer-serienummer, IP-adresse og MAC-adresse. Nå er den nøyaktige bruken av alle disse dataene helt avhengig av selskapets skjønn, men de kan bruke den til å kryssjekke salgsinformasjon fra kunder og til og med leveringsposter. Alt dette setter kundens eget privatliv alvorlig i fare og burde vært utført med kundens tillatelse.

Når det gjelder risikoen forbundet, har det ikke vært dokumentert noen form for ondsinnet hensikt fra selskapet, men dette er likevel noe du bør være oppmerksom på hvis du har tenkt å kjøpe produktet.

Garanti

Selv om gruvearbeidere generelt har et godt liv, verdsettes alltid en god garantiperiode. Når det gjelder Antminer D3, tilbys du en anstendig garantiperiode på 180 dager, der du kan få produktet erstattet eller reparert helt gratis i tilfelle det oppstår problemer med maskinen eller hvis den tilfeldigvis slutter å fungere.

Gruveutstyr

Hvis det er en alvorlig komplikasjon som ofte finner sted med gruvearbeidere i kryptovaluta, er det at de varmer opp ganske raskt. Akkurat som alle andre enheter som utfører tunge løft når det gjelder prosessene den håndterer, er også disse gruvearbeiderne utsatt for høye temperaturer og overoppheting.

Selv våre egne pålitelige smarttelefoner og bærbare datamaskiner er ikke fri for dette problemet, for selv de pleier å varme opp tilfeldig når de er koblet til en strømkilde i lengre perioder eller når de brukes mye og tungt i lang tid. Heldigvis kommer gruvearbeidere også med en løsning.

Spesielt utpekte vifter er festet til gruvearbeideren som har det ene formål å holde enhetstemperaturen i sjakk og sørge for at den holder seg innenfor de foreskrevne grensene. Hvis temperaturen på en eller annen måte klarer å hoppe opp for mye, stiger strømmen som forbrukes av viftene automatisk, slik at de spinner raskere og som et resultat utfører raskere og bedre kjøling.

På baksiden er dette nettopp grunnen til at gruvearbeidere ofte resulterer i forverrede energi- og kraftregninger.

Pris

Hvordan kan det være en fullstendig gjennomgang med mindre vi ikke forteller deg hvor mye du faktisk ender med å bruke på riggen? Nå er det flere faktorer som bidrar til prisen på et bestemt produkt. Noen av de primære er tilfeldigvis tilgjengelighet, etterspørsel og produktets totale ytelse. Hvis noe fungerer veldig bra, er det bare naturlig at etterspørselen etter varen vil øke, og som et resultat vil prisene absolutt øke.

Når det gjelder Antminer D3, er nyheten ikke så god. For $ 2699 er D3 en av de dyreste gruvearbeiderne på markedet. Det er faktisk nesten like dyrt som den mest effektive Bitcoin-gruvearbeideren på markedet, og overgår lett kostnadene for mange andre anstendige rigger som er tilgjengelige. En ganske sannsynlig årsak til denne høye figuren er at Dash-mynter gang på gang har vist seg å være ekstremt lønnsomme og effektive, enda mer enn mange andre kryptovalutaer der ute, inkludert Bitcoin.

Kanskje dette er grunnen til at den høye prisen er et middel til å rettferdiggjøre den overdrevne fortjenesten du kan tjene på å handle i Dash.

Nå som vi er ferdig med en uttømmende og ganske omfattende gjennomgang av gruvearbeideren som er Antminer D3, presenterer vi noen ting og informasjon om hvorfor Dash er fremtidens valuta og hvorfor det må tas på alvor..

Fødsel av Dash

Det ene store problemet med Bitcoin er de tilknyttede bekreftelsestidene for transaksjonen. La oss si at du ender med å bruke Bitcoins på noe produkt, eller kanskje en annen kryptovaluta. Hvor lang tid tar det før transaksjonen din er bekreftet av selgeren og det kjøpte produktet ditt blir sendt til deg?

Egentlig er det ikke noe bestemt svar. Det kan ta ganske lang tid før selgeren erkjenner at Bitcoins du sendte har blitt mottatt behørig, og til det skjer, er du ikke på noen måte ansvarlig for å motta produktet du kjøpte. Åpenbart er det spesifikke lover og forskrifter for å opprettholde og regulere alt dette, men faktum er at Bitcoin-transaksjoner er sakte til å begynne med.

Nå anerkjente Evan Duffield, en stor kryptovalutaentusiast, dette problemet og følte umiddelbart behovet for en bedre og mye raskere kryptokurrency som lærer av Bitcoins feil og retter dem på best mulig måte. Og så, den 18. januar 2014, fortsatte Evan å lage Dash, som formelt ble kalt Xcoin, som senere ble endret til DarkCoin, og til slutt fortsatte med å bli Dash som er en sammenslåing av ordene Digital Cash.

Dash ble opprettet med det eneste formål å være en mye mer effektiv løsning på vanlige problemer som kryptokurver møter enn Bitcoin. Den fokuserte aktivt på de viktigste problemene den møtte og fortsatte med å rette dem siden oppstarten. I tillegg, akkurat som Bitcoin, vil det alltid bare være et begrenset tilbud av Dash-mynter i verden. Per statistikk er det per nå ca 7,85 millioner Dash-mynter i markedet, og det totale taket er satt til 18 millioner.

KOM I GANG MED ANTMINER D3

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me