Antminer D3 Review – Is dit de prijs waard?

Als er één onderwerp van gesprek is dat tegenwoordig overal lijkt te zijn, dan zijn het wel de cryptocurrencies. Van de investeerders tot het grote publiek en de media, bijna niemand kan stoppen met praten over hen. Dat is niet voor niets, aangezien cryptocurrencies erin zijn geslaagd een revolutie teweeg te brengen in de financiële sector.

Hun invloed en dominantie blijft niet beperkt tot één land, maar verspreid over bijna de hele wereld. Van de westerse landen zoals de Verenigde Staten van Amerika, Canada, het VK en dergelijke, helemaal tot de oostelijke landen zoals Japan, India, Rusland en nog veel meer, Bitcoins zijn letterlijk overal.

Zelfs de weinigen van degenen die nog nooit een cent in hun leven hebben geïnvesteerd, zijn momenteel bezig met plannen en denken aan schema’s die draaien om cryptocurrencies om in te investeren. Dit alles is een direct gevolg van het feit dat bekend is dat deze valuta’s fantastische opbrengsten opleveren. , bijna verwaarloosbare verliezen en een gigantisch potentieel om enorme winsten te behalen.

Het lijkt bijna moeilijk te geloven dat het allemaal begon toen de Bitcoin in 2009 zijn verbazingwekkende debuut maakte. Sindsdien is het domein van cryptocurrencies wijd opengeblazen zodat iedereen er de vruchten van kan plukken..

Een van deze cryptocurrencies is nu toevallig Dash. Hoewel het iets minder bekend is dan de immens populaire Bitcoin, kan Dash, indien grondig bestudeerd en onderzocht lang voordat een investering wordt gestart, eigenlijk behoorlijk winstgevend blijken te zijn, zelfs meer dan de Bitcoin..

Het zorgt eigenlijk voor een paar kieren in het pantser van de Bitcoin en versterkt het met zijn eigen speciale merk functies. Het is snel, veilig en biedt een waardig alternatief voor Bitcoin, waardoor het een goede kandidaat is voor het volgende grote ding om in te investeren.

Maar als u van plan bent uw geld te besteden aan het kopen van Dash-munten, laten we u een beter alternatief aanbieden. Wat als u Dash-munten zou kunnen krijgen, zonder er zelfs maar geld aan uit te geven? Voor niet-ingewijden is dit mogelijk met behulp van mijnbouw.

Mijnbouw voor cryptocurrencies is het proces van het verifiëren van blokken op de cryptoblockchain, zodat nieuwe transacties worden toegevoegd en geverifieerd. Het stelt cryptocurrencies in staat om gedecentraliseerd te blijven en tegelijkertijd kunnen de mijnwerkers een paar munten voor zichzelf verdienen. De manier waarop het werkt, is dat elke mijnwerker een aantal ingewikkelde wiskundige problemen en algoritmen moet oplossen, en degene die erin slaagt om in de kortst mogelijke tijd tot de oplossing te komen, krijgt een paar munten.

Je kunt dus in zekere zin munten voor jezelf krijgen zonder echt geld uit te geven. De enige plaats waar u geld moet uitgeven, is op een fatsoenlijke mijnbouwinstallatie die uw mijnactiviteiten aankan en waarmee u gemakkelijk een grote hoeveelheid cryptocurrencies voor uzelf kunt verzamelen..

Het enige nadeel is dat deze machines ook niet goedkoop zijn met betrekking tot hun prijs en ook niet zuinig zijn met betrekking tot hun onderhoudskosten, omdat ze uiteindelijk een heleboel elektrische stroom opzuigen.

Om al deze redenen is het het beste om voorzichtig te blijven en goed te plannen voordat u een miner voor uzelf koopt, anders kiest u een model dat meer verlies dan winst maakt. Om u te helpen dergelijke fouten niet te maken, geeft dit artikel een uitgebreid overzicht van een geweldige mijnwerker voor Dash, de Antminer D3.

De Antminer D3 recensie

Hash-snelheid

Antminer-D3-recensieDe hash-snelheid verwijst naar het aantal problemen dat een miner in één seconde kan oplossen. Het is duidelijk dat hoe hoger de hash-snelheid van een miner, hoe beter de prestaties zullen zijn. Wat betreft de Antminer D3, deze biedt eigenlijk een behoorlijk behoorlijke hash-snelheid van 15 GH / s.

Energieverbruik

Het enige aspect van miners dat er vaak toe leidt dat veel geïnteresseerde kopers uiteindelijk het idee laten vallen, is het stroomverbruik. Mijnbouw is geen allesomvattende winstgevende onderneming en er zullen ongetwijfeld een paar verliezen optreden. Het is echter allemaal goed als uw nettoresultaat enigszins aan de positieve kant blijft. Wat het negatieve betreft, de enige grote factor die uw verliezen drijft, is de overmatige behoefte aan stroom voor deze mijnwerkers.

Omdat ze veel zwaar tillen en behoorlijk grote taken uitvoeren, zoals het verifiëren van transacties op de blockchain en het oplossen van complexe wiskundige algoritmen, is het niet meer dan normaal dat ze meer macht zoeken. Deze behoefte wordt echter vaak een probleem voor gebruikers, aangezien bij een hoger stroomverbruik hogere energierekeningen komen kijken.

Aan de positieve kant zijn er echter al innovaties en wordt er altijd meer onderzoek gedaan om betere en veel energiezuinigere mijnwerkers te ontwikkelen die de energiekosten daadwerkelijk kunnen minimaliseren en de winstgevendheid kunnen maximaliseren..

Wat betreft de Antminer D3, hij verbruikt in totaal 1200 W, wat vrij matig is op de vermogensschaal.

AAN DE SLAG MET ANTMINER D3

Stroomvoorziening

Terwijl sommige mijnwerkers worden geleverd met een ingebouwde stroomvoorziening, zijn andere niet zo goed uitgerust en vereisen ze dat de gebruiker er een apart aanschaft. Helaas behoort de D3 tot de tweede categorie, wat betekent dat je op zoek moet naar een fatsoenlijke voeding die geschikt is om het apparaat van stroom te voorzien voordat je aan het werk gaat..

Waar te kopen

Het enige probleem met mijnwerkers is dat ze niet zo gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Hoewel sommige van de meer populaire te vinden zijn op Amazon, eBay of andere vergelijkbare e-commerceplatforms, zijn de minder bekende iets moeilijker te zoeken. Als al het andere echter niet lukt, kunt u ze altijd kopen op de officiële website van de fabrikant, in dit geval Bitmain.

Log gewoon in op de website van Bitmain en u zult een aankoopsectie vinden waar u gemakkelijk kunt bladeren naar uw gewenste mijnwerker, bijvoorbeeld de D3, en verder kunt gaan naar de afrekenpagina. Wat betreft het betalingsproces, u kunt uw aankoop betalen via Bitcoins, Litecoins of zelfs bankoverschrijvingen.

Bovendien is de Antminer D3 ook beschikbaar op eBay, waardoor het een van de gemakkelijker toegankelijke apparaten is die er zijn.

Over de fabrikant

Bitmain is misschien wel het meest vertrouwde en populaire cryptocurrency-mijnbouwbedrijf op de markt. Ze staan ​​bekend als ijverig, klantgericht en kwaliteitsbewust met hun producten. Ze hebben al een lange reeks modellen van mijnbouwplatforms, niet alleen voor Bitcoins of DASH, maar ook voor een aantal cryptocurrencies, waardoor hun bereik op de markt mogelijk het breedste en meest invloedrijke is..

Net als elk ander groot merk, komt ook Bitmain niet zonder een groot aantal complicaties en geheimen. Vrij recent kwam het merk onder vuur te liggen omdat het een geheime achterdeur aan hun producten toevoegde. Om te begrijpen wat de achterdeur was, heb je een beetje technische kennis nodig. In eenvoudige bewoordingen is deze achterdeur echter geïnstalleerd in de firmware van de hardwareapparaten van Bitmain, bijvoorbeeld Antminer. Nu kon het bedrijf daadwerkelijk om de tien minuten inchecken met een centrale dienst.

Elk van de check-ins verzonden of verzonden via vertrouwelijke informatie zoals het Antminer-serienummer, IP-adres en MAC-adres. Nu is het exacte gebruik van al deze gegevens volledig afhankelijk van de discretie van het bedrijf, maar ze zouden het kunnen gebruiken om verkoopinformatie van klanten en zelfs leveringsrecords te vergelijken. Dit alles brengt de eigen privacy van de klant ernstig in gevaar en had moeten worden uitgevoerd met de toestemming van de klant.

Wat betreft het bijbehorende risico: er is geen bewijs van enige vorm van kwaadwillende bedoelingen van de kant van het bedrijf, maar dit is niettemin iets waar u op moet letten als u van plan bent het product te kopen..

Garantie

Hoewel mijnwerkers over het algemeen een goed leven hebben, wordt een goede garantieperiode altijd op prijs gesteld. Wat betreft de Antminer D3, u krijgt een behoorlijke garantieperiode van 180 dagen, waarin u het product gratis kunt laten vervangen of repareren voor het geval er een probleem optreedt met de machine of als deze willekeurig stopt met werken.

Mijngereedschap

Als er één ernstige complicatie is die vaak plaatsvindt bij cryptocurrency-mijnwerkers, is het dat ze behoorlijk snel opwarmen. Net als elk ander apparaat dat zwaar moet tillen wat betreft de processen die het uitvoert, zijn ook deze mijnwerkers gevoelig voor hoge temperaturen en oververhitting.

Zelfs onze eigen vertrouwde smartphones en laptops zijn niet vrij van dit probleem, want zelfs ze worden meestal willekeurig warm wanneer ze gedurende langere tijd op een stroombron worden aangesloten of wanneer ze langdurig en intensief worden gebruikt. Gelukkig komen mijnwerkers ook met een oplossing.

Er zijn speciaal daarvoor bestemde ventilatoren aan de miner bevestigd die als enig doel hebben de temperatuur van het apparaat onder controle te houden en ervoor te zorgen dat het binnen de voorgeschreven limieten blijft. Als de temperatuur op de een of andere manier te hoog oploopt, stijgt het stroomverbruik van de ventilatoren automatisch waardoor ze sneller draaien en daardoor sneller en beter afkoelen.

Aan de andere kant is dit juist de reden dat mijnwerkers vaak resulteren in hogere energie- en energierekeningen.

Prijs

Hoe kan het een volledige beoordeling zijn, tenzij we u niet vertellen hoeveel u uiteindelijk aan het platform zult uitgeven? Nu zijn er verschillende factoren die bijdragen aan de prijs van een specifiek product. Enkele van de belangrijkste zijn beschikbaarheid, vraag en de algehele prestaties van het product. Als iets buitengewoon goed presteert, is het niet meer dan normaal dat de vraag naar het artikel zal toenemen en als gevolg daarvan zullen de prijzen zeker stijgen.

Wat betreft de Antminer D3, het nieuws is niet zo goed. Met $ 2699 is de D3 een van de duurste mijnwerkers op de markt. Het is in feite bijna net zo duur als de best presterende Bitcoin-mijnwerker op de markt, en overtreft gemakkelijk de kosten van veel andere goed presterende rigs die beschikbaar zijn. Een vrij aannemelijke oorzaak voor dit hoge cijfer is dat Dash-munten keer op keer bewezen hebben extreem winstgevend en effectief te zijn, zelfs meer dan veel andere cryptocurrencies die er zijn, waaronder de Bitcoin..

Misschien is dit de reden waarom de hoge prijs een middel is om de buitensporige winsten te rechtvaardigen die u kunt behalen door in Dash te handelen.

Nu we klaar zijn met een uitgebreide en vrij uitgebreide beoordeling van de mijnwerker die Antminer D3 is, presenteren we u een paar weetjes en informatie over waarom Dash de valuta van de toekomst is en waarom het serieus moet worden genomen.

Geboorte van Dash

Het enige grote probleem met Bitcoin zijn de bijbehorende transactiebevestigingstijden. Laten we zeggen dat u uw Bitcoins uiteindelijk aan een product of misschien een andere cryptocurrency uitgeeft. Hoe lang duurt het voordat uw transactie door de verkoper is geverifieerd en uw gekochte product naar u wordt verzonden?

Eigenlijk is er geen definitief antwoord. Het kan behoorlijk lang duren voordat de verkoper erkent dat de Bitcoins die u heeft verzonden naar behoren zijn ontvangen, en totdat dat gebeurt, bent u op geen enkele manier aansprakelijk voor het ontvangen van het product dat u hebt gekocht. Het is duidelijk dat er specifieke wet- en regelgeving is om dit allemaal te behouden en te reguleren, maar het feit blijft dat Bitcoin-transacties in het begin traag zijn..

Nu herkende Evan Duffield, een grote liefhebber van cryptocurrency, dit probleem en voelde hij meteen de behoefte aan een betere en veel snellere cryptocurrency die leert van de fouten van Bitcoins en deze op de best mogelijke manier corrigeert. En dus ging Evan op 18 januari 2014 door met het creëren van Dash, dat formeel Xcoin heette, dat later werd gewijzigd in DarkCoin, en uiteindelijk Dash werd, wat een samensmelting is van de woorden Digital Cash..

Dash is gemaakt met als enig doel een veel effectievere oplossing te zijn voor veelvoorkomende problemen waarmee cryptocurrencies te maken hebben dan de Bitcoin. Het concentreerde zich actief op de belangrijkste problemen waarmee het werd geconfronteerd en corrigeerde deze vanaf het begin. Bovendien zal er, net als de Bitcoin, altijd maar een beperkte voorraad Dash-munten in de wereld zijn. Volgens de statistieken zijn er vanaf nu ongeveer 7,85 miljoen Dash-munten op de markt en de totale limiet is vastgesteld op 18 miljoen.

AAN DE SLAG MET ANTMINER D3

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me