Antminer S4 Review – Is het winstgevend?

Als er één aspect is van cryptocurrencies dat tot op de dag van vandaag nog grotendeels onontgonnen is, is het dat van mijnbouw. Het is maar een klein beetje een industrie als je het vergelijkt met de enorm populaire en wereldwijd geprezen gigant die investeringen in cryptocurrency zijn geworden. Succesvolle mijnwerkers hebben echter een ander verhaal te vertellen.

Wanneer je doorgaat en praat met mensen die zich actief hebben overgegeven aan Bitcoin-mijnbouw en er een beetje een beroep voor zichzelf van hebben gemaakt, zul je hoogstwaarschijnlijk ontdekken dat als je het op de juiste manier doet, er een kans is dat je serieus grote dingen binnenhaalt. winst uit mijnbouw voor cryptomunten.

Te mijnen of niet te mijnen

Hoewel ingewikkeld en een veel moeilijke taak om onder de knie te krijgen, biedt mijnbouw een aantal fantastische prikkels die je nergens anders zult vinden. Het hangt eigenlijk allemaal af van hoeveel u bereid bent aan deze onderneming te besteden. Wat beginners betreft, kunnen ze bijvoorbeeld serieus geïntimideerd raken als ze kijken naar de initiële kosten van het opzetten van en beginnen met een eigen Bitcoin-mijnwerker. Allereerst is er de prijs van de mijnwerker zelf.

Als je daar eenmaal voorbij bent, heb je te maken met een sterk verhoogde energierekening, die in feite terugkerend van aard is. Deze stroom- en energierekeningen zijn te wijten aan het feit dat mijnwerkers eenvoudigweg een enorme hoeveelheid energie opnemen of verbruiken wanneer ze operationeel zijn.

Ze werken op enorme bundels elektriciteit. Er worden echter zeker verbeteringen aangebracht en wat de nieuwste modellen van genoemde mijnwerkers betreft, blijken ze vrij (relatief) energiezuinig en veilig te zijn..

Ten tweede, als je het hebt over de modellen van mijnbouwplatforms die al enige tijd op de markt zijn, zul je merken dat de meeste ervan in feite niet geschikt zijn om in een wooncomplex te worden gebruikt. Dit komt simpelweg door het feit dat ze veel lawaai maken en de rust en harmonie van het dagelijks leven verstoren.

Dus als u van plan bent om een ​​operationele mijnbouwinstallatie bij u thuis te hebben, zorg er dan voor dat u en uw buren het helemaal goed vinden met de ruckus die het gaat creëren of kies voor een installatie die duidelijk aangeeft dat deze de minste minimale hoeveelheid geluid genereert tijdens het rennen.

Het volgende grote ding dat u moet overwegen bij uw aankoop van een mijnbouwinstallatie, of de beslissing of u überhaupt een mijnwerker moet kopen, is de winstgevendheid. Factor in de kosten die hierboven werden uitgelegd. Houd rekening met alles, van de initiële investering tot alle terugkerende kosten waarmee u waarschijnlijk te maken zult krijgen, en kom uiteindelijk tot een cijfer dat een ruwe schatting zal zijn van hoeveel u uiteindelijk aan de onderneming zult uitgeven.

De volgende stap is om de specificaties van de mijnwerker waarin je geïnteresseerd bent goed te bekijken en erachter te komen hoeveel Bitcoins het effectief kan mijnen in een jaar. Dat zou u leiden tot het bedrag dat u ongeveer in een jaar zult verdienen. Vergelijk nu de twee waarden en je hebt je antwoord.

Termen die u moet kennen

Als u nu eenmaal helemaal klaar bent en verder gaat met uw beslissing om een ​​mijnwerker te kopen en te beginnen met mijnbouw voor cryptocurrencies, zijn er een paar termen waarmee u vertrouwd moet raken.

Om te beginnen is de hash-snelheid de snelheid waarmee een mijnwerker rekenproblemen en complexe algoritmen oplost die verder leiden tot gedolven munten. Het is direct afhankelijk van het aantal gebruikers dat bij het netwerk is betrokken. Hoe hoger het aantal gebruikers, hoe meer de hash-snelheid voor uw miner. De hash-snelheid is in feite een directe maatstaf voor de prestaties van uw mijnbouwinstallatie.

Bitcoins per blok is een manier om het aantal Bitcoins te specificeren dat zal worden gedolven wanneer een rekenprobleem met succes is opgelost. Het cijfer begon bij 50 en wordt ongeveer elke vier jaar gehalveerd. Een mijnbouwpool is niets anders dan een groep mijnwerkers die samen zijn gekomen en gezamenlijk mijnen om betere resultaten te behalen bij hogere snelheden.

Het is een manier om de efficiëntie van mijnbouw te verbeteren en de verliezen van een individu te minimaliseren. Nu kan zo’n groep niet worden gehandhaafd, tenzij er een soort exploitatievergoeding wordt geheven op elk individueel lid. Deze vergoeding wordt vaak poolvergoeding genoemd, terwijl de totale winst van de pool gelijkelijk wordt verdeeld over alle leden van de pool.

De conversieratio is een term waarvan we er vrij zeker van zijn dat u er allemaal bekend mee bent. Dus laten we proberen onze energie te concentreren op het proberen te begrijpen waarom het belangrijk is. Voor degenen onder u die erover denken om in de mijnbouw te gaan alleen om munten of bitcoins te verzamelen, het heeft eigenlijk niet veel waarde.

Maar voor degenen die ernaar uitkijken de gewonnen munten te verkopen in ruil voor werkelijke valuta, wordt de omrekeningskoers een doorslaggevende factor bij het bepalen van de algehele winstgevendheid van de onderneming. Het is onmogelijk om de BTC / USD-wisselkoers vanuit de toekomst te voorspellen.Daarom moet elke persoon die Bitcoins koopt of mijnen, de conversiekoers in de gaten houden om te beslissen over het optimale moment om die munten te verkopen..

Voordat u doorgaat en de winstgevendheid van uw miner berekent, moet u de vermogensspecificaties lezen die in verband daarmee worden vermeld. Als u de aankoop nog niet heeft gedaan, zal een snelle zoekopdracht op internet alle details onthullen van de mijnwerker waarin u geïnteresseerd bent. De belangrijkste termen waarnaar u moet zoeken, zijn stroomverbruik en elektriciteitstarief.

Nu we ons vertrouwd hebben gemaakt met bijna alles dat enigszins essentieel is voor het runnen van een succesvolle mijnbouwonderneming, is het tijd om in de mijnwerkers zelf te duiken. Hoewel er een aantal geweldige opties op de markt beschikbaar zijn, is degene waar we ons vandaag op gaan focussen de Antminer S4 uitgebracht door Bitmain.

De Bitmain Antminer S4 recensie

Antminer S4 recensieNu meteen, deze ziet er behoorlijk formidabel uit en een geweldige rig voor zowel professionals als beginners. Het wordt geleverd in een 3U-chassis dat in een rek kan worden gemonteerd, net als een van zijn voorgangers, de Antminer S2. De hash-snelheid voor deze is 2 TH / s en maakt gebruik van de zeer goed gemaakte BM1382-chip.

Wat het stroomverbruik betreft, laat de S4 geen reden tot bezorgdheid, aangezien het eigenlijk een grote verbetering is ten opzichte van de eerdere versie van deze lijn. De verhouding GH / s tot watt is aanzienlijk verbeterd terwijl de ventilator op een goede 3900 RPM draait.

Het goede en het slechte

Zoals eerder vermeld, is de S4 een geweldig apparaat met een aantal behoorlijk fascinerende specificaties. Maar wat het nog groter maakt, is het feit dat het eigenlijk functioneert als een enkele allesomvattende eenheid. Het is niet nodig om een ​​extra voeding aan te sluiten om hem operationeel te maken of om de prestaties op te vijzelen.

Het enige dat de ervaring echter voor u zou kunnen bederven, is het verzendproces. Zorg ervoor dat u de machine bestelt bij een veilige en betrouwbare service, want als u kiest voor een inefficiënte verzendservice, kan de unit ernstige structurele schade oplopen voordat hij thuiskomt..

Zodra u de mijnwerker eenmaal operationeel hebt, ziet u een LCD-scherm met het IP-adres waarop het apparaat zogenaamd is aangesloten, zodat u eenvoudig naar het bedieningspaneel van het apparaat kunt navigeren en uw eigen wachtwoord en poolinstellingen kunt invoeren..

Hoewel, volgens afspraak, de standaardwaarden voor gebruikersnaam en wachtwoord respectievelijk root en root zijn, is het zeer aan te raden om zo snel mogelijk iets persoonlijks en veiligs te maken..

AAN DE SLAG MET ANTMINER S4

Controlepaneel

Over het configuratiescherm gesproken, u zult niet veel wijzigingen vinden, omdat het nog steeds hetzelfde is als in de eerdere versies van de regel. Het blijft verbazingwekkend rijk aan functies en vrij eenvoudig te bedienen en te begrijpen. Een geweldige functie van de S4 is het gebruik van de DHCP waarmee de gebruiker effectief kan deelnemen aan het netwerk. De effecten hiervan zijn meer uitgesproken bij gebruik van een niet-standaard adressysteem.

Het allereerste dat met de mijnwerker moet worden gedaan zodra deze wordt ingeschakeld, is flitsen met de nieuwste firmware. Dit zou betekenen dat de installatie toegang zou krijgen tot de cgminer 4.6.1, wat een veel betere versie is dan de initiële firmware die op het apparaat is geladen.

Power Specificaties

KrachtspecificatiesOm nu op belangrijkere dingen in te gaan en te begrijpen wat de S4 tot een geweldig apparaat voor algemeen gebruik maakt, bekijken we de vermogensspecificaties en vergelijken we deze met die van de vorige modellen. De S4 verbruikt een gezonde 1450 watt terwijl hij u een hash-snelheid van 1,96 th / s geeft. Wat de stroomkabels betreft, u zult er zelf een moeten aanschaffen voor dit apparaat, aangezien de S4 er niet mee wordt geleverd.

U moet echter letten op het soort stroomkabel dat u krijgt, aangezien een kabel van 16 AWG of minder de vermogensspecificaties van de installatie niet aankan. Ze zullen gewoon smelten en kunnen gemakkelijk leiden tot ernstige schade aan uw miner en zelfs tot beschadiging van de zekeringkast.

Koeling & Geluidsniveaus

Wat de koeling betreft, overtreft de S4 de S2 gemakkelijk met een ventilator die sneller en beter is in wat hij doet. De bladindeling is beter geoptimaliseerd en daarom blijft de S4 veel koeler dan de S2. Over een van de grootste tekortkomingen gesproken en de vloek van veel anders geweldige mijnwerkers die er zijn, het geluid dat door de S4 wordt gegenereerd, is eigenlijk niet zo luid.

Bitmain ging zelfs op de plaat voordat de installatie werd uitgebracht en bracht een verklaring uit waarin stond dat de S4 waarschijnlijk luider zal zijn dan de eerdere modellen van de line-up. Maar na rigoureus testen en experimenteren slaagt de S4 erin om op slechts 62 dB te werken op een afstand van 1,20 meter.

Dit is opmerkelijk als je het vergelijkt met sommige van de andere mijnwerkers die er zijn. De interne temperatuur van de bladen kan variëren tussen 45 en 49 graden Celsius, terwijl de omgevingstemperatuur vast blijft op 39 graden Celsius.

De firmware-oplossing

Hoewel de Antminer S4 een geweldige installatie is, zoals bij elk ander apparaat, heeft deze ook een groot aantal gebreken. Eerst en vooral, aangezien de firmware niet volledig is bijgewerkt, zijn er ernstige problemen met de pools die u erop kunt uitvoeren zonder veel concessies te doen aan de algehele prestaties van de mijnwerker.

Dit probleem komt echter op de achtergrond als je bedenkt hoe gemakkelijk firmware kan worden bijgewerkt op de S4. Het enige dat u hoeft te doen, is de nieuwste firmware downloaden en vervolgens naar het configuratiescherm gaan waar u de update-optie vindt.

Verzending en bediening

Wat betreft het gemak van verzending en aanverwante zaken, wordt de S4 geleverd met montagebeugels die kunnen worden gebruikt om het apparaat op een rek te monteren en voor een eenvoudige installatie zorgen. Bovendien is de interne lay-out van de bladen ontworpen om horizontaal en niet verticaal te zijn, wat vroeger het geval was met de eerdere versie, S2.

Een goede reden waarom deze wijziging werd aangebracht, is dat de verticale bladen van de S2 vaak los en los kwamen te zitten, wat uiteraard tot problemen voor de gebruiker leidde. Maar nu de messen opnieuw zijn georiënteerd, is de kans dat de messen loskomen geminimaliseerd.

Dit laat alleen maar zien dat Bitmain zich echt bezighoudt met het gemak van hun klanten en routinematig kwaliteitscontroles uitvoert op hun producten. Het LCD-scherm is ontworpen om tamelijk faalveilig te zijn en vertoont absoluut geen tekenen van schade, zelfs niet na dagenlang gebruik.

Gevolgtrekking

Hoewel het minen van cryptocurrency een gecompliceerde en ongemakkelijke taak kan zijn, worden er in het veld zeker verbeteringen aangebracht. En met al deze nieuwe en verbeterde mijnwerkers die uitkomen, kun je er zeker van zijn dat de dag niet ver is dat cryptomining niveaus van bekendheid zal bereiken die vergelijkbaar zijn met wat de Bitcoin heeft weten te bereiken..

Maar laten we ons voorlopig tevreden stellen met wat de Bitmain Antminer S4 te bieden heeft. Met een verbeterd ontwerp, verbeterde functionaliteiten en verbeterd stroomverbruik, is het zeker een van de meest geavanceerde hardware die momenteel op de markt is..

AAN DE SLAG MET ANTMINER S4

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me