Antminer S5 gjennomgang – Les før du kjøper den!

Når du tenker på kryptovaluta, er fornavnet du tenker på Bitcoins. Etter å ha nådd det punktet hvor de har blitt nesten synonymt med begrepet, er Bitcoin ikke i nærheten av å stoppe. Faktisk blir nye veier og domener som dreier seg om kryptovalutaer, og spesielt Bitcoin, fortsatt gravd opp og introdusert for verden.

Etter en hektisk bølge av investeringer i Bitcoin som så ut til å skje over hele verden, åpner folk nå for enda bedre og nyere former for handel som potensielt kan gi dem enorme fortjenester, og Bitcoin er tilfeldigvis i sentrum for dem alle.

Den siste handelen som har nådd offentligheten og også gjort overskrifter, har vært kryptokurvedrift. Folk står i kø for å investere i gruveutstyr og maskinvare og deltar entusiastisk i denne formen for teknologisk gruvedrift som innebærer å verifisere blokker på Bitcoin blockchain.

Prosessen krever en gruvearbeider for å løse noen komplekse beregningsalgoritmer, og siden det bare ikke er noen kopp te, har vi et godt utvalg av gruvedriftrigger tilgjengelig i markedet som vil gjøre alt det tunge løft for deg. Disse riggene er designet for å faktisk utføre mesteparten av gruveprosessen, mens alt du trenger å gjøre er å få dem satt opp og sikre at energikravene deres blir oppfylt.

Når det gjelder hva disse kravene er, er det her det hele blir litt vanskelig. Vi sier dette fordi disse maskinene ofte krever enorme mengder strøm, noe som fører til en direkte innvirkning på strømregningene du betaler i slutten av måneden. Mange ganger er disse grove energiregningene årsaken til dedikerte gruvearbeidere som forlater handelen for godt.

Bortsett fra energikravene, trenger disse maskinene litt vedlikehold og enda viktigere, et passende driftsmiljø. Saken er at disse riggene ofte genererer en enorm mengde støy. Når slike tunge operasjoner utføres, er det bare naturlig at disse maskinene har en tendens til å varme seg opp.

Og for å fjerne all den ekstra varmen kommer de med tilkoblede vifter som roterer i høye hastigheter for å kjøle ned riggen. Dette fører videre til en god mengde støy, noe som ofte gjør disse riggene uegnet til boligbruk. Men når du kommer forbi alle disse innledende haikene, kan kryptovaluta-gruvedrift faktisk vise seg å være fruktbart og engasjerende.

For at du skal nå det stadiet, må du imidlertid først fjerne den aller første grunnleggende hindringen du har valgt. Valget mellom mange og mange pent utstyrte gruverigger tilgjengelig i markedet. Denne artikkelen tar sikte på å hjelpe deg med det ved å gjennomgå Antminer S5, et fint tillegg til den lange linjen med gruvearbeidere som markedsføres av gruvegiganten Bitmain..

Bitmain Antminer S5 gjennomgang

Bitmain Antminer S5 gjennomgangBitmain Antminer S5 er flott i mange aspekter, men en av de fremste salgsargumentene til denne maskinen er at den er lav i pris, med noen brukte enheter tilgjengelig for så lave som $ 200. Det er en god avtale for enhver Bitcoin-gruvearbeider, enn si en med et stort utvalg av funksjoner som S5. Den ene tingen som alle gruvearbeidere nesten universelt lider av, er at de har en tendens til å suge opp en god del av hjemmets elektriske kraft.

Dette er grunnen til at utviklere for øyeblikket øser sitt hjerte og sjel i å produsere mer energieffektive og kostnadseffektive gruvearbeidere som gir deg en anstendig mengde operasjoner til lave strømkostnader. S5 er tilfeldigvis en av de mange enhetene som er utviklet med samme modell.

Det krever bare 590 watt kraft, noe som er ganske forståelig med tanke på at mange andre gruvearbeidere i markedet i dag ber om mye mer. Siden denne gruvearbeideren er rettet mot den ene delen av gruvearbeidere som er nye i hele virksomheten og fremdeles lærer triksene i handelen, skjer det for å være bra for eksperimentering eller læringsformål..

Dedikerte gruvearbeidere, men de som prøver å øke fortjenesten og gjøre den virkelig stor i kryptodrift, må kanskje se andre steder.

Som forklart tidligere er støy generert en av de mange parametrene som en gruvedrift ofte blir rangert på. Jo mer støyende en gruvearbeider er, desto mindre vil sjansene for å gjøre den stor blant alle andre maskiner der ute. Og for at støynivåene skal minimeres, må det være en angitt konfigurasjon for systemets fans.

Disse kjøleviftene er generelt ansvarlige for all støyen en rigg avgir, og hvis de er konfigurert på riktig måte, får du et mye mer støyfritt arbeidsmiljø. Dessverre for S5 kommer den med en enkelt vifte, og som et resultat må den spinne ganske hardt for å holde tritt med alle kjølehandlingene den har til oppgave å.

Dette fører ytterligere til en økning i støynivået til S5, noe som gjør at den går på ubehagelige 75 dB. Nå mens det ikke er mye du kan gjøre for å gjøre dette bedre, er det imidlertid tilbudet om å bruke visse modifikasjoner og angi endringer i S5-gruvedrift hvis støyen virkelig tikker deg. Imidlertid kommer de med egne kostnader.

Videre går verden ganske fort fremover. Med en så rask utvikling vil mange ting endres raskere enn vi forventer. Det gjelder også for gruvearbeidere. Da gruverigger først kom ut på markedet, var folk ikke sikre på hva de kunne forvente av dem, men etter hvert begynte folk å sette pris på hva en god hashrate var..

Dette førte videre til mer konkurranse blant produsentene, og hver av dem forsøkte å toppe den andre når det gjelder hash-hastigheten deres rigg var i stand til å levere. Raskt frem til i dag, og vi har nå gruvearbeidere som kan levere skyhøye hashhastigheter, og like effektive med strømforbruket også.

S5 ser imidlertid ut til å ha falt litt etter i sammenligningen. Med en hash-hastighet på rundt 1155 GH / s ser det ut til å hale etter dagens markedsstandarder. Av denne nøyaktige grunnen vil avanserte gruvearbeidere som ønsker å få seriøs fortjeneste, kanskje unngå denne.

KOM I GANG MED ANTMINER S5

Tidens test

Lansert tilbake i 2014, har S5 absolutt kommet langt siden starten. På tidspunktet for debuten var S5 tilfeldigvis en av de mest effektive og raskeste modellene i markedet. Den møtte hard konkurranse fra Spondoolies Tech SP20, som var en annen stor aktør av tiden.

Siden den gang synes imidlertid den store tilstrømningen av nyere og bedre modeller, hver med unike egenskaper, å ha ansett S5 som relativt ubetydelig i sammenligning. Mens den ble produsert ved hjelp av fabrikasjonsprosessen på 28 nm, har nyere modeller som ble lansert siden da unngått denne spesielle fremstillingsformen og vedtatt de mye mer avanserte designene på 14 nm eller 16 nm. Disse nyere modellene yter som et resultat mye bedre når det gjelder hashhastighet eller effektivitet.

Er det verdt det?

For å være ærlig, hvis du er en entusiastisk gruvearbeider som bryter for fortjeneste, og ser på gruvedrift som et middel for å sikre jevn og fast avkastning, så er kanskje ikke denne maskinen det beste for deg. På den annen side, hvis du bare er en hobbyist, og din eneste interesse er å få et godt grep om hvordan kryptodrift fungerer, og å lære noen triks av virksomheten underveis, trenger du ikke å lete etter ytterligere. S5, med lave kostnader og begrenset strømbehov, vil vise seg å være den perfekte passformen for deg.

Pris

Brukte modeller av S5 kommer til en prislapp hvor som helst mellom $ 190 og $ 299, og er lett tilgjengelige for kjøp på enten eBay eller Amazon. Forsendelsen ankommer vanligvis fra Amerika og kan ta alt fra to til fem dager i transitt, avhengig av hvor du befinner deg.

Splitter nye modeller av S5, derimot, er bare tilgjengelig fra det offisielle Bitmain-nettstedet. Du må punge ut med $ 413 for kjøpet, og det er ingen garanti for øyeblikkelig kjøp, ettersom produktet vanligvis er utsolgt, og derfor må du være forberedt på litt ventetid før kjøpet ditt blir bekreftet.

Strømforsyning

Som nevnt tidligere krever S5 hvor som helst mellom 560 og 590 watt for å fungere jevnt. Alt du trenger å anskaffe for å se frem til uavbrutt bruk er en anstendig drevet ATX-strømforsyningsenhet.

Forsikre deg om at du sjekker effektivitetsgraden for strømforsyningen du kjøper eller planlegger å bruke, for den kan potensielt ha stor innvirkning på den totale driften din. Uklassifisert eller dårlig rangert strømforsyning resulterer ofte i overflødig sløsing med strøm og ekstra utslipp av varme og støy, som begge er skadelige for minearbeidernes ytelse..

Lønnsomhet

Lønnsomhet er tilfeldigvis en av de største bekymringene for dedikerte gruvearbeidere. Det er et enkelt mål på hvor mye valuta for pengene eller maksimal avkastning på investeringen du får. Når det gjelder S5, er ikke nyheten så bra.

Hvis du følger dagens trender i Bitcoin-priser, ser det ut til at du ikke vil tjene penger på S5. Men hvis du på en eller annen måte skulle redusere strømkostnadene dine til 10c for en kWh, ville du kanskje være heldig nok til ikke å pådra deg tap på investeringen din.

Kort sagt, hvis en rekke faktorer på en eller annen måte stemmer overens i din favør, nemlig Bitcoin-priser, strømkostnader og noen få modifikasjoner for å øke effektiviteten til S5, kan du kanskje bare klare å tjene noen fortjeneste for deg selv.

Effektivitet

S5 har blitt betegnet som en energieffektiv enhet som lover å holde strømkostnadene dine til et minimum mens du arbeider mot større fortjeneste og høyere avkastning. Det er vurdert å produsere omtrent 1 Gigahash for hver 0,51 watt strøm den bruker. Det faktiske strømforbruket til enheten, derimot, avhenger i stor grad av temperaturen der du vedlikeholder strømforsyningsenheten og tilhørende effektivitet.

Deksel

Når det gjelder strukturen til S5, er den ganske enkel å bruke og er også i stor grad bevegelig. Med sidepaneler laget av slitesterkt og lett plastmateriale, er det tilfeldigvis åpent på toppen og bunnen.

Imidlertid gir plastkonstruksjonen også enheten uønskede egenskaper som begrenset plassering og redusert sikkerhet. Det har imidlertid en positiv effekt når det gjelder enhetens vekt, som bare er 2,5 kg.

Oppsett

Etter å ha hentet S5 hjem, er det neste du trenger å bekymre deg for hvordan og hvor du trenger å sette opp modulen. Så snart du finner ut stedet der du skal plassere riggen, er problemene dine nesten over, siden selve installasjonen av systemet er overraskende enkelt og ikke tar mer enn noen få minutter av tiden din.

Kontrollpanelet på S5 er ganske intuitivt og selvforklarende og tilbyr til og med alle de grunnleggende funksjonene man kan be om i en gruvearbeider av denne typen. Det er helt selvforsynt å gi deg en hyggelig gruveopplevelse uten noen form for hikke eller funksjonsfeil. Så snart du slår på riggen, vil S5 i sin tur begynne å lete etter tilgjengelige IP-adresser å koble seg til.

For enkel overvåking og kontroll av gruvearbeideren din, kan du bruke MinerLink-programvaren som viser statusen til alle dine nåværende gruvearbeidere, viser eller endrer innstillingene for gruvedrift, utfører oppdateringer på firmware på enheten og til og med lar deg dele tilgang privilegier for gruvearbeideren din over en grunnleggende nettverkstilkobling.

KOM I GANG MED ANTMINER S5

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me