Antminer S7 gjennomgang – Les før du kjøper den!

Verden er i stadig endring. Og for å holde tritt med all denne endringen, må du holde deg oppdatert og utstyrt med all den nyeste kunnskapen om hva som er i trend og hva verden snakker om til enhver tid. Og hvis det er en ting verden snakker om akkurat nå, er det kryptovalutaer.

Etter å ha startet med den plutselige, men faste dominansen av Bitcoins over investeringsmarkedet, ser det ut til at nesten alle i dag er opptatt av feberen. Mennesker som aldri har gjort en eneste investering i livet, søker nå febrilsk etter overlegne portaler og utvekslingstjenester som handler i Bitcoins. Alle ønsker å utnytte full kapasitet i Bitcoin, og hente ut så mye gevinst for seg selv som de kan.

Og det er ikke bare Bitcoins. Mange andre kryptokurver opplever for tiden det som bare kan beskrives som en massiv popularitetsbølge. For alle de som synes at Bitcoin er altfor vanlig, er det mange flere lignende alternativer tilgjengelig. Alternativer som Litecoin, Dash og Ethereum er bare noen få av den lange listen over for tiden lønnsomme og interessante varer å investere i. Men hvor startet det hele?

Noen vil si at det skjedde i 2009 da Satoshi Nakamoto ‘oppfant’ Bitcoin-valutaen. Selv om Bitcoins sluttet å være populært etter kort tid, og snart var det en periode hvor nesten ingen snakket om dem, gjorde de et knallhardt comeback for et par år tilbake da prisene deres bokstavelig talt rev gjennom taket til et alt -tidshøyde som virket nesten utrolig.

Nå blåste suksessen til Bitcoins hele domenet til kryptovaluta. Snart nok interesserte folk seg aktivt for alle slags valutaer og var ivrige etter å legge pengene sine i dem. Bedrifter ble opprettet, startups ble dannet, og til og med de nåværende bedriftsgigantene fra finanssektoren avviklet kursene sine for å integrere kryptovalutaer i deres tjenester og produkter..

Men spørsmålet her er, er investeringer den eneste mulige måten for deg å bli en del av denne store ordningen? Er det nødvendig å kjøpe Bitcoins for å faktisk eie dem? Svaret er nei. Du kan til og med eie dem ved gruvedrift, i denne antminer S7-gjennomgangen vil vi snakke om en slik gruvearbeider som kan gjøre det mulig.

Antminer S7: Komme i gang

antminer s7 anmeldelse

Nå for å gjøre jobben din med å lete etter en gruvearbeider lettere, skal vi gjennomgå den mye omtalte Antminer S7 i denne artikkelen. Antminer er et merkenavn, ganske populært i kryptovaluta-gruvedrift, som spesielt henvender seg til Bitcoin mining ASIC-maskinvare.

S7 er tilfeldigvis en av de mange andre i en lang rekke gruvedriftrigger lansert av Antminer, som alle har unike spesifikasjoner og tilfredsstiller forskjellige typer publikum basert på deres egenskaper og egenskaper.

Det er et av de mest populære settene som selskapet noensinne har lansert, og selv om det ble lansert tilbake i 2015, fortsetter det fortsatt å hente inn kunder på grunn av sitt unike sett med eiendommer og masseappell..

En av grunnene til at S7 er så populær som den er og for øyeblikket går inn i sitt 19. produksjonsparti, er at den tilbyr en ganske høy hashrate per mengden strøm den bruker. For alle andre maskiner med lignende hashhastighet vil strømforbruket sannsynligvis være mye høyere, og likevel gjør S7 det økonomisk. Rimelig pris og sterk ytelse ble drevet drift er to flere ettertraktede faktorer som ser ut til å gi S7 en fordel i forhold til de andre.

Drevet av en 28nm BM1385 ASIC-brikke, består S7 av så mange som 135 av slike strømbrikker som er spredt over tre forskjellige kort, og temperaturen reguleres ved hjelp av doble vifter montert inne i systemet. Et enkelt tunge- og sporesystem for metallhylsteret muliggjør upåklagelig pent og organisert arrangement av flere gruvearbeidere.

KOM I GANG MED ANTMINER S7

Strømforsyning

Den beste passformen for en strømforsyning med Antminer S7 er muligens 1600 Watt APW3 strømforsyningsenhet fra Bitmain. Denne enheten er spesielt designet for å fungere sammen og levere strøm til Bitcoin gruvearbeidere. En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene inkluderer å være svært energieffektiv, da den kun mister marginale 7% av kraften mellom gruvearbeideren og utløpet.

I henhold til kravene vil det trenge minimum 205 volt for å fungere med full kapasitet og kommer faktisk ikke pakket med 16A strømledningen som er nødvendig for å utføre operasjoner. Nå mens APW3 på ingen måte er en rimelig enhet, kan den faktisk vise seg å være en økonomisk avtale for deg, siden den alltid vil støtte eventuelle fremtidige oppgraderinger du ønsker å gjøre på gruvearbeideren din. Det vil for eksempel lett støtte den mye omtalte, ytelsesdrevne, men kraftsultne enheten fra samme serie, S9.

Hvis ikke for APW3, kan du faktisk bruke hvilken som helst ATX PSU, forutsatt at den har tilstrekkelig effekt for å kjøre Antminer S7..

Pris

Nå mens S7 allerede har vært i butikkene en god stund, har det vært et betydelig prisfall knyttet til det gjennom årene. Opprinnelig ble den lansert til en god $ 2000, i likhet med S9 i sin nåværende hastighet. Imidlertid har prisen på S7 i dag sunket betydelig til $ 440 på Bitmain, eksklusiv fraktkostnader. Annet enn det, er det tilgjengelig for $ 545 eller $ 500 fra eBay, avhengig av om du velger den nye eller brukte modellen.

I henhold til S7-LN eksklusiv frakt og $ 439 på eBay for henholdsvis de nye og brukte modellene. Nå som nye modeller fortsetter å komme inn på markedet, og enheter som S9 viser seg å være de nye publikumsfavorittene, forventes prisene på S7 å falle enda lenger ned.

Lønnsomhet

Nå, hvis det er et aspekt av en Bitcoin-minerigg som tilfeldigvis har størst betydning, er det lønnsomheten til produktet. Å drive en gruveark tar mye av ressursene dine. For det første er det kostnadene for riggen å bære, og for det andre er det den overdrevne kraften som minearbeideren bruker, som kan føre til en økning i energiregningene og forbruket ditt..

Nå for en gjennomsnittlig husstand forutsetter vi et bassenggebyr på 2,5%, en strømkostnad på 15 cent per kWh og en blokkbelønning på 12,5 BTC per blokk utvunnet. Nå for ovennevnte spesifikasjoner, vil du miste $ 18 per måned og ca $ 223 årlig. Hvis du ser nøye på beregningene, vil du oppdage at alle som betaler for energi til vanlige priser ikke virkelig blir rikere hvis de tilfeldigvis bruker S7. For folk med nedsatte strømpriser kan det virke som et godt alternativ.

Strømforbruk

I henhold til strømhensyn trekker S7 en anstendig 1293 watt kraft ved romtemperatur. Temperatur er tilfeldigvis en faktor i dette, siden jo varmere omgivelsene blir, vil mer energi være brukt av viftene for å holde enheten tilstrekkelig kjølig. Sammenlignet med S5 er S7 dobbelt så effektiv i energiavdelingen og ber bare om en anstendig 0,25 J kraft per Gigahash.

Når det gjelder Lite-versjonen, eller S7-LN, trekker den rundt 700 W og bruker noe rundt 0,25 J / GH.

Temperatur

Det er en omgivelsestemperatur som må opprettholdes mens du bruker en BTC-gruvearbeider. Hvis enheten blir mye varmere enn den foreskrevne temperaturen, vil det bli stadig vanskeligere for fansen å holde enheten kald, og som et resultat vil strømforbruket øke drastisk sammen med økningen i ytelsesproblemer.

Siden S7 normale og lite versjoner begge er avkjølt av lignende doble 12038 vifter, er det faktisk fornuftig at begge to trenger omtrent samme 40 ^ C-70 ^ C for å fungere med full kapasitet og uten hikke..

Kjennelse

For de som er ganske ivrige etter å kjøpe og ikke kan vente på at S9 skal oppleve et fall i prisen, er S7 sannsynligvis det beste alternativet for anstendig størrelse. Selv om den opprinnelige versjonen kanskje ikke lever opp til forventningene dine, men i tilfelle du har tilgang til billigere strøm og er klar for noen intelligente og godt planlagte tilpasninger til enheten, kan du faktisk konvertere S7 til en mye lønnsom og egnet gruverigg for deg selv.

KOM I GANG MED ANTMINER S7

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me