Antminer S7 Review – Lees voordat u het koopt!

De wereld verandert voortdurend. En om al deze veranderingen bij te houden, moet u op de hoogte blijven en uitgerust zijn met de nieuwste kennis over wat er in de trend is en waar de wereld het op een bepaald moment over heeft. En als er één ding is waar de wereld het nu over heeft, dan zijn het wel cryptocurrencies.

Begonnen met de plotselinge maar stevige heerschappij van Bitcoins over de investeringsmarkt, lijkt tegenwoordig bijna iedereen met de koorts te zijn ingehaald. Mensen die nog nooit een enkele investering in hun leven hebben gedaan, zijn nu verwoed op zoek naar superieure portals en uitwisselingsdiensten die handelen in Bitcoins. Iedereen wil de volledige mogelijkheden van de Bitcoin benutten en zoveel mogelijk winst voor zichzelf halen.

En het zijn niet alleen Bitcoins. Veel andere cryptocurrencies ervaren momenteel wat alleen kan worden omschreven als een enorme populariteitsgolf. Voor iedereen die denkt dat Bitcoin veel te mainstream is, zijn er veel meer vergelijkbare opties beschikbaar. Opties zoals Litecoin, Dash en Ethereum zijn slechts enkele van de lange lijst van momenteel winstgevende en interessante grondstoffen om in te investeren. Maar waar is het allemaal begonnen??

Sommigen zouden zeggen dat het in 2009 gebeurde toen Satoshi Nakamoto de Bitcoin-valuta ‘uitvond’. Hoewel Bitcoins na een korte tijd niet meer populair waren, en er al snel een periode was waarin bijna niemand het over hen had, maakten ze een paar jaar geleden een verpletterende comeback toen hun tarieven letterlijk door het dak scheurden naar een allesomvattende -time high die bijna ongelooflijk leek.

Nu blies het succes van Bitcoins het hele domein van cryptocurrencies wijd open. Al snel namen mensen actief interesse in allerlei van deze valuta’s en wilden ze hun geld er graag in stoppen. Er werden bedrijven opgericht, startups gevormd en zelfs de huidige bedrijfsreuzen uit de financiële sector verlegden hun koers om cryptocurrencies in hun diensten en producten te integreren..

Maar de vraag is hier: zijn investeringen voor u de enige manier om deel uit te maken van dit grootse plan? Is het nodig om Bitcoins te kopen om ze daadwerkelijk te bezitten? Het antwoord is nee. Je kunt ze zelfs bezitten door te minen, in deze antminer S7-recensie zullen we het hebben over zo’n mijnwerker die het mogelijk kan maken.

Antminer S7: aan de slag

antminer s7 beoordeling

Om het zoeken naar een mijnwerker nu gemakkelijker te maken, gaan we in dit artikel de veelbesproken Antminer S7 bespreken. Antminer is een merknaam, redelijk populair in de wereld van cryptocurrency-mijnbouw, die specifiek gericht is op Bitcoin-mijnbouw ASIC-hardware.

De S7 is toevallig een van de vele anderen in een lange reeks mijnbouwinstallaties die door Antminer zijn gelanceerd, die allemaal unieke eigen specificaties hebben en zich richten op verschillende soorten publiek op basis van hun eigenschappen en kenmerken..

Het is een van de meest populaire sets die ooit door het bedrijf zijn gelanceerd en hoewel het in 2015 werd gelanceerd, blijft het nog steeds klanten aantrekken dankzij zijn unieke reeks eigenschappen en massale aantrekkingskracht..

Een van de redenen waarom de S7 zo populair is als hij is en momenteel aan zijn 19e batch van productie begint, is omdat hij een vrij hoge hash-snelheid biedt op basis van de hoeveelheid stroom die hij verbruikt. Voor elke andere machine met een vergelijkbare hash-snelheid zal het verbruikte stroom waarschijnlijk veel hoger zijn en toch doet de S7 dit economisch. Betaalbare prijzen en sterke prestaties, gedreven werking, zijn nog twee felbegeerde factoren die de S7 een voorsprong geven op de andere..

Aangedreven door een 28nm BM1385 ASIC-chip, bestaat de S7 uit maar liefst 135 van dergelijke powerchips die verspreid zijn over drie verschillende boards en de temperatuur wordt geregeld met behulp van dubbele ventilatoren die in het systeem zijn gemonteerd. Een eenvoudig tand- en groefsysteem voor de metalen behuizing zorgt voor een onberispelijk nette en georganiseerde opstelling van meerdere mijnwerkers.

AAN DE SLAG MET ANTMINER S7

Stroomvoorziening

De beste oplossing voor een stroomvoorziening met de Antminer S7 is wellicht de 1600 Watt APW3 stroomvoorziening van Bitmain. Deze eenheid is speciaal ontworpen om samen te werken en stroom te leveren aan Bitcoin-mijnwerkers. Een van de meest opmerkelijke kenmerken is dat het zeer energiezuinig is, aangezien het slechts een marginale 7% van het vermogen tussen de mijnwerker en het stopcontact verliest..

Volgens de vereisten zou het minimaal 205 volt nodig hebben om op volledige capaciteit te functioneren en wordt het niet echt geleverd met het 16A-netsnoer dat nodig is om bewerkingen uit te voeren. Hoewel de APW3 geenszins een betaalbare eenheid is, kan het in feite een voordelige deal voor u blijken te zijn, aangezien het altijd alle toekomstige upgrades ondersteunt die u op uw miner wilt aanbrengen. Het ondersteunt bijvoorbeeld gemakkelijk het veelbesproken, prestatiegerichte maar stroomverslindende apparaat uit dezelfde line-up, de S9..

Als het niet voor de APW3 is, kunt u eigenlijk elke ATX-PSU gebruiken, op voorwaarde dat deze voldoende wattage heeft, om uw Antminer S7 te gebruiken.

Prijs

Hoewel de S7 al geruime tijd in de winkels ligt, is er in de loop der jaren een aanzienlijke prijsdaling aan verbonden. Aanvankelijk werd het gelanceerd voor een goede $ 2000, vergelijkbaar met de S9 tegen het huidige tarief. Vandaag is de prijs van de S7 echter aanzienlijk gedaald tot $ 440 bij Bitmain, exclusief verzendkosten. Anders dan dat, is het beschikbaar voor $ 545 of $ 500 bij eBay, afhankelijk van of je het nieuwe of tweedehands model kiest.

Volgens de S7-LN exclusief verzendkosten en $ 439 op eBay voor respectievelijk de nieuwe en tweedehands modellen. Nu nieuwe modellen op de markt blijven komen en apparaten zoals S9 de nieuwe publiekslievelingen blijken te zijn, wordt verwacht dat de prijzen van de S7 nog verder zullen dalen..

Winstgevendheid

Als er één aspect is van een Bitcoin-mijnwerkerinstallatie dat toevallig het meeste belang heeft, is het de winstgevendheid van het product. Het bedienen van een miner-rig kost veel van uw middelen. Allereerst zijn er de kosten van het tuig om te dragen, en ten tweede is er het overmatige stroomverbruik van de mijnwerker, wat kan leiden tot een piek in uw energierekening en verbruik..

Nu gaan we voor een gemiddeld huishouden uit van een poolvergoeding van 2,5%, stroomkosten van 15 cent per kWh en een blokbeloning van 12,5 BTC per gedolven blok. Voor de bovenstaande specificaties zou u nu $ 18 per maand en ongeveer $ 223 per jaar mislopen. Als je de berekeningen goed bekijkt, zul je zien dat iedereen die tegen normale prijzen voor energie betaalt, niet echt rijker wordt als hij toevallig de S7 gebruikt. Voor mensen met gereduceerde elektriciteitstarieven lijkt het misschien een goede optie.

Energieverbruik

Wat het vermogen betreft, trekt de S7 een behoorlijk vermogen van 1293 watt bij kamertemperatuur. Temperatuur speelt hierbij een rol, want hoe warmer de omgeving wordt, hoe meer energie de ventilatoren verbruiken om de unit voldoende koel te houden. In vergelijking met de S5 is de S7 twee keer zo efficiënt op het gebied van energie en vraagt ​​hij slechts 0,25 J aan vermogen per Gigahash.

Wat betreft de Lite-versie, of de S7-LN, deze verbruikt ongeveer 700 W en verbruikt ergens rond de 0,25 J / GH.

Temperatuur

Er is een omgevingstemperatuur die moet worden gehandhaafd tijdens het gebruik van een BTC-mijnwerker. Als het apparaat veel warmer wordt dan de voorgeschreven temperatuur, wordt het voor de ventilatoren steeds moeilijker om het apparaat koel te houden en als gevolg daarvan zal uw stroomverbruik drastisch toenemen, samen met de toename van prestatieproblemen.

Aangezien de S7 normale en lite-versies beide worden gekoeld door vergelijkbare dubbele 12038-ventilatoren, is het eigenlijk logisch dat beide ongeveer dezelfde 40 ^ C-70 ^ C nodig hebben om op volledige capaciteit en zonder enige haperingen te werken.

Vonnis

Voor degenen die nogal gretig zijn om de aankoop te doen en mogelijk niet kunnen wachten tot de S9 een prijsdaling ervaart, is de S7 waarschijnlijk de beste optie voor behoorlijke winsten. Hoewel de originele versie misschien niet aan je verwachtingen voldoet, maar als je toegang hebt tot goedkopere stroom en klaar bent voor een aantal intelligente en goed geplande aanpassingen aan het apparaat, kun je de S7 in feite omzetten in een veel winstgevende en geschikte mijnwerker. voor jezelf.

AAN DE SLAG MET ANTMINER S7

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me