Avalon6 Review – Ali je ta rudarska strojna oprema vredna?

Odkar je človeška civilizacija zajela to zemljo, je človeštvo nenehno zanimalo nekaj, kar pomeni, da si sami zaslužijo dobiček. Konec koncev gre vedno za zaslužek in širitev virov.

In prav to iskanje več virov nas je pogosto pripeljalo do številnih dejavnosti in poslov, ki lahko ves čas prinašajo zaželene rezultate ali pa tudi ne. Medtem ko se je začelo s preprostim spravilom poljščin iz zemlje, je kasneje vključevalo bolj uporabne, uporabne in redkejše kovine, ki so jih nabavili s površine zemlje in pozneje prodali z dobro mejo dobička.

To je nadalje povzročilo rudarsko industrijo. Človek že od nekdaj hrepeni po mineralih, ki so nedosegljivi in ​​se skrivajo globoko v površini. In da bi prišli do njih, smo ustanovili nekaj precej težkih industrij, ki nam omogočajo, da se zlahka izkopljemo na površje in izkopljemo vse bogastvo in redkosti, ki bi nam jih lahko prinesla zemlja.

Zlato, srebro, diamanti in številne druge plemenite kovine se nabavljajo na podoben način. Kaj pa, če bi vam povedali, da obstaja še ena, drugačna oblika rudarjenja, ki ne zahteva fizičnega vrtanja v zemljo in pridobivanja dobička v obliki redkih kovin? Kaj pa, če bi obstajala oblika rudarjenja, ki bi jo lahko izvedli od samih vaših domov, ne da bi sploh vstali s tega stola?

Pravzaprav je s prihodom tehnološke dobe kaj takega že omogočeno in obstaja v obliki rudarjenja kriptovalut. Pridobivanje kriptovalut je bilo omogočeno tudi z uporabo rudarjev, kot je Avalon6, ki je bistvo tega članka.

Pregled Avalon6: iskren vpogled

avalon6-pregledNajvečja pogovorna točka Avalona 6 je dejstvo, da je predstavljen kot drugi najučinkovitejši rudar, ki so ga kdaj lansirali. Nekateri pravijo, da je tudi eden najtišjih rudarjev na trgu, kar mu daje precej prednost pred veliko konkurenco.

To je zato, ker se med številnimi zaželenimi lastnostmi, ki jih išče nekdo v rudarju, zgodi, da se nizka raven zvoka uvršča precej visoko na seznam. Združite to z učinkovitostjo, ki jo lahko zagotovi Avalon6, in dobili smo dokončnega zmagovalca.

Kjerkoli pa so prednosti, morajo biti tudi slabosti. Kar zadeva Avalon6, jih je na srečo precej malo. Prvič, nekateri trdijo, da Avalon6 zagotavlja bistveno nižjo hitrost razpršitve kot Antminer S7 ali Antminer S9, čeprav spada približno v isti cenovni razred. Drugič, čeprav je Avalon6 že sam po sebi precej učinkovit, ne izpolnjuje standardov, ki jih določa Antminer S7.

Zdaj, ko smo vam dali vpogled, je čas, da se poglobite in podrobno preučite vsako od njegovih specifikacij.

Avalon6 je precej impresivna naprava, če pomislite. Biti drugi najučinkovitejši rudar na trgu ni nič posebnega, vendar je tej ploščadi uspelo to in še veliko več. Vsebuje kar 80 18 nm čipov sorte A3218 in deluje na precej udobnih 500 MHz, kar mu omogoča hitrost razpršitve do 3,5 TH / s. Zdaj, čeprav ta ni tako visoka kot Antminer S7, se ji zelo približa in je dovolj visoka, da je Avalon6 odlična izbira za izkušene rudarje.

ZAČNITE Z AVALON6

Napajanje

Dobro električno napajanje je hrbtenica katere koli električne ali elektronske naprave. Dajte mu premalo moči in zagotovo ne bo delovalo v skladu z vašimi izhodnimi močmi, preveč moči pa lahko pogosto povzroči kratke stike ali pokvarjene varovalke. Zato morate biti pri nakupu napajalne enote za rudarsko ploščad zelo previdni. Prepričajte se, da je opremljen s pravilnimi specifikacijami in da je dovolj stabilen, da ustreza zahtevam moči, ki jih je postavil rudar.

Avalon6 se dobro obnese z vsemi dostojnimi napajalniki z močjo 1100 W ali več. Če trenutno uporabljate platinsko ocenjeno napajalno enoto, bodite prepričani, da bo Avalon6 popolnoma deloval z njo, medtem ko porabite približno 1050 W.

Donosnost

Bitcoin je prepričan, da je tvegan posel, saj se navadno vsakih nekaj let prepolovi, toda tudi če to upoštevate, hkrati pa dejstvo, da cene Bitcoinov precej hitro in nenadzorovano nihajo, ima Avalon v njem še vedno dovolj soka da bi vam prinesel dobiček. Čeprav se sooča z močno konkurenco nedavno izdanega Antminerja S9, s hitrostjo razpršitve neverjetnih 14 TH / s, se Avalon6 še vedno drži v oddelku za donosnost..

Cena

Če se odločite za nakup enote iz Canaana, jo dobite za kar 550 USD. Če pa nameravate enoto kupiti v razsutem stanju, potem imate veliko sreče, saj si zagotovite popust v višini 100 USD, če kupujete 10 enot hkrati, in popust 130 USD, če kupujete skupaj 50 enot. naenkrat.

Glede na pošiljko enota tehta približno 5 kg ali 11 lb. Rabljeni modeli istih pa so na voljo na Amazon enostavno s ceno 450 USD.

Hrup

Če stojite na oddaljenosti 1,2 m ali 4 čevljev od delujočega Avalona 6, boste imeli približno 55 dB hrupa. Zdaj je sicer dovolj tiho za stanovanjsko uporabo, vendar ne priporočamo, da ga hranite v svoji spalnici ali dnevni sobi. Drug način za dodatno izboljšanje enote z zmanjšanjem oddajenega zvoka je podtikanje.

Nastaviti

Osnovna zahteva za nastavitev Avalona 6 je sistem Raspberry Pi ali TP-Link TL-WR703N, ki deluje kot krmilnik. Z enim RPi lahko nadzorujete in poganjate kar 50 rudarjev. Avalon6 uporablja DHCP, tako da lahko samodejno išče naslove IP. To močno poenostavi postopek namestitve in doda novo pero v pokrov Avalon6.

Temperatura

Končno pa je temperatura še en velik dejavnik pri izbiri primernega rudarja Bitcoinov zase. Ne morete kupiti spodobne elektronske opreme, ne da bi preučili njene specifikacije glede toplote. Tudi pripomočki, ki so tako trivialni kot pametni telefoni, ki jih imamo v lasti, se običajno segrejejo, če jih predolgo priključimo na napajanje. Na žalost rudarji trpijo za podobno težavo.

Ker naj bi te naprave opravljale precej težka dela, pogosto nagibajo k zvišanju telesne temperature, kar dodatno vodi do povečanja hitrosti ventilatorja, da bi preprečili ogrevanje. To nadalje vodi do povečanja ravni ustvarjenega hrupa.

Glede na Avalon6 je opremljen s krmiljenjem frekvence, kar pomeni, da ima uporabnik fleksibilnost, da dejansko nadzoruje frekvenco, na kateri deluje ploščad. Standardna frekvenca za Avalon6 je 500 MHz in deluje precej hladno, tudi če je overclockana.

Temperatura okolja, določena za optimalno delovanje Avalona 6, je pod 35 stopinj Celzija ali 95 stopinj Fahrenheita, zaradi pametne zasnove proizvajalcev pa en sam ventilator enote nima popolnoma nobenih težav pri vzdrževanju temperature okolice sistema..

Sodba

Za vsakogar, ki išče dostojno, hrupno, učinkovito, a hkrati močno Bitcoin rudar, Avalon6 ponuja dober odgovor. Čeprav mu Antminer S7 tekmuje v številnih oddelkih, se s prilagoditvami moči, s katerimi se ponaša, in drugimi priročnimi funkcijami, Avalon6 vendarle uspe umakniti svoji legiji namenskih kupcev.

Ko so Bitcoin prvič lansirali, niso bili vsi pripravljeni verjeti vanj. Medtem ko so nekateri menili, da je to valuta prihodnosti, so drugi, bolj skeptični, verjeli, da gre le za modno muho, ki sčasoma izpere spomine ljudi.

Izkazalo se je, da so se ti ljudje v veliki meri motili. Po nekaj razmeroma mirujočih letih se je Bitcoin razburljivo vrnil, ko so se njegove izmenjane cene dobesedno podrle po strehah in po vsem svetu postale naslovnice.

Več velikih večnacionalnih podjetij in njihovih izvršnih direktorjev se je pohvalilo s valuto in jo začelo prepoznavati v vseh svojih storitvah in izdelkih. Nekateri so celo rekli, da bo Bitcoin kmalu postal tista osrednja valuta, s katero se ukvarja svet.

Danes so naložbe v Bitcoin večje kot kdaj koli prej. Ker ljudje po vsem svetu ne želijo biti zaostali v tej podivjani dirki, denar v Bitcoin hitro vlagajo in nestrpno čakajo, da se njihove naložbe obrodijo. Toda, ko enkrat prestopite to začetno tekmo za naložbe, se zavedate, da so kriptovalute v resnici veliko več kot le Bitcoin ali naložbe.

Pravzaprav so velika niša z velikanskimi priložnostmi in precej velikim številom donosnih kanalov, ki jih je mogoče izkoristiti za zbiranje ogromnih dobičkov in virov zase. Eno od teh je kripto rudarstvo, ki je dejanje kopanja po verigi blokov za pridobivanje kriptovalut in reševanje zapletenih računskih algoritmov in težav v procesu.

Rudarji pogosto sodelujejo v rudarskih bazenih, ki niso nič drugega kot skupina rudarjev, ki se združijo, da združijo svoje vire in skupno kopajo, da bi dosegli boljše rezultate. Kot smo že podrobno opisali, morate kot del rudarskega procesa reševati težave in preverjati transakcije v verigi blokov. V zameno lahko pridobite lasten delež nagrade, ki je običajno nekaj kriptokovancev, ki jih delite med celotnim bazenom rudarjev.

Ker zdaj reševanje algoritmov ni nekaj, za kar bi bili izrecno usposobljeni ali opremljeni, je trg poln neverjetnih rudarskih modelov, ki obljubljajo, da bodo delo opravili namesto vas. Ti stroji so različnih velikosti in oblik, tržijo jih različne blagovne znamke in imajo celo možnost dobave več kot ene vrste kriptovalut.

Medtem ko so nekateri rudarji zgrajeni izključno za Bitcoine, so drugi namenjeni rudarjenju Litecoinov ali Dashov. Podobno dobite vrsto drugih rudarjev za katero koli obliko kriptovalute, ki vas zanima. Vendar morate upoštevati nekaj premislekov, preden se odločite za nakup rudarja. Najprej gre za poslabšanje računov za energijo. Rudarske naprave običajno porabijo veliko električne energije za nemoteno delovanje.

V običajnem stanovanjskem okolju lahko to pomeni močan in dolg porast računov za energijo, kar vodi do zmanjšane donosnosti samega rudarja. Če vseeno trpite zaradi previsokih računov za energijo in si ne morete privoščiti, da bi zanje plačali več, potem rudarjenje morda ni posel za vas.

Drugič, če nameravate rudar voditi doma in če je vaša hiša tam, kjer boste izvajali vse svoje rudarske dejavnosti, potem bi bilo najbolje, če izberete sorazmerno izolirano sobo, ki je na nek način ločena od preostali del hiše. Tako morebiten hrup, ki ga ustvari rudarska ploščad, ne bo povzročil hrupa ostalim prebivalcem hiše.

Rudarske ploščadi so znane po tem, da so pri svojem delovanju glasne in hrupne. Ker gre za stroj, ki opravlja veliko težkega dela, se ponavadi hitro segreje. Da bi odstranili vso dodatno toploto, so ventilatorji pogosto vgrajeni v bočni del stroja, ki se ves čas vrti pri visokih hitrostih in deluje izključno z namenom, da stroj ohladi. Ti ventilatorji posledično ustvarjajo veliko močnega hrupa, kar vodi do neprijetne uporabe naprave.

Če ste dovolj pogumni, da izkusite zgoraj navedeno in verjamete, da ti niso dovolj, da bi zamajali vašo motivacijo za rudarstvo, potem nadaljujte in skočite v igro, saj za razliko od mnogih stvari v življenju Bitcoin verjetno ne bo trajal za vedno.

ZAČNITE Z AVALON6

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me