Avalon6 Review – Er dette Minning Hardware verdt det?

Siden sivilisasjonen av mennesker tok tak på denne jorden, hvis det er noe som mennesket hele tiden har vært interessert i, så er det å tjene penger for seg selv. Til slutt kommer det alltid til å tjene store fortjenester og utvide ressursene dine.

Og akkurat denne søken etter flere ressurser har ofte ført oss til en rekke aktiviteter og handler som til enhver tid kan gi ønskelige resultater. Mens det begynte med den enkle høsten av avlinger fra jorden, fortsatte det senere å inkludere mer nyttige, brukbare og sjeldnere metaller som ble anskaffet fra jordens overflate og senere solgt med en god fortjenestemargin..

Dette ga videre gruveindustrien. Siden eldgamle tider har mennesket lengtet etter mineraler utenfor deres rekkevidde og skjult dypt inne i overflaten. Og for å komme til dem har vi etablert noen ganske tungvektsindustrier som gjør det mulig for oss lett å bore oss ned i overflaten og grave opp all rikdom og sjeldenhet jorden måtte ha i vente for oss..

Gull, sølv, diamanter og mange andre edle metaller anskaffes på samme måte. Men hva om vi skulle fortelle deg at det er en annen, en annen form for gruvedrift som ikke krever at du fysisk borer ned i jorden for å få fortjeneste i form av sjeldne metaller? Hva om det var en form for gruvedrift som kunne utføres hjemmefra, uten å komme deg opp fra stolen?

Faktisk, med fremveksten av den teknologiske tidsalderen, er en slik ting allerede blitt mulig, og den eksisterer i form av kryptokurvedrift. Gruvedrift med kryptovaluta er ytterligere muliggjort gjennom bruk av gruvearbeidere, som Avalon6, som danner kjernen i denne artikkelen..

The Avalon6 Review: A Honest Insight

avalon6-anmeldelseDet største snakkepunktet til Avalon6 er tilfeldigvis det faktum at den er spioneringen som den nest mest effektive gruvearbeideren som noensinne har blitt lansert. Noen sier at det også er en av de roligste gruvearbeiderne i markedet, noe som gir den en ganske stor fordel over mye av konkurransen..

Dette er fordi blant de mange ønskelige egenskapene man ser etter i en gruvearbeider, er lav lydutslipp tilfeldigvis rangert høyt oppe på listen. Kombiner det med effektiviteten som Avalon6 er i stand til å levere, og vi har fått oss en klar vinner.

Imidlertid, uansett hvor det er fordeler, må det også være ulemper. Når det gjelder Avalon6, er de heldigvis ganske få. For det første har noen hevdet at Avalon6 leverer betydelig mindre hashrate enn Antminer S7 eller Antminer S9, selv om den faller omtrent i samme prisklasse. For det andre, selv om Avalon6 er ganske effektiv i seg selv, faller den ikke under oppfyllelse av standardene satt av Antminer S7.

Nå som vi har gitt deg et innblikk, er det på tide å dykke dypere og se på hver av spesifikasjonene i detalj.

Avalon6 er en ganske imponerende enhet hvis du tenker på det. Å være den nest mest effektive gruvearbeideren i markedet er ingen vesentlig prestasjon, men denne riggen har klart å gjøre det og mye mer. Den inneholder så mye som 80 18 nm sjetonger av variasjonen A3218 og kjører på ganske komfortable 500 MHz som gjør at den kan levere en hashhastighet så høyt som 3,5 TH / s. Nå selv om dette ikke er så høyt som Antminer S7, kommer det ganske nær det og er høyt nok til å gjøre Avalon6 til et godt valg for erfarne gruvearbeidere..

KOM I GANG MED AVALON6

Strømforsyning

En god strømforsyning er tilfeldigvis ryggraden i alle elektriske eller elektroniske enheter. Gi det for lite strøm, og det vil definitivt ikke fungere i henhold til dine ønskede utganger, mens for mye strøm også ofte kan føre til kortslutning eller ødelagte sikringer. Dette er grunnen til at du må være ytterst forsiktig når du handler etter en strømforsyningsenhet til gruvedriften din. Forsikre deg om at den kommer med de riktige spesifikasjonene og er stabil nok til å håndtere strømkravene fra gruvedrift.

Avalon6 klarer seg bra med en anstendig produsert strømforsyning med en effekt på 1100 Watt eller mer. Hvis du for øyeblikket bruker en platinaklassifisert PSU, så vær sikker på at Avalon6 vil fungere perfekt med den mens du tegner omtrent 1050 Watt.

Lønnsomhet

Bitcoin er sikkert risikabelt, siden det har en tendens til å halvere i verdi noen få år, men selv om du tar det i betraktning, sammen med det faktum at Bitcoin-prisene har en tendens til å svinge ganske raskt og ukontrollabelt, har Avalon fortsatt nok juice igjen i den for å gi deg overskudd. Mens den møter hard konkurranse fra den nylig utgitte Antminer S9, med en hash-hastighet på hele 14 TH / s, klarer Avalon6 fortsatt å holde seg i lønnsomhetsavdelingen.

Pris

Hvis du velger å kjøpe enheten fra Kanaan, får du den for så mye som $ 550. Men hvis du planlegger å kjøpe enheten i bulk, har du mye hell, for du kan få en rabatt på $ 100 hvis du kjøper 10 enheter samtidig og en rabatt på $ 130 hvis du kjøper totalt 50 enheter med en gang.

Pr. Frakt veier enheten rundt 5 kg eller brukte modeller av den samme, men er lett tilgjengelig på Amazon med en prislapp på $ 450.

Bråk

Hvis du står i en avstand på 1,2 m eller 4 fot fra en fungerende Avalon6, vil du oppleve omtrent 55 dB støy. Nå mens dette tilfeldigvis er stille nok til boligbruk, vil vi ikke akkurat anbefale å ha det på soverommet eller stuen. En annen måte å forbedre enheten ytterligere ved å redusere lyden som sendes ut er gjennom underklokking.

Oppsett

Det grunnleggende kravet for å konfigurere Avalon6 er enten et Raspberry Pi-system eller TP-Link TL-WR703N som fungerer som kontrolleren. Så mange som 50 gruvearbeidere kan kontrolleres og kjøres ved hjelp av en enkelt RPi. Avalon6 bruker DHCP, slik at den automatisk kan lete etter IP-adresser. Dette forenkler installasjonsprosessen sterkt, og tilfører enda en fjær i hetten til Avalon6.

Temperatur

Endelig er temperaturen en annen stor faktor når det gjelder å velge en passende Bitcoin-gruver. Du kan ikke kjøpe et anstendig elektronisk utstyr uten å gå gjennom varmespesifikasjonene. Selv gadgets som er trivielle som smarttelefonene vi eier, blir ofte varme når de blir koblet til en strømforsyning i altfor lang tid. Dessverre lider gruvearbeidere et lignende problem.

Siden disse enhetene er ment å utføre ganske tungt arbeid, har de ofte en tendens til å oppleve en økning i kroppstemperaturen, noe som ytterligere fører til en økning i viftehastigheten for å motsette seg all oppvarming som skjer. Dette fører videre til en økning i støynivået som genereres.

I henhold til Avalon6 kommer den med frekvenskontroll, noe som betyr at brukeren får fleksibiliteten til å faktisk kontrollere frekvensen der riggen kjører. Standardfrekvensen for Avalon6 er tilfeldigvis 500 MHz, og den fungerer ganske kult selv når den er overklokket.

Omgivelsestemperaturen som er spesifisert for optimal drift av Avalon6 er under 35 grader Celsius eller 95 grader Fahrenheit, og på grunn av en intelligent design levert av produsentene, står den eneste viften til enheten overfor absolutt ingen problemer med å opprettholde en omgivelsestemperatur for systemet.

Kjennelse

For alle som leter etter en anstendig, ikke-støyende, effektiv, men samtidig kraftig Bitcoin-miner, gir Avalon6 et godt svar. Selv om det konkurreres i mange avdelinger av Antminer S7, med krafttilpasningene det kan skryte av og andre praktiske funksjoner, klarer Avalon6 å gjøre plass for sin egen legion av dedikerte kunder.

Da Bitcoin først ble lansert, var ikke alle klare til å tro på den. Mens noen betraktet det som fremtidens valuta, trodde andre, de mer skeptiske, at det bare var en kjepphest som ville skylle bort fra folks minner med tiden..

Som det viser seg, viste disse menneskene seg å være enormt feil. Etter noen relativt sovende år gjorde Bitcoin en knallhard avkastning da de ombyttede prisene bokstavelig talt rev gjennom takene og skapte overskrifter over hele verden..

Flere store multinasjonale selskaper og deres administrerende direktører kom frem for å rose valutaen og begynte å anerkjenne den i alle deres tjenester og produkter. Noen av dem sa til og med at Bitcoin snart vil bli den sentrale valutaen som verden handler i.

I dag er investeringene i Bitcoin høyere enn noen gang før. De ønsker ikke å bli etterlatt i dette vanvittige løpet, folk over hele verden investerer raskt penger i Bitcoin og venter spent på at investeringene deres skal bli fruktbare. Men når du kommer forbi dette første løpet for investeringer, innser du at kryptovalutaer faktisk er mye mer enn bare Bitcoin eller investeringer.

De er faktisk en stor nisje med enorme muligheter og et ganske stort antall lønnsomme kanaler som kan utnyttes for å samle enorme summer av fortjeneste og ressurser til seg selv. En av disse er tilfeldigvis kryptodrift, som er å grave gjennom blockchain for å bryte etter kryptokurver og også løse komplekse beregningsalgoritmer og problemer i prosessen..

Gruvearbeidere har ofte en tendens til å delta i gruvebassenger, som ikke er noe annet enn en gruppe gruvearbeidere som kommer sammen for å samle ressursene og mine kollektivt for å oppnå bedre resultater. Som beskrevet tidligere, som en del av gruveprosessen, må du løse problemer og verifisere transaksjoner på blockchain. Til gjengjeld får du din egen andel av belønningen, som vanligvis er noen kryptomynter delt mellom hele gruvearbeiderne.

Siden løsning av algoritmer ikke er noe du ville bli eksplisitt trent for eller utstyrt med, er markedet fullt av fantastiske gruvedriftsmodeller som lover å gjøre jobben for deg. Disse maskinene kommer i forskjellige størrelser og former, markedsføres av forskjellige merker og kommer til og med med tilbudet om å utvinne mer enn én type kryptovaluta..

Mens noen gruvearbeidere er bygget utelukkende for Bitcoins, er andre laget for å utvinne Litecoins eller Dash. På samme måte får du en rekke andre gruvearbeidere for hvilken form for kryptovaluta du er interessert i. Det er imidlertid noen hensyn du må huske på før du går ut for å kjøpe en gruvearbeider. For det første er det saken om de forverrede energiregningene. Gruverigger bruker ofte mye strøm for å fungere greit.

I en typisk boligmiljø kan dette bety en alvorlig og lang økning i energiregningene dine, noe som fører til redusert lønnsomhet for gruvearbeideren selv. Hvis du likevel lider av for høye energiregninger og umulig har råd til å betale mer for dem, er kanskje ikke gruvedrift saken for deg.

For det andre, hvis du planlegger å kjøre gruvearbeideren din hjemme, og hvis huset ditt er der du skal utføre all gruvedriften din fra, så ville det kanskje være best hvis du velger et relativt isolert rom som på en måte er skilt fra resten av huset. På den måten vil ikke noe støy som gruveriggen genererer, forårsake mye opprør for de andre beboerne i huset.

Gruverigger er beryktet for å være høyt og støyende i driften. Siden det er en maskin som gjør mye tungt arbeid, har den en tendens til å varme seg opp ganske raskt. For å fjerne all den ekstra varmen er fans ofte innebygd i siden av maskinen, som til enhver tid spinner med høye hastigheter og fungerer med det ene formål å holde maskinen kjølig. Disse fansen, som et resultat, genererer mye tung støy, noe som ytterligere fører til ubehagelig bruk av riggen.

Hvis du er modig nok til å oppleve det ovennevnte og mener at de ikke er nok til å ryste motivasjonen din mot gruvedrift, så fortsett og hopp inn i spillet, for i motsetning til mange ting i livet, vil Bitcoin sannsynligvis ikke vare for evig.

KOM I GANG MED AVALON6

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me