AvalonMiner 741 Review – Alles wat u moet weten

Cryptocurrencies zijn niet nieuw. Ze kwamen door met het succes van de Bitcoin en zijn sindsdien trending. Hoewel het begon met het eenvoudige proces van investeren en vervolgens wachten tot je investeringen vruchten afwerpen, kun je tegenwoordig met veel meer opties spelen.

Er zijn zoveel verschillende wegen naar voren gekomen en zich stevig gevestigd in de cryptocurrency-markt dat het lijkt alsof de helft van de wereldbevolking er nu mee jongleert en daarbij behoorlijk wat winsten maakt. De niche die is gecreëerd, is niet minder winstgevend dan elke andere toonaangevende zakelijke onderneming en is tegenwoordig een van de snelste manieren om geld te verdienen.

Als u echter denkt dat het allemaal om de investeringen gaat, heeft u het mis. Voorbij zijn de dagen dat investeren in cryptocurrencies de enige manier was om te dobberen in je favoriete Altcoins, tegenwoordig heb je nog een fantastische optie.

We hebben het natuurlijk over cryptocurrency-mijnbouw, een opkomende nieuwe vorm van cryptocurrency-handel waarmee je zelf voor Bitcoins kunt minen, terwijl je als enige verantwoordelijk bent voor de winsten die je maakt en de uitgaven die je uiteindelijk maakt..

Hier, in dit artikel, presenteren we u de AvalonMiner 741-recensie, een van de meest populaire en recent gelanceerde mijnwerkers die op de markt zijn gekomen. We analyseren dit stuk hardware grondig, waarbij we goed kijken naar de specificaties en unieke functies, samen met de voor- en nadelen die het met zich meebrengt.

De AvalonMiner 741 recensie

AvalonMiner 741 recensieCanaan is een van de vele fabrikanten van Bitcoin- en cryptocurrency-mijnwerkers op de markt. Het bedrijf heeft door de jaren heen een snelle groei laten zien en is erin geslaagd om aanzienlijke winsten te maken terwijl het een aantal fantastische machines uitdeelde.

Hun klanten blijven grotendeels tevreden en als bedrijf met een goede reputatie kunt u er zeker van zijn dat uw geld in goede handen terechtkomt als u ervoor kiest om in een van hun producten te investeren..

Het nieuwste model uit Kanaän, de Avalon 741, wordt aangeprezen als een grote verbetering ten opzichte van hun eerdere en even succesvolle model Avalon 721. Hoewel Avalon 721 een behoorlijke hash-snelheid had, is de 741 een stap vooruit gegaan en die waarde verbeterd..

Eerste gezicht & Verzenden

Een van de vele dingen die een miner van anderen onderscheiden, is de manier waarop deze bij de klant aankomt. Dat is natuurlijk in feite grotendeels afhankelijk van de plaats waar je het product daadwerkelijk koopt, maar veel hangt ook af van de daadwerkelijke machine..

Wat betreft de Avalon 741, deze wordt geleverd in een degelijke verpakking en in een aangepaste doos om hem verder te beschermen tegen transportongevallen of -schade. Dit alles zorgt ervoor dat zelfs als de rit tijdens het transport ruw en hobbelig wordt, de eigenlijke eenheid binnenin veilig blijft en de hardware niet wordt aangetast door krassen of losse onderdelen.

Wat betreft de accessoires waarmee het wordt geleverd, ontvangt u de verbindingskabel die essentieel is voor het tot stand brengen van een verbinding tussen de mijnwerker en uw systeem, samen met een USB-dongle bij het apparaat. Er is echter een klein ongemak, aangezien Canaan de controller niet samen met de Avalon 741 verzendt. De controller wordt in feite afzonderlijk verkocht.

Nu, van de vele dingen die worden gebruikt als prestatie-evaluaties van een cryptocurrency-mijnwerker, is een van de belangrijkste of de mijnwerker al dan niet een effectief koelsysteem heeft. Feit is dat deze mijnwerkers vaak veel zwaar werk moeten doen. Ze zijn verantwoordelijk voor het doorzoeken van de blockchain en het verifiëren van transacties, en tijdens het proces vissen ze zelfs cryptomunten voor je uit.

Uiteraard eisen al deze processen hun tol van de machine en hebben ze de neiging heet te worden, daarom zijn op deze apparaten gespecialiseerde koelsystemen geïnstalleerd om ze tijdens het gebruik koel te houden. Deze systemen bestaan ​​uit een basisventilator, een of twee in aantal en enkele structurele aanpassingen om de warmte buiten te houden.

Wat betreft de Avalon 741, deze wordt geleverd met een kap die is bevestigd aan de ventilator van de unit, die als doel heeft de lucht van de achterkant van de unit te kanaliseren en beter te richten. Dit is eigenlijk een welkome afwisseling van de gebruikelijke standaardventilatoren die op andere mijnbouwinstallaties zijn geïnstalleerd.

Dergelijke standaardventilatoren werden eenvoudigweg aan weerszijden van de mijnwerker vastgeschroefd, maar het systeem dat in de Avalon 741 is geïmplementeerd, zou veel effectiever kunnen blijken te zijn in het afkoelen van het apparaat en in een sneller tempo. Om de overtollige warmte verder te verwijderen, hebt u bovendien een speciale warmteafleider die probeert alle warmte af te voeren door deze op één plek op te vangen. U vindt dit koellichaam met contouren in de natuur en wordt geïnstalleerd op het voorrooster bovenop de printplaten.

Installatie en gebruik

Zoals bij elk nieuw apparaat, is de enige factor die kopers het meest ongerust maakt, de algemene configuratie en het gebruiksgemak. Als een apparaat vaak te gecompliceerd is om te bedienen, is de kans groot dat het het niet groot zal maken in de markt, terwijl apparaten met relatief eenvoudigere bediening en een hoog gebruiksgemak het over het algemeen gemakkelijker zullen vinden om een ​​naam voor zichzelf te verdienen.

Wat betreft de Avalon 741, gelukkig is de installatie zo eenvoudig als het wordt. Om de mijnwerker en mijnbouw voor Bitcoins te gebruiken, hoeft u alleen maar de firmware van het apparaat te downloaden en de afbeelding naar de juiste micro SD- of SD-kaart te branden. Als je dat eenmaal hebt gedaan, hoef je alleen nog maar de controller aan te sluiten op de USB-dongle die we eerder noemden, en de kabels aan te sluiten op je Avalon 741-rig..

Schakel de power-knop de controller en de rig in. U heeft dan de flexibiliteit om gebruik te maken van elk IP-zoekprogramma dat u wenst om het IP-adres te lokaliseren. We raden het gebruik van AngryIP aan, maar u bent vrij om de service te gebruiken die het beste bij u past. Daarna is het allemaal soepel zeilen, aangezien je dan de zeer vertrouwde en vriendelijke Canaan-software hebt om je de rest van de weg te begeleiden.

Wat betreft de interface van de mijnwerker, deze is vrij overzichtelijk en redelijk eenvoudig te herkennen en te begrijpen. Avalon-gebruikers zullen het onmiddellijk herkennen en zelfs als ze dat niet doen, groeit deze grafische interface snel met je mee.

Om uw zwembadinformatie in te voeren, dat wil zeggen als u deel uitmaakt van een mijnbouwpool en uw mijnactiviteiten liever in een groepssfeer houdt, moet u eerst het configuratietabblad openen dat u vrij gemakkelijk zult vinden. Nadat de details zijn ingevoerd, klikt u eenvoudig op de knop Opslaan en u zult zien dat uw rig tot leven is gekomen en met mijnbouw is begonnen.    

Navigeer naar het tabblad Geavanceerd voor meer details en geavanceerde functies. Hier kunt u de open WRT-panelen configureren. Als je niet weet wat deze zijn en geen idee hebt wat je ermee moet doen, kun je deze optie het beste gewoon laten zoals ze is en er niet in het minst mee rotzooien.

Dus tot slot, Canaan heeft je een behoorlijk goed ontworpen, robuuste en ongecompliceerde gebruikersinterface gegeven die door iedereen kan worden begrepen en die tegelijkertijd genuanceerd genoeg is om niet zonder functies te worden genoemd.

Airform-koeltechnologie

De Avalon 741 is inherent gewoon een upgrade van de Avalon 721. Uiteraard werd niet verwacht dat hij te veel zou afwijken van de originele kenmerken van de Avalon 721. De 741 lijkt echter een heel ander pad te volgen. Het is erin geslaagd om voor zichzelf een unieke ruimte op de markt te creëren en stijgt snel in de populariteitskaarten.

Terwijl de Avalon 721 een set van 72 fiches gebruikte, wordt de Avalon 741 geleverd met een krachtige en krachtige set van 88 fiches. De enorme toename van het aantal gebruikte chips kan echter ook een verborgen nadeel hebben. Feit is dat meer chips proportioneel meer koeling nodig hebben.

Daarom dacht men dat de 741 robuustere en krachtigere koelmechanismen nodig had die veel stroom zouden verbruiken. Maar de eenheid slaagde er behoorlijk efficiënt in om daar ook een manier omheen te vinden. Het koelmechanisme dat in het nieuwe model is geïmplementeerd, is van de nieuwe Airform-technologie. Volgens deze implementatie zorgt het vloeiende ontwerp van de unit ervoor dat de lucht door de unit wordt geleid.

De gekanaliseerde lucht neemt eigenlijk een veel grotere omvang aan als het gaat om gebieden die sneller opwarmen dan andere. Dit zorgt voor een veel soepeler en beter warmteafvoer systeem. Wat betreft de printplaat, aan beide zijden zijn koellichamen gemonteerd, en ook de behuizing leidt de lucht er effectief overheen.

Volgens het nieuwe koelontwerp zijn de koellichamen ontworpen om taps toelopend van aard te zijn. Ze beginnen smal bij de inlaat en worden steeds wijder naarmate we naar de chips op het bord gaan. Bovendien zijn de vinnen voorzien van groeven om het oppervlak te vergroten zodat de warmte meer ruimte krijgt om te worden verdreven..

De voorkant is ook aangepast om veel meer open te zijn, waardoor er effectief hogere luchtvolumes in het systeem kunnen komen en met hoge snelheden kunnen reizen voordat ze uit de achterkant van de unit komen. Volgens de eigenlijke fan van de 741 is hij iets luider dan die van de 721, hoewel niet veel. Op 56 dB op een afstand van 1,20 meter is hij nog zacht genoeg om in je huis te werken, hoewel we een woonkameropstelling niet echt zouden aanraden.

Stabiliteit

Om het nu over de stabiliteit van de eenheid te hebben, dit is weer een behoorlijk wenselijke upgrade van de 721. Alle cryptocurrency miners hebben de voorkeur om stabiel te zijn. Omdat ze de neiging hebben om veel zware operaties uit te voeren, moet ervoor worden gezorgd dat hun systemen stabiel blijven en soepel werken zonder enige haperingen.

We hebben een paar tests op de 741 uitgevoerd en ontdekten dat de eenheid gemiddeld tussen de hash-snelheden van 7,7 tot 7,8 TH / s ligt. We hebben deze tests uitgevoerd met de mijnpools van BTC.com en Kano. De uitkomst die we kregen was niet echt verrassend gezien de solide reputatie van AvalonMiners in de markt.

De 741 is, zoals bij de meeste andere modellen ervoor, behoorlijk solide als het gaat om stabiliteit. Als je een serieuze mijnwerker bent en de neiging hebt om niet één maar meerdere mijnwerkers tegelijk te exploiteren, runt je in feite een mijnwerkersboerderij.

Voor dergelijke mijnwerkers zal de Avalon 741 een heerlijke machine blijken te zijn, aangezien hij feitelijk de mogelijkheid biedt om vijf of zelfs meer dan die Avalon 741’s op een enkele controller aan elkaar te koppelen. Hoewel gewone mijnwerkers het misschien niet herkennen, is dit eigenlijk een behoorlijk opmerkelijke functie die het beheren van mijnwerkersboerderijen erg handig en gemakkelijk maakt voor de gemiddelde hardcore mijnwerker..

Houd er nu rekening mee dat hoewel het niet mogelijk is om mijnwerkers van verschillende modellen aan elkaar te koppelen, bijvoorbeeld de Avalon 721 met de Avalon 741, maar het aan elkaar koppelen van mijnwerkers van hetzelfde model werkt ook best goed.

Tijdens de testfase vertoonde de Avalon 741 enkele opmerkelijke eigenschappen, zoals een stroomverbruik van 1050 watt en de ventilator bij 5400 tpm, wat voldoende was om het apparaat vrij soepel te laten draaien en koel te houden..

De Avalon 741 is geweldig in die zin dat hij groot is in prestaties en er ook niet in slaagt veel af te wijken van de opgegeven werkelijke output. Het behandelt omgevingstemperaturen zoals 78 F vrij soepel en werkt zonder enige hik of problemen.

Met een geweldige bouwkwaliteit en werkoutput die zo fantastisch is als deze, kun je niet fout gaan met de Avalon 741. Hij gaat ook langer mee en het is bewezen dat het een waardige aanvulling is op de meeste datacenters of thuismining-systemen..  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me