AvalonMiner 741 Review – Alt du trenger å vite

Kryptovalutaer er ikke nye. De kom gjennom Bitcoin-suksessen, og har trendet siden den gang. Mens det startet med den enkle prosessen med å investere og deretter vente på at investeringene dine skulle bære frukt, får du i disse dager spille med mange flere alternativer.

Så mange forskjellige veier har kommet opp og etablert seg fast i kryptovalutamarkedet at det ser ut til at halvparten av verdens befolkning nå sjonglerer med dem og tjener noen ganske betydelige fortjenester i prosessen. Nisjen som er opprettet er ikke mindre lønnsom enn noen annen ledende virksomhet, og er en av de raskeste måtene å tjene penger i dag.

Men hvis du tror det handler om investeringene, kan du ikke ta mer feil. Borte er dagene da investering i kryptokurver var den eneste måten å dabble i favoritt Altcoins, i disse dager har du et annet fantastisk alternativ.

Vi snakker selvfølgelig om kryptokurvedrift, en ny form for kryptokurrencyhandel som gjør at du kan bryte for Bitcoins selv, samtidig som du er eneansvarlig for fortjenesten du gjør og utgiftene du ender med.

Her, i denne artikkelen, presenterer vi deg for AvalonMiner 741-gjennomgangen, som er en av de mest populære og nylig lanserte gruvearbeiderne som har kommet på markedet. Vi analyserer denne maskinvaren i dybden, med en god titt på spesifikasjonene og unike funksjonene sammen med fordeler og ulemper den kommer med.

AvalonMiner 741 gjennomgang

AvalonMiner 741 anmeldelseCanaan er en av de mange produsentene av Bitcoin og cryptocurrency gruvearbeidere i markedet. Selskapet har vist rask vekst gjennom årene og har klart å tjene betydelig fortjeneste mens de pusser ut noen fantastiske maskiner.

Kundene deres er stort sett fornøyde, og som et selskap med god anseelse kan du være sikker på at pengene dine går i de rette hendene hvis du velger å investere i noen av produktene deres.

Den nyeste modellen fra Canaan, Avalon 741, blir spioneringen som en stor forbedring i forhold til deres tidligere og like suksessfulle modell Avalon 721. Mens Avalon 721 inneholdt en anstendig hashrate, har 741 gått et skritt foran og forbedret denne verdien.

Første øyekast & Shipping

En av de mange tingene som skiller en gruvearbeider fra andre, er måten den kommer til kunden. Selvfølgelig er det faktisk i stor grad avhengig av stedet du faktisk velger å kjøpe produktet fra, men mye avhenger av den faktiske maskinen også.

Når det gjelder Avalon 741, kommer den i anstendig emballasje og inne i en tilpasset eske for ytterligere å beskytte den mot transittulykker eller skader. Alt dette sørger for at selv om turen under transport blir grov og humpete, forblir den faktiske enheten sikker inne og maskinvaren ikke er rammet av riper eller løse deler.

Når det gjelder tilbehør det leveres med, vil du motta koblingskabelen som er viktig for å opprette en forbindelse mellom gruvearbeideren og systemet ditt, sammen med en USB-dongle med enheten. Det er imidlertid en liten ulempe da Kanaan ikke sender kontrolleren sammen med Avalon 741. Kontrolleren selges faktisk separat.

Nå, av de mange tingene som brukes som ytelsesevalueringer av en gruvearbeider, er en av de viktigste om gruvearbeideren har et effektivt kjølesystem. Faktum er at disse gruvearbeiderne ofte trenger å ta mye tungt. De er ansvarlige for å grave gjennom blockchain og verifisere transaksjoner, og i prosessen til og med fiske ut kryptomynter for deg.

Naturligvis krever alle disse prosessene maskinen sin, og de har en tendens til å bli varme, og det er derfor spesialiserte kjølesystemer er installert på disse enhetene for å holde dem kule under drift. Disse systemene består av en grunnleggende vifte, en eller to i antall og noen strukturelle modifikasjoner for å holde varmen ute.

Når det gjelder Avalon 741, kommer den med et deksel festet til viften til enheten, som har til formål å kanalisere og bedre lede luften fra baksiden av enheten. Dette er faktisk en velkommen endring fra de vanlige standardviftene som er installert på andre gruverigger.

Slike standardvifter ble ganske enkelt boltet på hver side av gruvearbeideren, men systemet implementert i Avalon 741 kan vise seg å være mye mer effektivt når det gjelder å kjøle ned enheten og i en raskere hastighet. I tillegg, for å bli kvitt overflødig varme, har du en dedikert kjøleribbe som prøver å avhende all varmen ved å samle den på ett sted. Du vil finne at denne kjøleribben er konturert i naturen og installert på frontgitteret på PCB-kortene.

Oppsett og bruk

Som med alle nye enheter, er den ene faktoren som gjør kjøpere mest bekymret, den generelle installasjonen og brukervennligheten. Hvis en enhet har en tendens til å være for komplisert å betjene, er sjansen stor for at den ikke vil gjøre den stor i markedet, mens enheter med relativt enklere operasjoner og høy brukervennlighet generelt vil gjøre det lettere å tjene seg selv.

Når det gjelder Avalon 741, er heldigvis oppsettet så enkelt som det blir. For å begynne å drive gruvearbeider og gruvedrift for Bitcoins, er alt du trenger å gjøre å laste ned firmwaren til enheten og brenne bildet til riktig micro SD- eller SD-kort. Når du har gjort det, er det bare å koble kontrolleren til USB-dongelen vi nevnte tidligere, og koble kablene til Avalon 741-riggen..

Slå på strømknappen både kontrolleren og riggen. Du har da fleksibiliteten til å bruke hvilket som helst IP-søkeverktøy du ønsker for å finne IP-adressen. Vi anbefaler å bruke AngryIP, men du er fri til å bruke den tjenesten som passer deg best. Etter det er det lett å seile siden du da har den veldig kjente og vennlige Canaan-programvaren som veileder deg resten av veien.

Når det gjelder grensesnittet til gruvearbeideren, er det tilfeldigvis ganske ryddig og ganske enkelt å gjenkjenne og forstå. Avalon-brukere vil umiddelbart gjenkjenne det, og selv om de ikke gjør det, vil dette grafiske grensesnittet raskt vokse på deg.

For å angi bassenginformasjonen din, det er i tilfelle du er en del av et gruvebasseng og foretrekker å holde gruveaktivitetene dine i en gruppeatmosfære, må du først gå inn i konfigurasjonsfanen som du finner ganske enkelt. Etter at detaljene er oppgitt, klikker du bare på lagringsknappen, og du vil oppdage at riggen din har fått liv og startet gruvedrift.    

For finere detaljer og avanserte funksjoner, naviger til den avanserte fanen. Her vil du konfigurere de åpne WRT-panelene. Hvis du ikke vet hva dette er og ikke aner hva du skal gjøre med dem, er det best å bare la dette alternativet være som det er og ikke rote med det på den minste måte.

Så til slutt har Canaan gitt deg et ganske godt designet, robust og ukomplisert brukergrensesnitt å gå med som kan forstås av alle, og samtidig er nyansert nok til ikke å bli kalt funksjonsmanglende.

Airform kjøleteknologi

Avalon 741 er i seg selv ganske enkelt en oppgradering på Avalon 721. Naturligvis forventes det ikke å svinge for mye fra de originale funksjonene som ble vedtatt av Avalon 721. 741 ser imidlertid ut til å være på en annen vei helt. Det har klart å skape et unikt rom for seg selv i markedet og klatrer raskt på popularitetskartene.

Mens Avalon 721 brukte et sett med 72 chips, kommer Avalon 741 med et kraftig og punchpakket sett med 88 chips. Imidlertid kan den store økningen i mengden sjetonger som brukes, også ha en skjult ulempe. Faktum er at flere chips trenger proporsjonalt mer kjøling.

Derfor ble 741 antatt å kreve mer robuste og kraftige kjølemekanismer som ville forbruke mye strøm. Men enheten klarte ganske effektivt å finne en vei rundt det også. Kjølemekanismen implementert i den nye modellen er av den nye Airform-teknologien. I henhold til denne implementeringen sørger enhetens flytende design for at luften trakteres gjennom enheten.

Den kanaliserte luften får faktisk en mye større størrelse når det gjelder områder som er utsatt for oppvarming raskere enn andre. Dette gir et mye jevnere og bedre varmeutslippssystem. Når det gjelder kretskortet, er det montert kjølerister på begge sider, og kapslingen trakter luften effektivt over dem.

I henhold til den nye kjøledesignen er kjøleplankene designet for å være koniske i naturen. De starter smalt ved innløpet og fortsetter å utvide når vi beveger oss mot sjetongene montert på brettet. For å utvide overflatearealet slik at varmen får mer areal å bli fjernet fra, er finnene designet med spor på dem.

Fronten er også modifisert for å være mye mer åpen, noe som effektivt gjør det mulig for høyere luftmengder å komme inn i systemet og reise i høye hastigheter før de kommer ut av baksiden av enheten. I henhold til den faktiske fanen til 741 er den noe høyere enn den til 721, men ikke så mye. På 56 dB fra en avstand på 4 fot er den fremdeles myk nok til å fungere i huset ditt, selv om vi ikke akkurat vil anbefale et oppholdsrom.

Stabilitet

Nå for å snakke om enhetens stabilitet er dette igjen en ganske ønskelig oppgradering fra 721. Alle kryptovaluta-gruvearbeidere foretrekkes å være stabile. Siden de pleier å utføre mange tunge operasjoner, må det sørges for at systemene deres forblir stabile og fungerer jevnt uten hikke.

Vi kjørte noen få tester på 741 og fant ut at enheten gjennomsnittlig ligger mellom hashhastighetene på 7,7 til 7,8 TH / s. Vi kjørte disse testene med gruvedriftene BTC.com og Kano. Resultatet vi mottok, var ikke veldig overraskende med tanke på AvalonMiners solide omdømme i markedet.

741, som det er med de fleste andre modeller før den, er ganske bunnsolid når det gjelder stabilitet. Hvis du er en seriøs gruvearbeider og har en tendens til å operere ikke en, men mange gruvearbeidere om gangen, driver du effektivt en gruvearbeid.

Nå for slike gruvearbeidere vil Avalon 741 vise seg å være en herlig maskin siden den faktisk gir muligheten til å koble sammen fem eller til og med mer enn Avalon 741s på en enkelt kontroller. Selv om uformelle gruvearbeidere kanskje ikke kjenner det igjen, men dette er faktisk en ganske bemerkelsesverdig funksjon som vil gjøre administrering av gruvearbeidere veldig praktisk og lett for den gjennomsnittlige hardcore-gruvearbeideren.

Vær oppmerksom på at selv om det ikke er mulig å koble sammen gruvearbeidere fra forskjellige modeller, for eksempel Avalon 721 med Avalon 741, men sammenkobling av gruvearbeidere av samme modell fungerer også ganske bra.

I løpet av testfasen viste Avalon 741 noen bemerkelsesverdige egenskaper, som et strømforbruk på 1050 watt og viften ved 5400 o / min, noe som var ganske nok til å få enheten til å gå ganske jevnt og holde den kjølig.

Avalon 741 er flott i den forstand at den er stor på ytelse og klarer også å ikke avvike mye fra den faktiske ytelsen som er spesifisert. Den håndterer omgivelsestemperaturer som 78 F ganske greit og går uten problemer eller problemer.

Med en utrolig byggekvalitet og arbeidsutgang som er like fantastisk som dette, kan du ikke gå galt med Avalon 741. Den varer også lenger og er bevist å være et verdig tillegg til de fleste datasentre eller hjemme gruvesystemer.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me