BC Vault Review: Er dette den sikreste maskinvareboksen?

Takket være det økende antall børser, forhandlere og minibanker har det aldri vært enklere å kjøpe kryptovalutaer. Da jeg første gang hørte om bitcoin, ble ikke kryptoindustrien utviklet seg. Spol frem til 2019, og alternativene mine for å velge mellom alle altcoins og lagringsenheter der ute virker ubegrensede.

Når jeg snakker om lagring, anbefaler jeg personlig lommebøker. Jeg har forklart hvorfor jeg foretrekker dem fremfor varme lommebøker i mine tidligere skrivinger. I dagens gjennomgang vil jeg se nærmere på BC Vault hardware lommebok, som annonserer som den sikreste lommeboken for kryptovalutaer – eller et hvelv, som skaperne kaller det.

KOM I GANG MED BC VAULT WALLET!

BC Vault anmeldelse: Alt du trenger å vite

1. Design

En av de første merkbare tingene med BC Vault-lommeboken er at den har en veldig god byggekvalitet. Emballasjen er tydelig, så det er umulig å bryte seg inn i enheten uten å forårsake merkbar skade. Den slanke designen med en stor skjerm og en D-pad gir enheten en førsteklasses følelse.

BC Vault-design

Størrelsen er ganske forfriskende – den er ikke unødvendig liten for å komplisere bruken, og likevel liten nok til å være like praktisk som ethvert kredittkort. Selv om det kanskje ikke er et sant hvelv, inspirerer det absolutt mer selvtillit enn noen andre spinkel utseende fryselagringsenheter.

2. Brukeropplevelse

BC Vault kobles til en online enhet med en reversibel USB type C-kabel. Som en del av oppsettet velger du et globalt passord for den opprinnelige appen som er installert på en tilkoblet enhet, og en global PIN-kode for hvelvet. Hovedfunksjonen som skiller BC Vault fra andre fryselagringsenheter er måten den genererer lommebøker på. Med et integrert gyroskop genererer enheten tilfeldige taster når du rister på den.

Du kan opprette mer enn 2000 uavhengige lommebøker, og låse hver av dem med et eget lommebokpassord og PIN-kode. Høres litt komplisert eller overdrevet ut, men denne muligheten viser seg praktisk hvis flere ønsker å dele et enkelt hvelv for å senke kostnadene. Hvis du kjenner pålitelige mennesker som også har krypto på lang sikt, kan du alle dele globale påloggingsdetaljer og deretter få dine egne lommebøker kryptert med private passord og PIN-koder..

BC Vault støtter alle større kryptovalutaer og alle ERC-20-tokens. I skrivende stund er det den eneste lommeboken med flere valutaer der du kan lagre mynter og tokens på en enkelt enhet og bruke en enkelt app for å overføre dem rundt. Innfødt støtte er en stor fordel for de som for tiden fortsatt er avhengige av forskjellige tredjeparts lommebokleverandører og apper.

BC Vault brukeropplevelse

Hver BTC-lommebok i BC Vault støtter sømløs bruk av SegWit- og Legacy-adresser, mens BCH-lommebøker støtter Legacy og det nye Cashaddr-adresseformatet.

overføring ved hjelp av BC Vault

Lommebokoppsett, passordinngang, menyenavigasjon og transaksjonsbekreftelse er enkelt med det store displayet og D-pad, som gjør hvelvet til en praktisk betalingsenhet, ikke begrenset til langvarig lagringsbruk. Alle enheter som passer til hele mottaksadressen på skjermen, scorer høyt på sikkerhetsskalaen, og med BC Vault har du også annen verdifull transaksjonsinformasjon tilgjengelig, for eksempel advarsler om høy avgift. Dette føles ganske viktig hvis du tenker på historier som den for 2 måneder siden da en bruker ved et uhell brukte 2730 ETH på avgifter.

Hvelvet kan også brukes daglig for andre funksjoner. Med tilfeldig tallgenerator kan du ikke bare lage lommebøker, men også U2F-tokens. U2F- eller tofaktorautentisering er et must-have sikkerhetslag for hvilken som helst online konto, fra e-post og sosiale mediekontoer til børser. Tallgeneratoren er ikke utsatt for skadelig programvare, så BC Vault er et tryggere alternativ til autentiseringsapper som er installert på elektroniske enheter.

3. Sikkerhet

Mottoet til REAL Security Inc.-selskapet er: “Lommebøker er for lommepenger og hvelv er for oppbevaring”. Deres BC Vault virker som en trygg havn for kryptokurver. Private nøkler lagres i en sikker FRAM-brikke, som kan holde data intakte i mer enn to generasjoner. FRAM er uforlignelig raskere enn NAND Flash, de andre maskinvarepungene bruker og varer flere lese- / skrivesykluser.

Så langt lagring på en hvilken som helst enhet går (selv om det kalles hvelv), er det aldri et smart trekk å stole på et enkelt lagringsmedium. En stor fordel med BC Vault er at du kan sikkerhetskopiere krypterte lommebøker som standard. Enhver lommebok kryptert med passord og PIN-kode kan sikkerhetskopieres på et microSD-kort eller på papir som en QR-kode.

BC Vault sikkerhet

Trezor-, Ledger- eller Keepkey-lommebøker bruker BIP39- eller BIP44-standarden (frøfraseord) for å gjenopprette data, og siden ordene du mottar ikke er kryptert, må du holde dem trygge. Men med BC Vault kan du kryptere lommebøker med dine egne passord, og gjenopprette backupversjonene dine med passordene du kjenner.

Hvis du er redd for at du kanskje glemmer dem, kan du fremdeles opprette ukrypterte backupversjoner, men sørg for å oppbevare slike sikkerhetskopier på et sikkert sted, da de ikke blir passordbeskyttet. Praktisk nok er ett 1 GB microSD-kort allerede inkludert i pakken.

Som nevnt i begynnelsen av min anmeldelse genereres BC Vault-lommebøker tilfeldig. Hver private nøkkel er unik og anonym, aldri basert på eller koblet til en annen lommebok på samme enhet eller til et enkelt BIP39 / 44-frø, så hvis noen lommebok blir hacket, forblir andre trygge. Lommebøker kan sikkerhetskopieres individuelt og låses med et unikt passord og PIN-kode.

Sammen med globale påloggingsdetaljer, lar dette deg beskytte hver lommebok med opptil 4 forskjellige koder. Hvis de globale og individuelle lommebokpassordene / PIN-kodene fordeles på flere personer, kan hvelvet brukes som en slags konseptuell MultiSig-lommebok.

Når du snakker om nesten alle funksjoner eller fordeler med BC Vault, er de hovedsakelig forbundet med sikkerhet. Mens en stor skjerm virker praktisk, er den først og fremst relatert til sikkerhet. En advarsel mot mann-i-midten-angrepet er alltid i orden, så det er viktig å se all transaksjonsinformasjon på skjermen før du sender den ut.

4. Priser

Lommeboken selger for øyeblikket til 131 EUR, og varierer ikke som den billigste blant tilgjengelige maskinvarelommebøker. Det skal imidlertid påpekes at BC Vault tilbyr flere funksjoner de andre ikke gjør, og virker som den sikreste enheten for tiden på markedet. Den siste Trezor Model T (med en sammenlignbar stor skjerm) selger for 229 EUR sammen med Cryptosteel, en ekstra stålbackup for det ukrypterte gjenopprettingsfrøet.

BC Vault aktiverer krypterte sikkerhetskopier som standard, slik at den selges for mindre uten skjulte kostnader, alle funksjoner i en enhet. Ledger Nano X koster 119 EUR, ingen krypterte sikkerhetskopier eller stor skjerm er inkludert. Hvis det brukes som en sikker betalingsenhet på en daglig basis og en pålitelig langtidslagringsenhet samtidig, virker prisen på BC Vault mer enn rimelig for å sikre investeringene dine.

KOM I GANG MED BC VAULT WALLET!

BC Vault: Omdefinere maskinvarelommebøker?

BC Vault er en ny maskinvare lommebok som introduserer mange flotte funksjoner som den første generasjonen mangler. Med innfødt støtte av mange kryptovalutaer og førsteklasses sikkerhet, er denne kaldlagrings- / betalingsenheten perfekt for både langvarig lagring og daglige kryptotransaksjoner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me