Beste Bitcoin-betaalpassen 2021 – De beste op de lijst

1. CryptoPay 2. Xapo 3. WireX
wirex bitcoin-betaalpas
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

kredietkaartAangeprezen als de valuta van de toekomst, hebben Bitcoins de wereld in het recente verleden echt stormenderhand veroverd. Met hun fenomenale machtsstijging en buitensporige groeisnelheid was de wereldbevolking in zekere zin gedwongen rechtop te gaan zitten en kennis te nemen van de nieuwste speler in de valutabusiness. Zelfs vandaag de dag lijkt de wereldwijde dominantie van Bitcoins nog lang niet voorbij. Hun populariteit blijft stijgen, aangezien een toenemend aantal mensen daadwerkelijk met hen begint te kopen en transacties met hen te doen. En toch zullen er, zoals bij elke nieuwe onderneming, een paar minpuntjes op de weg gebeuren.

Bitcoins zijn ook voorbestemd om zelf tegen een flink aantal obstakels aan te lopen. Een van de meest urgente zaken voor hen op dit moment is de niet-beschikbaarheid van effectieve en handige betalingsgateways waarmee ze kunnen betalen voor services met Bitcoins. Hoewel het aantal verkopers dat graag Bitcoins als betaalmiddel accepteert, blijft stijgen, is er een schrikbarend tekort aan kanalen waardoor een klant daadwerkelijk kan betalen..

Debetkaarten voor Bitcoins

Maar dat gaat allemaal veranderen, want er zijn mensen die dag en nacht werken om ervoor te zorgen dat je Bitcoins ten volle kunt benutten. En een paar van deze mensen kwamen met het briljante concept van Bitcoin-betaalpassen. Bitcoin-betaalpassen zijn precies zoals ze klinken. Net als bij debetkaarten, stellen ze de houder in staat om betalingen te doen en producten of diensten voor zichzelf te kopen, behalve het feit dat de betalingen in Bitcoins worden gedaan. Deze kaarten zijn ontworpen om direct toegang te krijgen tot uw Bitcoin-portefeuilles en er munten uit te halen, die verder worden omgezet en als echte valuta naar de financiële rekening van uw leverancier worden overgebracht zodra u een aankoop doet. Het proces is onmiddellijk en redelijk gemakkelijk te begrijpen.

Waar u op moet letten bij het kiezen van een Bitcoin-betaalpas

Wat zijn enkele andere voordelen van het gebruik van BTC-betaalpassen? Om te beginnen stellen ze je in staat om volledig cashless te gaan, want elke aankoop die je doet, kan worden betaald met je Bitcoin-betaalpas, ongeacht of de handelaar Bitcoins accepteert of niet. Bitcoin-betaalpassen worden bijna overal geaccepteerd, dat wil zeggen, elke winkel of verkoper die pinbetalingen accepteert, accepteert ook graag Bitcoin-pinpasbetalingen.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over conversies, want zodra u Bitcoins op uw bankpas levert, worden ze als werkelijke valuta op uw account opgeslagen. Wanneer u nu een aankoop moet doen, hoeft u alleen maar de kaart op de automaat van de verkoper te vegen en het toepasselijke bedrag dat in de gewenste valuta is omgezet, wordt onmiddellijk bijgeschreven op de leveranciersrekening nadat het van uw rekening is afgeschreven..

Als gevolg hiervan zijn internationale transacties geen gedoe meer. Wanneer u ervoor kiest om naar het buitenland te reizen, hoeft u alleen uw Bitcoin-betaalpas bij u te hebben, en u zult merken dat het doen van betalingen in internationale winkels en verkooppunten nog nooit zo eenvoudig is geweest..

Maar net zoals er twee kanten aan een munt zijn, en een yin aan elke yang, moeten er ook een paar nadelen zijn aan dit potentieel spelveranderende plan. En als we u proberen te informeren over de levensvatbaarheid en bruikbaarheid van deze kaarten, wordt het automatisch een verantwoordelijkheid van onze kant om u ook te informeren over de nadelen, zo weinig als ze zijn..

Een belangrijke fout die bij deze hele strategie opdoemt, is die van centralisatie. Om dit uit te werken, moet u, om via uw bankpas toegang te krijgen tot uw Bitcoins, eerst munten op de rekening van uw bankpasmaatschappij storten. Daarom geeft u in feite uw munten weg aan een derde partij, die al dan niet passende maatregelen heeft genomen om uw Bitcoins te beschermen in geval van een inbreuk op de beveiliging..

Om precies dezelfde reden is het raadzaam om uw Bitcoin-betaalpas niet met veel geld op te laden, maar in plaats daarvan slechts zoveel munten te storten als u zeker weet dat u later nodig zult hebben voor uw aankopen. Zodra de aankoop is voltooid en de diensten van de kaart niet langer nodig zijn, moet u er voorlopig voor zorgen dat het saldo op de kaart een verwaarloosbaar bedrag bereikt. Op deze manier blijven uw munten veilig in hun kluizen en zelfs als zich een beveiligingsprobleem voordoet, verliest u slechts een klein deel van uw munten.

Bovendien kunt u voor zo’n handige service niet verwachten dat de debetkaartmaatschappijen u niets extra’s in rekening brengen in naam van gemak of gebruikskosten. U zult zeker een paar dollar moeten betalen als u zich voor deze service moet aanmelden, en ook maandelijkse huur moet betalen om hetzelfde te blijven gebruiken.

Hoewel maandelijkse huur kan worden vermeden als u ervoor kiest om wat onderzoek te doen naar de verschillende bedrijven die debetkaarten voor Bitcoins uitgeven, brengen ze niet allemaal dergelijke kosten in rekening. En aan de positieve kant, aangezien er meerdere Bitcoin-betaalpasbedrijven in de buurt zijn, kun je de vergoedingen en kosten van verschillende bedrijven daadwerkelijk vergelijken en vervolgens de beste keuze maken in termen van economische waarde en betaalbaarheid.

Nu we grondig vertrouwd zijn met de ins en outs van Bitcoin-betaalpassen en hoe ze ons leven gemakkelijker zouden moeten maken, is het volkomen logisch om eens een kijkje te nemen bij enkele grote spelers in de branche, dat wil zeggen, neem een ​​beetje rondleiding langs de verschillende bedrijven die momenteel dergelijke kaarten uitgeven. We zullen ze allemaal doornemen en proberen de levensvatbaarheid van de services die ze aanbieden te peilen, samen met het analyseren van de voor- en nadelen voor elk van hen, zodat u zelf kunt beslissen welke van de kavels het beste is Bitcoin-betaalpas.

Top 5 beste Bitcoin-betaalpassen 2021

1. Cryptopay

cryptopay-betaalpasEen andere belangrijke speler in deze branche is toevallig Crytopay, met een reeks unieke functies waardoor het zich onderscheidt van de concurrentie en heel veel klanten trekt. Dit bedrijf biedt zowel virtuele als fysieke debetkaarten aan, dat wil zeggen, zelfs als u online met Bitcoins wilt omgaan, via een virtuele debetkaart, laat Crytopay u dat doen.

Het enige dat echter echt werkt voor Cryptopay, is dat ze betaalpassen uitgeven aan iedereen ter wereld, ongeacht nationaliteit of regio. Zoals eerder vermeld, is de virtuele betaalpasoptie ook een enorme redder in leven voor alle online winkelliefhebbers, omdat het e-commercebetalingen net zo eenvoudig maakt als het weggeven van contant geld uit uw portemonnee. De fysieke kaart wordt daarentegen geleverd met een ‘chip en pincode’ beveiligingsfunctie, waardoor deze veiliger te gebruiken is dan Bitpay.

Een andere bonus die u kunt behalen door voor Crytopay te kiezen, is dat u niet eens een volledig identiteitsbewijs hoeft op te bouwen, want uitgebreide verificatie vindt alleen plaats als u ervoor kiest om u aan te melden voor een kaart met uitgebreide limieten die bedoeld zijn voor transacties met een hoge waarde..

De kaart kost in dit geval $ 15 en wordt overal ter wereld gratis verzonden. Betaalautomaattransacties kosten u $ 2,5 en de kosten voor het omrekenen van valuta, zoals bij Bitpay, zijn $ 3. Hoewel niets in deze wereld perfect is en vergelijkbaar is met Crytopay, heeft het een paar eigen anomalieën. Met de kaart maakt u extra onderhoudskosten van $ 1 per maand, en elke keer dat u de kaart laadt, moet u 1% extra kosten in rekening brengen. Dergelijke onderhoudskosten verhogen de nettoprijs van de service met een aanzienlijk bedrag, maar voor het geval u er niet veel last van heeft, is Cryptopay misschien een redelijk geschikte optie voor u. Ook is de bovengrens voor zover het het laden van geld op de kaart betreft $ 2500.

AAN DE SLAG MET CRYPTOPAY

2. Xapo

xapo-betaalpasXapo kenmerkt zich het best door de goede naam die het bedrijf in de loop der jaren voor zichzelf heeft opgebouwd. De reputatie en bijval die het bedrijf heeft weten te vergaren, is op zichzelf een getuigenis van het nut van de diensten die het biedt. Xapo was in feite een van de eerste bedrijven die daadwerkelijk met Bitcoin-betaalpassen begon, wat betekent dat ze goede ervaring hebben in het veld en zich terdege bewust zijn van de manier waarop deze kaarten moeten worden ontworpen of geïmplementeerd..

Het biedt een kaart die vrij veel lijkt op de kaart die wordt aangeboden door Bitpay, meestal in die zin dat ook zij geen ‘chip en pin’-verificatie bieden. Als beveiliging een van de meest dringende zorgen voor u is, of als u ernaar uitkijkt om uw kaart met grote hoeveelheden geld op te laden, dan is het misschien goed om naar andere opties te zoeken.

Met een uitgiftekost van 20 $ en een jaarlijkse vergoeding van $ 12, behoort deze zeker tot de duurdere die op de markt verkrijgbaar zijn. De jaarlijkse vergoeding wordt echter pas van kracht na het eerste jaar van gebruik. De website van Xapo beweert de kaart bijna overal ter wereld te verzenden en een enigszins schokkend feit is dat ze een extra vergoeding in rekening brengen voor het geval een gebruiker de pincode van de bankpas wil wijzigen. De bovengrens voor het opslaan van geld, zoals bij Cryptopay, is $ 2500, en de enige nadelen van hun schema zijn de afwezigheid van ‘chip en pin’-verificatie en een enigszins overtollige vergoedingsregeling.

AAN DE SLAG MET XAPO

3. Wirex

wirex bitcoin-betaalpasWirex bestaat al een aantal jaren en wordt wereldwijd geprezen als een financiële dienstverlener. Het biedt portefeuilles met cryptocurrency en is onlangs zelfs begonnen met het uitdelen van VISA-betaalpassen voor hetzelfde. Het heette eerder E-coin, die later in 2016 werd gewijzigd in Wirex.

Het enige dat de campagne voor kaarten van dit bedrijf echt ondersteunt, is hun eigen reputatie en merkwaarde. Omdat ze goed ingeburgerd zijn, hebben ze al een toegewijd legioen klanten die klaar staan ​​om in te staan ​​voor het nut van hun diensten. Wirex biedt zelfs ondersteuning voor een applicatie, die kan worden geïnstalleerd en uitgevoerd op zowel uw mobiele als desktop-apparaten. Zodra u het eenmaal in gebruik heeft genomen, kan deze applicatie worden gebruikt voor het uitvoeren van bepaalde functies, zoals het opladen van uw bankpas, waardoor het een van de handigste en meest gebruiksvriendelijke services is die er zijn.

De betaalpas die ze gebruiken, is voorverpakt met ‘chip en pin’-authenticatie, wat betekent dat beveiliging niet zo’n groot probleem zal zijn met Wirex. De kostenstructuur is vergelijkbaar met alle andere eerder genoemde kaartverhandelingsservices, dat wil zeggen: 3% conversiekosten voor het geval u besluit de kaart internationaal te gebruiken, $ 2,5 ATM-kosten voor elke transactie bij een geldautomaat en ten slotte $ 17 om de kaart daadwerkelijk naar u te laten verzenden.

Net als bij Xapo biedt Wirex ook een virtuele betaalpas, voor het geval u niet geïnteresseerd bent in het verwerken of ontvangen van het fysieke plastic model van de kaart. Naast de andere hierboven genoemde kosten, brengt Wirex ook een onderhouds- of servicevergoeding, die maandelijks van aard is, aan haar klanten in rekening. Net als bij Cryptopay, laat Wirex u $ 1 extra per maand betalen in naam van onderhoud. Al deze kosten gecombineerd maken de diensten van dit bedrijf iets moeilijker te dragen en geschikter voor die klanten die het goed vinden om veel geld op hun kaart uit te geven.

AAN DE SLAG MET WIREX

4. Bitpay

bitpay-betaalpasBitpay is toevallig een heel bekend en alom geprezen bedrijf voor Bitcoin-transacties, en de kaarten die ze aan hun klanten uitgeven, hebben de unieke eigenschap dat ze wereldwijd acceptabel zijn. Waar ter wereld u zich ook bevindt, u kunt betalingen doen en diensten aanschaffen door middel van een Bitpay-betaalpas.

Aan de andere kant kunnen deze kaarten momenteel alleen worden uitgegeven aan Amerikaanse staatsburgers. Er zijn echter zeker plannen om het bedrijf uit te breiden naar burgers van andere landen. Bovendien lijkt beveiliging een beetje een probleem te zijn voor Bitpay, aangezien hun kaarten geen ‘chip en pin’ authenticatie hebben, een functie die gewoonlijk een dubbele beveiligingslaag toevoegt aan de meeste bankrekeningen. Ze bieden u een generieke prepaid Visa-kaart, die u via uw Bitpay-account kunt laden, en u bent helemaal klaar. Operationeel in elk van de 50 territoria van de Verenigde Staten, alles wat u nodig heeft om een ​​eigen kaart te krijgen, is een identiteitsbewijs, een huisadres en een geldig sofinummer.

Wat betreft de gemaakte kosten, u hoeft alleen de aanmeldingskosten van $ 9,95 te betalen en de kaart zal u binnen maximaal een week snel bereiken. Deze levering is gratis en eventuele extra kosten zijn inbegrepen in de aanmeldingskosten zelf.

Een ander belangrijk stuk informatie waarvan u op de hoogte moet zijn, is dat Bitpay u een vergoeding van 3% in rekening brengt voor het geval u van plan bent de kaart buiten de VS te gebruiken, in naam van valutawisselkosten. Betaalautomaattransacties kosten ergens tussen $ 2-3, wat betekent dat u $ 2 extra moet betalen wanneer u een bedrag opneemt bij een geldautomaat in de VS en $ 3 wanneer u transacties uitvoert bij een geldautomaat buiten het land. Alle andere transactiekosten worden echter volledig afgeschaft.

AAN DE SLAG MET BITPAY

5. Shift

verschuif de bitcoin-betaalpasShift beweert de allereerste pinpasmaatschappij in de Verenigde Staten te zijn, en de kaarten die ze uitgeven, zijn nauw verbonden met uw Coinbase-accounts. Voor degenen die het niet weten, Coinbase is eigenlijk een valutawisseldienst die speciaal is gericht op digitale valuta’s en cryptocurrencies en momenteel is gevestigd in San Francisco. Ze bieden klanten een virtueel maar veilig platform voor het kopen, verkopen, overboeken of afhandelen van transacties in digitale valuta. Door verbinding te maken met zo’n account, maakt Shift het zeer eenvoudig en handig om transacties in Bitcoins te doen en voor diensten en producten te betalen met uw bankpas..

Voor een pinpasdienst die beweert puur in de VS te zijn gevestigd en trots is op zijn nationale activiteiten, is Shift eigenlijk alleen operationeel in 45 van de vijftig staten van de VS. Uitbreidingen zitten zeker in de pijplijn, en misschien zal Shift op een dag zelfs uitbreiden naar andere landen, maar momenteel bedient het slechts vijfenveertig regio’s van de VS. U kunt ook problemen ondervinden, zelfs wanneer u internationale aankopen probeert uit te voeren met uw Shift-betaalpas, niet omdat de capaciteiten van Shift beperkt zijn, maar omdat Coinbase, dat samenwerkt met Shift, in veel landen niet beschikbaar is..

Hoewel bereik en beschikbaarheid een paar problemen kunnen zijn met deze kaart, zijn de kosten dat zeker niet. Shift is toevallig een van de meest economische kaarten die er zijn en de kosten die in rekening worden gebracht zijn veel lager in vergelijking met wat andere bedrijven die vergelijkbare diensten aanbieden, in rekening brengen. Een Shift Bitcoin-betaalpas kost u slechts $ 10 voor levering en productie, terwijl er absoluut geen overtollige, jaarlijkse of maandelijkse kosten zijn. Niet alle kosten worden echter geëlimineerd. De kaart brengt u $ 3 extra in rekening voor transacties die internationaal worden uitgevoerd in naam van valutawisselkosten en $ 2,5 als u ervoor kiest om een ​​transactie bij een geldautomaat uit te voeren. Maar zelfs als u ervoor kiest om met al deze kosten rekening te houden, overtreft Shift nog steeds gemakkelijk alle grote Bitcoin-betaalpasaanbieders in termen van betaalbaarheid en economische levensvatbaarheid..

AAN DE SLAG MET VERSCHUIVINGSBETALINGEN

Gevolgtrekking

Als u op zoek bent naar een betaalpas voor uw Bitcoin-aankopen, dan heeft u geluk, want er zijn momenteel maar liefst zeven verschillende bedrijven, waaronder de hierboven genoemde, die kaarten uitgeven. In deze Bitcoin-betaalpasrecensie hebben we vijf van die zeven toonaangevende bedrijven doorlopen die in dergelijke kaarten handelen en hebben we geprobeerd u zo goed mogelijk voor te lichten over de voor- en nadelen waarmee u te maken kunt krijgen met elk van hen..

Hoewel ze zich momenteel nog in de beginfase bevinden, rekening houdend met alle markttrends en te oordelen naar het soort reacties dat ze hebben gekregen, zou het niet verkeerd zijn om te zeggen dat Bitcoins binnenkort naar voren zullen komen als de meest populaire en meest populaire gebruikte valuta over de hele wereld. En als dat gebeurt, moet men er klaar voor zijn. Gewoon kiezen voor een goede uitwisselingsservice en leren over transacties met Bitcoins is op geen enkele manier voldoende om een ​​stadium van totale compatibiliteit en comfort met de cryptocurrency te bereiken. Om dat te bereiken, moet u ook investeren in een pinpas. Maar kies verstandig, want de opties zijn divers en uw vereisten vrij specifiek.

Houd rekening met alles wat u met uw kaart wilt bereiken, en denk alleen aan die bedrijven die daadwerkelijk in die behoeften voorzien. Een paar dingen waar u op moet letten, is dat de kaart waarvoor u kiest, is gelokaliseerd voor uw regio en vrij kan worden gebruikt zonder enige beperking, vooral voor niet-Amerikaanse staatsburgers. Een ander ding om op te letten, is de reeks kosten die aan elke kaart zijn gekoppeld. Zorg ervoor dat u wat tijd vrijmaakt om te begrijpen wat voor soort kosten u in rekening worden gebracht en of deze echt essentieel zijn. Let op eventuele verborgen kosten en maak vergelijkingen tussen verschillende bedrijven en de prijzen die ze aanbieden, want alleen dan kunt u een weloverwogen beslissing nemen voor de meest betaalbare maar efficiënte debetkaart.

U kunt ook een kijkje nemen bij de twee overgebleven bedrijven die betaalpassen uitgeven en kijken of hun diensten meer bij u passen dan die van de vijf hierboven genoemde. De bedrijven, namelijk ANXPRO en CoinsBank, lijken grotendeels op de bedrijven die we in dit artikel hebben beschreven, en toch hebben ze enkele karakteristieke kenmerken die u nergens anders zult vinden.

Kortom, het kiezen van een betaalpas voor uw cryptocurrency, of Bitcoins, is niet zo ingewikkeld. Welke tijd en energie het ook vraagt, het zal niet echt veel betekenen als je ze vergelijkt met het gemak dat deze betaalpassen in je leven zullen brengen. Dus ga je gang, weeg je opties af en kies er een, want aan de andere kant wacht je een veel eenvoudiger leven.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me