Beste Bitcoin debetkort 2021 – De beste som er oppført

1. CryptoPay 2. Xapo 3. WireX
wirex bitcoin debetkort
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

kredittkortKalt som fremtidens valuta, har Bitcoins virkelig tatt verden med storm i den siste tiden. Med sin fenomenale økning til makten og den opprørende vekstraten, var den globale befolkningen på en måte tvunget til å sette seg opp og legge merke til den nyeste aktøren i valutavirksomheten. Selv i dag ser Bitcoins globale herredømme ut til å være langt fra over. Populariteten deres fortsetter å øke, ettersom et økende antall mennesker faktisk begynner å kjøpe og handle med dem. Og likevel, som med alle nye satsinger, er det noen hikke på veien som kommer til å skje.

Bitcoins er også bestemt til å løpe inn i en god del av sine egne hindringer. En av de mest presserende sakene for dem akkurat nå er mangelen på effektive og praktiske betalingsportaler som du kan betale for tjenester med Bitcoins. Selv om antall leverandører som gjerne aksepterer Bitcoins som betalingsmåte fortsetter å øke, er det en alarmerende kort tilgang på kanaler som en kunde faktisk kan foreta betalingen gjennom..

Debetkort for Bitcoins

Men alt dette er i ferd med å endres, for det er folk som jobber dag og natt for å sikre at du får utnyttet Bitcoins til fulle. Og noen få av disse menneskene kom med det strålende konseptet med Bitcoin debetkort. Bitcoin debetkort er akkurat det de høres ut som. I likhet med debetkort tillater de innehaveren å foreta betalinger og kjøpe produkter eller tjenester for seg selv, bortsett fra det faktum at betalingene vil bli gjort i Bitcoins. Disse kortene er designet for å tappe direkte i Bitcoin-lommebøkene dine og trekke ut mynter fra dem, som videre konverteres og overføres som ekte valuta til leverandørens finansielle konto så snart du kjøper. Prosessen er øyeblikkelig og ganske lett å forstå.

Hva du bør vurdere når du velger et Bitcoin-debetkort

Hva er noen andre fordeler med å bruke BTC-debetkort? For det første tillater de deg å være helt kontantløs, for hvert kjøp du gjør kan du betale for med ditt Bitcoin-debetkort, uavhengig av om selgeren godtar Bitcoins eller ikke. Bitcoin debetkort aksepteres nesten overalt, det vil si enhver butikk eller leverandør som godtar debetkortbetalinger, vil gjerne også akseptere Bitcoin debetkortbetalinger.

Du trenger ikke å bekymre deg for konverteringer, for så snart du leverer Bitcoins til debetkortet ditt, lagrer det dem som faktisk valuta på kontoen din. Når du trenger å kjøpe, er alt du trenger å gjøre å sveipe kortet på leverandørens maskin, og det gjeldende beløpet konvertert til ønsket valuta blir øyeblikkelig kreditert til leverandørens konto etter at det har belastet kontoen din..

Som et resultat slutter internasjonale transaksjoner å være et problem. Når du velger å reise til utlandet, er alt du trenger å ha med deg ditt Bitcoin debetkort, og du vil oppdage at det å betale på internasjonale butikker og utsalgssteder har aldri vært enklere..

Men akkurat som det er to sider av en mynt og en yin for hver yang, må det også være noen ulemper ved denne potensielt spillendrende ordningen. Og hvis vi prøver å utdanne deg om levedyktigheten og nytten av disse kortene, blir det automatisk et ansvar fra vår side å informere deg om ulempene, så få som de er, også.

En stor feil som venter på hele denne strategien er sentralisering. For å utdype, for å få tilgang til Bitcoins via debetkortet ditt, må du først sette inn mynter på debetkortselskapets konto. Derfor gir du i utgangspunktet myntene dine til et tredjepartsfirma, som kanskje eller ikke har tilstrekkelige tiltak brukt for å beskytte Bitcoins i tilfelle sikkerhetsbrudd.

Av nøyaktig samme grunn er det tilrådelig å ikke laste opp Bitcoin-debetkortet ditt med mye penger, men heller sette inn så mange mynter som du er helt sikker på at du vil bli påkrevd senere for kjøpene dine. Så snart kjøpet er fullført og tjenestene til kortet ikke lenger er nødvendig, må du for øyeblikket sørge for at saldoen på kortet når et ubetydelig beløp. På denne måten forblir myntene dine sikre i hvelvene sine, og selv om et sikkerhetsproblem greier å dukke opp, mister du bare en liten del av myntene dine.

I tillegg, for en så praktisk tjeneste, kan du ikke forvente at debetkortselskapene ikke belaster deg litt ekstra for bekvemmelighets- eller bruksgebyr. Du må absolutt punge ut noen få dollar hvis du trenger å registrere deg for denne tjenesten, og også betale månedlig leie for å fortsette å bruke den samme.

Selv om månedlig leie kan unngås hvis du velger å undersøke litt på de forskjellige selskapene som utsteder debetkort for Bitcoins, for ikke alle krever slike avgifter. Og på den positive siden av ting, siden det er flere Bitcoin-debetkortselskaper rundt, får du faktisk sammenligne gebyrene og kostnadene til forskjellige selskaper og deretter komme til det beste valget av partiet når det gjelder økonomisk verdi og rimelig pris..

Nå som vi er grundig kjent med innsatsen til Bitcoin debetkort og hvordan de skal gjøre livet vårt enklere, er det veldig fornuftig å faktisk se på noen store aktører i bransjen, det vil si ta litt omvisning i de forskjellige selskapene som for tiden er i praksis med å utstede slike kort. Vi vil gå gjennom hver enkelt og prøve å måle levedyktigheten til tjenestene de tilbyr, sammen med å analysere fordeler og ulemper for hver av dem, slik at du selv kan bestemme hvilken av partiene som er best Bitcoin debetkort.

Topp 5 beste Bitcoin debetkort 2021

1. Cryptopay

cryptopay debetkortEn annen stor aktør i denne virksomheten er tilfeldigvis Crytopay, med et sett med unike funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra konkurrentene og tiltrekker seg mange kunder. Dette selskapet tilbyr både virtuelle så vel som fysiske debetkort, det vil si, selv om du ønsker å håndtere Bitcoins online, via et virtuelt debetkort, vil Crytopay la deg gjøre det.

Den eneste tingen som virkelig fungerer for Cryptopay er at de utsteder debetkort til alle i verden, uavhengig av nasjonalitet eller region. Som nevnt tidligere er det virtuelle debetkortalternativet en stor livredder for alle online shoppingentusiaster, for det gjør e-handelsbetalinger så enkle som å gi bort penger fra lommeboken. Det fysiske kortet kommer derimot med en “chip and pin” sikkerhetsfunksjon, noe som gjør det tryggere å bruke enn Bitpay.

En annen bonus som du kan tjene på å velge Crytopay, er at du ikke en gang trenger å blomstre full ID, for omfattende bekreftelse skjer bare hvis du velger å registrere deg for et kort med utvidede grenser ment for høyverdige transaksjoner.

Kortet koster i dette tilfellet $ 15 og leveres med gratis frakt hvor som helst i verden. Minibank-transaksjoner koster deg $ 2,5 og valutaomregningskostnader, som med Bitpay er $ 3. Selv om ingenting i denne verden er perfekt og lignende, er tilfellet med Crytopay, for det har noen få anomalier. Kortet får deg ekstra vedlikeholdskostnader på $ 1 per måned, og hver gang du laster inn kortet, må du pådra deg en ekstra avgift på 1%. Slike vedlikeholdskostnader øker nettoprisen på tjenesten med et betydelig beløp, men i tilfelle du ikke føler deg mye plaget med dem, kan Cryptopay være et ganske passende alternativ for deg. Også, den øvre grensen når det gjelder å legge inn penger på kortet, er tilfeldigvis $ 2500.

KOM I GANG MED CRYPTOPAY

2. Xapo

xapo debetkortXapo er best preget av det gode navnet selskapet har bygget for seg selv gjennom årene. Rykte og anerkjennelse selskapet har klart å oppnå er i seg selv et vitnesbyrd om nytten av tjenestene de tilbyr. Xapo var faktisk et av de tidligste selskapene som faktisk begynte å drive Bitcoin-debetkort, noe som betyr at de har god erfaring innen feltet og er klar over måten disse kortene må utformes eller implementeres på..

Det tilbyr et kort som er ganske likt det som tilbys av Bitpay, hovedsakelig i den forstand at de ikke tilbyr ‘chip and pin’-verifisering. Hvis sikkerhet er en av de mest presserende bekymringene for deg, eller hvis du gleder deg til å laste opp kortet ditt med store mengder penger, kan det være lurt å se etter andre alternativer.

Med en 20 $ utstedelseskostnad og et gebyr på $ 12 som belastes årlig, er denne absolutt blant de dyrere som er tilgjengelige i markedet. Årsavgiften trer i kraft først etter det første bruksåret. Nettstedet til Xapo hevder å sende kortet nesten hvor som helst i verden, og et litt skurrende faktum er at de tar et ekstra gebyr i tilfelle en bruker ønsker å bytte pin på debetkortet. Den øvre grensen for lagring av penger, som i Cryptopay, er $ 2500, og de eneste ulempene med ordningen er fraværet av “chip and pin” -bekreftelse og en litt overflødig gebyrordning.

KOM I GANG MED XAPO

3. Wirex

wirex bitcoin debetkortWirex har eksistert i ganske mange år og er anerkjent globalt som et finansleverandørselskap. Det gir lommebøker for kryptovaluta og har nylig til og med begynt å gi ut VISA debetkort for det samme. Det ble tidligere kalt E-mynt, som senere ble endret til Wirex tilbake i 2016.

Den eneste tingen som virkelig støtter selskapets kampanje for kort er deres eget omdømme og merkevareverdi. Siden de er veletablerte, har de allerede en dedikert gruppe kunder som er klare til å gå god for nytten av tjenestene deres. Wirex gir til og med støtte for et program, som kan installeres og kjøres på både mobile og stasjonære enheter. Når du har fått den i gang, kan denne applikasjonen brukes til å utføre visse funksjoner, for eksempel å laste opp debetkortet ditt, noe som gjør det til en av de mest praktiske og brukervennlige tjenestene rundt.

Debetkortet de bruker, er ferdigpakket med ‘chip and pin’-autentisering, noe som betyr at sikkerhet ikke vil være noe av et problem med Wirex. Gebyrstrukturen er sammenlignbar med alle de andre korthandelstjenestene som er nevnt før, det vil si et konverteringsgebyr på 3% i tilfelle du bestemmer deg for å bruke kortet internasjonalt, et ATM-gebyr på $ 2,5 for hver transaksjon som gjøres i en minibank og til slutt et gebyr på $ 17 for faktisk å få kortet sendt til deg.

I likhet med Xapo tilbyr Wirex også et virtuelt debetkort, i tilfelle du ikke er interessert i å håndtere eller motta den fysiske plastmodellen på kortet. Bortsett fra de andre kostnadene nevnt ovenfor, pålegger Wirex også et vedlikeholds- eller serviceavgift, som er månedlig, på sine kunder. I likhet med Cryptopay får Wirex deg til å betale ytterligere $ 1 per måned i vedlikeholdsnavnet. Alle disse kostnadene sammen gjør dette selskapets tjenester litt vanskeligere å bære og mer egnet for kunder som er i orden med å bruke store mengder penger på kortet sitt.

KOM I GANG MED WIREX

4. Bitpay

bitpay debetkortBitpay er tilfeldigvis et veldig kjent og anerkjent selskap for Bitcoin-transaksjoner, og kortene de gir ut til kundene, har den unike egenskapen at de er akseptable globalt. Uansett hvor du er i verden, får du foreta betalinger og kjøpe tjenester gjennom bruk av et Bitpay debetkort.

På baksiden av ting kan disse kortene bare utstedes til amerikanske borgere for tiden. Imidlertid er planer om å utvide virksomheten til borgere fra andre nasjoner absolutt i gang. I tillegg ser det ut til at sikkerhet er litt av et problem for Bitpay, ettersom kortene deres ikke har “chip and pin” -autentisering, en funksjon som vanligvis gir et dobbelt sikkerhetslag til de fleste bankkontoer. De tilbyr deg et generisk forhåndsbetalt Visa-kort, som du kan laste inn via Bitpay-kontoen din, og du er klar. Operasjonelt i hvert eneste av de 50 amerikanske områdene, alt du trenger for å få et eget kort er en myndighets-ID, en hjemmeadresse og et gyldig personnummer.

Når det gjelder de påløpte kostnadene, har du bare betalt påmeldingsavgiften på $ 9,95, og kortet vil umiddelbart nå deg innen en uke. Denne leveransen skjer uten kostnad, og eventuelle påløpte tilleggskostnader er inkludert i selve påmeldingsavgiften.

En annen viktig informasjon du må være oppmerksom på, er at Bitpay krever et gebyr på 3% i tilfelle du planlegger å bruke kortet utenfor USA, i navnet på valutaomregningskostnadene. Minibank-transaksjoner koster alt mellom $ 2-3, noe som betyr at du må betale $ 2 ekstra når du tar ut noe beløp fra en minibank i USA, og $ 3 for når du handler i en minibank utenfor landet. Eventuelle andre transaksjonsgebyrer blir imidlertid fullstendig fjernet.

KOM I GANG MED BITPAY

5. Skift

skift bitcoin debetkortShift hevder å være det aller første USA-baserte debetkortselskapet, og kortene de utsteder er nært knyttet til Coinbase-kontoene dine. For de som ikke er klar over det, er Coinbase faktisk en valutavekslingstjeneste rettet mot digitale valutaer og kryptovalutaer, og er for tiden basert utenfor San Francisco. De gir kundene en virtuell, men sikker plattform for kjøp, salg, overføring eller handel i digitale valutaer. Ved å koble til en slik konto, gjør Shift det veldig enkelt og praktisk å handle i Bitcoins og betale for tjenester og produkter med debetkortet ditt.

Imidlertid, for en debetkorttjeneste som hevder å være rent USA-basert og er stolt av sin nasjonale virksomhet, er Shift faktisk bare operativ i 45 av de femti statene i USA. Utvidelser er absolutt i røret, og kanskje en dag kan Shift til og med utvide seg til andre land, men for øyeblikket betjener den bare førtifem regioner i USA. Du kan også møte problemer selv når du prøver å utføre kjøp internasjonalt med Shift-debetkort, ikke fordi Shifts kapasitet er begrenset, men fordi Coinbase, som fungerer sammen med Shift, ikke er tilgjengelig i mange land.

Selv om rekkevidde og tilgjengelighet kan være noen problemer med dette kortet, er kostnadene absolutt ikke det. Shift er tilfeldigvis et av de mest økonomiske kortene rundt, og avgiftene er mye mindre i forhold til hva andre selskaper som tilbyr lignende tjenester, tar betalt. Et Shift Bitcoin-debetkort koster deg bare $ 10 for levering og produksjon mens det absolutt ikke er noen overflødige, årlige eller månedlige avgifter i det hele tatt. Imidlertid er ikke alle kostnadene eliminert. Kortet belaster deg ytterligere $ 3 for transaksjoner som gjøres internasjonalt i navnet på valutaomregningskostnader og et gebyr på $ 2,5 når du velger å gjennomføre en transaksjon i minibank. Men selv om du velger å ta hensyn til alle disse kostnadene, rangerer Shift fremdeles enkelt alle større Bitcoin-debetkortleverandører når det gjelder overkommelighet og økonomisk levedyktighet.

KOM I GANG MED SKIFTBETALINGER

Konklusjon

Hvis et debetkort for dine Bitcoin-kjøp er det du søker, så har du flaks, for det er så mange som syv forskjellige selskaper, inkludert de som er nevnt ovenfor, tilgjengelig for øyeblikket som gir ut kort. I denne Bitcoin-debetkortgjennomgangen gikk vi gjennom fem av de syv ledende selskapene som handler med slike kort og prøvde å utdanne deg best mulig om fordeler eller ulemper du kan møte med hver av dem.

Mens de fremdeles er i den innledende fasen, går etter alle markedstrender og bedømmer etter hva slags svar de har fått, ville det ikke være galt å si at snart Bitcoins vil fremstå som den mest favoriserte og mest utbredte brukt valuta over hele verden. Og hvis det skjer, må man være klar. Bare å velge en god utvekslingstjeneste og lære om transaksjoner med Bitcoins er ikke på noen måte tilstrekkelig for å nå et stadium av total kompatibilitet og komfort med kryptovalutaen. For å oppnå det må du også investere i et debetkort. Men velg med omhu, for alternativene er forskjellige og kravene dine ganske spesifikke.

Ta hensyn til alt du ønsker å oppnå med kortet ditt, og tenk bare på de selskapene som faktisk imøtekommer disse behovene. Noen få ting du må passe på er at kortet du velger er lokalisert for din region, og kan brukes fritt uten begrensninger, spesielt for ikke-amerikanske statsborgere. En annen ting å se etter er kostnadssettet knyttet til hvert kort. Sørg for at du bruker litt tid på å forstå hva slags avgifter som blir belastet deg, og om de virkelig er avgjørende. Se etter eventuelle skjulte avgifter, og gjør sammenligninger mellom forskjellige selskaper og prisene de tilbyr, for bare da vil du kunne ta en informert beslutning om det rimeligste, men mest effektive debetkortet.

Det kan også være lurt å ta en titt på de to gjenværende debetkortutstedende selskapene, og se om tjenestene deres passer deg mer enn de som tilbys av de fem nevnte ovenfor. Bedriftene, nemlig ANXPRO og CoinsBank, ligner stort sett de vi har skissert i denne artikkelen, og har likevel noen karakteristiske trekk som du ikke finner andre steder.

Avslutningsvis er det ikke så komplisert å velge et debetkort for kryptovalutaen din, eller Bitcoins. Uansett tid og energi det krever, virker det ikke veldig viktig når du sammenligner dem med den lette betalingen debetkortene gir. Så gå videre, veie alternativene og velg en, for et mye enklere liv venter på deg på den andre siden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me