Beste Bitcoin Desktop Wallets for Mac, Windows og Linux 2021

datamaskinDomenet til kryptovalutaer har sett et stort hopp de siste årene. I løpet av det siste tiåret har vi sett den raske økningen og fallet og den påfølgende økningen av Bitcoin, som ytterligere fødte fenomenene som kryptokurver ser ut til å ha blitt i dag. Fra investeringer til gruvedrift ser det ut til at de har satt et preg nesten overalt. Mens de først startet som et alternativt middel til å lagre pengene våre, utgjør de i dag en heftig andel av verdens største finansmarkeder. Også industrien har tilsynelatende blitt så stor og innflytelsesrik, og den har i seg selv gitt opphav til visse markeder og små næringer, som alle ser ut til å gjøre gode forretninger og høste betydelig fortjeneste.

Gruveindustrien har for eksempel nødvendiggjort dannelsen av et marked for gruverigger. Disse riggene er tunge i kraft og drift, og når de er funksjonelle, krever de store energikostnader og strømregninger. Imidlertid, hvis det utføres på en fornuftig og effektiv måte, har kryptovaluta-gruvedrift potensialet til å bli en ekstremt lønnsom handel for brukeren og gi større fortjeneste enn forventet i form av kryptomynter. Det kommer derfor ikke som noen overraskelse at gruveindustrien blomstrer, og kontinuerlige innovasjoner og fremskritt innen gruvedrift har sørget for at gruvedrift i seg selv som en aktivitet alltid forblir lønnsomt for menneskene som er involvert i den..

Tilsvarende ser det ut til at en annen bransje som ser ut til å ha oppstått på grunn av kryptokurver, og deres popularitet er Bitcoin-lommebokindustrien. Når du tenker på gruvedrift, tenker du på de fleste kontoer hvordan du skaffer dem eller kjøper dem fra forskjellige kanaler. Mens noen foretrekker å bare betale for dem på visse handelsplattformer, mener andre at gruvedrift for mynter er et bedre alternativ. Men uansett hvilket medium du anskaffer dem gjennom, forblir ett faktum vanlig. Du må lete etter et sted å oppbevare dem som ikke etterlater stein urørt når det gjelder å sikre deres sikkerhet. Å holde kryptomyntene dine er ikke bare begrenset til å finne et sted å hamstre dem på en gang, men innebærer faktisk å lete etter et medium som prøver å opprettholde alle kvalitets- og sikkerhetsstandardene som tilfeldigvis er avgjørende for å opprettholde myntenes konfidensialitet og sikkerhet.

Heldigvis trenger vi ikke se langt, for kryptovaluta-lommebøker er her for å redde dagen. Disse lommebøkene, spesielt designet for å holde kryptovalutaer, er raske, enkle og sikre. I tillegg til å gi oss en enkel plattform for lagring av alle slags kryptovalutaer, er de også ansvarlige for å opprettholde sikkerheten. Når du har lagret en del av myntene dine i en lommebok, bruker de alle slags brannmurer og sikkerhetsprotokoller for å beskytte dem mot eventuelle eksterne forsøk på sabotasje. I tillegg, hvis du fremdeles føler deg i tvil om det er nok, kan du alltid velge en frakoblet lommebok som til enhver tid forblir frakoblet fra internett, og dermed automatisk beskytte myntene dine mot eventuelle eksterne angrep..

Nå som vi er ferdig med de grunnleggende innsatsene i kryptovaluta-virksomheten, er det på tide å gå videre til kjernen i saken, som er gjennomgangen av noen av de mest fantastiske stasjonære lommebøkene for Bitcoins som du sannsynligvis finner i markedet i dag. Vi fortsatte og undersøkte slik at du ikke trenger å gjøre det. Hvis du gleder deg til å starte en bedrift i kryptovalutaer, er det mest sannsynlig at du trenger en velfungerende, men en trygg lommebok som ivaretar alle lagringskravene dine. Med den rene mengden modeller som er tilgjengelige i markedet i dag, er en kjøper nødt til å bli forvirret mens han søker etter riktig passform i henhold til deres behov. Hvis du sliter med et lignende problem, så les videre, for her har vi samlet en liste over de mest veldesignede og implementerte stasjonære lommebøkene for Bitcoins som noen gang har kommet på markedet..

Desktop Bitcoin Wallets

Desktop-lommebøker er flotte i den forstand at de er helt problemfrie og latterlig enkle å bruke. For alle som må betale i Bitcoin, eller utføre Bitcoin-transaksjoner ofte, er stasjonære lommebøker veien å gå. Med sitt glatte grensesnitt og flytende navigasjonssystemer gir de en ganske god brukeropplevelse og fantastisk service. Mens hardware-lommebøker krever at du til enhver tid har den fysiske enheten med deg i tilfelle du vil bruke den, ber desktop-lommebøker ikke om noe slikt og kan brukes hvor som helst og når som helst.

Det er en vurdering å huske på før vi fortsetter videre. Selv om skrivebordslommebøker er gode, har de fortsatt det ekstra ansvaret for å være sårbare for eksterne angrep eller cybertyverier. Siden de kontinuerlig er koblet til internett, er de ekstremt utsatt for ondsinnede forsøk fra hackere eller uønskede innbrudd i kontoen din. Maskinvarelommebøker derimot, selv om de er litt mindre tilfredsstillende når det gjelder brukeropplevelse, klarer å holde pengene dine ekstremt trygge bak en rekke sikkerhetsprotokoller og brannmurer. De ser ut til å fungere bedre med tanke på sikkerhet bare fordi de ikke trenger å være koblet til internett, noe som gir dem automatisk immunitet mot hackingsforsøk og cybertyverier.

Topp 5 beste Bitcoin Desktop Wallets 2021

1. Electrum

Electrum er uten tvil den mest populære stasjonære Bitcoin-lommeboken i markedet akkurat nå. Den har avanserte funksjoner, et intuitivt grensesnitt og et stort engasjement for å oppnå kundetilfredshet. Det primære salgsargumentet til denne vellykkede lommeboken tilfeldigvis er at den er utrolig enkel å bruke og kan betjenes enkelt, selv av de som er helt nye for kryptovalutaer og Bitcoin-investeringer..

Noen avanserte funksjoner som du finner i denne enheten, er fryselager og TOR, som du sjelden finner i andre lommebøker på skrivebordet..

Opprettet helt tilbake i desember 2011, vet du at et merke er bra når det har eksistert så lenge. Electrum markedsfører seg som en lett lommebok og er fleksibel i den forstand at den lett kan betjenes på Mac, Windows og til og med Linux-maskiner. Nå trenger skrivebords- eller programvarelommebøker ofte å fungere sammen med maskinvarelommebøker for en tilfredsstillende opplevelse for brukeren, og Electrum desktop lommebok lar deg gjøre nettopp det. Den støtter integrasjoner med Trezor, Ledger Nano og HW1. I tillegg får du tilgang til en sikker og sikker fryselager via en offline datamaskin og til og med nyte desentralisert bekreftelse gjennom SPV.

  • Electrum: Sikkerhet

Du kan bruke Electrum enten som en varm lommebok som tilfeldigvis er koblet til internett til enhver tid, eller som et fryselager som forblir frakoblet og holder myntene dine sikre og trygge mot cybertyverier. Uansett hvilken konfigurasjon lommeboken din har, må du alltid generere en 12-ords seed eller passkey for å få tilgang til pengene dine og utføre grunnleggende funksjoner som å ta sikkerhetskopier av dataene dine og gjenopprette hele lommeboken sammen med nøklene..

Hvis du kjører lommeboken i fryselagermodus, må frøet genereres på et bankbart frakoblet datasystem og deretter noteres av brukeren for fremtidig bruk. Ved å bruke frøet blir en offentlig hovednøkkel deretter opprettet og videre importert til en egen versjon av Electrum installert på det generelle datasystemet ditt.

Med alle disse tiltakene kan du enkelt sjekke lommebokens saldo, godta eller sende betalinger og til og med opprette nye adresser uten å risikere at penger blir stjålet fra datamaskinen din. Alle transaksjoner kreves signert på datamaskinen uten nett for å sikre maksimal sikkerhet.

Når det gjelder sikkerhetsnøklene, er alle private og får aldri engang forlate datasystemet ditt, så det er absolutt ingen sjanse for at de blir stjålet.

  • Electrum: Personvern

Måten Electrum fungerer på er at den bruker serverne som er opprettet av brukerne selv for å hente balanse- og transaksjonsinformasjon. Nå siden disse serverne stort sett er tilfeldige, har de ingen mulige midler til å kjenne din personlige informasjon, for eksempel navnet ditt, men de har tilgang til IP-adressen din, saldoen og til og med lommebokadressen din.

Proxy-tjenester som Tor er effektive for å skjerme IP-adressen din fra eksterne tjenester som serverne som er brukt av Electrum. Det er imidlertid en begrensning på dette. Tor kan ikke hindre serveren i å vite at en liste over adresser tilhører en entitet. Mens noen servere eksplisitt sier at de ikke er i praksis eller lagrer eller logger din personlige informasjon, er det faktisk umulig å bestemme nøyaktigheten av uttalelsen uten å lage en Electrum-server selv..

Siden Electrum hevder å være en HD-lommebok, oppretter den faktisk nye adresser for hver nye transaksjon og bruker ikke under noen omstendigheter gamle adresser. Dette virker avskrekkende mot spioneringsteknikker og forsøk på midler og betalinger.

I henhold til Open Bitcoin Privacy Project’s Spring 2015-rapport mottok Electrum en score på 46 av 100.

2. Multibit

Multibit er en stasjonær lommebok for Bitcoins som har vært i bruk i ganske lang tid nå. Den kommer med et godt utvalg av funksjoner og er rask og lett. Den eneste store ulempen med tjenesten er imidlertid at den ikke lenger er utviklet og har blitt fullstendig øde av utviklerne selv. Dette har forårsaket en stor sperring for den ellers godt utførte lommeboken og har praktisk talt satt en stopper på salg og fortjeneste. Vi anbefaler brukere å ikke gå på Multibit med mindre og til dette problemet er løst, og velge Electrum i stedet. For de brukere som allerede har kjøpt lommeboken eller allerede bruker den, les videre.

Betjent av KeepKey, som tilfeldigvis er en flott maskinvarepung i seg selv, fungerer Multibit utelukkende som en stasjonær lommebok for Bitcoins. Den ble lansert tilbake i 2011 og har dermed hatt et godt og relativt vellykket løp. Det er en av de eldste Bitcoin-lommebøkene som fremdeles er i bruk, og kommer derfor med massevis av erfaring og mange års konstant oppdatering. De primære funksjonene for MultiBit som appellerer til kundene er det faktum at merkevaren som er tilknyttet det tilfeldigvis er svært anerkjent, og at kildekoden til programmet er åpen for publikum, noe som betyr at enhver kan logge på hjemmesiden og sjekke ut kildekoden eller til og med foreslå forbedringer.

I tillegg er brukervennlighet en annen parameter som Multibit utmerker seg på. Prosessen med å sende eller motta betalinger og å opprette kontoen din har blitt veldig forenklet og gir en god brukeropplevelse.

  • MultiBit: Hvordan bruke

Det første trinnet for deg å faktisk begynne å bruke Multibit er å logge på den offisielle nettsiden til Multibit og å laste ned lommeboken på systemet ditt. Når du har gjort det, må du installere programmet på datamaskinen din. Instruksjonene for det kan variere fra system til system. Men når du er ferdig med det og dobbeltklikker på appikonet for å starte det, får du en melding som ber deg om å velge grensesnittets språk.

Deretter må du velge en lommeboktype for deg selv. Når du har gjennomgått alle alternativene og veid inn fordeler og ulemper ved hver av dem, gjør du ditt valg og klikk på neste knapp. Fortsett å lese instruksjonene som dukker opp på skjermen. På et tidspunkt må du velge operasjonen som tilsvarer å opprette en ny lommebok, og du vil bli omdirigert mot det.

I tillegg må du også fullføre en destinasjon for sikkerhetskopien av lommeboken din på systemet ditt. Forsikre deg om at du gjør det på et svært sikkert, men tilgjengelig sted, siden sikkerhetskopien til lommeboken vil vise seg å være svært viktig i tilfelle ulykker eller nødsituasjoner. Disse sikkerhetskopiene er ansvarlige for å beskytte betalinger og kontakter hvis datamaskinen din er skadet eller stjålet, som forklart i selve installasjonsveiviseren.

Når du er ferdig med å velge et sikkert sted, vil du bevege deg videre og til slutt opprette lommebokens gjenopprettingsfrase. Denne setningen ligner et sikkerhetsspørsmål som spiller inn når en person mister passordet til kontoen eller ikke kan logge på kontoen av en annen grunn. Denne gjenopprettingsfrasen må håndteres med største forsiktighet. Prøv å ikke dele den med noen andre enn de du stoler mest på, og skriv dem også nøye ned på et papir i tilfelle du tilfeldigvis glemmer dem. Vi anbefaler ikke å lagre uttrykket på en digital eller elektronisk enhet, siden de lett kan hackes eller brytes inn i disse dager. Når du har angitt setningen og datostempelet for gjenoppretting av lommeboken din, vil du ha bekreftet sikkerhetskopien av lommeboken.

Når du er ferdig med alt dette, bør du se et ‘verifisert’ tegn i dialogboksen for appen, som vanligvis vises på venstre side utover utgangsknappen. I mangel av denne knappen, kan det være lurt å gå gjennom bekreftelsesprosessen igjen, siden det betyr at du gjorde en feil ved å skrive inn ordene.

Det neste trinnet innebærer å opprette et passord for kontoen din. Dette er avgjørende fordi hva om noen andre får bruke datamaskinen din? Du vil ikke at denne andre personen skal se på kryptovaluta-saldoen din, eller sende og motta penger fra kontoen din. Derfor sikrer du kontoen din med et passord, slik at selv om noen andre tilfeldigvis bruker datamaskinen din, vant de kan ikke komme inn på Multibit-kontoen din. Skriv inn passordet på nytt, og når du har gjort det, blir lommeboken låst opp.

  • Multibit: Komme deg rundt

Nå som oppsettet for lommeboken er fullført, kan du utforske og sjekke ut funksjonene. Øverst i venstre hjørne vises saldoen mens det er et panel til venstre som viser betalingsalternativet. I betalingsfanen kan du enkelt se alle transaksjonene dine, enten det er å sende eller motta midler. I samme sidefelt finner du alternativet Send / forespørsel som åpenbart brukes til å faktisk starte eller be om en betaling. Når du klikker på send, vil du bli omdirigert til en annen popup-rute som deretter ber deg om å oppgi mottakeren du trenger å sende myntene til, og beløpet også. Forespørselstjenesten fungerer på nesten samme måte. Det er også lagt til alternativet for å velge en QR-kodemetode, og du kan faktisk se QR-koden for din egen adresse ved å klikke på den merkede knappen i forespørselsfanen..

  • Multibit: Legge til midler

Å legge til midler er ganske enkelt med Multibit og krever ingen kompleks kunnskap. Faktisk har Multibit nå integrert seg med Gildera, noe som betyr at det nå er mulig å faktisk kjøpe Bitcoins fra selve lommeboken. Det i seg selv er en flott funksjon som du ikke lett finner i andre Bitcoin desktop lommebøker.

Imidlertid, hvis Gildera ikke er din kopp te, eller det er noen annen tjeneste du foretrekker, så kan du alltid bruke den til å outsource Bitcoins til Multibit. Noen få eksempler på slike Bitcoin-utvekslingstjenester er Coinbase, som fungerer over hele USA, Canada, Europa, Singapore og Storbritannia, Bitstamp som fungerer som en lisensiert og regulert utveksling basert i Europa og over hele verden, som er et nettsted som spesialiserer seg på salg av Bitcoins.

  • Multibit: avgift

Multibit belaster deg en liten avgift når det gjelder å foreta innbetalinger. Imidlertid går denne avgiften egentlig ikke til selve Multibit-lommeboken, men er faktisk et gebyr som belastes av Bitcoin-nettverket. Det er ikke noe nøyaktig fast beløp for avgiften du vil ende opp med å betale til nettverket, men det er faktisk en variabel som hovedsakelig avhenger av hvilken tid på dagen du betaler og hvor mye penger du skal sende.

Selv om dette var to av de viktigste alternativene når det gjelder Bitcoin desktop lommebøker, er det andre like robuste og dyktige alternativer tilgjengelig som like godt kan ende opp med å bli mer lønnsomme og fordelaktige for deg. Å velge en stasjonær lommebok er risikabelt, for hvis du ikke tar hensyn til dine egne behov og behov før du kjøper og bare får lommeboken som tilfeldigvis er den beste i henhold til vanlige markedsanmeldelser, er det en sjanse for at du kanskje ikke få den beste verdien for pengene eller den beste tjenesten du muligens kunne ha mottatt. For å unngå slike fallgruver og vanlige feil, er det best å lese litt om disse forskjellige modellene og deretter velge en som du føler passer deg best..

3. Atomic Wallet

Atomisk er en ikke-forvarende Bitcoin multi-lommebok som lar deg administrere over 500 andre mynter og tokens i appen. Du kan kjøpe, sikre og utveksle krypto i et jevnt, godt beskyttet grensesnitt. Dine private nøkler genereres fra mnemonic. Sikkerheten til midlene dine ligger helt i dine hender.

Alle større operativsystemer støttes

Atomic Wallet-versjoner for Windows, macOS, Linux og Android er tilgjengelig på den offisielle nettsiden. IOS-versjonen skal lanseres innen 4. kvartal 2021.

Anonymitet og sikkerhet

Ettersom Atomic Wallet ikke samler inn personlige data om brukerne, er du den eneste som har full tilgang til pengene dine. Ved å angi et passord og en 12-ords mnemonic frøfrase, er personvernet ditt godt beskyttet. 

Flervaluta

Atomic Wallet jobber for tiden med over 500 mynter og tokens. Brukere kan og administrere dem på en helt sikker måte, bytte og kjøpe kryptoaktiva gjennom innebygde tjenester, levert av Simplex, Changelly, Shapeshift og ChangeNOW. I Atomic kan du dessuten legge til ethvert ERC20-token på få sekunder.

Null gebyrer

Hvis du installerer Atomic Wallet eller genererer den unike lommebokadressen, belastes det ingenting. Du skal bare betale nødvendige nettverksgebyrer (for eksempel mens du setter krypto på utveksling). 

Direkte utveksling og innkjøpskryptoalternativ

Atomic Wallet lar deg bytte 60 kryptovalutaer. Tjenesten drives av Shapeshift, Changelly og Changenow.

Det innebygde kjøpsalternativet, drevet av Simplex, lar deg kjøpe kryptoen som Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash og LTC med bankkortet ditt på få sekunder. 

24/7 støtte

Atomic Wallet bryr seg om brukerne. Supportpersonalet jobber 24/7, og det er alltid klar til å hjelpe i tilfelle noe går galt.

KOM I GANG MED ATOMISK PALLET

4. Bitcoin Armory

Bitcoin Armory er en annen ganske gammel stasjonær lommebok som har vært i bruk lenge og fungerer ganske bra for alle stasjonære plattformer. Det spiller ingen rolle om du bruker et Windows-, Mac- eller Linux-system, for Bitcoin Armory-plattformen går greit på alle tre av dem. Gamle tidtakere som nå har forstått lommeboken godt, er faktisk i stand til å bruke denne erfarne enheten som fryselager, noe som gir myntene automatisk immunitet mot hackere eller cybertyverier på grunn av at de er koblet fra internett. Denne lommebokens velprøvde natur gjør det til et anstendig alternativ for visse kunder, og vil fortsette å være det i fremtiden.

5. Bitcoin Core

Bitcoin-kjerne er en lommebok med fullnode av Bitcoin. En Bitcoin full node er et program som fullstendig sjekker og verifiserer transaksjoner og blokkerer fra blockchain. Enkelt sagt betyr det at Bitcoin Core i utgangspunktet laster ned hele blockchain til systemet ditt, og dermed gjør det til et tyngre program å kjøre og betjene. Siden det er noe komplisert i forhold til andre stasjonære lommebøker som tilhører samme kategori, tar det mye lengre tid å sette opp og krever tålmodighet fra brukeren. Men når det hele er klart og gjort, fungerer det som den mest private Bitcoin-lommeboken i markedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me