Beste Bitcoin-lommebøker for Android 2021 – Den ultimate guiden

AndroidEttersom markedet for kryptovaluta blomstrer, må man vite hvordan man skal lagre kryptovalutaene riktig. I denne artikkelen vil vi gå gjennom hvordan du kan lagre Bitcoin ved hjelp av Android, og vise hvilke de beste bitcoin-lommebøkene for Android.

Vi er veldig godt informert om hvor forvirrende det kan være å velge den beste Android bitcoin lommeboken. Derfor har vi gjort omfattende undersøkelser om forskjellige lommebøker for Android, for å hjelpe deg med å velge riktig lommebok..

Forstå Bitcoin lommeboken

På et lite notat er en Bitcoin-lommebok en online programvare som lagrer digitale valutaer som tjenes på den dedikerte brukerens konto. Uten en slik lommebok er det ikke mulig å motta bitcoins, så det er nødvendig å opprette, kjøpe eller laste ned en bitcoin-lommebok.

Prosessen ligner på en e-postkonto. For å motta bitcoins, må du ha en personlig adresse akkurat som en e-postadresse, der enhver bruker kan se den og sende bitcoins til den, dvs. Bitcoin-adresse.

Det eksisterer et e-postprogram for bitcoin og er kjent som bitcoin-klient, der brukeren trenger å logge på med en bitcoin-adresse og en privat nøkkel, som fungerer som passordet til en e-postadresse. Det er helt nødvendig for brukeren å holde sin bitcoin-adresse og private nøkkel trygg for å unngå slike falske problemer, akkurat som hvordan du vil sikre din egen e-postkonto. Det er visse måter å lagre slik informasjon på:

 • Å skrive det ned på papir (anbefales fortsatt ikke)
 • Lagring i en kryptert fil
 • Lagring på nettsteder som vil kryptere og lagre informasjonen / private og offentlige nøkler for de ønskede brukerne.

Hvor som helst disse to delene lagres på vil bli kjent som en bitcoin lommebok. Hvis brukeren er i stand til å huske bitcoin-adressen og den private nøkkelen, er tankene en bitcoin-lommebok. Bokstavelig talt.

Det er programmer online designet for å lagre bitcoin-adressen og den private nøkkelen sammen.

Hva du skal se etter når du velger lommebok

En lommebok der brukeren er i stand til å kontrollere sine egne private nøkler

Enhver godkjent transaksjon som støtter en gyldig signatur godtas av Bitcoin-nettverket. Samtidig kan enhver som har en privat nøkkel aktivere en gyldig transaksjon. Å kombinere disse to fakta sammen betyr ganske enkelt at en annen tredjepartsbruker; som skaffer en privat nøkkel til en bestemt bruker, kan stjele all informasjon fra ham / henne. Mange veier er åpne for digitale tyver som pisker ut private nøkler. To av de mest populære stiene som tas er lagringsmedier og kommunikasjonskanaler. Av denne grunn må ekstrem omtanke sikres når private nøkler sendes eller caches.

“Lommebokfil” inneholder private nøkler der den lagres av programvarelommebøker på hovedharddisken. Denne typen filer lagres ofte i et vanlig og kjent arkiv, noe som gjør det til et perfekt mål for bitcoin-relatert malware. For å takle en slik trussel gir programvarelommebøker et passende alternativ for å kryptere lommebokfilen. Derfor må en angriper som får tilgang til lommebokfilen, dekryptere den. Avhengig av vanskelighetsgraden når det gjelder styrken på passordene som brukes eller krypteringsteknikkene som følges, vil hackere finne det tidkrevende og vanskelig å knekke kodene. Lommebokfiler kan krypteres på mange lommebøker ved å bare legge til et sterkt passord som er komplekst i strukturen.

Sikkerhetskopiering av nøkler og forskjellige PIN-koder

“Hvis du avslører nøklene dine, mister du bitcoins.” Sammenligning av konseptet med en postkasse, hvor folket skulle motta posten sin fra; den har et særegent og bestemt nummer (en adresse). Hvis en bestemt post skulle leveres i et bestemt hus, er det obligatorisk at han / hun gir tilstrekkelig og tydelig informasjon om hjem- eller flatadressen med PIN-kode og annen relatert informasjon. Og ettersom personen ønsker å oppnå posten, er det viktig å ha og bruke en privat nøkkel der ingen har tilgang til bortsett fra eieren av nøkkelen selv. Det er fornuftig å alltid ta vare på nøkkelen og ikke ødelegge innholdet i postboksen.

I likhet med dette tilfellet, da en person er i stand til å se hjemmets offentlige adresse, vil enhver bruker som handler i Bitcoin-børsen kunne se den offentlige adressen for å sende / selge bitcoins. Videre, for å låse opp bitcoins, må den utpekte brukeren bruke den private nøkkelen som det fulle ansvaret må tas for, i likhet med nøklene til postkassen. Å være utdannet om dette problemet er viktig for å unngå falske problemer.

Kundeservice

Kundestøtte for å svare på spørsmål som er raske til å svare, vil gjøre det mulig for brukerne å føle seg kjent og fornøyd med tjenestene som tilbys når de bruker lommebøkene mens folk har å gjøre med investeringen. Uten mangel på kvalitetskompetanse, vil plattformen ha et dårlig rykte, og merkenavn kan dermed skade merkevareidentiteten også. Det er viktig å tilby intelligente og raskt svarende ansatte der han / hun reagerer logisk og raskt for å appellere til eksisterende brukere og tiltrekke seg nye brukere.

Brukervennlig opplevelse og enkel å sende Bitcoin fra

Å ha en passende UI / UX-opplevelse vil gi et tiltalende syn for brukerne, og vil derfor nok en gang tiltrekke dem til å komme tilbake og bruke tjenestene. Å måtte bruke en enkel strøm av søk gjennom nettstedet / appen tiltrekker seg brukeren. Bruk av forenklede teknikker og lyse fargevalg med ett trykk, brukere kan enkelt bruke lommeboken og også til andre formål uten noen form for hindringer.

Overordnet på flere / forskjellige operativsystemer:

Lommebøker som brukes må ha kompatible operativsystemer for å kunne behandle og administrere daglige transaksjoner. Uten et effektivt og effektivt operativsystem, vil brukere finne det vanskelig å administrere i handel, da det kan være tilfeller der noen ganger ‘lag’ eller en viss feil kan oppstå.

Å vite at det er mange metoder for å kjøpe bitcoin, det er også mange metoder for å lagre dem også.

Med tanke på dette emnet, la oss se på forskjellige typer lommebøker som er tilgjengelige for Android:

Programvare lommebøker: Dette er lommebokprogrammer / applikasjoner som lastes ned til datamaskinen, nettbrettet eller telefonen. For de som driver med Bitcoin-handel daglig, kjøper varer i visse butikker eller har peer-to-peer-forretninger, er en programvareboklomme absolutt alternativet. Det er et program der det er funksjoner for å lagre de private nøklene og gi deg tilgang til å betale / handle online direkte fra enheten.

Videre er det innovative apper der det gjør det mulig for brukere å bruke telefonene i nærheten av feltkommunikasjonsfunksjonen, der det betyr at de kan plassere telefonen i nærheten av lesertelefonen uten å gi noen konfidensielle data i det hele tatt. Blockchain Ledger som enhver BTC-klient trenger tilgang til, så det er et viktig behov for å skaffe gigabyte datalagring. Derfor utnytter disse lommebøkene SPV-teknologi – forenklet teknologi for betalingskontroll. Denne smarte teknologien håndterer bare små underseksjoner av Blockchain der den er avhengig av pålitelige noder i nettverket for å få nøyaktig informasjon.

Uansett hvor fordelaktig det kan virke som en klar løsning, er disse lommebøkene utsatt for hackere og cyberangrep. I tillegg er det høyst sannsynlig en sjanse for å miste lommebokens autoritet hvis en tredjepart gir tilgang til brukerens mobile enhet. Nettmarkedet tilbyr en rekke apper som kjører på både Android og iOS, men det var kjent at Apple hadde utestengt disse lommebøkene fra appbutikken sin i løpet av februar 2014, men avgjørelsen ble senere kansellert og førte appene tilbake etter noen måneder. Slike apper er Mycelium, Breadwallet, Airbitz, Greenbits, Bitcoin Wallet, Jaxx og Copay.

Topp 6 beste Android Bitcoin Wallets 2021

1. Mycelium

myceliumDe mest populære blant de andre Android-appene der det er enkelt å bruke, motta og utføre betalinger. Videre gir den en brukervennlig metode for å gi instruksjoner om oppsett og sikkerhetskopiering. Tildelt den fremtredende “Best Mobile App” -prisen av Blockchain.info i løpet av 2014, og drar nytte av en sikkerhet i banken; lommeboken støtter og gir muligheten til å sende og motta bitcoins.

Ulike typer kontoer:

HD: Hierarkiske deterministiske lommebøker er de lommebøkene som bruker et “masterfrø” for å generere alle fremtidige bitcoin-adresser i sekvensiell rekkefølge, og det er viktig å sikkerhetskopiere det umiddelbart.

BIT-ID: Disse åpne prosedyrene og protokollene tillater sikker autentisering med verifisering. Å opprettholde en vanlig passordprosess er ineffektiv på grunn av den utsatte tilstanden der det er lett å bryte seg inn i regnskapet.

Enkeltadressekontoer: Svært tradisjonell kontotype som gjør det mulig å sikre og reservere / lagre store mengder mynter der den private nøkkelen blir slettet fra enheten, og senere importeres tilbake når det er nødvendig.

Se bare kontoer: Dette er kontoer der adressene er lagret i lommeboken uten den samme unike private nøkkelen, som gjør det mulig for lommeboken å overvåke og kontrollere utgangene, men ikke utbetale dem.

Maskinvare: Disse kontoene er opprettet for formålet med offline maskinvareenheter.

Fordeler

 • Hierarkisk deterministisk: Der, som nevnt tidligere, lommebøkene der den inneholder et ‘masterfrø’ og er opprettet for å produsere uendelige nye Bitcoin-adresser i en sekvensiell og hierarkisk rekkefølge.
 • Åpen kilde: der brukerne har tilgang til nettstedet og bruker Mycelium som en plattform for åpen tilgang.

Ulemper

 • Ikke flersignatur: tilbyr ikke brukere å starte grupper og ha flere signaturer, derfor frigjøres midler uten diskusjon. Å ha en multisignaturfunksjon muliggjør også en form for tillit og sikkerhet mellom medlemmene.
 • 2-faktor autentisering: brukerne får ikke sikkerheten overfor fondene med denne funksjonen. Videre forbedrer den den generelle sikkerheten til lommeboken, da den gir unike koder som bare brukeren har tilgang til når den genereres.

Mycelium Wallet er for den mer dyktige bitcoin-brukeren – og gir forskjellige myntkontrollfunksjoner sammenlignet med andre lommebøker.

Lommeboken støttes av et bredt antall innovative prosjekter og et utviklingsteam som kontinuerlig forbedrer og lager geniale verk.

Utviklingsteamet har laget kaldt lommebok forhåndsbetalt kort, mens Android Mobile er senterplattformen som kan representere et fryselager.

Andre Mycelium-tjenester:

 • Mycelium Gear: Med Mycelium-utstyr kan du: Begynn med å skaffe Bitcoin-betalinger gratis ved hjelp av et sofistikert API. I tillegg beholder Gear ikke pengene, men går faktisk til brukernes lommebøker.
 • Med Joint Escrow-funksjonen vil det muliggjøre sikkerhet og sikkerhet overfor brukerens avtaler og enhver annen bruker i verden, uavhengig av autoritet.
 • Automatiser lønningsprosessen og bruk ikke mer enn 30 sekunder per måned på å sende betalinger, uansett størrelsen på organisasjonen.
 • Mycelium Swish: brukerne kan robotisere / automatisere handelsprosessene (bestilling og innkjøp) på forskjellige restauranter og barer. Mycelium Swish gir hjelp til å spare penger på forskjellige inntektskostnader som bemanning og gir også kundene tilfredshet.
 • Mycelium-kort: Mycelium-kortet er i utgangspunktet en beholder for myntene, men egentlig ikke et adgangskort eller en nøkkel til en konto. Kortet har en kombinasjon av både et brukergrensesnitt og POS-terminal. Videre er den utstyrt med et display og tastatur. Bilene betjenes med batteri og muliggjør fullstendig automatisk drift. Mycelium-kortet er koblet til en datamaskin via en Mycelium-leser som gjør det mulig å lade et batteri og få tilgang til forskjellige transaksjonsposter med et stort grensesnitt. Brukeren ville være i stand til å fullføre rundt hundre betalingsordrer / transaksjoner innen en enkelt ladesyklus.
 • Mycelium Entropy: en USB-enhet liten i størrelse som bruker en maskinvarebasert entropi som lager utskrivbare Bitcoin-papirlommebøker. Papirlommebøker kan genereres i to enkle trinn:
 • Bruk en skriver til å sette inn Mycelium Entropy som gjør det mulig for brukeren å skrive ut forskjellige bilder ved hjelp av en flash-stasjon.
 • Velg utskriftsalternativet på skriveren.

KOM I GANG MED MYCELIUM

2. Breadwallet

brød app logoTilgjengelig på både Android og Apple; Spesielt denne lommeboken er en av de enkleste lommebøkene å bruke når du handler. Ved å bruke en jevn gang og medfødt design, gjør det prosessen rask og direkte når det gjelder pålogging, ved å opprette en konto og når du utfører transaksjoner med bitcoin. I tillegg var appen også spesielt designet for å sikre beskyttelse av personlig informasjon og personvern. Breadwallet bruker kombinasjonen av både bekvemmelighet og sikkerhet, og det er derfor godt egnet for brukere som nettopp har startet bitcoin-reisen, og også for tekniske brukere. I samsvar gir det også brukeren kontroll over de private nøklene, passordhjelp og brukervennlig grensesnitt.

Avgifter:

Brød er tilgjengelig gratis. Imidlertid når brukere velger å foreta bitcoin-transaksjoner, må de betale et visst gebyr til bitcoin-nettverket. Det var nylige oppdateringer til appen som inkluderer muligheten til å regulere en viss mengde transaksjonsgebyrer basert på forrang, og gir brukerne muligheten til å kjøpe mer for at raskere transaksjoner skal finne sted.

Når en bruker kjøper en Bitcoin via brødappen, kan han / hun pådra seg et visst gebyr som enten belastes av banken og / eller en tredjepartstjeneste som brukes til kontoen til den valgte lommeboken..

Fordeler:

 • Enkel å bruke
 • Kostnadsfritt
 • Ingen essensielle krav for å signere eller bli registrert
 • Lommebok kobles direkte til Bitcoin-nettverket
 • Gir en touch-ID-pålogging
 • Kundestøtte som er innebygd
 • Ingen informasjon om brukerne blir tatt inn
 • Velvære til å kjøpe Bitcoin direkte via brødapp
 • Personvern og sikkerhet er avansert, ettersom bitcoin-adressen genereres automatisk

Ulemper:

 • Ingen støtte for altcoins
 • Noen funksjoner som brukes, trenger autoritet fra tredjeparts tjenester.
 • Støtter ikke flersignaturer
 • Støtter ikke to-faktor autorisasjon
 • Mange klager har blitt hørt på grunn av at appen fryser.
 • Tidkrevende å synkronisere med bitcoin-nettverket ved oppstart

Kommende nyheter for brød:

 • Oppdatering for Android: Etter en oppfølging av den siste oppdateringen til deres iOS-app, har Bread blitt planlagt å spre en ny versjon ny versjon for Android i nær fremtid. Brukere av Android forventes å se på noen spennende nye funksjoner som inkluderer muligheten til å forbedre transaksjonsgebyrene basert på en viss betydning / prioritet, innstillinger for forkjærlighet når du ser på skjermen for balansen, med muligheten til å inkludere “Notater” til hver eneste transaksjon.
 • Støtter andre krypto eiendeler: Siden Breadwallet bare støtter bitcoin for øyeblikket, har selskapet selv erklært at det vil gi støtte til andre kryptovalutaer i fremtiden.
 • Ytterligere finansielle tjenester: Bread-selskapet har nevnt at det planlegger og søker å utvide og tilby ytterligere tjenester til brukerne, noe som er utenfor de normale eller tradisjonelle lommebokfunksjonene for å skaffe og sende ut bitcoins..

KOM I GANG MED BRØD

3. Airbitz

airbitz-logoTilgjengelig på både Android og Apple; gir en behagelig opplevelse for brukerne å bruke bitcoin. Videre gir det en interessant funksjon for å utføre automatiske sikkerhetskopier. En lommebok som gjør det mulig for brukerne å kjøpe, seel og trygt lagre bitcoins via mobiltelefon. Videre, utover HD og tofaktorautentiseringsfunksjonene, sørger Airbitz for å beskytte brukernes midler og forskjellige datatransaksjoner fra tredjepartsbrukere..

Dette betyr at ingen brukere kan få tilgang til dataene i Airbitz-lommeboken. Brukeropplevelse var et av hovedmålene i tankene. Når det gjelder skanning av QR-koder, gir lommeboken Bluetooth Low Energy (BLE) for å overføre penger. Å registrere seg for en konto er enkelt og raskt uten å risikere behovet for å ofre viktige funksjoner angående sikkerhet.

Det som gjør Airbitz helt unikt, er det at det står i Business Directory, som støtter et kart over alle bitcoin-aksepterende organisasjoner i nærheten. Dette løfter Airbitz til et populært offentlig nivå som en av de unike bitcoins rundt.

Avgifter

Airbitz-appen er tilgjengelig online og kan lastes ned med smarttelefonen gratis. Disse transaksjonsgebyrene bestemmes av bitcoin-nettverket, som også er inspirert av ting som undertrykkelse og størrelsen på transaksjonen i databytes..

Fordeler:

 • En åpen kildekode
 • Tilgang til rask bitcoin-levering
 • Sikre funksjoner som tofaktorautorisasjon
 • Desentraliserte servere der lommeboken fungerer til tross for at serverne er nede.

Ulemper:

 • Mangel på bruker- og webgrensesnitt
 • Brand er ikke etablert online bra ennå

Nylige synspunkter fra Airbitz:

En enkel å bruke appen for raske transaksjoner, Airbitz er en gratis app å bruke der den er en god testperson før du dykker inn i faktisk handel med bitcoins. Appen er nyskapende og instinktiv da den forstår brukernes meninger.

Brukere som er teknisk avanserte i bitcoin vil sette pris på den aktive katalogen. Så, så langt som å handle bitcoin, gjør funksjonen alene en forskjell.

KOM I GANG MED AIRBITZ

4. GreenBits

logo-grønn adresseEn tidligere versjon av Green Address hvor det er en lommebok med flere signaturer som hjelper hardware-lommebøker som TREZOR og Ledger Nano S.

Avgifter:

Prisene for Greenbits-lommeboken er 50 uBTC per KB, men den samlede informasjonen avsløres ikke.

Fordeler:

 • En av de unike egenskapene til en slik app er at den sørger for sikkerhet med den mest etablerte og pålitelige sikkerhetsappen kalt Ledger, og derfor kan ingen brukere være helt avhengige av lommeboken. Ved å kombinere funksjonene til rask, tynn og brukervennlig har skaperne av appen gitt ut kildekoden til klienten.

Ulemper:

 • IOS- og stasjonære versjoner er ikke utgitt ennå.

Andre anmeldelser:

Bruker en kombinasjon av SPV-bekreftelse og en sikkerhetspartner. For nybegynnere synes denne appen å være populær på grunn av det enkle brukervennlige grensesnittet.

KOM I GANG MED GREENBITS

5. Zebpay

zebpay-logoZebpay var den første lommeboken i India der reisen startet i 2014. Dessuten gir den en rask, sikker plattform for handel med bitcoins. Videre sikrer de at brukerne får de beste prisene når de handler med bitcoins.

Fordeler:

 • En brukervennlig app som gjør det mulig for brukere å dra nytte av fordelene med raske transaksjoner som er kontantløse.

Ulemper:

 • I motsetning til visse kontanttransaksjoner kan antall bitcoins handles med andre brukere innen få sekunder.
 • Bitcoin-prisen er relativt høy sammenlignet med andre bitcoin-utvekslingssteder.
 • Ved å bruke denne plattformen kan brukere dra nytte av fortjeneste ettersom bitcoin-prisen kan analyseres.
 • Oppdaterer brukere på nye varsler når det er en endring i bitcoin-prisene.
 • Selv om bitcoin og nettverket er desentralisert, må brukerne fortsatt overholde reglene gitt av IT-regjeringen.
 • Nye brukere må risikere å investere, da det alltid er en sjanse for en fallfrekvens i bitcoin-prisen.

Begrensninger:

 1. For å bruke lommeboken er det viktig at brukeren bruker et PAN-kort og en bankkonto der både PAN-kortet og bankkontonummeret skal samsvare..
 2. Brukere har ikke lov til å lagre rupees på kontoen etter tre måneder hvis ikke en eneste transaksjon blir utført. Så, for å unngå dette, må brukerne planlegge deretter for å unngå unødvendige transaksjoner som gjøres automatiske.
 3. I motsetning til andre plattformer, vil brukere møte en transaksjonsgrense på en årlig dag og månedlig basis. Brukere kan bare investere i eller kjøpe med minimum 1000 rupees per transaksjon og maksimalt 10000000 rupees per måned.

KOM I GANG MED ZEBPAY

6. Copay

copay-logoEn android-app der det er en åpen multisig-kilde opprettet av Bitpay. Det er her midlene bare frigjøres hvis en viss mengde mennesker tillater at en transaksjon finner sted før den blir utført / utført, som ligner på en delt lommebok. Dette er en god metode for sikkerhet, men det vil i noen tilfeller være et problem.

Egenskaper:

 • Flere plattformer: Tilgjengelig for mobil (iOS, Android, Windows) samt stasjonær (Mac, Linux, Windows).
 • Flere kontoer: Tillater brukere å lage forskjellige kontoer under samme lommebok der brukerne kan bruke forskjellige kontoer til forskjellige formål, dvs. forretningsmessig og personlig.
 • Åpen kilde: Lommeboken og serverkoden blir offentliggjort. Dette gjør det mulig for tredjeparter å overvåke, inspisere, gjennomgå og finne metoder for å forbedre koden, noe som vil føre til en sikrere og mer pålitelig lommebok enn lommebøkene..
 • Rent og enkelt brukergrensesnitt: Brukere kan dra nytte av det glatte brukergrensesnittet og det smarte systemet der det viser 150 valutaer og støtter mange språk.

Ulemper:

Når det gjelder design, ser Copay ut som det riktige valget. Imidlertid, på grunn av viss politikk som Copays ulykkelige angrep på Bitcoin, har politikk ført til stor skade på tilliten til lommeboken. Copay ble fjernet fra Bitcoin.org’s liste over pålitelige lommebøker for å støtte BTC1 hard gaffel som “den virkelige Bitcoin.” Imidlertid hadde BTC1 hardgaffel snart mislyktes av politiske og tekniske grunner. BitPay hadde nevnt for brukerne sine å bytte til en mer forhastet, uprøvd kode som til slutt fører til feil.

Andres anmeldelser:

Hvis det bare ble tatt hensyn til funksjonene, ville Copay være et godt valg. Imidlertid er det alternativer der lignende funksjoner blir gitt uten skitten politikk, i tillegg; inntil saken om manglende midler / investeringer ikke ble løst, ville det ikke være tilrådelig for brukeren å bruke Copay.

Disse problemene vil bli løst i nær fremtid, men inntil da brukes Copay for små mengder for å unngå risikoen.

KOM I GANG MED COPAY

Hvilken type lommebøker som passer deg?

Etter å ha lest all denne informasjonen, må tankene våre ha tatt en toll, men hvilken type lommebøker velger vi? Her er noen faktorer du bør vurdere:

 • Peer-to-peer: Hvis brukeren bestemmer seg for å foreta betalingene personlig, foreslås det å bruke en mobil lommebok og ikke en online lommebok som Mycelium, Copay eller til og med Breadwallet.
 • Regelmessigheten av betalinger: Hvis brukeren til slutt betaler regelmessig, er en stasjonær lommebok eller en mobil lommebok egnet, siden det ville være mer passende å bruke lommebøker som er raskt tilgjengelige og enkle..
 • Beløp investert / returnert: Brukere som har å gjøre med store mengder bitcoin, må ha en sikrere lommebok for å unngå angrep online. Dermed anbefales det å bruke hardware-lommebøker som er designet for å lagre og sikre eller til og med bruke offline lommebøker som er sikre, så som Armory.
 • Flerbruk og tilgjengelighet: Å bruke forskjellige lommebøker for å gi forskjellige fordeler kan muliggjøre sikkerhet og brukervennlighet på samme tid, men brukerne bør være forsiktige med å bestemme lommebøkene som brukes og ikke bli forvirret også. I slike tilfeller brukes hardware-lommebøker til sparekontoer, mens mobile lommebøker brukes som kontrollkontoer.

Det er flere sikre lommebøker som blir oppført online. Men for å ha den perfekte lommeboken vil avhenge av færre gebyrer basert på transaksjoner (BTC til BTC-transaksjoner) og ikke-krenket sikkerhet.

Hvilken type lommebok er den sikreste?

Når det gjelder sikkerhet, kan du lese nedenfor for å finne ut hva som er bedre:

 • Hot Wallets: Dette er typer lommebøker basert på konseptet med lommebok. Dessuten kjører disse lommebøkene på internett-tilkoblede enheter som datamaskin / nettbrett / telefon der det er høyere risiko for tyveri. Når vi sier tilbake til konseptet med lommebokene, legger folk ikke alle besparelsene i lommene og går.
 • Lommebøker for kald lagring: Sammenlignet med en sparekonto, tilbyr denne typen lommebøker sikkerhet der det ikke er noen risiko for å stjele, og det er derfor trygt. Kald lagring kan oppnås når Bitcoin-nøkler – private genereres og lagres offline fra nettverket. Hackere vil ikke kunne bryte de private nøklene siden alle nøklene lagres offline.

Beste fremgangsmåter for å beskytte bitcoins:

 • Kontrollere private nøkler: Det anbefales å være forsiktig med dine egne bitcoins. Å administrere full kontroll over midlene og ikke være avhengig av en tredjeperson eller part vil skape en sikrere tilnærming.
 • Beskyttelse av personvern: Hver gang du ber om blockchain-data fra lommeboken din, kan serveren koble IP-adressen til den forespurte adressen, og dette fortelle oss hvordan hver lommebok ber om data forskjellig fra hverandre. Ved å bruke en lommebok som kan laste ned hele blockchain som Bitcoin Core eller Armory, vil brukerne få personvern.
 • Unngå gjentatte / gjenbruk av adresser: Etter hvert som sikre systemer ble oppdatert, vil adressen for hver transaksjon endres automatisk hver gang. Bitcoin-transaksjoner blir sett på offentlig, og det grupperer alle transaksjonene der forskjellige brukere enkelt kan forstå om transaksjonene er koblet til en identifiserbar bruker..
 • Avhengig av beløp, bruk forskjellige lommebøker: Ulike bitcoin-lommebøker kan brukes avhengig av de forskjellige beløpene som lagres eller overføres. Som nevnt kan bruk av hardware-lommebøker eller papirlommebøker brukes til å lagres som en “sparepung” digitalt, mens mobile, desktop-lommebøker kan brukes som “spend-lommebøker”.
 • Sikre sikre flere sikkerhetskopier: Det anbefales på det sterkeste at brukerne trenger sikkerhetskopiering av lommeboken og oppbevarer dem på trygge, sikre fysiske steder som ikke vil skade dataene. Eksempel: Papirlommebøker kan lamineres for å forhindre skade.

Lagring og sikkerhet:

4 forskjellige typer lommebøker er forenklet lenger ned i forskjellige sikkerhetstyper samt lagring.

 • Hot lommebøker: Denne typen lommebøker kjører på tilkoblede enheter på nettet, derfor øker risikoen for nettangrep eller tyveri. Denne typen lommebøker anbefales for daglige små utgifter, og resten av beløpene blir låst i et kjølerom.
 • Forvaringstjenester: Brukernes private nøkler og digitale kontanter holdes av eksterne parter, derfor er det ingen kontroll over pengene deres. Dette kan virke trygt i begynnelsen, men lagring av kontanter i andres kontroll kan alltid øke risikoen for å gjøre det.
 • Kjølerom: Private nøkler sikres frakoblet og reduserer dermed risikoen og sjansene for at hackere bryter gjennom. Disse ser ut til å være effektive for brukere som ikke bruker det og sikrer bitcoins.
 • Multisignatur lommebøker: Ved å legge til funksjonene i offline sikkerhet og kald lagring, har multisig lommebøker bitcoins som deles likt mellom forskjellige parter. For at midler skal frigjøres, må partene avtale og signere transaksjonene før de frigjøres. Det er eksempler som en 2-2 lommebok eller 2-3 lommebok der 2 medlemmer av de tre medunderskriverne vil trenge å signere før de frigjør midlene. Dette kan også enkelt utvide opptil 5-9 signaturer der 5 signaturer av de 9 signaturene.
 • Armory Multisig: Tilbyr en unik funksjon: Lockbox-funksjonen, det krever et antall mennesker opptil 7 medunderskrivere for å signere og tillater frigjøring av midler. I utgangspunktet, ved å bruke denne funksjonen, vil en bestemt part tildele medpartnere med forskjellige offentlige nøkler som medunderskrivere. Det gir en kombinasjon av sikkerhet og tilfredshet for enten for personlig bruk eller for forskjellige selskaper. En annen funksjon i Armory Multisig-lommeboken er at den gir en sikkerhetskopi der den i stedet for å oppnå flere signaturer for en enkelt affære, kun brukes til sikkerhetskopiering. Å ha en flekkbackup for Armory-lommeboken vil redusere sjansene for hackingproblemer på bitcoin-lommebøker. For at dette skal fungere, må steder diskuteres for å oppnå en fullstendig sikkerhetskopi.

Lommebøker og sikkerhet:

Bitcoin vanskeligheter:

 1. Utsatt for skadelig programvare. Programvare som brukes kan inneholde skadelig programvare som igjen kan skanne de private nøklene, og noen øyeblikk senere forsvinner alle bitcoins.
 2. Brukere er mer sårbare for å miste telefonene eller bærbare datamaskiner, og mister derfor alle lommebøkene som er investert i dem.
 3. ‘Trojan’ kan brukes til å kryptere filer. Etter å ha funnet ut hvor mye penger i lommeboken, vil det ødelagte programmet kommandere / kreve samme mengde bitcoins for å tyde filene.
 4. Virtuell utveksling kan alltid føre til falske problemer der andre brukere / hackere kan stjele bitcoins.

TLDR; på sikkerhetsråd

 1. Det er å foretrekke å bruke fryselagringsmetoder i stedet for å bruke Internett-tilkoblede enheter.
 2. Forbered deg på svindel og prøv korrektur to ganger eller mer for å sikre at det kommer fra riktig kilde. Hvis autorisert på en feil kilde, vil alle bitcoins bli spredt bort.

Konklusjon

Samlet sett er det nødvendig å vite hvilke lommebøker du skal bruke, avhengig av beløpene som behandles og lagringen også. Det er mer effektivt hvis brukerne bruker forskjellige typer lommebøker for å dra nytte av hver, men samtidig kan det være ganske dyrt og irrelevant i noen tilfeller.

Brukere bør advares om visse selskaper som kan prøve å svindle og svindle bitcoins bort fra brukerne ved hjelp av annen skadelig programvare, noe som gjør det vanskelig å hente den tilbake. Det anbefales å lage sikkerhetskopier. Holdes på et trygt sted, kan kryptovaluta lommebok redde brukerne fra flere maskinvarefeil og mange menneskelige feil.

Videre vil den gjenopprette lommeboken hvis en personlig datamaskin eller telefon blir stjålet eller skadet. Å tillate kryptering av data vil begrense hackerne fra å oppnå passordene og få tak i bitcoins. Selv om det kan virke trygt å begrense hackere, kan det ikke stoppe angrep fra malware fra keyloggers, derfor er det nødvendig å installere og oppdatere ledende antivirus- og antimalwareresultater.

Vurder å analysere forskjellige sentraler som er desentraliserte. Forskjellen mellom en desentralisert og sentralisert børs er at den ikke sikrer og lagrer midlene. Ingen har myndighet til å kreve eller skaffe penger utenom deg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me