Beste Bitcoin-mijnpools 2021 – De ultieme lijst met mijnbouwpools

BINANCE POOL – Onze topkeuze

Binance onderscheidt zich als de meest geloofwaardige optie onder zijn collega’s. Met solide geloofwaardigheid en steun in de crypto-sfeer is Binance-pool zeker het proberen waard.

KLIK OM LID TE WORDEN VAN BINANCE POOL

Ben je nieuw in de mijnbouw en heb je interesse om een ​​Bitcoin-mijnwerker te worden? Of ben je een mijnwerker en ben je momenteel op zoek naar een nieuwe mijnbouwpool? In dit artikel hebben we enkele van de beste Bitcoin-mijnpools besproken, wat handig is om aan de slag te gaan. Laten we er meteen in springen!

Wat is een Bitcoin-mijnbouwpool?

Bitcoin-mijnwerkers zijn een groep “mijnwerkers” die zich overgeven aan het oplossen van een blok voor het verdienen van premie / beloning. De beloning wordt onder elkaar verdeeld op basis van hun bijgedragen hasjkracht voor mijnbouw. Bitcoin-pool is een manier om hun middelen te ontginnen en hun hashingkracht te delen.

Een geldig bewijs van werk moet worden overlegd om beloning te krijgen. Aanvankelijk kostte het genereren van een enkel blok jaren voor langzamere mijnwerkers en toen ontstond de Bitcoin-mijnpool, waar de mijnwerkers een deel van de blokbeloning zouden ontvangen en de blokken snel zouden worden gegenereerd. Er zijn verschillende Bitcoin-mijnpools en het is best verleidelijk om de meest populaire te kiezen. Het verdient de voorkeur om een ​​kleine Bitcoin-pool te kiezen om mogelijk schadelijke concentratie van hash-kracht te vermijden.

Bitcoin-pools over de hele wereld

China regeert de wereld in termen van het bezit van het grootste aantal Bitcoin-pools. Bitcoin-pools worden gerangschikt op basis van het hashvermogen dat door een pool wordt bestuurd. Hier is een lijst van de grootste mijnpools met hun hash-kracht op basis van informatie uit de poolaandeelgrafiek van Blockchain.

Beginnend bij het grootste zwembad en eindigend met het kleinste.

AntPool (25,2%), BTC.TOP (11,2%), BTC.com (10,2%), Bixin (8,1%), BTCC-pool (7,3%), F2Pool (5,4%), ViaBTC (5%), BW.COM (5%), BitClub-netwerk (4,8%), Bitcoin.com (3%), SlushPool (2,6%), onbekend (2,3%), GBMiners (2%), BitFury (1,9%), CANOE (1,2%), 1Hash (1,1%), Telco 214 (1,1%), Eligius (1%) BATPOOL (0,9%), Waterhole (0,6%), ConnectBTC (0,6%), Bitcoin India (0,2%), Solo CKPool (0,2%), Bitcoin Rusland (0,2%).

Voordat u aan de slag gaat met mijnbouw

Er zijn verschillende miningpools voor verschillende cryptocurrencies. Naarmate de pool groter wordt, neemt de uitbetaling af, omdat deze onder veel mijnwerkers moet worden gedeeld. Er zijn verschillende soorten beloningen waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u gaat minen.

Pay-per-Share (PPS) – Het bedrag wordt voor elke gebruiker vastgesteld dat wordt betaald wanneer een aandeel wordt ingediend.

Proportioneel – De gebruikers worden naar rato van het door hen ingebrachte aandeel toegekend.

Score-gebaseerd – Deze methode geeft meer aandacht aan de nieuwere aandelen dan aan de oudere aandelen en de gebruiker wordt proportioneel toegekend op basis van het tijdstip van indiening van het aandeel.

Betalen per laatste N-aandelen (PPLNS) – Dit is vergelijkbaar met het proportionele type, maar varieert in het belonen van elk aandeel in meerdere rondes.

Volledige betaling per aandeel (FPPS) – Het is vergelijkbaar met PPS, maar omvat het verdelen van transactiekosten onder mijnwerkers, samen met beloningen. De transactiekosten worden verdeeld volgens de hashkracht van de mijnwerker.

Gedeeld maximumloon per aandeel (SMPPS) – Het is vergelijkbaar met betalen per aandeel, maar u betaalt minder wat de pool verdient.

Er is een verschil tussen mining pools en cloud mining. Bij mijnpools is een groep mijnwerkers betrokken die de beloningen delen op basis van hun aandeel, maar bij cloudmining is een serviceprovider betrokken die u moet betalen voor mijnbouw en op zijn beurt krijgt u de beloningen.

Top 12 beste Bitcoin-mijnpools 2021

1. Binance-pool

Binance IoS-portemonnee

Met een speciale focus op PoW (Proof-of-Work) en PoS (Proof-of-Stake), heeft Binance een heel ecosysteem gecreëerd voor transacties, investeringen, beurzen en mijnwerkers. Hierdoor kunnen gebruikers naadloos schakelen tussen functionaliteiten zonder de noodzaak om Binance-services te integreren met derden.

Met een toegewijde visie om de inkomsten van mijnbouw te verbeteren, bieden ze zelfs een gratis VIP-lidmaatschap aan voor mensen met een hoge hash-snelheid. Om dit te rechtvaardigen, heeft Binance een Binance Smart Pool, die het SHA256-algoritme gebruikt om automatisch hash-tarieven te wisselen, zodat hetzelfde algoritme kan worden gebruikt om verschillende valuta’s te minen.

Het algoritme schakelt automatisch over naar de hogere hash-snelheid tussen BTC, BCH en BSV om een ​​minimuminkomen te garanderen voor al zijn miners.

Vergoedingen en betaling

Momenteel is de betaling gebaseerd op het FPPS-verrekeningsmodel en wordt er automatisch van uitgegaan dat de gelukswaarde de berekeningen eenvoudiger maakt voor de arbeiders. Mijnbeloningen en transactiekosten aan werknemers worden verdeeld op basis van de hash-snelheid. De gebruikte formule is “FPPS = Theoretische gemiddelde dagelijkse vereffeningsinkomsten * (1 + transactievergoeding) * (1 – Mijnpoolvergoeding)”.

BTC, evenals samengevoegde mijnbouwinkomsten, worden tegelijkertijd toegekend, d.w.z. 15:00 uur Beijing-tijd.

De standaard mijnbouwtarieven zijn 2,5% – een lager dan gemiddeld bedrag vergeleken met het marktgemiddelde.

Veiligheid

Het miningplatform wordt met Cloudflare beschermd tegen DDoS-aanvallen. Dit zorgt ervoor dat de hasjkracht niet verloren gaat. Optioneel is 2FA (2-Factor Authentication) beschikbaar op de website. Afgezien hiervan implementeert het hele ecosysteem van Binance, van de portemonnee tot het handelsplatform, geavanceerde beveiligingsmaatregelen. Dit ecosysteem fungeert als een financiële en handelscocon, wat betekent dat gebruikers direct worden beschermd van mijnbouw tot handel en investeringen.  

Voordelen

  • De inkomsten zijn gebaseerd op het FPPS-verdienmodel, wat betekent dat de verdienpercentages per blok met ongeveer 5% toenemen.
  • Volledige ondersteuning voor meerdere algoritmen en valuta’s, met een geavanceerde technologische implementatie zoals implementatie met meerdere knooppunten en scheiding tussen lezen en schrijven.
  • 24/7 ondersteuningsservices, speciale voordelen en aangepaste services voor VIP-klanten.
  • Met zijn eigen exchange, labs, launchpad en andere platforms heeft Binance een compleet ecosysteem gecreëerd, waardoor klanten een scala aan services krijgen zonder van platform te hoeven wisselen.
  • Ondersteuning voor merged mining via ELA, VCash.

Nadelen

  • U wordt pas uitbetaald als u de afrekeningsdrempel bereikt binnen de afrekeningscycli. 

AAN DE SLAG MET BINANCE POOL!

2. AntPool

AntPool is de grootste Bitcoin-pool in termen van hash-kracht in China. Het wordt beheerd door ‘s werelds grootste Bitcoin-hardwarefabrikant, Bitmain Technologies genaamd. U kunt een account aanmaken in AntPool zonder enige vergoeding te betalen, maar er is Bitcoin-mijnbouwhardware vereist, samen met mijnbouwsoftware die later kan worden gedownload. De interface is behoorlijk ergonomisch. Uw inkomsten kunnen op uw dashboard worden bekeken en u kunt uw hash-snelheid per minuut, per uur of dagelijks volgen.

Vergoedingen en betaling

Het aanmaken van een account in AntPool is gratis. Welnu, u mag kiezen voor peer-to-peer solo-mijn met uw hardware (1% vergoeding) of kunt kiezen tussen PPLNS (0% vergoeding) en PPS (2,5% vergoeding). De vergoeding die voor de transactie in rekening wordt gebracht, is verborgen en wordt niet bekendgemaakt door AntPool. De transactiekosten voor Bitcoin zijn onlangs verhoogd en AntPool houdt 1-2 bitcoins voor zichzelf verzameld uit elk blok, dat niet wordt gedeeld met mijnwerkers met een groot volume.

AntPool heeft geen uitbetalingsdrempel en voert elke dag een betaling uit voor saldi boven 0.001BTC rond 10.00 uur UTC. Elk Bitcoin-blok wordt door AntPool beloond met 12.5BTC.

Veiligheid

AntPool bestaat uit tweefactorauthenticatie, portefeuillesloten, e-mailwaarschuwingen als beveiligingsmaatregelen. Welnu, de poolexploitanten bestendigen hun eigen forums en bestaan ​​uit gemakkelijke en eenvoudige documentatie voor de belangrijkste taken die mijnwerkers in de pool doen..

Voordelen

Antpool is de grootste en meest populaire Bitcoin-pool met een gestroomlijnde interface voor nieuwe miners om mee te beginnen. U kunt kiezen tussen PPLNS en PPS, wat een extra bonus is. Er zijn veel coole opties beschikbaar wanneer ze dieper in het zwembad worden begraven. De uitbetalingen zijn redelijk goed. AntPool wordt geleverd met geweldige beveiligingsmaatregelen.

Nadelen

De uitbetalingen moeten worden verlaagd omdat het een grote pool is. De transactiekosten worden niet bekendgemaakt door AntPool.

3. Slush Pool

Slush Pool is de eerste Bitcoin Pool die in 2010 werd gelanceerd onder de naam Bitcoin Pooled Mining Server. De site kreeg zijn eerste blockchain in het jaar 2012 en sindsdien zijn er meer dan 15000 blokken door deze site gedolven. Slush Pool wordt gerund door Satoshi Labs, het in Tsjechië gevestigde technologiebedrijf. De eerste offline Bitcoin-portemonnee en de eerste Bitcoin-centrische wereldkaart zijn gemaakt door Satoshi Labs naast het mining stratum protocol dat wordt gebruikt door de andere mining pools. Slush Pool staat uniek voor het gebruik van de op score gebaseerde methode, waarbij de oude aandelen aan het begin van de ronde minder opvallen dan nieuwsaandelen. Deze methode voorkomt het risico bedrogen te worden door andere miners als ze van pool wisselen binnen een ronde. Er is een demo-account beschikbaar voor alle nieuwe miners om te testen voordat ze daadwerkelijk inloggen. Dit is handig voor nieuwe miners. Gebruikers zullen regelmatig worden bijgewerkt met grafieken, informatie en nieuws via release-opmerkingen of hun sociale media-accounts.

Vergoedingen en betaling

Een standaard transactiekost van 2% staat vast en wordt gedeeld met de miners. Er wordt een drempel vastgesteld voor het saldo van meer dan 0.0002BTC en de betalingen worden regelmatig gedaan zodra de drempel door de gebruiker wordt bereikt. Op scores gebaseerde methode maakt een eerlijke verdeling van beloningen onder mijnwerkers mogelijk.

Veiligheid

Slush-pool als tweefactorauthenticatie, portemonnee-adresvergrendeling samen met een alleen-lezen login-token, dat door de gebruikers wordt verstrekt als iemand anders uw Bitcoin-mijnbouw controleert. Slush Pool draait op sterk beveiligde servers, die de Bitcoin wallets van de gebruiker beschermen.

Voordelen

Slush Pool is een gevestigde oudste mijnbouwpool. De interface is gelikt met een uniek kenmerk van de op scores gebaseerde methode, waardoor het risico op bedrog wordt vermeden.

Nadelen

De transactiekosten zijn iets hoog in vergelijking met andere sites. Hoewel het gebruik van een op scores gebaseerde methode een voordeel is, neemt de score van de gebruiker snel af zodra het minen is gestopt.

4. F2Pool

F2Pool is een van de grootste Chinese Bitcoin-pool, gelanceerd in het jaar 2013. Het is beter bekend als Discus Fish mining pool in de wereld van Bitcoin-mijnbouw. Behalve Bitcoin worden hier Litecoin, Ethereum en Zcash gedolven. De moeilijkheidsgraad bij mining is gebaseerd op de hash-kracht, aangezien de site het stratum mining-protocol en vardiff gebruikt. De site heeft een Engelse interface en is eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen.

Vergoedingen en betaling

F2Pool werkt op het PPS-beloningssysteem en rekent een vergoeding van 4% aan, wat behoorlijk hoog is. De uitbetalingen worden elke dag gedaan door een limiet voor opname in te stellen, d.w.z. 0,001 BTC.

Veiligheid

De site werkt op HTTPS-protocol en bestaat uit een Bitcoin-portefeuillevergrendelingsfunctie. Het is niet toegestaan ​​om uw e-mailadres te wijzigen nadat u zich heeft geregistreerd, maar het ontbreekt de site aan tweefactorauthenticatie.

Voordelen

F2Pool maakt het mogelijk om Bitcoin, Litecoin en Zcash te minen. De uitbetalingsdrempel is erg laag en biedt regelmatige uitbetalingen.

Nadelen

De toegepaste vergoeding (4%) is nogal overdreven in vergelijking met andere pools.

5. BTCC-pool

BTCC Pool is een Chinese pool die in het jaar 2014 werd gelanceerd. Het is een op Bitcoin gebaseerd bedrijf dat ook Bitcoin Exchange, wallets en fysieke bitcoins en meer beheert. De site bestaat uit een officieel account genaamd WeChat, waar mijnwerkers hun hash-kracht, pool-hash-kracht en het netwerk kunnen volgen, voorzien van gedetailleerde statistieken.

Vergoedingen en betaling

BTCC Pool is erg transparant, aangezien het de gegevens deelt met zijn mijnwerkers. De site beloont ook 1-2 BTC ter waarde van transactiekosten voor elk Bitcoin-blok naar de pool. De uitbetalingen zijn regelmatig en worden gedaan naar de gewenste portemonnee van de gebruiker. De betalingen zijn direct naar BTCC-portefeuilles en vereisen 30 minuten om voor andere portefeuilles te betalen. De site werkt volgens het PPS-model (met een vergoeding van 2%) en volgt het stratum mining-protocol. Onlangs kondigde BTCC aan over te schakelen naar een nieuw transparant model van cryptocurrency-mijnbouw genaamd FPPS en heeft ook aangekondigd dat het 1% mijnvergoeding gaat aanbieden aan bitcoin-mijnwerkers. BTCC beloont zijn miners met 12,5 BTC, die onderling gelijkelijk worden verdeeld.

Voordelen

BTCC is een van de grootste Bitcoin-mijnpools, samen met zijn eigen uitwisselings- en portefeuillediensten. De site bestaat uit de transparante vergoedingsstructuur en heeft ook het FPPS-model op zijn site geïntroduceerd. De beloning die deze site biedt, is echt goed.

Nadelen

Inactieve accounts van gebruikers die wat inkomsten hebben, worden na 90 dagen inactiviteit door de site opgeschort. De inkomsten worden verworven door de site.

6. Eligius

Eligius is een van de kleinste Bitcoin-pool in de VS, gelanceerd in het jaar 2011. Na aanmelding krijgen de gebruikers behoorlijk goede statistieken en grafieken, die gebruikers een idee geven van hoe ze kunnen verdienen. Gebruikers mogen ook de statistieken van andere gebruikers bekijken op het scorebord met de hash-kracht van gebruikers. Dit is een leuke functie voor alle mijnwerkers. De site biedt ook aan om de mijne Namecoin samen te voegen.

Vergoedingen en betaling

De site werkt volgens het PPS-model (0% vergoeding). Er wordt een drempel ingesteld om Bitcoins te verdienen. Een gebruiker moet minimaal 0,04194304 BTC bezitten om in aanmerking te komen voor uitbetalingen. Zodra de drempel is bereikt en wanneer het blok is gevonden, ontvangt een gebruiker de uitbetaling. Ook al stop je een paar dagen met minen, je inkomsten worden toegevoegd aan de uitbetalingswachtrij. Hierdoor kunnen zelfs gebruikers met een kleine hoeveelheid hasjkracht iets in hun portemonnee krijgen.

Veiligheid

Alle wijzigingen die moeten worden aangebracht, moeten worden ondertekend door uw bitcoin-portemonnee-adres, dat ook uw gebruikersnaam is. De statistieken van hun pool hebben hun eigen GitHub.

Voordelen

U kunt gemakkelijk lid worden van deze site, aangezien registratie niet vereist is. De site werkt op basis van nul procent en biedt ook een telefoonnummer als klantenondersteuningssysteem.

Nadelen

U moet een drempelwaarde halen om in aanmerking te komen voor uitbetalingen. De interface is nogal onsamenhangend.

7. BTC.com

BTC.com is een van de grootste Bitcoin-mijnpools die eigendom zijn van Bitmain, de maker van AntPool. De site werkt op basis van stratum mining-protocol en VarDiff. De site werd gelanceerd in het jaar 2015 en heeft zijn eigen portemonnees en een mijnbouwpool.

Vergoedingen en betaling

BTC.com onderscheidt zich door transparant te zijn door de transactiekosten te delen met zijn miners. De site werkt volgens het PPS-model met een gemiddelde vergoeding van 1,5%. Het duurt 2 uur voordat de site uitbetalingen naar de gebruikers heeft verzonden. Het hangt volledig af van het Bitcoin-netwerk. BTC.com probeert de inkomsten echter binnen korte tijd te verzenden.

Veiligheid

Cloudflare wordt door deze site geïmplementeerd om te beschermen tegen DDoS-aanvallen en zorgt ervoor dat de voordelen en hash-kracht niet verloren gaan.

Voordelen

BTC.com is wereldwijd actief en handhaaft transparantie met mijnwerkers. De site biedt een goed ondersteuningssysteem en beveiliging.

Nadelen

Soms kan het verzenden van uitbetalingen enige tijd duren, omdat dit afhankelijk is van het Bitcoin-netwerk.

8. BW-pool

BW Pool is een Chinese Bitcoin-mijnpool met een gebruiksvriendelijke interface. Afgezien van Bitcoin, biedt de site aan om Litecoin en Ethereum te minen. De site werkt op basis van stratum mining protocol en vardiff.

Vergoedingen en betaling

De site biedt ook transparantie door transactiekosten te delen met mijnwerkers. Het volgt PPLNS-, PPS- en SOLO-betaalmethoden met een gemiddelde vergoeding van 1%. De minimale uitbetaling is 0,001 BTC.

Voordelen

De site biedt aan om verschillende cryptocurrencies lang te minen met een eenvoudige goof-proof interface. Naast mijnbouw biedt het vele andere digitale diensten en werkt het op cloud computing.

Nadelen

De site biedt geen merge mining.

9. Bixin

Bixin is opnieuw een van de grootste Bitcoin-mijnbouwpools in China. Bixin bedient mensen ook met zijn portemonnee. Bixin komt met regelmatige updates met zijn eenvoudige interface, waardoor de gebruikers het gemakkelijk kunnen bekijken.

Vergoedingen en betaling

Bixin gebruikt het PPS-model (4%) voor de distributie van beloningen. Uitbetalingen zijn snel en worden elke dag gedaan.

Veiligheid

De site is beveiligd tegen DDoS-aanvallen.

Voordelen

Bixin wordt geleverd met deze coole functie, waarmee de gebruiker van tevoren beloningen kan voorspellen

Nadelen

Gebruikers uit China hebben de voorkeur om deze site te gebruiken. De vergoeding die de site in rekening brengt, is behoorlijk hoog.

10. Bitfury

Bitfury is een privézwembad in Georgië. Bitfury is de producent van mijnbouwhardware en -chips. Bitfury werkt eraan om Bitcoin gedecentraliseerd te maken. Het ontgint ongeveer 11% van alle blokken. Bitfury werkt met nul% kosten.

11. ViaBTC-pool

ViaBTC is een nieuw gelanceerde Bitcoin-mijnpool die bestaat uit Bitcoin, Litecoin en BitcoinCash-mijnpool. ViaBTC volgt PPS (4% vergoeding) en PPLNS (2% vergoeding) betalingswijzen. De minimale uitbetaling die door deze site wordt aangeboden, is 0.0001 BTC. De site werkt volgens het stratum mining-protocol en vardiff door een gestroomlijnd monitoringsysteem aan te bieden en biedt ook merge-mining.

12. CkPool

Ook bekend als KanoPool is een van de kleinste Bitcoin-mijnbouwpools gelanceerd in het jaar 2014. De site volgt de PPLNS-betalingsmodus (0,9% kosten) met gedeelde transactiekostenbeloningen. Er is geen drempel en biedt regelmatig een klein bedrag aan uitbetalingen. Het instellen van tweefactorauthenticatie voegt een beschermende laag toe aan de site. De site moet regelmatig worden geüpgraded en de gebruikersinterface is behoorlijk vervelend.

Het komt neer op

Zoals u kunt zien, zijn er verschillende Bitcoin-mijnpools die verschillende services bieden, samen met verschillende beloningen. Een optie voor solo-mijnbouw kan je misschien raken, omdat je complete beloningen kunt verdienen zonder deze te delen, maar het wordt aanbevolen om lid te worden van een pool als je nieuw bent in deze wereld van mijnbouw. Mijnbouwbassins hebben ook veel voordelen. Het is de tijd dat u aan de slag gaat met mijnbouw. Het is heel gemakkelijk om een ​​account aan te maken, vergelijkbaar met het aanmelden voor elk Bitcoin-uitwisselingsplatform. Het belangrijkste criterium om aan de slag te gaan met een mining-pool is dat u over een mining-hardware moet beschikken. Afgezien van deze vereiste is mijnbouw eenvoudig gemaakt met verschillende mijnbouwpools.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me