Beste Bitcoin-mijnsoftware 2021 – Zet uw hardware op steroïden!

softwareAls er één feit is dat universeel geldt over de hele wereld, dan is het dat elke persoon in deze wereld winst voor zichzelf wil verdienen, in een of andere mate. De aard van winst kan verschillen, en dat geldt ook voor het bedrag ervan, maar hoe dan ook, het verlangen om winst te maken blijft constant. En juist voor dit doel hebben we een groot aantal bedrijven, beroepen en banen geconceptualiseerd en gebouwd, die elk, in ruil voor wat nuttig werk gedaan krijgen, in ruil daarvoor prikkels bieden aan de werknemer..

We hebben zakenlieden die een groot aantal arbeiders in dienst hebben, enorme fabrieken, industrieën of fabrieken opzetten en in het algemeen in één soort product handelen om winst te maken en hun basis uit te breiden. Evenzo zijn er mensen die voor anderen werken, of het nu voor geld of een andere vorm van compensatie is, en dus, met verschillende capaciteiten, in staat zijn om een ​​behoorlijk bestaan ​​voor zichzelf en hun gezin te onderhouden..

Maar er zijn ook enkele subtielere transacties, die niet zo goed bekend zijn, en toch sterk en efficiënt genoeg om behoorlijke winsten terug te verdienen als ze serieus worden genomen. Freelancers werken bijvoorbeeld met korte contracten van een week of een maand, waarin ze voor een bepaalde persoon werken, die hen in ruil voor hun diensten geld betaalt. Deze freelancers kunnen van alles doen, van schrijven tot programmeren en beheren.

Inhoudsopgave

 • Investeringen & Mijnbouw
 • Mijnbouwsoftware: verantwoordelijkheden
 • Netwerkregels
 • Wallet-software
 • Top 4 Beste Bitcoin-mijnbouwsoftware voor Windows, Linux en Mac OSX 2021
 • 1. MinePeon
 • 2. EasyMiner
 • 3. BFGMiner
 • 4. CGMiner
 • Aanvullende Bitcoin-mijntoepassingen
 • Bitcoin Cloud Mining-software
  • Hashflare
  • Genesis Mining
  • Hashing 24
  • Minex
  • Investeringen & Mijnbouw

   Een andere vorm van zelfstandig werken betreft investeringen. Investeringen werken volgens een vrij eenvoudig principe; u grijpt uw ​​kansen en stopt uw ​​geld in een waar, en als de prijs voor die waar stijgt, zal uw inkomen dat ook doen. Op dit moment kun je niet praten over investeringen zonder cryptocurrencies te noemen. De Bitcoin is er, samen met nog veel meer andere cryptocurrencies, zoals Litecoins en Dash, in geslaagd om het scenario van de financiële sector over de hele wereld effectief te veranderen. Mensen die ooit bang waren voor investeringen, geven nu zelf tips over de valuta waarin men moet investeren. En dit is allemaal mogelijk omdat de Bitcoin erin geslaagd is om bijna alle records te breken als het gaat om het beklimmen van de valutakaarten en het overnemen van de beurs. tarief.

   Maar het onderwerp investeringen in cryptocurrencies leidt ons ook naar een ander, iets minder besproken aspect, dat ook uitstekend functioneert als een middel om goede winsten te behalen. Cryptocurrency-mining, een handel die, hoewel niet zo populair als Bitcoin-investeringen, nog steeds capabel genoeg is om enorme opbrengsten te genereren als deze correct wordt uitgevoerd, wint nu ook snel aan populariteit onder liefhebbers van cryptocurrency. Het omvat het verifiëren van blokken op de cryptocurrency-blockchain, wat alleen mogelijk wordt gemaakt door complexe algoritmen en problemen op te lossen. Cryptocurrency-mijnbouw is ook verantwoordelijk voor het toevoegen van nieuwe munten aan het grootboek, wat betekent dat als alle mijnactiviteiten zouden stoppen, we binnenkort geen Bitcoins meer zouden hebben om mee te handelen. Net als bij Bitcoins, hebben we mining-platforms die ook voor andere cryptocurrencies kunnen minen. We hebben mijnwerkers die exclusief zijn gebouwd om te minen voor Litecoins of Dash onder anderen. Het doel van deze mijnbouwinstallaties is vrij eenvoudig. Ze bestaan ​​om het eigenlijke mijnbouwproces voor ons uit te voeren. Verschillende gereputeerde merken hebben een lange reeks cryptocurrency-mijnwerkers bedacht, elk met hun eigen unieke kenmerken en een verschillende mate van efficiëntie..

   Mijnbouwsoftware: verantwoordelijkheden

   Maar we zijn hier niet om cryptocurrency-mijnwerkers te bespreken, we zijn hier om daadwerkelijk te bespreken wat er in hen gaat. Het is een feit dat mijnwerkers, net als elk ander stuk hardware, software nodig hebben om mee te werken. Zonder een behoorlijk uitgerust stuk van de beste bitcoin-mijnsoftware, is je rig zo goed als een rotzooi. Beschouw het als een desktopcomputer. Stel dat je er een hebt gekocht en mee naar huis hebt genomen, maar er geen besturingssysteem op hebt kunnen laden. Net zoals zo’n computer behoorlijk nutteloos zou zijn, zou een mijnbouwinstallatie zonder back-up van mijnsoftware helemaal geen nut hebben.

   De verantwoordelijkheden op de mining-software zijn talrijk. Het is verantwoordelijk voor het verbinden van uw rig met de blockchain. Aangezien alle mining-activiteiten plaatsvinden op de blockchain, is dit natuurlijk een behoorlijk kritische functie die de software uitvoert. Ook als u deel uitmaakt van een mijnbouwpool, wat niets anders is dan een groep mijnwerkers die lijken te zijn samengekomen om hun middelen en inspanningen te bundelen om gezamenlijk te mijnen en betere resultaten te behalen, is de mijnwerkersoftware verantwoordelijk om jou daar ook mee te verbinden. Wanneer je op zoek bent naar werk en mijnbouwopdrachten nodig hebt om aan te werken, zal de mijnbouwsoftware je van werk voorzien en verder ook het werk dat je hebt voltooid terugnemen naar de blockchain. Het informeert uw mijnbouwpool zelfs over het werk dat u hebt gedaan en synchroniseert te allen tijde met hen. Op deze manier kunt u bijhouden wat al het werk dat u zou kunnen hebben verricht, en wordt u op gepaste wijze beloond door de blockchain voor uw inspanningen.

   Het beste van mijnbouwsoftware is dat ze niet expliciet vragen om een ​​specifiek platform om op te draaien. Ze zijn behoorlijk flexibel in de zin dat je ze op Windows, OSX of zelfs Linux zou kunnen draaien. Bovendien is opgemerkt dat de software ook kan worden uitgevoerd op een geschikt gemodificeerd Raspberry Pi-systeem. De enige wijzigingen die u hoeft aan te brengen, zijn met de stuurprogramma’s van het systeem en zullen in overeenstemming zijn met uw vooraf ingestelde mijnopstelling.

   Bovendien presteert de mijnbouwsoftware ook goed op een paar andere parameters. Het geeft u bijvoorbeeld een goed inzicht in hoe goed uw miner-hardware presteert en wat de specificaties zijn waarmee deze mogelijk wordt uitgevoerd. Je kunt algemene statistieken bijhouden en volgen, zoals de temperatuur van de mijnwerker, de hash-snelheid waarop hij werkt en de snelheid waarmee je fans draaien en ook de gemiddelde snelheid van de mijnwerker zelf.

   Maar voordat u onder de indruk raakt van het enorme aanbod van de diensten die door dergelijke software worden aangeboden en er een gaat kopen, moet u er rekening mee houden dat er in feite meerdere soorten op de markt beschikbaar zijn. Er zijn duidelijk unieke sets van voor- en nadelen verbonden aan elk van hen, en daarom is het misschien het beste om zelf wat onderzoek uit te voeren voordat u de aankoop daadwerkelijk doet..

   Netwerkregels

   Voordat u met mijnbouw begint, zijn er enkele dingen waar u voor moet zorgen. Het hangt er allemaal vanaf of u ervoor heeft gekozen om lid te worden van een mijnbouwpool. Als dat het geval is, moet u eerst alle mogelijke antecedentenonderzoeken uitvoeren en ervoor zorgen dat het mijnbouwbeleid waaronder de pool werkt, in overeenstemming is met uw eigen persoonlijke kijk op de baan..

   Als je een solo-mijnwerker bent, dan is het enige waar je zeker van moet zijn dat je verbonden bent met het Bitcoin-netwerk. Nu zijn er meerdere manieren om dat te doen, maar we raden aan om de officiële Bitcore-client te gebruiken die behoorlijk snel, gemakkelijk en veilig is.

   Afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die uw mijnbouwactiviteiten gaan verbruiken, of de hoeveelheid bandbreedte die eraan wordt besteed, varieert deze naargelang uw keuze om lid te worden van een pool of solo te vliegen. Zit je in een groep, dan zijn de datakosten te verwaarlozen en ongeveer 10 megabyte per dag. Bovendien moet u zorgen voor een behoorlijk snelle en betrouwbare verbinding, omdat u te allen tijde verbonden moet zijn met uw miningpoolnetwerk. U mag geen enkele vorm van updates missen, aangezien het mogelijk gaat om mogelijk kritieke informatie zoals wijzigingen in het werkplekbeleid of updates in de hoeveelheid of aard van het werk. Om er zeker van te zijn dat uw mijnbouwpoolnetwerk geen ongewenste of ongunstige regels afdwingt waar u mogelijk een probleem mee heeft, moet u de mijnkracht die naar de mijnbouwpool is gericht, onder controle houden.

   Wallet-software

   De enige reden waarom mensen mijnen voor Bitcoins of een andere cryptocurrency, is dat ze er meer van willen verdienen en geleidelijk genoeg willen verzamelen om te verkopen en winst te maken. Maar om dat te laten gebeuren, moet u eerst een plek bedenken waar u al uw munten kunt opslaan. Het is duidelijk dat hier geen enkele bankrekening zal werken, aangezien cryptocurrencies veel verschillen van echte valuta’s. Om te beginnen hebben ze geen fysieke vorm. Daarom is het alleen maar logisch dat met de gecombineerde inspanningen van veel experts in het veld, new age e-wallets zijn ontwikkeld die gemakkelijk kunnen dienen als een opslag-engine voor al uw cryptocurrencies. Een aantal van dergelijke portemonnees is op de markt verkrijgbaar en elk heeft een paar unieke kenmerken op zich, afgezien van de basiskernfunctionaliteiten waarop het is gebouwd.

   U kunt vandaag twee soorten van deze portemonnees tegenkomen. Ten eerste zijn er degenen die functioneren als een gehoste portemonnee en ten tweede zijn er degenen die de gebruiker hun eigen privésleutels laten houden. We raden aan om de laatste optie te gebruiken, omdat ze over het algemeen veiliger zijn en gemakkelijk kunnen worden geopend en gekocht bij toonaangevende winkels. Een paar goede voorbeelden van dergelijke portemonnees zijn Breadwallet en Copay, die bekend staan ​​om hun soepele en vloeiende gebruikersinterface, gebruiksgemak en een algemene neiging tot gebruikerstevredenheid. Aan de andere kant hebben we Armory, dat, zoals de naam al doet vermoeden, meer een op beveiliging gerichte portemonnee is met een groot aantal firewalls en beveiligingsverbeteringen die stevig zijn aangebracht om de meest veilige hostingomgeving voor uw cryptomunten te garanderen..

   Zodra u uw Bitcoins heeft gekocht en deze heeft opgeslagen in een beveiligde portemonnee, moet u verder zoeken naar diensten variërend van kopen en verkopen of het uitvoeren van transacties. Cryptocurrencies die eenmaal zijn gekocht en opgeslagen, kunnen daadwerkelijk worden gebruikt om bepaalde dingen online te kopen, of kunnen als alternatief worden geruild voor andere Altcoins. Maar om te beginnen met het verhandelen of verwerken van transacties met uw cryptomunten, moet u eerst op zoek gaan naar een fatsoenlijk Bitcoin-handelsplatform, dat effectief kan dienen als de one-stop-oplossing voor al uw Bitcoin-transacties..

   De belangrijkste voorbeelden van handelsplatforms voor Bitcoins zijn Kraken en LocalBitcoins. Hoewel Kraken zichzelf promoot als de grootste Bitcoin-handelsbeurs in heel Europa, functioneert LocalBitcoins op dezelfde manier als een sociaal netwerk waarmee je in contact kunt komen met mensen om je heen, via je geografische locatie, die mogelijk ook geïnteresseerd zijn in Bitcoin-handel. Zodra een basiscommunicatie is opgezet, stelt de service u in staat om met de persoon te praten en een verkoop- of aankoopprijs af te spreken. U kunt rechtstreeks zoekopdrachten uitvoeren naar gelijkgestemde mensen die binnen uw gemeenschap met Bitcoins handelen. Er is echter ook de disclaimer die u moet lezen om altijd een gevoel van veiligheid voor uzelf te behouden bij het handelen in dergelijke transacties, want als er echt geïnteresseerde partijen zijn, kunnen er ook frauduleuze regelingen bestaan ​​met als enig doel u te bedriegen van uw cryptomunten. of geld. U moet op uw hoede zijn voor dergelijke fraude en moet vermijden dat u kritieke informatie weggeeft aan de gebruikers met wie u te maken heeft, aangezien dit mogelijk kan leiden tot een inbreuk op uw persoonlijke gegevens of zelfs tot diefstal. Terugkomend op Kraken, de enige unieke functie die ze aanbieden, is die van SEPA op dezelfde dag. Voor niet-ingewijden verwijst SEPA naar Single Euro Payments Area, een initiatief voor betalingsintegratie door de Europese Unie met het oog op vereenvoudigde bankoverschrijvingen in euro.

   Top 4 beste Bitcoin-mijnbouwsoftware voor Windows, Linux en Mac OSX 2020

   1. MinePeon

   MinePeon is geweldig in de zin dat het open-source is, wat betekent dat het gratis te downloaden is en dat alle broncode direct beschikbaar is op internet. Het kan echter nodig zijn dat WinDisk32Imager probleemloos werkt.

   2. EasyMiner

   EasyMiner is geweldige mijnsoftware die compatibel is met Windows-, Linux- en Mac-machines. Het is een mijnwerker op basis van een grafische gebruikersinterface, wat betekent dat de navigatie tussen verschillende menu’s en het wisselen van pagina’s zo ongeveer zo soepel mogelijk verloopt. Als u de CG- of BFGMiner-software op uw systemen hebt geïnstalleerd, kan EasyMiner voor beide als een behoorlijk efficiënt wrapper-programma fungeren. Voer de eenvoudige configuratie van uw Bitcoin-mijnbouwinstallaties uit en bekijk zelfs statistische grafieken, zoals prestatiegrafieken en meer, waarmee u uw voortgang kunt volgen en zwakke punten van uw cryptocurrency- of Bitcoin-mijnactiviteiten kunt uittekenen.

   3. BFGMiner

   BFGMiner is een andere fantastische mijnsoftware voor uw Bitcoin-mijnbouwinstallatie. Het is geschreven in de C-taal en verkoopt zichzelf als een modulaire FPGA-, CPU-, GPU- en ASIC-mijnwerker. Het is een platformonafhankelijke mijnwerker die goed werkt op Windows-, Mac- en Linux-apparaten en zelfs ondersteuning uitbreidt voor OpenWrt-compatibele routers.

   4. CGMiner

   CGMiner kan bogen op een multi-threaded en multi-pool GPU, ASIC en FPGA-mijnwerker. Het zit boordevol ATI GPU-monitoring en overklokken, evenals ondersteuning voor ventilatorsnelheden voor Bitcoin en afgeleide munten.

   Aanvullende Bitcoin-mijntoepassingen

   Ten eerste is er 50Miner, een mijnwerker die goed werkt op Windows (DiabloMiner, Poclbm, Phoenix). De frontend is opgebouwd uit een grafische gebruikersinterface waardoor deze uiterst gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken is.

   BTCMiner, aan de andere kant, is een Bitcoin-mijnwerker die voornamelijk werkt voor ZTEX FPGA-boards.

   Vervolgens is er BitMoose dat uniek is in de zin dat het miners op uw computer uitvoert in de vorm van Windows Services.

   Poclbm wordt toevallig geprogrammeerd in de programmeertaal Python en wordt aangeprezen als een OpenCL GPU-mijnwerker. Poclbm-mod is gewoon een andere uitbreiding of wijziging van de originele versie die net zo functioneert als een efficiëntere versie van de Poclbm.

   Diablo is toevallig geprogrammeerd in de programmeertaal Java en wordt aangeprezen als een OpenCL GPU-mijnwerker.

   RPCMiner, zoals de naam al doet vermoeden, is een externe RPC-mijnwerker.

   Phoenix Miner werd lang geleden uitgebracht in 2011 en heeft sindsdien effectief de publieke aandacht weten te trekken die het verdient. Het is volledig gratis en is ook open source, wat betekent dat alle broncode gemakkelijk beschikbaar is op internet.

   CPU Miner is een andere mijnsoftware die kan worden gebruikt in combinatie met een fatsoenlijke mijnbouwhardware of mijnbouwinstallatie. De enige unieke eigenschap van CPU Miner is dat het goed werkt voor beide soorten mijnwerkers, dat wil zeggen, degenen die de voorkeur geven aan mijnbouw in een mijnbouwpool en degenen die er de voorkeur aan geven om solo te minen..

   Ufasoft Miner is bedoeld voor mijnbouw in een mijnbouwpool en is vrijwel onbruikbaar voor solo-mijnwerkers. Het werkt op het Windows-platform en wordt over het algemeen op de markt gebracht als een CPU- of GPU-mijnwerker.

   Pyminer werd ook uitgebracht rond dezelfde tijd als Phoenix Miner in 2011. Deze CPU-mijnbouwclient werkt uitstekend voor eenvoudige mijnbouwtoepassingen en werkt goed met alle mijnbouwinstallaties.

   Remote Miner is een andere open source-mijnwerker, wat betekent dat iedereen die geïnteresseerd is om een ​​kijkje te nemen in de daadwerkelijke broncode van het programma, dit vrij is om dit te doen. Het is een Bitcoin-mijnwerker en wordt aangeprezen als een pool-mijnwerker, wat betekent dat het alleen nuttig blijft voor die mijnwerkers die geïnteresseerd zijn in het werken in een mijnbouwpool. Bovendien werkt het goed met RPC Miner.

   Open Source FPGA Bitcoin Miner werd ook gelanceerd rond dezelfde tijd als Pyminer of Phoenix Miner in 2011 en is toevallig een vrij unieke mijnsoftware in de zin dat het een compatibel FPGA-bord gebruikt en flexibel genoeg is om te worden gebruikt voor zowel pool als solo mijnbouw.

   Bitcoin Cloud Mining-software

   Nu we je een goede introductie hebben gegeven over veelgebruikte en veelgebruikte Bitcoin-mijnsoftware voor Windows-, Linux- of Mac-platforms, is het ook noodzakelijk om te vermelden dat sommige mijnbouwsoftware volledig in de cloud bestaat en gemakkelijk vanaf elke locatie toegankelijk is. Het feit dat ze zich in de cloud bevinden, geeft hen de mogelijkheid om op verschillende platforms te werken, en maakt ze daarom veel diverser. Cloudgebaseerde mijnsoftware is echter ook gevaarlijk in die zin dat ze over het algemeen iets minder veilig zijn dan traditionele software, vanwege het feit dat ze op cloudservers staan ​​en dus gevoeliger zijn voor inbreuken op de beveiliging..

   Hashflare

   De eerste software waar we het over zullen hebben, is Hashflare, dat zijn gebruikers SHA-256-mijncontracten biedt en over het algemeen veel winstgevender blijkt te zijn, aangezien SHA-256-munten gemakkelijk kunnen worden gedolven, zelfs wanneer de automatische uitbetalingen in Bitcoins worden gedaan. Het enige nadeel van het systeem is dat klanten minimaal 10 GH / s moeten kopen.

   Genesis Mining

   Wat cloud mining-providers betreft, is Genesis Mining toevallig de grootste speler voor Bitcoins. De diensten die het aanbiedt, zijn behoorlijk divers in die zin dat het drie betalingsplannen biedt die allemaal redelijk redelijk en echt geprijsd zijn. Bovendien zijn Zcash-mijncontracten ook direct beschikbaar voor de gebruikers.

   Hashing 24

   Hashing 24 begon met cryptocurrencies en Bitcoins in 2012. Sindsdien hebben ze een aantal services gelanceerd die draaien om cryptocurrencies en cloud mining-software is daar toevallig een van. Hun uitvalsbasis bevindt zich op twee plaatsen, namelijk IJsland en Georgië. Volgens bewerkingen hebben ze de neiging om moderne ASIC-chips te gebruiken die zijn vervaardigd door BitFury, waardoor ze de maximale efficiëntie en prestaties kunnen bieden die beschikbaar zijn.

   Minex

   Minex is vrij uniek en de service is toevallig helemaal uniek en heeft een groot aantal gebruikers weten aan te trekken vanwege de brede aantrekkingskracht en vloeiende servers. Het functioneert als een aggregator van projecten rond de blockchain en presenteert ze later in een game-indeling die is vormgegeven als een economische simulatie. Gebruikers die inloggen, moeten Cloudpacks kopen, die vervolgens kunnen worden gebruikt om een ​​index te maken van vooraf gekozen boerderijen, casino’s, loterijen, echte markten en nog veel meer.

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me