Beste Bitcoin Mining Pools 2021 – The Ultimate List of Mining Pools

BINANCE POOL – vårt toppvalg

Binance skiller seg ut som det mest troverdige alternativet blant sine jevnaldrende. Med solid troverdighet og støtte i kryptosfæren er Binance-bassenget absolutt verdt et skudd.

KLIKK FOR Å BLI MEDLEM PÅ BINANSJEK

Er du ny i gruvedrift og har interesse for å bli en Bitcoin-gruver? Eller er du gruvearbeider og ser for øyeblikket etter et nytt gruvebasseng? I denne artikkelen har vi gjennomgått noen av de beste Bitcoin-gruvedriftene som er nyttige for deg å komme i gang. La oss hoppe rett inn i det!

Hva er et Bitcoin-gruvedrift?

Bitcoin gruvearbeidere er en gruppe “gruvearbeidere” som hengir seg til å løse en blokk for å tjene belønning / belønning. Belønningen er like delt mellom seg i henhold til deres bidratt med hashkraft for gruvedrift. Bitcoin-basseng er en måte å bryte ressursene sine på og dele deres hashkraft.

Et gyldig bevis på arbeid skal presenteres for å få belønning. I utgangspunktet tok det å generere en enkelt blokk år for tregere gruvearbeidere, og da Bitcoin gruvedrift kom til, der gruvearbeiderne ville motta en del av blokkbelønningen og blokkene ville bli generert raskt. Det er forskjellige Bitcoin-gruvebassenger, og det er ganske fristende å velge den mest populære. Det foretrekkes å velge et lite Bitcoin-basseng for å unngå potensielt skadelig konsentrasjon av hashkraft.

Bitcoin samler seg over hele verden

Kina styrer verden når det gjelder å ha det største antallet Bitcoin-bassenger. Bitcoin-bassenger er rangert basert på hasjkraften som styres av et basseng. Her er en liste over de største gruvebassengene med deres hashkraft basert på informasjon fra Blockchains pool-aksjediagram.

Starter fra det største bassenget og slutter med det minste.

AntPool (25,2%), BTC.TOP (11,2%), BTC.com (10,2%), Bixin (8,1%), BTCC Pool (7,3%), F2Pool (5,4%), ViaBTC (5%), BW.COM (5%), BitClub Network (4,8%), Bitcoin.com (3%), SlushPool (2,6%), Ukjent (2,3%), GBMiners (2%), BitFury (1,9%), CANOE (1,2%), 1Hash (1,1%), Telco 214 (1,1%), Eligius (1%) BATPOOL (0,9%), Waterhole (0,6%), ConnectBTC (0,6%), Bitcoin India (0,2%), Solo CKPool (0,2%), BitcoinRussia (0,2%).

Før du kommer i gang med gruvedrift

Det finnes en rekke gruvebassenger for forskjellige kryptovalutaer. Når størrelsen på bassenget øker, reduseres utbetalingen, ettersom den skal deles mellom mange gruvearbeidere. Det er forskjellige belønningstyper du bør være oppmerksom på før gruvedrift.

Betal per aksje (PPS) – Beløpet er fast for hver bruker som blir betalt når en andel sendes inn.

Proporsjonalt – Brukerne tildeles proporsjonalt med hvor mye andel de har bidratt med.

Resultatbasert – Denne metoden fremhever de nyere aksjene enn eldre aksjer, og brukeren tildeles proporsjonalt basert på tidspunktet for innsending av andelen.

Betal per siste N-andel (PPLNS) – Dette ligner på proporsjonal type, men varierer med å belønne hver aksje i flere runder.

Full betaling per aksje (FPPS) – Det ligner på PPS, men inkluderer å dele transaksjonsgebyret mellom gruvearbeidere sammen med belønninger. Transaksjonsgebyret fordeles i henhold til gruvearbeiderens hashkraft.

Delt maksimal betaling per aksje (SMPPS) – Det ligner på betaling per aksje, men betaler deg mindre det bassenget tjener.

Det er en forskjell mellom gruvedrift og sky mining. Gruvedrift involverer en gruppe gruvearbeidere som deler belønningene per andel, men sky mining involverer en tjenesteleverandør som du må betale for gruvedrift, og i sin tur får du belønningene.

Topp 12 beste Bitcoin Mining Pools 2021

1. Binance basseng

Binance IoS lommebok

Med et dedikert fokus på PoW (Proof-of-Work) og PoS (Proof-of-Stake), har Binance skapt et helt økosystem for handler, investeringer, børser og gruvearbeidere. Dette gjør det mulig for brukere å sømløst bytte mellom funksjoner uten å måtte integrere Binance-tjenester med tredjeparter.

Med en dedikert visjon om å forbedre gruveinntektene, tilbyr de til og med gratis VIP-medlemskap til de med høy hashrate. For å rettferdiggjøre dette har Binance et Binance Smart Pool, som bruker SHA256-algoritmen for automatisk å bytte hash-priser slik at den samme algoritmen kan brukes til å utvinne forskjellige valutaer..

Algoritmen bytter automatisk til høyere hashrate mellom BTC, BCH og BSV for å garantere en minimumsinntekt til alle sine gruvearbeidere.

Gebyrer og betaling

For tiden er betalingen basert på FPPS-oppgjørsmodellen, og Luck Value antas automatisk å gjøre beregningene enklere for arbeiderne. Gruvebelønninger og transaksjonsgebyrer til arbeidere fordeles på grunnlag av hash-hastigheten. Formelen som brukes er “FPPS = teoretisk gjennomsnittlig daglig avregningsinntekt * (1 + transaksjonsgebyr) * (1 – Mining Pool Fee Rate)”.

BTC, samt sammenslåtte gruveinntekter, tildeles samtidig, dvs. 15:00 timer Beijing-tid.

Standard gruvedrift er 2,5% – et lavere beløp enn gjennomsnittet sammenlignet med markedsgjennomsnittet.

Sikkerhet

Gruvedriftplattformen er beskyttet mot DDoS-angrep ved hjelp av Cloudflare. Dette sikrer at hasjkraften ikke går tapt. Valgfri 2FA (2-faktor autentisering) er tilgjengelig på nettstedet. Bortsett fra dette, implementerer Binances hele økosystem, helt fra lommeboken til handelsplattformen, avanserte sikkerhetstiltak. Dette økosystemet fungerer som en økonomisk kokong og handelskokong, noe som betyr at brukerne er beskyttet rett fra gruvedrift til handel og investering.  

Fordeler

  • Inntjeningen er basert på FPPS-inntjeningsmodellen, noe som betyr rundt 5% økning i inntjeningsprosent per blokk.
  • Komplett støtte for flere algoritmer og valutaer, med en avansert teknologisk implementering som distribusjon av flere noder og separasjon av lese og skrive.
  • 24/7 supporttjenester, spesielle fordeler og tilpassede tjenester for VIP-kunder.
  • Med sin egen sentral, laboratorier, launchpad og andre plattformer har Binance skapt et komplett økosystem, og dermed sikret at kundene får en rekke tjenester uten å måtte bytte plattform..
  • Støtte for sammenslått gruvedrift gjennom ELA, VCash.

Ulemper

  • Du blir ikke betalt før du når oppgjørsterskelen innen oppgjørssyklusene. 

KOM I GANG MED BINANSBASSENG!

2. AntPool

AntPool er det største Bitcoin-bassenget når det gjelder hash-kraft basert i Kina. Den drives av verdens største Bitcoin-maskinvareprodusent kalt Bitmain Technologies. Du kan opprette en konto i AntPool uten å betale noe gebyr, men en Bitcoin-gruvedrift er nødvendig sammen med gruveprogramvare som kan lastes ned senere. Grensesnittet er ganske ergonomisk. Inntektene dine kan vises på dashbordet ditt, og du kan overvåke hashfrekvensen på et minutt, en time eller på daglig basis.

Gebyrer og betaling

Det er gratis å opprette en konto i AntPool. Vel, du har lov til å velge peer to peer solo mine med maskinvaren din (1% avgift) eller kan velge mellom PPLNS (0% avgift) og PPS (2,5% avgift). Gebyret som belastes transaksjonen er skjult, og det avsløres ikke av AntPool. Bitcoin-transaksjonsgebyr har blitt økt nylig, og AntPool beholder 1-2 bitcoins for seg selv samlet fra hver blokk, som ikke deles med gruvearbeidere med høyt volum..

AntPool har ikke utbetalingsgrense og betaler hver dag for saldoer over 0.001BTC rundt klokka 10.00 UTC. Hver Bitcoin-blokk belønnes av 12.5BTC av AntPool.

Sikkerhet

AntPool består av tofaktorautentisering, lommeboklås, e-postvarsler som sikkerhetstiltak. Vel, bassengoperatørene opprettholder sine egne fora og består av enkel og enkel dokumentasjon for hovedoppgavene gruvearbeidere gjør i bassenget.

Fordeler

Antpool er det største og mest populære Bitcoin-bassenget med et elegant grensesnitt for nye gruvearbeidere til å begynne med. Du kan velge mellom PPLNS og PPS, som er en ekstra bonus. Mange kule alternativer er tilgjengelige når de er begravet dypere i bassenget. Utbetalingene er ganske gode. AntPool kommer med gode sikkerhetstiltak.

Ulemper

Utbetalingene bør reduseres ettersom det er et stort basseng. Transaksjonsgebyret blir ikke oppgitt av AntPool.

3. Slush Pool

Slush Pool er den første Bitcoin Pool som ble lansert i år 2010 med navnet Bitcoin Pooled Mining Server. Nettstedet fikk sin første blockchain i år 2012, og siden den gang ble mer enn 15000 blokker utvunnet av dette nettstedet. Slush Pool drives av Satoshi Labs, det tsjekkiske baserte teknologiselskapet. Den første frakoblede Bitcoin-lommeboken og det første Bitcoin-sentriske verdenskartet ble opprettet av Satoshi Labs i tillegg til gruvesjiktprotokollen som brukes av de andre gruvebassengene. Slush Pool er unik for å bruke Score-basert metode, der de gamle aksjene får mindre fremtredende stilling enn nyhetsaksjer i starten av runden. Denne metoden unngår risikoen for å bli lurt av andre gruvearbeidere hvis de skifter bassenger i løpet av en runde. Det gis en demo-konto som alle de nye gruvearbeiderne kan teste før de faktisk logger på. Dette er nyttig for nye gruvearbeidere. Brukere vil bli oppdatert regelmessig med grafer, informasjon og nyheter gjennom utgivelsesmerknader eller deres sosiale mediekontoer.

Gebyrer og betaling

Et standard transaksjonsgebyr på 2% er fast og deles med gruvearbeiderne. Det settes en terskel for balansen over 0,0002BTC, og betalingene utføres regelmessig når terskelen er truffet av brukeren. Resultatbasert metode tillater en rettferdig fordeling av belønninger blant gruvearbeidere.

Sikkerhet

Slush pool som tofaktorautentisering, låsing av lommebokadresse sammen med et skrivebeskyttet påloggingstoken, som leveres av brukerne hvis noen andre overvåker Bitcoin-gruvedriften din. Slush Pool kjører på høyt sikrede servere, som beskytter Bitcoin-lommebøkene til brukeren.

Fordeler

Slush Pool er et veletablert eldste gruvebasseng. Grensesnittet er glatt med et unikt trekk ved den poengsumbaserte metoden, som unngår risikoen for å bli lurt.

Ulemper

Transaksjonsgebyret er litt høyt sammenlignet med andre nettsteder. Selv om bruk av poengbasert metode er en fordel, reduseres brukerens poengsum raskt når gruvedrift er stoppet.

4. F2Pool

F2Pool er et av de største kinesiske Bitcoin-bassengene, lansert i år 2013. Det er bedre kjent som Discus Fish mining pool i verden av Bitcoin mining. Bortsett fra Bitcoin, utvinnes Litecoin, Ethereum og Zcash her. Vanskelighetsgraden i gruvedrift er basert på hashkraften, siden nettstedet bruker stratum mining protocol og vardiff. Nettstedet har et engelsk grensesnitt og er enkelt og forståelig.

Gebyrer og betaling

F2Pool opererer på PPS-belønningssystemet og tar et gebyr på 4% som er ganske høyt. Utbetalingene gjøres hver dag ved å sette en grense for uttak, dvs. 0,001BTC.

Sikkerhet

Nettstedet fungerer på HTTPS-protokoll og består av Bitcoin låsefunksjon. Du har ikke lov til å endre e-postadressen din når du er registrert, men nettstedet bruker ikke tofaktorautentisering.

Fordeler

F2Pool tillater gruvedrift av Bitcoin, Litecoin og Zcash. Utbetalingsgrensen er veldig lav og tilbyr regelmessige utbetalinger.

Ulemper

Avgiften (4%) som påføres er ganske overdrivende sammenlignet med andre bassenger.

5. BTCC-basseng

BTCC Pool er et kinesisk basseng som ble lansert i 2014. Det er et Bitcoin-basert selskap som også driver Bitcoin-utveksling, lommebøker og skriver ut fysiske bitcoins og mer. Nettstedet består av en offisiell konto kalt WeChat, hvor gruvearbeidere kan spore deres hashkraft, pool hashkraft og nettverket, utstyrt med detaljert statistikk.

Gebyrer og betaling

BTCC Pool er veldig gjennomsiktig, da det deler det med gruvearbeiderne. Nettstedet belønner også 1-2 BTC verdt transaksjonsgebyr for hver Bitcoin-blokk til bassenget. Utbetalingene er regelmessige og gjøres til brukerens ønskede lommebøker. Betalingene skjer umiddelbart til BTCC-lommebøker og krever 30 minutter for å betale for andre lommebøker. Nettstedet fungerer etter PPS-modell (med 2% avgift) og følger stratum mining-protokollen. I det siste annonserte BTCC om å bytte til en ny gjennomsiktig modell for kryptovaluta-gruvedrift, kalt FPPS, og har også kunngjort at de vil begynne å tilby 1% avgiftsavgift for bitcoin-gruvedrift. BTCC belønner gruvearbeiderne sine med 12,5 BTC, som er like delt mellom seg.

Fordeler

BTCC er en av de største Bitcoin-gruvedriftene sammen med sine egne utvekslings- og lommeboktjenester. Nettstedet består av den gjennomsiktige gebyrstrukturen og har også introdusert FPPS-modellen til nettstedet. Belønningen som tilbys av dette nettstedet er veldig bra.

Ulemper

Inaktive kontoer til brukere som har noen inntekter i det, blir suspendert av nettstedet etter 90 dagers inaktivitet. Inntektene vil bli anskaffet av nettstedet.

6. Eligius

Eligius er en av de minste Bitcoin-basene i USA, som ble lansert i 2011. Etter å ha registrert seg, får brukerne ganske god statistikk og graf, som vil gi brukerne en ide om å tjene. Brukere får også lov til å se statistikken til andre brukere på poengoversikten som inneholder hash-kraften til brukerne. Dette er en kul funksjon for alle gruvearbeidere. Nettstedet tilbyr også å slå sammen min Namecoin.

Gebyrer og betaling

Nettstedet fungerer på PPS-modell (0% avgift). En terskel er satt for å tjene Bitcoins. En bruker må ha minimum 0,04194304 BTC for å kvalifisere for å få utbetalinger. Når terskelen er truffet og når blokken er funnet, vil en bruker motta utbetalingen. Selv om du slutter å gruve i noen dager, vil inntektene dine legges til utbetalingskøen. Dette gjør at selv brukere med en liten mengde hashkraft kan få noe i lommeboken.

Sikkerhet

Eventuelle endringer som skal gjøres krever at du blir signert av bitcoin-lommebokadressen din, som også er brukernavnet ditt. Statistikken til bassenget deres har sin egen GitHub.

Fordeler

Du kan enkelt bli med på dette nettstedet, ettersom registrering ikke er nødvendig. Nettstedet fungerer mot null prosent avgift og gir også et telefonnummer som et kundesupportsystem.

Ulemper

Du må oppnå en terskelverdi for å kvalifisere for utbetalinger. Grensesnittet er ganske usammenhengende.

7. BTC.com

BTC.com er en av de største Bitcoin-gruvedriftene som eies av Bitmain, skaperen av AntPool. Nettstedet fungerer på stratum mining mining og VarDiff. Nettstedet ble lansert i 2015 og har egne lommebøker sammen med gruvedrift.

Gebyrer og betaling

BTC.com skiller seg ut for å være gjennomsiktig ved å dele transaksjonsgebyret med gruvearbeiderne. Nettstedet opererer etter PPS-modell med en gjennomsnittlig avgift på 1,5%. Det tar 2 timer før nettstedet sender utbetalinger til brukerne. Det avhenger helt av Bitcoin-nettverket. Imidlertid prøver BTC.com å sende inntektene innen kort tid.

Sikkerhet

Cloudflare er implementert av dette nettstedet for å beskytte mot DDoS-angrep og sikrer at fordelene og hashkraften ikke går tapt.

Fordeler

BTC.com opererer over hele verden og opprettholder gjennomsiktighet med gruvearbeidere. Nettstedet tilbyr et godt supportsystem og sikkerhet.

Ulemper

Noen ganger kan det ta litt tid å sende utbetalinger, siden det avhenger av Bitcoin-nettverket.

8. BW basseng

BW Pool er et kinesisk Bitcoin-gruvebasseng med et brukervennlig grensesnitt. Bortsett fra Bitcoin, tilbyr nettstedet å utvinne Litecoin og Ethereum. Nettstedet fungerer på stratum mining protocol og vardiff.

Gebyrer og betaling

Nettstedet tilbyr også gjennomsiktighet ved å dele transaksjonsgebyr med gruvearbeidere. Den følger betalingsmåtene PPLNS, PPS og SOLO med en gjennomsnittlig avgift på 1%. Minste utbetaling er 0,001 BTC.

Fordeler

Nettstedet tilbyr å utvinne forskjellige kryptovalutaer lenge med et enkelt goof-proof grensesnitt. Bortsett fra gruvedrift, tilbyr den mange andre digitale tjenester og jobber med cloud computing.

Ulemper

Nettstedet tilbyr ikke fusjonsgruvedrift.

9. Bixin

Bixin er igjen et av de største Bitcoin-gruvedriftene som er basert i Kina. Bixin betjener også folk med lommeboken. Bixin kommer med regelmessige oppdateringer med sitt enkle grensesnitt som gjør det enkelt for brukerne å se det.

Gebyrer og betaling

Bixin bruker PPS (4%) modell for fordeling av belønninger. Utbetalinger er raske og utføres hver dag.

Sikkerhet

Nettstedet er sikret mot DDoS-angrep.

Fordeler

Bixin kommer med denne kule funksjonen, der brukeren kan forutsi belønninger på forhånd

Ulemper

Brukere fra Kina foretrekkes å bruke dette nettstedet. Gebyret som belastes av nettstedet er ganske høyt.

10. Bitfury

Bitfury er et privat basseng i Georgia. Bitfury er produsent av gruvedrift og sjetonger. Bitfury jobber for å gjøre Bitcoin desentralisert. Det utvinner omtrent 11% av alle blokker. Bitfury opererer med null% avgift.

11. ViaBTC-basseng

ViaBTC er et nylig lansert Bitcoin mining pool som består av Bitcoin, Litecoin og BitcoinCash mining pool. ViaBTC følger betalingsmåtene PPS (4% gebyr) og PPLNS (2% gebyr). Minimumsutbetalingen som tilbys av dette nettstedet er 0.0001 BTC. Nettstedet fungerer på stratum mining-protokollen og vardiff ved å tilby et elegant overvåkingssystem og gir også fusjonsgruvedrift.

12. CkPool

Også kjent som KanoPool er et av de minste Bitcoin-gruvedriftene som ble lansert i 2014. Nettstedet følger PPLNS-betalingsmodus (0,9% avgift) med delte belønninger for transaksjonsgebyr. Det er ingen terskel og tilbyr en hyppig liten mengde utbetalinger. Oppsett av tofaktorautentiseringssikkerhet legger til et beskyttende lag på nettstedet. Nettstedet må oppgraderes ofte, og brukergrensesnittet er ganske irriterende.

Bunnlinjen

Som du kan se, er det forskjellige Bitcoin-gruvebassenger som tilbyr forskjellige tjenester sammen med forskjellige belønninger. Et alternativ for solo gruvedrift kan treffe tankene dine, da du kan slå full belønning uten å dele den, men det anbefales å bli med i et basseng hvis du er ny i denne verden av gruvedrift. Gruvedrift har også mange fordeler. Det er på tide for deg å komme i gang med gruvedrift. Det er veldig enkelt å opprette en konto, som å registrere deg for en hvilken som helst Bitcoin-utvekslingsplattform. Hovedkriteriene for å komme i gang med gruvedrift er at du skal ha en gruvedrift. Bortsett fra dette kravet, er gruvedrift gjort enkelt med forskjellige gruvebassenger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me