Beste Bitcoin Mining Software 2021 – Sett maskinvaren din på steroider!

programvareHvis det er ett faktum som gjelder universelt over hele verden, er det at hver eneste person i denne verden ønsker å tjene penger for seg selv, i et eller annet mål. Profittets art kan variere, og det kan mengden av det også, men uansett forblir ønsket om å tjene profitt konstant. Og for nettopp dette formålet har vi konseptualisert og bygget et stort antall virksomheter, bransjer og jobber, hver av dem, i bytte for å få gjort noe nyttig arbeid, gir incitamenter til arbeideren.

Vi har forretningsmenn som ansetter et stort antall arbeidere, oppretter store fabrikker, industrier eller produksjonsanlegg, og generelt handler i en enkelt type produkt, for å tjene fortjeneste og utvide driften. På samme måte er det mennesker som jobber for andre, det være seg for penger eller en annen form for kompensasjon, og er dermed i ulik kapasitet i stand til å opprettholde et anstendig levebrød for seg selv og deres familier.

Men det er også noen mer subtile handler, de som ikke er så kjente, og likevel sterke og effektive nok til å gi anstendig fortjeneste hvis de blir tatt på alvor. Frilansere jobber for eksempel under korte kontrakter på en uke eller en måned, der de jobber for en bestemt person, som i bytte for sine tjenester betaler dem penger. Disse frilanserne kan gjøre alt fra å skrive til programmering til å administrere.

Innholdsfortegnelse

 • Investeringer & Gruvedrift
 • Gruvedriftprogramvare: Ansvar
 • Nettverksregler
 • Lommebokprogramvare
 • Topp 4 beste Bitcoin Mining-programvare for Windows, Linux og Mac OSX 2021
 • 1. MinePeon
 • 2. EasyMiner
 • 3. BFGMiner
 • 4. CGMiner
 • Ytterligere Bitcoin Mining-applikasjoner
 • Bitcoin Cloud Mining Software
  • Hashflare
  • Genesis Mining
  • Hashing24
  • Minex
  • Investeringer & Gruvedrift

   Nå innebærer en annen form for arbeid uavhengig investeringer. Investeringer fungerer etter et ganske enkelt prinsipp; du tar sjansene dine og legger pengene dine i en vare, og hvis prisen for den varen øker, vil inntektene dine også øke. For øyeblikket kan du ikke snakke om investeringer uten å nevne kryptovalutaer. Bitcoin, sammen med mange flere andre kryptovalutaer der ute, som Litecoins og Dash, har klart å endre scenariet i finanssektoren over hele verden. Folk som en gang var redde for investeringer, gir nå selv tips om valutaene man må investere i. Og dette har alt vært mulig fordi Bitcoin klarte å bryte ned nesten alle rekorder når det gjelder å klatre valutakartene og ta over børsen vurdere.

   Men temaet investeringer i kryptokurver fører oss også til et annet, litt mindre diskutert aspekt, som også fungerer fantastisk som et middel til å tjene noe godt overskudd. Cryptocurrency mining, en handel som, selv om den ikke er så populær som Bitcoin-investeringer, fremdeles er i stand til å gi enorm avkastning hvis den gjøres riktig, nå også raskt blir populær blant kryptovalutaentusiaster. Det innebærer å verifisere blokker på kryptokurrency-blockchain, som bare er mulig ved å løse komplekse algoritmer og problemer. Cryptocurrency mining er også ansvarlig for å legge til nye mynter i hovedboken, noe som betyr at hvis all gruvedrift skulle opphøre, ville vi snart gå tom for Bitcoins å handle med. Som med Bitcoins har vi gruvedrift som også kan utvinne andre kryptovalutaer. Vi har gruvearbeidere bygget utelukkende for å utvinne for Litecoins, eller Dash blant andre. Formålet med disse gruvedriftene er ganske enkelt. De eksisterer for å gjennomføre den faktiske gruveprosessen for oss. Ulike anerkjente merkevarer har kommet opp med en lang rekke gruvearbeidere med kryptovaluta, hver med unike egenskaper, og varierende grad av effektivitet..

   Gruvedriftprogramvare: Ansvar

   Men vi er ikke her for å diskutere gruvearbeidere av kryptovaluta, vi er her for å faktisk diskutere hva som går med dem. Faktum er at akkurat som alle andre maskinvarer, trenger også gruvearbeidere noe programvare å kjøre med. Uten et anstendig utstyrt stykke av den beste bitcoin mining-programvaren, er riggen din like god som et stykke søppel. Tenk på det som en stasjonær datamaskin. La oss si at du kjøpte en og hentet den hjem, men ikke klarte å laste den opp med et operativsystem. Akkurat som en datamaskin som den ville være ganske ubrukelig, ville en gruvedrift uten gruveprogramvare som støtter den, ikke tjene noe formål i det hele tatt.

   Ansvaret for gruveprogramvaren er mange. Det er ansvarlig for å koble riggen din til blockchain. Siden all gruvedrift foregår på blockchain, er dette åpenbart en ganske kritisk funksjon som programvaren utfører. I tilfelle du er en del av et gruvebasseng, som ikke er noe annet enn en gruppe gruvearbeidere som ser ut til å ha kommet sammen for å samle ressursene og innsatsen for å utvinne kollektivt og oppnå bedre resultater, er gruveprogramvaren ansvarlig. for å koble deg til det også. Når du leter etter arbeid og trenger noen gruveoppdrag å jobbe med, vil gruveprogramvaren gi deg arbeid og videre ta tilbake arbeidet du fullfører til blockchain. Det informerer til og med gruvedriften din om arbeidet du har gjort og synkroniseres med dem til enhver tid. På denne måten kan du holde oversikt over alt arbeidet du har utført, og du blir belønnet riktig av blockchain for din innsats.

   Den beste delen om gruvedriftprogramvare er at de ikke eksplisitt ber om noen spesifikk plattform å kjøre på. De er ganske fleksible i den forstand at du kan kjøre dem på Windows, OSX eller til og med Linux. I tillegg er det observert at programvaren også kan kjøres på et passende modifisert Raspberry Pi-system. De eneste endringene du må gjøre vil være med driverne til systemet og vil være i samsvar med det forhåndsinnstilte gruvedriften.

   I tillegg fungerer gruvedriftprogramvaren også på noen få andre parametere. For eksempel gir det deg god innsikt i hvor god maskinvaren din utfører, og hvilke spesifikasjoner den kan kjøre med. Du får overvåke og spore generell statistikk som temperaturen på gruvearbeideren, hash-hastigheten den fungerer på, og hastigheten som fansen din roterer og også gjennomsnittshastigheten til gruvearbeideren selv..

   Men før du blir imponert over det store utvalget av tjenestene som tilbys av slik programvare og går ut for å kjøpe en, må du huske at det faktisk er flere typer tilgjengelige i markedet. Det er åpenbart unike sett med fordeler og ulemper knyttet til hver av dem, og det er derfor det kan være best å utføre litt egen forskning før du faktisk kjøper.

   Nettverksregler

   Nå før du kommer i gang med gruvedrift, er det noen ting du må ta vare på. Alt avhenger av om du har valgt å bli med i et gruvedrift. Hvis du har det, må du først utføre den bakgrunnskontrollen du muligens kan, og sørge for at gruvepolitikken bassenget fungerer under er i samsvar med ditt eget personlige syn på jobben..

   I tilfelle du er en gruvearbeider, er den ene tingen du trenger å være sikker på at du er koblet til Bitcoin-nettverket. Nå er det flere måter å gjøre det på, men vi anbefaler å bruke den offisielle Bitcore-klienten som er ganske rask, enkel og trygg.

   I henhold til datamengden vil gruvedriftene dine forbruke, eller mengden båndbredde som vil bli viet dem, det varierer etter ditt valg om du enten blir med i et basseng eller flyr solo. Hvis du er i en gruppe, vil datakostnadene være ubetydelige og rundt 10 megabyte per dag. I tillegg må du sørge for en ganske rask og pålitelig tilkobling fordi du til enhver tid må være koblet til gruvedriftnettverket ditt. Du må ikke gå glipp av noen form for oppdateringer, da det kan innebære potensiell kritisk informasjon som endringer i arbeidsplassen eller oppdateringer i arbeidets mengde eller art. For å være sikker på at gruvedriftnettverket ditt ikke håndhever uønskede eller ugunstige regler du måtte ha problemer med, må du holde gruvekraften rettet mot gruvebassenget i sjakk.

   Lommebokprogramvare

   Den eneste grunnen til at folk gruver for Bitcoins eller annen kryptovaluta er at de vil tjene mer av dem, og gradvis samle seg nok til å selge og tjene fortjeneste. Men for at det skal skje, må du først tenke på et sted hvor du kan lagre alle myntene dine. Det er åpenbart at ingen bankkontoer kommer til å fungere her siden kryptokurver er mye forskjellige fra virkelige valutaer. For det første har de ingen fysisk form. Derfor er det bare fornuftig at det med den kombinerte innsatsen fra mange eksperter på området er utviklet new age e-lommebøker som lett kan fungere som en lagringsmotor for alle dine kryptovalutaer. En rekke slike lommebøker er tilgjengelige i markedet, og hver og en kan skryte av noen få unike funksjoner bortsett fra de grunnleggende kjernefunksjonalitetene som den er bygget på.

   Du kan komme over to typer av disse lommebøkene som er tilgjengelige i dag. For det første er det de som fungerer som en hostet lommebok, og for det andre er de som lar brukeren ha sine egne private nøkler. Vi anbefaler å bruke sistnevnte alternativ da de generelt er sikrere og lett kan nås og kjøpes fra ledende butikker. Noen få eksempler på slike lommebøker er Breadwallet og Copay, som er kjent for sitt jevne og flytende brukergrensesnitt, brukervennlighet og en generell tendens til brukertilfredshet. På den annen side har vi Armory, som som navnet antyder er mer en sikkerhetsfokusert lommebok med et stort utvalg av brannmurer og sikkerhetsforbedringer som er godt plassert på plass for å sikre det sikreste vertsmiljøet for dine kryptomynter.

   Når du har kjøpt Bitcoins, og lagret i en sikker lommebok, må du se lenger etter tjenester som spenner fra kjøp og salg eller gjennomføring av transaksjoner. Kryptovaluta en gang kjøpt og lagret kan faktisk brukes til å kjøpe bestemte ting på nettet, eller kan alternativt handles for andre Altcoins. Men først, for å begynne å handle eller behandle transaksjoner med kryptomyntene dine, må du se etter en anstendig Bitcoin-handelsplattform, som effektivt kan fungere som en-stopp-løsning for alle dine Bitcoin-transaksjoner..

   De viktigste eksemplene på handelsplattformer for Bitcoins er Kraken og LocalBitcoins. Mens Kraken promoterer seg som den største Bitcoin-handelsbørsen over hele Europa, fungerer LocalBitcoins som et sosialt nettverk som lar deg få kontakt med mennesker rundt deg, gjennom din geografiske beliggenhet, som også kan være interessert i Bitcoin-handel. Når en grunnleggende kommunikasjon er opprettet, vil tjenesten tillate deg å snakke med personen og avtale salgs- eller kjøpesum. Du får faktisk direkte utføre søk etter likesinnede som handler i Bitcoins i samfunnet ditt. Imidlertid er det også en må-lese ansvarsfraskrivelse for alltid å opprettholde en følelse av trygghet for deg selv når du handler i slike transaksjoner, siden der det er virkelig interesserte parter, kan det også være falske ordninger som bare har til formål å lure deg av dine kryptomynter eller penger. Du må være på vakt mot slike svindel og bør unngå å gi bort kritisk informasjon til noen av brukerne du forholder deg til, siden det potensielt kan føre til brudd på dine personlige data eller til og med tyveri. Når vi går tilbake til Kraken, er den unike funksjonen de tilbyr den samme dagen SEPA. For uinnvidde refererer SEPA til Single Euro Payments Area, som er et initiativ for betalingsintegrasjon fra EU med det formål å forenkle bankoverføringer i euro.

   Topp 4 beste Bitcoin Mining-programvare for Windows, Linux og Mac OSX 2020

   1. MinePeon

   MinePeon er flott i den forstand at det er åpen kildekode, noe som betyr at det er gratis å laste ned, og all kildekoden er lett tilgjengelig på Internett. Det kan imidlertid trenge WinDisk32Imager å kjøre problemfritt.

   2. EasyMiner

   EasyMiner er en flott gruveprogramvare som er kompatibel med Windows-, Linux- og Mac-maskiner. Det er en gruvearbeider basert på et grafisk brukergrensesnitt som betyr at navigering mellom forskjellige menyer og skiftende sider er omtrent så jevn som det kan bli. Hvis du har CG- eller BFGMiner-programvaren installert på systemene dine, kan EasyMiner fungere som et ganske effektivt innpakningsprogram for dem begge. Utfør den enkle konfigurasjonen av Bitcoin-gruvedriftene dine, og sjekk til og med statistiske grafer som ytelseskart og mer, som lar deg spore fremgangen din og krysse ut svake punkter fra kryptovaluta- eller Bitcoin-gruvedrift..

   3. BFGMiner

   BFGMiner er en annen fantastisk gruveprogramvare for din Bitcoin gruvedrift. Det er skrevet på C-språket og markedsfører seg selv som en modulær FPGA, CPU, GPU og ASIC-gruver. Det er en gruvearbeider på tvers av plattformer som fungerer bra på Windows-, Mac- og Linux-enheter og til og med utvider støtten for OpenWrt-kompatible rutere.

   4. CGMiner

   CGMiner kan skryte av å være en multi-threaded og multi-pool GPU, ASIC og FPGA miner. Den leveres fullpakket med ATI GPU-overvåking og overklokking, samt støtte for viftehastighet for Bitcoin og derivater.

   Ytterligere Bitcoin Mining-applikasjoner

   For det første er det 50Miner som er en gruvearbeider som fungerer bra på Windows (DiabloMiner, Poclbm, Phoenix). Frontend er sammensatt av et grafisk brukergrensesnitt som gjør den ekstremt brukervennlig og enkel å bruke.

   BTCMiner er derimot en Bitcoin-gruvearbeider som primært fungerer for ZTEX FPGA-kort.

   Deretter er det BitMoose som er unik i den forstand at den kjører gruvearbeidere på datamaskinen din i form av Windows Services.

   Poclbm er tilfeldigvis programmert i Python-programmeringsspråket og blir spioneringen som en OpenCL GPU-gruver. Poclbm-mod er ganske enkelt en annen utvidelse eller modifikasjon av den originale versjonen som fungerer akkurat som en mer effektiv versjon av Poclbm.

   Diablo er tilfeldigvis programmert i Java-programmeringsspråket og blir spioneringen som en OpenCL GPU-gruver.

   RPCMiner, som navnet antyder, er en ekstern RPC-gruvearbeider.

   Phoenix Miner ble utgitt helt tilbake i 2011 og har siden da effektivt klart å fange den offentlige oppmerksomheten den fortjener. Det er helt gratis og er også åpen kildekode, noe som betyr at all kildekoden er lett tilgjengelig på Internett.

   CPU Miner er en annen gruveprogramvare som kan brukes sammen med en anstendig gruvedrift eller gruvedrift. Den unike funksjonen for CPU Miner er at den fungerer bra for begge typer gruvearbeidere, det vil si de som foretrekker å gruve i et gruvebasseng, så vel som de som foretrekker å gruve solo.

   Ufasoft Miner er ment for gruvedrift i et gruvebasseng og er praktisk talt ubrukelig for enearbeidere. Den fungerer på Windows-plattformen og markedsføres vanligvis som en CPU- eller GPU-gruver.

   Pyminer ble også utgitt omtrent samme tid som Phoenix Miner tilbake i 2011. Denne CPU-gruveklienten fungerer bra for enkle gruvedrift og fungerer bra med alle gruverigger..

   Remote Miner er en annen gruvearbeider med åpen kildekode, noe som betyr at den som er interessert i å ta en titt på den faktiske kildekoden til programmet, kan gjøre det. Det er en Bitcoin miner og er spioneringen som en pool minearbeider, noe som betyr at den fortsatt er nyttig bare for de gruvearbeidere som er interessert i å jobbe i et gruvebasseng. I tillegg fungerer det bra med RPC Miner.

   Open Source FPGA Bitcoin Miner ble også lansert omtrent samme tid som Pyminer eller Phoenix Miner tilbake i 2011 og tilfeldigvis er en ganske unik gruveprogramvare i den forstand at den bruker et kompatibelt FPGA-kort og er fleksibelt nok til å brukes til både basseng eller solo gruvedrift.

   Bitcoin Cloud Mining Software

   Nå som vi har gitt deg en god introduksjon om vanlig og mye brukt Bitcoin-gruveprogramvare for Windows-, Linux- eller Mac-plattformer, er det også viktig å nevne at noe gruveprogramvare eksisterer helt i skyen og lett kan nås hvor som helst. Det at de er på skyen gir dem funksjonen til å jobbe på tvers av plattformer, og gjør dem derfor mye mer varierte. Imidlertid er skybasert gruveprogramvare også farlig i den forstand at de generelt er litt mindre sikre enn tradisjonell programvare, på grunn av at de eksisterer på skyservere og dermed er mer utsatt for sikkerhetsbrudd..

   Hashflare

   Den første programvaren vi vil snakke om er Hashflare som tilbyr brukerne SHA-256 gruvekontrakter og generelt viser seg å være mye mer lønnsomt siden SHA-256 mynter lett kan utvinnes selv når de automatiske utbetalingene gjøres i Bitcoins. Den eneste ulempen med systemet er at kundene må kjøpe minst 10 GH / s.

   Genesis Mining

   Når det gjelder leverandører av skygruver, er Genesis Mining tilfeldigvis den største spilleren for Bitcoins. Tjenestene den tilbyr er ganske forskjellige i den forstand at den tilbyr tre betalingsplaner som alle er ganske rimelige og virkelig priset. I tillegg er Zcash-gruvekontrakter også lett tilgjengelige for brukerne.

   Hashing24

   Hashing 24 startet med kryptokurver og Bitcoins tilbake i 2012. Siden den gang har de lansert en rekke tjenester som dreier seg om kryptokurver og programvare for skuddrift er tilfeldigvis en av dem. Deres operasjonsbase er to steder som er Island og Georgia. I løpet av operasjoner har de en tendens til å bruke moderne ASIC-brikker produsert av BitFury, som gjør det mulig for dem å fremstille de maksimale nivåene av effektivitet og ytelse som er tilgjengelig.

   Minex

   Minex er ganske unik, og tjenesten tilfeldigvis er helt unik og har klart å tiltrekke seg et stort antall brukere på grunn av sin utbredte appell og flytende servere. Den fungerer som en samler av prosjekter sentrert rundt blockchain og presenterer dem senere i et spillformat utformet som en økonomisk simulering. Brukere som logger på, må kjøpe Cloudpacks, som deretter kan brukes til å lage en indeks fra forhåndsvalgte sett med gårder, kasinoer, lotterier, virkelige markeder og mye mer.

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me