Beste Bitcoin-podcasts – Leer meer met Crypto-podcasts!

Wil je meer weten over Bitcoin en cryptocurrency? Zou je het willen doen op weg naar je werk of terwijl je aan het koken bent? Geen zorgen, diep graven en meer leren over cryptocurrency is beschikbaar via podcasts. Maar dat weet je waarschijnlijk al, daarom ben je hier om erachter te komen wat de beste bitcoin-podcast is!

In dit artikel zetten we naar onze mening de beste cryptopodcasts op een rij. En aangezien podcasts een zeer subjectieve aangelegenheid zijn (soms irriteert hun stem gewoon de levende f * out van jou, of heb je inhoud nodig die je uitdaagt om na te denken en meer te leren, in plaats van concepten uit te leggen die je al begrijpt).

Laten we er meteen in springen.

(De lijst is in willekeurige volgorde, het is gewoon een ongeordende lijst)

Top 6 beste cryptocurrency / Bitcoin-podcasts

1) Investeer als de beste – Beste Bitcoin-podcast voor beginners

Als je een beetje wilt investeren, heb je waarschijnlijk wel eens van deze podcast gehoord. En hoewel de gastheer, Patrick O’Shaughnessy, zich niet alleen richt op het investeren in Bitcoin of cryptocurrency, heeft hij een driedelige documentaire gemaakt die perfect past bij een beginner genaamd Hashpower..

In deze driedelige documentaire leren we de volgende drie punten:

  • Wat blockchain is
  • Investeren in cryptocurrency
  • De toekomst van Bitcoin en andere crypto’s

De documentaire werkt perfect om een ​​idee te krijgen van wat Bitcoin is, de technologie erachter en hoe je erin kunt investeren. Hij interviewt leiders op het gebied van blockchain om niet alleen op zijn meningen en gedachten te vertrouwen.

De documentaire kan zijn hier gevonden om gratis naar te luisteren.

2) Ontketend

Hoewel we niet de exacte statistieken hebben voor onze komende claim, zijn we er vrij zeker van dat we hier gelijk in hebben: Unchained is de meest populaire cryptocurrency-podcast en we zijn niet verrast. Onder leiding van Laura Shin, Senior Editor bij Forbes, graven we diep in interviews met sleutelfiguren op het gebied van blockchain en cryptocurrency.

Laura heeft haar positie gebruikt om de concurrentie te verslaan, simpel gezegd. Door haar functie was ze in het begin in staat om grote namen te interviewen, zoals de medeoprichter van MyEtherWallet. Toen mensen eenmaal bij haar podcast kwamen, realiseerden ze zich hoe goed ze was als gastheer en abonneerden ze zich erop.

We raden je alleen aan om dit te proberen als je 48 uur over hebt om jezelf buiten de wereld te sluiten en gewoon naar elke aflevering te luisteren. Afgezien van grappen, de Unchained-podcast is een geweldige manier om dieper in de hoofden van de experts op dit gebied te graven en nieuwe gedachten te krijgen over hoe cryptocurrency kan worden gebruikt en wat hun ambities zijn..

Luister gratis naar de podcast hier!

3) De Tim Ferriss Show

Misschien heb je zijn boek de 4-urige werkweek gelezen, misschien heb je zijn programma op tv gezien of heb je helemaal niet van hem gehoord. De Tim Ferriss Show is niets dan geweldig. Hoewel deze podcast geen cryptocurrency heeft als hoofdonderwerp of een onderwerp dat het vaak behandelt, heeft hij wel een aflevering gemaakt over cryptocurrency.

In deze aflevering gaat hij zitten en praat met Nick Szabo – de jurist, computerwetenschapper en cryptograaf – bekend van zijn onderzoek naar slimme contracten en cryptocurrency. Sommigen speculeren zelfs dat hij Satoshi Nakamoto is.

Dit is weer een geweldige podcast voor beginners. Er is iets met de manier waarop Tim Ferriss dingen uitlegt die complexe ideeën en gedachten voor een gemiddelde Joe heel gemakkelijk kunnen maken om te begrijpen.

Luister naar de podcast hier!

4) Muntenbeheersing

Coin Mastery is als een nieuwscentrum voor alles wat met cryptocurrency te maken heeft. Hoewel er een algemeen thema is bij het handelen in bitcoin, aangezien Carter Thomas, de host, een investeerder is, zijn er nog heel wat dingen om te leren van de dagelijkse afleveringen, zelfs als je niet zo geïnteresseerd bent in handelen..

We vinden het leuk dat het gemakkelijk is om het recente nieuws te horen, aangezien al het verschillende nieuws wordt samengevoegd in één aflevering die per dag wordt uitgebracht. De meeste nieuwssites voor cryptocurrency zijn rommelig en er komen elk uur van de dag nieuwe dingen binnen, waardoor het moeilijk is om altijd up-to-date te zijn en niets belangrijks te missen.

Coin Mastery is meer gericht op degenen die een beetje meer betrokken zijn bij cryptocurrency, maar als je eenmaal naar de driedelige documentaire en de Tim Ferriss-podcast hebt geluisterd, zou je goed moeten zijn om de meeste termen te begrijpen..

Luister naar de meest recente aflevering hier!

5) Bitcoin ongecensureerd

Hoewel dit podcastduo in 2017 is opgesplitst, was het een leidende informatiekracht op het gebied van blockchain. Hoewel je niet echt kunt uitkijken naar de volgende aflevering, liggen er nog steeds heel veel waardevolle informatie voor het grijpen op Bitcoin Uncensored.

Voor sommigen kunnen de gastheren behoorlijk irritant overkomen met veel vloeken, onbezonnen en over het algemeen onbeschaamd. Ze behandelden een gast vreselijk, tot op het punt dat ze werden hiervoor gerechtelijk vervolgd, door erop te wijzen hoe weinig kennis ze heeft over blockchain en cryptocurrency.

Wat je ook van die situatie of van de gastheren in het algemeen vindt, er zijn nog steeds veel edelstenen in de backlog die klaarstaan ​​om te worden weggestopt.

Luister naar alle afleveringen hier!

6) De Bitcoin-podcast

Met meer dan 140 afleveringen om van te genieten, is de Bitcoin Podcast echt een goudmijn voor kennis over Bitcoin. Het is een van de originele podcasts en is altijd bezig geweest, en er is geen vaste host. De podcast wordt geleid door alles, van bedrijfsadviseurs tot wiskundigen.

Wat ze eigenlijk hebben gedaan, is The Bitcoin Podcast verbreden tot The Bitcoin Podcast Network, een netwerk van podcasts dat ze produceren – allemaal geleid door verschillende hosts en met wekelijkse afleveringen. Dit betekent praktisch dat van deze ene podcast 10 andere zijn verschenen. Een 10-in-1 pakket!

Bekijk al hun podcasts hier!

Gevolgtrekking

En daar hebben we het, de 6 beste bitcoin-podcasts voor zowel beginners als gevorderde cryptocurrency-enthousiastelingen. Probeer ze allemaal eens, misschien hou je niet van de stem van een gastvrouw of word je hoe dan ook verliefd op ze allemaal, gelukkig luisteren!

Psst… Sorry voor het gebruik van “Bitcoin” als de algemene term voor “cryptocurrency”. We willen alle beginners bereiken met dit artikel, en hun zoekopdrachten zijn meestal gebaseerd op bitcoin als de enige echte cryptocurrency. Hopelijk zullen ze na het beluisteren van deze podcasts iets meer begrijpen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me