Beste Bitcoin Podcasts – Lær mer med Crypto Podcasts!

Vil du lære mer om Bitcoin og kryptovaluta? Vil du gjøre det på vei til jobb eller mens du lager mat? Ingen bekymringer, å grave dypt og lære mer om kryptovaluta er tilgjengelig via podcaster. Men du vet sikkert det allerede, det er derfor du er her for å finne ut hvilken beste bitcoin podcast er!

I denne artikkelen vil vi liste, etter vår mening, de beste kryptopodcastene. Og da podcaster er en veldig subjektiv sak (noen ganger irriterer stemmen deres bare de levende f * ut av deg, eller du trenger innhold som utfordrer deg til å tenke og lære mer, i stedet for å forklare konsepter du allerede forstår).

La oss hoppe rett inn i det.

(Listen er i ingen spesiell rekkefølge, det er rett og slett bare en uordnet liste)

Topp 6 beste kryptovaluta / Bitcoin podcaster

1) Invester som det beste – Beste Bitcoin Podcast for nybegynnere

Hvis du vil investere litt, har du sannsynligvis hørt om denne podcasten. Og mens programlederen, Patrick O’Shaughnessy, ikke bare fokuserer på Bitcoin eller kryptovaluta-investering, har han laget en tredelt dokumentar som passer perfekt for en nybegynner som heter Hashpower.

I denne tredelte dokumentaren får vi lære følgende tre punkter:

  • Hva blockchain er
  • Investering i kryptovaluta
  • Fremtiden til Bitcoin og andre kryptoer

Dokumentaren fungerer perfekt for å få forståelse av hva Bitcoin er, teknologien bak og hvordan man kan investere i den. Han intervjuer ledere innen blockchain-feltet for ikke bare å stole på hans meninger og tanker.

Dokumentaren kan være funnet her å lytte til gratis.

2) Ukjedet

Selv om vi ikke har den nøyaktige statistikken for vårt kommende krav, er vi ganske sikre på at vi har rett i dette: Unchained er den mest populære kryptovaluta-podcasten, og vi er ikke overrasket. Ledet av Laura Shin, seniorredaktør i Forbes, får vi grave dypt inn i intervjuer med nøkkelpersoner innen blockchain og cryptocurrency-feltet..

Laura har utnyttet sin posisjon for å slå konkurransen, enkelt sagt. På grunn av sin stilling klarte hun å intervjue store navn i begynnelsen, som medstifter av MyEtherWallet. Når folk kom til podcasten hennes, skjønte de hvor god verten hun er og abonnerer på den.

Vi vil bare anbefale deg å prøve dette hvis du har 48 timer til overs for å låse deg ut av verden og bare lytte til hver eneste episode. Vitser til side, Unchained podcast er en fin måte å grave dypere inn i hodet til ekspertene på dette feltet og få nye tanker om hvordan kryptovaluta kan brukes og hva deres ambisjoner er.

Lytt til podcasten gratis her!

3) Tim Ferriss Show

Du har kanskje lest boka hans den 4-timers arbeidsuken, du har kanskje sett showet hans på TV, eller du har kanskje ikke hørt om ham i det hele tatt. Tim Ferriss Show er ingenting annet enn fantastisk. Selv om denne podcasten ikke har kryptokurrency, da den er hovedtema eller et tema den ofte dekker, laget han en episode om kryptokurrency.

I denne episoden setter han seg ned og snakker med Nick Szabo – juridisk lærd, informatiker og kryptograf – kjent for sin forskning på smarte kontrakter og kryptovaluta. Noen spekulerer til og med om at han er Satoshi Nakamoto.

Dette er nok en flott podcast for nybegynnere. Det er noe med hvordan Tim Ferriss forklarer ting som kan gjøre komplekse ideer og tanker veldig enkle for en gjennomsnittlig Joe å forstå.

Lytt til podcasten her!

4) Myntmestring

Myntmestring er som et nyhetshub for alt kryptovaluta relatert. Selv om det er et overordnet tema for Bitcoin-handel, er Carter Thomas, verten en investor, fremdeles ganske mange ting å lære av de daglige episodene, selv om du ikke er så interessert i å handle.

Vi liker at det er lett å få med de siste nyhetene, siden alle de forskjellige nyhetene er samlet i en episode utgitt per dag. De fleste nyhetssider for kryptovaluta er rotete med nye ting som kommer hver time på dagen, noe som gjør det vanskelig å alltid være oppdatert og ikke gå glipp av noe viktig.

Coin Mastery er mer målrettet mot de som er litt mer involvert i kryptovaluta, men når du først har lyttet til den tredelte dokumentaren og Tim Ferriss-podcasten, bør du være god å gå og forstå de fleste begrepene som kastes rundt.

Lytt til den siste episoden her!

5) Bitcoin usensurert

Selv om denne podcastduoen har delt seg i 2017, var det en ledende informasjonskraft innen blockchain-feltet. Selv om du ikke kan se frem til neste episode, er det fortsatt tonnevis av verdifull informasjon på Bitcoin usensurert.

For noen kan vertene virke ganske motbydelige med mye banning, brask og generelt er unapologetic. De behandlet en gjest forferdelig, til det punktet det de møtte rettslige skritt over dette, ved å påpeke hvor lite kunnskap hun har om blockchain og cryptocurrency.

Uansett hva du synes om den situasjonen eller vertene generelt, er det fortsatt mange perler i etterslepet som er klare til å bli binged.

Lytt til alle episodene her!

6) Bitcoin Podcast

Med over 140 episoder å glede seg over, er Bitcoin Podcast virkelig en gullgruve for kunnskap om Bitcoin. Det er en av de originale podcastene og har pågått for alltid, og det er ingen satt vert. Podcasten ledes av alt fra forretningskonsulenter til matematikere.

Det de faktisk har gjort er å utvide Bitcoin Podcast til å bli The Bitcoin Podcast Network, som er et nettverk av podcaster de produserer – alt ledet av forskjellige verter og legger ut ukentlige episoder. Dette betyr praktisk talt at fra denne podcasten har 10 andre dukket opp. En 10-i-1-pakke!

Se alle podcastene deres her!

Konklusjon

Og der har vi det, de 6 beste bitcoin-podcastene for nybegynnere så vel som mellomliggende kryptovalutaentusiaster. Prøv hver av disse, kanskje du ikke liker en verts stemme, eller kanskje du blir forelsket i dem alle, uansett, glad lytting!

Psst … Beklager at jeg bruker “Bitcoin” som det samlede begrepet for “kryptovaluta”. Vi ønsker å nå ut til alle nybegynnere der ute med denne artikkelen, og deres søk er vanligvis basert på at bitcoin er den eneste kryptovalutaen. Forhåpentligvis, etter å ha lyttet til disse podcastene, vil de forstå litt mer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me