Beste Bitcoin-portefeuilles voor Android 2021 – De ultieme gids

androidAangezien de markt van cryptocurrency enorm in opkomst is, moet men weten hoe de cryptocurrencies correct moeten worden opgeslagen. In dit artikel gaan we bekijken hoe u Bitcoin kunt opslaan met Android, en laten we zien welke de beste bitcoin wallets voor Android zijn..

We zijn zeer goed geïnformeerd over hoe verwarrend het kan zijn bij het kiezen van de beste Android bitcoin wallet, daarom hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende wallets voor Android, om u te helpen bij het kiezen van de juiste wallet..

Inzicht in de Bitcoin-portemonnee

Een kleine opmerking: een Bitcoin-portemonnee is een online software die digitale valuta opslaat die worden verdiend in het speciale gebruikersaccount. Zonder zo’n wallet is het niet mogelijk om bitcoins te ontvangen dus is het noodzakelijk om een ​​bitcoin wallet aan te maken, aan te schaffen of te downloaden.

Het proces is vergelijkbaar met een e-mailaccount. Om bitcoins te ontvangen, moet u een persoonlijk adres hebben, net als een e-mailadres, waar elke gebruiker het kan zien en er bitcoins naartoe kan sturen, d.w.z. het Bitcoin-adres..

Er bestaat een e-mailprogramma voor bitcoin en staat bekend als bitcoin-client, waarbij de gebruiker moet inloggen met een bitcoin-adres en een privésleutel, die fungeert als het wachtwoord van een e-mailadres. Het is absoluut noodzakelijk dat de gebruiker zijn / haar bitcoin-adres en privésleutel veilig bewaart om dergelijke frauduleuze problemen te voorkomen, net zoals u uw eigen e-mailaccount zou beveiligen. Er zijn bepaalde manieren om dergelijke informatie op te slaan:

 • Schrijf het op papier (nog steeds niet aanbevolen)
 • Opslaan in een versleuteld bestand
 • Het opslaan op websites die de informatie / privé- en openbare sleutels voor de gewenste gebruikers zouden versleutelen en opslaan.

Overal waar deze twee stukjes informatie worden opgeslagen, staat bekend als een bitcoin-portemonnee. Als de gebruiker het bitcoin-adres en de privésleutel kan onthouden, is de geest een bitcoin-portemonnee. Letterlijk gesproken.

Er zijn online programma’s die zijn ontworpen om het bitcoin-adres en de privésleutel samen op te slaan.

Waar u op moet letten bij het kiezen van een portemonnee

Een portemonnee waarin de gebruiker zijn / haar eigen privésleutels kan beheren

Elke geverifieerde transactie die een geldige handtekening ondersteunt, wordt geaccepteerd door het Bitcoin-netwerk. Tegelijkertijd kan elke persoon met een privésleutel een geldige transactie mogelijk maken. Het samenvoegen van deze twee feiten betekent simpelweg dat een andere derde gebruiker; die een privésleutel van een bepaalde gebruiker verkrijgt, kan alle informatie van hem / haar stelen. Er staan ​​veel wegen open voor digitale dieven die privésleutels ontfutselen. Twee van de meest populaire paden die worden gevolgd, zijn opslagmedia en communicatiekanalen. Precies om deze reden moet er altijd voor worden gezorgd wanneer er privésleutels worden verzonden of in het cachegeheugen worden opgeslagen.

“Portemonnee-bestand” bevat privésleutels waarin het wordt opgeslagen door softwareportefeuilles op de primaire harde schijf. Dit type bestanden wordt vaak opgeslagen in een gebruikelijk en bekend archief, waardoor het een perfect doelwit is voor bitcoin-gerelateerde malware. Om een ​​dergelijke dreiging aan te pakken, bieden softwareportefeuilles een geschikte optie om het portefeuillebestand te versleutelen. Daarom zal een aanvaller die toegang krijgt tot het portefeuillebestand, dit moeten decoderen. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad met betrekking tot de sterkte van de gebruikte wachtwoorden of de toegepaste coderingstechnieken, zullen hackers het tijdrovend en moeilijk vinden om de codes te kraken. Wallet-bestanden kunnen op veel softwareportefeuilles worden gecodeerd door simpelweg een sterk wachtwoord toe te voegen dat complex van structuur is.

Biedt een back-up van sleutels en verschillende pincodes

“Als je je sleutels onthult, verlies je je bitcoins.” Vergelijking van het concept van een brievenbus, waar de mensen hun post vandaan zouden ontvangen; het heeft een onderscheidend en duidelijk nummer (een adres). Als een bepaalde post bij een bepaald huis zou worden afgeleverd, is het verplicht dat hij / zij voldoende en duidelijke gegevens verstrekt over het huis- of flatadres met de pincode en andere gerelateerde informatie. En aangezien de persoon de e-mail zou willen ontvangen, is het essentieel om een ​​privésleutel te hebben en te gebruiken waartoe niemand toegang heeft, behalve de eigenaar van de sleutel zelf. Het is verstandig om altijd voor de sleutel te zorgen en de inhoud van de brievenbus niet te verpesten.

Net als in dit geval, aangezien een persoon het openbare adres van het huis kan zien, kan elke gebruiker die handelt in de Bitcoin-uitwisseling het openbare adres bekijken om bitcoins te verzenden / verkopen. Bovendien zou de aangewezen gebruiker, om de bitcoins te ontgrendelen, de privésleutel moeten gebruiken waarvan de volledige verantwoordelijkheid moet worden genomen, vergelijkbaar met de sleutels van de mailbox. Voorlichting over dit probleem is belangrijk om frauduleuze problemen te voorkomen.

Klantenservice

Klantenondersteuning bij het beantwoorden van vragen die snel kunnen worden beantwoord, stelt de gebruikers in staat zich vertrouwd en tevreden te voelen met de geleverde diensten bij het gebruik van de portemonnees, aangezien mensen te maken hebben met hun investering. Zonder het gebrek aan kwaliteitsexpertise krijgt het platform een ​​slechte reputatie en kan de merknaam dus ook de merkidentiteit schaden. Het is essentieel om intelligent en snel reagerend personeel te bieden waarin hij / zij logisch en snel reageert om de bestaande gebruikers aan te spreken en nieuwe gebruikers aan te trekken.

Gebruiksvriendelijke ervaring en gemakkelijk om Bitcoin te verzenden

Het hebben van een geschikte UI / UX-ervaring zal de gebruikers een aantrekkelijk zicht bieden en zal hen daarom opnieuw aantrekken om terug te keren en de services te gebruiken. Het gebruik van een gemakkelijke zoekstroom door de site / app trekt de gebruiker aan. Gebruik van simplistische technieken en lichte kleurenschema’s met één aanraking, gebruikers kunnen hun portemonnee gemakkelijk gebruiken en ook voor andere doeleinden zonder enige belemmering.

Overeenkomstig met meerdere / verschillende besturingssystemen:

Portemonnees die worden gebruikt, moeten compatibele besturingssystemen hebben om de dagelijkse transacties te kunnen verwerken en beheren. Zonder een efficiënt en effectief besturingssysteem zouden gebruikers het moeilijk vinden om te handelen tijdens het handelen, omdat er gevallen kunnen zijn waarin soms ‘vertraging’ of een bepaalde storing kan optreden.

Wetende dat er veel methoden zijn om bitcoin te kopen, zijn er ook veel methoden om ze op te slaan.

Laten we met het oog op dit onderwerp eens kijken naar verschillende soorten wallets die beschikbaar zijn voor Android:

Software portemonnees: Dit zijn portemonnee-programma’s / applicaties die naar de computer, tablet of telefoon worden gedownload. Voor degenen die dagelijks met Bitcoin handelen, goederen kopen in bepaalde winkels of peer-to-peer transacties, is een softwareportefeuille zeker de optie. waarin er functies zijn om de privésleutels op te slaan en u direct vanaf het apparaat toegang te geven tot online betalen / handelen.

Bovendien zijn er innovatieve apps waarmee gebruikers hun telefoon in de buurt van veldcommunicatie kunnen gebruiken, waardoor ze hun telefoon in de buurt van de telefoon van de lezer kunnen plaatsen zonder überhaupt vertrouwelijke gegevens te verstrekken. Blockchain Ledger waartoe elke BTC-client toegang moet hebben, dus het is een essentiële behoefte om gigabytes aan gegevensopslag te verkrijgen. Daarom profiteren deze portefeuilles van SPV-technologie: vereenvoudigde technologie voor betalingsverificatie. Deze slimme technologie behandelt alleen kleine onderafdelingen van de Blockchain waar het vertrouwt op vertrouwde knooppunten in het netwerk om de juiste informatie te verkrijgen.

Hoe voordelig het ook lijkt, een kant-en-klare, gemakkelijke oplossing, deze wallets zijn vatbaar voor hacker- en cyberaanvallen. Bovendien is de kans zeer groot dat u de autoriteit van de portemonnee verliest als een derde partij toegang verleent tot het mobiele apparaat van de gebruiker. De online markt biedt een verscheidenheid aan apps die zowel op Android als iOS draaien, maar het was bekend dat Apple deze portemonnees in februari 2014 uit hun app store had verbannen, maar de beslissing werd later geannuleerd en bracht de apps na een paar maanden terug. Dergelijke apps zijn Mycelium, Breadwallet, Airbitz, Greenbits, Bitcoin Wallet, Jaxx en Copay.

Top 6 beste Android Bitcoin-portefeuilles 2021

1. Mycelium

myceliumDe meest populaire van de andere Android-apps waar het gemakkelijk is om betalingen te gebruiken, te ontvangen en uit te voeren. Bovendien biedt het een gebruiksvriendelijke methode om instructies te geven over de installatie en back-up. Bekroond met de eminente “Beste mobiele app” -prijs door Blockchain.info in 2014 en profiteerde van een beveiliging van bankkwaliteit; de portemonnee ondersteunt en biedt de mogelijkheid om bitcoins te verzenden en ontvangen.

Verschillende soorten accounts:

HD: Hiërarchische deterministische portefeuilles zijn portefeuilles die een ‘master seed’ gebruiken om alle toekomstige bitcoin-adressen in een opeenvolgende volgorde te genereren en het is essentieel om er onmiddellijk een back-up van te maken..

BIT ID: Deze open procedures en protocollen maken veilige authenticatie met verificatie mogelijk. Het handhaven van een normaal wachtwoordproces is niet effectief vanwege de vatbare toestand waarin het gemakkelijk is om in te breken in de accounts.

Accounts met één adres: Een zeer traditioneel methode-type account waar het mogelijk is om grote hoeveelheden munten te beveiligen en te reserveren / op te slaan waarin de privésleutel van het apparaat wordt verwijderd en later indien nodig opnieuw wordt geïmporteerd.

Bekijk alleen accounts: Dit zijn accounts waarbij adressen in de portemonnee worden opgeslagen zonder dezelfde unieke privésleutel, waardoor de portemonnee de uitgangen kan bewaken en beheren, maar deze niet kan uitbetalen.

Hardware: Deze accounts zijn gemaakt voor offline hardwareapparaten.

Voordelen

 • Hiërarchisch deterministisch: Waar, zoals eerder vermeld, de wallets waar het een ‘master seed’ bevat en is gemaakt om oneindig veel nieuwe Bitcoin-adressen te produceren in een opeenvolgende en hiërarchische volgorde.
 • Open source: waar de gebruikers toegang hebben tot de website en Mycelium kunnen gebruiken als een open access platform.

Nadelen

 • Geen multi-handtekening: biedt gebruikers niet aan om groepen te starten en heeft meerdere handtekeningen, daarom wordt er zonder discussie geld vrijgemaakt. Het hebben van een functie voor meerdere handtekeningen zorgt ook voor een vorm van vertrouwen en veiligheid tussen de leden.
 • 2-factor authenticatie: gebruikers krijgen met deze functie niet de zekerheid voor het geld. Bovendien verbetert het de algehele veiligheid van de portemonnee omdat het unieke codes biedt waartoe alleen de gebruiker toegang heeft wanneer deze wordt gegenereerd.

Mycelium Wallet is voor de meer bekwame bitcoin-gebruiker en biedt verschillende functies voor muntcontrole in vergelijking met andere portefeuilles.

De portemonnee wordt ondersteund door een groot aantal innovatieve projecten en een ontwikkelingsteam dat voortdurend verbetert en ingenieus werk creëert.

Het ontwikkelingsteam heeft een prepaidkaart met koude portemonnee gemaakt, terwijl Android Mobile het centrale platform is dat een koude opslag kan vertegenwoordigen.

Andere Mycelium-services:

 • Mycelium-uitrusting: Met Mycelium-uitrusting kunt u: beginnen met het gratis verkrijgen van Bitcoin-betalingen met behulp van een geavanceerde API. Bovendien bewaart Gear het geld niet, maar gaat het in feite naar de portemonnee van de gebruikers.
 • Met de Joint Escrow-functie zou het de veiligheid en beveiliging van de deals van de gebruiker en elke andere gebruiker in de wereld garanderen, ongeacht de autoriteit.
 • Automatiseer het salarisadministratieproces en besteed niet meer dan 30 seconden per maand aan het verzenden van betalingen, ongeacht de grootte van de organisatie.
 • Mycelium Swish: de gebruikers kunnen de handelsprocessen (bestellen en kopen) in verschillende restaurants en bars robotiseren / automatiseren. Mycelium Swish biedt hulp bij het besparen van geld op verschillende inkomstenkosten, zoals personeel, en brengt ook tevredenheid bij de klant.
 • Mycelium-kaart: De Mycelium-kaart is in feite een houder voor de munten, maar niet echt een toegangspas of sleutel tot een account. De kaart heeft een combinatie van zowel een gebruikersinterface als een POS-terminal. Bovendien is het voorzien van een display en toetsenbord. De auto’s worden aangedreven met een batterij en maken volledig automatische operaties mogelijk. De Mycelium-kaart is verbonden met een computer via een Mycelium-lezer die het mogelijk maakt om een ​​batterij op te laden en toegang te krijgen tot verschillende transactierecords met een grote interface. De gebruiker zou in één laadcyclus ongeveer honderd betalingsopdrachten / transacties kunnen voltooien.
 • Mycelium Entropie: een klein USB-apparaat dat een op hardware gebaseerde entropie gebruikt die afdrukbare Bitcoin-papieren portefeuilles maakt. Papieren portemonnees kunnen in twee enkele stappen worden gegenereerd:
 • Gebruik een printer om de Mycelium Entropy in te voegen waarmee de gebruiker verschillende afbeeldingen kan afdrukken met behulp van een flashstation.
 • Kies de afdrukoptie op de printer.

AAN DE SLAG MET MYCELIUM

2. Broodmuur

brood app-logoBeschikbaar op zowel Android als Apple; deze portemonnee is in het bijzonder een van de gemakkelijkste portemonnees om te gebruiken bij het handelen. Met behulp van een soepel lopend en aangeboren ontwerp, maakt het het proces snel en direct in termen van inloggen, bij het aanmaken van een account en bij het uitvoeren van transacties met bitcoin. Daarnaast is de app ook specifiek ontworpen om de bescherming van persoonlijke informatie en privacy te waarborgen. Breadwallet maakt gebruik van de combinatie van zowel gemak als veiligheid, dus het is zeer geschikt voor gebruikers die net zijn begonnen met de bitcoin-reis en ook voor technische gebruikers. Dienovereenkomstig biedt het de gebruiker ook de controle over de privésleutels, hulp bij toegangscodes en een gebruiksvriendelijke interface.

Vergoedingen:

Brood is gratis verkrijgbaar. Wanneer gebruikers er echter voor kiezen om bitcoin-transacties uit te voeren, moeten ze een bepaald bedrag aan vergoedingen betalen aan het bitcoin-netwerk. Er waren recente updates van de app, waaronder de mogelijkheid om het bepaalde bedrag aan transactiekosten te reguleren op basis van primacy, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om meer te kopen om snellere transacties te laten plaatsvinden.

Als een gebruiker een Bitcoin koopt via de brood-app, kan hij / zij een bepaald bedrag aan kosten in rekening brengen die door de bank en / of een externe dienst die op de rekening wordt gebruikt, in rekening worden gebracht op de aangewezen portemonnee..

Voordelen:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Gratis
 • Geen essentiële vereiste om te ondertekenen of geregistreerd te worden
 • Wallet maakt rechtstreeks verbinding met het Bitcoin-netwerk
 • Biedt een touch-ID login
 • Klantondersteuning die is ingebouwd
 • Er wordt geen informatie over de gebruikers opgenomen
 • Geschiktheid om Bitcoin rechtstreeks via de brood-app te kopen
 • Privacy en veiligheid zijn geavanceerd, aangezien het bitcoin-adres automatisch wordt gegenereerd

Nadelen:

 • Geen steunpilaar voor altcoins
 • Sommige gebruikte functies hebben de autoriteit van services van derden nodig.
 • Ondersteunt geen multi-handtekeningen
 • Biedt geen ondersteuning voor tweefactorautorisatie
 • Er zijn talloze klachten binnengekomen vanwege het bevriezen van de app.
 • Tijdrovend om te synchroniseren met het bitcoin-netwerk bij het opstarten

Aankomend nieuws voor brood:

 • Update voor Android: Na een follow-up van de recente update van hun iOS-app, is Bread gepland om in de nabije toekomst een nieuwe versie nieuwe versie voor Android te verspreiden. Van gebruikers van Android wordt verwacht dat ze uitkijken naar een aantal opwindende nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om transactiekosten te verbeteren op basis van bepaald belang / prioriteit, voorkeursinstellingen bij het bekijken van het display voor de balans, met de mogelijkheid om ‘memo’s’ toe te voegen aan elke transactie.
 • Ondersteuning van andere crypto-activa: Aangezien Breadwallet momenteel alleen bitcoin ondersteunt, heeft het bedrijf zelf verklaard dat het in de toekomst ondersteuning zal bieden voor andere cryptocurrencies..
 • Verdere financiële diensten: Het bedrijf Bread heeft gezegd dat het van plan is en ernaar streeft om verder uit te breiden en aanvullende diensten aan zijn gebruikers aan te bieden, wat verder gaat dan de normale of traditionele portemonnee-functies voor het verkrijgen en verzenden van bitcoins..

AAN DE SLAG MET BROOD

3. Airbitz

airbitz-logoBeschikbaar op zowel Android als Apple; biedt een comfortabele ervaring voor de gebruikers om bitcoin te gebruiken. Bovendien biedt het een interessante functie om automatische back-ups uit te voeren. Een portemonnee waarmee de gebruikers de bitcoins kunnen kopen, verkopen en veilig kunnen bewaren via de mobiele telefoon. Bovendien zorgt Airbitz ervoor, naast de HD en de tweefactorauthenticatiefuncties, geld van de gebruikers en verschillende datatransacties van externe gebruikers te beschermen.

Dit betekent dat geen enkele gebruiker toegang heeft tot de gegevens in de Airbitz-portemonnee. Gebruikerservaring was een van de kerndoelen in gedachten. Wat het scannen van QR-codes betreft, biedt de portemonnee Bluetooth Low Energy (BLE) om geld over te maken. Registreren voor een account is eenvoudig en snel zonder het risico te lopen belangrijke functies op het gebied van beveiliging op te offeren.

Wat Airbitz volledig uniek maakt, is het feit dat het in de bedrijvengids staat, die een kaart ondersteunt van alle bitcoin-accepterende organisaties bij u in de buurt. Dit verhoogt Airbitz naar een populair publiek niveau als een van de unieke bitcoins die er zijn.

Vergoedingen

De Airbitz-app is online beschikbaar en kan gratis met de smartphone worden gedownload. Deze transactiekosten worden bepaald door het bitcoin-netwerk dat ook is geïnspireerd door zaken als onderdrukking en de grootte van de transactie in bytes aan gegevens.

Voordelen:

 • Een open source
 • Toegang tot snelle levering van bitcoin
 • Beveiligde functies zoals de tweefactorautorisatie
 • Gedecentraliseerde servers waarin de portemonnee werkt ondanks dat de servers niet beschikbaar zijn.

Nadelen:

 • Gebrek aan gebruikers- en webinterface
 • Merk is nog niet goed online gevestigd

Recente opvattingen van Airbitz:

Een eenvoudig te gebruiken app voor snelle transacties, Airbitz is een gratis app om te gebruiken waar het een goed testonderwerp is voordat het daadwerkelijk in bitcoins gaat handelen. De app is innovatief en instinctief omdat hij de mening van de gebruikers begrijpt.

Gebruikers die technisch geavanceerd zijn in bitcoin zullen de active directory waarderen. Dus wat het handelen in bitcoin betreft, maakt de functie alleen al een verschil.

AAN DE SLAG MET AIRBITZ

4. GreenBits

logo-groenadresEen eerdere versie van Green Address waar het een multi-signature wallet is die hardware wallets ondersteunt, zoals TREZOR en Ledger Nano S.

Vergoedingen

De prijs voor de Greenbits-portemonnee is 50 uBTC per KB, maar de algemene informatie wordt niet onthuld.

Voordelen:

 • Een van de unieke kenmerken van een dergelijke app is dat deze voor beveiliging zorgt met de meest gevestigde en vertrouwde beveiligingsapp genaamd de Ledger, waardoor geen enkele gebruiker volledig afhankelijk kan zijn van de portemonnee. Door de kenmerken van snel, dun en gebruiksgemak te combineren, hebben de makers van de app de broncode voor de klant vrijgegeven.

Nadelen

 • De iOS- en desktopversies zijn nog niet vrijgegeven.

Anderen beoordelingen:

Gebruikt een combinatie van SPV-verificatie en een beveiligingspartner. Voor beginners lijkt deze app populair te zijn vanwege de gebruiksvriendelijke interface.

AAN DE SLAG MET GREENBITS

5. Zebpay

zebpay-logoZebpay was de eerste portemonnee in India waar zijn reis begon in 2014. Het biedt ook een snel en veilig platform om bitcoins te verhandelen. Bovendien zorgen ze ervoor dat de beste prijzen aan de gebruikers worden aangeboden bij het handelen in bitcoins.

Voordelen:

 • Een gebruiksvriendelijke app waarmee gebruikers kunnen genieten van de voordelen van snelle transacties zonder contant geld.

Nadelen:

 • In tegenstelling tot bepaalde contante transacties, kan het aantal bitcoins binnen enkele seconden worden verhandeld met een andere gebruiker.
 • De prijs van Bitcoin is relatief hoog in vergelijking met andere bitcoin-uitwisselingssites.
 • Met behulp van dit platform kunnen gebruikers profiteren van winst omdat de bitcoin-prijs kan worden geanalyseerd.
 • Updates gebruikers over nieuwe meldingen wanneer er een verandering in bitcoin-prijzen is.
 • Hoewel de bitcoin en zijn netwerk gedecentraliseerd zijn, zullen gebruikers zich nog steeds moeten houden aan de regels van de IT-overheid.
 • Nieuwe gebruikers zullen het risico moeten lopen om te investeren, omdat er altijd een kans is op een daling van de bitcoin-prijs.

Beperkingen:

 1. Om de portemonnee te kunnen gebruiken, is het essentieel dat de gebruiker een PAN-kaart en een bankrekening gebruikt waarbij zowel de PAN-kaart als het bankrekeningnummer hetzelfde moeten zijn..
 2. Het is gebruikers niet toegestaan ​​om na drie maanden roepies op de rekening te bewaren als er geen enkele transactie wordt uitgevoerd. Om dit te voorkomen, moeten gebruikers dienovereenkomstig plannen om onnodige automatische transacties te vermijden.
 3. In tegenstelling tot andere platforms, krijgen gebruikers te maken met een transactielimiet op jaarbasis en maandelijks. Gebruikers kunnen alleen investeren in of kopen met een minimum van 1000 roepies per transactie en een maximum van 10000000 roepies per maand.

AAN DE SLAG MET ZEBPAY

6. Copay

copay-logoEen Android-app waar het een open multisig-bron is gemaakt door Bitpay. Dit is waar het geld alleen wordt vrijgegeven als een bepaald aantal mensen een transactie zal laten plaatsvinden voordat deze wordt uitgevoerd / uitgevoerd die lijkt op een gedeelde portemonnee. Dit is een uitstekende beveiligingsmethode, maar in sommige gevallen zal het een probleem zijn.

Kenmerken:

 • Meerdere platforms: Beschikbaar voor mobiel (iOS, Android, Windows) en desktop (Mac, Linux, Windows).
 • Meerdere accounts: Hiermee kunnen gebruikers verschillende accounts maken onder dezelfde portemonnee, waarbij de gebruikers verschillende accounts kunnen gebruiken voor verschillende doeleinden, d.w.z. zakelijk en persoonlijk.
 • Open source: De portemonnee en de servercode worden gepubliceerd. Dit stelt de derde partijen in staat om de code te controleren, te inspecteren, te beoordelen en methoden te vinden om de code te verbeteren, wat zal leiden tot een veiligere en betrouwbaardere portemonnee dan de portefeuilles met gesloten bronnen..
 • Schone en gemakkelijke gebruikersinterface: Gebruikers kunnen profiteren van de soepele gebruikersinterface en het slimme systeem waarin het 150 valuta’s toont en vele talen ondersteunt.

Nadelen

Qua design lijkt Copay de juiste keuze. Vanwege bepaalde politiek heeft de ongelukkige inval van Copay in de Bitcoin-politiek echter geleid tot grote schade aan het vertrouwen met betrekking tot de portemonnee. Copay is verwijderd van de lijst met vertrouwde wallets van Bitcoin.org voor het ondersteunen van de BTC1-hardfork als ‘de echte Bitcoin’. De harde vork van de BTC1 was echter al snel mislukt om politieke en technische redenen. BitPay had tegen hun gebruikers gezegd om over te schakelen naar een meer gehaaste, onbewezen code die uiteindelijk tot mislukking leidt.

Recensies van anderen:

Als er maar aan de functies werd gedacht, zou Copay een goede keuze zijn. Er zijn echter ook alternatieven waarbij de vergelijkbare kenmerken worden geboden zonder de hand van vuile politiek; totdat het geval van ontbrekende fondsen / investeringen niet zijn opgelost, zou het voor de gebruiker niet raadzaam zijn om Copay te gebruiken.

Deze problemen zullen in de nabije toekomst worden opgelost, maar tot die tijd wordt Copay voor kleine bedragen gebruikt om het risico te vermijden.

AAN DE SLAG MET COPAY

Welk type portemonnees past bij jou?

Na het lezen van al deze informatie, moet onze geest zijn tol hebben geëist, maar welk type portemonnee kiezen we? Hier zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden:

 • Peer naar peer: Als de gebruiker besluit om de betalingen persoonlijk te doen, wordt aangeraden om een ​​mobiele portemonnee te gebruiken en geen online portemonnee zoals Mycelium, Copay of zelfs Breadwallet..
 • De regelmatigheid van betalingen: Als de gebruiker uiteindelijk regelmatig betaalt, is een desktopportemonnee of een mobiele portemonnee geschikt, omdat het geschikter zou zijn om portemonnees te gebruiken die snel toegankelijk en eenvoudig zijn.
 • Bedragen geïnvesteerd / geretourneerd: Gebruikers die met grote hoeveelheden bitcoin te maken hebben, hebben een veiligere portemonnee nodig om online aanvallen te voorkomen. Het wordt daarom aanbevolen om hardwareportefeuilles te gebruiken die zijn ontworpen om offline portefeuilles op te slaan en te beveiligen of zelfs om offline portefeuilles te gebruiken die ook veilig zijn, zoals Armory.
 • Meervoudig gebruik en toegankelijkheid: Het gebruik van verschillende portefeuilles om verschillende voordelen te bieden, kan tegelijkertijd veiligheid en gebruiksgemak mogelijk maken, maar gebruikers moeten voorzichtig zijn bij het kiezen van de gebruikte portemonnees en moeten ook niet in de war raken. In dergelijke gevallen worden hardwareportefeuilles gebruikt voor spaarrekeningen, terwijl mobiele portefeuilles worden gebruikt als betaalrekeningen.

Er worden meerdere beveiligde portefeuilles online vermeld. Maar om de perfecte portemonnee te hebben, zal het afhangen van de minder kosten op basis van transacties (BTC naar BTC-transacties) en niet-geschonden beveiliging.

Welk type portemonnee is het veiligst?

Lees hieronder wat betreft beveiliging om erachter te komen welke beter is:

 • Hot portemonnees: Dit zijn soorten portemonnees die zijn gebaseerd op het concept van een portemonnee. Bovendien werken deze portemonnees op met internet verbonden apparaten zoals computer / tablet / telefoon waar een hoger risico op diefstal bestaat. Terugkomend op het concept van de zakportefeuilles: mensen stoppen niet al hun spaargeld in hun zak en lopen.
 • Portefeuilles voor koude opslag: In vergelijking met een spaarrekening bieden dit soort portemonnees zekerheid waar er geen risico op diefstal is, dus het is veilig. Koude opslag kan worden bereikt wanneer Bitcoin-sleutels – privé worden gegenereerd en offline vanaf het netwerk worden opgeslagen. Hackers zouden de privésleutels niet kunnen schenden, aangezien alle sleutels offline worden opgeslagen.

Best practices om uw bitcoins te beschermen:

 • Privésleutels beheren: Het wordt aanbevolen om voorzichtig te zijn met uw eigen bitcoins. Door volledige controle over de fondsen te beheren en niet afhankelijk te zijn van een derde persoon of partij, wordt een veiligere aanpak gecreëerd.
 • Bescherming van privacy: Elke keer dat u blockchain-gegevens uit uw portemonnee opvraagt, kan de server het IP-adres verbinden met het gevraagde adres, waardoor ons wordt verteld hoe elke portemonnee gegevens op een andere manier opvraagt. Als u een portemonnee gebruikt die de hele blockchain kan downloaden, zoals de Bitcoin Core of Armory, wordt privacy voor de gebruikers mogelijk gemaakt.
 • Vermijd herhaalde / hergebruik van adressen: Aangezien beveiligde systemen zijn bijgewerkt, zal het adres voor elke transactie automatisch elke keer veranderen. Bitcoin-transacties worden openbaar bekeken, dus het groepeert alle transacties waarin verschillende gebruikers gemakkelijk kunnen begrijpen of de transacties zijn verbonden met één identificeerbare gebruiker.
 • Gebruik, afhankelijk van de bedragen, verschillende portemonnees: Er kunnen verschillende bitcoin-wallets worden gebruikt, afhankelijk van de verschillende bedragen die worden opgeslagen of overgedragen. Zoals eerder vermeld, kan het gebruik van hardwareportefeuilles of papieren portefeuilles worden gebruikt om digitaal op te slaan als een ‘spaarportefeuille’, terwijl mobiele portefeuilles voor desktops kunnen worden gebruikt als ‘bestedingsportefeuilles’..
 • Zorg voor veilige meerdere back-ups: Het wordt sterk aanbevolen dat de gebruikers een back-up van hun portemonnee moeten maken en deze op veilige beveiligde fysieke locaties moeten bewaren die de gegevens niet zouden beschadigen. Voorbeeld: Papieren portemonnees kunnen worden gelamineerd om beschadiging te voorkomen.

Opslag en beveiliging:

4 verschillende soorten portefeuilles worden verder vereenvoudigd tot verschillende beveiligingstypen en opslagruimtes.

 • Hot portemonnees: Dit soort wallets draaien op online verbonden apparaten, waardoor het risico op cyberaanvallen of diefstal toeneemt. Dit soort portemonnees wordt aanbevolen voor dagelijkse kleine uitgaven en de rest van de bedragen wordt opgeborgen in een koelcel.
 • Bewaring: De privésleutels en digitale contanten van gebruikers worden bewaard door externe partijen, waardoor er geen controle is over hun geld. Dit lijkt in eerste instantie misschien veilig, maar het opslaan van contant geld onder de controle van een ander kan altijd het risico verhogen om dit te doen.
 • Koude opslag: Private sleutels worden offline beveiligd waardoor het risico en de kans dat hackers doorbreken worden verkleind. Deze lijken effectief te zijn voor gebruikers die het niet zouden uitgeven en bitcoins veiligstellen.
 • Portemonnees met meerdere handtekeningen: Door de functies van offline beveiliging en koude opslag toe te voegen, hebben multisig-portefeuilles bitcoins die gelijkelijk tussen verschillende partijen worden gedeeld. Om fondsen vrij te geven, moeten de partijen het eens zijn en de transacties ondertekenen voordat ze deze vrijgeven. Er zijn voorbeelden zoals een 2-2 portemonnee of 2-3 portemonnee waarbij 2 leden van de drie mede-ondertekenaars moeten tekenen voordat ze het geld vrijgeven. Dit kan ook gemakkelijk worden uitgebreid tot 5-9 handtekeningen, waarvan 5 handtekeningen uit de 9 handtekeningen.
 • Arsenaal Multisig: Biedt een unieke functie: Lockbox-functie, het vereist een willekeurig aantal mensen tot 7 mede-ondertekenaars om te ondertekenen en staat toe dat fondsen worden vrijgegeven. Door deze functie te gebruiken, wijst een bepaalde partij in feite co-partners met verschillende openbare sleutels toe als mede-ondertekenaars. Het biedt een combinatie van veiligheid en flexibiliteit voor persoonlijk gebruik of voor verschillende bedrijven. Een ander kenmerk van de Armory Multisig-portemonnee is dat het een back-up biedt, waarbij het in plaats van meerdere handtekeningen voor een enkele affaire te verkrijgen, alleen voor back-ups zou worden gebruikt. Het hebben van een back-up voor de Armory-portemonnee zal de kans op hackproblemen op bitcoin-portefeuilles verkleinen. Om dit te laten werken, moeten locaties worden besproken om een ​​volledige, totale back-up te krijgen.

Portemonnees en beveiliging:

Bitcoin-problemen:

 1. Gevoelig voor malware. De gebruikte software kan malware bevatten die op zijn beurt de privésleutels kan scannen en even later verdwijnen alle bitcoins.
 2. Gebruikers zijn kwetsbaarder om hun telefoons of laptops te verliezen en verliezen daarom alle portemonnees die erin zijn geïnvesteerd.
 3. ‘Trojan’ kan worden gebruikt om bestanden te coderen. Na het achterhalen van de hoeveelheid geld in de portemonnee, zal het corrupte programma hetzelfde aantal bitcoins opdragen / eisen om de bestanden te ontcijferen.
 4. Virtuele uitwisseling kan altijd leiden tot frauduleuze problemen waarbij andere gebruikers / hackers bitcoins kunnen stelen.

TLDR; op veiligheidsadvies

 1. Het verdient de voorkeur om methoden voor koude opslag te gebruiken in plaats van apparaten met internetverbinding.
 2. Bereid je voor op oplichting en lees altijd twee keer of meer om er zeker van te zijn dat het uit de juiste bron komt. Indien geautoriseerd op een verkeerde bron, zullen alle bitcoins worden verdreven.

Gevolgtrekking

Over het algemeen is het noodzakelijk om te weten welke wallets u moet gebruiken, afhankelijk van de afgehandelde hoeveelheden en ook de opslag. Het is effectiever als de gebruikers verschillende soorten portemonnees gebruiken om voor elk ervan te profiteren, maar het kan tegelijkertijd vrij duur en in sommige gevallen irrelevant zijn.

Gebruikers moeten worden gewaarschuwd voor bepaalde bedrijven die kunnen proberen de bitcoins op te lichten en de bitcoins weg te sturen van de gebruikers met behulp van verschillende malwaresoftware, waardoor het moeilijk wordt om het terug te halen. Het wordt aanbevolen om back-ups te maken. Omdat het op een veilige plaats wordt bewaard, kan de cryptocurrency-portemonnee de gebruikers redden van meerdere hardwarefouten en veel menselijke fouten.

Bovendien herstelt het de portemonnee als een pc of telefoon wordt gestolen of beschadigd. Door het versleutelen van gegevens toe te staan, kunnen de hackers de wachtwoorden en de bitcoins niet achterhalen. Hoewel het veilig lijkt om hackers te beperken, kan het geen volledige stop maken met malwareaanvallen van keyloggers, daarom is het noodzakelijk om toonaangevende antivirus- en antimalwareresultaten te installeren en bij te werken..

Overweeg om verschillende uitwisselingen te analyseren die gedecentraliseerd zijn. Het verschil tussen een gedecentraliseerde en gecentraliseerde beurs is dat deze de fondsen niet beveiligt en opslaat. Niemand heeft de autoriteit om uw geld op te eisen of te verkrijgen, behalve u.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me