Beste Bitcoin-portefeuilles voor iOS (iPhone en iPad) 2021

1. CEX.IO 2. Binance 3. Coinbase
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

smartphone

We zijn allemaal bekend met bitcoins en de transacties ervan. Toen deze cryptocurrencies werden geïntroduceerd, waren de opties om ze te kopen en op te slaan beperkt. Tegenwoordig kunt u verschillende platforms vinden die bitcoin ondersteunen en waarmee u ze kunt opslaan en bezitten. Aanvankelijk was het een moeilijke taak om de wereld van cryptocurrency en blockchain te begrijpen. Met de komst van technologie worden alle vragen met betrekking tot cryptocurrency opgelost en op een eenvoudige manier uitgelegd en gepresenteerd.

We zijn gewend aan smartphones en bijna alles is binnen handbereik. Hoe kan deze technologie dan worden weggelaten om de wereld van smartphones binnen te dringen? Deze technologie wordt geïntroduceerd als Bitcoin-wallets die beschikbaar zijn als mobiele applicaties in de Play Store en App Store voor respectievelijk Android en iOS.

Top 8 beste Bitcoin-portefeuilles voor iPhone en iPad 2021

1. CEX.IO

CEX is een van de beste portemonnees die geavanceerde ordening en functies ondersteunt, zoals directe uitwisselingen tussen crypto- en fiat-valuta’s. De applicatie ondersteunt momenteel handel en overdracht tussen meer dan 30 cryptocurrencies en werkt eraan om aan deze lijst toe te voegen.

Vergoedingen

U kunt ervoor kiezen om fiat of een van de beschikbare cryptocurrencies te betalen voor handelskosten, in tegenstelling tot andere wallets waarbij u de BTC of hun cryptocurrency kiest. Dit betekent minder transacties, wat uiteindelijk betekent dat u minder betaalt. Op basis van het handelsvolume beginnen de vergoedingen bij 0,5% voor minder dan 5 BTC en eindigen bij 0,1% voor meer dan 6000 BTC. Ervaren handelaren kunnen ook de margehandeloptie kiezen waarbij u handelt met geleend geld – allemaal binnen de applicatie.

Veiligheid

CEX.IO is een van de weinige cryptocurrency-wallets die gebruikers een DSS-certificaat van niveau twee biedt. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf aan de overheid en autoriteiten heeft bewezen dat het kan worden vertrouwd om gegevens op te slaan, te verwerken en over te dragen zonder de privacy van gebruikers in gevaar te brengen. Ze zijn ook geregistreerd bij het Financial Crimes Enforcement Network, zodat u erop kunt vertrouwen dat ze het beste met u voor hebben als het om beveiliging gaat..

Voordelen

De applicatie is veilig en betrouwbaar, en het gebruiksgemak voor shortlisting en aankopen van valutaparen is erg handig. De gebruikersinterface is intuïtief en kan gemakkelijk worden begrepen door een beginner. Hun 24/7 ondersteuning beweert zeer responsief te zijn, hoewel niet veel mensen de behoefte hebben gevoeld om contact op te nemen met de ondersteuning. Gezien de functies die de app biedt, zou het ten zeerste worden aanbevolen voor gevorderde handelaren.

Nadelen

Tenzij de cryptocurrency die u kiest om te handelen in functies in de top 20 of 30 qua marktaandeel, is de lijst met ondersteunde valuta’s met CEX vrij klein in vergelijking met zijn concurrenten. Ook kunnen de commissietarieven hoog zijn voor beginners. 

AAN DE SLAG CEX.IO!

2. Binance

Binance IoS-portemonnee

Als handelen in hoge volumes jouw ding is, of als je een beginner bent die zijn zinnen heeft gezet op volumehandel, dan is Binance zonder twijfel de beste optie voor jou. De iOS-applicatie voor Binance is gratis te downloaden en is beschikbaar in 10 talen.

Met Binance kunnen gebruikers in meer dan 200 valuta’s handelen, ongeacht hun handelservaring. De applicatie heeft een eenvoudig ontwerp met basisfuncties voor beginners, en één tik brengt je naar de pro-versie met geavanceerde functies.

Vergoedingen

Het is gratis te downloaden, transacties van minder dan 50 BTC worden in rekening gebracht tegen 0,1% en de kosten nemen af ​​naarmate het volume toeneemt. Ze bieden ook op maat gemaakte diensten aan VIP-klanten. Dus als u een professional bent in specifieke vereisten, zullen ze u graag helpen. Stortingen op elke token / munt zijn gratis, net als de opnamekosten voor de meeste daarvan. Belangrijk is dat transactiekosten lager zijn als u BNB betaalt.

Veiligheid

Ze nemen beveiliging heel serieus. Binance heeft de reputatie een van de veiligste wallets te zijn die er zijn. Niet alleen dat, het bedrijf is erg transparant over welke gebruikersgegevens ze gebruiken en hoe, en begraaft deze details niet in lange gebruiksvoorwaarden, die zelden worden gelezen. De app ondersteunt ook zowel 2FA (2 Factor Authentication) als U2F (Universal 2nd Factor Authentication).

Voordelen

Het is zeer gebruiksvriendelijk, heeft enkele van de laagste transactiekosten en besteedt veel aandacht aan gebruikersbeveiliging en gegevensprivacy. Ze bieden vanaf nu 24/7 klantenservice in acht talen, maar breiden hun bereik uit en werken samen met vertalers naar andere talen.

Nadelen

Binance ondersteunt vanaf nu geen stortingen in fondsen met behulp van traditionele betaalmethoden zoals creditcards / betaalpassen of digitale methoden zoals PayPal.

AAN DE SLAG MET BINANCE!

3. Coinbase

Coinbase-recensieCoinbase is een online portemonnee die vergelijkbaar is met een bank. Het zijn de grootste handelsplatforms voor cryptocurrencies. Coinbase is gemakkelijk toegankelijk via uw iPhone en iPad, die gratis te downloaden zijn in de app store.

Coinbase heeft een extreem gestroomlijnde interface die goed geschikt is voor beginners. Dit platform is sterk beveiligd en er zijn maximale gebruikers bij betrokken. Coinbase omvat ook een complexe handelsinterface met enkele extra functies die bedoeld zijn voor gebruikers die goed thuis zijn in bitcoin-handel.

Vergoedingen

Coinbase brengt verschillende handelskosten met zich mee, afhankelijk van verschillende methoden. Over het algemeen bevat dit platform een ​​eenvoudig aankoopproces tegen een vergoeding van ongeveer 1,49% tot 3,99%, wat niet altijd hetzelfde is. U vindt dit platform misschien wat duurder dan andere platforms vanwege de kosten en vergoedingen, maar het is het meest betrouwbare en sterk beveiligde platform in vergelijking met andere portefeuilles..

Veiligheid

Coinbase is een sterk aanbevolen platform voor gebruikers en ook een sterk beveiligd platform. De beveiligingsmaatregelen omvatten het opdelen van privésleutels in afzonderlijke stukken en deze op een combinatie van zowel papieren als offline opslag plaatsen met een uitgebreide back-up op verschillende locaties. Daar komt nog bij dat Coinbase tweefactorauthenticatie mogelijk maakt en een papieren portemonnee heeft geïntroduceerd met de naam “Vault”. Vault-systeem is zelfs veiliger dan een normale portemonnee. Met dit systeem kunt u een n-of-m-systeem opzetten voor het afhandelen van opnames. Als u bijvoorbeeld een vriendengroep of een bedrijf bent, stelt deze functie u of elke gebruiker in de groep in staat om hun toestemming in te stellen die niet toegankelijk is voor anderen zonder uw toestemming. Deze functie voegt een extra beschermingslaag toe aan het systeem.

Voordelen

Coinbase met een intuïtieve interface voor nieuwkomers is een sterk beveiligd platform. Het ondersteunt meerderheidsgebruikers en biedt handelaren een verscheidenheid aan handelshulpmiddelen en complexe platforms. Het biedt een hoge liquiditeit en volume met betrekking tot de grootste cryptocurrencies met marktkapitalisaties. Beveiliging staat hoog in het vaandel bij het toepassen van de geavanceerde beveiligingsmaatregelen. De betalingen en transacties van crypto’s worden op verschillende manieren aangeboden. Het is zeer betrouwbaar en een populair platform over de hele wereld.

Nadelen

Coinbase met bankoverschrijvingen kan wat extra tijd vergen.

AAN DE SLAG MET COINBASE

4. Airbitz

airbitz-logoAirbitz, een gebruiksvriendelijke bitcoin-app ontworpen voor iPhone en iPad, is gratis verkrijgbaar in de app store van Apple. Met zijn geavanceerde beveiligingsfuncties en gestroomlijnde gebruikersinterface onderscheidt Airbitz zich als een unieke bitcoin wallet-app.

Een nieuwe functie voor het introduceren van een uitgebreide directory om bitcoin-activiteiten bij u in de buurt te accepteren, trekt gebruikers aan. Aan de slag gaan is eenvoudig gemaakt zonder de beveiliging in gevaar te brengen. Sommige extra functies, zoals het scannen van QR-codes en ondersteuning van Bluetooth Low Energy om geld over te maken, helpen gebruikers om moeiteloos transacties uit te voeren.

Vergoedingen

Deze app is gratis en gemakkelijk verkrijgbaar in de app store voor iOS. De transactiekosten worden hier bepaald door het bitcoin-netwerk en worden beïnvloed door factoren zoals de grootte van de transactie in bytes aan gegevens en congestie.

Veiligheid

Airbitz maakt automatisch een back-up van uw portemonnee, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken als u uw telefoon kwijtraakt. Het heeft een geavanceerd beveiligingsniveau opgebouwd door hiërarchische deterministische (HD) en tweefactorauthenticatiefuncties (2FA) te bieden. Gegevens zijn verborgen voor derden waardoor ze er geen toegang toe hebben. Transacties worden veilig uitgevoerd op uw mobiele apparaat.

Voordelen

Airbitz is een open source beveiligd platform. Met zijn unieke functies en intuïtieve interface helpt beginners om effectief te begrijpen en te bedienen. Door gedecentraliseerde servers met zich mee te brengen, werkt Airbitz goed, zelfs als de servers niet beschikbaar zijn. Naast bitcoin ondersteunt het ook Bitcoin Cash (BCH) en andere cryptocurrencies. Daar komt nog bij dat Airbitz transacties met cadeaubonnen ondersteunt en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Nadelen

Airbitz is een nieuw platform en is nog niet goed ingeburgerd. Het ontbreekt in de webinterface.

AAN DE SLAG MET AIRBITZ

5. Brood

brood app-logoEerder ook wel BreadWallet genoemd, is een digitale Bitcoin-portemonnee die beschikbaar is als mobiele applicatie voor iPhone en iPad. Dankzij de intuïtieve interface kunnen beginners en niet-technische gebruikers aanzienlijk werken. De veiligheid van gebruikers wordt als een hoofdfactor beschouwd en wordt niet aangetast door Bread.

Vergoedingen

Brood is gratis verkrijgbaar in de app store van Apple. Voor bitcoin-transacties wordt echter een bepaald bedrag in rekening gebracht. De toegepaste vergoeding is afhankelijk van de prioriteit van transacties, een optie die onlangs is bijgewerkt. Wilt u bijvoorbeeld dat uw transacties sneller verlopen, dan moet u extra betalen. Niet alleen op transacties, maar er wordt ook een vergoeding geheven voor het kopen van bitcoins uit de portemonnee. Het wordt toegepast door uw bank of een derde partij die wordt gebruikt om uw account aan uw portemonnee te koppelen.

Veiligheid

Brood maakt een directe verbinding tussen zijn gebruikers en bitcoin-netwerk mogelijk, waardoor de privacy van gebruikers een belangrijke factor is. Deze directe connectiviteit voorkomt dat de server van Bread informatie ontvangt, wat een unieke functie is die andere bitcoin-portefeuilles niet kunnen bieden. Gebruikers zijn niet onderhevig aan kwetsbaarheden, aangezien Bread geen privésleutels op zijn servers opslaat en gebruikers de enige eigenaren van hun fonds zijn. Tweefactorauthenticatie is een functie die door Bread niet wordt overwogen, zoals andere portefeuilles. Dat is geen groot probleem, omdat het aanvullende en verschillende beveiligingsmaatregelen biedt die andere portefeuilles niet hebben.

Voordelen

Brood is een gebruiksvriendelijke app en is zeer geschikt voor beginners en niet-technische gebruikers. Aan de slag gaan en een account aanmaken is heel eenvoudig zonder de vereiste van enige aanvullende verificatie. Een unieke beveiligingsmaatregel vermijdt deze app tegen kwetsbaarheden en waarborgt de privacy van gebruikers. Naast het bieden van klantenondersteuning, maakt deze app het mogelijk om rechtstreeks bitcoins te kopen, wat een extra bonus is.

Nadelen

Brood-app richt zich voornamelijk op bitcoins en ondersteunt geen altcoins of andere cryptocurrencies. Deze app omvat geen tweefactorauthenticatie en transacties met meerdere handtekeningen en vereist een aantal services van derden voor het kopen van bitcoins.

AAN DE SLAG MET BROOD

6. Copay

copay-logoCopay is een van de toonaangevende bitcoin-wallets die is ontwikkeld door BitPay. Het is ontwikkeld om de fondsen van BitPay veilig te stellen met een gestroomlijnde interface die veel gebruikers trekt. Het is een hiërarchische deterministische (HD) bitcoin-portemonnee, waarvan de primaire zorg de beveiliging is. Gebruikers hebben toegang tot hun portemonnee via internet, desktop of mobiel, aangezien deze beschikbaar is op meerdere apparaten.

Vergoedingen

Vergoeding voor transacties is vergelijkbaar met andere bitcoin-portefeuilles, afhankelijk van de grootte van de transactie die is ingesteld door het bitcoin-netwerk. Het is gratis beschikbaar als mobiele app in de app store.

Veiligheid

Beveiliging is de belangrijkste factor. Copay heeft als HD-portemonnee geavanceerde beveiligingsmaatregelen geïntroduceerd. Het betreft transacties met meerdere handtekeningen, wat betekent dat de handtekening van zowel koper als verkoper noodzakelijk is. Met deze functie kunnen bedrijven worden voorzien van meerdere handtekeningen door meerdere gebruikers voor een enkele portemonnee te introduceren. Het is een van de eerste bitcoin-wallets die werkt op het volledige Bitcoin-betalingsprotocol. Dit betekent dat – Copay de betaling bijhoudt en controleert of de betaling is ontvangen door de gebruiker die onder dit betalingsprotocol werkt.

Voordelen

Copay is een gevestigde waarde en een toonaangevende bitcoin-portemonnee met een eenvoudige gebruikersinterface. Het beveiligingsniveau is geavanceerd met meerdere handtekeningen en een fulltime Bitcoin-betalingsprotocol. Het is een open source en zeer betrouwbare bitcoin-portemonnee voor iOS.

Nadelen

Copay hanteert een centrale verificatiemethode die veel bitcoin-gebruikers zou irriteren.

AAN DE SLAG MET COPAY

7. Blockchain

blockchain-logoBlockchain is ontwikkeld door het in Luxemburg gevestigde softwareontwikkelingsbedrijf en wordt beweerd dat het de zeer geaccepteerde bitcoin-portemonnee is. Het ondersteunt Bitcoin- en Ethereum-cryptocurrencies met een gebruiksvriendelijke interface. Enkele van de extra functies die door de portemonnee worden aangeboden, zijn onder meer een beveiligingscentrum, samenwerking met vertrouwde uitwisselingen, flexibiliteit bij het aanpassen van transactiekosten.

Vergoedingen

Blockchain-portemonnee is volledig gratis en is gemakkelijk verkrijgbaar in de app store. Er wordt een klein bedrag in rekening gebracht wanneer de bitcoins in en uit de portemonnee gaan. De transactiekosten zijn gebaseerd op het bitcoin-netwerk en afhankelijk van de omvang van de transactie. De kosten worden echter automatisch van uw portemonnee afgetrokken, afhankelijk van het netwerk en de grootte. U kunt een vergoeding opsommen in de instelling ‘vergoeding aanpassen’, die flexibele aanpassing van de vergoeding aan de prioriteiten biedt.

Veiligheid

Blockchain beschouwt beveiliging als een belangrijke factor. Om gebruikers te helpen gemakkelijk de beveiliging van dit systeem te visualiseren, biedt Blockchain beveiliging in niveaus.

Het eerste niveau omvat verificatie- en wachtwoordinstellingen, waaronder e-mailverificatie (verificatie), wachtwoordzin (uw account herstellen), wachtwoordhint (uw wachtwoord herstellen).

Het tweede niveau omvat authenticatie in twee stappen, een toegangscode die door de portemonnee wordt verzonden elke keer dat u zich aanmeldt. Koppel uw mobiele telefoonnummer om een ​​eenmalige aanmelding te verzenden als iemand probeert toegang te krijgen tot uw account door het verkeerde wachtwoord in te voeren.

Het derde niveau omvat het Blocking Tor-verzoek. Het blokkeert eventuele verzoeken. Tor-verzoeken worden door hackers gebruikt om toegang te krijgen tot accounts.

Voordelen

Blockchain biedt aan om cryptocurrencies rechtstreeks vanuit wallets te kopen en verkopen. Het is op een gemakkelijk bruikbare manier ontworpen door een hoog beveiligingsniveau te handhaven. Als privacymaatregel wordt na elke transactie automatisch een nieuwe wallet aangemaakt door de wallet. QR-scansysteem is beschikbaar om een ​​webaccount aan een mobiel te koppelen en het toont ook uw portefeuillesaldo in uw lokale valuta.

Nadelen

Blockchain bestaat uit een lang verificatieproces dat voor veel gebruikers vervelend kan zijn. Het ondersteunt slechts twee soorten cryptocurrencies (Bitcoin en Ethereum) en staat geen fiat-valuta’s toe voor de transactie.

AAN DE SLAG MET BLOKKETEN

8. Jaxx

jaxx mobiele appJaxx is een nieuwe digitale portemonnee die is ontworpen om blockchain-technologie voor gebruikers te vereenvoudigen. Het is een intuïtief platform met verschillende cryptocurrencies. Jaxx heeft verschillende nieuwe functies bedacht, zoals platformonafhankelijke koppeling, ShapeShift, een krachtig platform om verschillende cryptocurrencies te ondersteunen.

Dit platform is gebouwd door nieuwkomers in gedachten te houden en een vlotte ervaring te bieden. Jaxx biedt een portemonnee met meerdere ketens die 7 verschillende cryptocurrency-activa ondersteunt. Jaxx geeft u toegang tot ‘s werelds grootste cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

Vergoedingen

Jaxx is gratis te downloaden en gemakkelijk verkrijgbaar in de app store. De transactiekosten die door deze site worden aangeboden, zijn vergelijkbaar met andere bitcoin-portefeuilles, afhankelijk van het bitcoin-netwerk. Voor elke standaard Ethereum-transactie wordt bijvoorbeeld een vergoeding van ongeveer 0.000441ETH in rekening gebracht, wat vergelijkbaar is in het geval van bitcoin en andere valuta’s. De transactiekosten zijn volledig afhankelijk van de wijziging in het bitcoin-netwerk en Jaxx houdt de in rekening gebrachte vergoeding niet vast.

Veiligheid

Beveiliging is een belangrijk punt van zorg bij Jaxx. Toegang zonder toestemming is beschikbaar om toegang te krijgen tot de cryptocurrency van uw account, aangezien er tijdens het aanmelden niet om verificatie wordt gevraagd. Jaxx maakt alle cryptocurrency-sleutels en stelt deze beschikbaar op uw lokale apparaat, dat kan worden gehackt. Een back-upfunctie wordt geïntroduceerd via een enkele master-seed, die een opnamereeks van willekeurige woorden omvat, die zou helpen bij het herstellen van uw munten.

Voordelen

Jaxx biedt een gestroomlijnde gebruikersinterface, beschikbaar als een open source digitale portemonnee-app die verschillende cryptocurrencies ondersteunt. Deze portemonnee is gemakkelijk toegankelijk voor verschillende apparaten en kan gemakkelijk worden gekoppeld aan verschillende platforms.

Nadelen

Jaxx-portemonnee is zeer gevoelig voor hacking en het ontbreken van geavanceerde beveiligingsmaatregelen.

AAN DE SLAG MET JAXX

Gevolgtrekking

Deze digitale mobiele portemonnees hebben een ruimte gecreëerd voor eenvoudige transacties van cryptocurrency. Als deze wallets niet waren ontwikkeld, hadden we voor elke transactie honderden tekens moeten typen. Niet alleen de transacties zijn gemakkelijk gemaakt, maar een verscheidenheid aan methoden en functies worden door deze portemonnees aan gebruikers aangeboden. De privésleutels worden opgeslagen in deze portefeuilles, die niets anders zijn dan apps die fungeren als een wachtwoord voor uw geld. Je kunt je niet voorstellen dat je je desktop overal mee naartoe neemt als deze wallets niet waren geïntroduceerd. Ondanks dat deze wallets geavanceerde beveiligingsmaatregelen en extra features bieden, is het altijd aan te raden om een ​​groot aantal bitcoins in een hard wallet op te slaan..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me