Beste Bitcoin-uitwisselingen voor daghandel 2021 – Start daghandel met de beste!

1. CEX.IO 2. Binance 3. Coinbase
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

We weten dat de waarde van bitcoin niet stagneert en blijft veranderen. Winst maken met deze volatiele prijs is een behoorlijke uitdaging. Heeft u bitcoins en heeft u geen idee hoe u hier winst mee kunt maken? Hier is een manier om uw winst te maximaliseren. Bitcoin-daghandel is een manier waarop u uw winst op bitcoin kunt vergroten door deze op een beurs te verhandelen voor andere cryptocurrencies..

Wat is Bitcoin Day Trading?

Men moet op de hoogte zijn van en bekend zijn met alle aspecten van bitcoin-handel voordat u met daghandel begint. Daghandel kan worden gedaan met behulp van financiële hefboomwerking, maar het kan zowel winstgevend als niet-winstgevend zijn, daarom moet men bekend zijn met alle aspecten voordat u ermee aan de slag gaat. Bij daghandel zijn veel makelaars en beurzen betrokken die u zullen helpen gemakkelijk te handelen. Er zijn twee belangrijke manieren waarop u vandaag binnen een dag kunt handelen. De twee manieren zijn:

1. CFD-handel

Als u een handelaar bent en niet betrokken wilt raken bij de technische kant van de blockchain, dan is CFD de juiste optie voor u. Met CFD kun je bitcoins kopen en verkopen net als bitcoin exchange, maar met het voordeel dat je niet hoeft te wachten op de bevestiging van de blockchain, wat tijdrovend is. Bij daghandel zou het verbruik van veel tijd niet efficiënt zijn. CFD is veel beter in vergelijking met het normaal kopen en verkopen van bitcoins.

2. Handelen op reguliere Bitcoin-uitwisselingen

De tweede optie is voor degenen die de bitcoins bij hen willen behouden en ze rechtstreeks via bitcoin-uitwisselingen willen verhandelen. Er zijn veel platforms waarbij bitcoin-uitwisselingen betrokken zijn, maar deze platforms brengen kosten in rekening voor de transacties. Het is beter als alle sites worden gecontroleerd en vergeleken voordat u begint met handelen (wat we hebben gedaan). Hier moet u opletten voor hoge vergoedingen, omdat deze snel kunnen optellen en uw winst kunnen opeten.

Er zijn enkele platforms die extra functies bieden en lage kosten voor het gebruik ervan (wat perfect is voor daghandel). Hier is een lijst met de beste sites voor bitcoin-uitwisseling die u kunt overwegen voor daghandel.

Top 7 beste uitwisselingen voor daghandel 2021

1. CEX.IO

CEX.IO heeft een gebruikersbestand van meer dan 2.000.000 klanten en biedt handel in cryptocurrency tegen verschillende fiat-opties – USD, EUR, GBP, RUB. CEX.IO heeft twee doelen:

1) traditionele cryptocurrency-uitwisselingsservice – hiermee kunt u direct cryptocurrency voor fiat kopen en verkopen;

2) geavanceerd handelsplatform voor cryptocurrency – gebruikers kunnen markt- en limietorders plaatsen, deelnemen aan margehandel (tot 1: 3 hefboomwerking) en API-oplossingen gebruiken voor geautomatiseerde handel.

CEX.IO is gemakkelijk om mee te beginnen. Registreren op het platform is eenvoudig en kost niet veel tijd. Om CEX.IO echter volledig te kunnen gebruiken, moeten klanten worden geverifieerd. De centrale ondersteunt stortingen en opnames via creditcards of bankoverschrijvingen. De stortingen kunnen in elke fiat-valuta worden gedaan, aangezien deze vervolgens automatisch wordt omgezet naar de valuta die beschikbaar is op het platform.

Als het gaat om handelskosten, variëren deze met een maandelijks handelsvolume voor alle paren. Volgens het tariefschema van CEX.IO worden handelaren 0% -0,25% in rekening gebracht. Voor de market makers is de vergoeding vastgesteld in het bereik van 0% -0,16%, en voor de nemers is het 0,1% -0,25%. Margehandelskosten verschillen en omvatten een openstaande vergoeding (0,2%), rollover-vergoeding (0,01%) en sluitingskosten (0%).

Wat betreft de API-oplossingen voor geautomatiseerde handel, CEX.IO biedt verschillende opties met volledige handelsfunctionaliteit – REST API, WebSocket API, FIX API. Ze zijn geschikt voor zowel individuen als instellingen.

Om transacties te beheren en de marktgegevens te volgen, kunnen klanten ook een mobiele app gebruiken die is ontwikkeld door CEX.IO.

AAN DE SLAG MET CEX.IO

2. Binance

Binance IoS-portemonnee

Binance ondersteunt verschillende cryptocurrencies. Het biedt twee soorten bitcoin-uitwisseling, namelijk basis en geavanceerd. Op basis van de voorkeur van de gebruiker tonen deze twee opties weinig en gedetailleerde informatie over handelen. De gegevens in de grafiek kunnen worden gewijzigd tussen “kandelaar” en “diepte” op basis van de kijkkeuze van de gebruiker.

Deze uitwisseling biedt gratis stortingen en werkt met een handelsvergoeding van 0,1%. Het biedt een hoge liquiditeit. Beginners vinden het misschien moeilijk om met deze site te werken, aangezien de interface vrij complex is. De website loopt niet achter, wat een voordeel is voor daghandelaren.

AAN DE SLAG MET BINANCE

3. Coinbase

Coinbase-daghandel

Als een van de weinige beurzen waar u cryptovaluta kunt kopen met fiat-valuta’s, wordt het beschouwd als een van de grootste en meest populaire handelsplatforms ter wereld. Hoewel het nog niet in alle landen beschikbaar is en niet veel kleine cryptocurrencies ondersteunt, beschikt het over functies en beveiligingsaspecten die als enkele van de beste op de markt worden beschouwd..

Met een bezit van meer dan $ 20 miljard aan activa is Coinbase niet alleen een uitwisselingsplatform, het biedt gebruikers ook een geïntegreerde portemonnee. Hun kernproducten zijn hun handelsplatform genaamd GDAX en een broker exchange. Om te kunnen handelen, moet u ervoor zorgen dat de koop- en verkoopservices in uw land beschikbaar zijn. Momenteel hebben 32 ontwikkelde landen over de hele wereld deze functie beschikbaar.

Coinbase staat de aankoop van alleen BTC, Litecoin, Ethereum en Bitcoin Cash toe, en ondersteunt gewoonlijk geen potentiële beveiligings- of equity-cryptocurrencies. Voor beginners bieden de gebruiksvriendelijke interface en het gemak van navigatie genoeg om naar uit te kijken.

Het grootste voordeel van Coinbase is dat fiat-valuta’s kunnen worden ingewisseld voor cryptocurrencies (het accepteert momenteel EUR, GBP en USD). Afgezien hiervan heeft het functies waar de meeste geavanceerde gebruikers dol op zijn, zoals instant exchange, Shift Card en gratis GDAX-upgrade voor frequente handelaren.

Vanuit veiligheidsoogpunt wordt 99% van de activa van Coinbase offline opgeslagen, terwijl de resterende 1% die online wordt opgeslagen, is verzekerd tegen diefstal of enige vorm van verlies. Een andere belangrijke veiligheidsfunctie is dat Coinbase niet anoniem kan worden gebruikt. Daarom kan elke handelaar worden opgespoord, wat inhoudt dat alleen geverifieerde, legitieme gebruikers op dit platform mogen handelen. 

AAN DE SLAG MET COINBASE

4. BitMEX

bitmex-recensieBitMEX biedt aan om bitcoin en andere cryptocurrencies te verhandelen. U kunt hier geld verhandelen en storten en winst maken in bitcoin. Het bedrijf is opgericht in november 2014. De financiële professionals van deze site hebben een ervaring van meer dan 40 jaar. Deze site accepteert en voert zijn transacties alleen uit met bitcoins en geen andere valuta. Toekomstige contracten en swaps zijn de twee belangrijkste soorten handel die door deze site worden aangeboden.

Deze site brengt geen kosten in rekening voor het storten en opnemen van bitcoin. Er is slechts één type account voor alle gebruikers en er is geen ruimte voor speciale accounts. Het heeft een eenvoudige interface, maar gebruikers die nieuw zijn op dit platform, kunnen het in eerste instantie moeilijk vinden om te gebruiken. Het beveiligingsniveau van deze site is erg hoog. Het biedt een korting van 0,025% als maker fees en past maker-taker trading fees toe.

AAN DE SLAG MET BITMEX

5. Whaleclub

walvisclubWhaleclub bedient elke dag duizenden handelaren. Het accepteert en verwerkt zijn transacties alleen met de digitale valuta. Het biedt lage spreads zonder transactiekosten voor zijn klanten. Er zijn geen kosten verbonden aan het storten van bitcoin en accountactiviteit, maar ja, het brengt een aantal kosten in rekening tijdens het opnemen. Het volgt een bied- en laatbeleid. De opnames worden uitgevoerd binnen een uur nadat een verzoek is gedaan. Het wordt meestal handmatig uitgevoerd om veiligheidsredenen. Deze site ondersteunt het handelen in orderboeken. Omdat de site margehandel biedt, is de handel die hier betrokken is een beetje specifiek. Het biedt een gemakkelijke gebruikersinterface en is relatief snel.

AAN DE SLAG MET WHALE CLUB

6. Bitfinex

Bitfinex biedt spothandel aan voor alle belangrijke cryptocurrencies. Het biedt gemakkelijke en hoge liquiditeit met Bitcoin. Het biedt margehandel en maakt een hefboomwerking van 3,3x mogelijk om te handelen door financiering te verkrijgen van het peer-to-peer-marginfinancieringsplatform. Door financiering te verstrekken aan handelaren die met hefboomwerking willen handelen, biedt de markt voor margefinanciering een manier om winst te maken op bitcoin en andere cryptocurrencies. Gebruikers kunnen het gewenste bedrag lenen tegen het tarief en de duur van hun keuze door de bestelling in te voeren.

Deze uitwisseling biedt veel ordertypes voor handelaren, wat erg handig is voor daghandelaren. Het accepteert zelfs en handelt met fiat-valuta’s. Het gaat om maker-taker-vergoedingen met respectievelijk 0,1% en 0,2% vergoedingen. De gebruikersinterface is eenvoudig en ook geschikt voor beginners. Het biedt een aangepaste gebruikersinterface, wat een unieke functie is. Deze site biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen.

AAN DE SLAG MET BITFINEX

7. Cryptopia [GESLOTEN]

cryptopia-logoCryptopia biedt verschillende soorten cryptocurrencies. Hiermee kunnen gebruikers alles over de hele wereld verkopen in ruil voor cryptocurrency. De handelsvergoeding is 0,20% van het totale aantal bitcoins. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor stortingen. Een nieuwe functie genaamd “arbitrage” wordt gebruikt, die de bied- en laatprijs of het prijsverschil met andere markten voor u vergelijkt. Deze site geeft u met een paar klikken informatie over de marktongelijkheid.

AAN DE SLAG MET CRYPTOPIE

Gevolgtrekking

De vraag naar bitcoin neemt toe en daarmee neemt ook de wens om winst te maken met bitcoin toe. De bovengenoemde sites helpen zowel nieuwkomers als ervaren professionals om winst te maken met daghandel. Men moet bekend zijn met alle aspecten van bitcoin-handel voordat u erin springt om hinder tijdens het handelen te voorkomen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me