Beste Bitcoin-utlånssider 2021 for Bitcoin-lån

1. BitBond 2. BTCPOP 3. XCoins
bitbond btcpop xcoins
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Bitcoin utlånMed all populariteten og utmerkelsene som Bitcoin mottar fra hele verden akkurat nå, kan du føle deg litt utelatt hvis du ennå ikke har kjøpt noen Bitcoins eller investert i noen form for kryptovaluta. Saken er at ingen kunne ha forventet den enestående populariteten som Bitcoin har klart å oppnå på så kort tid.

Fra å starte med en ganske ydmyk begynnelse til å bli en av de mest populære valutaene i verden, har Bitcoin absolutt kommet langt, til og med å gå så langt som å åpne en helt ny vei med de beste Bitcoin-utlånssidene. Underveis klarte den også å slå ned noen virkelig store milepæler og til og med drive frem andre bransjer som kanskje aldri har gjort det stort hvis de blir igjen av seg selv.

Hvis du tror vi tuller, ta kryptovalutaindustrien som et eksempel. Hadde Bitcoin ikke vært en kryptovaluta i seg selv, hvem hadde trodd at kryptokurver ville ha brukt så mye kraft i verden? Akkurat nå spiller det ingen rolle hva du handler etter eller hva slags tjenester du leter etter, du kan få alt i bytte for kryptovalutaer.

Introduksjon: Bitcoin utlånsplattformer

Men hva om du ikke er klar til å investere i Bitcoins akkurat nå? Hva om du føler at Bitcoins som bransje fremdeles er ustabile og derfor føler deg bekymret for å faktisk sette pengene dine i valutaen? Eller kanskje du bare ikke har en økonomisk stabil nok posisjon til å faktisk skille ut ekstra penger til å kjøpe Bitcoins? Årsakene kan være mange.

Men sluttresultatet forblir det samme. Og det er at du ikke klarer å skaffe deg Bitcoins for deg selv. Hvis du sitter fast i en lignende situasjon, må du ikke bekymre deg, for i denne artikkelen tar vi sikte på å bringe en levedyktig løsning på problemene dine. Vi presenterer deg for Bitcoin utlånsplattformer. Disse plattformene er i utgangspunktet lånetjenester, bortsett fra at de handler med Bitcoins. Du logger ganske enkelt på nettstedet, oppretter en konto for deg selv og når du er ferdig med alle formaliteter, er du klar. Du er nå klar til å låne Bitcoins for dere selv under nettstedets gitte vilkår.

Hele prosessen er svært strømlinjeformet og helt gjennomsiktig. Hvis du føler deg bekymret og føler at du kan bli fanget i en ond sirkel med tilbakebetaling av gigantiske lån som aldri vil ta slutt, så vær trygg, for et scenario som det er ikke sannsynlig å skje. Alle følgende nettsteder er designet og konseptualisert med tanke på kundens bekvemmelighet, og så lenge du godtar nettstedets retningslinjer og holder deg til betalingsplanen, bør du ha det helt greit.

Imidlertid er det problemet at mange av disse btc-utlånsselskapene eller nettsteder faktisk er noe lyssky i naturen og potensielt kan sette deg på et stramt sted. Så lenge du holder deg til listen vi skal kurere her, bør du ha det bra. Faktum er at det finnes så mange slike tjenester i markedet i dag at det kan bli vanskelig for gjennomsnittsforbrukeren å skille mellom det gode og det dårlige. Mens de fleste av disse selskapene er trygge å bruke og helt legitime, kan det være noen som eksisterer utelukkende med det formål å lure deg bort pengene dine. Dette er de du trenger å styre unna. For å redde deg fra å snuble på noen av slike skyggefulle plattformer, gikk vi gjennom alle de viktigste tjenestene der ute og valgte det beste av partiet. Dette er de som vil gi deg fullstendig forsikring om kvaliteten på tjenestene og pengene dine. Les videre.

Topp 5 beste Bitcoin utlånssider 2021

1. Bitbond

bitbondBitbond tillater både investeringer og lån på Bitcoins. Hele prosessen har blitt perfeksjonert og er nå helt uanstrengt og tar heller ikke mye tid. Mens selskapet har eksistert i noen år nå, er suksessen det har klart å oppnå på den tiden ganske enkelt fantastisk. Merket er utviklet til perfeksjon, og mengden tillit kundene setter i deres tjeneste er høyere enn noen gang før. Bortsett fra å være låner, får du også være utlåner på plattformen hvis du har de riktige ressursene. Det vil si at hvis du har en god samling Bitcoins til din disposisjon, eller ellers vil hjelpe de som leter etter Bitcoins, kan du alltid registrere deg som utlåner på tjenesten, og når du blir matchet med en låntaker, kommer du til lån ut Bitcoins til personen og til og med tjene noen anstendige penger i prosessen. Så uansett om du gleder deg til å hjelpe mennesker eller er interessert i å tjene penger, kan du registrere deg som utlåner på nettstedet. Du blir ikke skuffet uansett. Dessuten er det absolutt ingen grense for hvor mye penger du kan investere.

Måten hele prosessen fungerer på er ganske enkel. Alle med grunnleggende kunnskap om Bitcoins kan velge en av tjenestene som tilbys på plattformen. Først og fremst, som nevnt tidligere, blir det matchet mellom utlåner og låntaker. Når en perfekt match er funnet, så startes en kontrakt. Kontrakten viser tydelig hvor mye eller antall Bitcoins som lånes ut til låntakeren. Lånets varighet kan være mindre enn seks uker og gå opp til seks år. For å sikre at det ikke forekommer svindel på systemet og at det ikke er noen uærlige mennesker involvert, opprettholder nettstedet en streng årvåkenhet overfor alle brukere. Låntakerne må spesielt gjennomgå en identitetskontroll ved å oppgi grunnleggende identifikasjonsdetaljer og til og med sende inn en grunnleggende økonomisk vurdering. Når de er ferdig med alt dette, får de en vurdering. Denne vurderingen er den ultimate skalaen som låntakere blir vurdert på mens de tømmer dem for lån. Jo høyere rating, jo høyere vil sjansene dine for å bli klarert for et lån. De låntakere som ennå ikke har fått tildeling, har ikke lov til å søke om lån. Etter at formalitetene er fullført, kan belastningsforespørselen ta opptil 14 dager å få noen reelle resultater. Etter at den angitte varigheten er gått, og lånet er klarert, mottar både låntakeren og långiveren en tilbakebetalingsplan som tydelig vises i henhold til deres bekvemmelighet på brukerkontosiden på nettstedet..

KOM I GANG MED COINBASE

2. BTCPOP

btcpop-logoMens alle typer lån kan benyttes på denne populære tjenesten, er kanskje den mest populære formen for Bitcoin-lån som tilfeldigvis dominerer alle andre transaksjoner på denne plattformen, peer-to-peer-lånetjenesten. En intuitiv måte å bygge tillit blant kundene for tjenesten er implementert av nettstedsutviklerne. Denne flotte mekanismen innebærer live chat blant de forskjellige medlemmene av selve nettstedet. Denne live chat-boksen er tilstede på hjemmesiden til selve nettstedet og lar medlemmene diskutere flere aspekter av selve plattformen, for eksempel risikoen forbundet med utlån eller lån, andre spesifikke medlemmer på nettstedet eller andre temaer under solen. For ytterligere å sikre at utlåneren aldri føler seg usikker på Bitcoins han gir bort, og at tilliten på nettstedet aldri frafaller, støttes også noen lån på nettstedet av en sikkerhet, som sørger for at utlåneren alltid har en garanti mot tap av hovedstolen.

KOM I GANG MED COINBASE

3. XCoins

xcoinsHvis du har en Paypal-konto og et kredittkort, anbefaler vi at du velger XCoins for bitcoin-lån. Tjenesten spesialiserer seg på å hjelpe kundene sine med å skaffe seg Bitcoins gjennom Paypal ved hjelp av kredittkortene sine. Mens de fleste andre slike tjenester og plattformer har unngått Paypal, omfavner XCoins plattformen aktivt og er dermed gode nyheter for alle de som foretrekker å kanalisere alle sine økonomiske forhold gjennom Paypal. Prosessen for å skaffe Bitcoins er ganske enkel og grunnleggende. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg eller registrere deg på tjenesten, gi bort identifikasjonsinformasjonen din og verifisere identiteten din, og sette inn amerikanske dollar tilsvarende Bitcoins du trenger å låne. Du kan til og med bli bedt noen om å sende inn et nominelt behandlingsgebyr for å være forberedt på det også.

Nå er tjenesten like åpen for långivere som for låntakere. Hvis du føler at det vil være i din beste interesse å låne ut noen av Bitcoins til låntakere i bytte mot det gebyret nettstedet har avtalt, og ønsker å tjene penger raskt, må du registrere deg på denne tjenesten. Det første trinnet for långivere begynner imidlertid med å bestemme beløpet de er klare til å låne ut. Dette er en vesentlig del av prosessen, siden det på bakgrunn av denne informasjonen vil bli funnet samsvar mellom låntaker og utlåner. Etter at beløpet er avtalt, foretas et søk, og når det blir funnet en perfekt samsvar mellom en låntaker og en långiver, forventes låntakeren å sette pengene inn på långiverens Paypal-konto. Når det gjelder kundestøtte, selv om XCoins gir mulighet til å kontakte nettstedsadministratorene eller supportpersonalet for å løse klager, kan det potensielt ta flere dager før et riktig og effektivt svar mottas.

KOM I GANG MED COINBASE

4. BitLendingClub

BitLendingClub-logoEn annen peer-to-peer-utlånsplattform som spesialiserer seg på Bitcoins, BitLendingClub har vært i tjeneste i noen år nå og har klart å bygge betydelig tillit for seg selv gjennom årene. Det tilbyr lån til låntakere i form av Bitcoins, og det også til noen ganske konkurransedyktige priser som du ikke lett finner på andre Bitcoin-utlånsplattformer. De kan til og med skryte av et lavt transaksjonsgebyr, men det mest spennende og spennende aspektet av nettstedet er tilfeldigvis det faktum at de har en nederlandsk auksjon som gir en plattform for långivere å konkurrere i. Låntakere kan effektivt gå gjennom et stort antall långivere. på et sted gjennom denne auksjonen og effektive beslutninger om hvilken utlåner å låne Bitcoins fra på grunnlag av deres respektive priser. Gebyret på dette nettstedet er nesten alltid ganske lavt og absolutt ingen utlånsgebyr belastes til høyre til det punktet at et lån blir betalt.

Dessverre ble BitLendingClub stengt i 2016.

5. Poloniex

Poloniex-logoPoloniex er en ganske kjent byttetjeneste, en av de beste Bitcoin-utlånssidene, og tilfeldigvis er den ubestridte lederen blant mange kryptovaluta-utvekslingsnettsteder eller -tjenester der ute. Denne mangfoldige plattformen er kjent og enormt vellykket av en rekke årsaker. Først og fremst tilbyr den gode likviditetsalternativer for et stort antall Altcoins, som til og med kan byttes mot Bitcoins. Poloniex-utviklerne ble grunnlagt i 2014, og opererer ut av San Francisco, California, for øyeblikket, og har besluttet å gjøre innbyggerne i USA til fokus for sine kampanjer. Imidlertid har de planer om å utvide virksomheten og utvide støtten til andre land også i nær fremtid.

KOM I GANG MED POLONIEX

6. Troverdige venner

Credible Friends er en peer-to-peer-utlånsplattform for Bitcoin, som gjør det mulig å gi kreditt til venner. I motsetning til eksisterende Bitcoin-lånedrakter, er Credible Friends ikke rettet mot de som søker lånene, men å bruke de fortrinnsrettene for å la folk nyte Bitcoin og fordelene..

Det er en veldig enkel å bruke plattform. Når du har opprettet en konto, kan du enten koble dine sosiale mediekontoer til det samme eller invitere venner via e-post. Når vennene dine blir med på Troverdige venner, kan du legge dem til i listen over personer du kan låne ut.

Når du låner ut Bitcoin til noen, får du en rente som du kan tjene penger på. Låntakere belastes med 25% rente, og 60% av dette går til långiveren. Credible Friends sørger for at långiveren får utbetalt hele beløpet. For låntakeren forfaller minimumsutbetalinger en gang hver måned, som er satt opp til å betale renten for siste uttalelsesperiode, pluss et prinsipp på 1%.

Noen låntakere kan ikke betale i tide, i så fall vil de pådra seg et forfalt gebyr. Låntakerens troverdighet er at långiveren skal dømme, basert på deres personlige forhold, gjensidig forståelse samt tilliten de har til dem. Låntakers troverdighet kan også vurderes ut fra de ulike tilbakemeldingene og vurderingene av appen som er gitt av andre långivere..

Hvis lånet av en eller annen grunn ikke blir tilbakebetalt, vil ikke Credible Friends være ansvarlig for tap, ettersom det er en kontrakt mellom utlåner og låntaker..

7. Nebeus Crypto Bank

Nebeus er en Crypto Bank, basert i London. Det er en kryptovaluta-plattform som brukes til å opprette og konsumere finansielle tjenester og produkter. To av prestasjonene deres er å introdusere Nebeus Crypto debetkort og tilby tilgjengelige kryptosikkerhetslån i Bitcoin og Ethereum.

Begge disse bestrebelsene, å tilby kryptosikkerhetslån og innføre ‘The Nebeus Crypto Debet Cards’ gjør kryptovalutaer mye mer nyttige i den virkelige verden.

Nebeus er et skritt utover alle de andre vanlige kryptovalutaappene, da det lar deg konvertere kryptovaluta til Fiat. Dermed kan du bruke det fritt, uten å bekymre deg for alle begrensningene som følger med digital valuta.

Nebeus debetkort konverterer også kryptovaluta til Fiat. Kortet kan fylles på med alle de store kryptovalutaene, og du kan direkte ta ut Fiat-penger fra hvilken som helst minibank over hele verden. Du kan også bruke kortet til å betale for varer og tjenester, noe som er mulig uten at selgeren aksepterer kryptovalutaen ettersom debetkortet automatisk konverterer kryptovaluta til Fiat-valuta..

Minste fortjeneste en bruker kan forvente er 12,5%. Rentesatsen kan avgjøres av utlåner, men den skal være mellom 0,01% og 3%.

Nebeus sørger for at markedsvariasjonene i kryptokurrencyprisen ikke påvirker lånet, og dermed tilbakebetales og tilbakebetales i Bitcoin.

Nebeus krever et minimalt gebyr fra investorene, som utgjør 10% av overskuddet. Dette gebyret belastes først etter at lånet er fullstendig tilbakebetalt og kunden har fått beskjed om det samme via e-post.

Dette debetkortet fra Nebeus bygger bro over den store gapet mellom digital valuta og tilgjengelighet. Det gjør det ved å tilby den veldig enkle konverteringen av kryptovalutaen til Fiat-valutaen som brukes mye av alle over hele verden.

Konklusjon

Prosessen med å anskaffe en Bitcoin i seg selv har blitt en stor industri. Det er forskjellige måter for deg å få noen få Bitcoins. Du kan enten kjøpe dem fra en byttetjeneste som du synes er god nok til å sitere en rimelig valutakurs, eller du kan kjøpe en gruvedrift til kryptovaluta for deg selv. Som nevnt ovenfor er noen nettsteder også kjent for btc-utlån. 

Disse tungvektsmaskinene er ganske tunge på energiforbruket og er også litt vanskelige å administrere, siden de ender med å lage mye støy når de er slått på. Som et resultat anser mange mennesker dem som et problem og viker unna å kjøpe en. Hvis du klarer å få tak i det, er det sjanser for at du ender opp med å tjene penger for deg selv, siden noen få modeller av disse gruvearbeiderne er svært effektive og produktive..

Videre er det en annen mindre brukt form for anskaffelse av Bitcoins som ikke mange er klar over. Du kan alltid score noen mynter ved å spille Bitcoin-inntjeningsspill på Internett. Disse spillene er nøye og spesielt designet for å være morsomme og kreative, og lar deg også tjene Bitcoins i prosessen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me