Beste crypto-handelsbots 2021 – # 1 die je niet wilt missen!

 

1. Cryptohopper 2. Pionex 3. Zignaly
Zignaly
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

Het begon wankel, maar cryptocurrencies zijn er om te blijven. De meeste sceptici van deze nieuwe vorm van valuta hebben er vrede mee gesloten en willen erin investeren. Aangezien u dit leest, is het veilig om te zeggen dat ook u op de kar bent gesprongen.

Wat u ook kiest om in te handelen, Bitcoins of altcoins, u bent er zeker van dat u een aanzienlijk bedrag aan extra inkomsten genereert – en wie niet. Het probleem is dat u hier nieuw bent en niet over de vaardigheden beschikt om de handelsgrafieken voor cryptovaluta efficiënt te analyseren om goed geld te verdienen – de soort goeroes scheppen daarover op..

Maar voordat u het opgeeft, is er een oplossing voor uw probleem. Terwijl u door uw leercurve gaat, kunt u nog steeds geld verdienen met cryptocurrency-handel met behulp van bitcoin-handelsrobots.

Nu is een handelsbot in feite een stukje software dat is ontworpen om de handelsgegevens van de cryptocurrency-markt te analyseren. Zodra u er een heeft aangeschaft, moet u deze aanpassen aan uw voorkeuren. Daarna analyseert de software namens u de markt en handelt automatisch. In dit stuk bespreken we enkele van de beste Bitcoin Trading-bots die beschikbaar zijn.

Beste crypto-handelsbots 2021

1. Cryptohopper

Cryptohopper is een nieuwkomer in de automatische handelsscène, maar is om verschillende redenen snel in populariteit gegroeid. Ten eerste zijn ze de enige cloudgebaseerde cryptocurrency-bot op de markt, wat betekent dat hun bot blijft handelen wanneer de computer is uitgeschakeld.

Hun bot is ook heel gemakkelijk op te pikken voor nieuwe gebruikers, vanwege het feit dat zij de enige handelsbot zijn die externe signaalgevers insluiten, waardoor onervaren handelaren hun bot op de automatische piloot kunnen laten handelen onder de expertise van deze signaalgevers. Handelaren met meer ervaring kunnen ook voor een handmatige aanpak kiezen door de verkoop te configureren op basis van meerdere technische indicatoren.

Daarnaast biedt Cryptohopper backtest, trailing stop loss (inclusief functies om uw bot alleen met winst te laten verkopen), de mogelijkheid om te handelen met behulp van meerdere uitwisselingen en een over het algemeen prettige gebruikersinterface.

Cryptohopper is ook de enige bot die een gratis proefperiode van een maand aanbiedt, met de mogelijkheid om te upgraden naar Bunny ($ 19 p / m), Hare ($ 49 p / m) en Kangaroo ($ 99 p / m) als gebruikers zin hebben om vast te houden in de omgeving van.

AAN DE SLAG MET CRYPTOHOPPER!

2. Pionex

Pionex is een van ‘s werelds eerste beurzen met ingebouwde handelsrobots. Het verzamelt de liquiditeit van Binance en Huobi Global en is een van de grootste Binance-makelaars. Naast de grote liquiditeit biedt Pionex 12 gratis handelsrobots, waarmee gebruikers hun handel 24/7 kunnen automatiseren zonder altijd de markten te controleren.

Kenmerken:

 1. Pionex biedt 12 gratis handelsbots voor particuliere beleggers.
 2. De handelsvergoeding is het laagst in vergelijking met de meeste grote beurzen. De handelsvergoeding op Pionex is 0,05% voor maker en nemer.
 3. Als een van de grootste Binance-makelaars biedt Pionex diepe liquiditeit die de liquiditeit van Binance en Huobi Global combineert.
 4. Grid Trading Bot is een van de meest populaire handelsrobots op Pionex. Hiermee kunnen handelaren laag kopen en hoog verkopen in een specifieke prijsklasse.
 5. Leveraged Grid Bot biedt tot 5x hefboomwerking.
 6. Spot-Futures Arbitrage-bot helpt particuliere beleggers om passief inkomen te verdienen met een laag risico. Het geschatte rendement voor deze strategie is 15 ~ 50% APR.
 7. Met de Smart Trade-terminal kunnen traders stop-loss instellen, winst nemen en in één transactie achterlopen.
 8. Pionex heeft een van de beste leveraged tokens op de cryptomarkt uitgegeven.
 9. Pionex is verleend door de MSB-licentie (Money Services Business) van het Amerikaanse FinCEN.

Prijs: Vrij

Uitwisselingen: Binance, Huobi global, Pionex

AAN DE SLAG MET PIONEX!

3. 3Comma’s

3 komma's

De meeste crypto-handelsbots zijn in staat om te doen waarvoor u ze hebt geconfigureerd. In een markt die zo volatiel is als de cryptomarkt, moet men echter bereid zijn zich aan te passen aan de plotselinge verandering in marktomstandigheden. Dit is waar je een slimme handelsbot nodig hebt, zoals de 3Commas-handelsbot.

Je zou kunnen denken dat geen enkele handelsbot slim genoeg kan zijn om zich aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden. De 3Commas-bot wordt echter geleverd met een unieke functie, genaamd de trailing loss en trailing profit. Wanneer u een andere handelsbot gebruikt, kunt u stopverliezen instellen om het algehele verlies te vermijden en winst nemen om de winst die u hebt gemaakt veilig te stellen. Als de munt echter beter presteert nadat de bot uw positie heeft verkocht, is er geen weg meer terug.

De volgfunctie die wordt aangeboden door de 3Commas-bot helpt om precies dat te bereiken. De bot analyseert de marktomstandigheden en zorgt ervoor dat uw munten op het juiste moment worden verkocht. Zo bent u verzekerd van het maximale rendement van uw investering. Deze functie waarmee de bot snel kan reageren op de veranderende marktomstandigheden, maakt de bot bijzonder.

Afgezien hiervan biedt de 3Commas-bot alle functies die u op een normale handelsbot kunt zien, zoals stop loss, take profit, automatische handel, enz. De bot wordt online gehost, waardoor deze altijd beschikbaar is. Je hebt vanaf elk apparaat met internetverbinding toegang tot de bot door naar je account op de website te gaan.

De bot kan worden gecombineerd met 13 van de meest populaire crypto-uitwisselingen, waaronder Binance, Kucoin, Bittrex, enz. De bot biedt drie verschillende pakketten waarvan de goedkoopste $ 22 per maand kost en het duurste pakket $ 75 per maand kost. Je kunt de services van de bot echter gratis gebruiken als je een account hebt op de Huboi-uitwisseling.

Gezien de huidige bearish trend in de cryptomarkt, is het voor iedereen erg moeilijk geworden om geld te verdienen. Dus waarom zou u de 3Commas-bot niet eens proberen en kijken hoe deze u kan helpen inkomsten te genereren, zelfs in een bearmarkt.

AAN DE SLAG MET 3COMMAS!

4. Zignaly

ZignalyHoewel de cryptocurrency-handelsbots zich nog in de beginfase van ontwikkeling bevinden, is er een gratis bètaversie van de handelsbots beschikbaar voor gebruik. Hoewel het vrij nieuw op de markt is, hebben mensen gemakkelijk voor de Zignaly-bot gekozen. De voltooide versie is tegen betaling beschikbaar voor de gebruikers.

Een verbazingwekkend ding over de Zignaly-handelsbot is dat deze naadloos kan worden geïntegreerd met TradingView. Hoewel de bot zich in de bètafase van ontwikkeling bevindt, hebben de gebruikers geen enkel probleem gevonden met de bovengenoemde integratie, wat betekent dat de ontwikkelaars de software hebben ontworpen rekening houdend met de gemakkelijke toegang voor de gebruikers..

TradingView heeft een API die werkt op de Binance-handelsbeurs. De Zignaly-bot kan dus worden gebruikt om de verschillende handelsstrategieën rechtstreeks op Binance uit te voeren. Hoewel de huidige ondersteuning voor de uitwisseling op de bètaversie alleen bij Binance ligt, zijn er plannen om in de nabije toekomst andere uitwisselingen op te nemen.

Volgens de ontwikkelaars zijn er plannen om uitwisselingen zoals KuCoin, Bittrex, Poloniex en CoinBase Pro op te nemen in de lijst met ondersteunde uitwisselingen voor de API-integratie van de Zignaly-bot..

Er zijn enkele unieke functies die door de ontwikkelaars in de handelsbot zijn geïntegreerd. Deze omvatten geen limiet op de paren waarmee u kunt werken en een optie om de posities te bewerken wanneer en wanneer u maar wilt. Deze hebben het handelen een stuk eenvoudiger gemaakt, omdat het niet nodig is om naar een Pro-versie te upgraden om te genieten van de functies zoals hierboven vermeld..

De Zignaly-bot is ook trots op zijn transparantie. Op de officiële website voor de Zignaly-bot voor cryptocurrency-handel staat gedetailleerde informatie over de oprichters en de rest van het team, samen met hun verschillende profielen op sociale media, zodat de gebruikers rechtstreeks contact met hen kunnen opnemen.

Het doel van het ontwikkelteam is om gebruikers over de hele wereld een handelsbot te bieden die beschikbaar is op alle grote beurzen. De ontwikkelaars hebben een gebruiksvriendelijk ecosysteem op de bot gecreëerd, met veel functies in de bètaversies en nog veel meer in de volledige versie.

AAN DE SLAG MET ZIGNALY!

5. Napbots

NapBots.com is een cloudgebaseerd platform aangedreven door AI dat handelstechnieken democratiseert, voorheen voorbehouden aan hedgefondsen.

Ze bieden algoritmische crypto-handelsbots die worden ondersteund op de belangrijkste cryptocurrency-uitwisselingen zoals Binance, Bitmex, Kraken, Bitfinex, Bitstamp, Okex, Bitpanda, enzovoort..

De bot heeft een super gebruiksvriendelijke interface en onze gebruikers houden van deze eenvoud. Dit maakt het gemakkelijk voor beginners om aan de slag te gaan.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om te handelen als een professional, met NapBots krijg je instant cryptobots klaar om voor je te handelen in slechts 3 stappen.

Stap 1: Maak verbinding met uw favoriete crypto-uitwisseling

Stap 2: Kies uw strategieën uit hun bibliotheek

Stap 3: Zit, kijk & laat de stuurautomaat het harde werk doen

Het is de enige bot op de markt waarmee u uw eigen mix van strategieën kunt samenstellen waarmee u uw spaargeld kunt beheren. U kunt uw handelsbot vanaf uw smartphone besturen en uw budgettoewijzing in alle vrijheid wijzigen.

NapBots heeft zijn prestaties bewezen; haar oudste strategie BTC LO is live sinds 2017 en staat nu op het punt de nieuwe ATH te bereiken. Ook de vlaggenschipstrategie BTC / ETH / USD AR werd gelanceerd in 2018 en heeft een 12-maandprestatie van 200%.

Voor hoogfrequente handel hebben ze uurlijkse strategieën ontwikkeld die veelbelovend zijn, en heeft tijdens de recente crash ongelooflijk gereageerd.

Wat nog belangrijker is, uw geld komt nooit uit uw portemonnee. Veiliger kan het niet zijn! U hoeft alleen de bot via API te verbinden en toestemming te geven om op beurzen te handelen. Deze new-age handelsbot is zeker het proberen waard voor zowel slimme als nieuwe cryptohandelaren.

AAN DE SLAG MET NAPBOTS!

6. Gunbot

gunbotshop

Deze Gunbot bevat veel ingebouwde strategieën, waaronder Bollinger Band, Ping Pong en Step Gain. De meeste van zijn gebruikers denken dat de BB-strategie de beste is en enorme winsten voor hen zal binnenhalen.

Deze handelsbot wordt echter geleverd met 3 pakketplannen die in prijs variëren. De prijzen variëren van 0,1 Bitcoins tot 0,3 Bitcoins (let op: deze prijzen zijn onder voorbehoud).

Gunbot is op verschillende cryptocurrency-uitwisselingen, waaronder Poloniex, Kraken, Bittrex en Cryptopia.

Wanneer u deze handelsbot gebruikt, wordt u geadviseerd om goed op uw handel te letten. Waarom? Welnu, de handelsbot is geconfigureerd om met de volatiliteit in de markt om te gaan. In het geval van pieken in de vluchtigheid, moet u deze uitschakelen.

Gunbot is onze go-to trading-bot en is zeker de beste bitcoin-handelsbot!

AAN DE SLAG MET GUNBOT!

7. Gekko

gekkoGekko zal altijd bovenaan de lijst staan. Het is verreweg het populairst – waarschijnlijk omdat het een gratis Bitcoin-handelsbot is. Het kan worden gedownload van het GitHub-platform (relax, je hoeft geen tech-goeroe te zijn om door dit platform te navigeren. Maar als je wat hulp nodig hebt, zijn er talloze YouTube-video’s om je te laten zien hoe je het moet aanpakken).

Gekko is een open-source stukje software dat voortdurend wordt verbeterd door getalenteerde ontwikkelaars over de hele wereld. Deze handelsbot wordt ondersteund door de meeste cryptocurrency-uitwisselingen, waaronder Bitstamp, Poloniex en Bitfinex.

Gekko is gebruiksvriendelijk, volledig geautomatiseerd en ongecompliceerd. Voor nieuwkomers in de bitcoin-industrie is het leren van de ins en outs van deze handelsbot de minste van uw zorgen. De software is uitgerust met essentiële handelsfuncties. Deze functies omvatten een webinterface die is ontworpen om uw handelsstrategieën en -gegevens te bewaken. De bot kan ook draaien op een aantal backtested-gegevens en u helpen bij het visualiseren van de handelsresultaten.

De bot is ontworpen om te draaien op de meeste grote besturingssystemen, waaronder macOS, Linux en Windows. De bot kan u ook op de hoogte houden via telegram, e-mail en andere sociale platforms. Houd er echter rekening mee dat Gekko geen hoogfrequente handelsbot is en als zodanig geen zogenaamde arbitragetransacties uitvoert..

AAN DE SLAG MET GEKKO!

8. Zenbot

zenbotDit is nog een andere gratis bitcoin-handelsbot. Net als Gekko is het een open-sourcebot. Het is beschikbaar voor gebruik op alle belangrijke besturingssystemen en kan worden aangepast aan de voorkeuren van elke gebruiker. Zenbot is gemaakt met behulp van kunstmatige intelligentie. Als zodanig kan het, in tegenstelling tot Gekko, de arbitragemogelijkheden benutten en de hoogfrequente transacties uitvoeren. Bovendien (en dit is een enorm pluspunt voor deze handelsbot), kan de software meerdere cryptocurrency-transacties tegelijkertijd uitvoeren.

De handelsbot wordt ondersteund door Bitcoin-beurzen zoals Kraken, Gemini, GDAX, Bittrex, Quadriga en Poloniex. De ontwikkelaars van deze handelsbot beweren dat ze nog steeds bezig zijn om de bot te verbeteren en in de toekomst zal deze worden ondersteund op alle beschikbare beurzen.

AAN DE SLAG MET ZENBOT!

9. Haasbot

haasbotDit is een handelsbot die begin 2014 door HaasOnline is gemaakt. De handelsbot wordt ondersteund door veel Bitcoin-beurzen, waaronder Bitfinex, Poloniex, BTCC, Huobi, Kraken, Gemini en GDAX. Het verhandelt niet alleen Bitcoin, maar ook altcoins op de verschillende beurzen.

Hoewel deze handelsbot is ontworpen om namens u de marktinformatie te analyseren, vereist het enige input om te handelen met betrekking tot de uitvoering van de transactie. De bot kan worden aangepast en is uitgerust met een aantal technische indicatorhulpmiddelen. Met deze tools kan Haasbot trendpatronen ‘voorspellen’ die van onschatbare waarde kunnen zijn voor het handelssucces van Bitcoin.

Om de beste resultaten te krijgen, moet iedereen die besluit om Haasbot te gebruiken zich volledig inzetten voor de cursus. Deze handelsbot kost ongeveer 0,32 Bitcoins per 3 maanden.

KRIJG VERKLAREN MET HAASBOT!

10. Crypto-handelaar

cryptotrader-botDit is verreweg een van de meest populaire Bitcoin-handelsbots onder handelaren. Het is grotendeels cloudgebaseerd, wat betekent dat het geen installatie op een fysieke computer vereist en door de gebruiker kan worden aangepast voor ruime en lonende resultaten. Algoritmische handelswijzigingen kunnen binnen enkele minuten in de bot worden aangebracht. De aanpassingen zijn eenvoudig aan te brengen en elke nieuweling kan met een beetje begeleiding het proces hacken.

Het is de moeite waard erop te wijzen dat de Crypto Trader wordt geleverd met een strategiemarktfunctie. Met deze functie kunt u strategieën verhandelen met andere handelaren. Een andere coole functie omvat een backtesting-tool waarmee gebruikers de handelsstrategieën kunnen testen tegen de backtested-gegevens en de heersende marktomstandigheden. Crypto Trader wordt ondersteund door beurzen zoals Bitstamp, BTCC en Coinbase.

AAN DE SLAG MET CRYPTO TRADER!

11. BTC-robot

btc robotDit was een van de allereerste Bitcoin-handelsbots in de branche. Het is een van de pioniers in handelsbots. De bot kan worden gedownload op de belangrijkste besturingssystemen, maar heeft voor elk platform verschillende prijzen. Over het algemeen zou u verwachten dat u er meer voor betaalt op MacO’s dan op Windows OS.

De handelsbot is eenvoudig te installeren en te gebruiken gebleken. Sommige mensen hebben echter verklaard dat er enkele technische stukjes zijn die moeilijk te begrijpen blijken te zijn. Desalniettemin zijn de meesten erin geslaagd aanzienlijke winsten te maken. De BTC Robot heeft een proefperiode met een restitutiebeleid van 60 dagen – hoe gaaf is dat?

AAN DE SLAG MET BTC ROBOT!

12. LeonArdo

MarginTradingOnPoloniexDit is een nieuwe handelsbot die wordt ondersteund door Huobi, OKCoin, Bitfinex, Bittrex en Poloniex. De ontwikkelaars brengen voortdurend wijzigingen aan in de handelsbot en u mag verwachten dat deze in de toekomst ook door meerdere andere beurzen zal worden ondersteund.

Deze bot wordt geleverd met twee handelsstrategieën, waaronder Margin Maker en Ping Pong. Tot nu toe is Leonardo de best uitziende handelsbot op het gebied van ontwerp en grafische afbeeldingen. Het is ook volledig aanpasbaar.

Aanvankelijk kostte de bot ongeveer 0,5 BTC per maand. Nu is het echter beschikbaar voor ongeveer $ 129 (een levenslange licentie).

AAN DE SLAG MET LEONARDO!

13. Autonio

Als we het hebben over het verhandelen van bots, zijn er maar een paar die kunnen beweren te zijn gebouwd op een gedecentraliseerd platform, zoals de verschillende digitale middelen die ze verhandelen. De ontwikkelaars van Autonio hebben ervoor gezorgd dat de handelsbot een van de weinige is. om de lijst te halen.

De volledige infrastructuur is gebouwd op een gedecentraliseerd platform, wat betekent dat er geen enkele entiteit is die al zijn activiteiten beheert. Het staat de gebruikers vrij om de transparantie van het programma te controleren en geen enkel instituut kan verantwoordelijk worden gehouden voor het falen ervan. De gebruikers van de Ethereum-blockchain zullen ook een probleemloze en soepele ervaring hebben.

Op de markt gebracht voor zowel de detailhandel als de professionele handelaren, heeft de Autonio cryptocurrency-handelsbot ingebouwde functies voor het creëren van de verschillende handelssignalen die zijn gebaseerd op de ingebouwde handelsstrategieën. Er is volledige toegang tot de technische indicatoren en de handelaren kunnen er het beste uit halen via de Autonio-handelsbot.

Er is een Autonio-marktplaats, waar de gebruikers kunnen zien dat de andere gebruikers verschillende handelsstrategieën en algoritmen delen die hen hebben geholpen winst te maken. Als u niet bekend bent met het proces van het opzetten van uw eigen algoritme met behulp van de bot, kunt u er een kiezen op de markt en direct beginnen met handelen..

Er is een intern token met de naam NIO dat wordt gebruikt door de Autonio-handelsbot. Dit token is gebaseerd op de Ethereum-blockchain en maakt gebruik van het ERC-20-algoritme. Dit token kan worden gekocht bij alle grote beurzen zoals Bittrex en Ethfinex. Het hele Autonio-platform draait om het nut van de NIO-tokens en ze kunnen net als elk ander token worden gebruikt voor een gedecentraliseerde app.

De Autonio-handelsbot is niet gratis. Het heeft een redelijke vaste prijs. De gemiddelde prijs voor het gebruik van de Autonio-handelsbot bedraagt ​​ongeveer $ 50 per maand en de gebruikers kunnen het downloaden voor alle belangrijke besturingssystemen zoals Windows, Linux en macOS op computers / laptops, en zelfs op Android voor de mobiele besturingssystemen..

14. CoinBot

De CoinBot-bot voor cryptocurrency-handel is gebouwd op een open-sourcecode en is een verhuurservice die handelaren helpt bij het automatisch uitvoeren van dagelijkse transacties. Er is een volledige beschrijving van de algoritmen die in de bot worden gebruikt op de officiële website, samen met een link naar de Github-pagina van de bot.

CoinBot heeft een aantal functies en daarom is het een van de meest gebruikte handelsbots. Het heeft een meerlagig commissieprogramma waardoor het een van de meest lucratieve verhuurdiensten ter wereld is. Er is ook een verwijzingsprogramma, wat betekent dat de gebruikers die het woord over de bot verspreiden, een gepersonaliseerde link krijgen en iedereen die via hun link meedoet, hen de mogelijkheid biedt om wat smeergeld te krijgen..

Het hele platform is gebaseerd op een cloud, wat betekent dat de gebruikers het programma op geen enkel apparaat hoeven te installeren. Ook transparantie heeft veel belang gekregen. De volledige informatie over het team, het programma en het hele project wordt gegeven op de officiële website van het project, waardoor er geen twijfel bestaat bij de mensen die de bot gebruiken.

De code van het programma kan worden aangepast om een ​​hoger rendement te bieden via de open-sourcecode die beschikbaar is op de Github-pagina. Het verwijzingssysteem biedt tot 50% aan commissies, waardoor het een effectieve manier van marketing is. Er is een diversificatie in de soorten bots die beschikbaar zijn op de website, met agressieve, evenwichtige en conservatieve handelsstrategieën.

Er is een optie om extra services aan te schaffen via het verhuurprogramma. Gebruikers hebben extra betaald om de drie extra functies te krijgen, waaronder de Telegram Assistant, Arbitration-bot en de Social Analyzer.

Elk van deze drie add-on-services heeft zijn eigen toepassingen en het is het extra geld zeker waard om ze te krijgen. De bot stuurt automatisch een waarschuwing naar de gebruiker wanneer het verlies 10% op een transactie bereikt. Het helpt de gebruikers te weten wanneer het tijd is om een ​​beslissing te nemen voor het annuleren van een transactie.

15. Kryll.io

De cryptocurrency-markt is onderhevig aan hoge volatiliteit, waardoor het moeilijk is om het juiste moment om te investeren te voorspellen. Kryll.io is een geautomatiseerde handelsbot die helpt bij het vinden van een manier om dit probleem te omzeilen.

Het werd in 2018 gelanceerd door een team bestaande uit Luca Benevelo, Philippe Longere en Paul Collorafi en bevat enkele van de meest geavanceerde functies voor het creëren van uw handelsstrategie die kan worden gebruikt door mensen zonder enige voorafgaande programmeerervaring. Het platform biedt u eenvoudige en krachtige tools die uw creativiteit zullen vergroten. Een zeer flexibele editor, oneindige mogelijkheden!

Versleep conditie- of indicatorblokken, verbind ze en creëer basis- of geavanceerde geautomatiseerde strategieën. Dit alles kan worden gemaakt zonder enige regel code!

Kryll.io biedt verschillende blokken die kunnen worden gekoppeld; zoals logische operators, marktindicatoren, waardetriggers, verbeterde technische analyses, informatie en meldingsblokken. Naarmate het platform evolueert, zullen nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd, zoals risicoanalysetools en nieuwe blokken, waarvan sommige gebaseerd zijn op kunstmatige intelligentie zoals sentimentanalyse en trendvoorspelling door Deep Learning.

U kunt uw strategieën testen op de volledige geschiedenis van cryptocurrencies tot 4 jaar met kaarsen van 1 minuut en ze verbeteren met een paar klikken.

U kunt de marktplaats ook gebruiken als u geen strategieën wilt maken.

De marktplaats verbindt de makers en gebruikers van het platform. Selecteer eenvoudig de strategie die bij u past op basis van het paar waarop u wilt handelen en laat het het werk voor u doen!

Enkele voordelen

 • Visual Strategy Editor, u hoeft niet te leren coderen. Eenvoudig en krachtig slepen & Drop Editor met topindicatoren zoals (MACD, RSI, ICHIMOKU, SMA…). De editor bevat ook TradingView-grafieken met alle beschikbare technische tools.
 • Gratis en onbeperkt Backtesting op meer dan 4 jaar geschiedenis bij een kaars van 1 minuut. Hierdoor kan de handelaar zijn strategie testen op de verschillende geschiedenissen van een paar en er het beste van maken.
 • Lage tarieven. 1% per maand aan startkapitaal van de strategie, plus een Holding-programma dat deze kosten tot 95% kan verlagen. (dat wil zeggen: 500 $ strategiekapitaal kost 5 $ / maand of 0,5 $ / maand met holdingprogramma)
 •  De API-sleutels hebben geen stortings- of opnamemachtigingen nodig.
 • Affiliate-programma. Gebruikers kunnen vrienden doorverwijzen en tot 45% commissie verdienen op hun platformgerelateerde vergoedingen.
 • Uitgeversmodus. Gebruikers kunnen hun strategieën op de Kryll-marktplaats publiceren en aanzienlijke passieve inkomsten ontvangen.

AAN DE SLAG MET KRYLL.IO!

16. Margin.de

Toen de BTC-E-beurs in 2018 werd gesloten, verdween een van de meest populaire cryptohandelbots van internet. Dit was de handelsbot van LeonArdo. Het werd echter vervangen door de Margin-bot voor cryptocurrency-handel, waardoor de gebruikers de voortzetting kregen die ze nodig hadden van de interface die ze al zo comfortabel gebruikten..

Margin had de leonArdo-handelsbot overgenomen en meer eigen functies toegevoegd om de gebruikers een algeheel betere cryptocurrency-handelsbot te geven. De lay-out is opgeschoond en er zijn nog effectievere handelsstrategieën aan het ecosysteem toegevoegd met sterkere beveiliging om de financiën van de gebruikers te beschermen.

Er zijn een aantal uitwisselingen die worden ondersteund op de Margin-bot voor cryptocurrency-handel, waaronder Huobipro, Bitstamp, Bitfinex, Bittrex, Poloniex, OKcoin, HitBTC, Binance, Kraken, Coinbase Pro en Bleutrade. In het begin werd de leonArdo-handelsbot beschouwd als een van de meest premium handelsbots, omdat deze voor gebruik geprijsd was op 0,5 BTC.

Sinds de bot door Margin werd overgenomen, is de prijs echter gedaald en konden de gebruikers niet gelukkiger zijn geweest. Het basisplan voor de bot begint nu met een eenmalige betaling van $ 89. Dit pakket is echter beperkt tot slechts $ 10.000 per uitwisseling. Als u meer bedrag wilt behouden, moet u het plan upgraden naar een duurder pakket.

Er is een standaardpakket, dat $ 169 kost, en een onbeperkt aantal bots heeft, evenals alle technische indicatoren die door het systeem worden geleverd. Het kan echter ook slechts een beperkt bedrag aan geld vasthouden op een beurs, deze keer is het geld beperkt tot $ 100.000.

De laatste is het Professional-abonnement, dat $ 1.999 kost, maar meerdere API’s heeft op ondersteunde beurzen, alle technische indicatoren, onbeperkte bots en geen limiet op het deelnemingsbedrag in elke beurs. Gebruikers kunnen deze vergoeding via meerdere methoden betalen, waaronder Visa, MasterCard, PayPal en BitPay.

Er zijn online tutorials die bij elk plan zijn inbegrepen. Dit helpt de gebruikers de manieren te begrijpen waarop de verschillende strategieën werken en hoe ze nuttig zullen zijn om hen te helpen winst te maken.

17. CWE

Dit is een van de best presterende bots die er zijn. Crypto World Evolution heeft zichzelf bewezen als een van de best ontworpen en meest winstgevende bots ter wereld. Het plan voor de bot wordt op de markt gebracht via Multi-Level Marketing, wat betekent dat er een ander financieel aspect aan de bot is dan de automatische handelswaarde. Het is echter niet nodig dat gebruikers het in de wereld op de markt brengen om het te kunnen gebruiken.

Een van de beste dingen van de Crypto World Evolution-bot is dat u uw geld niet aan het algoritme van de bot geeft. In plaats daarvan is er API-toegang ingebouwd in de bot die hem helpt toegang te krijgen tot het geld dat op de rekeningen van de uitwisselingen staat..

Er is een optie voor de bot om het geld zelf op te nemen. Deze functie kan worden uitgeschakeld door hem geen toegang te verlenen tot de cryptocurrencies die op uw rekeningen staan. Bij gebruik met de API van Binance is er een optie om de koppeling van de cryptocurrencies te selecteren met behulp van alle altcoins op de exchange. Behalve Binance is er ook ondersteuning voor Bittrex, Okex en Hitbtc.

De bot handelt met Bitcoins. U moet dus het fonds in BTC aan uw rekeningen toevoegen. Daarna kunt u echter de munten selecteren waarmee u de bot wilt laten inruilen. U kunt maximaal 15 altcoins selecteren die de bot vrij gemakkelijk kan verwerken..

Je hebt volledige controle over het aantal transacties dat de bot tegelijkertijd kan uitvoeren. U kunt de transactie handmatig verkopen of een basis instellen waarna de bot de transactie automatisch verkoopt. De eerdere records hebben aangetoond dat er momenten zijn waarop de bot behoorlijk wat transacties binnen een dag kan sluiten en dat er andere zijn wanneer er niet eens een enkele rade is die op dezelfde dag wordt gedaan..

Dit komt omdat de markt te volatiel is en het algoritme is gecodeerd om u maximale winst te bieden. Gemiddeld levert de bot u bijna 2% van de winst op elke transactie.

 

Met de vele beschikbare handelsbots voor Bitcoin, kan het een ontmoedigende taak zijn voor een nieuwkomer in de branche om de beste crypto-handelsbot te kiezen die er is. Daarom is het belangrijk dat u op de hoogte bent van enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen ervan.

Waar u op moet letten bij het kiezen van een cryptohandelbot

1) Betrouwbaarheid

Dit staat helemaal bovenaan de lijst omdat, zoals bij elk online bedrijf, vertrouwen een sleutelelement is voor succes. De handelsbot moet een bedrijf zijn dat kan worden vertrouwd. Als zodanig bevat de beoordelingslijst bedrijven die geavanceerde, beproefde strategieën voor handelsbots bieden. De meeste bedrijven op de lijst zijn al geruime tijd actief in de branche en hebben een spoor van tevreden klanten die lovend zijn over hun expertise en serviceniveau..

2) Transparantie

Het zou jammer zijn als u betrokken zou raken bij een bedrijf dat louche is. U bent klaar om uw zuurverdiende geld te investeren in de Bitcoin-handelsonderneming, maar dit betekent niet dat u bereid bent uw geld zonder rendement weg te gooien. Opgelicht worden is geen risico dat u bereid bent te nemen. De bedrijven die in het beoordelingsgedeelte worden vermeld, bieden u ingewikkelde details over hoe ze hun bedrijf runnen.

Ze bieden u de mogelijkheid om uw leercurve over handelsstrategieën en Bitcoin-bots snel vooruit te helpen voordat u zich abonneert op hun diensten. Bovendien bieden sommige zelfs gratis proefversies aan. Met de gratis proefversies kunt u hun diensten uitproberen voordat u een cent van uw zuurverdiende geld uitgeeft.

3) Winstgevendheid

Naast transparantie en betrouwbaarheid moet u ook oog hebben voor de winstgevendheid van het bedrijf. Het heeft geen zin als een bedrijf betrouwbaar is, maar u niet het maximale rendement oplevert. De hele onderneming zal de moeite niet waard zijn. Natuurlijk is de Bitcoin-markt volatiel (hoewel hij de afgelopen jaren zijn stabiliteit heeft vergroot), maar in plaats van de investeringsmogelijkheid helemaal uit de weg te gaan; u moet zaken doen met een bedrijf dat enkele van de beste strategieën en bitcoin-handelsrobots heeft.

4) Algemene ervaring

Om de algehele ervaring te bepalen, gingen we een stap verder en onderzochten we de extra functies die elk van de platforms biedt, en namen we de strategieën van de verschillende bedrijven en aanpasbare bots op. Het is een goede handelsstrategie die absoluut noodzakelijk is. Maar ook belangrijk is dat deze strategieën op het juiste platform worden toegepast.

5) Gebruiksgemak

Nu de waarheid wordt verteld, zijn programmeerexperts en IT-goeroes niet de enige individuen die geïnteresseerd zijn in Bitcoin-handel. Als u dus niet erg bedreven bent in IT, wilt u een Bitcoin-handelsbot die gemakkelijk te gebruiken is en het leven gemakkelijker zal maken. Alle vermelde bedrijven hebben handelsbots die gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn geschikt voor nieuwkomers in Bitcoin-handel en hebben ook hetzelfde meegemaakt.

6) Beveiliging

Bitcoin is een vrij veilige cryptocurrency. Maar dit weerhoudt mensen er niet van om creatieve en door technologie aangedreven diefstal uit te voeren. Daarom moet u rekening houden met de veiligheid van de handelsbot voordat u deze gebruikt. De bedrijven die we beoordelen, hebben een hoog beveiligingsniveau.

Gevolgtrekking

Cryptocurrency is het ding op dit moment en zal in de nabije toekomst zijn. Bitcoin-handel kan worden gedaan door letterlijk iedereen die interesse heeft. In het begin is het misschien verwarrend voor nieuwkomers, maar ze krijgen al snel een idee van de dingen. Gezien de aanwezigheid van veel handelsbots, is het absoluut noodzakelijk dat u uw due diligence doet. Doe je onderzoek en lees beoordelingen om er zeker van te zijn dat je te maken hebt met een betrouwbare en betrouwbare handelsbot en bedrijf.

Zijn gratis Bitcoin-handelsbots echt?

Hoewel de meesten van ons, inclusief u, misschien sceptisch zijn als u hoort van gratis dingen die winst kunnen genereren, zijn er een handvol open-source bitcoin-handelsrobots die inderdaad kunnen worden geclassificeerd als een gratis bitcoin-handelsbot. Zenbot en Gekko zijn de favoriete twee van de gratis crypto-handelsbots die worden aangeboden, ze zijn zeker geweldig. Ze vereisen echter wel enige technische vaardigheden om ze in te stellen en te gebruiken, dus we raden u liever aan om het te proberen een gratis maand Cryptohopper, omdat het beginnersvriendelijk is, maar toch geschikt is voor de gevorderde handelaar, en cloudgebaseerd is, wat betekent dat je niet constant een machine (computer of VPS) hoeft aan te hebben om daghandel te kunnen doen. Het lijdt geen twijfel waarom het de plek als de beste crypto-handelsbot op onze lijst heeft verdiend. En aangezien het een gratis proefperiode biedt, kunt u zich aanmelden en het zelf proberen?

Hoe werken Bitcoin-handelsbots??

Het is gemakkelijk. Elke bot heeft een reeks parameters en indicatoren die, wanneer ze allemaal zijn uitgelijnd, de bot een signaal geven om te verkopen of te kopen van de uitwisseling die u verkiest. Meestal zijn de Bitcoin-handelsbots afgestemd op een specifieke periode. Dit is een weloverwogen inschatting van de maker van hoe de markt zich in de toekomst zal gedragen en zal werken.

Handelsbots worden steeds populairder naarmate de populariteit van Bitcoin stijgt. Met zoveel individuen die afhankelijk zijn van de Bitcoin-handelsbots, komen steeds meer ontwikkelaars met frauduleuze software om naïeve Bitcoin-investeerders hun zuurverdiende geld te bedriegen. Met de keuzefactoren hierboven en de beoordelingen van de beste en meest vertrouwde Bitcoin-handelsbots hieronder, ben je goed uitgerust om de beste beschikbare crypto-handelsbot te kiezen.

Voordelen van Bitcoin Trading Bots

Verbeterde efficiëntie

Met het toegenomen gebruik van cryptocurrency-handelsbots worden menselijke fouten geëlimineerd of geminimaliseerd, wat resulteert in verbeterde nauwkeurigheid. Handelsbots bieden een constante interactie met de markt, wat betekent dat u kunt gaan slapen of uw dag kunt doorbrengen en het al het werk voor u kunt laten doen. Niet alleen dat, maar u kunt het aanpassen om meerdere verschillende activa in verschillende markten te bewaken, analyseren en verhandelen.

Deze bots kunnen zoveel crypto’s analyseren als u in hun algoritmen aangeeft en werken met het aantal uitwisselingen dat u wilt dat ze dekken. Kortom, handelsbots maximaliseren het winstpotentieel door een mechanisme te gebruiken dat 24 uur per dag reageert op marktveranderingen.

Verhoogde snelheid

Terwijl een mens een paar minuten nodig heeft om verschillende formules te berekenen en te herstellen, kan een bot veel sneller rekenen, soms zelfs nanoseconden met nauwkeurige resultaten. Deze functie is erg handig wanneer de prijs van een valuta regelmatig verandert. Geautomatiseerde systemen hebben de mogelijkheid om orders te genereren zodra aan de handelscriteria is voldaan.

Soms zijn prijsveranderingen erg snel, aangezien de prijzen constant fluctueren en beleggers vaak niet in staat zijn om effectief met deze veranderingen om te gaan. Het voordeel van bots is dat ze vierentwintig-zeven kunnen werken en het een veel sneller proces maken, terwijl een handelaar uren samen zou moeten doorbrengen om alleen te handelen.

Emotieloos

Geautomatiseerde handelssystemen minimaliseren of soms zelfs volledig uitroeien van emoties, aangezien bots geen emoties bezitten, in tegenstelling tot mensen. Door de emoties onder controle te houden, hebben handelaren het in feite gemakkelijker om zich aan het plan te houden. Bovendien worden handelsorders direct uitgevoerd nadat aan de handelsregels is voldaan, dus handelaren kunnen de transactie niet ongedaan maken of in twijfel trekken op basis van emoties..

De bots kunnen geen twijfels of vragen hebben – ze ervaren geen frustratie, dus ze zijn in wezen beter om te handelen. Geautomatiseerde handel helpt ook om ervoor te zorgen dat een bepaalde mate van discipline wordt gehandhaafd om het handelsplan perfect te volgen.

Nadelen van Bitcoin Trading Bots

Niet geschikt voor beginnende handelaren

Wanneer handelaren beginnen, maken ze veel fouten. Ze leren echter van deze fouten en verbeteren zichzelf door de opgedane ervaring. De beginnende handelaren die geautomatiseerde handelsbots gebruiken, maken echter geen fouten en leren dus niets nieuws. Het enige dat ze weten, is hoe ze hun bots moeten opzetten, wat niet toereikend is, aangezien een bot geen goede winsten kan opleveren zonder een bekwame handelaar..

Bovendien zijn deze bots erg duur. De simpele kosten meer dan $ 10 per maand en de arbitrages zijn zelfs nog duurder.

Vereist menselijke monitoring

Idealiter zou je kunnen zeggen dat deze bots de hele dag kunnen werken zonder menselijke tussenkomst. Dat is echter niet waar. In werkelijkheid bestaat de mogelijkheid van mechanische storingen, zoals verbindingsproblemen, stroomuitval of computercrashes. Deze kunnen schadelijk zijn omdat de internetverbinding soms slecht is, wat ertoe kan leiden dat een bestelling verloren gaat.

Beveiligingsproblemen

Omgaan met Crypto-bots kan soms gevaarlijk worden vanwege beveiligingsproblemen, zoals:

 • Bots kunnen worden gehackt.
 • Bots kunnen de belangrijke accountgegevens van een persoon kopiëren en naar een derde partij sturen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me