Beste måtene å kjøpe Bitcoin med American Express 2021

1. Paxul 2. LocalBitcoins 3. Abra
paxful LocalBitcoins.com-logo
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Er du en av dem som mener at Bitcoin er fremtidens valuta? Hvis ja, så er du absolutt på rett spor, og du er ikke alene. Slike følelser deles av milliarder mennesker over hele verden, hvorav mange faktisk har gode posisjoner i noen virkelig store firmaer og institusjoner. Det kommer derfor ikke som noen overraskelse at Bitcoin i dag er en av de mektigste valutaene i verden.

Mens det tidligere viste seg å være en fiasko, klarte det å trekke en phoenix på den store verdenen og reiste seg bokstavelig talt fra sin egen aske for å nå opp til noen ganske imponerende og spillendrende verdier. Det var en tid da en enkelt Bitcoin hadde en verdi på nærmere tjue tusen dollar. En slik bragd har aldri blitt sett før, og det var ganske nok å riste finanssektoren og få store internasjonale og lokale selskaper til å sette seg opp og legge merke til.

I dag har Bitcoin et stort flertall av markedsandelen og er bokstavelig talt i stand til å gyte flere millioner dollarindustrier helt alene. For eksempel kan du si at kryptovaluta-domenet mottok presset det gjorde og drev seg til denne plutselige populariteten bare fordi Bitcoin klarte å oppnå slike berømmelser. Til og med kryptovaluta-gruveindustrien blomstrer nå, ettersom et økende antall mennesker nå er klare til å investere i Bitcoin gruvearbeidere og gruve kryptomynter for seg selv.

I denne artikkelen vil vi imidlertid se på den beste måten å kjøpe Bitcoin med AMEX. La oss hoppe rett inn i det!

American Express: alternativene du har

Generelt sett kan det være ganske forvirrende å kjøpe Bitcoins med kreditt eller debetkort. Men hvis det gjøres på riktig måte, kan det faktisk vise seg å være ganske raskt og en av de beste metodene rundt. Til å begynne med må du først velge en anstendig byttetjeneste som faktisk lar brukeren foreta innbetalinger ved hjelp av kortene sine. Videre må du se etter noen etterspurte egenskaper i den aktuelle børsen, for eksempel rimelige valutakostnader, rask service og god rekord når det gjelder håndtering av Bitcoin-overføringer..

For å gi deg litt bakgrunn, mens du kjøpte mynter med kreditt- eller debetkort tidligere, var det en komplisert prosess, har teknologiske modifikasjoner sammen med oppriktig innsats fra selskaper som Coinbase og CoinMama sørget for at hele prosessen nå er mye mer strømlinjeformet og fungerer ganske greit.

Artikkelen nedenfor presenterer for deg noen byttetjenester som er verdt din oppmerksomhet og har vist seg å være effektive når det gjelder å betale for Bitcoins med kredittkort, spesielt American Express-kortet. Før du begynner å kjøpe Bitcoins eller til og med logge på noen av disse tjenestene, kan det hjelpe deg å faktisk registrere deg for en lommeboktjeneste som er god nok til å holde alle myntene dine enkelt og ikke kompromitterer for deres sikkerhet. Når du har gjort det, er det greit å fortsette å velge en utvekslingstjeneste.

Topp 5 beste måter å kjøpe Bitcoin på med American Express

1. Paxful

paxful

Paxful er en annen stor kryptoutvekslingsplattform som lar brukerne foreta betalinger med American Express. Paxful tilbyr også Tether-utveksling sammen med bitcoin. Det er utvilsomt en av de sikreste bitcoin-utvekslingsplattformene der ute.

Alle sentrene som foregår gjennom plattformen er helt sikre. Å ødelegge slike signaler kan faktisk ta lang tid.

Paxful har også et live chat-grensesnitt for å snakke med mulige kjøpere og selgere. Det tilbyr også en rekke utbetalingsmetoder. Du kan enten bytte det mot kontanter ved hjelp av en privat leverandør eller ingen leverandør. Men hvis du ønsker å kjøpe i bulk, er det best å bruke online overføringsmetoden.

De mange kjøps- og salgsmetodene den tilbyr har gjort Paxful til den virkelige avtalen. Du kan også bytte myntene mot gavekort, direkte utbetalinger, andre digitale valutaer og varer og tjenester.

Den har også de nyeste sikkerhetsfunksjonene. Hvis en kjøper eller en selger rykker ut etter at pengetransaksjonen er ferdig, vil Paxful ta seg av det. Når en transaksjon er avtalt og har startet, vil myntene forlate selgerens konto. Imidlertid vil de ikke gå til kjøperens konto heller. De vil forbli i rommet til videre undersøkelser er fullført, noe som gjør myntene helt ubrukelige.

Escrow har en stor kundebase på rundt 4,8 millioner kunder, noe som gjør det vanskelig å følge med på alle de nye funksjonene. 

Sammen med å kjøpe og selge bitcoins, kan du også bli en Bitcoin-leverandør. Den eneste grunnen til suksessen er det brukervennlige grensesnittet, intuitivt brukergrensesnitt og en ren UX. Paxful gjør kryptohandel så smidig som mulig.

Alle handelsfunksjonene Paxful tilbyr og den rimelige provisjonsrenten er det som gjør Paxful til en fantastisk kryptobørsplattform.

KOM I GANG MED PAXFUL!

2. Abra.com

abra.comAbra er en ny tidsapp som lar deg lagre, kjøpe og investere i forskjellige kryptovalutaer og fiat-valutaer på ett sted. Det er en bitcoin lommebok-app som kan brukes av både Android- og iOS-brukere. Det lar til og med brukere bytte opp til 50 fiat-valutaer og 28 kryptovalutaer gjennom 100% peer-to-peer-teknologi og er stolte av denne funksjonen. Det sikrer at du er den som ville ha full kontroll over pengene dine.

Abra tilbyr deg også et valg om å finansiere kontoen din ved hjelp av bankoverføring, kreditt- eller debetkort, litecoin bitcoin eller bitcoin cash, og så kan du begynne å investere i kryptovalutaer.

Abra gjør hele prosessen rask og enkel å investere utenom kompleksiteten i å administrere flere tjenester. Den har et brukervennlig grensesnitt og lar deg sjekke nåværende priser, spore fremgang, samt få tilgang til kryptovalutainvesteringene dine på bare ett sted. Du kan bytte kryptovaluta når som helst, og prosessen er fullført nesten umiddelbart.

Abra lar deg handle bitcoin for andre kryptovalutaer på plattformen deres. Abra bruker en desentralisert tilnærming, noe som betyr at Abra ikke har noen varetekt over kundenes eiendeler – og dermed gjør kundenes penger mindre sårbare for hacking, og fritar også Abra for pengeoverføringsregler.

I motsetning til de fleste kryptokursutvekslinger er Abra fullt integrert med banksystemene i USA og Filippinene, da det var her Abra startet først. American Express lar amerikanske kortinnehavere betale for innskudd via Abra-appen.

Imidlertid forvirrer førstegangsbrukere måten Abra lagrer valuta i en Litecoin-lommebok og tjener inntekter på valutahandel, ettersom de er ukjente økonomiske konsepter som Forex-spreads eller børshandlede fond..

Fordeler og ulemper

Abra tilbyr direkte bankoverføringer, selv om denne tjenesten kun er tilgjengelig i USA og Filippinene. Det lar deg også finansiere innskudd med American Express i USA.

Abra tilbyr et bredt utvalg av fiat-valutaer og kryptovalutaer å velge mellom, slik at du bokstavelig talt er bortskjemt for valg. Mobilappene er også ganske enkle å bruke, og de har sørget for en reduksjon i kostnadene for pengeoverføringer.

Abra har også noen tilbakeslag. Det tilbyr ikke tilgang på tvers av plattformer, og det er ingen avanserte verktøy tilgjengelig for høyfrekvent handel. Det syntetiske valutasystemet er ganske vanskelig å forstå, og sist men ikke minst er overføringssystemet bare tilgjengelig helt på Filippinene.

KOM I GANG MED ABRA.COM

3. Coinbase

myntbaseCoinbase er en av de største og mest velfungerende utvekslingstjenestene for kryptovaluta over hele verden. Det utvider virksomheten til et stort antall land og blir generelt sett på som en fin tjeneste for å gjennomføre kryptovaluta-transaksjoner, uavhengig av hvilken valuta du er interessert i. For Bitcoins, spesielt, vil Coinbase la deg kjøpe opptil $ 150 i verdi mynter per uke, ved hjelp av et American Express-kredittkort.

Nå som med alle andre tjenester, er det aller første du må vurdere avgiften. Dessverre, for alle forbrukere, har transaksjoner med Bitcoins på noen av disse børsene en pris. Det er ofte en pris involvert som er omtrent 0-5% av den totale transaksjonsverdien. For spesifikt kredittkort, for eksempel American Express-kortet vi for øyeblikket er interessert i, er denne avgiften satt til 3,99% av Coinbase. En primær årsak til at dette er så bra er at avgiften for Coinbase tilfeldigvis er en av de aller minste for amerikanske eller europeiske brukere, av alle tjenestene de kan velge..

Steg-for-trinn-guide

Å registrere deg på Coinbase og kjøpe med Amex-kredittkortet ditt er ikke mye av en komplisert prosess. For det første må du bare logge på nettstedet og opprette en konto. Når du har gjort det, må du sørge for at kredittkortet ditt er koblet til kontoen din. Den eneste måten å gjøre dette på er å oppgi noen av kredittkortopplysningene dine. Når du har gitt bort informasjonen, blir kortet ditt oppført og lagt til Coinbase-profilen din. Neste trinn innebærer at du bekrefter kontoen du nettopp har opprettet, ved å klikke på bekreftelseskoblingen. Til slutt er alt du trenger å gjøre å begynne å kjøpe, og du vil oppdage at det er enklere enn noensinne å kjøpe Bitcoins med Amex-kort..

Fordeler & Ulemper

Mens Coinbase tilbyr høye likviditets- og kjøpsgrenser, begrenser det deg i den forstand at alle kjøp med bankoverføringer kan ta så lang tid som fem dager å fullføre. Siden Bitcoin iboende er designet for å være rask og sømløs, kommer det overfor som en hikke for de fleste brukere at tjenesten kan ta så lang tid å behandle en enkelt transaksjon. Når det gjelder nykommere eller personer som nettopp har blitt med på plattformen eller til og med de som er helt nye i kryptovaluta-domenet, fungerer Coinbase bra siden det gjør det mulig for dem å få Bitcoins enkelt. Dette oppfordrer nykommere videre til å bruke mer av Bitcoins og letter faktisk den generelle utviklingen av domenet. På den annen side, siden Bitcoins er opprettet med det formål å holde økonomiske transaksjoner private og hjelpe bestemte enkeltpersoner og interesserte med å holde transaksjonene for seg selv, beseirer det på en måte selve formålet med disse myntene hvis en organisasjon holder styr på disse transaksjonene. eller til og med overvåker dem eksternt. Når det gjelder Coinbase, har det vært rapporter om at tjenesten faktisk overvåker myntene du kjøper, og kan spore utgiftene og kjøpene du gjør med de berørte myntene. Det er imidlertid en annen stor fordel for Amex-brukere at de får bruke Instant Buy-alternativet, som lar dem enkelt og raskt kjøpe mynter.

KOM I GANG MED COINBASE!

4. CEX.io

Som en av de eldste opererende Bitcoin-utvekslingstjenestene noensinne, fortjener CEX.io en plass i denne listen bare på grunn av den store mengden erfaring som er knyttet til den. Det fungerer i USA, Europa og til og med noen land i Sør-Amerika. Med en tjeneste som har eksistert så lenge, kan du være sikker på å få det beste av tjenestene. Det ene problemet med CEX er imidlertid at det kommer med en ganske lang verifiseringsprosess, som kan ta opptil en halv time å fullføre.

Fordeler & Ulemper

Først og fremst må du rose plattformens rene rekkevidde, siden den er tilgjengelig i så mange land og regioner. For det andre er avgiften som belastes av CEX.io, som er priset til bare 0,2%, en av de laveste i kryptovalutahandelsvirksomheten. Til slutt, som beskrevet tidligere, har CEX.io eksistert ganske lenge og er dermed ganske etablert og klarert. Nå for å snakke om ulempene, er bekreftelsesprosessen definitivt litt vondt, siden ingen vil sitte i en halvtime bare for å bli bekreftet. Det ber også om mye personlig informasjon, for eksempel fotografier. I tillegg mangler GBP-markedet for plattformen likviditet.

KOM I GANG MED CEX.IO!

5. BitPanda

bitpandaBitPanda opererer fra Østerrike, da det sentrale hovedkvarteret for tjenesten er stasjonert der. Den er foreløpig bare tilgjengelig for innbyggerne på det europeiske kontinentet, selv om de har planer om å utvide den ytterligere i fremtiden. Det aller første som kommer til tankene med tjenesten er mengden avgift de er villige til å belaste, og BitPanda belaster deg hvor som helst mellom 3-4% av det totale transaksjonsgebyret ditt. En viss avvik når det gjelder tjenestene til BItPanda er at gebyret faktisk ikke vises offentlig på deres nettside, men fremstår i den endelige kjøpesummen når du fortsetter å fullføre kjøpet.

Fordeler & Ulemper

Når det gjelder Amex-betalinger, tilbyr BitPanda en av de laveste transaksjonsgebyrene i virksomheten, og akkurat som CoinMama har også de pålitelighets- og tillitsfaktoren for dem. Den eneste ulempen vi kunne finne er som nevnt før, kjøperen holdes litt i mørket når det gjelder gebyret, siden de bare kan se det når kjøpet er ferdig.

KOM I GANG MED BITPANDA!

Konklusjon

For alt som har med Bitcoins å gjøre, og for å faktisk gjøre noe verdt, for eksempel en forretningsmulighet, er det aller første trinnet for deg å fortsette og få disse myntene. Nå, som nevnt tidligere, kan du gjøre det ved å utvinne kryptovaluta, som er et voksende felt i disse dager. Imidlertid er det noen mangler knyttet til handelen du må være klar over. Først og fremst er ikke gruvedrift av kryptovaluta alltid lønnsomt. Det tar faktisk en god del nøye planlegging og gjennomføring for å få ting akkurat og tjene betydelig fortjeneste med Bitcoin-gruvedrift.

Til å begynne med bruker disse gruvedriftene som er viktige for gruvedrift, ofte mye strøm, noe som betyr at en god del av det fortjenesten du tjener, vil kompensere for de økte energiregningene. Hva dette betyr for virksomheten din er at du vil bruke mer enn du tjener, noe som åpenbart ikke er et veldig smart valg. Det andre tryggere og mer brukte alternativet er å kjøpe mynter direkte. Det eneste problemet er at folk ofte har en tendens til å bli forvirret og tapt om hvordan de kan handle om å kjøpe disse myntene når det er bokstavelig talt hundrevis av alternativer og hundrevis av måter for dem å faktisk gjøre det. Det kan bli veldig vanskelig å fortelle hvilken betalingsmåte du skal velge og hvilken tjeneste du skal gå til, spesielt for folk som ikke har begynt å handle og ikke er altfor kjent med hva standardene er..

Men for å trekke deg ut av slike problemer, mener vi det er best å takle problemet en metode av gangen, det vil si at vi tar oss god tid og ser nøye på hver av disse betalingsmåtene individuelt, samtidig som vi viser de beste tjenestene. som kan brukes til formålet. Og det er akkurat det denne artikkelen har som mål å gjøre. Vi håper guiden vår for deg om kjøp av Bitcoins og vil hjelpe deg med å ta en informert beslutning når det gjelder å kjøpe Bitcoins med American Express.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me