Beste måtene å kjøpe Bitcoin med Google Wallet 2021

1. LocalBitcoins 2. Paxful
LocalBitcoins.com-logo paxful
KOM I GANG! KOM I GANG!

Hvis du er en fan av kryptovalutaer, er sjansen stor for at du alltid maser om hvor du skal kjøpe dem fra. Tydeligvis kan vi ikke klage på mangelen på alternativer for oss, siden det bokstavelig talt er hundrevis av kanaler for kryptovaluta, og spesielt Bitcoin-kjøp akkurat nå. Du kan kjøpe dem på børser, fra Bitcoin lommebøker og så mye mer.

Du har til og med et variert utvalg av alternativer når det gjelder å betale for myntene dine. For eksempel, mens noen foretrekker å betale ekte penger i bytte for myntene sine, bytter noen ganske enkelt andre former for kryptovaluta de eier mot den de vil ha. Du kan til og med bruke kreditt- eller debetkortene dine eller betale direkte fra bankkontiene dine.

Fortsatt ikke fornøyd? Vel, du kan til og med bruke alle gavekortene dine fra store online- eller offlineforhandlere for å betale for Bitcoins. Hvordan er det for mangfold og bekvemmelighet? Sannelig, Bitcoins har klart å fange markedene på en måte som nesten ingen annen vare har klart før. Hele denne kampanjen for kryptovaluta har endret seg ikke bare for finansnæringen, men også for hele verden. Vi har blitt introdusert for en valuta som potensielt kan bli verdens sentrale valuta i nær fremtid.

Google Wallets: Google omfavner Bitcoin?

Har du noen gang virkelig lurt på hva som ville skje hvis du kombinerte to av de største maniene verden opplevde om gangen? Helt åpenbart ville resultatene være fantastiske. Og det var akkurat det som skjedde da teknologigiganten bestemte seg for å gå inn i kryptovaluta-spillet. Nå kan du bruke Google-lommebøkene dine til å kjøpe Bitcoins. Med den voldsomme populariteten til kryptovaluta-domenet og den stadig økende innflytelsen fra Google til verden, kan du være sikker på å få mye i prosessen. Det må bemerkes mens Google ikke eksplisitt har nektet eller tatt imot Bitcoin-betalinger på plattformen deres, men de går imidlertid aktivt inn i peer-to-peer-betalingsarenaen, og det skjer slik at Bitcoin allerede er en stor del av slike betalinger..

Nå er det, for din vurdering, noen ting om hva du skal se etter i en utveksling som lar deg kjøpe Bitcoins fordi det er det vi skal diskutere neste.

Cryptocurrency Exchange: The Essentials

Børs er i utgangspunktet plattformer der en rekke kjøpere og selgere oppretter sine egne personlige kontoer, og fra da av styrer nettstedet alle slags handler som skjer mellom dem. Hvis du for eksempel er en Bitcoin-selger, vil du etter at du har opprettet en konto på nettstedet automatisk bli koblet til en stor liste over kjøpere som alle vil kunne se salgsinformasjonen din, og videre vil få lov til å kontakte deg i tilfelle de er interessert. Etter det er det selgerens plikt å svare på hvilket tilbud som passer best for dem og videreføre transaksjonen. På samme måte vil du for kjøpere umiddelbart få tilgang til så mange forskjellige selgere og deres egne respektive salgstilbud. Som kjøper får du velge hvilken selger du finner best, og deretter fortsette med betalingen for å få tilgang til dine kjøpte Bitcoins.

Men problemet ligger i at det bare er så mange forskjellige børser til stede i markedet at det virkelig blir en ganske oppgave for den gjennomsnittlige kjøperen å velge en. Du vet kanskje ikke hvilken tjeneste du skal velge, rett og slett fordi du ikke har opplevd dem alle. Mens en av dem kan tilby den typen avgifter du leter etter, kan en annen friste deg med akkurat den rette typen kundesupport i tilfelle tvister. Men ditt ansvar ligger i å velge en som er tro mot alle disse parametrene og oppnår fortreffelighet i et godt utvalg av slike parametere.

Du trenger en byttetjeneste som gir deg det laveste gebyret, siden nesten alle disse tjenestene pleier å ta et transaksjonsgebyr på tjenestene. Omfanget av denne avgiften kan variere fra tjeneste til tjeneste, men den ligger vanligvis et sted rundt 0-5% av det totale transaksjonsbeløpet.

Deretter vil du ikke bli sittende fast med en børs som fullstendig forlater kundene etter at de registrerer seg. Så sørg for at du registrerer deg for en tjeneste som er vert for eksepsjonell kundesupport. Dette er fordi når du jobber med kryptovalutaer, er det sikkert noen problemer på vei før du forstår prosessen. Og for å komme deg rundt slike problemer, må du ha et godt utstyrt og trent kundesupportteam bakerst.

Imidlertid, hvis det er en ting å virkelig se etter, spesielt fordi dette er kryptovalutaer vi snakker om, er det sikkerhet. Enten du liker det eller ikke, har kryptokurver en tendens til å ha større sjanser for å bli stjålet digitalt. Hackere slipper unna med noen virkelig geniale metoder som de noen ganger kan hacke seg inn i selv de mest sikre utvekslingene. Hvis du stoler på en tjeneste som er nok til å sette Bitcoins på den, må du lese litt om sikkerhetsprotokollene på forhånd, bare slik at du vet hva du går inn i. Stol aldri på et nettsted som tidligere har lidd av sikkerhetsbrudd eller et nettsted som ikke implementerer tilstrekkelige sikkerhetstiltak.

Til slutt, og kanskje viktigst, må du sørge for at børsen du registrerer deg for har et betalingsalternativ som tilsvarer Google Wallets. Selv om ikke alle børsene du møter vil være vert for denne betalingsmåten, vil de gode definitivt gjøre det, og det er de du må se etter.

Men vær ikke bekymret, du kan føle deg litt overveldet etter å ha sett på alle disse kravene, og det er derfor vi er her for å hjelpe. Vi har gått videre og begrenset søket ditt til to av de beste valgene, og du velger nå enkelt hvilken av de to du føler kan passe deg best.

Topp 2 beste måter å kjøpe BTC med Google Wallet på

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logoSom en markedsplass i seg selv og mindre børs, er LocalBitcoins en av de beste måtene som er tilgjengelige for den gjennomsnittlige kjøperen i dag når det gjelder å kjøpe kryptovaluta. Det må legges spesiell vekt på deres fantastiske tjenester når det gjelder å kjøpe Bitcoins med Google Wallet. LocalBitcoins ble grunnlagt i 2012 og er unik i den forstand at den er ekstremt privat, noe som betyr at du ikke trenger å dele mye av detaljene dine for å gjennomføre en transaksjon på plattformen..

Populariteten til LocalBitcoins er ganske tydelig i det faktum at i ganske mange land er denne utvekslingen tilfeldigvis den eneste kanalen for å kjøpe Bitcoins. Med fleksibiliteten til å bruke en rekke betalingsmåter, hvorav den ene er Google Wallet, kan du ikke gå galt med denne. Børsen setter heller ingen grenser for antall mynter du kan kjøpe eller selge av gangen. En annen funksjon du får når du registrerer deg på LocalBitcoins, er deres personlige kontanthandelanlegg. Disse handlerne er ganske godt organisert og foregår vanligvis raskt og uten problemer.

Det eneste problemet vi kan tenke oss for denne Finland-baserte tjenesten er det faktum at de tar betalt litt ekstra når betaling skjer med kontanter, og at transaksjonshastigheten ikke alltid er opp til merket, for det avhenger alltid av betalingsmåte du har valgt å bruke.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS!

2. Paxful

paxfulNeste utveksling vi skal snakke om er Paxful. Denne peer-to-peer Bitcoin-utvekslingsplattformen er flott i den forstand at den ikke bare godtar Google Wallet som en betalingsmåte, men utvider også støtten til rundt 300 betalingsmåter, og det også over hele verden. Dette er noen ganske fantastiske spesifikasjoner for en kryptovalutautveksling.

Basert på Delaware i USA, ber Paxful, i likhet med LocalBitcoins, ikke om ID-er når det gjelder å gjøre transaksjoner. Tjenesten er helt privat, og det har aldri vært noen forekomst av at kundens detaljer er kompromittert. Med raske og enkle transaksjoner som er fullført ganske praktisk og raskt, er det gode med Paxful at det ikke krever noe gebyr for kjøpere på plattformen. Tidligere poster har tydelig vist at de kjøpte Bitcoins vises i kjøperens kryptolommebok nesten umiddelbart etter at betalingen er gjennomført.

I tillegg er tjenesten aktiv nesten over hele verden, og omdømmet selskapet har klart å bygge for seg selv gjennom årene, øker deres troverdighet ytterligere. Hvis du fremdeles ikke er overbevist, kan du bare logge på hjemmesiden deres og sjekke navnene og detaljene til eierne. All denne informasjonen er bevisst holdt gjennomsiktig for å styrke kundens tillit til utvekslingen.

KOM I GANG MED PAXFUL!

Konklusjon

Det er all informasjonen du trenger å vite for å ta en informert beslutning om kryptovalutautvekslingen du ønsker. Sørg for å følge retningslinjene våre og se alltid etter egenskapene vi beskrev ovenfor, og vi er hundre prosent sikre på at du ikke vil gå galt. Men husk, selv om Google Wallet bare er av de mange metodene du får velge mellom, er det absolutt den som skinner ut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me