Beste måtene å kjøpe Bitcoin med Western Union (WU) 2021

1. Paxul 2. LocalBitcoins 3. LocalCryptos
paxful LocalBitcoins.com-logo
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Bitcoin er en kraft å regne med. Slik er rekkevidde og bred bruk av disse myntene at nesten alle land og regioner har blitt påvirket av den. Folk som aldri trodde på investeringer, har nå begynt å investere i kryptovalutaer fordi Bitcoin viste verden hvor lønnsomt det kan være.

Den stadig økende populariteten til bitcoins har faktisk også gitt et sårt tiltrengt press til kryptovalutaindustrien, som tidligere var noe uhørt av folk flest, men nå tilfeldigvis er en av verdens raskest voksende og mest lønnsomme forretningsforetak..

Lignende er tilfellet med Bitcoin-gruveindustrien, som nå sakte men stadig øker i popularitet, ettersom flere og flere mennesker åpner for muligheten for gruvedrift for sine kryptomynter selv.

Men den ene faktoren som dreier seg om Bitcoins forblir konstant til og med i dag. For å fortelle deg sannheten, er verden fortsatt ikke helt sikker på hvor du skal kjøpe Bitcoins fra. Åpenbart har det store antallet børser og lommebøker tilgjengelig i markedene gjort ting noe enklere for gjennomsnittsforbrukeren, men selv det har ført til mye forvirring bare på grunn av det store antallet tilgjengelige alternativer..

I denne artikkelen tar vi sikte på å fjerne noe av denne forvirringen når det gjelder kjøp og salg av Bitcoins ved å gi deg en omfattende og klar gjennomgang av kanalene for å kjøpe Bitcoins med Western Union-overføringer. Vi går først inn på årsakene til at Western Union er et godt alternativ til de mange du har tilgjengelig, og lister ytterligere fordeler og ulemper ved tjenestene. Ta en god titt på metodene vi nevner for et sted blant disse som du kanskje passer best for dine Bitcoin-innkjøpsbehov.

Western Union: Why It’s Great

West Union er tilfeldigvis verdensledende innen pengeoverføringer. Den er spredt i nesten alle deler av verden og tilbyr tjenester som ligner på den like populære Paypal. Imidlertid, mens Paypal pålegger begrensninger for folk som kjøper Bitcoins fra plattformen, og i det vesentlige ikke tillater slike kjøp, finner Western Union en mye mer åpen tilnærming.

De støtter faktisk salg og kjøp av Bitcoins gjennom plattformen deres. Dette er flott siden det ikke er så mange finansielle tjenesteselskaper som har startet åpen handel i Bitcoins, og Western Union ser ut til å være foran kurven.

En enda mer fantastisk funksjon er at innbyggerne i USA faktisk har fleksibiliteten til å bruke et av kredittkortene sine til å foreta innbetalinger. Hva dette egentlig betyr, er at Western Union tillater Bitcoin-kjøp via hvilket som helst kredittkort, en funksjon du sjelden vil finne på andre plattformer.

Topp 3 beste måter å kjøpe Bitcoin på Western Union 2021

1. Paxful

Paxful tilbyr et enkelt og sikkert middel å kjøpe og holde Bitcoin uten problemer. Det tilbyr Western Union mens du kjøper Bitcoin, siden det er den foretrukne metoden for å kjøpe kryptovaluta. La oss fordype oss i detaljene ved bruk av Western Union til å kjøpe Bitcoin.

Hvordan kjøpe BTC med Western Union

Opprett en konto på Paxful. Du får tilgang til Bitcoin-lommeboken din. Når dette er gjort, kan du søke for å kjøpe Bitcoin på ønsket sted. Velg Western Union som betalingsmåte og fortsett med handelen. 

Funksjoner av Paxful

Paxful tilbyr gode priser, god fleksibilitet og mer kontroll over dine handler. Den flotte brukergrensesnittet og 24/7 support gjør det til en fantastisk plattform for handel med BTC. Noen av de andre funksjonene er:

 • Raske transaksjoner
 • Nybegynnervennlig
 • Enkelt brukergrensesnitt
 • Kan nås globalt
 • Stor støtte forum

Dette gjør Paxful til et godt valg!

KOM I GANG MED PAXFUL

2. LocalBitcoins

Localbitcoins

Du kan bruke LocalBitcoins-plattformen til å kjøpe Bitcoin med Western Union. LocalBitcoins er en av de største og pålitelige peer-to-peer-markedsplassene for å kjøpe Bitcoin. Det er veldig enkelt å handle Bitcoins, og LocalBitcoins tilbyr en sikker escrow-beskyttet markedsplass for kryptohandlere. Så la oss se hvorfor LocalBitcoins er et populært valg.

Fordeler med å kjøpe Bitcoins på LocalBitcoins

 • LocalBitcoins er ekstremt sikker og privat. I visse land er det den eneste måten å skaffe Bitcoins på.
 • Den støtter flere betalingsmåter, inkludert Western Union.
 • Det er minimale begrensninger for kjøp og salg på LocalBitcoins.
 • Det er en av de eldste Bitcoin-børsene.
 • Det tar bare en prosent som avgifter.
 • Stor kundesupport. 
 • Flotte støttefora som gir brukerne hjelp når og når du trenger dem.

Kjøp Bitcoin på LocalBitcoins med Western Union

Du trenger en konto på LocalBitcoins før du kjøper Bitcoins for Western Union, men det er det eneste kravet. Med en bekreftet konto kan du velge å søke etter Bitcoin-handler som er villige til å selge dem for et beløp gjennom Western Union. LocalBitcoin tilbyr en flott plattform for å finne ønsket handel. 

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS

3. LocalCryptos

Localcryptos er en av de mest populære plattformene for handel med Bitcoins. For de som ikke handler med andre tokens, tillater LocalCryptos brukere å bruke Western Union til å kjøpe Bitcoins. 

Hvorfor LocalCryptos er en flott plattform

 • LocalCryptos er en sikker plattform med sperrbeskyttelse for kjøpere og selgere. 
 • Enkel å bruke selv for nykommere og de som ikke er så kjent med kryptobørsene og deres arbeid. 
 • De tar en nominell avgift for handler og sørger for sikkerhet.
 • Det er en brukervennlig plattform med flere metoder for innskudd.

Hvordan LocalCryptos hjelper deg med å kjøpe Bitcoins med WU

LocalCryptos gir deg tilgang til en lommebok. Når du bestemmer deg for å handle via kontoen din, vil Bitcoins bli levert til lommeboken din når du har utført handelen. Western Union er en brukervennlig betalingsmåte i LocalCryptos, noe som gjør den til den foretrukne plattformen for denne typen handel for mange som ønsker å investere i kryptorommet. 

KOM I GANG MED LOCALCRYPTOS

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me