Bitmain Antminer R4 Review – Lees voordat u het koopt!

Mijnbouw is een activiteit die altijd is uitgevoerd met krachtige gereedschappen en even krachtige mannen. Altijd geassocieerd met de sterke en dappere mijnen, zijn mijnen eigenlijk al een plaats die eng genoeg is om mee te beginnen. De vochtige, donkere en slecht verlichte grotten die als mijnen functioneren, stuiten bijna altijd op een zeker onbehagen, en de taak van de mijnbouw wordt vaak het beste overgelaten aan de experts, de ervaren mijnwerkers zelf..

En toch veranderen de tijden. Dit is het tijdperk van de technologie, het tijdperk van het doorbreken van oude normen en het bouwen van nieuwe en geschiktere conventies. Dit is een tijdperk van verandering. En net als al het andere is ook de mijnindustrie door dit alles geraakt. Mijnbouw wordt niet langer geassocieerd met louter fysieke kracht en slopende arbeid. Het is in feite nu iets heel anders en maximaal winstgevend. Dit is het tijdperk van cryptocurrency-mijnbouw.

De wereld is nog steeds niet volledig hersteld van het enorme wereldwijde fenomeen dat de Bitcoin bleek te zijn. Sindsdien hebben we kennis gemaakt met een overvloed aan andere vergelijkbare valuta’s, die allemaal hun eigen unieke kenmerken en winsten hadden. En nu de hele wereld min of meer gecharmeerd is van het potentieel van de cryptocurrencies, maken we kennis met de volgende revolutie die belooft een nieuwe golf in de financiële sector teweeg te brengen, die van cryptocurrency-mijnbouw..

Net zoals gewone mijnwerkers mijnen naar edelmetalen zoals goud, zilver en diamanten, mijnen deze mijnwerkers naar cryptocurrencies. Bitcoins, Litecoins, Dash, Ethereum en veel andere cryptomunten kunnen worden gedolven, en elk ervan is niet minder waardevol dan de andere.

Hoe werkt het?

Diep van binnen is mijnbouw voor cryptocurrencies eigenlijk een behoorlijk gecompliceerde activiteit. Het omvat het verifiëren van transacties op de blockchain zodat de grootst mogelijke transparantie wordt gehandhaafd en er geen vervalsing plaatsvindt. Het is een manier om ervoor te zorgen dat de Bitcoin of een andere cryptocurrency gedecentraliseerd blijft en dat geen enkele entiteit of organisatie de macht krijgt om als regelgevende instantie op te treden.

Wat de taak van de mijnwerker betreft, ze maken gebruik van een aantal gecompliceerde hardware, meestal een mijnbouwinstallatie genoemd, om complexe rekenproblemen en wiskundige algoritmen op te lossen. Aangezien er veel mijnwerkers over de hele wereld verspreid zijn, wordt het verwant aan een wedstrijd en mag degene die het eerst met de oplossing komt, een aantal munten van de betreffende valuta voor zichzelf houden..

Aan de oppervlakte gaat het er echter om dat u de juiste mijnbouwinstallatie voor uzelf kiest, uw behoeften begrijpt en de juiste aankoop doet. Als u op de een of andere manier de verkeerde keuze maakt en een mijnwerker koopt die niet helemaal aan uw behoeften voldoet, is de kans groot dat uw mijnbouwcarrière ongewoon van korte duur zal zijn. Een mijnwerker is net zo cruciaal voor het succes van uw onderneming als brandstof voor een auto. Zonder het juiste rig-model om uw mijnbouw te ondersteunen, gaat u gewoon niet veel vooruit.

Met de bovenstaande feiten in gedachten, gaan we nu verder met de kern van het artikel. We streven ernaar om u een behoorlijk uitgebreide en gebruiksvriendelijke recensie te geven van een van de nieuwste modellen van een lange keten van Bitcoin-mijnwerkers. Dit model is gelanceerd door een van de sterkste spelers in de cryptomining, namelijk Antminer, en belooft je alles te geven waar je naar op zoek zou kunnen zijn, en meer.

Bitmain Antminer R4 recensie

Bitmain Antminer R4 recensieHet belangrijkste verkoopargument van de R4 is dat deze volledig is geoptimaliseerd voor thuisgebruik. Vaak, wanneer een persoon een mijnwerker koopt, hoeven ze alleen maar beperkt gebruik van hetzelfde te ondernemen, simpelweg vanwege de buitensporige ruckus die erbij wordt geleverd.

Zodra de miner wordt ingeschakeld, genereert deze ongebruikelijke hoeveelheden geluid dat zeker niet gezond genoeg is voor thuisgebruik. Langdurige activering kan zelfs tot ernstige problemen leiden bij de bewoners van de residentie of bij directe omringende plaatsen.

Om dergelijke problemen te voorkomen, moet de mijnwerker worden geleverd met een op de juiste manier geplaatste begrenzingskap op het door de machine gegenereerde geluid. Hoewel sommige mijnwerkers en fabrikanten deze praktijk volgen en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de mijnwerker binnen de voorgeschreven geluidsniveaus voor residentieel gebruik blijft, kunnen veel andere fabrikanten dit niet doen, simpelweg omdat de bijbehorende hardwarecomplicaties geen rekening houden met zo’n verandering.

Gelukkig is de Antminer R4 speciaal voor dit doel ontworpen. De ventilatoren die in de R4 zijn ondergebracht, die in het geval van elk ander apparaat de belangrijkste geluidsbronnen zijn, werken veel geruisloos, wat leidt tot een ernstige afname van de bijbehorende overlast..

Een ander groot verkoopargument van de Antminer R4 is dat het toevallig een van de meest efficiënte mijnwerkers is die ooit op de markt zijn verschenen.

AAN DE SLAG MET BITMAIN ANTMINER R4

Hash-snelheid

Zoals hierboven uitgelegd, is een van de grootste kenmerken van de R4 de superieure efficiëntie. Aangezien efficiëntie een direct product is van de hash-snelheid van een miner, lijkt het niet meer dan normaal dat de R4 pronkt met de op een na hoogste hash-snelheid van alle mijnwerkers die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Qua efficiëntie staat de R4 op de tweede plaats na de Antminer S9 en voor op de Antminer S7.

De R4 geeft je een hash-snelheid van 8,6 TH / s, wat best verbazingwekkend is als je erover nadenkt. Zo’n verbazingwekkende hash-snelheid op een miner heeft een ernstige invloed op de winstgevendheid van de rig en plaatst het ver boven bijna alle andere concurrenten op de markt.

Elektrisch rendement

Een andere directe maatstaf voor de efficiëntie van een product, mijnwerkers of anderszins, is de hoeveelheid elektrisch vermogen dat het verbruikt. Een product mag dan in al zijn functies overtreffend zijn en misschien wel de meest intuïtieve functionaliteiten hebben die ooit zijn geïmplementeerd, maar als het toevallig een aantal behoorlijk onredelijke eisen stelt aan het stroomverbruik, dan is het in zekere zin niet beter dan alle andere variaties in de markt, aangezien de netto gebruikerstevredenheid op geen enkele manier stijgt.

De hoeveelheid stroom die door de R4 wordt verbruikt, is 0,098 J / GHs. Dit is precies gelijk aan wat de S9 te bieden heeft, en dat is ook misschien wel de meest efficiënte miner op de markt. De Bitmain R4 herbergt de BM1387-chip die is vervaardigd met behulp van de 16nm FinFET-technologie die wordt aangeboden door TSMC. De recordbrekende energielabel van 0,098 J / GHs maakt het met gemak de meest energiezuinige mijnwerker ooit op de markt. Wat betreft deze 16 nm-chips, die de drijvende kracht zijn achter de bijna ongelooflijke efficiëntie die de R4 biedt, ze werden voor het eerst vervaardigd door BitFury en werden later aangeboden door TSMC.

Een ander punt om op te merken is dat, hoewel u mogelijk hoge hash-snelheden en hoge energiewaarden op apparaten afzonderlijk aantreft, het eigenlijk vrij zeldzaam is om een ​​apparaat te vinden dat niet alleen verbazingwekkend hoge hash-snelheden biedt, maar ook de hoeveelheid energie die de apparaat zal uiteindelijk consumeren. Een dergelijke combinatie van functies is misschien bijna nooit eerder gezien in een enkele installatie, waardoor de R4 zeker een van de beste apparaten is die ooit zijn gelanceerd.

Prijs

De Antminer R4 is niet bepaald goedkoop. Maar als je erover nadenkt, wat voor goeds is er ooit goedkoop gekomen? Met de verbazingwekkende reeks functies die binnen de R4 worden gebundeld en ongelooflijk hoge waarden van de kenmerken die het te bieden heeft, is het geen verrassing dat de R4 voor een prijs komt die hoger is dan het marktgemiddelde..

We zijn er echter stellig van overtuigd dat zelfs het hoge prijskaartje in geen geval voldoende is om alles wat de R4 te bieden heeft te rechtvaardigen, wat betekent dat zelfs als u het tegen de huidige prijs koopt, u ​​een geweldige deal krijgt voor jezelf en meld je aan voor een geweldig apparaat.

Geprijsd op een ietwat hoge $ 1000, is de R4 zeker duurder dan veel andere apparaten die er zijn, maar ook goedkoper dan een groot aantal minder goed presterende platforms. De kosten van het product maken de R4 echter zeker buiten het bereik van de gemiddelde hobbyistische mijnwerker, vooral degenen die eerst de wateren van de mijnbouw willen testen.

Dedicated miners daarentegen kunnen enorm profiteren van dit apparaat, zelfs tegen de hogere prijs.

Gebruik

De R4 is ontworpen met één eenvoudig doel: de gebruikers tevreden stellen. Met een intuïtieve gebruikersinterface en een geweldige websitestructuur, stelt deze zeker gebruikerstevredenheid op de voorgrond. Het portaal is met de grootste zorg ontworpen en de structuur van de menu’s en panelen zorgt voor een vrij vlotte en vloeiende navigatie tussen pagina’s.

Bovendien, om te beginnen met mijnen, hoeft u alleen maar uw portemonnee in te stellen en het adres ervoor op te geven. Vervolgens moet u de instellingen van uw miningpool aanpassen en opslaan, wat zal leiden tot een fantastische en persoonlijke werkervaring voor uzelf. Een paar unieke kenmerken die niet gemakkelijk te vinden zijn in andere generieke mijnwerkers, zijn de mogelijkheid om aspecten zoals de snelheid van de ventilator of zelfs de frequentie te regelen of te regelen..

Winstgevendheid

Zoals al uitgelegd, is de R4 de op een na populairste mijnwerker die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Het staat op de tweede plaats na de S9 en is daarom ook zeer winstgevend. Dit komt omdat de winstgevendheid van een miner een direct gevolg is van de hash-snelheid.

Omdat de meeste hobbyistische mijnwerkers alleen geïnteresseerd zijn in het oogsten en geld verdienen met de gedolven munten, is de R4 ontworpen om een ​​stroomverbruik van ongeveer 845 watt te hebben met een APW5 PSU-voeding. Wat deze energiebehoefte betreft, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien de meeste huizen een stopcontact hebben dat voldoet aan de elektrische vereisten van deze bestelling. Het valt echter niet te ontkennen dat wanneer u de miner gaat gebruiken, u binnenkort een ernstige stijging van uw energierekening en elektriciteitsverbruik zult ervaren..

Als u uw totale investering beschouwt als $ 1000 voor de mijnwerker en ongeveer $ 240 voor de stroomvoorziening, dan zou het u volgens de mijncalculator ongeveer 527 dagen kosten om uw investering terug te verdienen en echte winst te maken. De bovenstaande informatie is echter onderhevig aan het feit dat uw energierekening onder controle blijft en altijd onder de bovengrens van $ 0,10 per KwH moet blijven..

Wat dit nu voor u betekent, is dat als u toevallig een Antminer R4 koopt, u ​​vroeg of laat winst gaat maken, hoogstwaarschijnlijk na het hierboven genoemde aantal dagen, maar er is altijd de grote veronderstelling van onze kant dat alle betrokkenen factoren blijven constant.

In de wereld van Bitcoins, waar de prijs per dollar bijna altijd fluctueert en snel stijgt of daalt, is een dergelijke veronderstelling volkomen misplaatst. Kortom, u neemt zeker een risico als u van plan bent om de miner te kopen, en er kan geen garantie worden gegeven over hoeveel tijd het zal duren voordat uw miner eindelijk wat fatsoenlijke winsten begint te maken..

Laag geluid

Een grote factor in verband met mijnwerkers is de hoeveelheid geluid die ze genereren. Hoewel is gezien dat efficiëntere mijnwerkers de neiging hebben om meer geluid te genereren, worden er altijd innovaties in het veld uitgevoerd die nu leiden tot zeer efficiënte, maar tegelijkertijd relatief geruisloze apparaten die op geen enkele manier een storing veroorzaken. ruckus voor de gebruiker. Een van die nieuwe leeftijdsapparaten is de Antminer R4.

De reden waarom de R4 zo geweldig werkt, is omdat het traditionele ventilatorsysteem dat vaak wordt gebruikt in mijnwerkers, is vervangen door een roterend bladsysteem. Geïnspireerd door het koelsysteem en de ventilatoren van een split-airconditioner, die nagenoeg stil is tijdens het gebruik, is de R4 erin geslaagd om het geluid van mijnbouw met maar liefst 50% te verminderen.

Het exacte aantal is gemeten op slechts 51 dB, wat best behoorlijk is als je het vergelijkt met sommige van de tijdgenoten van de R4. Bovendien is de ventilatorsnelheid van de installatie automatisch geregeld, wat betekent dat het gegenereerde geluid altijd wordt geregeld en gecontroleerd.

AAN DE SLAG MET BITMAIN ANTMINER R4

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me