Bitmain Antminer R4 Review – preberite pred nakupom!

Rudarstvo je dejavnost, ki se je vedno izvajala z zmogljivimi orodji in enako močnimi moškimi. Mine, ki so za začetek vedno povezane z močnimi in pogumnimi, so pravzaprav dovolj strašljivo mesto. Vlažne, temne in slabo osvetljene jame, ki delujejo kot mine, skoraj vedno naletijo na določen nemir, sama naloga rudarjenja pa je pogosto najboljše prepuščena strokovnjakom, samim izkušenim rudarjem.

Pa vendar se časi spreminjajo. To je doba tehnologije, doba rušenja starih norm in oblikovanja novih in primernejših konvencij. To je obdobje sprememb. In tako kot vse drugo se je tudi rudarske industrije dotaknilo vse to. Rudarstvo ni več povezano zgolj s fizično močjo in z vračanjem dela. Dejansko je zdaj nekaj povsem drugega in donosnega do maksimuma. To je doba rudarjenja kriptovalut.

Svet se še vedno ni popolnoma opomogel od velikega svetovnega pojava, za katerega se je izkazalo, da je Bitcoin. Od takrat smo se seznanili z obilico drugih podobnih valut, ki so vse imele svoje lastne značilnosti in dobiček. In zdaj, ko je ves svet bolj ali manj navdušen nad potencialom kriptovalut, smo se seznanili z naslednjo revolucijo, ki obljublja, da bo v finančnem sektorju povzročila novo valovanje, to je rudarjenje kriptovalut..

Tako kot običajni rudarji pridobivajo plemenite kovine, kot so zlato, srebro in diamanti, tudi ti new age rudarji pridobivajo kriptovalute. Bitcoins, Litecoins, Dash, Ethereum, skupaj s številnimi drugimi kripto kovanci je mogoče kopati in vsak od njih ni nič manj vreden kot drugi.

Kako deluje?

Globoko v sebi je rudarstvo kriptovalut pravzaprav precej zapletena dejavnost. Vključuje preverjanje transakcij v verigi blokov, tako da se ohrani največja preglednost in ne pride do ponarejanja. To je način, s katerim zagotovimo, da Bitcoin ali katera koli druga kriptovaluta ostane decentralizirana in nobena posamezna enota ali organizacija nima moči, da deluje kot regulativni organ.

Kar zadeva delo rudarja, za reševanje zapletenih računskih problemov in matematičnih algoritmov uporabljajo nekaj zapletene strojne opreme, ki jo najpogosteje imenujejo rudarska ploščad. Ker je po vsem svetu razpršenih veliko rudarjev, je to podobno konkurenci in kdor prej pride do rešitve, mora nekaj kovancev v zadevni valuti obdržati zase.

Na površini pa gre za izbiro prave rudarske naprave zase, razumevanje vaših potreb in pravilen nakup. Če se na koncu nekako odločite napačno in kupite rudarja, ki ne ustreza vašim potrebam, obstaja precej velika verjetnost, da bo vaša rudarska kariera nenavadno kratkotrajna. Rudar je za uspeh vašega podjetja tako pomemben kot gorivo za avtomobil. Brez pravilnega modela ploščadi, ki bo podpiral vaše rudarjenje, se preprosto ne boste premaknili veliko naprej.

Ob upoštevanju zgornjih dejstev zdaj preidemo na bistvo članka. Naš cilj je zagotoviti vam izčrpen in uporabniku prijazen pregled enega najnovejših modelov dolge verige Bitcoin rudarjev. Ta model, ki ga je sprožil eden najmočnejših igralcev v dejavnosti kripto rudarjenja, in sicer Antminer, vam obljublja, da vam bo dal vse, kar bi lahko iskali, in še več.

Pregled Bitmain Antminer R4

Bitmain Antminer R4 pregledPrimarna prodajna točka R4 je, da je popolnoma optimiziran za domačo uporabo. Pogosto, ko oseba kupi rudarja, se mora na koncu lotevati le omejene uporabe istega zgolj zaradi prevelikega nabora, ki je priložen njemu.

Takoj ko se rudar vklopi, ustvari nenavadne količine hrupa, ki nikakor ni dovolj zdrav za stanovanjsko uporabo. Dolgotrajna obdobja aktiviranja lahko celo povzročijo resne težave prebivalcem prebivališča ali bližnjim okoliškim krajem.

Da bi se izognili takim težavam, mora rudar imeti ustrezno nameščen omejevalni pokrov na zvok, ki ga ustvarja stroj. Zdaj, medtem ko nekateri rudarji in proizvajalci sledijo tej praksi in si zelo prizadevajo, da bi rudar ostali znotraj predpisanih ravni hrupa za stanovanjsko uporabo, veliko drugih proizvajalcev tega ne more storiti preprosto zato, ker s tem povezani zapleti strojne opreme ne dopuščajo takšna sprememba.

Na srečo je bil Antminer R4 zasnovan prav v ta namen. Ventilatorji, nameščeni v R4, ki so v primeru katere koli druge naprave glavni vir hrupa, delujejo zelo tiho, kar vodi do močnega padca s tem povezanih nadlog..

Še ena odlična prodajna točka Antminer R4 je, da se zgodi, da je eden najučinkovitejših rudarjev, ki so kdajkoli prišli na trg.

ZAČNITE Z BITMAIN ANTMINER R4

Hash Stopnja

Kot je razloženo zgoraj, je ena največjih lastnosti R4 njegova izjemna učinkovitost. Ker je učinkovitost neposreden produkt hitrosti razpršitve rudarja, se zdi povsem naravno, da se R4 ponaša z drugo najvišjo stopnjo razpršenosti med vsemi rudarji, ki so danes na voljo na trgu. Po čisti učinkovitosti je R4 drugi le Antminer S9 in pred Antminer S7.

R4 vam omogoča hitrost razpršitve 8,6 TH / s, kar je neverjetno, če pomislite. Tako neverjetna hitrost razpršitve na rudarju močno vpliva na donosnost, povezano s ploščadjo, in jo postavlja nad skoraj vso konkurenco na trgu.

Električna učinkovitost

Drugo neposredno merilo učinkovitosti izdelka, rudarjev ali drugače, je količina električne energije, ki jo porabi. Izdelek je lahko presenetljiv v vseh svojih lastnostih in ima lahko preprosto najbolj intuitivne funkcionalnosti, ki so jih kdaj koli uvedli, če pa se zgodi, da ima nekaj precej nerazumnih potreb po porabi energije, potem na nek način ni boljši od katere koli druge spremembe na trgu, saj neto zadovoljstvo uporabnikov na noben način ne poviša.

Količina energije, ki jo porabi R4, je 0,098 J / GHs. To je povsem enako ponudbi S9 in ki je tudi nedvomno najučinkovitejši rudar na trgu. V Bitmain R4 je nameščen čip BM1387, ki je izdelan z uporabo 16-nanometrske tehnologije FinFET, ki jo ponuja TSMC. Zaradi rekordne energijske ocene 0,098 J / GH je rudar najbolj energetsko učinkovit doslej v prodaji. Kar zadeva te 16 nm čipe, ki so gonilna sila skoraj neverjetne učinkovitosti, ki jo ponuja R4, jih je najprej izdelal BitFury, kasneje pa jih je ponudil TSMC.

Tu je treba omeniti še to, da čeprav lahko na napravah ločeno najdete visoke hitrosti razpršitve in velike energijske ocene, je v resnici precej redko najti napravo, ki ne ponuja le neverjetno visokih stopenj razpršitve, ampak tudi močno omejuje količino energije, ki jo naprava na koncu porabi. Takšne kombinacije funkcij morda skoraj nikoli še ni bilo videti v eni sami ploščadi, zaradi česar je R4 zagotovo ena najboljših naprav, ki so jih kdaj lansirali.

Cena

Antminer R4 ni ravno poceni. Če pa pomislite, kaj dobrega je kdaj prišlo poceni? Z neverjetno množico funkcij, ki so vključene v R4, in neverjetno visokimi lastnostmi, ki jih ponuja, ni presenetljivo, da ima R4 ceno višjo od tržnega povprečja..

Trdno pa verjamemo, da tudi poslabšana cena nikakor ne zadostuje za utemeljitev vsega, kar ponuja R4, kar pomeni, da bi, tudi če bi ga slučajno kupili po trenutni ceni, dobili zvezdno ponudbo za sami in se prijavite za eno neverjetno napravo.

R4 je po ceni nekoliko višjih 1000 dolarjev zagotovo dražji od mnogih drugih naprav, vendar tudi cenejši od dobrih številnih manj zmogljivih ploščadi. Vendar pa stroški izdelka R4 izvlečejo iz okvira povprečnega rudarja hobijev, zlasti tistih, ki želijo najprej preizkusiti samo rudarske vode.

Namenski rudarji pa imajo lahko veliko koristi od te naprave, tudi po višji ceni.

Uporaba

R4 je bil zasnovan z enim preprostim ciljem, to je zadovoljiti svoje uporabnike. Z intuitivnim uporabniškim vmesnikom in zvezdniško strukturo spletnega mesta ta zagotovo v ospredje postavlja zadovoljstvo uporabnikov. Portal je bil zasnovan zelo skrbno, struktura menijev in plošč pa omogoča precej gladko in tekočo navigacijo med stranmi.

Če želite začeti rudariti, morate le nastaviti denarnico in navesti naslov iste. Nato morate prilagoditi in shraniti nastavitve rudarskega bazena, kar bo vodilo do fantastične in prilagojene delovne izkušnje za vas. Nekaj ​​edinstvenih lastnosti, ki jih pri drugih generičnih rudarjih ni težko najti, je sposobnost nadzora ali uravnavanja vidikov, kot so hitrost ventilatorja ali celo frekvenca.

Donosnost

Kot že rečeno, je R4 drugi najbolj priljubljeni rudar, ki je danes na voljo na trgu. Na drugem mestu je le S9, zato je tudi zelo donosen. To je zato, ker je donosnost rudarja neposredna posledica njegove hitrosti razpršitve.

Ker je večina rudarjev hobijev zainteresirana zgolj za izkoriščanje dobička in zaslužek z izkopanimi kovanci, je R4 zasnovan tako, da porablja približno 845 vatov energije z napajalnikom APW5 PSU. Glede te potrebe po energiji vam ni treba veliko skrbeti, saj bo večina domov imela vtičnico, ki bo ustrezala električnim zahtevam tega reda. Vendar pa ni mogoče zanikati, da boste, ko začnete uporabljati rudar, kmalu začeli močno naraščati svoje račune za energijo in porabo električne energije.

Če menite, da je vaša celotna naložba 1000 dolarjev za rudarja in približno 240 dolarjev za oskrbo z električno energijo, potem vam po rudarskem kalkulatorju vzame približno 527 dni, da si povrnete naložbo in začnete zaslužiti nekaj resničnega dobička. Zgornje informacije pa so pogojene z dejstvom, da vaši računi za energijo ostajajo pod nadzorom in morajo vedno ostati pod zgornjo mejo 0,10 USD na KwH.

Zdaj to za vas pomeni, da če boste slučajno kupili Antminer R4, boste prej ali slej začeli dobivati ​​dobiček, najverjetneje po zgoraj omenjenem številu dni, vendar z naše strani vedno obstaja velika domneva, da vsi vpleteni dejavniki ostajajo nespremenjeni.

V svetu Bitcoinov, kjer cena na dolar skoraj vedno niha in hitro narašča ali pada, takšna predpostavka divje ni na mestu. Skratka, vsekakor tvegate, če nameravate kupiti rudar, in ne moremo jamčiti, koliko časa bo trajalo, preden bo vaš rudar končno začel izpuščati nekaj spodobnega dobička.

Nizek zvok

Velik dejavnik, povezan z rudarji, je količina zvoka, ki ga ustvarjajo. Čeprav je bilo ugotovljeno, da učinkovitejši rudarji ponavadi ustvarjajo več zvoka, se na terenu vedno izvajajo novosti, ki zdaj vodijo do visoko učinkovitih, a hkrati sorazmerno tihih naprav, ki na noben način ne povzročajo ruckus za uporabnika. Ena izmed takih new age naprav je Antminer R4.

Razlog, zakaj R4 deluje tako dobro, je ta, da je tradicionalni sistem ventilatorjev, ki ga pogosto uporabljajo rudarji, zamenjal sistem rotacijskih lopatic. Navdihnjen s hladilnim sistemom in ventilatorji deljene klimatske naprave, ki je tiho pri uporabi, je R4 uspel zmanjšati hrup pri rudarjenju za kar 50%.

Natančna količina je bila izmerjena le na 51 dB, kar je povsem primerno, če jo primerjate z nekaterimi sodobniki R4. Poleg tega je hitrost ventilatorja naprave na samodejnem krmiljenju, kar pomeni, da se ustvarjeni hrup vedno uravnava in nadzira.

ZAČNITE Z BITMAIN ANTMINER R4

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me