BitMEX Review – De waarheid over Bitmex

Als het om cryptocurrencies gaat, moeten we ons soms afvragen wat er daarna gaat gebeuren. De reden waarom we dit zeggen is omdat er al zoveel is gedaan in het veld, dat het nu magisch lijkt om te geloven dat er nog dingen te ontdekken zijn en dat er nog innovaties moeten worden gemaakt.

Hoewel het allemaal begon met een eenvoudig experiment, waarbij Bitcoins betrokken was en al in 2009 werd uitgevoerd, is het vandaag met onmetelijke proporties gegroeid en uitgebreid om de vorm aan te nemen van een gigantische industrie die overal ter wereld lijkt te bestaan..

Ongeacht het land of de regio van de wereld, overal hebben mensen het over cryptocurrencies. En het is niet alleen maar praten, want mensen staan ​​in de rij om hun geld in een groot aantal van deze cryptocurrencies te investeren, en de trend lijkt helemaal niet te vertragen.

Met opties zoals Bitcoins, Litecoins, Ethereum, Dash en nog veel meer, waarom zou het? Van bijna al deze valuta’s is keer op keer bewezen dat ze een fantastisch rendement voor uw geld opleveren. Ze zijn gemakkelijk om in te investeren, vragen niet veel en leveren grote winsten op. Als dit niet genoeg redenen zijn om investeerders te overtuigen om hun geld uit te geven, weten we niet wat het zal doen.

Bovendien hoeft u niet altijd direct geld te investeren als u zich daar niet prettig bij voelt. U kunt zelfs kiezen voor iets subtielere manieren om met cryptocurrencies om te gaan, zoals cryptocurrency-mining. Mijnbouw is een concept dat al eeuwen bestaat, maar pas zeer recent deze nieuwe technologische vorm heeft gekregen.

Bij dit soort mijnbouw zijn geen zware machines nodig of het afdalen in grotten, maar je wordt alleen gevraagd om één mijnbouwplatform aan te schaffen. Als je dat eenmaal hebt gedaan en hebt ingesteld, ben je helemaal klaar om je Bitcoins, Litecoins of welke andere cryptocurrencies dan ook waarin je geïnteresseerd bent te minen. Zo simpel is het.

Er zijn natuurlijk nog steeds dingen die u moet overwegen, en de algehele winstgevendheid van de onderneming zal uiteindelijk afhangen van hoe u ervoor kiest om het aan te pakken en de hoeveelheid toewijding die u aan de dag legt..

Exchange Platforms: The Need

Laten we nu zeggen dat u ervoor heeft gekozen om cryptocurrencies te kopen, waar moet u volgens u nu op letten? Het allereerste dat u nodig heeft, is natuurlijk een platform waarmee u de gewenste cryptocurrency kunt kopen. Gelukkig zijn er nu een aantal beschikbaar.

Met het grote aantal innovaties en verbeteringen die in het veld zijn gedaan, zijn we ook in staat geweest om uitgebreide en effectieve platforms te ontwikkelen, in de vorm van online websites, die u, wanneer u op de juiste manier gebruikt, kunt kopen, verkopen of zelfs handel in cryptocurrencies.

Het beste van deze handelsplatforms of uitwisselingsdiensten is dat ze u niet vragen om één type valuta te kiezen, want veel van hen handelen in feite in meerdere cryptocurrencies en zullen u net zo goed van dienst zijn, ongeacht welke u kies ervoor om in te handelen.

Voordat we verder gaan met iets anders, laten we eens kijken waarom we dit artikel schrijven. Het doel hiervan is om u te informeren over zo’n geweldige cryptocurrency-uitwisselingsservice, het BitMEX-handelsplatform. We zullen eerst de basisprincipes en functies van BitMEX bespreken in één uitgebreide recensie en vervolgens gaan we verder met een korte discussie over de ins en outs van deze services.

BitMEX recensie

bitmex-recensieBitMEX brengt zichzelf op de markt als een internationale cryptocurrency-uitwisseling. Merk op dat ze nooit over een specifieke cryptocurrency spraken, maar gewoon de term ‘cryptocurrency’ gebruikten. Dit komt omdat BitMEX als platform echt divers is en de gemiddelde gebruiker laat experimenteren met wat ze willen en ze de volledige vrijheid geeft om de wateren van de cryptocurrency-handelsactiviteiten daadwerkelijk te testen..

Vanwege hetzelfde hebben ze meerdere valuta’s aan boord en kunt u gemakkelijk in een van deze valuta’s handelen. Bovendien is het geen grap dat ze zichzelf internationaal noemen. Hun diensten zijn eigenlijk niet alleen in bepaalde specifieke regio’s operationeel, maar in bijna alle delen van de wereld. Ze zijn divers, snel en snel in het afhandelen van problemen of klachten van klanten.

AAN DE SLAG MET BITMEX

Invoering

Het werd in 2014 gelanceerd door het bedrijf HDR Global Trading Ltd. De namen van de eigenaren zijn Arthur Hayes, Ben Delo en Samuel Reed. In slechts vier jaar sinds de oprichting is BitMEX erin geslaagd om een ​​redelijk goede naam voor zichzelf te maken en eigenlijk goede zaken te doen in veel landen.

Hoewel het een ambitieus maar klein project lanceerde, heeft het vandaag een aanzienlijk marktaandeel en is het een van de meest vooraanstaande cryptocurrency-uitwisselingsdiensten en handelsplatforms ter wereld..

De gebreken

Er zijn echter ook enkele beperkingen die aan de service zijn verbonden. BitMEX staat u bijvoorbeeld momenteel niet toe om overboekingen te doen. De service noemt zichzelf een ‘exclusieve cryptocurrency’ en ze hebben echt hun best gedaan om die reputatie te behouden. De enige optie voor u is om te handelen in Bitcoins of andere cryptocurrencies, want stortingen of opnames via platte bankoverschrijvingen zijn niet toegestaan.

Bovendien is er nog een ding waar u zich zorgen over moet maken. Hoewel BitMEX perfect is om met Bitcoins om te gaan, kunt u een klein nadeel ondervinden wanneer u het gebruikt om in andere cryptocurrencies te handelen. BitMEX werkt volgens het principe van margehandel, dus hoewel Bitcoin-transactie u een hefboomwerking van maximaal 100x kan opleveren, wat geweldig is, zullen transacties op altcoins een hefboomwerking opleveren die van transactie tot transactie kan variëren..

Ethereum biedt bijvoorbeeld slechts tot 50x hefboomwerking, terwijl Litecoin u slechts tot 33,3x hefboomwerking ophaalt. Kortom, de Bitcoin is de enige valuta die u de hele weg zal brengen en u de volledige 100x hefboomwerking zal opleveren. Houd er bij het maken van de transactie ook rekening mee dat de markt voor cryptocurrency behoorlijk volatiel is en dat daarom voorzichtigheid geboden is..

Bereik van cryptocurrencies   

Hoewel we eerder zeiden dat BitMEX werkt met een groot aantal cryptocurrencies en behoorlijk divers is in hun valuta-aanbod, is er hier echter een klein nadeel als je het goed bekijkt. Ondanks het gezonde aantal cryptocurrencies dat wordt aangeboden bij BitMEX, schiet het wat tekort in dit domein, vooral als je het vergelijkt met sommige van de andere cryptocurrency-uitwisselingsservices die er zijn.

Platformen zoals Poloniex, Cryptopia en Bittrex zijn bijvoorbeeld veel opener en acceptabeler als het gaat om het bedienen van klanten met Altcoins. Ondanks de goede frequentie van nieuwe projecten die op BitMEX blijven komen, blijft het totale volume om de een of andere reden altijd laag voor alle valuta’s behalve de Bitcoin..

Dus als u iemand bent die zich niet wil beperken tot alleen Bitcoins, en echt de opties wilt verkennen die u heeft in het cryptocurrency-domein, dan bent u misschien beter af met een van de andere eerder genoemde opties.

Om u een idee te geven van het aantal cryptocurrencies waarin BitMEX handelt, zijn hier de namen als er een paar zijn; Bitcoin, Binair, Ethereum, Dash, Litecoin, Monero, Qtum, Tezos, Ripple en Zcash.

Handelsvolume

Zoals eerder vermeld, werd BitMEX in 2014 gelanceerd als een klein maar ambitieus project en is het sindsdien met grote sprongen gegroeid. Ze maakten een spectaculaire show van het runnen van hun bedrijf en zijn erin geslaagd om een ​​groot deel van het marktaandeel te veroveren door pure wilskracht en toewijding..

Vanwege hetzelfde is de liquiditeit voor BitMEX eigenlijk behoorlijk hoog als het gaat om Bitcoin-transacties. Ze hebben zowel de spot- als de futures-markten voor Bitcoins en ze hebben allebei buitengewoon goed gepresteerd en geweldige zaken verzameld voor het bedrijf.

Het probleem met de andere valuta’s blijft echter een stop zetten op het succes van BitMEX, aangezien behalve Bitcoins geen andere cryptocurrencies fatsoenlijke beoordelingen voor het platform hebben kunnen weergeven..

Slippage is een technische term die vaak in de handel wordt gebruikt om de mate van prijsbeweging te beschrijven op het moment dat een bepaalde positie wordt betreden of verlaten. De waarde van deze bepaalde hoeveelheid moet altijd binnen de vooraf ingestelde limieten voor een bepaalde valuta op een bepaald platform blijven om de transacties haalbaar en waardevol te achten.

Helaas voor BitMEX zijn slippage-waarden bij sommige paren zo groot en oncontroleerbaar dat kortetermijntransacties of zelfs grote volumes in- of uitgangen als volkomen onhaalbaar en waardeloos werden beschouwd.

Veiligheid

De grootste factor waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een cryptocurrency-uitwisselingsplatform of handelsservice, is het soort beveiliging dat ze willen uitdelen en de omvang van de inspanningen die ze bereid zijn te leveren om uw geld en uw valuta veilig en beveiligd te houden..

Onlangs is er een stijgende trend van cyberdiefstallen of virtuele overvallen waarbij bedrijven of individuen enorme verliezen hebben geleden en veel problemen hebben doorgemaakt. Een grote cryptocurrency-uitwisselingsservice is onlangs aangevallen door hackers en beroofd van miljoenen cryptocurrencies.

Omdat cryptocurrencies zo ontworpen zijn dat ze onvindbaar zijn, wordt het voor de autoriteiten behoorlijk moeilijk om de boosdoeners op te sporen. Vanwege hetzelfde is het aan jou, de klant, om ervoor te zorgen dat je het juiste uitwisselingsplatform kiest, en voordat je dat doet, moet je je best doen om erachter te komen of ze capabel genoeg zijn om met je geld om te gaan..

Gelukkig is een van de redenen waarom BitMEX zo trots is op hun diensten, omdat ze een heel goed beveiligingssysteem hebben. Het is toevallig een van hun belangrijkste sterke punten en staat duidelijk als één op hun website vermeld.

Een belangrijke ondersteuning van deze bewering van hen is dat tot op heden geen enkele inbreuk op de beveiliging of hackpoging ooit in hun servers is gekomen en met hun kluizen heeft geknoeid. Ze zijn altijd veilig gebleven voor allerlei soorten aanvallen van buitenaf en hebben hun klanten absoluut geen reden tot klagen gegeven.

Een van de redenen waarom ze zo goed werken en waarom hun beveiliging uitstekend is, is het feit dat ze minstens één keer per dag handmatige verwerking uitvoeren voor alle opnames die op hun platform plaatsvinden. Dit voegt simpelweg een extra beveiligingslaag toe aan hun systeem, waardoor het bijna onmogelijk wordt om door te breken.

Een ander ding dat u moet weten wat hun beveiligingsmaatregelen betreft, is dat het platform volledig is ontworpen, geprogrammeerd en gemaakt met behulp van de kdb-toolset, die vaak wordt gebruikt door grote bankorganisaties in hoogfrequente handelstoepassingen..

Als banken nu zelf vertrouwen op dezelfde service die de BitMEX-engines toevallig gebruiken, dan zou het misschien niet al te veel moeite kosten om te zeggen dat u er vrij zeker van kunt zijn dat uw geld en cryptocurrencies bij hen redelijk veilig zijn.

De engines van BitMEX zijn ontworpen om buitengewoon snel en betrouwbaar te zijn, iets dat vaak ontbreekt in veel andere cryptocurrency-uitwisselingsservices op de markt, en zelfs de naaste concurrenten van BitMEX..

Gebruikersomgeving

In deze tijd lijken we echt ver te zijn gekomen als het gaat om technologische interventies en innovaties. Er lijken absoluut geen grenzen te zijn aan wat we kunnen bereiken als we er collectief onze zinnen op zetten, zoals duidelijk blijkt uit de geweldige gadgets en de nieuwste technologie overal om ons heen in de wereld op dit moment. Er lijken echter enkele domeinen te zijn die mogelijk langzamer verlopen dan de andere.

Een voorbeeld van een dergelijk domein is dat van de gebruikersinterface op dergelijke handelsplatforms. Over het algemeen hebben we momenteel niet echt veel vloeiende en soepele website-ervaringen voor handelsplatforms. Op een paar uitzonderingen na, lijken veel van onze cryptocurrency-uitwisselingsservices niet onder de knie te hebben om hun website-ervaring voor hun klanten soepel te laten verlopen..

Dit feit is eigenlijk vrij duidelijk in het slechte niveau van de gebruikersinterface dat wordt gedemonstreerd in de interface voor Poloniex en Bittrex, die beide eigenlijk behoorlijk succesvolle bedrijven zijn die een groot deel van het marktaandeel beheersen, vooral als het gaat om Altcoins..

Zoals eerder vermeld, haalt BitMEX niet helemaal de cut als het gaat om Altcoin-volumes. Het beschikt echter over een behoorlijk sterke grafische weergave en een boeiende gebruikersinterface die in grote mate verantwoordelijk is voor het binnenhalen van veel gebruikers naar hun platform.

Het serviceniveau dat wordt aangeboden door BitMEX en Poloniex, werkt bijvoorbeeld heel anders. Hoewel Poloniex uitblinkt in Altcoin-volumes en geweldige zaken doet als het gaat om Litecoins, Dash en anderen, lijkt het te mislukken als het gaat om het implementeren van een fatsoenlijke gebruikerservaring op de website..

BitMEX, aan de andere kant, is lang niet zo sterk als het gaat om Altcoins, maar beveelt een grote klant die volgt, simpelweg omdat het hen een fantastische gebruikersinterface biedt.

Met een grote beheersing van zowel bruikbaarheid als eenvoud, is BitMEX erin geslaagd om een ​​geweldig brouwsel van een website te brouwen en heeft het zelfs de mobiele implementatie onder de knie. Hun mobiele portaal biedt bijna alle services die u op de desktopversie zou vinden, en voor sommige gevorderde handelaren is er zelfs een optie met de naam ‘geavanceerde gebruikersinterface’ die de gebruikers nog meer functionaliteiten en hulpprogramma’s biedt om te controleren en te gebruiken. van.

Het vermelden waard is het feit dat BitMEX een van de uitwisselingsservices is die daadwerkelijk een volwaardige TradingView-grafiek op hun portaal heeft. Deze kaartenservice biedt een groot aantal intuïtieve tools en is toevallig een grote verbetering ten opzichte van wat de andere portals momenteel aanbieden.

Stortingen en opnames

Zoals eerder vermeld, staat BitMEX u alleen toe om stortingen of opnames te doen in Bitcoins. Hoewel stortingen gemakkelijk op elk moment van de dag kunnen worden gedaan, vinden opnames, aangezien ze met de hand worden verwerkt, slechts eenmaal per dag plaats op een terugkerend tijdstip.

Het aspect van handmatige verwerking werd geïntroduceerd door de makers van het platform om hun beveiligingsprotocollen verder te versterken, aangezien het wat extra tijd biedt om frauduleuze opnameverzoeken af ​​te handelen of zelfs te annuleren. Het werkt ook omdat het systeem van hot wallets en het gebruik van geautomatiseerde systemen iets kwetsbaarder is en vatbaarder voor aanvallen door hackers of hackpogingen in vergelijking met het handverwerkingssysteem.

BitMEX in de VS.?

Voor de inwoners van de Verenigde Staten van Amerika is het nieuws niet zo goed. Vanaf vandaag is BitMEX niet klaar om klanten of handelaren uit de VS op hun platform te accepteren. Hoewel het mogelijk is om deze specifieke uitspraak te omzeilen door het gebruik van VPN of virtuele privénetwerken, is het zeer belangrijk voor de gebruiker om de voor-, nadelen en consequenties van een dergelijke actie in overweging te nemen als ze van plan zijn om ergens mee door te gaan zoals dit.

We raden inwoners van de VS aan om liever te kiezen voor andere opties die stevig binnen het juridische kader van de Verenigde Staten bestaan. Zorg er ook voor dat u minimaal 18 jaar oud bent om u aan te melden als handelaar.

Vonnis

BitMEX is geweldig voor Bitcoins. Met een marge van 100x op Bitcoin-spot- en futures-markten en een uitstekende klantervaring en gebruikersinterface, kunt u onmogelijk een betere service krijgen dan dit als u een Bitcoin-handelaar bent. Het schiet een beetje tekort als het gaat om Altcoins, hoewel het voor beginnende handelaren die alleen maar de wateren testen, het goed zou kunnen zijn om te beginnen met een service die een klantgerichte benadering hanteert. Daarom raden we BitMEX van harte aan en wensen we u een geweldige handelservaring.

AAN DE SLAG MET BITMEX

Cryptocurrency Exchange: de manier waarop ze werken

Het mechanisme voor dergelijke handelsplatforms is eigenlijk heel eenvoudig en duidelijk. Ze vragen niet veel, maar geloven wel in het verstrekken van nuttige services die hun klanten ten goede kunnen komen. Het allereerste dat ze nodig hebben, is dat u zich aanmeldt op hun websites. Als u dat eenmaal doet, wordt u naadloos door het hele proces geleid. Dat hangt echter tot op zekere hoogte af van het soort service dat u heeft gekozen. Hoewel sommigen van hen geloven dat klanttevredenheid van het grootste belang is en veel moeite doen om uw website-ervaring aangenaam en soepel te maken, zijn anderen misschien niet zo attent. Daarom wordt het voor u vrij essentieel om precies de juiste soort service te kiezen, die niet alleen van de bovenste plank is als het gaat om de aangeboden diensten, maar ook goed voor zijn klanten zorgt..

Dingen die u moet weten

Voordat u de definitieve keuze maakt voor welke service u gaat, raden we u aan eerst een paar dingen zelf te bespreken. Het allereerste dat u moet overwegen, is de valuta waarin u werkelijk geïnteresseerd bent. Stel dat u op zoek bent om in Litecoins te handelen, of misschien geïnteresseerd bent in het kopen van enkele daarvan.

In dat geval moet u eerst op het platform zoeken om erachter te komen of ze op Litecoin gebaseerde diensten aanbieden. Dat zou natuurlijk niet moeilijk in te schatten moeten zijn, aangezien deze services over het algemeen de neiging hebben om dergelijke dingen direct op de startpagina te vermelden. Vervolgens wilt u misschien kijken naar de transactiekosten die ze u gaan aanrekenen. Onbekend bij sommige gebruikers, veel van deze services hebben de neiging om kleine transactiekosten in rekening te brengen voor elke transactie die u met de service uitvoert..

Het zal u zeker goed van pas komen om voorkennis te hebben van dergelijke verborgen kosten en ervoor te zorgen dat u een dienst kiest die u het minste bedrag kost. Ten slotte is een laatste dat u moet doen, misschien een kijkje nemen naar enkele van de beoordelingen die eerdere klanten op de website of op andere platforms hebben achtergelaten. Als de website echt een goede is, is de kans groot dat u enkele echt positieve klantrecensies op internet zult vinden die hetzelfde bevestigen.

Als dat niet het geval is, wordt u daarover ook naar behoren geïnformeerd als u naar klantrecensies kijkt. Als u eenmaal op de hoogte bent van de publieke opinie over de dienst, bent u veel beter uitgerust om voor uzelf een weloverwogen beslissing te nemen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me