BitMEX Review – Resnica o Bitmexu

Ko gre za kriptovalute, smo se včasih prisiljeni spraševati, kaj se bo zgodilo naprej. Razlog, zakaj to trdimo, je v tem, da je bilo na tem področju že narejenega toliko, da se zdaj zdi čarobno verjeti, da je še treba raziskati stvari in novosti, ki jih je treba še narediti.

Čeprav se je vse začelo s preprostim eksperimentom, ki je vključeval bitkoine in je bil izveden že leta 2009, je danes v neizmernih razsežnostih naraslo in se razširilo v obliko ene velikanske industrije, za katero se zdi, da obstaja povsod po svetu..

Ne glede na državo ali regijo sveta, ljudje povsod govorijo o kriptovalutah. In ne gre le za vse pogovore, kajti ljudje se dejansko vrstijo, da vlagajo svoj denar v lepo število teh kriptovalut, in zdi se, da se trend sploh ne upočasnjuje.

Zakaj bi z možnostmi, kot so Bitcoins, Litecoins, Ethereum, Dash in še veliko več? Skoraj vse te valute so že večkrat dokazale, da zagotavljajo fantastične donose za vaš denar. V njih je enostavno vlagati, ne zahtevajo veliko in prinašajo velike dobičke. Če to niso zadostni razlogi, da bi vlagatelje prepričali, naj si razdelijo denar, ne vemo, kaj bo.

Poleg tega vam ni treba vedno neposredno vlagati denarja, če vam to ne ustreza. Namesto tega se lahko celo odločite za nekoliko bolj subtilne načine poslovanja s kriptovalutami, na primer rudarjenje kriptovalut. Rudarstvo je koncept, ki obstaja že stoletja, vendar je šele pred kratkim pridobil to novo tehnološko obliko.

Pri tovrstnem rudarjenju ne gre za težke stroje ali spuščanje v jame, ampak samo zahteva, da kupite eno rudarsko ploščad. Ko to storite in nastavite, boste pripravljeni na rudarjenje svojih bitcoinov, litecoinov ali katere koli druge kriptovalute, ki vas zanimajo. Tako preprosto je.

Očitno pa je, da je treba še razmisliti o stvareh, celotna donosnost podviga pa bo navsezadnje odvisna od tega, kako se boste lotili tega vprašanja, in od količine predanosti, ki jo pokažete.

Exchange platforme: potreba

Zdaj pa recimo, da ste se odločili za nakup kriptovalut. Kaj mislite, da morate iskati naprej? Očitno je, da je prva stvar, ki jo potrebujete, platforma, ki vam omogoča nakup želene kriptovalute. Na srečo jih je zdaj na voljo več.

Z velikim številom novosti in izboljšav na tem področju smo lahko razvili tudi celovite in učinkovite platforme v obliki spletnih mest, ki vam bodo ob pravilni uporabi omogočile nakup, prodajo ali celo trgovina s kriptovalutami.

Najboljše pri teh trgovalnih platformah ali menjalnih storitvah je, da ne zahtevajo, da izberete eno vrsto valute, saj za veliko njih dejansko poslujete v več kriptovalutah in vam bodo prav tako dobro služili, ne glede na to, katero izberete izberite transakcijo.

Zdaj, preden nadaljujemo s čim drugim, pojdimo na to, zakaj pišemo ta članek. Namen tega je obvestiti vas o eni tako odlični storitvi za izmenjavo kriptovalut, trgovalni platformi BitMEX. Najprej bomo v enem obsežnem pregledu zajeli osnove in značilnosti BitMEX, nato pa prešli na kratko razpravo o podrobnostih teh storitev..

BitMEX pregled

bitmex-pregledBitMEX se trži kot mednarodna borza kriptovalut. Opazite, da nikoli niso govorili o določeni kriptovaluti, ampak so preprosto šli z izrazom “kriptovaluta”. To je zato, ker je BitMEX kot platforma resnično raznolika in omogoča povprečnemu uporabniku, da eksperimentira s tem, kar si želi, in mu daje popolno svobodo, da dejansko preizkusi vode trgovine s kriptovalutami.

Zaradi istega imajo na krovu več valut in vam bodo z lahkoto omogočili trgovanje s katero koli od njih. Poleg tega dejstvo, da se imenujejo mednarodni, ni šala. Njihove službe dejansko delujejo ne le v določenih regijah, temveč skoraj v vseh delih sveta. So raznoliki, hitri in hitri pri obravnavi vprašanj ali pritožb strank.

ZAČNITE Z BITMEXOM

Uvod

Leta 2014 ga je začelo podjetje HDR Global Trading Ltd. Imena lastnikov so Arthur Hayes, Ben Delo in Samuel Reed. V samo štirih letih od ustanovitve je BitMEX uspel ustvariti precej dobro ime in dejansko dobro poslovati v številnih državah..

Čeprav je sprožil ambiciozen, a majhen projekt, ima danes velik tržni delež in je ena najpomembnejših svetovnih storitev za izmenjavo kriptovalut in trgovskih platform na svetu.

Napake

Vendar pa obstajajo tudi nekatere omejitve, ki jih prinaša storitev. Na primer, BitMEX vam trenutno ne bo dovoljeval plačilnih prenosov. Storitev se predstavlja kot “ekskluzivna kripto valuta” in res so se potrudili, da bi ohranili ta ugled. Edina možnost za vas je, da trgujete z bitcoini ali drugimi kriptovalutami, saj pologi ali dvigi prek pavšalnih nakazil niso dovoljeni.

Poleg tega vas mora skrbeti še ena stvar. Medtem ko je BitMEX kot nalašč za poslovanje z bitcoini, se boste morda znašli v nekoliko slabšem položaju, ko ga boste uporabljali za trgovanje z drugimi kriptovalutami. BitMEX deluje po principu maržnega trgovanja, tako da medtem ko lahko Bitcoin transakcija zasluži vzvod do 100x, kar je super, bodo transakcije na altcoin-ih prinesle vzvod, ki se lahko razlikuje od transakcije do transakcije.

Na primer, Ethereum ponuja le do 50-kratni vzvod, medtem ko vam Litecoin prinese le do 33,3-kratnega vzvoda. Če povzamemo, Bitcoin je edina valuta, ki vas bo pripeljala do konca in vam prinesla celotni 100-kratni vzvod. Med transakcijo ne pozabite, da je trg kriptovalut precej nestanoviten, zato je potrebna previdnost.

Nabor kriptovalut   

Čeprav smo prej navedli, da BitMEX deluje z dobrim naborom kriptovalut in je precej raznolik v svojih ponudbah valut, pa je tu nekaj pomanjkljivosti, če ga natančno pogledate. Kljub zdravemu številu kriptovalut, ki jih ponuja BitMEX, na tej domeni nekoliko zaostaja, še posebej, če ga primerjate z nekaterimi drugimi storitvami izmenjave kriptovalut tam zunaj.

Platforme, kot so Poloniex, Cryptopia in Bittrex, so na primer veliko bolj odprte in sprejemljive pri servisiranju strank z Altcoins. Kljub dobri pogostnosti novih projektov, ki se na BitMEX še vedno pojavljajo, iz nekega razloga skupni obseg vedno ostane nizek za vse valute, razen za Bitcoin.

Torej, če ste nekdo, ki se ne želi omejiti samo na bitkoine in resnično preuči možnosti, ki jih imate v domeni kriptovalut, potem bi bilo morda bolje, če bi imeli eno od prej omenjenih možnosti.

Za osnovno predstavo o številu kriptovalut, s katerimi se BitMEX ukvarja, je tukaj nekaj, če jih je nekaj; Bitcoin, Binarni, Ethereum, Dash, Litecoin, Monero, Qtum, Tezos, Ripple in Zcash.

Obseg trgovine

Kot smo že omenili, je bil BitMEX lansiran leta 2014 kot majhen, a ambiciozen projekt in mu je od takrat uspelo hitro rasti. Pripravili so spektakularno predstavo o svojem poslovanju in uspeli so si s svojo voljo in predanostjo ukazati dobršen del tržnega deleža..

Zaradi istega je likvidnost za BitMEX dejansko precej visoka, ko gre za Bitcoin transakcije. Imajo mesto, kot tudi terminske trge za Bitcoin, in oba sta se izkazala izjemno dobro in za podjetje ustvarila odličen posel..

Vendar težava z drugimi valutami še naprej ovira uspeh BitMEX-a, saj razen Bitcoinov nobena druga kriptovaluta ni mogla prikazati dostojnih ocen za platformo.

Zdaj je zdrs tehnični izraz, ki se v trgovanju pogosto uporablja za opis količine stopnje gibanja cen v času vstopa ali izstopa iz določene pozicije. Vrednost te določene količine mora vedno ostati znotraj vnaprej določenih omejitev za določeno valuto na določeni platformi, tako da se šteje, da so transakcije izvedljive in vredne neke vrednosti.

Na žalost za BitMEX so vrednosti zdrsov pri nekaterih parih tako velike in neobvladljive, da so kratkoročne menjave ali celo vstopi ali izstopi velikega obsega popolnoma neizvedljivi in ​​brez vrednosti.

Varnost

Največji dejavnik, ki ga morate upoštevati pri odločanju za platformo za izmenjavo kriptovalut ali trgovsko storitev, je vrsta varnosti, ki jo je pripravljen dati, in obseg prizadevanj, ki jih je pripravljen vložiti, da bodo vaš denar in vaše valute varni in varni..

V zadnjem času narašča trend kibernetskih tatvin ali virtualnih ropov, kjer so podjetja ali posamezniki utrpeli velike izgube in doživeli veliko težav. Pred kratkim so hekerji napadli glavno storitev izmenjave kriptovalut in oropali milijonske kriptovalute.

Ker kriptovalute po zasnovi ne morejo slediti, je oblastem dejansko težko izslediti krivce. Zaradi istega je stranka odvisna od vas, da se prepričate, ali ste izbrali pravo platformo za izmenjavo, in preden to storite, se zelo potrudite, da ugotovite, ali je dovolj sposobna ravnati z vašim denarjem.

Na srečo je eden od razlogov, zakaj se BitMEX tako ponaša z njihovimi storitvami, ta, da imajo res dober varnostni sistem. Zdi se, da je to ena njihovih glavnih prednosti in je na njihovi spletni strani jasno navedena kot ena.

Glavna podpora tej njihovi trditvi je, da do danes noben poskus kršitve varnosti ali vdora ni nikoli mogel vstopiti v njihove strežnike in se zapletati v njihove trezorje. Vedno so bili varni pred vsemi vrstami zunanjih napadov in svojim strankam niso dali nobenega razloga za pritožbo.

Eden od razlogov, zakaj delajo tako dobro in zakaj je njihova varnost vrhunska, je dejstvo, da vsaj enkrat na dan opravijo ročno obdelavo vseh dvigov, ki se zgodijo na njihovi platformi. To preprosto doda dodatno plast varnosti njihovemu sistemu, zaradi česar je skoraj nemogoče kršiti.

Kar zadeva njihove varnostne ukrepe, morate vedeti, da je platforma v celoti zasnovana, programirana in ustvarjena z uporabo nabora orodij kdb, ki ga velike bančne organizacije pogosto uporabljajo v visokofrekvenčnih trgovalnih aplikacijah..

Če se banke same zanašajo na isto storitev, ki jo uporabljajo motorji BitMEX, potem morda ne bi bilo preveč težko reči, da ste lahko povsem prepričani, da je vaš denar in kriptovalute pri njih precej varen.

Motorji BitMEX so zasnovani tako, da so pretirano hitri in zanesljivi, česar pogosto primanjkuje v mnogih drugih storitvah za izmenjavo kriptovalut na trgu in celo v najbližjih tekmecih BitMEX.

Uporabniški vmesnik

V današnjem času se zdi, da smo pri tehnoloških posegih in inovacijah resnično prišli daleč. Zdi se, da ni povsem nobenih omejitev glede tega, kaj lahko dosežemo, če si skupaj zastavimo svoje misli, kar dokazujejo čudoviti pripomočki in najnovejša tehnologija, ki nas trenutno obdajajo po vsem svetu. Vendar se zdi, da obstajajo nekatere domene, ki morda napredujejo počasneje kot druge.

Primer ene takšne domene je uporabniški vmesnik v takšnih trgovalnih platformah. Na splošno trenutno nimamo veliko tekočih in gladkih izkušenj s spletnimi mesti za trgovalne platforme. Z izjemo nekaterih izjem se zdi, da veliko naših storitev za izmenjavo kriptovalut ni doseglo tega, da bi svoje spletno mesto nemoteno vozilo svoje stranke.

To dejstvo je dejansko precej razvidno iz slabe ravni uporabniškega vmesnika, ki se kaže v vmesniku za Poloniex in Bittrex, ki sta pravzaprav precej uspešni podjetji, ki imata dober obseg tržnega deleža, zlasti ko gre za Altcoins.

Kot smo že omenili, BitMEX pri količini Altcoina ne doseže povsem zmanjšanja. Vendar se ponaša s precej močno grafiko in privlačnim uporabniškim vmesnikom, ki je v veliki meri odgovoren za privabljanje veliko uporabnikov na svojo platformo.

Raven storitev, ki jih na primer ponujata BitMEX in Poloniex, deluje povsem drugače. Medtem ko Poloniex odlikuje obseg Altcoina in odlično posluje, ko gre za Litecoins, Dash in druge, se zdi, da pri uvajanju dostojne uporabniške izkušnje na spletnem mestu ne uspe..

Po drugi strani BitMEX pri Altcoinih ni niti približno tako močan, vendar ukazuje večji stranki, ki ji sledi preprosto zato, ker jim ponuja fantastičen uporabniški vmesnik.

Z velikim obvladovanjem uporabnosti in preprostosti je BitMEX uspel pripraviti odlično spletno stran in celo obvladal mobilno izvedbo. Njihov mobilni portal vsebuje skoraj vse storitve, ki bi jih našli v namizni različici, za nekatere napredne trgovce pa obstaja celo možnost z naslovom »napredni uporabniški vmesnik«, ki uporabnikom odpre še več funkcionalnosti in pripomočkov za nadzor in uporabo. od.

Tu velja omeniti dejstvo, da je BitMEX ena izmed zelo izmenjalnih storitev, ki na svojem portalu dejansko vsebuje polnopravni grafikon TradingView. Ta grafična storitev ponuja veliko število intuitivnih orodij in je velik napredek pri ponudbi drugih portalov..

Vloge in dvigi

Kot smo že omenili, vam BitMEX omogoča samo polog ali dvig v Bitcoinih. Medtem ko je vloge mogoče priročno opraviti kadar koli v dnevu, se dvigi, ker se obdelujejo ročno, zgodijo le občasno, enkrat na dan.

Vidik ročne obdelave so izdelovalci platforme predstavili z namenom nadaljnje krepitve svojih varnostnih protokolov, saj zagotavlja nekaj dodatnega časa za obravnavo ali celo preklic morebitnih goljufivih zahtev za umik. Deluje tudi zato, ker je sistem vročih denarnic in uporaba avtomatiziranih sistemov nekoliko bolj ranljiv in nagnjen k napadom hekerjev ali poskusov vdora v primerjavi s sistemom za ročno obdelavo.

BitMEX v ZDA?

Za prebivalce Združenih držav Amerike novice niso tako dobre. Od danes BitMEX na svojo platformo ni pripravljen sprejeti kupcev ali trgovcev iz ZDA. Čeprav je mogoče to odločitev zaobiti z uporabo VPN ali navideznih zasebnih omrežij, je ključnega pomena, da uporabnik razmisli o prednostih, slabostih in posledicah takega dejanja, če načrtuje nadaljevanje nečesa Všečkaj to.

Prebivalcem ZDA priporočamo, da se raje odločijo za druge možnosti, ki trdno obstajajo v pravnem okviru ZDA. Prepričajte se tudi, da ste stari vsaj 18 let, da se lahko prijavite kot trgovec.

Sodba

BitMEX je odličen za Bitcoin. S 100-kratnim vzvodom marže na Bitcoin promptnih in terminskih trgih ter izjemno izkušnjo kupcev in uporabniškim vmesnikom ne morete dobiti boljše storitve od te, če ste trgovec z bitcoini. Pri Altcoinih sicer malo manjka, čeprav bi bilo za začetnike, ki zgolj preizkušajo vode, dobro, da začnete s storitvijo, ki sprejme pristop, osredotočen na kupca. Kot rezultat priporočamo BitMEX od vsega srca in želimo, da imate odlične izkušnje s trgovanjem.

ZAČNITE Z BITMEXOM

Izmenjava kriptovalut: način njihovega delovanja

Mehanizem takšnih trgovalnih platform je pravzaprav zelo preprost in enostaven. Ne zahtevajo veliko, verjamejo pa v zagotavljanje koristnih storitev, ki lahko koristijo njihovim strankam. Prva stvar, ki jo potrebujejo, je, da se prijavite na njihova spletna mesta. Ko to storite, se boste nemoteno vodili skozi celoten postopek. Vendar je to do neke mere odvisno od vrste storitve, ki ste jo izbrali. Medtem ko nekateri verjamejo, da je zadovoljstvo strank najpomembnejše, in si zelo prizadevajo, da bi bila izkušnja vašega spletnega mesta prijetna in gladka, drugi morda ne bodo tako obzirni. Zato je za vas zelo pomembno, da izberete ravno pravo vrsto storitve, ki pri ponujenih storitvah ni le na prvem mestu, temveč tudi zelo skrbi za svoje stranke.

Stvari, ki bi jih morali vedeti

Zdaj, preden se končno odločite, s katero storitvijo se boste odločili, predlagamo, da najprej preberete nekaj stvari sami. Najprej morate upoštevati valuto, s katero se dejansko želite ukvarjati. Predpostavimo, da želite trgovati z Litecoini ali pa vas zanima nakup nekaterih od njih.

V tem primeru morate najprej poiskati platformo in ugotoviti, ali ponujajo storitve, ki temeljijo na Litecoinu. Tega seveda ne bi smelo biti težko oceniti, saj te storitve navadno take stvari naštejejo kar na domači strani. Nato boste morda želeli pogledati provizijo za transakcijo, ki vam jo bodo zaračunali. Nekateri uporabniki ne vedo, veliko teh storitev dejansko zaračuna majhno provizijo za vsako transakcijo, ki jo opravite s storitvijo.

Vsekakor vam bo koristilo, če boste predhodno poznali take skrite stroške in se prepričali, da ste izbrali storitev, ki vas stane najmanj dolarjev. Nazadnje, še zadnja stvar, ki jo morate storiti, je, da si morda dobro ogledate nekaj pregledov, ki so jih predhodne stranke pustile na spletnem mestu ali na drugih platformah. Če je spletno mesto resnično dobro, obstaja velika verjetnost, da boste na internetu našli nekaj res pozitivnih mnenj strank, ki to potrjujejo.

V nasprotnem primeru boste po pregledu mnenj strank tudi o tem ustrezno obveščeni. Ko boste obveščeni o javnem mnenju o storitvi, boste veliko bolje pripravljeni, da se boste na podlagi informacij odločili sami.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me