BitPanda Review – En ærlig anmeldelse

Med mindre du har bodd under en stein de siste par årene, er det ingen måte du ikke har hørt om det fenomenale raseriet som Bitcoins har blitt. Etter å ha feid hele verden av føttene, sitter Bitcoins for tiden ganske på toppen av listen over de mest populære tingene å investere i. Det være seg finansforetak eller finanseksperter, alle blir sprø og viser de mange milepælene Bitcoin har klart å slå på så kort tid.

Etter å ha debutert i 2009 da en mystisk personlighet som gikk under pseudonymet Satoshi Nakamoto oppfant dem, har Bitcoins kommet langt. Det være seg jevnt og trutt å klatre valutakartene, eller få ros fra noen av de mest berømte personlighetene i verden, Bitcoins har klart å oppnå alt med stil.

Og nå som de lett har konsolidert sin posisjon som en av de mektigste valutaene i verden, er det nå viktig at hele verden får høste fordelene og sole seg i suksessen den har oppnådd, og det også med største bekvemmelighet og letthet.

KOM I GANG MED BITPANDA

Behovet

Og for det er det viktigste verden trenger en plattform som lar alle kjøpe, selge eller gjøre transaksjoner med Bitcoins. Det må være en plattform som ikke bare er variert i tjenestene den tilbyr, men også herlig enkel å bruke og ukomplisert for gjennomsnittsforbrukeren..

En av de første tingene folk kommer til å se etter i en slik tjeneste er om du trenger profesjonell kompetanse for å begynne å handle, og det er grunnen til at jo enklere grensesnittet, desto bredere vil publikum tjenesten tiltrekke seg. Denne portalen for Bitcoin-handel må også ha et fantastisk kundeserviceteam, sammen med temperamentet og evnene til å løse problemer tidligst, for som med enhver ny teknologi, vil folk sikkert ha mange spørsmål, og det må være noen å svare på dem.

Videre er ingen tjenester fullført med mindre de ikke har rimelig pris, og derfor må denne Bitcoin-tjenesten sørge for at uansett hvilke tjenester den tilbyr, må den alltid være innenfor rammen av økonomisk sunne og rimelige betalingsplaner..

Svaret: BitPanda

bitpanda anmeldelseHvis funksjoner som de som er oppført ovenfor er det du leter etter, trenger du ikke se langt. BitPanda er en utvekslingstjeneste som spesielt henvender seg til Bitcoins og kan tjene som et effektivt medium for kjøp, salg og handel med Bitcoins.

Mens det tidligere var kjent som Coinimal, ble det senere endret til BitPanda, og siden den gang har selskapet hatt herredømme over Bitcoin-børser over hele den europeiske regionen. Selskapet ble grunnlagt i 2014 og har aldri skuffet seg fra å gjenoppfinne seg selv og evaluere tjenestene sine fra tid til annen, noe som gjør dem til den beste konkurrenten til posisjonen til den mest vellykkede kryptovalutatjenesten i Europa.

Kostnader og mer

Nå hvis det er en ting å merke seg spesielt om tjenesten på BitPanda, er det at valutakursen er marginalt høyere enn mange andre byttetjenester. Dette er imidlertid på ingen måte noe å bli motløs over, for i bytte for de litt forhøyede prisene, gir BitPanda deg den ekstra funksjonen til tilbakeføring.

Basisprisen som belastes av BitPanda kan faktisk deles inn i to mindre komponenter, markedsrenteverdien sammen med et minimalt tillegg. Beløpet du ender med å betale for bestillingen din, avhenger i stor grad av hvilken betalingsmåte du velger. For å gi deg en kort ide, mens e-lommebøker som Neteller belaster deg med et gebyr som kan være litt mer på den dyre siden, gir Giropay, SEPA, Sofort og EPS deg et mye lavere og rimelig gebyr.

I tillegg til den premien på ca. 2,1% som du skal betale, kan du til og med ende opp med å betale et tilleggsgebyr avhengig av betalingsmåten du har valgt. Kredittkort eller SOFORT overføringsbetalinger vil føre til en ekstra avgift på ca 2% mens kunder som bruker SKRILL må betale ekstra 3,77% ca. For å sette ting i perspektiv, er de billigste alternativene for å kjøpe Bitcoins eller betale på BitPanda gjennom Giropay eller ved å løse inn en kupong..

Brukerbekreftelse

Siden dette er kryptovalutaer som vi har å gjøre med her, må et viktig aspekt av driften av en hvilken som helst byttetjeneste være nivået på bekreftelse det søker fra brukerne. Mens noen brukere foretrekker å være anonyme i løpet av transaksjonen og også holde det meste av deres økonomiske forhold private, vil det også være en tydelig kategori av brukere som ikke vil bry seg mye om hva slags bekreftelse de må gjennomgå for å sikre at pengene deres forblir skjult bak sikre brannmurer og omfattende sikre identifikasjonsnivåer.

Åpenbart vil enhver BTC-utvekslingstjeneste bare kunne fullføre en av de to kundekategoriene om gangen. Når det gjelder BitPanda, lar den brukeren bestemme hva som er best for dem og pengene deres. Med verifiseringssystemer på flere nivå hviler kraften til å velge eller velge et verifikasjonsnivå hos forbrukeren. Med en lavere bekreftelse, kan du redde deg selv fra å avsløre personlig informasjon på portalen, mens høyere verifiseringsnivåer gir deg muligheten til å foreta høyt verdsatte transaksjoner.

BitPanda ber om bare den mest grunnleggende brukerbekreftelsen før du lar deg kjøpe. Det laveste verifiseringsnivået de har, er bare å be om telefonnummeret ditt og ikke noe mer. Når du har fått tilgang til dette verifiseringsnivået, vil du kunne utføre transaksjoner opp til totalt 50 euro i måneden og totalt 600 euro i alt.

Hvis du bestemmer deg for å trappe opp et nivå og gå inn på det andre nivået av bekreftelse, vil du kreve et offentlig utstedt ID-kort. Når de nødvendige formalitetene er fullført, vil transaksjonsgrensen øke ytterligere til 2500 euro med jevne mellomrom, og det også bare for betalinger som gjøres med kredittkortet. For andre typer betalingsmåter går grensen enda lenger opp til 10 000 euro per dag.

Nettsidedesign

Nå er det neste som virkelig betyr noe for en slik tjeneste den typen brukergrensesnitt de har klart å utstyre nettstedet sitt med. Siden kryptovalutaer er et relativt nytt felt, er folk fortsatt nølende med å registrere seg for tjenesten eller investere noen av pengene sine i den.

Og hvis det første de ser på nettstedet, er noe komplisert sjargong som ikke gir mye mening for dem, vil det bare forverre deres tvil om feltet. Av denne grunn må en crypto exchange-tjeneste ha et brukervennlig miljø og et veldig flytende brukergrensesnitt som lett kan brukes av de enkleste hjerner. BitPanda har tilfeldigvis nettopp det.

Nettstedsstrukturen og utformingen på BitPanda er enkel nok til at noen kan forstå, og de fleste av konseptene er grundig forklart på nettstedet. For ytterligere å hjelpe deres sak vant BitPanda til og med en pris nylig i siste halvdel av 2016 for å prestere fremragende blant alle de nyeste oppstartene og nye forretningsforetak..

Personvern

Når vi snakker om kryptovalutaer, er det et annet mye omtalt og avgjørende aspekt av investeringer som vi ennå ikke har berørt, og det er privatliv. Mange brukere av kryptomynter er veldig interessert i å holde alle transaksjonene private, og ikke å måtte dele noen av deres personlige detaljer på noen form for offentlig plattform..

Mens noen sentraler tilbyr en slik tjeneste, krever mange av dem egentlig å sende inn noen personlige opplysninger før et kjøp kan gjøres. Dessverre er BitPanda tilfeldigvis fra sistnevnte kategori. På BitPanda må du først sende inn ID-en din før du kan fortsette å kjøpe Bitcoins eller gjøre transaksjoner med dem.

Dette setter åpenbart et spørsmålstegn på personvernnivået som opprettholdes av BitPanda, og påvirker antallet forbrukere negativt, ettersom ganske mange av dem er personvernentusiaster som ikke kan gå på akkord med deres personlige data.

Hastighet

Det er absolutt ingenting å klage på i dette domenet. BitPanda tilbyr tilfeldigvis en av de raskeste byttetjenestene rundt, slik at uansett hvor mye Bitcoins du har kjøpt, blir kreditert lommeboken din nesten umiddelbart.

Hastighet er faktisk en av de mest ønskede faktorene for en krypto-valutatransaksjon. Av denne nøyaktige årsaken har Bitcoin vært utsatt for en hard konkurranse fra mange andre alternative kryptovalutaer. Egentlig er en av de grunnleggende feilene for Bitcoin at den bare kan håndtere noen få transaksjoner per sekund. Derimot kan noen av de andre kryptovalutaene på markedet, som Altcoins, takle mye mer.

Rykte

Som nevnt tidligere ble BitPanda grunnlagt helt tilbake i oktober 2014. Den gikk da under navnet Coinimal og var faktisk en av de aller første krypto-utvekslingstjenestene som ble lansert. Den har enorme mengder erfaring, er i stand til effektivt å håndtere alle slags kundeproblemer, og klarer nesten aldri å levere det som er lovet.

For ytterligere å konsolidere kravet deres, var det en pris for enestående prestasjon innen oppstart, som ble påsatt av BitPanda i oktober 2016. Slike milepæler, sammen med den store kundetroen de har støttet dem for å gjøre BitPanda til en av kjent og bankable tjenester rundt. Hvis du velger å investere pengene dine med dem, kan du være ganske sikker på at de ikke kommer noen vei.

Land som støttes

BitPanda er tilfeldigvis mest utbredt i landene fra Europa og opprettholder nesten et ubestridt herredømme i regionen. Det kan lett nås av alle europeiske land og tilfeldigvis tar mer enn halvparten av markedsandelen der.

Men for en tjeneste som tilfeldigvis er så vellykket og hyllet av alle kunder, har den ikke på en eller annen måte klart å utvide mye. Selv i dag forblir BItPanda ikke støttet i USA. Med mindre BitPanda tilfeldigvis gjennomfører noen større utvidelsesplaner i den kommende fremtiden, er dette tilfeldigvis en av de største feilene i systemet deres.

Avsluttende notater

Som en krypto-utvekslingstjeneste kan det ikke stilles spørsmål om ektheten og effektiviteten til tjenestene som tilbys av BitPanda. Det er for all del en av de mest effektive tjenestene rundt. For en tjeneste som utelukkende handler i Bitcoins, er BitPanda ganske rask og tar ikke mer enn et par dager å håndtere de fleste transaksjoner.

Det er utrolig godt erfarent og tilfeldigvis har en god posisjon i markedet i dag, sammen med å være støttet av et solid solid rykte. Det gir deg svært rimelige og rimelige betalingsplaner hvis du planlegger å kjøpe Bitcoins med et kreditt- eller debetkort. Selv om de har en litt forhøyet valutakurs, utgjør den unike funksjonen ved tilbakeføring som de tilfeldigvis gir mer enn det, eller det.

Og hva kan en tjeneste gjøre hvis den ikke varierer i antall alternativer den gir sine kunder? Heldigvis skuffer ikke BitPanda i denne forbindelse, da det faktisk tilbyr en ganske uttømmende liste over betalingsalternativer og betalingsportaler, som alle, selv om de har forskjellige og varierende valutakurser, er like effektive og kostnadseffektive i deres tjeneste..

Som en ekstra sidemerknad opprettholder imidlertid BitPanda en viss avsløring i den forstand at de aldri virkelig viser åpent for kundene hvor mye avgift de ender opp med, men bare legger ut totalprisen i euro som kunden trenger å betale.

Som med alle andre tjenester, er BitPanda ikke perfekt og trenger noen endringer og endringer i design og funksjonalitet før det virkelig kan kalles en perfekt og ikke-feilbar tjeneste. Selv i sin nåværende kapasitet er BitPanda fortsatt en av de beste og mest bankable tjenestene som virkelig fortjener din tillit og ikke vil svikte deg hvis du tilfeldigvis investerer pengene dine i det..

KOM I GANG MED BITPANDA

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me