BitQuick Review – Er det en sikker plattform?

BitQuick er en Bitcoin-markedsplass som tillater kjøp og salg av Bitcoins ved bruk av kontanter eller SEPA-overføring. De bruker en grei og idealistisk tilnærming til kjøp og salg av mynter som involverer en kjøper som setter inn penger på selgerens bankkonto, og innen tre timer etter at du har lastet opp innskuddskvitteringen, blir Bitcoin sendt. Med BitQuick kan man enkelt kjøpe Bitcoins og uten å involvere en mellommann.

Bakgrunnen til BitQuick

BitQuick gjennomgangBitQuick ble grunnlagt i 2014 av en ingeniørstudent, Jad Musablat, som følte behovet for å danne en mer legitim og sikker plattform for Bitcoin-utveksling etter å ha blitt lurt av pengene sine og møtte farene ved ikke å bruke en 2-faktor autentisering for å sikre hans konto.

På grunn av sin enorme popularitet har BitQuick eskalert til en fremtredende plattform for brukere å kjøpe og selge Bitcoin. Under et intervju, da han ble spurt om hans visjon for Bitquick, svarte Jad: ”For alle andre bygger vi en plattform for mennesker som tror på en globalt koblet digital økonomi.

Jeg håper at Bitquick kan gi brukerne raskt og trygt å hoppe inn og ut av Bitcoin-økosystemet hvor som helst fra hele verden. Dette vil tillate Bitcoin å fortsette å bryte inn i mainstream, og la den daglige forbrukeren dra nytte av den pengesparende kraften og tilkobling som Bitcoin tilbyr ”.

KOM I GANG MED BITQUICK

Hvorfor BitQuick?

Man må nøye undersøke tjenesten de velger å kjøpe og selge Bitcoin, da det oftere enn ikke skjer flere svindel. Dette er grunnen til at BitQuick skiller seg ut fra resten av børsene

 1. En enkel måte å konvertere kontanter til Bitcoin og Bitcoin til kontanter.
 2. Selgere kan laste ut Bitcoin til priser som er høyere enn markedsrentene.
 3. I motsetning til andre tjenester trenger du ikke kredittkort eller bank for å kjøpe Bitcoin, alt du trenger er kontanter.
 4. Enkel å bruke og flott for nybegynnere som ser på Bitcoin-verdenen.

Bruke BitQuick

Hvordan kjøpe Bitcoin på BitQuick

Å kjøpe Bitcoin er en enkel tretrinnsprosess som er enkel takket være utviklerne av Bitquick

 1. Brukerne blir deretter bedt om å angi mengden Bitcoin de planlegger å kjøpe, e-postadressen og BTC-adressen. Brukeren får da velge en bank fra listen over banker som vises, hver med en tilsvarende pris per Bitcoin vist.
 2. Brukeren får beskjed om bankkontodetaljene som betalingen må skje via, via en bekreftelses-e-post. Beløpet kan betales i filialen til ønsket lokalbank. Alt som kreves er å fylle ut en kupong og gi banken dine kontanter. Selvfølgelig er det avgjørende å bare betale kontant.
 3. Når pengene blir sendt, blir selgerens konto automatisk kreditert. Enhver annen betalingsmåte vil ta for lang tid, og selgeren kan ikke bekrefte mottaket innen de avtalte tre timene. Dette er grunnen til at kontantbetalinger alltid oppfordres.
 4. Kjøperen må ta et bilde av kvitteringen og laste det opp til lenken i bekreftelses-e-posten som er sendt av BitQuick, når innskuddet er gjort. Denne prosessen er nødvendig for å forhindre tvister med selgere når krav om ikke å motta pengene blir fremsatt.
 5. Når selgeren mottar kvitteringen, vil den nødvendige mengden Bitcoin overføres til lommeboken din med et lite gebyr på 2%.

BitQuick tilbyr en tidsperiode på tre timer mellom når kvitteringen er lastet opp og myntene frigjøres. Oftere enn ikke er brukere i en hyggelig overraskelse når denne tidsrammen blir kortere og de mottar øyeblikkelig sine bitcoins.

Hvordan selge Bitcoin på BitQuick

Å selge Bitcoin er uten tvil en mye enklere prosess enn å kjøpe, og her er hvordan du gjør det på BitQuick

 1. Fullfør selge skjema på BitQuick.
 2. Selgeren angir mengden BTC han planlegger å selge, samt den minste tillatte størrelsen på transaksjonen. Den forespurte prisen kan settes til å følge enten Bitstamp eller Bitfinex. Det er også et alternativ å angi prisen over eller under gjennomsnittsprisen.
 3. Ved å gi denne informasjonen introduseres en personlig sperringsadresse til selgeren. Bestillingen vil være fullført når selgeren sender den nødvendige mengden Bitcoin til den nevnte adressen, og bestillingen vil da vises live på BitQuick-plattformen..
 4. Når en interessert kjøper tar tak i mengden Bitcoin, mottar selgeren en e-postbekreftelse som inneholder to lenker – en for å bekrefte innskuddet og frigjøre sperringen og en annen for å bestride innskuddet. Selgeren er forpliktet til å svare innen tre timer etter mottak av bekreftelses-e-posten, og depositumet skal ankomme umiddelbart siden det er betalt kontant. Ved bekreftelse av kontantmottak fra kjøpere frigjør BitQuick bitcoins til kjøperen.

En ekstra fordel for selgerne er at de kan selge til sin egen pris, noe som betyr at de kan kjøpe Bitcoin til en bestemt pris og selge den med fortjeneste på BitQuick, noe som gjør det til et svært ønskelig alternativ blant selgere som ønsker å tjene penger.

Sikkerhetsverktøy med BitQuick

Enhver tjeneste som inneholder din personlige informasjon, enn si penger, må være sikker og skjermet. Så, er BitQuick legitimt og trygt? Alle tegn peker på ja. BitQuicks sikkerhetstiltak kan vurderes ved hjelp av tre elementer:

 1. Personlig kontosikkerhet: Brukere trenger ikke å registrere seg for å handle med BitQuick. Kjøpere oppgir sin Bitcoin-adresse under kassen som brukes til å oppfylle bestillingen når betalingen er utført. Selgere må lage en PIN-kode som de kan godta, endre eller kansellere bestillinger med. Dette sikrer personlig detaljert konfidensialitet for både kjøpere og selgere i maksimal grad.
 2. Sikker lagring av midler: BitQuick må forveksles med en Bitcoin-lommebok. I stedet anbefales det å overføre all nyinnkjøpt Bitcoin til din personlige lommebok. En sperretjeneste fra en tredjepart brukes til å lagre Bitcoin når en selger oppretter en oppføring og ingen informasjon blir gjort offentlig tilgjengelig om deres sikkerhetsprotokoller..
 3. Firmaets legitimitet: BitQuick har et godt rykte blant Bitcoin-brukerne og har enorm popularitet i markedet. Mens det er kommet noen klager om avgiftene og for høye priser, blir de sterkt dempet av ros om ytelsen og den unike funksjonaliteten. Tilbake i 2013, da de ble kjent som BuyBitcoin.us, laget de et kunngjøringsinnlegg på BitcoinTalkForum og ble godt mottatt av samfunnet.

Flere andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer:

 1. 226 bit SSL-kryptering
 2. Daglige sikkerhetskopier av servere
 3. Private nøkler for sperrede adresser lagret frakoblet, som sikrer at ingen Bitcoin kan gå tapt under et potensielt serverkompromiss.

Hva er gebyrstrukturen?

Selv om det ikke er noe gebyr for salg på BitQuick, er det imidlertid et gebyr på 2% for kjøpe Bitcoins. Avgiftene på 2% blir trukket fra Bitcoin-beløpet som skal frigjøres. Selv om dette er noe høyt for kontantkjøp av Bitcoin, men hastigheten og påliteligheten gjør det verdt for noen. Selv om denne policyen er tydelig angitt i nettstedets FAQ-seksjon, har den høstet noen få klager på gjennomgangssider.

Hvis du planlegger å selge Bitcoin, er BitQuick en flott plattform. Du kan ofte selge myntene dine til høyere enn markedsrenten, og dessuten tar de ikke noen salgsgebyrer. Dette gjør BitQuick.co til den billigste måten å konvertere kontanter til Bitcoin på en dag, eller omvendt.

Betalingsmåter

De bruker bare kontant innskudd eller SEPA-overføring oppfordres på BitQuick. Ingen andre nåværende betalingsmåter godtas på BitQuick, selv om ordet er at postanvisningsfunksjonen kan implementeres i fremtiden. Bestillinger må plasseres innen 3 timer etter at kjøperen har blitt plassert. Å ha 3 eller flere ulønnede kjøperer innen 72 timer vil resultere i øyeblikkelig utestenging fra tjenesten.

Bruk av ACH, bankoverføring eller annen betalingsmåte som ikke er oppført er strengt forbudt.

Land som støttes av BitQuick

Selv om det gis internasjonal støtte, ser det ut til at plattformen brukes utelukkende av innbyggere i USA. Offisielt støttes følgende land:

 • USA
 • CA
 • EU
 • RU
 • AU

BitQuick opererer i 49 stater i USA, New York er den eneste stedstaten som ikke støttes av BitQuick. De ble tvunget til å stoppe tjenesten i New York på grunn av BitLicense.

Få tilgang til Bitcoin gjennom BitQuick

De fleste tjenester er kjent med å holde pengene dine og overføre dem til lommeboken din når du er på ferie. Imidlertid spiller BitQuick det annerledes enn de andre. Hvordan kan du spørre?

 • Kjøpere trenger ikke å sende den kjøpte Bitcoin til lommeboken. Den overføres automatisk når selgeren frigjør midlene.
 • Selgere må sende Bitcoin til BitQuicks sperretjeneste etter at de har plassert oppføringen. Når overføringen har mottatt en bekreftelse fra nettverket, vil bestillingen bli live på BitQuick-nettstedet.

De fleste andre tjenester krever unødvendig bry og problemer fra begge parter. BitQuick benytter en prosess som minimerer overføringen mellom lommeboken din, og fører til mindre forvirring mellom kjøper og selger. Dette gir en utmerket brukeropplevelse og reduserer også store nettverksgebyrer.

Brukererfaring

Nettstedet har et veldig rent og brukervennlig grensesnitt som har resultert i å generere positive brukeranmeldelser online. Videoer som forklarer handelsprosessen er en ekstra bonus. Nettstedet er responsivt og ser bra ut på en mobil enhet.

Kundeservice

BitQuick har tjent enorm ros for å være svært responsiv og klientvennlig. Et elektronisk skjema er tilgjengelig for å kontakte dem, eller brukere kan sende en e-post på [e-postbeskyttet] eller kan kontaktes på gitt adresse: 9435 Waterstone Blvd # 140, Cincinnati, OH 45249.

Grenser og likviditet

BitQuick lar kjøpere og selgere bli enige om handler og setter ingen grenser. Det er vanligvis mange tilbud for forskjellige typer kjøp i de forskjellige bankkontorene. BitQuicks kjøps- og salgstilbud er offentlig tilgjengelige og er synlige i ordreboken når som helst.

Hastighet

BitQuicks mål er å levere Bitcoins til kjøpere med rask hastighet, og i noen tilfeller har kundene mottatt sin Bitcoin innen en time etter betaling..

Overføringsgrenser?

Som en tredjeparts depotagent er det ingen grense når det gjelder kjøp og salg av Bitcoin, og BitQuick lar kjøpere og selgere avtale handler. Som sådan er alle kjøps- og salgsordrer tilgjengelig offentlig.

ofte stilte spørsmål

1) Hvordan beskytter escrow selgere?

BitQuick-sperren beskytter selgerne ved å holde på deres Bitcoin til de bekrefter at betalingen er gjort av den foreslåtte kjøperen til bankkontoen deres. Dette forhindrer tilfeller av svindel.

2) Kan jeg bruke BitQuick til å kjøpe Bitcoin Online?

Online kjøp er ikke tilgjengelig. For å kjøpe Bitcoin må man besøke nettstedet og velge en ordre fra den nåværende ordreboken.

3) Er det trygt å bruke BitQuick?

BitQuick regnes som trygt å bruke av de aller fleste klientbaser. For ekstra sikkerhet bruker nettstedet BitGos lommebokinfrastruktur med flere signaturer som sikrer Bitcoin-innskudd for over $ 250.000. Full avsløring av alle transaksjoner som foregår på nettstedet er gitt siden revisjonssystemet viser hvor mye Bitcoin som er sperret.

Konklusjon

Tabellen nedenfor kan hjelpe deg med å oppsummere hele gjennomgangen og gjøre oppmerksom på de viktigste funksjonene i BitQuick.

Fordeler Ulemper
En enkel metode for kjøp og salg av Bitcoins Høyere avgift sammenlignet med andre Bitcoin-børser
En svært pålitelig og populær USA-basert utvekslingstjeneste Markup av Bitcoin-prisen er noen ganger høyere enn markedsprisen
Full gjennomsiktighet Nettstedet var tidligere utsatt for et serverangrep og satt frakoblet i en måned
Raske transaksjoner Trenger å besøke en bank for hver bestilling

Avslutningsvis har BitQuick stått i stand for testtider og vist seg å være en god bytte for de som ønsker å håndtere kontanter. Noen brukere rapporterer om å selge hundrevis av BTC i løpet av noen få minutter, noe som er ganske søt med tanke på de raskt bevegende livene vi lever.

Siden det ikke er noen gebyrer og du kan angi din egen pris, er det et drømmescenario.

KOM I GANG MED BITQUICK

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me