BitQuick Review – Is het een veilig platform?

BitQuick is een Bitcoin-marktplaats waarmee u Bitcoins kunt kopen en verkopen met contant geld of SEPA-overschrijving. Ze gebruiken een eenvoudige en idealistische benadering bij het kopen en verkopen van munten waarbij een koper geld stort op de bankrekening van de verkoper en binnen drie uur na het uploaden van het ontvangstbewijs wordt de Bitcoin verzonden. Met BitQuick kan men gemakkelijk Bitcoins kopen zonder tussenkomst van een tussenpersoon.

De achtergrond van BitQuick

BitQuick recensieBitQuick werd opgericht in het jaar 2014 door een technische student, Jad Musablat, die de behoefte voelde om een ​​meer legitiem en veilig platform voor Bitcoin-uitwisseling te vormen nadat hij was opgelicht door zijn geld en geconfronteerd werd met de gevaren van het niet gebruiken van een 2-factor authenticatie voor het beveiligen zijn rekening.

Vanwege zijn enorme populariteit is BitQuick geëscaleerd tot een prominent platform voor gebruikers om Bitcoin te kopen en verkopen. Tijdens een interview, toen hem werd gevraagd naar zijn visie voor Bitquick, antwoordde Jad: “Voor alle anderen bouwen we een platform voor mensen die geloven in een wereldwijd verbonden digitale economie..

Ik hoop dat Bitquick gebruikers de mogelijkheid biedt om snel en veilig in en uit het Bitcoin-ecosysteem te springen, waar ook ter wereld, waardoor Bitcoin de mainstream kan blijven binnendringen en de dagelijkse consument kan profiteren van de geldbesparende kracht en connectiviteit die Bitcoin biedt ”.

AAN DE SLAG MET BITQUICK

Waarom BitQuick?

Men moet de service die ze kiezen voor het kopen en verkopen van Bitcoin grondig onderzoeken, omdat er vaker wel dan niet verschillende fraudes plaatsvinden. Dit is waarom BitQuick zich onderscheidt van de rest van de uitwisselingen

 1. Een gemakkelijke manier om contant geld om te zetten in Bitcoin en Bitcoin in contanten.
 2. Verkopers kunnen hun Bitcoin lossen tegen hogere tarieven dan de markttarieven.
 3. In tegenstelling tot andere services heeft u geen creditcard of bank nodig om Bitcoin te kopen, u hoeft alleen contant te betalen.
 4. Gemakkelijk te gebruiken en geweldig voor beginners die naar de wereld van Bitcoin kijken.

BitQuick gebruiken

Hoe Bitcoin op BitQuick te kopen

Het kopen van Bitcoin is een eenvoudig proces in drie stappen dat gemakkelijk is gemaakt dankzij de ontwikkelaars van Bitquick

 1. Gebruikers worden vervolgens gevraagd om de hoeveelheid Bitcoin in te voeren die ze van plan zijn te kopen, hun e-mailadres en het BTC-adres. De gebruiker mag vervolgens een bank kiezen uit de lijst met weergegeven banken, elk met een bijbehorende prijs per getoonde Bitcoin.
 2. De gebruiker zal via een bevestigingsmail op de hoogte worden gebracht van de bankrekeninggegevens waarop de betaling moet worden gedaan. Het bedrag kan worden betaald bij het filiaal van de gewenste lokale bank, het enige dat nodig is, is het invullen van een slip en het overhandigen van de bank uw geld. Het is natuurlijk cruciaal om alleen contant te betalen.
 3. Wanneer het geld is verzonden, wordt het account van de verkoper automatisch gecrediteerd. Elke andere betaalmethode zou te lang duren en de verkoper zou de ontvangst niet binnen de afgesproken drie uur kunnen bevestigen. Dit is de reden waarom contante betalingen altijd worden aangemoedigd.
 4. De koper moet een foto van de bon maken en deze uploaden naar de link in de bevestigingsmail die door BitQuick is verzonden, zodra de aanbetaling is gedaan. Dit proces is nodig om geschillen met verkopers te voorkomen wanneer wordt beweerd dat ze het geld niet hebben ontvangen.
 5. Zodra de verkoper het ontvangstbewijs heeft ontvangen, wordt de vereiste hoeveelheid Bitcoin tegen een kleine vergoeding van 2% naar uw portemonnee overgemaakt.

BitQuick biedt een periode van drie uur tussen het moment waarop de bon is geüpload en de munten die worden vrijgegeven. Vaker wel dan niet staan ​​gebruikers voor een aangename verrassing wanneer dit tijdsbestek korter wordt en ze onmiddellijk hun bitcoins ontvangen.

Hoe Bitcoin op BitQuick te verkopen

Bitcoin verkopen is aantoonbaar een veel eenvoudiger proces dan kopen en hier is hoe je het doet op BitQuick

 1. Voltooi het verkoop formulier op BitQuick.
 2. De verkoper bepaalt het aantal BTC dat hij van plan is te verkopen, evenals de minimum toegestane transactiegrootte. De gevraagde prijs kan worden ingesteld om Bitstamp of Bitfinex te volgen. Er is ook een optie om de prijs boven of onder de gemiddelde prijs in te stellen.
 3. Bij het verstrekken van deze informatie wordt een persoonlijk escrow-adres van de verkoper ingevoerd. De bestelling is voltooid wanneer de verkoper de vereiste hoeveelheid Bitcoin naar het vermelde adres stuurt en de bestelling verschijnt live op het BitQuick-platform.
 4. Wanneer een geïnteresseerde koper de hoeveelheid Bitcoin vasthoudt, ontvangt de verkoper een bevestigingsmail met twee links: een om de aanbetaling te bevestigen en de borg vrij te geven en een andere om de aanbetaling te betwisten. De verkoper is verplicht om binnen drie uur na ontvangst van de bevestigingsmail te reageren en de aanbetaling zou onmiddellijk moeten aankomen aangezien deze contant wordt betaald. Na bevestiging van de kassabon van kopers, geeft BitQuick de bitcoins vrij aan de koper.

Een bijkomend voordeel voor de verkopers is dat ze tegen hun eigen prijs kunnen verkopen, wat betekent dat ze Bitcoin tegen een bepaalde prijs kunnen kopen en met winst kunnen verkopen op BitQuick, waardoor het een zeer gewilde optie is voor verkopers die winst willen maken..

Beveiligingshulpmiddelen met BitQuick

Elke service die uw persoonlijke gegevens bevat, laat staan ​​geld, moet veilig en afgeschermd zijn. Dus, is BitQuick legitiem en veilig? Alle tekens wijzen op ja. De beveiligingsmaatregelen van BitQuick kunnen worden beoordeeld aan de hand van drie elementen:

 1. Veiligheid van persoonlijke accounts: gebruikers hoeven zich niet te registreren om te handelen met BitQuick. Kopers geven hun Bitcoin-adres op tijdens het afrekenproces dat wordt gebruikt om de bestelling uit te voeren zodra de betaling is uitgevoerd. Verkopers moeten een pincode aanmaken waarmee ze bestellingen kunnen accepteren, wijzigen of annuleren. Dit zorgt voor een maximale vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens van zowel kopers als verkopers.
 2. Veilige opslag van geld: BitQuick moet worden verward met een Bitcoin-portemonnee. In plaats daarvan wordt aanbevolen om alle nieuw gekochte Bitcoin over te zetten naar uw persoonlijke portemonnee. Een externe escrow-service wordt gebruikt om de Bitcoin op te slaan wanneer een verkoper een vermelding maakt en er geen informatie openbaar wordt gemaakt over hun beveiligingsprotocollen.
 3. Legitimiteit van het bedrijf: BitQuick heeft een geweldige reputatie onder de Bitcoin-gebruikers en is enorm populair op de markt. Hoewel er bepaalde klachten zijn ingediend over de vergoedingen en over de prijs, zijn ze enorm onderdrukt door de lof over de prestaties en unieke functionaliteit. In 2013, toen ze bekend stonden als BuyBitcoin.us, maakten ze een aankondigingspost op het BitcoinTalkForum en werden ze goed ontvangen door de gemeenschap.

Enkele andere beveiligingsfuncties zijn onder meer:

 1. 226 bit SSL-codering
 2. Dagelijkse serverback-ups
 3. Privésleutels voor escrow-adressen die offline zijn opgeslagen, wat ervoor zorgt dat er geen Bitcoin verloren kan gaan tijdens een mogelijke serverinbraak.

Wat is de vergoedingsstructuur?

Hoewel er geen kosten zijn verbonden aan het verkopen bij BitQuick, is er wel een vergoeding van 2% voor kopen Bitcoins. De kosten van 2% worden afgetrokken van het Bitcoin-bedrag dat bedoeld is om te worden vrijgegeven. Hoewel dit wat hoog is voor contante aankopen van Bitcoin, maar de snelheid en betrouwbaarheid maken het voor sommigen de moeite waard. Hoewel dit beleid duidelijk wordt vermeld in het gedeelte met veelgestelde vragen van de website, heeft het een paar klachten gekregen over beoordelingswebsites.

Als u van plan bent Bitcoin te verkopen, is BitQuick een geweldig platform. U kunt uw munten vaak verkopen voor een hogere koers dan de marktprijs en bovendien rekenen ze geen verkoopkosten. Dit maakt BitQuick.co de goedkoopste manier om contant geld in één dag naar Bitcoin te converteren, of omgekeerd.

Betaalmethoden

Ze gebruiken alleen contante storting of SEPA-overschrijving wordt aangemoedigd bij BitQuick. Er worden geen andere huidige betalingsmethoden geaccepteerd bij BitQuick, hoewel het zo is dat de postwisselfunctie in de toekomst mogelijk wordt geïmplementeerd. Bestellingen moeten binnen 3 uur na het plaatsen van de kopersstop worden geplaatst. Als u 3 of meer onbetaalde kopers binnen een tijdsbestek van 72 uur vasthoudt, zal dit resulteren in een onmiddellijke uitsluiting van de service.

Het gebruik van ACH, bankoverschrijving of enige andere betalingsmethode die niet wordt vermeld, is ten strengste verboden.

Door BitQuick ondersteunde landen

Hoewel internationale ondersteuning wordt geboden, lijkt het platform uitsluitend te worden gebruikt door inwoners van de Verenigde Staten. Officieel worden de volgende landen ondersteund:

 • VS
 • CA
 • EU
 • RU
 • AU

BitQuick is actief in 49 staten in de VS, waarbij New York de enige plaats is die niet wordt ondersteund door BitQuick. Vanwege BitLicense moesten ze de service in New York stopzetten.

Toegang tot Bitcoin via BitQuick

De meeste diensten zijn bekend met het vasthouden van uw geld en het op uw gemak overboeken naar uw portemonnee. BitQuick speelt het echter anders dan de anderen. Hoe kun je dat vragen??

 • Kopers hoeven hun gekochte Bitcoin niet naar hun portemonnee te sturen. Het wordt automatisch overgemaakt wanneer de verkoper het geld vrijgeeft.
 • Verkopers moeten Bitcoin naar de escrow-service van BitQuick sturen nadat ze hun vermelding hebben geplaatst. Zodra de overdracht een bevestiging van het netwerk heeft ontvangen, gaat de bestelling live op de BitQuick-website.

De meeste andere diensten vragen om onnodig gedoe en problemen van beide partijen. BitQuick maakt gebruik van een proces dat de overdracht tussen uw portemonnee minimaliseert, waardoor er minder verwarring tussen koper en verkopers ontstaat. Dit zorgt voor een uitstekende gebruikerservaring en verlaagt ook de grote netwerkkosten.

Gebruikerservaring

De website heeft een zeer schone en gebruiksvriendelijke interface die heeft geresulteerd in het genereren van positieve gebruikersrecensies online. Video’s die het handelsproces uitleggen, zijn een extra bonus. De website is responsive en ziet er goed uit op een mobiel apparaat.

Klantenservice

BitQuick heeft enorm veel lof verdiend omdat het zeer responsief en klantvriendelijk is. Er is een online formulier beschikbaar om contact met hen op te nemen of gebruikers kunnen een e-mail sturen naar [e-mail beveiligd] of kan gecontacteerd worden op het opgegeven adres: 9435 Waterstone Blvd # 140, Cincinnati, OH 45249.

Grenzen en liquiditeit

BitQuick laat kopers en verkopers het eens worden over transacties en stelt geen limieten. Er zijn meestal veel aanbiedingen voor verschillende soorten aankopen in de verschillende bankfilialen. De koop- en verkoopaanbiedingen van BitQuick zijn publiekelijk beschikbaar en zijn op elk moment zichtbaar in hun orderboek.

Snelheid

Het doel van BitQuick is om Bitcoins tegen een hoog tarief aan kopers te leveren en in sommige gevallen hebben klanten hun Bitcoin binnen een uur na betaling ontvangen..

Overdrachtslimieten?

Als externe escrow-agent is er geen limiet als het gaat om het kopen en verkopen van Bitcoin en BitQuick laat kopers en verkopers transacties overeenkomen. Als zodanig zijn alle koop- en verkooporders openbaar beschikbaar.

Veel Gestelde Vragen

1) Hoe beschermt escrow verkopers?

De BitQuick-escrow beschermt verkopers door hun Bitcoin vast te houden totdat ze bevestigen dat de betaling door de voorgestelde koper op hun bankrekening is gedaan. Dit voorkomt eventuele gevallen van fraude.

2) Kan ik BitQuick gebruiken om Bitcoin Online te kopen?

Online aankopen zijn niet beschikbaar. Om Bitcoin te kopen, moet men de website bezoeken en een bestelling uit het huidige orderboek selecteren.

3) Is het veilig om BitQuick te gebruiken??

BitQuick wordt door de overgrote meerderheid van zijn klantenbestand als veilig beschouwd. Voor extra veiligheid maakt de website gebruik van BitGo’s multi-signature wallet-infrastructuur, die Bitcoin-stortingen voor meer dan $ 250.000 verzekert. Volledige openbaarmaking van alle transacties die op de website plaatsvinden, wordt verstrekt, aangezien het auditsysteem de hoeveelheid Bitcoin weergeeft die in escrow wordt gehouden.

Gevolgtrekking

De onderstaande tabel kan helpen om de hele recensie samen te vatten en de aandacht te vestigen op de belangrijkste kenmerken van BitQuick.

Voordelen Nadelen
Een eenvoudige methode om Bitcoins te kopen en verkopen Hogere kosten in vergelijking met andere Bitcoin-uitwisselingen
Een zeer vertrouwde en populaire uitwisselingsservice in de VS. Markup van Bitcoin-prijs is soms hoger dan de marktprijs
Volledige transparantie De site was eerder onderworpen aan een serveraanval en bleef een maand offline
Snelle transacties Moet voor elke geplaatste bestelling een bank bezoeken

Concluderend, BitQuick heeft de stand van testtijden doorstaan ​​en heeft bewezen een goede uitwisseling te zijn voor degenen die met contant geld willen omgaan. Sommige gebruikers melden dat ze in een paar minuten honderden BTC hebben verkocht, wat een vrij goede deal is gezien de snelle levens die we leiden.

Als verkoper, aangezien er geen kosten zijn en u uw eigen prijs kunt bepalen, is het een droomscenario.

AAN DE SLAG MET BITQUICK

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me