Changelly Review – Hoe verschilt het van Shapeshift

Changelly – “op zoek naar de beste koers tussen de cryptocurrency-uitwisselingen.”

In deze Changelly-recensie graven we diep in de verschillende gebieden van Changelly en geven we aanbevelingen, voor- en nadelen en stellen we voor of dit het beste bij je past.

AAN DE SLAG MET CHANGELLY

Achtergrond van Changelly

Changelly is een platform voor cryptocurrency waar het de complexe hindernissen van standaard handelsplatforms wil wegnemen.

changelly-recensie

Het bedrijf werd in 2013 opgericht door een beetje mijnbouwpool en zijn activiteiten waren in 2015 begonnen met de basis in Praag, Tsjechië. De geleverde dienst was een samenwerking aangegaan met het Minergrate-team, hoewel deze twee bedrijven volgens de bronnen binnen Changelly totaal van elkaar verschillen..

Wat Changelly betreft, ze hebben geïnvesteerd in automatische handelsrobots die samensmelten met enkele van de grootste handelsbeurzen, waaronder Poloniex en Bittrex. Hun proces bij het handelen is het aanbieden van tenders en vraagt ​​vervolgens aan verschillende beurzen om de beste tarieven aan te bevelen die beschikbaar zijn in handelsparen.

In vergelijking met Shapeshift lijken deze aangeboden services behoorlijk op elkaar. In eenvoudige bewoordingen stelt Changelly zijn gebruikers in staat om in cryptocurrency te handelen zonder de essentiële noodzaak om zich te registreren of aan te melden voor een uitwisseling of dergelijke verificaties te verstrekken..

Hoe u zich aanmeldt voor Changelly?

Stap 1: Bepaal met welke munten u wilt handelen, terwijl u verschillende opties aanbiedt, zoals Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin enz.

Stap 2: Transactiekosten die worden genoemd, moeten worden geverifieerd via verschillende betaalmethoden.

Stap 3: Het ontvangende adres moet door de gebruiker worden vermeld om de transactie voort te zetten.

Stap 4: Gebruikers moeten een definitieve bevestiging maken en betalen in de door hen geselecteerde valuta.

Nadat de transactie is voltooid, ontvangt de gebruiker de gevraagde munten in zijn portemonnee.

Het voorstel van Changelly is dat het aankopen in bijna alle soorten cryptocurrencies accepteert en uitbetalingen in andere cryptocurrencies kan ontvangen.

Bovendien stelt het de gebruikers in staat munten te kopen met behulp van debet- / creditcards, maar het is geen aanbevolen en geschikte optie omdat de tarieven van dergelijke kaarten erg hoog en duur zijn..

Hoe het werkt

Changelly-programmeurs en -ontwikkelaars creëerden een gemakkelijke en eenvoudige interface die de gebruikers stap voor stap boeit en begeleidt door het verschillende proces van heen en weer bewegen van de middelen. Bovendien ondersteunen ze hun gebruikers door voldoende en duidelijke instructies te geven waardoor zelfs de meest begeerde belegger zich prettig en prettig voelt bij het gebruik van het platform..

De gebruiker krijgt onmiddellijk twee vervolgkeuzemenu’s waarin de gebruikers de keuze krijgen tussen twee valuta’s om te wisselen. Zodra de gebruiker het bedrag / de valuta invoert waarmee hij / zij wil wisselen, geeft Changelly een benadering weer van de valuta waarin de gebruikers zullen ontvangen.

Hierna kan de gebruiker het eerder ingevoerde bedrag wijzigen en uiteindelijk bevestigen. De wisselkoers, het bedrag dat de gebruiker ontvangt en de geschatte aankomsttijd worden ook duidelijk weergegeven. Bovendien berekent en toont Changelly 0,5% transactiekosten, waardoor verwarring wordt voorkomen terwijl de gebruikers het proces doorlopen.

Met de volgende stappen is het proces bijna voltooid. De gebruiker moet alle informatie uit de vorige webpagina’s bevestigen en verifiëren of deze correct is. Het wordt ten zeerste aanbevolen om de doorgegeven informatie te controleren en te controleren of alles klopt. Nadat het geld is overgemaakt naar de Changelly-portemonnee, is er geen mogelijke oplossing om de informatie te wijzigen.

Ten slotte moeten gebruikers voor de laatste stap het geld van de valuta overboeken naar de portemonnee waarin Changelly voorziet. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om dit te doen door het vermelde portefeuilleadres te repliceren of door de QR-code te scannen.

Nadat Changelly het geld van de gebruikers heeft ontvangen, sturen ze een e-mail met betrekking tot de bevestiging. Verschillende uitwisselingscombinaties duren ongeveer 5-30 minuten en de gebruikers kunnen verwachten dat ze de laatste valuta binnen het tijdsbestek in hun portemonnee hebben..

Aan de andere kant, hoewel de website goed is ontworpen en gemakkelijk te gebruiken is, is deze een paar keer gecrasht met meerdere knoppen die niet goed presteerden. Als het Changelly-team deze kleine maar gevoelige problemen oplost, zullen ze een hoog aangeschreven platform zijn in termen van gebruikerservaring.

Handelskosten

Een uniek kenmerk van Changelly zijn de statische tarieven voor de service die het biedt. Alle transacties garanderen een vergoeding van 0,5%, maar over het algemeen redelijk concurrerend. Hoewel er goedkopere tarieven worden gevonden als er rechtstreeks aan markthandelsplatforms wordt gewerkt. Als de gebruikers meerdere transacties uitvoeren om altcoins te verplaatsen, bestaat de kans dat Changelly daadwerkelijk een goedkopere optie wordt om te overwegen, vooral in het geval van kleinere bedragen..

Er wordt ook 0% opname en commissies gevonden, zodat gebruikers geen verborgen kosten te zien krijgen. Er is een enorme waarschuwing om hier te vermelden: transacties met fiat-valuta (d.w.z. dollars, euro’s, enz.) Claimen de vergoeding van 0,5% te bevatten, maar in werkelijkheid is dit niet juist. Het hangt allemaal af van de tarieven, aangezien deze variëren met deze methode. Gebruikers handelen waarschijnlijk op een bepaalde dag tegen een hoog kostenniveau, tot wel 40%.

Hoewel Changelly ervoor zorgt dat je wordt gewaarschuwd voor de hoge kosten, en het team bevestigt dat dit buiten hun macht ligt. Om deze transacties te verwerken, zou Changelly een externe betalingsdienst nodig hebben, die het tarief sterk varieert (momenteel Indacoin).

Het is zeker irritant, maar des te meer reden om te bewijzen dat cryptocurrencies een veelbelovende toekomst hebben: ze stellen de wereld in staat om activa uit te wisselen zonder een derde partij toe te staan ​​de kosten te verhogen, maar houden de kosten eerder op een minimaal niveau..

Als gebruikers munten accepteren tegen een tarief dat lager is dan het standaardtarief, is Changelly een geschikte optie om snel en effectief te maken.

Voors en tegens

 • Grote lijst met ondersteunde munten, waardoor variatie voor de gebruikers wordt gecreëerd.
 • Goede klantenservice voor problemen die snel binnen 24 uur worden opgelost door experts die monitoren.
 • Goedkope tarieven in vergelijking met andere beurzen behalve fiat.
 • Eigenaren van changelly zijn anoniem en onduidelijk voor het publiek, wat een gevoel van gebrek aan vertrouwen bij het publiek creëert.
 • Vergoedingen zijn duur tot een extreem niveau wanneer ze worden getransmuteerd van fiat exchange.

Cryptocurrencies die worden ondersteund

 • Basic Attention Token (BAT)
 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Dash
 • EOS
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Factom
 • Golem
 • Litecoin
 • Monero
 • NEO
 • Rimpeling
 • TenX

Dit is slechts een genummerde lijst, er zijn nog 58 soorten munten over. Als een bepaalde munt niet te vinden is, hoeft u zich geen zorgen te maken, deze zal in de nabije toekomst worden toegevoegd en gevonden.

De grote verscheidenheid aan ondersteunde cryptocurrency-handelsparen maakt het platform behoorlijk aantrekkelijk en intrigerend. De uitwisseling biedt de mogelijkheid om twee valuta’s te wisselen met minimaal conflict. Standaard handelsplatforms voor cryptocurrency hebben meestal een selectie die beperkt is tot handelsparen, waarbij wordt geïnterpreteerd dat gebruikers tegelijkertijd verschillende transacties moeten uitvoeren om de gewenste cryptocurrency te verkrijgen.

Met Changelly krijgen gebruikers de mogelijkheid om hun eigen handelsparen te gebruiken met één transactie, laat de software daarom eindelijk de transacties afhandelen.

Gebruikers kunnen bijvoorbeeld handig in één transactie DOGE voor Steem verhandelen. De laatste tijd is ondersteuning van fiat-valuta geïntegreerd in Changelly, met het invoeren van aankopen van debet- en creditcards. Dit is een welkome aanvulling voor nieuwe gebruikers, ook al lijken er kinderziektes te zijn met de omschakeling of conversie tussen fiat en crypto. Het is duidelijk belangrijk om aandacht te besteden aan de kosten met betrekking tot deze functie.

Overdrachtslimieten

Changelly beperkt doelbewust de hoeveelheid fiat-valuta die de gebruiker kan inwisselen, dit is echter slechts tijdelijk omdat het alleen beperkt is tijdens de eerste handelsweek. Amerikaanse, Canadese en Australische staatsburgers mogen bij hun eerste transactie $ 50 verhandelen.

Deze limiet wordt echter verhoogd tot $ 100 met betrekking tot de volgende transactie die binnen 4 dagen plaatsvindt. In één week wordt de limiet opnieuw verhoogd tot $ 500. Hierna worden er geen limieten meer op de transacties in rekening gebracht.

Wat betreft de limieten: er zijn geen controles of beperkingen voor de hoeveelheid cryptocurrency waarin de gebruiker kan wisselen. Gebruikers moeten zich echter volledig bewust zijn van de minimale stortingen voor elke munt. Als de aanbetaling niet voldoende is om de netwerkkosten te betalen om het geld over te maken, is er een grote kans dat de aanbetaling verloren gaat en dat er geen munten worden ingewisseld.

De beveiliging van Changelly

Er wordt niet veel informatie verstrekt over de details van hun beveiligingsbeleid, hoewel er niet veel te vrezen is als het gaat om het veiligstellen van fondsen. Niet al het geld van de gebruikers wordt op het platform opgeslagen. Aan de andere kant worden de activa snel naar een portemonnee gestuurd nadat de transactie heeft plaatsgevonden en wanneer activa worden uitgewisseld. Om een ​​extra bescherming aan het account toe te voegen, heeft Changelly de tweefactorauthenticatie voor aanmeldingen aangenomen om het beveiligingsniveau te verhogen.

Klantenservice

Het is volkomen duidelijk dat de hele branche effectieve en betrouwbare klantenservice lijkt te ondersteunen. De meeste bedrijven zijn hypothetische startups die hun gebruikersbestand enorm uitbreiden. De kinderziektes komen vaak voor en blijven overal merkbaar, ook in Changelly zelf. Changelly lijkt op zijn best efficiënt en eervol werk te verrichten.

Teamleden zijn getraind en klaar om binnen een paar uur op vragen te reageren, en er waren veel gevallen en gevallen waarin problemen binnen 24 uur werden opgelost / verholpen. De website biedt een schone en gemakkelijk te begrijpen gebruikersinterface, daarom hebben gebruikers niet veel opleiding als zodanig nodig om altcoins te verhandelen.

Bovendien helpt een gedetailleerde FAQ de gebruikers om zichzelf te informeren over de algemene en diepe delen van de standaard cryptocurrency-transacties. Ondersteuning en hulp wordt geboden via een e-mailformulier op de website. Het hebben van een telefoonlijn van een klant zou op prijs worden gesteld door Changelly, maar deze bestaat momenteel niet of op andere platforms van concurrenten, inclusief Spaceshift.

Anderen Changelly beoordelingen

Er bestaat een omwenteling met verschillende meningen en Changelly-recensies, en dit leidt tot een beetje een chaotisch probleem voor het platform. Gewaagde vergoedingsclaims blijven een grote ravage voor de gebruikers. Er zijn éénsterrenrecensies over dure fiat-naar-cryptocurrency-transacties die zich op internet verspreiden.

Zoals eerder vermeld, blijkt Changelly 0,5% kosten te hebben, maar in werkelijkheid is het in feite duurder voor transacties in USD en euro. Het team geeft echter een geldige verklaring voor de onredelijke kosten, maar gebruikers zijn niet bereid om te luisteren, maar toch snel genoeg om hun frustraties te uiten..

Aan de andere kant hebben de meeste gebruikers een veilige ervaring op de uitwisseling. Er wordt geen gebruik gemaakt van frauduleuze diefstallen, ongeldige accounts of limietverhogingen, daarom zijn er als zodanig geen klachten hierover. Gebruikers moeten nog steeds hun e-mailadres opgeven, maar het heeft geen verificatie als zodanig nodig, dus gebruikers kunnen incognito willen blijven.

Gebruikers die talloze problemen en fouten maken met hun wallets en blockchain-keuzes, geven aan dat hun problemen waar mogelijk snel worden aangepast.

Er is een intrigerende maar vreemde recensie die aangeeft dat fondsen ontbreken of dat transacties in het systeem vastlopen, maar dit is niet bijzonder of recent in de branche, aangezien cryptocurrency-operaties nog in ontwikkeling zijn en technische grenzen overschrijden..

Als de gebruikers nog steeds voorzichtig zijn om de vergoedingen en portemonnee-adressen te bevestigen en dubbel te controleren, is de kans groter dat de gebruikers een zeer gemakkelijke ervaring zullen hebben met Changelly.

Gevolgtrekking

De echte vraag moet zijn of Changelly een goede uitwisseling is of niet? Zoals Changelly zei: “Gebruikers kunnen snel en eenvoudig altcoins verhandelen om aan hun behoeften te voldoen. Een handelsvergoeding van 0,5% voor cryptocurrency is niet buitensporig – het is eigenlijk best goedkoop voor zo’n handig product. “

Ondanks zijn heldere vorm is het bedrijf zelf niet zo doorschijnend als het zou kunnen zijn. Net als bij Minergate zijn de eigenaren niet onmiddellijk of zelfverzekerd in het tonen van hun ware identiteit, wat altijd een beetje stressvol is, aangezien niemand bereid zou zijn om de schuld of de verantwoordelijkheid op zich te nemen als er een gruwelijk probleem zou optreden. Met deze gedachte in gedachten slaat Changelly de munten niet op een account op, omdat het geld uitbetaalt op grote wisselplatforms voordat het rechtstreeks in de gerespecteerde portemonnee stort..

Op subjectief vlak waren er geen tekenen van extreme problemen bij het gebruik van Changelly. Er werden technische problemen gevonden, maar het Changelly-team reageerde snel en geestig, omdat ze voorbereid waren op dergelijke problemen. Voor altcoin-transacties die een onberispelijke en eenvoudige duidelijke oplossing nodig hebben, is Changelly een aan te bevelen keuze om te maken.

AAN DE SLAG MET CHANGELLY

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me