Coinbase Review – Sannheten om Coinbase

Har du problemer med å finne den beste børsen for bitcoinhandel? Er du på jakt etter komplette detaljer angående den beste måten å kjøpe bitcoin før du faktisk registrerer deg? Hvis det er tilfelle, så har du landet på riktig sted. I denne artikkelen vil vi gi deg en komplett på en av de største bitcoin-børsene; Coinbase.

Det spiller ingen rolle om du er en nybegynnerbruker eller en dyktig handelsmann, Coinbase tilbyr det beste grensesnittet sammen med avanserte verktøy for alle slags brukere. Coinbase er lett tilgjengelig på alle enheter sammen med lommeboken tilgjengelig fra hvor som helst.

Coinbase er verdens største Bitcoin-utvekslings- / handelsplattform med mer enn 15 millioner brukere sammen med totalt 20 milliarder dollar i utvekslede kryptovalutaer. Dette viser fremtredenen til Bitcoins i dagens verden.

KOM I GANG MED COINBASE

(Bruk vår lenke og få $ 10 i verdi av Bitcoin gratis når du kjøper Bitcoin til en verdi over $ 100)

Bakgrunn om Coinbase

Coinbase-gjennomgangCoinbase ble etablert i 2012 i San Francisco, California som en del av Ycombinator. Det er en av de eldste og største børsene som finnes i dag over hele verden. For tiden driver den over 32 land som betjener mer enn 15 millioner brukere med 28,7 millioner lommebøker og 46 000 selgere.

Coinbase består av ulike betalingsalternativer hvorav ett av dem er kredittkortet. Ikke alle børsene tillater kredittkort for betaling. Det tillater en bruker å handle til en fast pris (allerede satt) som er basert på markedsverdien, noe som ikke er det samme med andre børser der brukerne må handle på markedet. Denne funksjonen øker transaksjonsraten til å bli raskere.

Arbeid av Coinbase

Coinbase er den største utvekslingen av kryptovalutaer i verden. Den har et intuitivt grensesnitt som er nyttig for alle nybegynnere. Coinbase er lett tilgjengelig på hvilken som helst datamaskin, Android og iOS-enhet. Overføringer skjer umiddelbart så snart bekreftelsen er fullført. For å kunne utføre transaksjoner, må bankkontoen din være koblet til Coinbase-kontoen din. Å sette opp en Coinbase-konto er også enkelt, trinnene er det.

Registrere seg – ditt navn, e-postadresse og passord kreves for å melde deg på.

Kontotype – det er et alternativ å opprette enten en forretningskonto eller en individuell konto. Du blir bedt om å bekrefte e-postadressen din og deretter velge kontotype.

Bekreft telefonnummeret ditt – å bekrefte at telefonen din er nødvendig for å aktivere tofaktorautentisering som en del av sikkerhetsprosessen.

Velg en betalingsmåte – du må velge en metode for å foreta en betaling mellom bankoverføring og kredittkort. Coinbase vil imidlertid sette opp små overføringer til og fra kontoen din til bankkontoen for bekreftelsesformål. Et skjermbilde av kredittkort er nødvendig for at kredittkorttransaksjoner skal være aktivert. Kredittkorttransaksjoner er umiddelbare i de fleste land.

Kjøp kryptovaluta – etter å ha satt opp alle trinnene ovenfor, kan du kjøpe kryptovaluta når du har midler på kontoen din.

Hvor trygt er Coinbase?

Coinbase er en av de sikreste plattformene som finnes i dag. Den har innarbeidet alle mulige sikkerhetstiltak for å beskytte brukerens data. AES-256 er aktivert på banknivå på alle serverne for å lagre ruting og kontonumre. Coinbase-ansatte er begrenset fra å få tilgang til data, som reguleres av hyppige bakgrunnssjekker på dem.

Tredjeparter kuttes ned ved å aktivere SSL-teknologi, som forhindrer tredjeparter i å avlytte på en Coinbase-bruker. En tredjepart kjent som Plaid Technologies Inc. mottar banklegitimasjonen din som kreves for bekreftelse. Ingen legitimasjon deles med Coinbase.

Du kan også begrense bankinformasjonen din fra å dele den med Coinbase ved å velge “Annen bank” når du kobler bankkontoen din. Coinbase bruker FIPS-140 USB-stasjoner som består av transaksjons- og kontodetaljer, som deretter skrives ut og distribueres til innskudd over hele verden. 98% av brukerens data er lagret offline.

Videre består Coinbase av et hvelv med flere signaturer (multisig), ekstra 3-nøkkel sikkerhet for Coinbase-kontoer og lommebøker. Det er tre nøkler (Coinbase-nøkkel, delt nøkkel, brukernøkkel) for å beskytte pengene dine og transaksjonene. I tillegg til alle disse sikkerhetstiltakene kommer Coinbase også med en forsikring levert av Lloyd’s of London, som dekker alle tap som er et resultat av ethvert brudd på Coinbases cyber- eller fysiske sikkerhet..

Bekreftelse

Identitetsbekreftelse er viktig for å identifisere Coinbases kunder, som kan gjøres via nettstedet eller smarttelefonen. Coinbase anbefaler å bruke Google Chrome for å fullføre identitetsbekreftelsesprosessen. ID-verifisering innebærer ID-er eller førerkort. Kunder med høyt volum fra Coinbase er pålagt å verifisere deres fysiske adresse.

Et bekreftelsespostkort sendes med en kode i det til brukerens adresse, som skal legges inn på adressebekreftelsessiden for å gjenoppta funksjonaliteten til kontoen. Koden som sendes til brukeren, er bare gyldig i 14 dager.

Avgifter

myntbaseavgifterLommebøker introdusert av Coinbase kommer gratis. Imidlertid påføres et nettverksavgiftsgebyr på overføringene til annen plattformadresse. Det er valutakurser for kjøp og salg av kryptokurver, helt basert på markedskursen på GDAX-plattformen, brukt på tidspunktet for byttingen, med et spread som består av opptil 50 basispoeng.

Transaksjonsgebyr avhenger hovedsakelig av betalingsmåte, beliggenhet og andre situasjoner, som beregnes som den største av minimumsavgift og prosentavgift.

Minimumsgebyret er et fast gebyr som pålegges transaksjoner over $ 200, som ble lagt til på tidspunktet for utførelsen. Prosentavgiften er ikke jevn, den varierer med betalingsmåten og plasseringen til brukeren.

Prosentavgift for forskjellige regioner er nevnt nedenfor

Gebyret for å kjøpe bitcoins med kreditt- / debetkort er 3,99% for brukerne i Australia. Brukere fra Canada vil også bli belastet med et gebyr på 3,99% for å bruke kreditt- / debetkort for å kjøpe bitcoins. Europeiske brukere vil bli belastet et fast gebyr på 1,49% sammen med et gebyr på 3,99% på kreditt- / debetkort når du kjøper bitcoins.

Bankoverføringer (SEPA) som involverer innskudd for europeiske brukere er gratis, mens et gebyr på 0,15 EUR påløper ved uttak. Gebyret som pålegges britiske brukere er det samme som de europeiske brukerne. Brukerne fra Singapore må betale et fast gebyr på 1,49% for å kjøpe / selge bitcoins sammen med et gebyr på 3,99% på kreditt- / debetkort.

For brukere fra USA brukes 4% basissats på alle transaksjonene. Amerikansk bankkonto for kjøp (1,40% $ 0,15 minimumsavgift), salg (1,40% $ 0,15 minimumsgebyr); Coinbase USD lommebokjøp (1,49%), salg (1,49%); kreditt- / debetkort inkluderer 3,99% avgift. Innskudd er gratis for amerikanske brukere.

En viss avgift påføres også Merchant Tools

Hvis betaling med bitcoin aksepteres fra din side som forhandler, og hvis du lagrer midlene i Bitcoin selv, vil det ikke bli pålagt noe gebyr for transaksjonene. Imidlertid vil utveksling av bitcoins til din lokale valuta koste deg 1% avgift (varierer med volumet). Coinbase tar ikke betalt for innskudd og uttak, men banken din kan kreve et ekstra gebyr for behandling.

Begrensninger for kjøp og salg

Kjøps- / salgsgrensene er forskjellige for hver enkelt. Du kan se begrensningene på bekreftelsessiden. Kjøps- / salgsgrensen per uke sammen med kjøps- / salgsgrense på kreditt- / debetkort vises på siden. Grensene som brukes, avhenger rent av tre faktorer – alderen på Coinbase-kontoen din, aktiviteten din og kjøpshistorikken og verifiseringsnivået til kontoen din.

Kundeservice

Coinbase har en Knowledge Base og FAQs-side, hvor du kan finne svar på mange spørsmål. Hvis spørsmålene ikke er løst, kan du kontakte Coinbase via e-post eller sende inn en billett eller be support bot Ada om hjelp gjennom live chat. På grunn av økende etterspørsel kan støttesystemet imidlertid ta 24-72 timer for å løse problemet.

Støttede land

Coinbase tilbyr sine tjenester til følgende land:

Australia, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Canada, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Finland, Hellas, Ungarn, Irland, Italia, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Malta, Monaco, Nederland, Norge, Polen, Portugal, San Marino, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia og USA.

Coinbase skiftkort

Coinbase har denne nye funksjonen kalt Shift Card, som leveres av VISA til Coinbase-kunder basert i USA. Shift Card støttes i visse stater og territorier i USA der du kan bruke Bitcoins til stede på kontoen din på de stedene der VISA godtas. Shift Card kommer med en innledende kostnad på $ 10, men det medfører ingen gebyr for innenlandske transaksjoner eller noe gebyr i bytte mot Bitcoin til USD..

GDAX-plattform

gdax-plattformCoinbase består av to typer grensesnitt. En enkel brukervennlig plattform for nybegynnere og en kompleks handelsplattform for profesjonelle handelsmenn. Du kan bruke den samme Coinbase-kontoen og legitimasjonen til å logge på GDAX-plattformen.

Avanserte brukere bruker denne plattformen til å behandle ventende ordrer sammen med inngangsstopp og inngangsgrenser med andre typer ordrer. Det innebærer prisnivå på to nivåer og en dybde i en bok, som vil veilede handelsmenn til å undersøke priser og tilgjengelig likviditet nærmere.

Coinbase Bitcoin lommebok

Coinbase lommebok for kontoen din er lett tilgjengelig og kan nås enten fra nettet, Android-smarttelefonen eller til og med via iPhone eller iPad. I stedet for å fungere som en ren Bitcoin-lommebok, fungerer Coinbase mer som en bank ved å kontrollere alle de private nøklene.

Sikkerhet i lommeboken

Lommebok, med et multisig hvelv, er et flott tillegg til Coinbase. Selskapet kontrollerer bitcoins i lommeboken din, og du trenger bare å sikre pålogging og passord for Coinbase-kontoen. Coinbase tilbyr avansert sikkerhetsoppsett. I tillegg til sikkerhetsnivået introduseres et hvelv som en løsning for lagring av bitcoins i bulk. Dette er en viktig funksjon som involverer en forretningstransaksjon med flere brukere.

Hvelv krever flere godkjennere. For eksempel, hvis et hvelv består av to brukere, bør begge godkjenne at en transaksjon fortsetter for uttak. Hvis du ikke er fornøyd med noen anmodning om uttak fra en annen bruker, vil tilbaketrekningen bli kansellert. Alt uttak fra hvelvet krever 48 timer å behandle. Coinbase kan når som helst suspendere hvelvkontoer.

Multisig hvelv er innført som et ekstra sikkerhetstiltak. Det innebærer tre nøkler hvorav en nøkkel holdes av brukeren eller kontoinnehaveren. En av de to nøklene er involvert i å bruke midlene. Den delte nøkkelen blir kryptert med passordet ditt, som unngår at penger holdes av en annen bruker.

Personvern

Personvernet til Coinbase lommebok innebærer brukerens personlige detaljer sammen med e-postadresse og telefonnummer som en del av bekreftelsen. Det overholder alle KYC / AML-lovene. Tofaktorautentisering utføres via SMS eller e-postadresse. Betalingsadressen endres stadig hver gang og er ikke tilgjengelig for andre.

Fordeler

Coinbase er den mest anbefalte og svært pålitelige bitcoin-utvekslingsplattformen. Det enkle og elegante grensesnittet til Coinbase gjør det goof-proof for alle nybegynnere.

Avanserte handelsmenn bruker GDAX-plattformen, som består av avanserte verktøy og et lite komplekst grensesnitt. Brukerne kan handle direkte på markedet med GDAX-plattformen. Ulike alternativmetoder tilbys av Coinbase til brukerne. Coinbase har utvidet seg til større lengde når det gjelder sikkerhetsoppsett.

Multisig hvelv er introdusert som et ekstra sikkerhetstiltak. 98% av transaksjonsdata lagres offline i en hard lommebok eller en papirlommebok. Coinbase leverer for tiden sine tjenester for rundt 32 land.

Ulemper

Det hadde funnet sted en kontrovers om brukerens konto som skulle overvåkes. Kundesupport bør forbedres, men dette er det samme for alle Bitcoin-børser.

Bunnlinjen

Du har kanskje skaffet deg alle detaljene angående Coinbase etter å ha lest denne ganske lange anmeldelsen. Hvis du er nybegynner, er Coinbase perfekt for deg å gå inn i denne blomstrende verden av kryptovalutaer. Coinbase er svært pålitelig og pålitelig av mange brukere over hele verden. Valutakursene er ganske lave sammenlignet med andre nettsteder som har mulighet til å foreta kredittkortbetalinger. Coinbase lommebok og Shift-kortet er nyttig for mange brukere å utføre transaksjoner jevnt.

KOM I GANG MED COINBASE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me