Cryptohopper Review 2021 – Det er enkelt å handle med kryptovaluta

I denne Cryptohopper-gjennomgangen vil vi grave dypere inn i funksjonene, prissettingen og teamet bak den nye og populære handelsboten Cryptohopper. Å være en av våre toppvalg når det gjelder handel med bots, følte vi behovet for å gi litt mer dybde på dette dyret.

La oss hoppe rett inn i det!

Behovet for kryptohopper

Det er ikke alle som er sterkt rustet til å forstå investeringssektoren og kan vakle hvis de velger å gå inn uten noen tidligere erfaring. Investeringer er tross alt en ustabil virksomhet, og det er absolutt ingen sikkerhet for noen av dine satsinger.

Mens du kanskje opplever fortjeneste i dag, kan du like godt ha mistet alle pengene dine i morgen. Virksomheter av så ustadig karakter kan ikke stole på bare på skuldrene. Du trenger heller litt hjelpende hånd, og en veiledende kraft for å se deg gjennom.

Nå mens du kan konsultere en investeringsekspert for å hjelpe deg med det samme, men selv de er ikke hundre prosent riktige, og de fleste av dem ender med å belaste deg ublu mengder penger. Men hva om vi skulle fortelle deg at det er en måte du kan slappe av mens noen andre gjør all planlegging og påfølgende investering for deg?

Hva om vi skulle fortelle deg at du trenger å være oppmerksom på markedets kompleksitet og opp- og nedturer, for noen andre tar seg ganske effektivt av alt dette for deg? Og hva om vi endelig skulle fortelle deg at denne personen egentlig ikke var menneskelig? Hva dette i utgangspunktet betyr er at eventuelle sjanser for menneskelig feil er fullstendig eliminert. Ja, du leste riktig. Du kan faktisk leie roboter som vil gjøre alt av investeringsplanlegging og faktisk investering for deg, mens alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og slappe av.

La oss gå direkte inn i denne Cryptohopper-gjennomgangen, skal vi?

Hva er Cryptohopper?

Cryptohopper er for det meste definert som et automatisert bot-program designet for å utføre alle dine investeringshandlinger. Det er automatisert fordi det krever absolutt minimum menneskelig forstyrrelse og tilfeldigvis er ganske selvforsynt. Cryptohopper vil effektivt håndtere dine handler for deg, og siden det er en bot, er alt det krever en anstendig algoritme å jobbe med. Så snart algoritmen blir matet inn i systemet, begynner biten å fungere og fungerer nøyaktig i henhold til ønsket plan.

For å si det med enkle ord, er alt du trenger å gjøre å registrere deg på Cryptohopper-plattformen, og videre rette den mot hvilken som helst kryptovalutautveksling du liker å jobbe med, og jobben din er gjort. Bot vil deretter begynne sitt arbeid på børsen og sørge for at du får den beste avkastningen på alle investeringene dine.

Før du lar boten løpe løs, må du imidlertid først bestemme deg for en handelsstrategi. Denne strategien utgjør algoritmen som blir matet inn i bot. Når det er gjort, vet boten nøyaktig hva han skal gjøre og hvordan den skal gjøres.

En av de største funksjonene i Cryptohopper er at du absolutt ikke trenger teknisk ekspertise eller programmeringskunnskap for å få denne boten til å fungere. Alt du trenger er et klart perspektiv på handelsstrategien din og kampanjen du skal følge.

Når boten forstår alt dette, er jobben din ferdig. Den er designet for å være iboende brukervennlig og ganske enkel å bruke, med spesialisert innsats som blir lagt ned av selskapet for å sikre at grensesnittet er så enkelt som ditt daglige program, der du bare må klikke på et av de mange valgene på skjermen.

KOM I GANG MED CRYPTOHOPPER

The Cryptohopper Review: Komplett oversikt

lett-handel-botArbeidet til Cryptohopper, som spesifisert tidligere, er ganske enkelt. Alt du trenger å gjøre er å logge på kontoen din. Deretter kommer du ansikt til ansikt med et ganske intuitivt og godt designet dashbord.

Her får du velge din handelskampanje og gjøre eventuelle nødvendige endringer i profilen din hvis du ønsker det. Dashbordet er også bra for mange andre ting, inkludert tilgang til rapporter om hvor bra en bestemt valuta presterer.

Disse omfattende rapportene er utarbeidet av selve programvaren og viser seg å være et godt innblikk i hva som fungerer og hva som ikke fungerer. De lar deg få et fugleperspektiv på alle de forskjellige valutaene du kan være involvert i, og velge de du kanskje vil gi slipp på.

Annet enn det, er det også spesialråd for kontoen din på dashbordet fra erfarne og profesjonelle handelsmenn for å hjelpe deg ytterligere på din reise mot å bygge en anstendig handelsprofil.

I tillegg får du sjekke alle de nyeste og historiske trendene som visse mynter og kryptovalutaer kan ha gått gjennom. For eksempel kan du sjekke prishistorikken til Bitcoins, hvis du vil, og videre til og med se på din egen personlige konto og få tak i handelshistorikken din for å luke ut potensielle feil eller fallgruver..

Men de mange bruksområdene på dashbordet slutter ikke her, for det kan brukes til å effektivt gi mye nyttig informasjon inn i boten, for eksempel mengden investering, planlagte strategier og målfortjeneste.

Når det gjelder konfigurering, er det bare å opprette en konto på plattformen deres, betale den nødvendige avgiften, la boten opprette en lenke til bankkontoen din, så er du klar.

Hvis disse intuitive funksjonene ikke er nok, tilbyr Cryptohopper faktisk mer. Det er en ganske fantastisk dedikert utdanningsseksjon, som er akkurat som det høres ut siden den eksisterer med det ene formål å utdanne en gjennomsnittlig nykommer om alle de kuleste triks, tips og strategier man må følge for å oppnå suksess mens du handler for kryptovalutaer.

Det er til og med interaktive videoer som er fullpakket med så mye kunnskap og brukervennlige instruksjoner. Det er også en dedikert samfunnsseksjon, som ikke er annet enn et forumpanel hvor du kan samhandle og diskutere ting med andre handelsmenn..

Du får muligheten til å stille spørsmål, fjerne tvil og til og med dele dine egne tips, og dermed hjelpe deg sterkt med å bli ett med samfunnet og etablere et sunt involvering i samfunnets diskusjoner.

Når det gjelder de foreskrevne byttetjenestene, tilbyr plattformen for tiden støtte for et variert utvalg av børser som Kraken, Bittrex, GDAX og Poloniex. Listen er imidlertid ikke engang nesten komplett, for Cryptohopper som en tjeneste fortsetter å utvides og planlegger å legge til mange flere slike tjenester i fremtiden.

Bemerkelsesverdige funksjoner

For å bidra til den mest problemfri og smertefri opplevelse en kunde kan gjennomgå, kommer Cryptohopper med et unikt utvalg av dynamiske funksjoner som gjør arbeidet til en lek for den gjennomsnittlige brukeren.

Ekstern signalintegrasjon er den første av disse funksjonene. Mens navnet høres komplisert ut, er det faktisk noe ganske enkelt, men samtidig veldig nyttig i prinsippet. Anta at det av en eller annen grunn har skjedd et stort skifte i handelsmarkedet.

Åpenbart vil nevnte endring også påvirke dine personlige handelsinvesteringer. For å justere handelskontoen din i henhold til slike endringer slik at de fører til et minimum av tap, eller kan hjelpe deg med å utnytte det maksimale overskuddet, må du aktivere ekstern signalintegrering.

Disse signalene fungerer i utgangspunktet som varsler for handelsmennene selv og ber dem om å utføre visse handlinger, for eksempel kjøp eller salg av en bestemt vare. Alle disse signalene genereres på grunnlag av visse matematiske algoritmer, eller noen større endringer eller hendelser eller til og med en nylig kunngjøring med potensial til å gi en varig innvirkning på virksomheten. Du trenger ikke å bekymre deg for kontroll, for til enhver tid kan du alltid rive rattet i hendene og gjøre endringer du ønsker.

Deretter må vi nevne det grunnleggende, men funksjonsrike designet. Som beskrevet tidligere, er plattformen opprettet for å jobbe med selv de mest nybegynnere og er designet som enkel, men brukervennlig. Uansett hvilket opplevelsesnivå du tilhører, har Cryptohopper noe i butikken for deg.

Samfunnet er en annen flott perle av en funksjon som er innlemmet i Cryptohopper-systemet. Det lar deg ikke bare holde diskusjoner, men enda viktigere, lar deg samhandle med dine medhandlere og bli kjent med samfunnet for å bedre søke veiledning fra de erfarne..

Cryptohopper-innstillinger

Det er mange Cryptohopper-konfigurasjoner for å teste og finjustere. Du kan velge mellom forskjellige børser å handle på, velge mellom å handle med USDT eller BTC som din grunnvaluta, og velge riktig beholder som samsvarer med din handelsstrategi..

Handelsstrategien din er noe du må finne ut av deg selv – enten etter teknisk analyse, grunnleggende analyse eller signaler. Konfigurasjons- og handelsstrategien bør være fullstendig basert på din personlighet og markedsforhold. Her er en god guide for å sette opp Cryptohopper.

Priser

Som med alle nye tjenester, er det eneste aspektet av dette produktet du må være desperat å komme til, prisplanen. Selv her er Cryptohopper villig til å gjøre alt for å gjøre kunden lykkelig og holde dem fornøyde. De tilbyr faktisk en ganske unik og enestående Bunny-plan, som er som en prøveperiode. Det varer i omtrent en måned, og i løpet av hele denne tiden får du glede deg over botens tjenester uten å betale noe.

På grunn av den avskårne konkurransen i verden i dag, virker det ganske sjenerøst fra Cryptohoppers side å tilby kunden denne avtalen. Så snart prøveperioden på en måned er over, må brukeren velge en betalingsplan. Når det gjelder hva disse planene er, er det for det første Bunny Adventure Hopper-planen, som koster så lite som $ 19 i en måned og lar deg håndtere inn så mange som 15 forskjellige mynter. Deretter er det Hare Advanced Hopper-planen, som fortsatt er ganske økonomisk på $ 49 for en måned, og lar deg velge mellom 50 forskjellige mynter.

For folk som fremdeles ikke er fornøyd med noen av disse planene, er det den enda større Kangaroo Master Hopper, som koster $ 99 for en enkelt måned og lar deg velge mellom 75 forskjellige mynter som støttes. Medlemmene av denne planen får også tilgang til andre tjenester med høy prioritet, som for eksempel prioritert kundeservice og adresseadresse.

KOM I GANG MED CRYPTOHOPPER

Teamet

Hvis det er et aspekt av Cryptohopper som tilfeldigvis er litt skyggefullt, er det dette. I motsetning til alle de andre cryptocurrency-tjenestene der ute, vil Cryptohopper av en eller annen grunn ikke liste opp navnene på teammedlemmene på nettstedet. Ingen av teammedlemmene har funnet en omtale på den offisielle nettsiden, og det er heller ikke mye informasjon om utviklingshistorien til plattformen.

Alt dette virker litt skurrende, spesielt for nye brukere, siden det alltid gjenstår å forsikre seg om at menneskene du har å gjøre med faktisk er ekte mennesker med legitime historier. Av en eller annen uheldig grunn klarer ikke Cryptohopper å tilby denne tilfredsheten. Et poeng som er verdt å nevne her er imidlertid at hele Bitcoin Empire ble bygget utelukkende på anonymitet, da utvikleren valgte å holde seg skjult bak pseudonymet, Satoshi Nakamoto. Kanskje Cryptohopper bare tar sikte på å opprettholde den samme tradisjonen.

Cryptohopper rabattkode

Det er mange som leter etter en Cryptohopper-rabattkode, men for øyeblikket er det ingen. Imidlertid kan du fortsatt registrer deg for en prøvekonto hos Cryptohopper hvis du vil prøve bot uten å måtte betale for det på forhånd. Du får en måned fri for Cryptohopper for å se hva oppstyret handler om. Vi har snakket med Cryptohopper om ideen om å tilby en rabattkode i fremtiden, så hvis det er noe du vil se, kan du slippe en kommentar nedenfor, så vil vi knuffe dem for å feste denne prosessen.

Konklusjon

Samlet sett er dette en av de beste bitcoin trading botsene vi noensinne har testet. Det vi spesielt liker er at det er så nybegynnervennlig, noe som betyr at alle kan få hendene til å handle med bots. Det er ganske rimelig med forskjellige planer basert på budsjettet ditt. Vi håper at vår anmeldelse av cryptohopper har utstyrt deg med nok informasjon til at du kan ta en kjøpsbeslutning.

KOM I GANG MED CRYPTOHOPPER

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me