Cryptohopper Review 2021 – Handelen in cryptocurrency gemakkelijk gemaakt

In deze Cryptohopper-review gaan we dieper in op de werking, de prijsstelling en het team achter de nieuwe en populaire handelsbot Cryptohopper. Als een van onze topkeuzes als het gaat om het verhandelen van bots, voelden we de behoefte om dit beest wat meer diepgang te geven.

Laten we er meteen in springen!

De behoefte aan Cryptohopper

Niet iedereen is goed uitgerust om de investeringssector te begrijpen en kan aarzelen als ze ervoor kiezen om naar binnen te gaan zonder enige voorafgaande ervaring. Investeringen zijn immers een volatiele business en er is absoluut geen zekerheid voor uw ondernemingen.

Hoewel u vandaag misschien eersteklas winsten maakt, kunt u net zo goed morgen al uw geld hebben verloren. Bedrijven van zo’n grillige aard kunnen niet puur op uw schouders worden vertrouwd. Je hebt liever een beetje een helpende hand nodig, en een leidende kracht om je erdoorheen te helpen.

Nu kunt u een beleggingsexpert raadplegen om u daarbij te helpen, maar zelfs zij zijn niet honderd procent correct, en de meeste van hen brengen u exorbitante bedragen in rekening. Maar wat als we u zouden vertellen dat er een manier is waardoor u gewoon kunt ontspannen terwijl iemand anders alle planning en daaropvolgende investeringen voor u doet??

Wat als we u zouden vertellen dat u zich bewust moet zijn van de marktcomplexiteit en ups en downs, want iemand anders regelt dat allemaal heel efficiënt voor u? En wat als we je eindelijk zouden vertellen dat deze persoon eigenlijk niet eens een mens was? Wat dit in feite betekent, is dat alle kansen op menselijke fouten volledig worden geëlimineerd. Ja, je leest het goed. U kunt daadwerkelijk bots inhuren die alle investeringsplannen en daadwerkelijke investeringen voor u doen, terwijl u alleen maar achterover hoeft te leunen en te ontspannen.

Laten we direct naar deze Cryptohopper-recensie gaan, zullen we?

Wat is Cryptohopper?

Cryptohopper wordt meestal gedefinieerd als een geautomatiseerd botprogramma dat is ontworpen om al uw investeringsacties uit te voeren. Het is geautomatiseerd omdat het absoluut minimale menselijke tussenkomst vereist en toevallig behoorlijk zelfvoorzienend is. Cryptohopper zal uw transacties effectief voor u beheren, en aangezien het een bot is, heeft u alleen een fatsoenlijk algoritme nodig om aan te werken. Zodra het algoritme in het systeem is ingevoerd, begint het bit te werken en werkt het precies zoals u wilt.

Om het in eenvoudige bewoordingen te zeggen, het enige dat u hoeft te doen, is u aanmelden bij het Cryptohopper-platform en het verder richten op elke cryptocurrency-uitwisseling waaraan u graag werkt, en uw klus is geklaard. De bot begint dan met zijn werk op de beurs en zorgt ervoor dat u het beste rendement haalt uit al uw investeringen.

Voordat u de bot echter los laat lopen, moet u eerst een handelsstrategie bepalen. Deze strategie vormt het algoritme dat in de bot wordt ingevoerd. Zodra dat is gebeurd, weet de bot precies wat hij moet doen en hoe hij het moet doen.

Een van de grootste kenmerken van Cryptohopper is dat je absoluut geen technische expertise of programmeerkennis nodig hebt om deze bot aan het werk te krijgen. Het enige dat u nodig heeft, is een duidelijk perspectief op uw handelsstrategie en de campagne die u gaat volgen.

Zodra de bot dat allemaal begrijpt, is je klus geklaard. Het is ontworpen om inherent gebruiksvriendelijk en vrij gemakkelijk te gebruiken te zijn, met gespecialiseerde inspanningen van het bedrijf om ervoor te zorgen dat de interface net zo eenvoudig is als uw dagelijkse programma, waarbij u gewoon op een van de vele keuzes hoeft te klikken. op je scherm.

AAN DE SLAG MET CRYPTOHOPPER

The Cryptohopper Review: compleet overzicht

easy-trading-botDe werking van Cryptohopper, zoals eerder gespecificeerd, is vrij eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op uw account. Dan kom je oog in oog te staan ​​met een behoorlijk intuïtief en goed ontworpen dashboard.

Hier kunt u uw handelscampagne kiezen en desgewenst de nodige wijzigingen in uw profiel aanbrengen. Het dashboard is ook goed voor veel andere dingen, inclusief toegang tot rapporten over hoe goed een bepaalde valuta presteert.

Deze uitgebreide rapporten worden door de software zelf opgesteld en blijken een goed inzicht te geven in wat wel en niet werkt. Ze laten u een overzicht krijgen van alle verschillende valuta’s waarmee u mogelijk te maken heeft, en de valuta’s kiezen die u misschien wilt loslaten.

Anders dan dat, is er ook gespecialiseerd advies voor uw account op het dashboard van ervaren en professionele handelaren om u verder te helpen op uw reis naar het opbouwen van een fatsoenlijk handelsprofiel..

Bovendien kunt u alle nieuwste en historische trends bekijken die bepaalde munten en cryptocurrencies mogelijk hebben doorgemaakt. U kunt bijvoorbeeld de prijsgeschiedenis van Bitcoins bekijken, als u dat wilt, en zelfs verder kijken naar uw eigen persoonlijke account en grip krijgen op uw handelsgeschiedenis om mogelijke fouten of valkuilen uit de wereld te helpen..

Maar de vele toepassingen van het dashboard houden hier niet op, want het kan worden gebruikt om effectief veel nuttige informatie in de bot in te voeren, zoals de hoeveelheid investeringen, geplande strategieën en beoogde winsten..

Wat betreft het opzetten, maak gewoon een account aan op hun platform, betaal de vereiste vergoeding, laat de bot een link naar je bankrekening maken en je bent helemaal klaar.

Als deze intuïtieve functies niet genoeg zijn, biedt Cryptohopper eigenlijk meer. Er is een behoorlijk geweldige speciale educatieve sectie, die precies is zoals het klinkt, omdat het bestaat met als enig doel een gemiddelde nieuwkomer te informeren over alle coolste trucs, tips en strategieën die je moet volgen om succes te behalen tijdens het handelen in cryptocurrencies..

Er zijn zelfs interactieve video’s die boordevol kennis en gebruiksvriendelijke instructies staan. Er is ook een speciale community-sectie, die niets anders is dan een forumspaneel waar je kunt communiceren en dingen kunt bespreken met je medehandelaren.

Je krijgt de kans om vragen te stellen, twijfels weg te nemen en zelfs zelf tips te delen, waardoor je enorm geholpen wordt om één te worden met de gemeenschap en een gezonde betrokkenheid te creëren bij de discussies in de gemeenschap..

Wat betreft de voorgeschreven uitwisselingsdiensten biedt het platform momenteel ondersteuning voor een breed scala aan uitwisselingen zoals Kraken, Bittrex, GDAX en Poloniex. De lijst is echter nog lang niet compleet, want Cryptohopper as a service blijft zich uitbreiden en is van plan om in de toekomst nog veel meer van dergelijke services toe te voegen..

Opvallende kenmerken

Om bij te dragen aan de meest probleemloze en pijnloze ervaring die een klant kan doormaken, wordt Cryptohopper geleverd met een unieke reeks dynamische functies die het werk voor de gemiddelde gebruiker een fluitje van een cent maken..

Externe signaalintegratie is de eerste van deze functies. Hoewel de naam ingewikkeld klinkt, is het eigenlijk iets vrij eenvoudigs, maar tegelijkertijd in principe zeer nuttig. Stel dat er om de een of andere reden een grote verschuiving heeft plaatsgevonden op de handelsmarkt.

Het is duidelijk dat de genoemde verandering ook uw persoonlijke handelsinvesteringen zal beïnvloeden. Om uw handelsaccount aan te passen aan dergelijke wijzigingen, zodat ze leiden tot het minimale bedrag aan verliezen, of u kunnen helpen het maximale bedrag aan winst te benutten, moet u externe signaalintegratie inschakelen.

Deze signalen fungeren in feite als waarschuwingen voor de handelaars zelf en zetten hen aan om bepaalde acties uit te voeren, zoals het kopen of verkopen van een bepaald product. Al deze signalen worden gegenereerd op basis van bepaalde wiskundige algoritmen, of een belangrijke verandering of gebeurtenis of zelfs een recente aankondiging die een blijvende impact kan hebben op het bedrijf. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de bediening, want u kunt op elk moment het stuur in uw handen trekken en de gewenste wijzigingen aanbrengen.

Vervolgens moeten we het eenvoudige maar veelzijdige ontwerp noemen. Zoals eerder beschreven, is het platform gemaakt om met zelfs de meest beginnende gebruikers te werken en is het zo eenvoudig maar gebruiksvriendelijk ontworpen. Ongeacht het ervaringsniveau waartoe u behoort, Cryptohopper heeft iets voor u in petto.

De community is een ander groot juweeltje van een functie die is opgenomen in het Cryptohopper-systeem. Hiermee kunt u niet alleen discussies voeren, maar wat nog belangrijker is, u kunt communiceren met uw medehandelaren en uzelf vertrouwd maken met de gemeenschap in het algemeen om beter advies te zoeken bij ervaren handelaars..

Cryptohopper-instellingen

Er zijn talloze Cryptohopper-configuraties om te testen en aan te passen. U kunt kiezen tussen verschillende beurzen om op te handelen, kiezen tussen handelen met USDT of BTC als uw basisvaluta, en de juiste hopper kiezen die past bij uw handelsstrategie.

Uw handelsstrategie is iets dat u zelf moet uitzoeken – hetzij na technische analyse, fundamentele analyse of signalen. De configuratie- en handelsstrategie moet volledig zijn gebaseerd op uw persoonlijkheid en marktomstandigheden. Hier is een goede gids voor het instellen van Cryptohopper.

Prijsstelling

Zoals bij elke nieuwe service, is het prijsplan het enige aspect van dit product waar u wanhopig naar op zoek moet zijn. Zelfs hier is Cryptohopper bereid om er alles aan te doen om de klant gelukkig te maken en tevreden te houden. Ze bieden eigenlijk een vrij uniek en uniek Bunny-plan, dat een soort proefperiode is. Het duurt ongeveer een maand en gedurende al die tijd kun je genieten van de diensten van de bot zonder echt iets te betalen.

Vanwege de moordende concurrentie in de wereld van vandaag, lijkt het vrij genereus van Cryptohopper om de klant deze deal aan te bieden. Zodra de proefperiode van een maand voorbij is, moet de gebruiker een betalingsplan kiezen. Wat deze plannen betreft, ten eerste is er het Bunny Adventure Hopper-plan, dat slechts $ 19 voor een maand kost en je in maar liefst 15 verschillende munten laat handelen. Vervolgens is er het Hare Advanced Hopper-plan, dat nog steeds behoorlijk zuinig is met $ 49 voor een maand en je kunt kiezen uit 50 verschillende munten.

Voor mensen die nog steeds niet tevreden zijn met een van deze plannen, is er de nog grotere Kangaroo Master Hopper, die een goede $ 99 voor een enkele maand kost en je kunt kiezen uit 75 verschillende ondersteunde munten. De leden van dit plan krijgen ook toegang tot enkele andere diensten met hoge prioriteit, zoals prioritaire klantenservice en klachtenbehandeling.

AAN DE SLAG MET CRYPTOHOPPER

Het team

Als er één aspect van Cryptohopper is dat een beetje louche is, is het deze. In tegenstelling tot alle andere cryptocurrency-services die er zijn, zal Cryptohopper om de een of andere reden de namen van zijn teamleden niet op zijn website vermelden. Geen van de teamleden heeft een vermelding op de officiële website gevonden en er is ook niet veel informatie over de ontwikkelingsgeschiedenis van het platform.

Dit alles lijkt een beetje schokkend, vooral voor nieuwe gebruikers, omdat het altijd moet blijven weten dat de mensen met wie je te maken hebt in feite echte mensen zijn met legitieme achtergrondverhalen. Cryptohopper biedt om de een of andere ongelukkige reden deze voldoening niet. Een punt dat het vermelden waard is, is echter dat het hele Bitcoin-rijk puur op anonimiteit is gebouwd, aangezien de ontwikkelaar ervoor koos verborgen te blijven achter het pseudoniem, Satoshi Nakamoto. Misschien wil Cryptohopper gewoon dezelfde traditie hooghouden.

Kortingscode Cryptohopper

Er zijn er veel die op zoek zijn naar een kortingscode van Cryptohopper, maar op dit moment zijn er geen. U kunt echter nog steeds meld u aan voor een proefaccount bij Cryptohopper als je hun bot wilt uitproberen zonder er vooraf voor te betalen. Je krijgt een maand gratis Cryptohopper om te zien waar het allemaal om draait. We hebben met Cryptohopper gesproken over het idee om in de toekomst een kortingscode aan te bieden, dus als dat iets is dat je graag zou willen zien, laat dan hieronder een reactie achter en we zullen ze aansporen om dit proces te versnellen.

Gevolgtrekking

Over het algemeen is dit een van de beste bitcoin-handelsbots die we ooit hebben getest. Wat we vooral leuk vinden, is dat het zo nieuwkomersvriendelijk is, wat betekent dat iedereen kan gaan handelen met bots. Het is redelijk betaalbaar met verschillende plannen op basis van uw budget. We hopen dat onze recensie over cryptohopper u voldoende informatie heeft gegeven om een ​​aankoopbeslissing te nemen.

AAN DE SLAG MET CRYPTOHOPPER

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me