De 4 beste måtene å kjøpe Bitcoin med Neteller 2021

NETELLER, grunnlagt i 1999, er en e-lommebok-tjeneste der du kan lagre og overføre penger. I denne artikkelen vil vi gå gjennom alternativene du har når du vil kjøpe Bitcoin ved hjelp av Neteller. Selv om det er noen børser som godtar NETELLER, er det ikke vanlig, noe som gjør det litt vanskeligere å finne den beste børsen.

Vi har imidlertid gjort omfattende undersøkelser (slik at du ikke trenger å) for å sikre at du ender med å bruke den beste børsen for å kjøpe BTC med Neteller.

La oss komme i gang!

Topp 4 beste måter å kjøpe Bitcoin på Neteller 2021

1. BitPanda

BitPanda er en veletablert børs basert i Wien, Østerrike. BitPanda er for øyeblikket bare tilgjengelig i Europa, noe som gjør dette alternativet ikke levedyktig for folk som bor i USA eller utenfor Europa. Men for de som bor i Europa, er dette det beste alternativet. Med en behandlingstid på bare 10 sekunder, samt en automatisk inkludert Bitcoin-lommebok for å lagre Bitcoins på BitPanda, er dette en rask måte å kjøpe Bitcoins med Neteller.

Gebyret for å betale med Neteller er litt vanskelig å beregne, men det er litt lavere enn gebyret for å betale med Skrill, til 3,8%. Da må du legge til 2% over markedsprisen for prisen. Dette gjøres automatisk, så prisen du ser på skjermen er den totale, inkludert avgifter inkludert. BitPanda lar deg også kjøpe andre kryptovalutaer som Litecoin, Dash og Ethereum.

Samlet sett anbefaler vi virkelig BitPanda siden det er en rett frem måte å kjøpe Bitcoin med Neteller. Avgiftene er litt høye, men det er å forvente når du prøver å bruke Neteller til å kjøpe Bitcoin.

KOM I GANG MED BITPANDA!

2. CoinCorner

CoinCorner er det nest beste alternativet hvis du ikke vil kjøpe Bitcoins fra en person på en av Bitcoin-markedsplassene nedenfor. CoinCorner har drevet siden 2014 med det klare oppdraget å gjøre det enkelt å kjøpe Bitcoin – og det har de helt sikkert oppnådd.

Med en rask og enkel måte å bruke kredittkortet eller debetkortet ditt (eller i ditt tilfelle Neteller-kort), kan de sammenlignes med markedslederen Coinbase (Coinbase tilbyr imidlertid ikke det samme antallet betalingsmåter ). Grensesnittet er enkelt å bruke, og du får tilgang til din egen mobile lommebok (tilgjengelig på Apple-, Windows- og Android-telefoner) slik at du kan sjekke saldoen din og overføre Bitcoins mens du er på farten!

Gebyrene for Neteller er 5%, det samme med debet- / kredittkort. For å trekke det betaler du en fast pris på € 1,50 for SEPA-overføringer, eller via SWIFT, til € 30. Du kan ikke sette pengene tilbake til NETELLER skjønt (dette er det samme på alle børser, så ingenting å bli redd av).

Deres brukervennlighet og faste avgifter er det som gjør CoinCorner til et så flott alternativ. Hvis du er i USA og vil bruke en bytte til Bitcoin med Neteller – så er CoinCorner det beste alternativet for deg.

KOM I GANG MED KOLLEGGER!

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins er en mye brukt Bitcoin-markedsplass som gjør at den skiller seg ut fra de to forrige alternativene. LocalBitcoins er ikke de som selger Bitcoins selv, de fungerer heller som en mellommann som forbinder Bitcoin-kjøpere med Bitcoin-selgere. De tar en liten avgift for dette slik at de kan sikre at hver avtale blir gjort riktig, og begge parter får det de ba om.

Saken med LocalBitcoins er at Neteller ikke alltid er tilgjengelig som betalingsmåte, det kommer an på om det er en selger som er villig til å godta Neteller. Dette gjør det litt mindre pålitelig enn CoinCorner eller BitPanda, men hvis du finner deg selv en selger og bygger opp tillit med dem, vil du ha en pålitelig selger som godtar Neteller.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS!

4. Paxful

Sist men ikke minst er en annen Bitcoin-markedsplass. Tilsvarende LocalBitcoins fungerer de som et kjøps- / salgsskjold for begge parter som er inkludert i avtalen. Hvordan skiller Paxful seg fra LocalBitcoins? Ikke mye for å være ærlig, men siden vi leter etter måter å kjøpe Bitcoin ved hjelp av Neteller, kan vi like godt se overalt mulig.

Hvis du ikke fant noen selgere som godtar Neteller på LocalBitcoins, skader det ikke å sjekke ut Paxful også. Paxful er veldig enkelt å bruke og har god støtte i tilfelle tvist eller feil. Vi anbefaler Paxful, og mens de fikk færre selgere enn LocalBitcoins, kan det fortsatt være et levedyktig alternativ.

KOM I GANG MED PAXFUL!

Konklusjon

Så nå som vi har gått gjennom listen over de beste måtene, er det din tur. Nå er det opp til deg å bestemme hvilke som passer best til dine behov. Hvis du er fra Europa, er BitPanda det riktige valget. Hvis du er utenfor Europa, er CoinCorner det beste valget. LocalBitcoins og Paxful kan også være levedyktige alternativer uansett hvor du bor – men du må ha litt hell for å finne selgere som godtar Neteller der.

Vi håper denne opplæringen har gitt mer lys over alternativene som er tilgjengelige når du kjøper BTC med Neteller, og at du føler at du kan gjøre et mer utdannet valg av børs (eller markedsplass) nå.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me