De beste manieren om Bitcoin te kopen met Google Wallet 2021

1. LocalBitcoins 2. Paxful
Logo van LocalBitcoins.com paxful
BEGIN! BEGIN!

Als je een fan bent van cryptocurrencies, is de kans groot dat je je altijd druk maakt over waar je ze kunt kopen. We kunnen natuurlijk niet klagen over het gebrek aan opties voor ons, aangezien er op dit moment letterlijk honderden kanalen zijn voor cryptocurrency, en vooral Bitcoin-aankopen. Je zou ze kunnen kopen op beurzen, van Bitcoin-portefeuilles en nog veel meer.

Je hebt zelfs een breed scala aan opties als het gaat om het betalen voor je munten. Terwijl sommige mensen bijvoorbeeld liever echt geld betalen in ruil voor hun munten, wisselen sommigen gewoon andere vormen van cryptocurrency die ze bezitten in voor degene die ze willen. U kunt zelfs uw creditcards of betaalpassen gebruiken of rechtstreeks vanaf uw bankrekeningen betalen.

Nog steeds niet tevreden? Nou, je zou zelfs al je cadeaubonnen van grote online of offline retailers kunnen gebruiken om voor je Bitcoins te betalen. Hoe is dat voor diversiteit en gemak? Echt, Bitcoins zijn erin geslaagd om de markten te veroveren op een manier die bijna geen ander product eerder is gelukt. Deze hele campagne voor cryptocurrency heeft het spel veranderd, niet alleen voor de financiële sector, maar ook voor de wereld als geheel. We hebben kennis gemaakt met een valuta die in de nabije toekomst mogelijk de enige centrale valuta van de wereld zou kunnen worden.

Google Wallets: Google omarmt Bitcoin?

Heb je je ooit echt afgevraagd wat er zou gebeuren als je twee van de grootste rages die de wereld tegelijkertijd meemaakte, zou combineren? Het is duidelijk dat de resultaten fantastisch zouden zijn. En dat is precies wat er gebeurde toen de technologiegigant besloot om in het cryptocurrency-spel te stappen. Nu kunt u uw Google-portefeuilles gebruiken om Bitcoins te kopen. Met de ongebreidelde populariteit van het cryptocurrency-domein en de steeds toenemende invloed van Google op de wereld, kunt u er zeker van zijn dat u tijdens het proces veel krijgt. Opgemerkt moet worden dat hoewel Google Bitcoin-betalingen op hun platform niet expliciet heeft geweigerd of omarmd, ze echter actief de arena van peer-to-peerbetalingen betreden, en het is zo dat de Bitcoin al een groot deel van dergelijke betalingen uitmaakt..

Nu zijn hier, ter overweging, een paar weetjes over waar u op moet letten in een uitwisseling waarmee u Bitcoins kunt kopen, want dat is wat we hierna gaan bespreken.

Cryptocurrency-uitwisselingen: de essentie

Beurzen zijn in feite platforms waar een reeks kopers en verkopers hun eigen persoonlijke accounts aanmaken, en vanaf dat moment regelt de website alle soorten transacties die tussen hen plaatsvinden. Als u bijvoorbeeld een Bitcoin-verkoper bent, wordt u, nadat u een account op de website heeft aangemaakt, automatisch verbonden met een enorme lijst met kopers die allemaal uw verkoopgegevens kunnen bekijken en verder mogen ze contact met u opnemen voor het geval ze zijn geïnteresseerd. Daarna is het de plicht van de verkoper om te reageren op het aanbod dat het beste bij hem past en door te gaan met de transactie. Op dezelfde manier krijgt u voor kopers onmiddellijk toegang tot zoveel verschillende verkopers en hun eigen respectievelijke verkoopaanbiedingen. Als koper mag u de verkoper kiezen die u het beste vindt en vervolgens doorgaan met de betaling om toegang te krijgen tot uw gekochte Bitcoins..

Maar het probleem zit hem in het feit dat er net zoveel verschillende beurzen op de markt aanwezig zijn dat het voor de gemiddelde koper echt een hele opgave wordt om er een te kiezen. U weet misschien niet voor welke service u moet kiezen, simpelweg omdat u ze niet allemaal heeft ervaren. Terwijl een van hen het soort vergoedingen biedt waarnaar u op zoek bent, kan een ander u verleiden met precies de juiste soort klantenondersteuning in geval van geschillen. Maar uw verantwoordelijkheid ligt in het kiezen van een die trouw is aan al deze parameters en excellentie bereikt in een groot aantal van dergelijke parameters.

U hebt een omruilservice nodig die u de laagste kosten biedt, aangezien bijna al deze services de neiging hebben om transactiekosten in rekening te brengen voor hun services. De hoogte van deze vergoeding kan van service tot service verschillen, maar bedraagt ​​over het algemeen ongeveer 0-5% van het totale transactiebedrag.

Vervolgens wil je niet vast komen te zitten aan een uitwisseling die zijn klanten volledig in de steek laat nadat ze zich hebben aangemeld. Zorg er dus voor dat u zich aanmeldt voor een service die uitzonderlijke klantenondersteuning biedt. Dit komt omdat wanneer u met cryptocurrencies werkt, er onderweg ongetwijfeld een paar problemen zullen zijn voordat u het proces volledig begrijpt. En om dergelijke problemen te omzeilen, heeft u een goed uitgerust en opgeleid klantenserviceteam nodig.

Als er echter één ding is om echt op te letten, vooral omdat dit cryptocurrencies zijn waar we het over hebben, dan is het wel beveiliging. Of je het nu leuk vindt of niet, cryptocurrencies hebben doorgaans een grotere kans om digitaal gestolen te worden. Hackers komen weg met een aantal echt ingenieuze methoden waarmee ze soms zelfs de meest veilige uitwisselingen kunnen hacken. Als u een service voldoende vertrouwt om uw Bitcoins erop te zetten, lees dan van tevoren wat over hun beveiligingsprotocollen, zodat u weet waar u aan begint. Vertrouw nooit een website die in het verleden te maken heeft gehad met inbreuken op de beveiliging of een website die geen adequate beveiligingsmaatregelen heeft getroffen.

Ten slotte, en misschien wel het belangrijkste, zorg ervoor dat de centrale waarvoor u zich aanmeldt een betalingsoptie heeft die overeenkomt met Google Wallets. Hoewel niet alle uitwisselingen die u tegenkomt deze betaalmethode zullen hosten, zullen de goede dat zeker doen, en dat zijn degenen waarnaar u moet zoeken.

Maar maak je geen zorgen, misschien voel je je een beetje overweldigd nadat je naar al deze vereisten hebt gekeken, en daarom zijn we hier om je te helpen. We zijn doorgegaan en uw zoektocht teruggebracht tot twee van de beste keuzes van de partij, en u kunt nu gemakkelijk kiezen welke van de twee volgens u het beste bij u past.

Top 2 beste manieren om BTC te kopen met Google Wallet

1. LocalBitcoins

Logo van LocalBitcoins.comAls een marktplaats op zich en minder een uitwisseling, is LocalBitcoins een van de beste manieren die de gemiddelde koper vandaag beschikbaar heeft als het gaat om het doen van cryptocurrency-aankopen. Speciale nadruk moet hier worden gelegd op hun geweldige services als het gaat om het kopen van Bitcoins met Google Wallet. LocalBitcoins, opgericht in 2012, is uniek in de zin dat het extreem privé is, wat betekent dat u niet veel van uw gegevens hoeft te delen om een ​​transactie op het platform uit te voeren..

De populariteit van LocalBitcoins is vrij duidelijk in het feit dat in een flink aantal landen deze uitwisseling het enige kanaal is om Bitcoins te kopen. Met de flexibiliteit om verschillende betaalmethoden te gebruiken, waaronder Google Wallet, kun je met deze methode gewoon niet fout gaan. Ook stelt de uitwisseling geen limiet aan het aantal munten dat u per keer kunt kopen of verkopen. Een andere functie die u krijgt wanneer u zich aanmeldt bij LocalBitcoins, is hun persoonlijke handelsfaciliteit voor contanten. Deze transacties zijn redelijk goed georganiseerd en vinden meestal snel en zonder enige vorm van gedoe plaats.

Het enige probleem dat we kunnen bedenken voor deze in Finland gebaseerde service is het feit dat ze een beetje extra in rekening brengen wanneer betalingen met contant geld worden gedaan en dat de transactiesnelheid niet altijd toereikend is, want het hangt altijd af van het soort betaalmethode die u heeft gekozen.

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS!

2. Paxful

paxfulDe volgende uitwisseling waar we het over gaan hebben is Paxful. Dit peer-to-peer Bitcoin-uitwisselingsplatform is geweldig in die zin dat het niet alleen Google Wallet als betaalmiddel accepteert, maar ook ondersteuning biedt voor ongeveer 300 betaalmethoden, en dat ook wereldwijd. Dat zijn enkele behoorlijk verbazingwekkende specificaties voor een cryptocurrency-uitwisseling.

Paxful is gevestigd in Delaware in de Verenigde Staten en vraagt, vergelijkbaar met LocalBitcoins, niet om ID’s als het gaat om het maken van transacties. De service is volledig privé en er is nooit een geval van inbreuk op de gegevens van een klant geweest. Met snelle en eenvoudige transacties die vrij gemakkelijk en snel worden voltooid, is het mooie van Paxful dat het absoluut geen kosten in rekening brengt voor kopers op het platform. Uit eerdere gegevens is duidelijk gebleken dat de gekochte Bitcoins vrijwel onmiddellijk na het voltooien van de betaling in de cryptoportefeuille van de koper verschijnen.

Bovendien is de dienst bijna overal ter wereld actief, en de reputatie die het bedrijf in de loop der jaren voor zichzelf heeft opgebouwd, draagt ​​bij aan hun geloofwaardigheid. Als je nog steeds niet overtuigd bent, kun je gewoon inloggen op hun website en de namen en details van de eigenaren bekijken. Al die informatie is bewust transparant gehouden om het vertrouwen van de klant in de uitwisseling te versterken.

AAN DE SLAG MET PAXFUL!

Gevolgtrekking

Dat is alle informatie die u moet weten om een ​​weloverwogen beslissing te nemen over de cryptocurrency-uitwisseling die u wilt. Zorg ervoor dat u onze richtlijnen volgt en zoek altijd naar de kenmerken die we hierboven hebben beschreven, en we zijn er honderd procent zeker van dat u niet fout gaat. Maar vergeet niet dat, hoewel Google Wallet gewoon een van de vele methoden is waaruit u kunt kiezen, het zeker de methode is die uitblinkt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me