De beste manieren om Bitcoin te kopen met Neosurf 2021

De interesse om Bitcoin te kopen bij Neosurf is enorm toegenomen door de toegenomen interesse in Bitcoin als geheel. In deze tutorial laten we je de beste opties zien die je hebt als je Bitcoin met Neosurf wilt kopen. Maar voordat we ingaan op de resultaten van ons uitgebreide onderzoek, zullen we doornemen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een uitwisseling, evenals de voor- en nadelen van het gebruik van Neosurf om voor uw Bitcoins te betalen..

Laten we er meteen in springen!

Waar u op moet letten bij het kiezen van een uitwisseling

Vergoedingen

De kosten verbonden aan het gebruik van Neosurf als betaalmethode zijn hoger dan bijvoorbeeld het gebruik van bankoverschrijving (ACH of SEPA) als betaalmethode. De kosten variëren van uitwisseling tot uitwisseling en het is daarom iets om op te letten. U wilt eindigen met de laagst mogelijke vergoedingen, zodat uw winst bij het investeren in Bitcoin niet verloren gaat in vergoedingen.

Ondersteuning

Geld wisselen, of in dit geval Bitcoin, kan in het begin ingewikkeld zijn om te begrijpen. Herinner je je de eerste keer dat je zelf probeerde een rekening te betalen? Er zullen onderweg vragen zijn en, in het ergste geval, wat klootzakken, hoe gemakkelijk het platform ook te gebruiken is. Maak je geen zorgen, als de exchange goede klantenondersteuning heeft gekregen, zullen ze je helpen met alle belachelijke vragen of fouten.

Wij vinden dat goede ondersteuning een must is, omdat het laat zien dat de beurs echt om hun klanten geeft en niet alleen geld aan hen wil verdienen. Van alle uitwisselingen in deze lijst is bewezen dat ze geweldige klantenondersteuning bieden.

Makkelijk te gebruiken

Gebruiksgemak is ook een grote factor als je een beginner bent. U wilt niet in een ingewikkelde uitwisseling terechtkomen die moeilijk te gebruiken is en waarin u geld kunt storten. We zorgen ervoor dat we het platform doorlopen en beoordelen op basis van hoe eenvoudig en gemakkelijk het te gebruiken is.

Voordelen van het kopen van Bitcoin met Neosurf

  • Als u een prepaidkaart van Neosurf heeft die u wilt gebruiken, is het een slimme investering om deze op Bitcoin te gebruiken
  • Als je anoniem wilt blijven, is betalen met Neosurf een goede optie, aangezien het niet mogelijk is om te volgen wiens kaart het is
  • Neosurf heeft meestal de voorkeur van degenen die hun bankgegevens niet online willen uitdelen

Nadelen van het kopen van Bitcoin met Neosurf

  • De kosten zijn iets hoger dan bij bijvoorbeeld bankoverschrijving of creditcard
  • Niet zo veel opties waarvan uitwisseling mogelijk is

Over het algemeen denken we dat Neosurf een goede manier is om Bitcoins te kopen, maar als je nog geen prepaid Neosurf-kaart hebt, raden we je ten zeerste aan om een ​​andere route te nemen, zoals een creditcard / betaalpas, bankoverschrijving of contant geld. storting.

Beste uitwisselingen die de Neosurf-prepaidkaart accepteren

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins is niet per se een beurs, het is meer een marktplaats die bitcoin-kopers verbindt met bitcoin-verkopers. Op hun site vind je alle verkopers en hun beoordelingen, zodat je de oplichters gemakkelijk kunt vermijden (die worden snel van het platform verwijderd, maar aangezien iedereen zich kan aanmelden, zijn ze in de buurt!). Zorg ervoor dat u een verkoper kiest met een hoge algemene beoordeling en het komt wel goed.

Het enige probleem met naar LocalBitcoins gaan om Bitcoin met Neosurf te kopen, is dat er niet altijd verkopers beschikbaar zijn die Bitcoin voor Neosurf-kaarten verkopen. LocalBitcoins rekent een vergoeding van 1% aan op alle transacties, maar de verkoper zal ook een kleine vergoeding in rekening brengen voor het verkopen via Neosurf.

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS!

2. Bitboot

Bitboat kan worden gebruikt om Bitcoin te kopen met Neosurf in Europa. Bitboat verkoopt ook Bitcoin voor contant geld in het VK, Italië, Frankrijk, België, Cyprus en Roemenië, als u daarin geïnteresseerd bent. Ze bieden een grote verscheidenheid aan betaalmethoden, maar hun limieten zijn vrij laag met slechts € 5.000 per maand, ongeacht welke betaalmethode. Hun vergoedingen voor Neosurf zijn standaard, maar bij andere betaalmethoden worden ze op basis van Europese normen als hoog beschouwd.

We raden Bitboat voor Neosurf aan, maar voor andere soorten betaalmethoden raden we je aan om iets anders te kiezen.

AAN DE SLAG MET BITBOAT!

3. Paxful

Paxful is, net als LocalBitcoins, geen beurs maar eerder een marktplaats. Als je geen geluk hebt gevonden met het kopen van Bitcoin met Neosurf-kaart op LocalBitcoins, probeer dan in plaats daarvan te kijken of er verkopers beschikbaar zijn op Paxful.!

Paxful is gemakkelijk te gebruiken en u kunt de geschiedenis en beoordeling van de verkopers zien voordat u beslist of ze betrouwbaar zijn of niet.

AAN DE SLAG MET PAXFUL!

4. Munthuis

Gestart en beheerd door Ledger, het bedrijf achter de marktleidende Bitcoin-portemonnee, is Coinhouse een echt veilige en gemakkelijke optie om Bitcoin te kopen met Neosurf. Coinhouse heeft een vergoeding van 17% voor aankopen met Neosurf-kaarten, wat erg hoog is, maar als je geen andere betaalmethode hebt, is dit een goede optie. U moet uw ID indienen bij Coinhouse, zodat u niet anoniem kunt blijven, wat een van de doelen van het gebruik van Neosurf-kaarten om mee te betalen verslaat.

Al met al een makkelijke en goede uitwisseling, maar de kosten zijn iets te hoog om te strijden tegen LocalBitcoins, Bitboat of Paxful voor de eerste plaats. We raden Coinhouse aan aan iedereen die niet het gevoel heeft dat de bovenstaande opties optioneel lijken.

AAN DE SLAG MET COINHOUSE!

Gevolgtrekking

We hopen dat je onze tutorial over het vinden van de beste manieren om BTC met Neosurf-kaarten te kopen, nuttig hebt gevonden. Nu is het aan jou om de uiteindelijke beslissing te nemen, welke beslissing je ook neemt uit deze 4 opties, we zijn er zeker van dat je tevreden zult zijn. Succes!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me