De beste manieren om Bitcoin te kopen met creditcard 2021

1. Coinmama 2. Coinbase 3. CEX.IO
cex.io-vierkant-logo
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

kredietkaartBent u een complete beginneling in de handel in Bitcoin en vindt u een manier om te investeren in deze bloeiende markt van Bitcoin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Je bent op de goede plek beland. We weten hoe verbijsterend het is om de beste manier te vinden om in deze bloeiende bitcoinmarkt te investeren. In dit artikel zullen we je door de beste beurzen leiden waar je bitcoin kunt kopen met creditcards.

Met de toenemende vraag naar bitcoins, evolueren veel platforms elke dag om bitcoin-transacties mogelijk te maken. Deze platforms bevatten verschillende betaalmethoden afhankelijk van het gemak van de gebruiker, maar niet alle staan ​​creditcards toe om bitcoins te kopen. Hier is een lijst met enkele van de beste uitwisselingen waarmee u bitcoins met een creditcard kunt kopen.

Top 14 beste manieren om Bitcoin te kopen met creditcard / betaalpas 2021

1. CoinMama

CoinmamaCoinMama richt zich op het uitvoeren van transacties via creditcard. In tegenstelling tot andere sites, is er geen limiet voor transacties met een creditcard.

Een gebruiker kan ongeveer $ 150 aan bitcoins kopen zonder verificatie en ongeveer $ 5000 op dagelijkse basis met een limiet van $ 20.000 / maand aan bitcoins kunnen worden gekocht door geverifieerde accounts.

Aan de diensten die deze site aanbiedt, wordt een toeslag in rekening gebracht. Gebruikers moeten een bitcoin-portemonnee-adres toevoegen om hun bitcoins te ontvangen, aangezien deze site geen bitcoin-portemonnee aanbiedt.

Vergoedingen

CoinMama brengt geen stortings- of opnamekosten met zich mee, maar wel een reguliere vergoeding die door de bank in rekening wordt gebracht. In plaats van verschillende extra kosten in rekening te brengen, rekent CoinMama een vast bedrag van 6,75% in totaal voor alle transacties. Deze site ondersteunt creditcards van verschillende banken en er wordt 5% extra kosten toegevoegd aan de totale vergoeding voor creditcards.

De creditcardtransacties worden uitgevoerd door een verwerker genaamd Simplex en de vergoeding wordt automatisch toegevoegd aan uw account nadat u de betalingsmodus hebt geactiveerd.

Er is een limiet van toepassing op creditcard tot 5000 USD / EUR per dag. De limiet voor de maand is 20.000 USD / EUR voor creditcard.

Verificatie en beveiliging

Het verificatieproces van Coinmama omvat vier niveaus. De transacties en limieten die erop worden toegepast, zijn gebaseerd op het verificatieniveau van de gebruiker.

  • Niveau nul – vereist dat u uw telefoonnummer, postcode, staat en stad bijwerkt, zodat u tot $ 150 aan Bitcoin kunt uitgeven.
  • Niveau een – vereist dat u duidelijke foto’s van beide zijden van uw identiteitsbewijs of rijbewijs bijwerkt, waarmee u tot $ 10.000 kunt uitgeven.
  • Niveau twee – vereist dat u uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs samen met uw andere identiteitsbewijzen bijwerkt. Gebruikers kunnen ook hun paspoorten bijwerken. Met dit verificatieniveau kunt u tot $ 50.000 uitgeven.
  • Niveau drie – vereist dat u een persoonlijke herkenning bijwerkt die is goedgekeurd door een notaris of een advocaat. Dit is het hoogste verificatieniveau dat wordt toegepast op de gebruikers met een hoog niveau. Met dit niveau kunnen gebruikers $ 1.000.000 uitgeven aan cryptocurrencies.

Het beveiligingssysteem maakt gebruik van SSL-technologie om alle gevoelige informatie van derden en hackers te maskeren. Transactiegegevens en persoonlijke informatie worden bewaard in een database die is beveiligd met wachtwoorden. Aanvullende beveiligingsmaatregelen worden toegepast door verschillende verificatiemethoden.

Voordelen

CoinMama heeft een eenvoudige gebruikersinterface waarbij de creditcard een belangrijke betalingsmethode is. Het verificatieproces omvat het indienen van een ID-bewijs in het algemeen, maar varieert met de toename van het aantal uitgevoerde transacties. De nieuwste technologie en methoden zijn aangepast voor veiligheidsdoeleinden. Dit is een populaire site die ook een uitstekend verwijzingsprogramma biedt, zodat u wat geld kunt verdienen door vrienden door te verwijzen.

Nadelen

CoinMama biedt effectieve methoden om bitcoin te kopen, maar het ontbreekt aan gebruikers om ze te verkopen. De vergoeding is relatief hoog dan bij andere sites en de site moet vaker worden geüpgraded.

AAN DE SLAG MET COIN MAMA

2. Coinbase

Coinbase-GDAX-ETC-Opnames-BitcoinCoinbase is het grootste bitcoin-handelsplatform ter wereld. Het biedt verschillende betaalmethoden om bitcoins te kopen en ondersteunt ook creditcard als een belangrijke betaalmethode.

Het biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen en lage transactiekosten. Het biedt een intuïtieve interface voor nieuwkomers en verschillende complexe platforms voor professionele handelaren met extra handelshulpmiddelen.

Vergoeding

Coinbase berekent een vergoeding van ongeveer 1,49% tot 3,99%, met een lichte stijging van de vergoeding voor creditcards (3,75%). Er is een limiet op het kopen van bitcoins via creditcards. Gebruikers kunnen tot $ 150 aan bitcoins per week kopen met een creditcard. Betalingen met een pinpas zijn ook toegestaan ​​zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht.

Een gebruiker moet zijn ID-bewijs indienen als verificatiemethode voordat hij een creditcard gebruikt voor betaling. De koop- en verkooplimieten voor elke klant worden weergegeven op de verificatiepagina. De toegepaste limieten zijn afhankelijk van de leeftijd van uw Coinbase-account, uw aankoopgeschiedenis en het niveau van uw accountverificatie.

Verificatie en beveiliging

ID-bewijs is vereist om de klanten te verifiëren, wat moet worden gedaan via Google Chrome, zoals voorgesteld door Coinbase. Grote klanten van deze site zullen ter verificatie een bericht naar het door hen opgegeven adres gestuurd worden. Het bericht bevat een code die moet worden ingevoerd op de adresverificatiepagina. Het account van de gebruiker wordt in stand gehouden totdat deze code op de site wordt ingevoerd. De code is 14 dagen geldig.

Coinbase handhaaft beveiliging op een ander niveau. AES-256-codering wordt op alle servers toegepast om alle routerings- en rekeningnummers die op bankniveau zijn opgeslagen, te configureren. Er is geen ruimte voor toegang tot gebruikersgegevens door derden, omdat deze worden verborgen via een SSL-certificaat (HTTPS-protocol). Bovendien heeft Coinbase een multisig-kluis die extra 3-sleutelbeveiliging biedt voor uw account en Coinbase-portemonnee.

Voordelen

Coinbase is een populaire en vertrouwde site onder gebruikers met een gestroomlijnde interface. Het biedt verschillende betalingsmodi voor bitcoin-handel, samen met een relatief lage handelsvergoeding. De transacties zijn direct en beveiligd.

Nadelen

De transacties met betrekking tot bankoverschrijvingen vergen enige tijd. De ondersteuning vraagt ​​enige tijd om te reageren en veel andere landen zouden op deze site moeten worden opgenomen.

AAN DE SLAG MET COINBASE

(Gebruik onze link en koop $ 100 of meer aan Bitcoin en ontvang $ 10 aan Bitcoin gratis!)

3. CEX.IO

cex.ioCex.io is een populair bitcoin-uitwisselingsplatform, opgericht als de eerste cloud-mijnbouwprovider. Het biedt meerdere cryptocurrencies met meer dan 450.000 gebruikers die er gebruik van maken. Het heeft een gestroomlijnde gebruikersinterface met een eenvoudig verificatieproces. Het beveiligingssysteem is strak gebouwd om kwetsbaarheden te voorkomen.

Vergoedingen

Cex.io is ietwat duur in vergelijking met andere sites. Het rekent een vergoeding van 7% voor bitcoin-uitwisseling met directe handel. Het volgt een maker-taker-model, volgens welke de vergoeding voor peer-to-peer-handel is gepland. De maker brengt geen kosten met zich mee, terwijl de taker-vergoeding wordt verlaagd naarmate het handelsvolume toeneemt.

Als het volume bijvoorbeeld lager is dan 5 BTC, wordt een vergoeding van 0,20% in rekening gebracht en als het volume hoger is dan 6000 BTC, wordt een vergoeding van 0,10% in rekening gebracht. Stortings- en opnamekosten variëren tussen 1,2 en 5 procent van het overgemaakte bedrag. De vergoeding voor de margehandel is vastgesteld op 0,2% (open vergoeding), 0,01% (rollover vergoeding), 0% (afsluit vergoeding). Creditcard brengt extra kosten met zich mee, samen met een minimumtarief, en het is verschillend voor verschillende valuta’s.

De site bevat verschillende pakketten voor koop- en verkooplimieten. Met het basispakket kun je Bitcoin, Ethereum kopen voor de bedragen van $ 100, $ 200, $ 500 en $ 1000. Ethereum (minimaal 0,1 ETH en maximaal $ 200 ETH) voor een enkele bestelling. Bitcoin (minimaal 0,01 BTC en maximaal 10 BTC) voor een enkele bestelling. De basispakketten voor het verkopen van Bitcoin omvatten 0,2, 0,5, 1 en 2 Bt, terwijl de verkoop van Ethereum 10, 20, 50 en 100 ETH omvat..

Het maximale en minimale bedrag per enkele bestelling voor het verkopen van bitcoins blijft hetzelfde als dat van de aankoop. Deze site biedt vier soorten accounts aan (Basic, Verified, Verified Plus, Corporate), die uit verschillende limieten bestaan. Met een basisaccount kunt u $ 300 / dag tot $ 1000 / maand storten, wat de enige betaalmethode is, namelijk Visa / Master Card.

Met het geverifieerde account kunt u $ 10.000 / dag storten tot $ 100.000 / maand, die betalingen accepteert van Visa / Master Card, bankoverschrijving, Crypto Capital. Er gelden geen limieten voor de Verified Plus- en Corporate-accounts in termen van dagelijkse en maandelijkse transacties. De betalingswijzen omvatten Visa / Master Card, bankoverschrijving, Crypto Capital. Gebruikers dienen zich bewust te zijn van aanvullende limieten van elke betalingswijze.

Verificatie en beveiliging

De verificatie van de gebruiker is een essentiële stap voordat u geld opneemt in fiat-valuta’s en uw account verhoogt voor meer betalingslimieten. Identiteitsverificatie omvat 4 stappen, waaronder het verstrekken van een identiteitsbewijs, persoonlijke basisinformatie, vaste en woonadressen en een scankopie van documenten met de selfie van de gebruiker.

Betaling met creditcard omvat ook 4-stapsverificatie. Het omvat het verstrekken van de informatie van de geregistreerde kaart voor de betaling, het eigendomsbewijs in de vorm van een selfie met de geregistreerde kaart en extra foto’s als uw identiteit niet is geverifieerd. Een CVV / CVC-nummer en een kleine vergoeding voor verificatie is vereist.

De beveiliging van deze site wordt beschermd door KYC- en AML-voorschriften. Cex.io is beveiligd met SSL-technologie en tweefactorauthenticatie samen met PCI DSS, wat financiële zekerheid garandeert. De persoonlijke gegevens van gebruikers die op deze site worden verstrekt, worden alleen gebruikt door Cex.io en derden die aan deze site zijn gekoppeld. De site volgt strikte regels die het de derden en de site niet toestaan ​​om gebruikersgegevens vrij te geven. Er is een koude opslag voorzien voor het bewaren van uw geld.

Voordelen

De site is gebruiksvriendelijk en biedt handel en uitwisseling van bitcoins. Het is een populaire site met een hoog handelsvolume.

Nadelen

Het aantal landen dat bij deze site betrokken is, is aanzienlijk kleiner. Het verificatieproces en de wisselkoersen zijn nogal overdreven. Het ondersteuningssysteem is niet toereikend, wat niet goed is voor de groei van deze uitwisseling, maar dit is hetzelfde met elke uitwisseling op dit moment (en we hopen echt dat ze hun spel opvoeren).

AAN DE SLAG MET CEX.IO

4. Switchere

Switchere is een van de grootste platforms ter wereld voor het verhandelen van Bitcoins en vele altcoins. Het accepteert alleen alle betalingen met creditcards of pinpassen. De beveiligingsmaatregelen die door dit platform worden geboden, zijn echt veilig en stabiel.

De gebruikersinterface van dit platform is buitengewoon intuïtief, waardoor het voor nieuwkomers gemakkelijker wordt om te begrijpen en probleemloos met handelen te beginnen.

Het biedt zelfs geavanceerde tools voor de meer ervaren handelaren, zodat ze de volledige controle hebben over het hele proces. U kunt letterlijk vanuit elk deel van de wereld toegang krijgen tot uw account, aangezien het wereldwijde beschikbaarheid en vertrouwelijkheid heeft.

Vergoeding

Het beste van dit Bitcoin-handelsplatform is dat het geen extra kosten of extra kosten in rekening brengt. 

Verificatie en beveiliging

Het beveiligingssysteem van Switchere is zeer robuust. Ze gebruiken een 2FA- en SSL / TLS-codering, een codering van militaire kwaliteit die uw online privacy helpt beschermen. Het platform draait op het SHA-256 hash-algoritme, een cryptografische hash-functie. Kortom, het voegt een extra beschermingslaag toe aan uw online gegevens. Bovendien heeft het ook een 3D-beveiligd protocol.

Nu, de aankooplimiet bereikt en hoe deze verband houdt met uw KYC-status. Voor een niet-geverifieerde gebruiker biedt het platform een ​​maximale aankooplimiet van $ 110 aan Bitcoin (of een andere altcoin). Als u uw e-mailadres en telefoon laat verifiëren, gaat uw maximale aankooplimiet op tot $ 550. En als u uw identiteit en bankkaart laat verifiëren met dit platform, kunt u een maximale aankoop doen van $ 1100. U kunt uw aankooplimiet verder verhogen tot $ 5500 als u uw adres laat verifiëren. De laatste stap die u kunt maken door uw bewijs van inkomen te laten verifiëren, stelt u in staat om een ​​onbeperkte hoeveelheid Bitcoin te kopen zonder enige beperking..

Voordelen

Transacties zijn echt veilig en snel.

Nadelen

Dit platform accepteert alleen creditcards / betaalpassen en er is geen andere vorm van betaling toegestaan.

GA HIER AAN DE SLAG MET SWITCH

5. Munthuis

muntenhuisCoinhouse is een in Parijs gebaseerd bitcoin-platform. Aanvankelijk was het beperkt tot opereren in Parijs, maar nu is het actief in heel Europa. De transacties en betalingen gebeuren direct met een creditcard of contant met de Neosurf prepaidkaart die in de meeste Europese landen beschikbaar is.

De interface wordt sterk aanbevolen voor nieuwkomers. Deze site omvat slechts twee cryptocurrencies (Bitcoin en Ethereum). Het verificatieproces omvat ID-bewijzen van gebruikers. Nationaal identiteitsbewijs van een gebruiker uit een ander land wordt niet geaccepteerd, maar deze site vraagt ​​om het paspoort als identiteitsbewijs. De transactie van bitcoin is beperkt tot 10.000 EUR / maand en 2000 EUR / dag.

Vergoedingen

De handelsvergoeding die door deze site wordt toegepast, is vrij hoog en hangt af van het handelsvolume en de betalingsmodi. Voor bankoverboekingen geldt een vergoeding van 6 tot 10%, terwijl voor creditcard een vergoeding van 8 tot 10% in rekening wordt gebracht. Hoe lager het handelsvolume, hoe hoger de toegepaste vergoeding.

Verificatie en beveiliging

Coinhouse Exchange houdt zich aan de KYC (Know Your Customer) en AML (Anti-Money Laundering) voorschriften. Het verificatieproces vereist een gescande kopie van de gebruikers-ID samen met de selfie van de gebruiker met deze ID. Andere verificatiedetails hebben betrekking op het telefoonnummer van de gebruiker en het adresbewijs om privacy en veiligheid te garanderen.

Coinhouse heeft een functie van 3D (3DS) -beveiliging, die wordt toegepast op creditcards / betaalpassen om ervoor te zorgen dat de betaling niet kan worden teruggedraaid, waardoor Coinhouse wordt beschermd tegen terugboekingen.

Voordelen

Coinhouse is een populaire handelssite met een soepele gebruikersinterface. Het gaat om een ​​hoog handelsvolume met geavanceerde beveiligingsmaatregelen. Het bevat verschillende betaalmethoden die een extra bonus zijn en biedt ook directe services.

Nadelen

Bij Coinhouse zijn niet veel landen betrokken. Het verificatieproces voor gebruikers uit verschillende landen is behoorlijk irritant. De wisselkoers die door deze site wordt aangeboden, is vrij hoog en deze site biedt geen enkele hefboomwerking zoals andere sites. De transactie van bitcoin is beperkt tot een bepaald bedrag voor elke gebruiker.

AAN DE SLAG MET COIN HOUSE

6. Bitpanda

110-bitpanda-logo-pmBitpanda, een in Oostenrijk gebaseerd cryptocurrency-handelsplatform, is de laatste tijd uitgegroeid tot een populaire site. De site biedt verschillende betalingsmethoden om gebruikers naar deze site te lokken.

Het biedt tot nu toe drie soorten cryptocurrencies (Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash), maar zal het binnenkort uitbreiden door veel andere crypto’s aan te bieden. Het is een zeer betrouwbare site en hoogstwaarschijnlijk in Europese landen. Het biedt de service om bitcoins te kopen alleen aan Europese inwoners en biedt deze service niet aan gebruikers uit andere landen.

Vergoedingen

De vergoedingsstructuur wordt hier niet openbaar gemaakt, maar het lijkt een lager tarief te bieden, zoals geverifieerd door een gebruiker. De vergoeding wordt automatisch toegepast wanneer een gebruiker cryptocurrency koopt. Bitpanda berekent een vergoeding van 5% op alle creditcardtransacties. Een kleine vergoeding moet worden toegevoegd voordat u een cryptocurrency verkoopt.

Verificatie en beveiliging

Beveiligingsmaatregelen omvatten tweefactorauthenticatie en ID-bewijs om creditcardbetalingen te vergemakkelijken. Het verificatieproces is vrij streng en het beveiligingssysteem mist hiërarchische deterministische (HD) en multi-handtekeningen methoden. Er wordt een limiet gesteld aan de transacties, afhankelijk van het type verificatie dat door de gebruikers wordt geboden.

Een gebruiker kan geen bitcoins kopen, maar kan bitcoins verkopen voor ongeveer € 1000 / dag in tokens en tot € 7.500 / maand met een geverifieerde e-mail. Een gebruiker kan bitcoins kopen en verkopen met behulp van alle betaalmethoden, behalve de creditcard met geverifieerd telefoonnummer, en kan tot 50 euro per dag kopen. Een gebruiker met volledige verificatie mag cryptocurrency kopen met een waarde van € 350 / dag en tot € 10.000 / maand, inclusief creditcardbetaling.

Voordelen

Bitpanda is een volledig geautomatiseerd platform dat verschillende betalingsopties biedt voor zijn gebruikers.Het trekt veel gebruikers aan met zijn gestroomlijnde interface en handhaaft hun veiligheid.

Nadelen

Bitpanda is geen open source en de handelsvergoeding is verborgen voor het publiek. Het gaat voornamelijk om Europese gebruikers om bitcoins te kopen en niet om anderen. Hiërarchische deterministische (HD) maatregelen en maatregelen met meerdere handtekeningen worden niet overwogen voor beveiligingsdoeleinden. Er worden limieten toegepast op basis van de verificatiemethode.

AAN DE SLAG MET BITPANDA

7. Bitstamp

BitstampBitstamp is het oudste en gereputeerde platform dat meerdere cryptocurrencies aanbiedt. Beginnende gebruikers vinden het in eerste instantie misschien moeilijk om met dit platform te werken. Bitstamp ondersteunt verschillende betalingsmodi en bedient meer dan 50 landen over de hele wereld.

Vergoedingen

Bitstamp brengt kosten in rekening voor stortingen, opnames en handel. Over het algemeen kunnen stortingen en opnames gratis worden gedaan, maar opnames met BitGo brengen u 0,1% in rekening. Hoewel er geen kosten in rekening worden gebracht voor stortingen met SEPA, wordt een vergoeding van ongeveer EUR 0,90 in rekening gebracht voor opnames met dezelfde modus zelf. Er is een minimumvergoeding van $ 7,5 vastgesteld voor stortingen en $ 15 voor opnames op internationale bankoverschrijvingen, wat u 0,05% kost om te storten en 0,09% voor opname.

De vergoeding die op de creditcard wordt geheven voor het kopen van crypto’s is puur afhankelijk van het bedrag dat met de transactie is gemoeid. Het kost 5% (aankopen boven $ 5000), 6% (aankopen tussen $ 1000 en $ 5000), 7% (aankopen tussen $ 500 en $ 1000), 8% (aankopen minder dan $ 500).

Voor opnames met een creditcard wordt een vast bedrag van $ 10 in rekening gebracht voor de overschrijvingen die niet hoger zijn dan $ 1000 en wordt een vergoeding van 2% in rekening gebracht voor overschrijvingen van meer dan $ 1000. Een handelsvergoeding varieert van 0,10% tot 0,20%, afhankelijk van de handelsvolumes.

Een hoog handelsvolume verlaagt de toegepaste handelskosten. Naast deze kosten brengt Bitstamp kosten in rekening voor zijn diensten en de werking ervan, zoals geweigerde geldopname, brengt u $ 0,55 in rekening, een maandelijkse accountvergoeding van ongeveer $ 1,95 en een democratievergoeding van ongeveer $ 5..

Verificatie en beveiliging

Bitstamp is een gecentraliseerd uitwisselingsplatform. Het omvat tweefactorauthenticatie (2FA) en wachtwoorden om toegang te krijgen tot fondsen. Op het moment dat u uw account registreert, wordt een e-mail ter bevestiging verzonden met de gebruikersnaam en het wachtwoord. Een wachtwoord moet onmiddellijk worden gewijzigd door in te loggen.

Het verificatieproces omvat uw volledige naam, postadres en geboortedatum. Een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en een drie maanden oude energierekening moeten worden geüpload voor verificatie. De site heeft drie dagen nodig om dit proces te voltooien.

Voordelen

Bitstamp is een zeer betrouwbaar uitwisselingsplatform met een eenvoudige koop / verkoop-interface met een gedetailleerde en een beetje complexe interface om te handelen. Het ondersteunt in veel landen betaling via creditcard. Het handelsvolume is aanzienlijk, wat duidt op grote beurzen. De site is zeer efficiënt in vergelijking met lokale bitcoin-transacties.

Nadelen

Een gecentraliseerd uitwisselingsplatform met privésleutels kan kwetsbaar zijn. De wisselkoers die door deze site wordt gehanteerd, is ietwat duur. Het verificatieproces kan meer dan drie dagen duren, wat bij de meeste gebruikers onwaarschijnlijk is.

AAN DE SLAG MET BITSTAMP

8. VirWox

virwox_logoVirWox staat voor Virtual World exchange. Het werd in 2007 opgericht door virtuele wereldservices, die zich fundamenteel specialiseerden in Lindens (SLL) en andere virtuele valuta die worden gebruikt bij online gaming.

Later in 2011 begon VirWox bitcoins te accepteren en introduceerde PayPal, waar mensen bitcoins van kunnen kopen. Aangezien dit een officiële site is die is geautoriseerd als een Linden Dollar-reseller, ook om bitcoins rechtstreeks te kopen / verkopen, heeft het meer dan 740.000 geregistreerde gebruikers gekregen. Deze functie maakt deze site uniek.

Vergoedingen

De stortings- en opnamekosten zijn voornamelijk afhankelijk van de gebruikte betalingsmethode. De stortingskosten voor verschillende betalingswijzen zijn uitgelegd. Als u mijn virtuele betaalterminal (PayPal) gebruikt, worden er geen kosten in rekening gebracht en zijn de overboekingen direct. creditcards / betaalpassen brengen een extra vergoeding in rekening (EUR 0,96 3,5%, GBP 0,29 3,5%), geld is beschikbaar nadat de betaling is uitgevoerd.

PayPal Express Checkout kost EUR 0,35 3,4% en het geld is direct beschikbaar. Sofortbanking kost u 2,5% (min. EUR0,25) vergoeding en het geld wordt onmiddellijk beschikbaar gesteld. Paysafecard kost u 20% kosten en het geld is onmiddellijk beschikbaar. Skrill kost u EUR 0,96 3,5%, USD 0,49 3,5%, GBP 0,29 3,5% en fondsen zijn onmiddellijk beschikbaar. OKPAY is gratis met sommige beschikbare valuta, zoals USD, EUR, GBP, CHF.

Opnamekosten voor Bitcoin (0.002BTC), PayPal (EUR 1 2%), bankoverschrijving en Skrill (EUR 1) kosten die hier op elke opname worden toegepast. Bovendien wordt een vergoeding van $ 2 in rekening gebracht voor een inactief account van een gebruiker voor een periode van 12 maanden. Deze site heeft een handelslimiet voor stortingen ($ 90). De limieten worden toegepast om veiligheidsredenen.

Verificatie en beveiliging

Deze site vereist geen enkele verificatie om deze te gebruiken. VirWox werkt op het HTTP-protocol, wat betekent dat alle gegevens van een gebruiker die aan deze site worden verstrekt, veilig zijn en niet aan derden worden bekendgemaakt. Deze site is erg streng over het rode beleid dat wordt gevolgd, wat vaak resulteert in veel geblokkeerde en opgeschorte accounts.

Voordelen

VirWox is wereldwijd actief door verschillende en gemakkelijke betalingswijzen aan te bieden. Het levert directe overschrijvingen via verschillende betalingsmethoden. Dit is een uniek platform dat niet om verificatiegegevens vraagt.

Nadelen

De toegepaste handelsvergoeding is enigszins hoog en het is niet geschikt voor serieuze cryptocurrency-handelaars. Het ondersteuningssysteem is onvoldoende, wat moet worden verbeterd.

AAN DE SLAG MET VIRVOX

9. IndaCoin

indacoinIndaCoin is een in Londen gevestigd Bitcoin-uitwisselingsplatform. Het biedt meerdere cryptocurrencies die kunnen worden gekocht met een creditcard en kunnen worden opgeslagen in een digitale portemonnee die door deze site wordt aangeboden.

Vergoedingen

De hier toegepaste vergoeding is niet vast, maar varieert dienovereenkomstig voor storting, opname en handel. De site biedt drie betalingsmodi (creditcard / bankpas, Payza, BTC-e-code). Ik heb de aanbetalingskosten voor verschillende betalingswijzen genoemd. creditcard / betaalkaart brengt u ongeveer 4% van uw transactie in rekening met een minimum van $ 2. Payza kost u 2,9% van uw transactiekosten $ 0,30. BTC-e-code kost u geen kosten.

Er is geen andere optie dan Payza om fiat-valuta op te nemen, wat u een hoge vergoeding van ongeveer 12% van uw transactie kost. Er wordt een marktvergoeding van 3% toegepast per transactie (bitcoins kopen / verkopen) die u doet.

Er is een limiet op het kopen en verkopen van bitcoins. U kunt $ 50 bitcoins kopen of verkopen met een minimum van $ 15 bij uw eerste transactie. Een onderbreking van vier dagen is vereist voor uw tweede transactie, die kan worden gecompenseerd tot $ 200. Later, met een tussenperiode van zeven dagen vanaf uw eerste aankoop, kunt u bitcoins kopen of verkopen tot $ 500. Er is een kooplimiet tot $ 5000 voor uw eerste maand om een ​​aankoop te doen.

Verificatie en beveiliging

Het verificatieproces is eenvoudig met een mobiele nummerverificatie om een ​​creditcard te gebruiken. Beveiligingssysteem werkt op HTTP-protocol, dat gebruikersgegevens beschermt.

Voordelen

IndaCoin biedt zijn diensten aan voor meer dan 200 landen, waarbij de creditcard de belangrijkste betalingswijze is. Het is niet nodig om een ​​account aan te maken als u bitcoin koopt met een creditcard. Er zijn geen limieten voor transacties nadat aanvankelijk enkele transacties zijn uitgevoerd. De site biedt gratis stortingen samen met uitstekende ondersteuning voor zijn gebruikers en biedt ook directe service.

Nadelen

IndaCoin hanteert hoge wisselkoersen, waardoor alleen Amerikaanse dollars als fiat-valuta worden toegestaan. Er is geen uitleg over de berekening van vergoedingen en wisselkoersen. Er is geen mogelijkheid tot bankoverschrijving en de opnamekosten zijn behoorlijk hoog. Aankooplimieten voor de eerste paar transacties kunnen sommige gebruikers irriteren.

AAN DE SLAG MET INDACOIN

10. 247 Exchange

247 Exchange247Exchange werd opgericht in het jaar 2014 en is tegen die tijd uitgegroeid tot een gerenommeerde site. Het biedt diensten zoals het kopen, verkopen en verhandelen van bitcoins aan gebruikers over de hele wereld. Bitcoins kunnen worden gekocht via creditcard, directe postwissel of contante storting. De site werkt met toonaangevende fiat-valuta’s van meer dan 110 landen.

Vergoedingen

De kosten die door deze site in rekening worden gebracht, zijn afhankelijk van de locatie, betalingsmodus en de service (bitcoins kopen / verkopen) die wordt uitgevoerd. De site heeft gezegd over het in rekening brengen van 1% kosten voor directe contante overboekingen. Er is een rekenmachine beschikbaar voor gebruikers, waarmee ze het totale bedrag vóór de transactie kunnen berekenen. Wisselkoersen variëren ook met de verandering in marktkoersen. Bij de eerste transactie wordt een limiet van $ 500 toegepast, die stijgt naarmate het aantal dagen toeneemt.

Verificatie en beveiliging

Het aanmaken van een account is gratis en de site vraagt ​​niet eens om verificatie. Het is niet vereist om te registreren voor het uitvoeren van transacties gelijk aan of minder dan $ 300, wat gunstig is voor de gebruikers. De site vraagt ​​niet om ID-verificatie voor de eerste creditcardtransactie die door de gebruiker is uitgevoerd.

Voor bestellingen gelijk aan $ 1500 of minder is verificatie van gebruikers vereist door het overleggen van een door de overheid identiteitsbewijs. Voor bestellingen van meer dan $ 1500 is een adresbewijs vereist voor verificatie van gebruikers. Verder worden een selfie, een gescande kopie van uw identiteitsbewijs en een telefoonnummer ter verificatie gevraagd.

De site werkt op het HTTPS-protocol, dat geen gebruikersgegevens naar derden lekt en maakt gebruik van geldige SSL-certificaten.

Voordelen

247Exchange bedient meer dan 110 landen met lokale betaalmethoden met zijn snelle service. Het biedt meerdere cryptocurrencies en heeft ook een uitstekend ondersteuningssysteem voor zijn gebruikers. Het heeft lage wisselkoersen.

Nadelen

De site is niet zo gebruiksvriendelijk en behoeft enige verbetering. De site werd een paar jaar geleden plotseling opgeschort vanwege een bankprobleem en veel details verdwenen.

AAN DE SLAG MET 247 EXCHANGE

11. Bitcoin.com

bitcoin_com_png_logoBitcoin.com is een gevestigde site die een bitcoin-aankoopdienst en cloud-mijndiensten voor bitcoins aanbiedt. De werking van deze site is heel anders dan die van andere sites, ze willen de one-stop-shop zijn voor alles wat Bitcoin betreft.

Het biedt mij aan in termen van plannen en contracten. De contracten zijn uitsluitend eigendom van de gebruiker totdat deze winst maakt. Als de dagelijkse vergoeding voor het onderhoud van het contract hoger is dan de winst van de gebruiker, wordt het contract beëindigd. Levenslange abonnementen zijn er in drie soorten (12 maanden plan, levenslang plan, levenslang pre-order1 plan). Momenteel biedt deze site Bitcoin- en Bitcoin Cash-mijnbouw.

Vergoedingen

Vergoeding voor levensplannen is afhankelijk van de winst. Wanneer uw hashrate niet meer winstgevend is, wordt uw bitcoin-mijnbouw beëindigd. Het abonnement van 12 maanden begint bij 2 TH / s en de toegepaste vergoeding is $ 398 initiële kosten $ 0,56 dagelijkse vergoeding ($ 199 per TH / s). Levenslange abonnement begint bij 2 TH / s en kost u $ 598 initiële kosten% 0,56 dagelijkse vergoeding ($ 299 per TH / s). De kosten per TH / s zijn altijd vast.

Afgezien van deze in rekening gebrachte vergoeding, kost het gebruik van een creditcard u een extra vergoeding (5%) met servicekosten (2,5%). De wisselkoersen lopen rond de 1,5% op, iets hoger dan de koersen van Bitstamp en Coinbase. Alle creditcardtransacties worden verwerkt door Simplex, waarmee u rechtstreeks vanaf de site bitcoins kunt kopen.

Verificatie en beveiliging

De beveiliging van deze site is verzekerd met een SSL-certificaat, d.w.z. de site werkt op een HTTPS-protocol, dat gecodeerd is en gebruikersgegevens verbergt. Bovendien wordt tweefactorauthenticatie ingesteld, wat een extra laag toevoegt aan het beveiligingssysteem.

Voordelen

Bitcoin.com werkt op een eenvoudige manier door cloud mining aan te bieden. Het bestaat uit contracten en levenslange plannen voor bitcoin-uitwisseling en andere transacties.

Nadelen

Bitcoin.com biedt geen effectief ondersteuningssysteem. Er zijn verschillende stappen nodig om met eventuele vragen contact op te nemen met het bedrijf. De site heeft iets hogere wisselkoersen.

AAN DE SLAG MET BITCOINS

12. LocalBitcoins

LocalBitcoinsLocal Bitcoins is opgericht in het jaar 2012. Oorspronkelijk gevestigd in Finland, maar wereldwijd verkrijgbaar. Het bestaat uit peer-to-peer-uitwisseling, waarbij de handel alleen tussen kopers en verkopers wordt uitgevoerd.

Hier is geen platform bij betrokken en biedt de site directe handel. Deze site lijkt op een datingsite. Zowel de verkoper als de koper is verplicht om een ​​account op deze site aan te maken. De verkoper moet de details vermelden van de bitcoins die hij probeert te verkopen.

De koper kan een lijst zien met verkopers die bitcoins aanbieden volgens de door hen vastgestelde prijzen. De koper kan contact opnemen met de verkoper door een bericht achter te laten en kan de transactie met elke verkoper uitvoeren volgens de wens van de koper. De site ondersteunt meerdere betaalmethoden en een daarvan is de creditcard.

Vergoedingen

De site heeft een zeer eenvoudige vergoedingsstructuur opgesteld. Indien een advertentie van de verkoper getoond moet worden, wordt door de site een commissie van 1% in rekening gebracht. Anders staat het de verkoper vrij om de vergoeding aan te passen. De toegepaste vergoeding is ook afhankelijk van de verschillende gebruikte betaalmethoden. Transactie naar de portemonnee van lokale Bitcoin-gebruikers is gratis en voor de transactie naar andere bitcoin-wallets worden kosten in rekening gebracht, afhankelijk van het bitcoin-netwerk.

De stortingen op de lokale bitcoin-portemonnee kosten u een vergoeding die automatisch wordt toegepast en afgetrokken. Als het stortingsbedrag lager is dan de stortingskosten, wordt het bedrag niet gestort en wordt de transactie mislukt. Als gebruik wordt gemaakt van de factureringsservice voor verkopers, wordt een vergoeding van 0,5% in mindering gebracht op het betaalde factuurbedrag van elke factuur. Ook worden de bitcoin-netwerkkosten in mindering gebracht op het factuurbedrag, als de factuur wordt betaald uit de externe transactie.

De limieten voor de transactie worden onderling bepaald door de koper en verkoper met een overeenkomst.

Verificatie en beveiliging

De site vereist geen ID-verificatie behalve een geldig e-mailadres om aan te melden. Sommige kopers of verkopers kunnen echter om verificatie verzoeken. De site is beveiligd met escrow. Wanneer de transactie is begonnen, worden de bitcoins in de portemonnee van de verkoper automatisch gereserveerd door escrow, wat betekent dat de verkoper de koper niet kan bedriegen door het fonds te accepteren en hem de bitcoins niet te verkopen..

Ondertussen mag de verkoper de borgsom nooit vrijgeven voordat hij de door de koper ontvangen betaling heeft bevestigd. Lokale handel veroorzaakt geen problemen, maar men moet voorzichtig zijn tijdens het handelen met een andere persoon om zichzelf te beschermen tegen spam.

Voordelen

De site is wereldwijd beschikbaar voor gebruikers en kent een transparante tariefstructuur. De site biedt directe handel tussen koper en verkoper. De vergoeding en de limieten worden door de koper en verkoper zelf aangepast. De site is gebruiksvriendelijk en ondersteunt tal van betalingsopties voor de gebruikers. Het inschakelen van escrow-service biedt gegarandeerde bescherming.

Nadelen

Een gebruiker moet oppassen dat hij tijdens het handelen geen spam ontvangt. De vergoeding wordt volledig bepaald door de verkoper en kan u soms hoog in rekening brengen. Sommige betaalmethoden kunnen riskant zijn. Men moet van alles op de hoogte zijn voordat u doorgaat met de transacties.

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS

13. Changelly

changelly-recensieChangelly is een onlangs opgerichte site die aanbiedt om in verschillende cryptocurrencies te handelen. Het bestaat uit een automatische robot, die biedt en respectieve beurzen vraagt ​​om de beschikbare koersen op handelsparen. De site valt uiteen met verschillende grootste handelsplatforms, waaronder Poloniex en Bittrex. Changelly heeft al meer dan 700.000 gebruikers gekregen. De site biedt onmiddellijke aankoop.

Vergoedingen

De site vermeldt over de statische handelskosten. Op alle transacties wordt een vergoeding van ongeveer 5% toegepast. Direct werken op handelsplatforms op de markt brengt een goedkopere vergoeding met zich mee. Changelly lijkt echter goedkoper als je altcoins wilt verplaatsen, vooral in kleine hoeveelheden.

De hier toegepaste vergoeding kan niet worden voorspeld. De handel in fiat-valuta’s claimt bijvoorbeeld een vergoeding van 0,5%, maar het zal niet hetzelfde blijven. U zou op een slechte dag enorme kosten kunnen maken, tot wel 40%. Changelly heeft service van derden nodig, waarvoor mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht. Daarom is de wisselkoers hier onvoorspelbaar.

Verificatie en beveiliging

Changelly dwingt je niet om een ​​account aan te maken voor een kleine transactie. Het aangemaakte account wordt beschermd door middel van tweefactorauthenticatie. De site werkt op HTTPS, het is niet nodig dat u uw e-mailadres bevestigt en het geld wordt direct in uw portemonnee opgeslagen. Het idee achter de features van changelly is dat als je graag handelt op grote bitcoin handelsplatforms, maar daar geen account wilt aanmaken, je aan Changelly kunt werken..

Voordelen

De site biedt een snelle en gemakkelijke uitwisseling van bitcoins en andere cryptocurrencies. Fiat-valuta’s kunnen eenvoudig met een creditcard worden ingewisseld voor crypto’s. Het biedt een intuïtieve interface voor zijn gebruikers.

Nadelen

De klantenondersteuning moet worden verbeterd voor een beter begrip van de gebruikers. Er is geen mogelijkheid om fiat-valuta’s te verkrijgen door cryptocurrencies om te wisselen.

AAN DE SLAG MET CHANGELLY

14. Spectrocoin

Spectro-Coin-LogoSpectrocoin is een in Londen gevestigd bedrijf opgericht in 2013. Het concentreert zich voornamelijk op de Europese markt op het gebied van storten / opnemen. Het biedt vier hoofddiensten, zoals bitcoin-uitwisseling, prepaid-betaalpas, een bitcoin-portemonnee en handelaarstools. Het aanbieden van een pinpas voor betaling is iets nieuws dat veel andere beurzen niet bieden. De betaalpas moet aan uw bitcoin-portemonnee worden gekoppeld voordat u deze gebruikt.

Vergoedingen

Changelly berekent een bepaald percentage van de kosten voor stortingen, die volledig afhankelijk zijn van de stortingsbron. De vergoeding voor creditcard / betaalpas is maximaal 5,5%. Bankoverschrijvingen variëren van nulkosten tot ongeveer 4% kosten. De kosten voor online geldoverdracht variëren van 5% tot wel 20%. Tijdens de opname wordt een vergoeding van 5% in rekening gebracht, die soms zelfs lager kan zijn.

De limiet voor stortingen varieert van de ene betaalmethode tot de andere. Voor debet- / kredietkaarten is de limiet 1000 EUR / dag, 3.500 EUR / week, 6000 EUR / maand en 15000 EUR / jaar. Banken hebben dagelijkse limieten van 200 tot 1000 EUR / dag, maar hebben geen wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse limieten.

Er zijn ook geen wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse limieten voor online geldovermakingen, maar wel met een dagelijkse limiet van 100 tot 4000 EUR / dag. De mogelijkheid om rechtstreeks geld van Spectrocoin op te nemen, is beperkt tot het gebruik van eurogerichte online geldovermakingsdiensten of het gebruik van een verscheidenheid aan Europese bankdiensten..

Verificatie en beveiliging

Een account op Spectrocoin kan worden aangemaakt via een geldig e-mailadres. Om bitcoins te kopen of verkopen met een creditcard of bankoverschrijving, wordt een gebruiker gevraagd om de rekening te verifiëren door een foto van een identificatiedocument te verstrekken, ofwel een paspoort voor niet-EU-ingezetenen en een door de overheid uitgegeven identiteitskaart voor EU-ingezetenen. Het verificatieproces duurt maximaal drie werkdagen.

Beveiligingsconfiguratie bestaat uit tweefactorauthenticatie via sms, e-mail of Google Authenticator. Daarnaast wordt de gebruiker gevraagd om een ​​beveiligingsvraag / antwoord in te stellen voor verdere bescherming. De site beweert ook aan te bieden dat de bitcoins van de gebruiker in een koude opslag worden opgeslagen, dat wil zeggen in een harde portemonnee of een papieren portemonnee.

Voordelen

Deze site blijkt zeer gunstig te zijn voor inwoners van de EU, door een goede deal te bieden voor stortingen en opnames, soms met lagere stortingen. Als een gebruiker bitcoins wil uitgeven in de vorm van een bankpas, dan is deze site het waard om te gebruiken. De service van handelaarstools is gunstiger voor potentiële handelaren die wachten om bitcoins te gebruiken. Het aangeboden ondersteuningssysteem is eerlijk met livechat en e-mailreacties.

Nadelen

Wisselkoersen op deze site zijn iets hoger in vergelijking met andere sites. De vergoeding voor stortingen / opnames is niet geschikt voor niet-EU-ingezetenen. Er zijn verschillende betalingsopties met betrekking tot EU-ingezetenen, terwijl niet-EU-ingezetenen hier moeite mee kunnen hebben om Spectrocoin te gebruiken.

AAN DE SLAG MET SPECTROCOIN

Gevolgtrekking

Het kopen van Bitcoin voelt nog steeds veel als gokken, met de volatiele markt van bitcoins. Bitcoin zorgt voor enorme beloningen en ook voor een enorm risico. Het is verleidelijk om in grote bedragen te investeren om het dubbele te sijpelen dan geïnvesteerd. Dit zal niet altijd het geval zijn. Als de waarde van de bitcoin laag wordt of stagneert. Het kan zijn dat u geld verschuldigd bent dan winst.

Nu mensen aan deze blockchain- en bitcoin-technologie wennen, evolueren dagelijks talloze platforms om mensen op verschillende manieren te helpen. Aanvankelijk waren er beperkte en gecompliceerde manieren om voor bitcoins te betalen. Tegenwoordig, met de toename van digitale betaalmethoden, hebben zelfs creditcards aan belang gewonnen in de wereld van het verhandelen van bitcoins. Welnu, het is helemaal niet ingewikkeld om een ​​creditcard te gebruiken voor de transacties van bitcoins, aangezien verschillende sites verschillende functies bieden voor het gemak van de gebruiker. Een gebruiker moet volledige kennis hebben over bitcoin-handel om verdere gevolgen te voorkomen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me