De beste manieren om Bitcoin te kopen zonder verificatie 2021

1. Switchere 2. Localbitcoins 3. BitQuick
LocalBitcoins.com-logo bitquick-logo
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

U bent dus op zoek naar hoe u bitcoin kunt kopen zonder ID?

Het is vrij eenvoudig als u eenmaal weet hoe u het moet doen.

De twee opties die u heeft, zijn ofwel contant betalen, wat bijna nooit enige verificatie vereist en dus privé kan worden gedaan. De tweede optie die je hebt, is om het met een creditcard te doen bij een beurs, omdat je hiermee bitcoin kunt kopen zonder ID.

We snappen het, het kopen van bitcoin kan in het begin verwarrend en moeilijk te verkrijgen zijn. We hebben het allemaal weleens meegemaakt.

In deze zelfstudie helpen we u bitcoins te kopen zonder verificatie door de beste opties op te sommen.

Laten we eerst de 7 beste Bitcoin-uitwisselingen bekijken waarvoor geen ID vereist is. Daarna doorlopen we het koopproces van elke ruil, zodat u deze kunt volgen.

Oh, voordat we ingaan op deze opties – zorg ervoor dat je een Bitcoin-portemonnee hebt, want voor sommige van deze uitwisselingen moet je er een hebben. Als je hulp nodig hebt bij het kopen van een bitcoin-portemonnee, lees dan onze gids voor de beste bitcoin-portefeuilles.

Top 8 beste manieren om Bitcoin te kopen zonder ID 2021

1. Switchere

Switchere is een veilige en betrouwbare uitwisseling die een naadloze ervaring biedt voor het direct kopen van cryptovaluta met een bankpas. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tallinn, Estland en heeft twee licenties, waaronder een van Virtual Wallet Service Provider en een van Virtual Currency Exchange Provider.

Betaalmethoden

Bij Switchere is er maar één manier om crypto te kopen, en dat is door het gebruik van een bankpas of betaalkaart. VISA of MasterCard zijn de twee beschikbare opties op de site.

De centrale ondersteunt het gebruik van zowel creditcards als betaalpassen van verschillende banken. Kaarten die zijn uitgegeven bij de banken van bepaalde landen worden echter niet geaccepteerd door de website. Deze landen zijn inclusief de VS, Canada, China, de VAE en anderen die op hun website zijn beluisterd.

Nadat de betaling is verwerkt, ontvangen gebruikers hun geld vrijwel onmiddellijk in de portemonnee.

Hoe Bitcoins te kopen met Switchere?

De interface van Switchere is gebruiksvriendelijk, dus het proces is tijdbesparend en eenvoudig en wordt hieronder uitgelegd.

Als u cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum of Litecoin wilt kopen, moet Switchere.com worden geopend en moet de knop ‘Crypto kopen’ worden geselecteerd.

Het bestelformulier moet worden geselecteerd en het aankoopbedrag moet worden ingevoerd. Het telt automatisch de hoeveelheid crypto die zal worden ontvangen.

Hierna moet het e-mailadres en het adres van de portemonnee worden ingevoerd. De gebruiker moet de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid accepteren en ermee akkoord gaan en doorgaan.

Op de betaalpagina moeten de bankpasgegevens worden ingevoerd en kan de gebruiker het betreffende bedrag betalen. Na betaling worden munten direct naar de portemonnee van de gebruiker gestuurd.

Privacy

Er is geen registratie of verificatie vereist voor aankopen tot 100 EUR, waarna het bedrag van de maximale aankooplimiet afhangt van de verificatiestatus van de gebruiker. Dit is waarom het wordt gekenmerkt als de beste uitwisseling om zonder verificatie bitcoin te kopen. 

  • Bevestiging van telefoon en e-mail verhoogt het maximumbedrag met € 500.
  • Verificatie van identiteit en bankpas verhoogt de maximale aankooplimiet met € 1.000.
  • Met het geverifieerde adres kunt u tot € 5.000 kopen.
  • Geverifieerd bewijs van inkomen maakt crypto-aankopen onbeperkt.

Veiligheid

Er is robuuste beveiliging voorzien op Switchere. De gelicentieerde uitwisseling heeft 2FA & SSL / TLS-codering, SHA-256 hash-algoritme en 3D-beveiligd protocol.

Vergoedingen en limieten

Alle vereiste vergoedingen zijn inbegrepen in de wisselkoers zelf, dus een gebruiker ontvangt het bedrag dat door het platform wordt berekend zonder enige aftrek, wat redelijk en concurrerend lijkt.

De maximale aankooplimiet is afhankelijk van de status van gebruikersverificatie.

Klantenservice

Het platform heeft een klantenserviceteam dat 24/7 werkt. Er is een formulier dat beschikbaar is op hun website dat fungeert als een chat en het mogelijk maakt om snel antwoord te krijgen. Er is ook een postadres dat op de site staat waarnaar ooit een brief is gestuurd. Afgezien hiervan is het ondersteuningsteam bereikbaar via e-mail of het opgegeven telefoonnummer.

Voordelen

Switchere brengt zijn transparante workflow op de markt, heeft robuuste beveiliging en biedt een platformmarkt aan die volledig juridisch compliant is. Er is tot een bepaald bedrag geen registratie of verificatie nodig en de gebruikerservaring is erg vriendelijk.

Nadelen

Er is alleen fiat voor cryptotransacties die op de beurs kunnen worden uitgevoerd. Investeerders uit bepaalde landen, zoals de VS en Canada, kunnen hier om wettelijke redenen geen handel drijven.

GA HIER AAN DE SLAG MET SWITCH

2. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logoZoals hierboven vermeld, is deze site meer een marktplaats dan een beurs. LocalBitcoins, een peer-to-peer-platform, werd opgericht in het jaar 2012 en bedient zijn gebruikers over de hele wereld. De site fungeert als een uitstekend escrow-systeem door handelaren te integreren om samen met online handel te ontmoeten en te handelen.

Betaalmethoden

LocalBitcoins ondersteunt verschillende betaalmethoden, zoals onder rembours, contant via de post, PayPal, WebMoney, Western Union en Wire exchange.

Hoe Bitcoins te kopen met LocalBitcoins?

LocalBitcoins is een gedecentraliseerde uitwisseling, waar gebruikers persoonlijk kunnen handelen en de site fungeert als een escrow-systeem. Nieuwe gebruikers die aan de slag willen, kunnen een account op deze site registreren door op de aanmeldingsoptie te klikken. Zodra het account is aangemaakt (als koper), kan de gebruiker op zoek gaan naar een verkoper om Bitcoins te kopen. Zelfs enkele advertenties van de verkopers met hun aanbiedingen zullen ook op de site worden weergegeven.

De koper kan een geschikte verkoper kiezen uit de lijst met verkopers die op de site is verschenen. Na het kiezen van een geschikte verkoper, moet de koper het bedrag invoeren om Bitcoins te kopen, evenals een betalingsmethode. Eindelijk kan de koper het proces voltooien door op de optie “Kopen” te klikken.

Een gebruiker moet het feedbackgedeelte in het verkopersprofiel bekijken voordat hij Bitcoins koopt.

Privacy

De site handhaaft het anonieme karakter van Bitcoins en vraagt ​​niet om verificatiegegevens. Sommige gebruikers kunnen echter om uw ID-bewijs vragen volgens de KYC- en AML-voorschriften.

Veiligheid

De site is een efficiënt en betrouwbaar escrow-systeem met een uitstekende beveiligingsopstelling. Het heeft tweefactorauthenticatie mogelijk gemaakt, gecodeerd met HTTPS-protocol dat wordt geleverd met een Login Guard. Frequente sms- en e-mailwaarschuwingen worden naar de gebruiker gestuurd. De site heeft ook een uitstekend white hat-programma, wat een geweldige kans is voor alle beveiligingsonderzoekers.

Vergoedingen en limieten

Kopers hoeven geen vergoeding te betalen aan de site. verkopers betalen 1% kosten samen met de Bitcoin-netwerkkosten door deze site. Verkopers hebben echter de volledige controle over het aanpassen van de transactiekosten, wat een punt van zorg is voor alle kopers. Sommige verkopers brengen kopers iets extra’s in rekening om de vergoeding die de site hen in rekening brengt te dekken.

Het staat de koper en de verkoper vrij om een ​​onbeperkt aantal transacties en een willekeurig aantal transacties uit te voeren. Handelaren kunnen echter limieten toepassen met wederzijdse instemming.

Klantenservice

U kunt de FAQ-sectie van de site raadplegen om een ​​antwoord op uw vraag te vinden. Voor verdere ondersteuning kunt u via e-mail contact opnemen met LocalBitcoins, wat een vrij snel antwoord biedt.

Voordelen

Met LocalBitcoins kan de gebruiker Bitcoins kopen zonder verificatie en ondersteunt het ook een breed scala aan betaalmethoden. De site is gemakkelijk om mee te werken en waarborgt ook de privacy en veiligheid van de gebruiker.

Nadelen

Kopers moeten zich zorgen maken over de transactiekosten, aangezien verkopers de volledige bevoegdheid hebben om de transactiekosten vast te stellen. Kopers moeten tijdens persoonlijke handel met de verkoper oppassen dat ze niet worden beroofd.

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS

3. Bitquick

bitquick-logoU moet Bitquick zeker overwegen als u bereid bent Bitcoins te kopen met contante stortingen zonder een ID-bewijs in te dienen. Bitquick fungeert als een uitstekend escrow-systeem dat in 2013 werd gelanceerd en is actief in 49 Amerikaanse staten door drie fiat-valuta’s te ondersteunen (Amerikaanse dollars, Canadese dollars, euro’s).

Betaalmethoden

Bitquick ondersteunt bankoverboekingen, Western Union, MoneyGram en voert al zijn transacties uit met contante stortingen.

Hoe Bitcoins te kopen met Bitquick?

Zoals u weet, biedt de site het kopen van Bitcoins met contante stortingen en kunnen kopers hun Bitcoins krijgen zonder zelfs maar de verkoper te ontmoeten. Het proces om Bitcoins te kopen is eenvoudig.

U kunt direct naar het kopen van Bitcoins gaan zonder u op de site te registreren. De eerste stap is om het geschatte bedrag in te voeren dat u aan Bitcoins wilt besteden. Selecteer vervolgens de gewenste bestelling uit het orderboek en voer uw e-mailadres en uw Bitcoin-portefeuilleadres in.

U ontvangt een e-mail met daarin een link (bewaar de e-mail). Ga later naar de bank en stort het bedrag op het rekeningnummer op de orderbevestigingspagina. Klik vervolgens op een foto van de bon die door de bank is verstrekt aan de link die in de e-mail is verzonden.

Zodra de bon door de verkoper is ontvangen, worden uw Bitcoins vrijgegeven van de escrow en binnen 3 uur bij u afgeleverd.

Privacy

Gebruikers worden niet gevraagd om een ​​ID-bewijs in te dienen om te handelen. In plaats daarvan wordt door de verkoper een pincode aangemaakt waarmee ze de bestelling kunnen accepteren, wijzigen of annuleren. Kopers kunnen worden gevraagd om een ​​identiteitsbewijs met foto bij te werken.

Veiligheid

Stortingen van gebruikers tot 250.000 worden beveiligd met behulp van BitGo’s portemonnee met meerdere handtekeningen die is opgenomen door Bitquick. Het proof-of-reserve auditsysteem geeft het aantal Bitcoins weer dat op de borg staat door de transacties op de beurs zelf bekend te maken.

Vergoedingen en limieten

Bitquick brengt geen kosten in rekening voor opnames. Er wordt echter 2% aan de koper in rekening gebracht in plaats van aan de verkoper zoals andere sites. Alle wisselkoersen worden bepaald door de verkoper met extra bankkosten.

Bitquick heeft geen limieten gesteld aan de transactie. Bovendien mogen handelaren met wederzijdse instemming grenzen stellen. Uw Bitcoins worden binnen 3 uur (maximale tijd) door Bitquick naar uw portemonnee overgezet.

Klantenservice

U kunt vrijwel altijd contact opnemen met de klantenservice van Bitquick.

Voordelen

Bitquick is een gerenommeerde site met een eenvoudige gebruikersinterface. De diensten van Bitquick zijn snel en betrouwbaar. Het is een goed gebouwd escrow-systeem.

Nadelen

De wisselkoersen worden bepaald door de verkopers en kunnen resulteren in hoge kosten. De site is alleen actief in de staten van de VS en ondersteunt drie enkele fiat-valuta’s.

AAN DE SLAG MET BITQUICK

4. Muur van munten

MUUR VAN MUNTSTUKKENWall of coins biedt een probleemloos proces om Bitcoins te kopen door alleen contant geld als betaalmethode te ondersteunen. Het is een nieuw opgerichte peer-to-peer-uitwisseling in Florida.

Betaalmethoden

Wall of coins accepteert drie betaalmethoden om Bitcoins te kopen, waaronder MoneyGram-stortingen, contante stortingen bij verschillende bankfilialen en Bank of America’s Teller Assist.

Hoe Bitcoins te kopen met Wall of coins?

Nou, Wall of coins biedt zijn gebruikers volledige privacy. Als koper is het niet eens verplicht om uw account op deze site te registreren om Bitcoins te kopen. U kunt uw Bitcoins direct betalen door contant geld op de rekening van de verkoper te storten. Het proces is eenvoudig en wordt hieronder uitgelegd.

Eerst moet u het dollarbedrag invoeren dat u aan Bitcoins wilt uitgeven. Zodra u het bedrag invoert, wordt een lijst met banken en hun filialen bij u in de buurt weergegeven. U moet kiezen voor een bank naar keuze en het geld storten op de rekening van de verkoper. Zodra je het geld hebt gestort, sms je Wall of coins met de juiste code. De verkoper bevestigt de betaling en de Bitcoins worden binnen 15 minuten bij je afgeleverd.

Privacy

Wall of coins vraagt ​​niet om een ​​identiteitsbewijs. U kunt Bitcoins direct kopen zonder zelfs maar te registreren op de site.

Veiligheid

Wall of coins handhaaft een goede beveiliging door koude opslag aan te bieden om Bitcoins op te slaan. De site heeft een ingebouwd AI-systeem (kunstmatige intelligentie) geïmplementeerd dat frauduleuze transacties voorkomt. De site is strikt terwijl het de Bitcoins vasthoudt op het moment van transacties, waar het fungeert als een escrow-systeem. Bitcoins die eenmaal naar de site zijn verzonden, kunnen niet worden opgehaald. Als u uw Bitcoins wilt ophalen, moet u contact opnemen met de vertegenwoordiger van de klantenservice.

Vergoedingen en limieten

Wall of coins maakt de transactiekosten niet openbaar. Er wordt echter gezegd dat de vergoeding vrij laag is (1-2%), samen met extra bankkosten die worden opgelegd tijdens stortingen. De site heeft een minimumlimiet van $ 5 ingesteld voor het kopen van Bitcoins. Verder kunnen handelaren de limiet bepalen met wederzijdse instemming. De transacties zijn vrij snel. U ontvangt uw Bitcoins binnen 15 minuten als de reactie van de verkoper direct is.

Klantenservice

U kunt de pagina met veelgestelde vragen van de site raadplegen voor uw algemene vragen. U kunt Wall of coins zelfs bereiken via e-mail of gratis nummer. U kunt ook met hen communiceren via de livechatfunctie.

Voordelen

Wall of coins handhaaft strikt de privacy van de gebruiker en heeft ook een eenvoudige gebruikersinterface. Welnu, de wisselkoersen zijn redelijk betaalbaar en transacties zijn behoorlijk snel als de verkoper onmiddellijk reageert.

Nadelen

Wall of coins zou moeten overwegen om transactiekosten in het openbaar weer te geven om gebruikers te helpen. De tijd die nodig is voor de levering van Bitcoins is volledig afhankelijk van de reactie van de verkoper. Momenteel is de site in slechts 12 landen actief.

AAN DE SLAG MET MUNTENMUUR

5. Coinmama

coinmamaCoinmama is een geloofwaardige optie, ook al vereist de site een zekere mate van verificatie. De site werd gelanceerd in het jaar 2013 en bedient meer dan 219 landen en de meeste Amerikaanse staten. De site heeft zijn portemonnee nog niet geïmplementeerd en daarom worden Bitcoins opgeslagen op het door u opgegeven adres.

Betaalmethoden

Momenteel ondersteunt Coinmama alleen creditcard- / betaalpasbetalingen om Bitcoins te kopen. Ze hebben SEPA-overschrijvingen, waarmee u geld kunt overboeken van uw bankrekening (Europa). Deze toevoeging maakt Coinmama de go-to exchange in Europa.

Hoe Bitcoins te kopen met Coinmama?

Het proces om Bitcoins te kopen via Coinmama wordt hieronder uitgelegd.

Het aanmaken van een account op deze site is vrij eenvoudig. het verifiëren van uw e-mailadres is het enige criterium om geregistreerd te worden op de site. Log vervolgens in op uw account, waar u een pagina kunt zien die om enkele details vraagt. Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd en opgeslagen, ziet u een optie genaamd “Bitcoin kopen” op de navigatiebalk.

Klik op het tabblad en kies het aantal Bitcoins dat u wilt kopen. Vervolgens wordt u gevraagd om een ​​betalingsmethode te selecteren. u kunt elke gewenste modus selecteren. Als u kiest voor een creditcard als betalingsmodus, is het proces ook eenvoudig.

Nadat u creditcard als betaalmethode heeft geselecteerd, voegt u uw Bitcoin-portefeuilleadres toe en daarom wordt u gevraagd om uw factuurgegevens en adres in te voeren. Vervolgens moet u uw creditcardgegevens invoeren. U wordt gevraagd uw telefoonnummer en e-mailadres te verifiëren door een 4-cijferige pincode via sms te verzenden. De volgende stap is het uploaden van uw ID-bewijs.

Houd er rekening mee dat u mogelijk een bepaald verificatieniveau moet voltooien, afhankelijk van het aantal bitcoins dat u wilt kopen, de informatie hierover vindt u hieronder.

Privacy

Zoals hierboven vermeld, vraagt ​​Coinmama geen ID-verificatie voor transacties tot $ 150. Voor de gebruikers die bereid zijn Bitcoins voor meer dan $ 150 te kopen, kan het onderstaande proces echter worden doorverwezen.

Niveau nul – U wordt gevraagd om uw telefoonnummer, postcode, staat en stad bij te werken om tot $ 150 aan Bitcoin te besteden.

Niveau een – u wordt gevraagd om uw ID of rijbewijs in te dienen om tot $ 10.000 aan Bitcoin te besteden.

Niveau twee – U wordt gevraagd om uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs samen met andere identiteitsbewijzen te overleggen. gebruikers kunnen ook hun paspoort indienen en staan ​​daarom open voor het uitgeven van $ 50.000 aan Bitcoin.

Niveau drie – Dit is het hoogste verificatieniveau, waarbij de gebruiker de persoonlijke herkenning moet bijwerken die is goedgekeurd door een notaris of een advocaat, waarna u tot $ 1.000.000 aan Bitcoin kunt uitgeven.

Veiligheid

Coinmama is een gereputeerde site met een goede beveiligingsopstelling. De site is beveiligd met 256-bit SSL-codering, die alle gevoelige gegevens verbergt voor derden en hackers. Voor maximale veiligheid wordt gebruikers geadviseerd om een ​​wachtwoord in te stellen dat bestaat uit hoofdletters en kleine letters, samen met cijfers en symbolen.

Vergoedingen en limieten

Storten en opnemen zijn gratis, maar de bank brengt wel een reguliere vergoeding in rekening. Afgezien van andere betalingswijzen is de creditcard de algemeen aanvaarde betalingswijze onder gebruikers. voor alle transacties wordt een vast bedrag van 6,75% in rekening gebracht.

Naast deze vergoeding wordt een extra vergoeding van 5% toegepast op alle creditcards. De vergoeding wordt automatisch toegevoegd nadat de betalingsmodus is ingevoerd. Deze automatische creditcardtransactie wordt uitgevoerd door een processor genaamd Simplex.

Creditcardtransacties zijn beperkt tot 5000 USD / EUR per dag en 20.000 USD / EUR per maand.

Voordelen

Coinmama heeft een eenvoudige gebruikersvriendelijke interface door creditcardbetalingen te ondersteunen, wat sommige andere platforms niet ondersteunen. Gebruikers profiteren van het kopen van Bitcoins tot $ 150 zonder enige verificatie. De site biedt ook een uitstekend verwijzingsprogramma.

Nadelen

Coinmama staat u niet toe om Bitcoins te verkopen en slaagt er ook niet in om de site regelmatig te upgraden.

AAN DE SLAG MET COIN MAMA

6. Bitit.io

BititBitit is een in Parijs gevestigd Bitcoin-uitwisselingsplatform dat alleen in Europa actief is door 3D-beveiligde creditcards / betaalpassen en contant geld aan te bieden met behulp van Neosurf, Flexepin en Cashlib prepaid-vouchers als betaalmethoden. U kunt via Bitit Bitcoins kopen bij lokale leveranciers.

Betaalmethoden

Bitit biedt het kopen van Bitcoins van uw lokale leveranciers met behulp van Neosurf-, Flexepin- en Cashlib-vouchers. U kunt Bitcoins online kopen met een creditcard / betaalpas, Trustpay Bankoverschrijving en een ePay-portemonnee.

Hoe Bitcoins te kopen met Bitit?

Maak een account aan door u op de site te registreren door wat basisgegevens in te vullen. U kunt snel Bitcoins kopen tot 25 euro zonder enige verificatie. Plaats vervolgens een bestelling door het aantal Bitcoins dat u wilt kopen in te voeren van € 25 tot € 250. Kies een betaalmethode (3D beveiligde krediet- / debetkaarten, Neosurf, Flexepin, Cashlib-vouchers, Bankoverschrijving, Epay e-wallet) naar betaal voor uw Bitcoins. Zodra de betaling is voltooid, worden uw Bitcoins binnen 10 minuten op uw Bitcoin-portefeuilleadres afgeleverd.

Privacy

Er is geen ID-bewijs vereist om Bitcoins tot EUR 25 te kopen nadat u zich op de site heeft geregistreerd. Bovendien moeten gebruikers die Bitcoins voor meer dan 25 euro willen kopen, samen met een selfie een identiteitsbewijs overleggen door het bewijs vast te houden.

Veiligheid

Bitit heeft veel winkellocaties in Frankrijk en is constant aanwezig op sociale media, wat betekent dat de site legitiem is. De site is gecodeerd en handhaaft alle andere beveiligingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met de sites die creditcardbetalingen bieden.

Vergoedingen en limieten

De transactiekosten zijn volledig afhankelijk van de betalingswijze. Het kopen van Bitcoins met een creditcard / betaalpas kost u 3,9% kosten voor alle online transacties en een vergoeding van 8,9% tot 10% wordt in rekening gebracht voor het gebruik van Neosurf-, Flexepin- en Cashlib-vouchers. Naast deze vergoeding kunnen er op de creditcards een wisselkoersvergoeding in rekening worden gebracht. Sommige verkopers brengen u mogelijk extra kosten in rekening voor vouchers wanneer u deze in de winkels koopt.

Er is een limiet om Bitcoins te kopen tot EUR 50/7 dagen zonder enige verificatie en ook pre-order limieten van EUR 25 tot EUR 250 opgelegd door de site. Handelaren zijn vrij om een ​​onbeperkt aantal bestellingen te plaatsen. De tijd die nodig is om Bitcoins te ontvangen, is afhankelijk van het Bitcoin-netwerk.

Klantenservice

De uitwisseling heeft een rijke Knowledge Base-sectie samen met een e-mailondersteuningssysteem. U kunt zelfs contact opnemen met Bitit via hun sociale mediapagina.

Voordelen

Het is heel gemakkelijk om Bitcoins te kopen met Bitit. Bovendien wordt u bij bestellingen tot 25 euro niet gevraagd om verificatiegegevens.

Nadelen.

De site past een limiet toe op de transactie. De wisselkoers is behoorlijk hoog.

AAN DE SLAG MET BITIT

7. Bitcoin-geldautomaten

Heeft u zich ooit voorgesteld dat het kopen van Bitcoins net zo eenvoudig zou zijn als het opnemen van contant geld bij een geldautomaat! Nou, er zijn tegenwoordig meer dan 30 Bitcoin-geldautomaten met meer dan 20 fabrikanten die het kopen van Bitcoins aanbieden zonder ID-bewijzen in te dienen.

Om op te noemen, Genesis machine1 (van Genesis-munt), Satoshi1- of Satoshi2-machine (van Genesis-munt), Lamassu, General Bytes BATMTwo (enkele reis), General Bytes BATMThree (twee richtingen), BitAccess zijn enkele van de populaire Bitcoin-geldautomaten.

Hoe Bitcoins te kopen bij Bitcoin-geldautomaten?

De Bitcoin ATM-kaart leidt u naar de dichtstbijzijnde Bitcoin-geldautomaat. Het proces is als volgt. U gaat naar een Bitcoin-geldautomaat en scant de QR-code van uw Bitcoin-portefeuilleadres. U ontvangt uw Bitcoins op dit adres zelf. In sommige gevallen genereert de machine een papieren portemonnee.

Vervolgens wordt u mogelijk gevraagd om uw vingerafdruk te scannen of een andere verificatie die volledig afhankelijk is van de configuratie van de geldautomaten en die verschilt per fabrikant.

De volgende stap is het invoeren van het aantal Bitcoins dat u wilt kopen (u kunt ook het bedrag van de fiatvaluta invoeren dat u wilt uitgeven). Eindelijk moet u het geld invoegen en een paar seconden wachten totdat uw Bitcoins zijn afgeleverd op uw Bitcoin-portefeuilleadres.

U betaalt 5% tot 10% kosten bij geldautomaten, maar gebruikers zijn bereid om die vergoeding te betalen, omdat het volledige privacy biedt. De limieten voor de transactie verschillen bij verschillende fabrikanten.

Voordelen

Bitcoins kopen bij de Bitcoin-geldautomaat is de meest eenvoudige en betrouwbare methode. De privacy van de gebruiker blijft behouden.

Nadelen

De transactiekosten zijn behoorlijk hoog.

AAN DE SLAG MET BITCOINS ATM

8. ShapeShift

shapeshift logoMet BitFinex kunnen gebruikers bitcoins kopen met creditcard en zonder verificatie, met behulp van ShapeShift. Het enige criterium om Bitcoins te kopen met ShapeShift is om een ​​Cryptocurrency te storten, dat wil zeggen dat je altcoins of andere digitale tokens moet storten om Bitcoins te kopen met ShapeShift. Dit is de beste site voor handelaren die zich overgeven aan het verhandelen van de ene cryptocurrency in ruil voor andere.

Bitcoins kopen met ShapeShift?

Het proces is eenvoudig. U moet elk ander digitaal token inruilen voor Bitcoins. Ga om te beginnen naar de shapeshift.io-site, waar een doos met verschillende munten wordt weergegeven. Selecteer in eerste instantie een munt die u wilt kopen, gevolgd door andere munten die u wilt storten. Als u bijvoorbeeld Litecoins stort voor Bitcoins, dan zouden Litecoins onder “deposito’s” en Bitcoins onder “ontvangen” moeten verschijnen. Klik vervolgens op “doorgaan” waar u naar een pagina wordt geleid waarin u wordt gevraagd om het Bitcoin-portefeuilleadres in te voeren, samen met het Litecoin-restitutieadres (voor het geval de transacties niet succesvol zijn). Voltooi ten slotte de transactie door op “transactie starten” te klikken en het aantal Litecoins te verzenden in ruil voor Bitcoins.

AAN DE SLAG MET SHAPE SHIFT

Wat moeten we overwegen om Bitcoins te kopen zonder verificatie?

Bij sommige sites duurt het lang voordat de gebruikersgegevens zijn geverifieerd. Als u Bitcoins in korte tijd of direct wilt kopen (wat sommige sites / beurzen aanbieden), kunt u ervoor kiezen om Bitcoins te kopen zonder een verificatieproces te ondergaan..

Sommige gebruikers zullen niet bereid zijn om Bitcoins te kopen als het nodig is om hun ID-bewijzen te uploaden. Het is vanwege het risico dat uitwisselingen worden gehackt. De sites zorgen echter voor een goede beveiliging, maar het hangt af van het vertrouwen van de gebruiker in uitwisselingen. Welnu, het kopen van bitcoins zonder enige verificatie biedt een hoge mate van privacy waar sommige gebruikers de voorkeur aan geven.

Bitcoin-opslag

Hoewel Bitcoin-wallets en exchange-sites voor een uitstekende beveiliging zorgen, heeft het altijd de voorkeur om uw Bitcoins op te slaan in een harde portemonnee of een papieren portemonnee. Er zijn verschillende harde wallets zoals Ledger Nano S, TREZOR, KeepKey en nog veel meer dat kan worden overwogen voor het opslaan van uw Bitcoins. Bovendien moeten gebruikers de sites en feedbacksectie controleren voordat ze Bitcoins kopen.

Gevolgtrekking

De meeste mensen kopen liever Bitcoins zonder hun ID-bewijs in te dienen. Bitcoins kopen zonder enige verificatie heeft veel voordelen. Dit soort transacties is vrij snel en vermindert het risico dat uw bankgegevens op de site worden bijgewerkt. Hoewel sommige beurzen online transacties ondersteunen, zijn andere platforms, zoals Bitcoin-geldautomaten, fysieke sites die de voorkeur hebben van de meeste gebruikers omdat het volledige anonimiteit biedt..

Er zijn enkele sites zoals Bitit die aanbieden om Bitcoins te kopen met vouchers, wat echt gaaf is. Gebruikers die bereid zijn om Bitcoins persoonlijk te kopen, kunnen vertrouwen op LocalBitcoins en anderen die Bitcoins liever kopen met contante stortingen en creditcards, kunnen Wall of Coins, Bitquick en Coinmama overwegen. Ik hoop dat je het goed hebt gelezen en dat deze gids je heeft geholpen bij het kopen van Bitcoins zonder verificatie. Spring er dan meteen in en koop wat Bitcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me