Genesis Mining Review – Een eerlijke recensie

Cloud Mining – ‘een verborgen zak van het universum’. Niet duidelijk vermeld hoe het precies begon, maar, zoals bronnen al zeiden, de opkomst van dergelijke bedrijven begon tegen het einde van 2013. Het is een algemene tendens voor een cryptocurrency-mijnbedrijf om mijnbouwbedrijven op te zetten in gebieden die goedkopere elektriciteit kunnen gebruiken met maximale efficiëntie. Een voorbeeld is het mijnbouwbedrijf Genesis.

AAN DE SLAG MET GENESIS MIJNBOUW

Wat is Genesis Mining?

Opgericht in 2013, zoals vermeld, hebben de oprichters elkaar via hetzelfde platform ontmoet bij het handelen en kopen van bitcoins. Het begin van een vriendschap leidde tot de uitvoering van een idee waardoor het bedrijf kon meegroeien met het gebruikersbestand.

genesis mining review

Zegeningen na de zegen werden nieuwe mijnbouwbedrijven gebouwd en er werd extra personeel aangenomen, voornamelijk bestaande uit programmeurs en ingenieurs. Alle huidige leden, werkgevers en werknemers komen uit verschillende ontwerpstromen en wetenschappelijke disciplines, maar hun gemeenschappelijke overtuiging in het genereren van digitale valuta en cryptocurrencies maakt hen sterker bij het ontwikkelen van de online gemeenschap.

Hoe werkt het?

Gebruikmakend van een extern datacenter met het delen van gegevensverwerkingskracht, creëert en voert het het proces van het delven van bitcoins uit.

Gebruikers hoeven nu geen dure hardware of ‘miners’ aan te schaffen om bitcoins te minen, maar laten het liever over aan deze serviceproviders, die het in plaats daarvan zullen minen. Het is vergelijkbaar met het concept van een bureau dat allerlei zaken oplost voordat de consument de dienst gaat gebruiken.

Deze datacentra / mijnbouwfaciliteiten zijn eigendom van en worden gecontroleerd door de mijnbouwbedrijven zelf, waardoor de gebruiker de mijncontracten / aandelen moet registreren en kopen.

Evenzo levert het Genesis Mining-bedrijf, zoals vermeld op hun website, diensten aan gebruikers; dat is gemakkelijk om hash-energie te verkrijgen zonder dat u zich hoeft aan te schaffen en ingewikkelde hardware en software hoeft in te stellen en te installeren.

Een van de belangrijkste kerndoelen van het GM-bedrijf is om de meest efficiënte, effectieve en betrouwbare rigs te huur aan de klanten te leveren.

Stappen om deel uit te maken van de GM-ervaring

  • Registreer op hun website en maak een account aan.
  • Financier het account via verschillende betaalmethoden via Bitcoin, d.w.z. Amazon, Paypal, creditcard, bankoverschrijving
  • Kies het beste mijnbouwplanpakket dat geschikt is.

Voordelen om deel uit te maken van de GM-ervaring

  • Goed gereputeerd en opgezet met datacenters die empirisch zijn.
  • Contracten beschikbaar voor veel cryptocurrencies.
  • Vaak uitverkocht vanwege de populariteit van zijn diensten.
  • Meest transparante cloud-mijnbedrijf.
  • Geregistreerd bij de SEC voor het ontvangen van geld voor Bitcoin.

LOGOS Fonds

Volgens GM heeft het bedrijf de afgelopen twee jaar veel vragen ontvangen. Veel gebruikers zijn hun eigen mijnbouw begonnen door verschillende hardware te gebruiken en hun eigen activiteiten uit te voeren, maar dit is niet zo aantrekkelijk voor professionele investeerders.

Daarom was de oprichting van het LOGOS-fonds begonnen. Het werd beschouwd als een professionelere aanpak die zich richtte op vermogende beleggers die een hoog nettowaarde verwerven. Het was een initiatief dat werd genomen om de investeerders te vermaken en om het merkimago van GM nog verder te verbeteren.

Prijsstelling

Zoals vermeld op hun website, zijn er 6 soorten cryptocurrencies (Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoin en Monero, Zcash) die GM levert samen met de beperkte voorverkooppakketten zoals Starter, Advanced, Professional en Custom plan.

Bitcoin – de meest populaire cryptocurrency die gedecentraliseerd is en wijd openstaat voor gebruikers om zich te registreren. Met behulp van een SHA-256-algoritme en ASIC-software kan het flexibel worden verhandeld met andere cryptocurrencies. De verstrekte contracten zijn variabel en worden meestal door twee tot drie factoren bepaald. Er wordt een vaste onderhoudskost in rekening gebracht, die dus wordt afgetrokken van de dagelijkse uitbetalingen in BTC.

Dash – Een afkorting voor Digital Cash, het biedt snelle veilige betalingen online of via de winkel met behulp van een open platform dat wordt beschermd. Met behulp van een algoritme van X-11, dat is geschreven door ingenieuze programmeurs, maakt het het mogelijk om tegelijkertijd andere cryptocurrencies te minen.

Het heeft de eigenschap van Autotrading (het op een bepaald moment delven van de meest winstgevende munt en deze vervolgens verhandelen); die vervolgens wordt ingeschakeld voor andere cryptocurrencies. Contracten brengen geen onderhoudskosten in rekening en hebben een interval van 24 uur.

Ethereum – Met behulp van een eth-hash-algoritme worden applicaties uitgevoerd op een manier die geen obstakels opwerpt voor zaken als fraude, censuur, storingen of enige politieke / derde partij tussenkomsten. Net als Bitcoin en Dash, handelt het automatisch en werkt het op slimme contracten.

Er worden geen onderhoudskosten aan de contractduur toegevoegd en het is waarschijnlijk dat het contract 24 maanden zal bestaan. Er zullen bepaalde acties worden ondernomen om de meest winstgevende munt met de gegeven hardware te ontginnen op basis van de best mogelijke inspanning.

Litecoin – Het komt op de tweede plaats na de gouden verhalen van Bitcoin, waar het snel, betrouwbaar en efficiënt is en effectiever werkt met kortetermijntransacties en dagelijkse inkomstenuitgaven. Het maakt gebruik van het Scrypt-algoritme en mijnen met behulp van ASIC-software. Net als bij Ethereum, brengt het geen onderhoudskosten in rekening en zijn contracten tot 24 uur beschikbaar.

Monero – Met behulp van een algoritme van CryptoNight maakt het uitgebreid gebruik van ringsignatuur om ervoor te zorgen dat persoonlijke identiteiten privé blijven. Het is vanaf nul opgebouwd en is verzekerd om zich te concentreren op 4 factoren: de keuze van de gebruiker, aanpassingsvermogen, privacy en decentralisatie. Er zijn geen onderhoudskosten beschikbaar en er worden contracten voor een periode van 24 maanden verstrekt.

Zcash – Door een financieel systeem toe te passen dat niet strikt wordt gecontroleerd en open is, biedt het een automatische handel terwijl het een software genaamd ‘Equihash’ -algoritme gebruikt. Het biedt, net als Monero, een contract met een interval van 24 maanden zonder onderhoudskosten.

Via GM is het mogelijk om talloze munten te verdienen, afhankelijk van de gekochte contracten.

Voorbeeld: Met behulp van de X11-contracten kunt u munten zoals Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Peercoin, Startcoin en Namecoin minen. Met SHA-256-contracten kunt u munten zoals Dash, Zetacoin en Darkcoin samen met Bitcoin en Litecoin minen.

Winstgevendheid

De winstgevendheid hangt af van talrijke factoren die variabel zijn. De prijs van elke munt, netwerkmoeilijkheden en hash-snelheid veranderen per dag, dus het zou moeilijk zijn om de duurzaamheid van de winst gedurende de maanden te bepalen.

Voor een gewone gebruiker lijkt het echter onwaarschijnlijk dat winstgevendheid wordt bereikt vanwege de gebruikte hardware, maar naarmate de wetenschap, innovaties en ontwikkelingen beginnen te verbeteren, zal dit leiden tot een grotere kans om winst te maken via ASIC-mijnbouwhardware..

GM gebruikt goedkopere hardware in vergelijking met de hardware in de marktprijs. Gezien de onderhoudskosten is opslag van de mijnwerkers belangrijk omdat het vinden van goedkopere locaties GM helpt om de kosten op het gebied van elektriciteit te verlagen. De belangrijkste doelstellingen van GM bij de locatie van mijnwerkers zijn het verkrijgen van goedkope elektriciteitsvoorziening of het vermijden of verminderen van koeling.

Het is gebruikelijk dat gebruikers voor hun eigen hardware betalen en beginnen met mijnbouw, maar zoals uit onderzoek blijkt, is het een neiging om enkele kosten te vergeten die moeten worden betaald. GM streeft ernaar om tegen lagere kosten een betere ervaring te bieden.

Voor SHA-256: Uitbetalingen verwachten van 0,37 mBTC per 1TH / s met een kostprijs van 0,25 BTC per 1TH / s, daarom een ​​geschatte break-even verwachten van 650-670 dagen.

Voor X11: Uitbetalingen verwachten van 0,0027mBTC per 1MH / s met een kostprijs van 13,6mBTC per 1MH / s, daarom een ​​geschatte break-even van 500 dagen verwachten.

We hebben de voordelen gezien van de diensten en pakketten van GM ten aanzien van verschillende cryptocurrencies, maar hoe verschilt GM van andere cloud-mijnbouwproviders??

Afgezien van het feit dat het alle benodigde hardware en software biedt om te minen, is een bijzonder kenmerk van GM dat de gebruikers de keuze krijgen om een ​​bepaalde hashpower te kopen, en daarom kunnen ze beslissen welke munten ze willen minen. Dit stelt de gebruiker dus in staat om de verkregen totale hash-kracht op te splitsen en te gebruiken voor verschillende munten, en biedt daarom flexibiliteit in investeringen.

Genesis Hive

Een interactieve webinterface waarmee de gebruikers eenvoudig de bitcoin- en altcoin-mijnbouwboerderij kunnen instellen en bewaken. Het is een uitvoering in de richting van het plan om de platforms te beheren.

Dit systeem werd vroeg ontwikkeld om de potentiële efficiëntie van hash-energie en het energieverbruik te verhogen. Via dit systeem kunnen de mijnactiviteiten die online zijn ingesteld, worden uitgebreid naar digitale niche-activiteiten. Genesis Hive biedt een geschikte gebruikersvriendelijke interface en ervaring en werkt samen met de gebruikers om een ​​winstgevende Bitcoin-mijnervaring op te bouwen.

Bovendien is Genesis Hive gebouwd met de bedoeling om de extreme dreiging van de marktomstandigheden te overleven, hiermee helpt het degenen die bitcoin willen gaan verdienen en dient het als een opzichter om bescherming en begeleiding te geven..

Programmeurs hebben alle benodigde functies in één dashboard gebouwd met enorme filters en slimme meldingen. Verbeteringen zijn nog gaande, in de hoop succesvoller en effectiever te zijn voor GM en de online gemeenschap.

Mijnbouwbedrijven

Om veiligheidsredenen en consumentenbescherming heeft GM slechts een kwart van de informatie met betrekking tot hun vakgebieden vrijgegeven. Het verkopen van kritieke informatie kan leiden tot een verstoring van de autoriteit en gegevensinformatie over Genesis Mining.

Enigma Ethereum Mine

Deze boerderijen ondersteunen slimme contracten en zijn specifiek ontworpen voor het Ethereum-project. Met behulp van het Skrypt-algoritme minen het via GPU (grafische kaarten) en bouwt het rigs om aan de specificaties te voldoen.

Bitcoin-mijnbouwfaciliteit

Met behulp van gespecialiseerde hardware is het ontworpen om de efficiëntie van mijnprestaties te verhogen. Met deze valuta wordt technologie voortdurend bijgewerkt en gewijzigd.

Dash mijnbouwfaciliteit

Gebruikmakend van het X11-algoritme, verwerkt het gegevens met behulp van GPU-mininghardware (Graphic Processing Units) in plaats van ASIC-apparaten die tot op heden worden gebruikt.

AAN DE SLAG MET GENESIS MIJNBOUW

Vergelijking van Genesis Mining en andere Cloud Miners

Hashing 24

H.24 beweerde rond 2012 te zijn opgericht en onthulde hun website rond 2016. In het bijzonder heeft dit bedrijf geen eigen mijncentra of datacentra, maar werkt het samen met een bekende provider BitFury, waar het hashpower aan de gebruikers levert. Dit zorgt voor vertrouwen en een goede reputatie bij de gebruikers dat de operatie legitiem is.

Met behulp van de H.24-demoversie helpt het de gebruikers te helpen bij het leren over mijnbouw en om te zien hoeveel er kan worden verdiend, maar het zou de gebruikers niet noodzakelijkerwijs winst opleveren, maar het wordt voornamelijk gebruikt als een leerbron.

Ongeacht hoe de mijncontracten worden gekocht, H.24 rekent een servicetoeslag van $ 0,00033 per GH / s per dag. Daarnaast is er ook een eenmalige opbrengstvergoeding voor het aanschaffen van hashing power bij een bepaalde host.

Hashflare

Hashflare biedt je de mogelijkheid om hashpower te kopen met een verscheidenheid aan SHA-256- en Skrypt-munten zoals Bitcoin en Litecoin, Ethereum en Zcash. Gebruikers krijgen de vrijheid om hun eigen mijnbouwpool te kiezen.

Het aanbieden van variabele vergoedingen, zoals $ 0,0035 per 10 GH / s aan SHA-256-munten en $ 0,005 per 1 MH / s aan Scrypt-munten per dag. Deze kosten hebben geen betrekking op Ethereum-contracten, maar de uitbetalingen zullen worden bepaald op basis van de mijnbouwpool die de gebruiker heeft gekozen en hoeveel hash-kracht eraan moet zijn toegewezen..

Vroeger waren mijnbouwcontracten op onbeperkte basis voor een gegarandeerde hash-snelheid, maar nu worden aanbiedingen alleen aangeboden aan de Bitcoin en Litecoin, waardoor een barrière voor de gebruiker wordt gecreëerd om winst te maken met de oorspronkelijke kapitaalinvestering..

Hashnest

Hashnest, gelanceerd in 2014 door Bitmain, heeft mijnbouwbedrijven over de hele wereld en profiteert zo van lage elektriciteit. De website biedt een PACMiC, d.w.z. uitbetaling versneld Cloud Mining-contract. Er zijn echter alternatieve methoden die gebruikers kunnen kiezen, zoals het kopen van hash-energie van Antminer-apparaten met een snelheid van ongeveer 125 TH / s en tegelijkertijd betalen voor een vaste onderhoudskosten van ongeveer $ 0,19 TH / dag.

Eobot

Het is ontwikkeld en geregistreerd in 2013 en biedt een tweefactorauthenticatie waarbij de gebruiker toegang heeft tot zijn / haar account via een code die via de mail met het wachtwoord wordt verzonden.

Eobot biedt contracten aan met een periode van 24 uur tot een interval van 5 jaar. De website biedt een schatter die de dagelijkse winst berekent na aanschaf van een bepaalde hoeveelheid hasjkracht. Onderhoudskosten worden in rekening gebracht op $ 0,00021 GH / s per dag en contracten worden beschikbaar gesteld voor alle soorten cryptocurrencies.

Genesis Mining biedt een goed doel voor het publiek en vindt innovatieve manieren om een ​​kloof te creëren tussen frauduleuze oplichtingssites en legitieme cloudproviders.

Een van hun effectieve methoden was om een ​​volledig toegankelijk beeld te krijgen van hun mijnbouwactiviteiten met de naam van het project: ‘Life inside a Bitcoin Mine.’ Dergelijke initiatieven moedigen gebruikers aan om zich veilig en zeker te voelen door te weten dat als ze de beste optie kiezen om te investeren in of niet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me