Genesis Mining Review – En ærlig anmeldelse

Cloud Mining – ‘en skjult lomme i universet’. Ikke nevnt tydelig på hvordan den startet, men heller som kildene nevnte, økningen av slike selskaper startet innen utgangen av 2013. Det er en vanlig tendens for et kryptovaluta-gruveselskap å etablere gruvebruk i områder som kan bruke billigere strøm med maksimert effektivitet. Et eksempel er Genesis Mining-selskapet.

KOM I GANG MED GENESIS MINING

Hva er Genesis Mining?

Grunnleggerne ble grunnlagt i 2013 og møtte hverandre via den samme plattformen når de handlet og kjøpte bitcoins. Starten på et vennskap førte til en gjennomføring av en idé som gjorde det mulig for selskapet å vokse sammen med brukerbasen.

genesis mining review

Velsignelser etter velsignelsen ble det bygget nye gruvedrifter og ytterligere ansatte ble ansatt bestående av hovedsakelig programmerere og ingeniører. Alle nåværende medlemmer, arbeidsgivere og ansatte kommer fra forskjellige designstrømmer og vitenskapelige fagdisipliner, men deres felles tro på generering av digital valuta og kryptokurver gjør dem sterkere i utviklingen av nettsamfunnet..

Hvordan virker det?

Ved å bruke et eksternt datasenter med å dele databehandlingskraft, oppretter og utfører prosessen med gruvedrift av bitcoins.

Brukere trenger nå ikke å kjøpe dyr maskinvare eller “gruvearbeidere” for å bryte bitcoins, men overlate det til disse tjenesteleverandørene som vil bryte den i stedet. Det sammenlignes med konseptet med et byrå som tar seg av alle slags problemer før forbrukeren begynner å bruke tjenesten.

Disse datasentrene / gruvedriftene eies og kontrolleres av gruveselskapene selv, og lar brukeren registrere og kjøpe gruvekontrakter / aksjer..

Tilsvarende tilbyr Genesis Mining-selskapet, som nevnt på deres nettside, tjenester til brukere; det er lett å få hashkraft uten å måtte kjøpe og håndtere kompleks maskinvare og programvare for å installere og installere.

Et av hovedmålene til GM-selskapet er å tilby de mest effektive, effektive og pålitelige riggene til kundene for utleie.

Fremgangsmåte for å være en del av GM-opplevelsen

  • Registrer deg på hjemmesiden deres og opprett en konto.
  • Finansier kontoen via forskjellige betalingsmåter via Bitcoin, dvs. Amazon, Paypal, kredittkort, bankoverføring
  • Velg den beste gruveplanpakken som passer.

Fordeler for å være en del av GM-opplevelsen

  • Velrenommert og satt opp med datasentre som er empiriske.
  • Kontrakter tilgjengelig for mange kryptovalutaer.
  • Ofte utsolgt på grunn av populariteten til tjenestene.
  • Mest gjennomsiktige skygruveselskap.
  • Registrert hos SEC for å få midler til Bitcoin.

LOGOS-fondet

Ifølge GM har selskapet mottatt mange henvendelser de siste to årene. Mange brukere har startet sin egen gruvedrift ved å bruke forskjellig maskinvare og utført sine egne operasjoner, men dette er ikke så tiltalende for profesjonelle investorer.

Derfor hadde etableringen av LOGOS Fund startet. Det ble ansett som en mer profesjonell tilnærming som målrettet velstående investorer som oppnådde en høy nettoverdi. Det var et initiativ som ble tatt for å underholde investorene og forbedre merkevaren for GM ytterligere.

Priser

Som nevnt gjennom deres nettside, er det 6 typer kryptovalutaer (Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoin og Monero, Zcash) som GM tilbyr sammen med de begrensede pre-salgspakkene som Starter, Advanced, Professional og Custom plan.

Bitcoin – den mest populære kryptovalutaen som er desentralisert og åpen for brukere å registrere seg. Ved hjelp av en SHA-256-algoritme og ASIC-programvare kan den handles med fleksibilitet med andre kryptovalutaer. Kontraktene som tilbys er varierende og bestemmes av to til tre faktorer. En fast vedlikeholdsavgift vil bli trukket og trekker fra daglige utbetalinger i BTC.

Bindestrek – Et akronym for Digital Cash, det gir raske sikre betalinger online eller gjennom butikken ved hjelp av en åpen plattform som er beskyttet. Ved hjelp av en algoritme av X-11, som er skrevet av geniale programmerere, gjør det gruvedrift av andre kryptovalutaer mulig å gjøre samtidig.

Den har funksjonen Autotrading (gruve den mest lønnsomme mynten til enhver tid og deretter handle den); som deretter er aktivert for andre kryptovalutaer. Kontrakter krever ikke vedlikeholdsavgifter og består av en 24-timers intervallperiode.

Ethereum – Ved å bruke en et-hash-algoritme kjører den applikasjoner på en måte som ikke skaper hindringer for spørsmål som svindel, sensur, sammenbrudd eller politiske / tredjepartsintervensjoner. Akkurat som Bitcoin og Dash, handler den automatisk og kjører på smarte kontrakter.

Ingen vedlikeholdsavgifter vil bli lagt til kontraktstiden, og sannsynligvis vil kontrakten eksistere i 24 måneder. Visse tiltak vil bli tatt for å utvinne den mest lønnsomme mynten med gitt maskinvare på en best gitt innsatsbasis.

Litecoin – Det kommer nest etter Bitcoins gyldne historier der det er raskt, pålitelig og effektivt som fungerer mer effektivt med kortsiktige transaksjoner og daglige inntektsutgifter. Den bruker Scrypt-algoritmen og gruver ved hjelp av ASIC-programvare. I likhet med Ethereum tar det ikke noe vedlikeholdsavgift, og kontrakter er tilgjengelige i opptil 24 timer.

Monero – Ved hjelp av CryptoNights algoritme bruker den omfattende ringesignatur for å sikre at personlige identiteter forblir privat. Den er bygget fra bunnen av som er sikret for å fokusere på fire faktorer – brukernes valg, tilpasningsevne, personvern og desentralisering. Ingen vedlikeholdskostnader er tilgjengelige, og det gis kontrakter for 24 måneders perioder.

Zcash – Ved å bruke et finansielt system som ikke er strengt overvåket og åpent, gir det automatisk handel mens du bruker en programvare som kalles ‘Equihash’ algoritme. Det gir, som Monero, en 24 måneders intervallperiode uten vedlikeholdskostnader.

Gjennom GM er det mulig å tjene mange mynter avhengig av kjøpte kontrakter.

Eksempel: Ved hjelp av X11-kontraktene kan du gruve mynter som Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Dash, Peercoin, Startcoin og Namecoin. Med SHA-256-kontrakter kan du gruve mynter som Dash, Zetacoin og Darkcoin sammen med Bitcoin og Litecoin.

Lønnsomhet

Lønnsomheten vil avhenge av mange faktorer som er variable. Prisen på hver mynt, nettverksproblemer og hash-hastighetsendringer per dag, så det ville være vanskelig å bestemme fortjenestens bærekraftighet gjennom månedene.

For en vanlig bruker kan det imidlertid være lite sannsynlig at lønnsomhet oppnås på grunn av maskinvaren som brukes, men når vitenskap, innovasjoner og utvikling begynner å bli bedre, vil det føre til en økning i sjansene for å tjene penger via ASIC-gruvedrift..

GM bruker billigere maskinvare sammenlignet med maskinvaren i markedsprisen. Med tanke på vedlikeholdskostnadene er lagring av gruvearbeiderne viktig, ettersom å finne billigere steder hjelper GM med å redusere kostnadene når det gjelder strøm. GMs viktigste mål for lokalisering av gruvearbeidere er å skaffe billig strømforsyning eller å unngå eller redusere kjøling.

Det er vanlig at brukerne betaler for egen maskinvare og begynner gruvedrift, men som forskningen sier, er det en tendens til å glemme få kostnader som må betales. Det er et mål for GM å gi en bedre opplevelse til en lavere pris.

For SHA-256: Forventer utbetalinger på 0,37mBTC per 1TH / s med en kostnad på 0,25 BTC per 1TH / s, og forventer derfor en estimert break-even på 650-670 dager.

For X11: Forventer utbetalinger på 0,0027mBTC per 1MH / s med en kostnad på 13,6mBTC per 1MH / s, og forventer derfor en estimert break-even på 500 dager.

Vi har sett fordelene ved GMs tjenester og pakker mot forskjellige kryptovalutaer, men hvordan er GM forskjellig fra andre leverandører av skygruvedrift?

Bortsett fra funksjonen med å tilby all nødvendig maskinvare og programvare til gruvedrift, er en spesiell egenskap ved GM at brukerne får valget om å kjøpe en bestemt hashkraft, og derfor kan de bestemme hvilke mynter de vil bryte. Dermed vil dette gjøre det mulig for brukeren å dele opp den oppnådde totale hashkraften og bruke den til forskjellige mynter, og derfor gi fleksibilitet i investeringer.

Genesis Hive

Et interaktivt nettgrensesnitt som gjør det mulig for brukerne å enkelt sette opp, overvåke gruvedrifta bitcoin og altcoin. Det er en utførelse mot planen for å administrere riggene.

Dette systemet ble utviklet tidlig for å øke potensiell hasheffektivitet og energibruk. Gjennom dette systemet kan gruvedriften som er satt på nettet utvides til nisje-digitale operasjoner. Å tilby et passende brukervennlig grensesnitt og erfaring, Genesis Hive samhandler og engasjerer seg med brukerne for å bygge en lønnsom Bitcoin-gruveopplevelse.

Videre ble Genesis Hive bygget på intensjonen om å overleve den ekstreme trusselen om markedsforholdene, med dette hjelper den de som ønsker å begynne å tjene bitcoin og fungerer som en tilsynsmann for å gi beskyttelse og veiledning..

Programmerere har bygget alle nødvendige funksjoner i et enkelt dashbord med herculean-filtre og smarte varsler. Forbedringer er fremdeles i prosessen, og håper å være mer vellykkede og effektive for GM og nettsamfunnet.

Gruvedrift

På grunn av sikkerhetsformål og forbrukerbeskyttelse har GM kun gitt ut releasedth informasjon relatert til sine felt. Å selge ut kritisk informasjon kan føre til forstyrrelser i autoritet og datainformasjon om Genesis Mining.

Enigma Ethereum Mine

Disse gårdene støtter smarte kontrakter, og er designet spesielt for Ethereum-prosjektet. Ved hjelp av Skrypt-algoritmen bryter den via GPU (grafikkort) og bygde rigger for å oppfylle spesifikasjonene.

Bitcoin Mining Facility

Ved hjelp av spesialisert maskinvare er den designet for å øke effektiviteten til gruveytelsen. Med denne valutaen oppdateres og endres teknologien kontinuerlig.

Dash Mining Facility

Ved hjelp av X11-algoritmen behandler den data ved hjelp av GPU (grafiske prosesseringsenheter) gruvedrift i stedet for ASIC-enheter som er brukt frem til i dag.

KOM I GANG MED GENESIS MINING

Sammenligning av Genesis Mining og andre Cloud Miners

Hashing24

H.24 hevdet å være etablert rundt 2012, og avslørte nettstedet deres rundt 2016. Spesielt har dette selskapet ingen gruvesentre eller datasentre alene, men snarere samarbeidet med en velkjent leverandør BitFury hvor det leier hashpower til brukerne. Dette gir tillit og et godt rykte blant brukerne om at operasjonen er legitim.

Ved hjelp av H.24 demo-versjonen hjelper det med å hjelpe brukerne med å lære om gruvedrift og å se hvor mye man kan tjene, men vil ikke nødvendigvis la brukerne få fortjeneste, men hovedsakelig brukt som læringskilde.

Uansett hvordan gruvekontraktene blir kjøpt, krever H.24 et servicegebyr på $ 0,00033 per GH / s per dag. I tillegg er det også et engangsinntektsgebyr for å kjøpe hashkraft hos en bestemt vert.

Hashflare

Hashflare gir deg muligheten til å kjøpe hashpower som gir en rekke SHA-256 og Skrypt-mynter som Bitcoin og Litecoin, Ethereum og Zcash. Brukerne får friheten til å velge sitt eget gruvebasseng.

Tilbyr variable avgifter slik som de er $ 0,0035 per 10 GH / s SHA-256 mynter og $ 0,005 per 1 MH / s Scrypt mynter per dag. Disse kostnadene gjelder ikke Ethereum-kontrakter, men utbetalinger vil bli bestemt på gruvedammen brukeren har valgt og hvor mye hashkraft som må ha blitt tildelt den..

Tidligere har gruvekontrakter vært på ubegrenset basis for en garantert hashrate, men nå tilbys tilbud bare mot Bitcoin og Litecoin, og dermed skaper en barriere for brukeren å tjene fortjeneste på den opprinnelige kapitalinvesteringen.

Hashnest

Hashnest ble lansert i 2014 av Bitmain og har gruvebruk som ligger rundt om i verden og utnytter dermed lav strøm. Nettstedet tilbyr en PACMiC, dvs. utbetalingsaccelerated Cloud Mining Contract. Imidlertid er det alternative metoder som brukerne kan velge, for eksempel å kjøpe hashkraft fra Antminer-enheter med en hastighet på rundt 125 TH / s, samtidig som de betaler for et fast vedlikeholdsgebyr på rundt $ 0,19 TH / dag.

Eobot

Utviklet og registrert i 2013, gir det en tofaktorautentisering der brukeren kan få tilgang til kontoen sin via en kode sendt via posten med passordet.

Eobot tilbyr kontrakter fra en 24-timers periode til et 5-årsintervall. Nettstedet tilbyr en estimator som beregner den daglige fortjenesten etter kjøp av en viss mengde hashkraft. Vedlikeholdsavgifter belastes $ 0,00021 GH / s per dag, og kontrakter blir gjort tilgjengelige for alle typer kryptovalutaer.

Genesis Mining gir en god sak for publikum, og finner innovative måter å skape et gap mellom falske svindelsider og legitime skyleverandører.

En av deres effektive metoder var å produsere et tilgangssyn med all tilgang i gruvedriften som ga prosjektet navn: ‘Life inside a Bitcoin Mine.’ Slike initiativer oppfordrer brukerne til å føle seg trygge og sikre på å vite at hvis de velger det beste alternativet for å investere inn eller ikke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me